ROBINS IKVÄLL 21.00

ROBINS IKVÄLL 21.00 PÅ SVT 

I Torsdags när jag var nere i Malmö över dagen så spelade jag in Robins där jag gästade inför kvällens program. Det blev ett härligt avsnitt som jag inte tycker ni får missa. IKVÄLL 21.00Svt 🙂

Idag är man lite smått trött. Sov typ 3h inatt då vi firade med Benjamins releasefest igår för hans debutalbum som är ute nu!!!! Fan va kul vi hade och det blev faktiskt inte så sent för mig. Hade för ont i fötterna för att fortsätta på SpyBar så jag åkte hem vid 02.30 men jag somnade ändå vid 04.00….? Fastnade framför Youtube mitt i natten haha. Drack bara typ 3 drinkar så mår bra idag dock 🙂

Så otroligt roligt btw att ni är så otroligt många som älskar Benjis nya album!! Han har redan 5 låtar på topplistan efter bara 1 dag!!!!!!!! HELT SJUKT!!!!! Fortsätt lyssna <3

Nu blir det film mys här hemma med vovvarna. PUSS <3

 

33 reaktioner på “ROBINS IKVÄLL 21.00”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *