HÄNG MED TILL MYKONOS

SÄG HEJ TILL EN IRONISK VLOGG RAKT IGENOM 

Hej hörni!!

Det har varit lite mycket senaste dagarna och denna hösten är kaos rakt igenom så jag försöker verkligen att hitta tid till bloggen men prioriterar jag den så har jag fan inget privatliv alls över för vänner, familj och egentid. Men ni kan ju följa mig på tv, Instagram & youtube och här lite varannan dag.

Ny vlogg uppe från min resa i Mykonos med Vanessa och jag måste faktiskt säga att jag älskade denna vlogg. Den var härlig, personlig och mysig hehe 🙂 Kolla gärna och glöm inte att prenumera på kanalen om du inte redan gjort det! Blir så glad när vi blir fler i vår familj där <3 Ursäktar dock omslagsbilden för vidoen. Jag ser typ läskig ut hahah!!

PS!! Vi har ju börjat med Talang nu igen och det hade varit sååååååå kul att se er i publiken så jag får träffa er, ta bilder, kramas & kanske kul för er att se en rolig show. Biljetterna är gratis och ni hittar dem HÄÄÄÄR!! Vi kör bara i 1v till så skynda att boka biljetter så ses vi förhoppningsvis på Talang <3

 

9 reaktioner på “HÄNG MED TILL MYKONOS”

 • Simone skriver:

  Såå mysig vlogg<3

 • Belinda skriver:

  Det behöver ju inte ta jätte länge att göra ett blogginlägg! Bara skriv ett par meningar och ta med några mobilbilder. Det är liksom roligt det med.

 • Jess skriver:

  Åk tåg Bianca ♡♡♡

 • Vanja Zaric skriver:

  Jag och min dotter satt i Talang-publiken i söndags kväll.
  Jag vill bara tacka för hur snäll och fin du var mot barnen.
  Vi satt snett bakom till vänster och du vinkade och spexade lite med dem. Det gjorde min dotters (och därmed min) dag 🙂
  Synd bara att du blev bortdragen så fort efteråt, de hade sett fram emot att ta kort med dig.

  Jag är imponerad av dig. Så fin och duktig på det du gör!

 • Karin skriver:

  Vart är de underbara solglasögonen ifrån??😍

 • Emma skriver:

  Hej, var är den vita toppen ifrån som du har när du sitter vid poolen i början av bloggen efter båtresan? Så snygg!!!!!

 • Elin skriver:

  Håller med, åk tåg Bianca, mer miljövänligt.

  • Sanna skriver:

   Du kan väl välja hur du vill resa och Bianca och resten av människorna i världen bestämma hur de vill resa! Man kan ge förslag inte order till andra människor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *