VECKANS SCHEMA

Styling av @stylebyseb

MÅNDAG: 

– Startade dagen 10.00 med att gå på ett super mysigt frukost event för Kenza som släpper sin 3e kollektion med Puma. Såååååå snygg kollektion (så på min story) och vi hade världens härligaste tjejsnack vid vårt bord om allt möjligt!! Mer sånt i mitt liv tack <3

– Efter eventet gick jag och Alice därifrån med härlig energi för att spela in veckans podd som nu är inspelad. Släpps imorgon 🙂 Passade även på att sätta mig med datorn ett tag och gå igenom en del jobbgrejer.

– Nu 15.45 är det dags för mig att dra till mitt kontor och filma ett samarbete.

– Sen är jag L E D I G hela kvällen!!!!!! Så kvällen kommer bestå av att mysa med vovvarna och en del jobb med bloggen om jag känner mig rätt. Sortera alla 100 bilder som jag har som ska publiceras och kategoreras. Kan ta sin tid det.

TISDAG: 

Dags för TALANG inspelning hela dagen igen fram till midnatt 🙂

ONSDAG: 

Ännu en heldag/kväll med TALANG inspelning

TORSDAG:

TALANG igen haha….!!

FREDAG: 

– Podda med Alice kl. 11-13.00

– Ledig från Talang så denna dag består då av lyx som jag har börjat unna mig. Börjar då dagen hemma i soffan, frukost och en serie och ska försöka att inte göra NÅGONTING alls!

– Vid 14.00 är det dags för mig att ta tag i träningen med en PT som jag ska testa på. Jag känner verkligen att träningen måste bli en prioritet nu när jag kommer jobba som en galning denna hösten. Så Lovisa har lagt in träning 2-3 gånger i veckan i mitt schema nu. Ska göra mitt bästa för att hålla detta då jag bokade av alla gånger förra veckan hehe. Ibland känner jag dock mer för att slappa i soffan och det är också okej 🙂

– 16.00 ska jag dra iväg på min andra ansiktsbehandling. Sååååå skönt!!! Bara luta tillbaka huvudet och låta någon pilla på mig i en hel timma. Drömmen 🙂

LÖRDAG: 

Dags för en heldag/kväll med Talang inspelning igen!

SÖNDAG: 

Avslutar veckan med ännu en TALANG inspelning. Sköj ju 🙂

 

30 reaktioner på “VECKANS SCHEMA”

 • marie skriver:

  Hej

  Du har verkligen fullt upp med både jobb och hundvalp. Hoppas det går bra med Dino och den lilla nya.
  Ang ditt samarbete med Guldfynd, jag har varit inne på deras hemsida flera gånger de sista dagarna, men hittar inte din senaste kollektion. Är det så att den endast säljs i butik?

  Önskar dig en trevlig kväll.

 • Josefin skriver:

  Vet inte vilken pt du har valt, men Lovisa Sandström från träningspodden (med Jessica Almenäs) verkar annars vara PT-drömmen! 😉 Ifall du är nöjd med din PT tipsar jag iallafall om deras podd!

 • Vera skriver:

  Oj vilka porriga bilder.

  • Nea skriver:

   ummm..?? Är det porrigt för att hon visar sin axel? Snälla!

  • Emelie skriver:

   Asså va?!!!!!

  • ac skriver:

   Jag fattar vad du menar och håller med – utvik och det är inte bara axeln utan det är blick och mun och allt, synd på en så snygg tjej och dessutom ser det knäppt ut att ha en axeln på jackan halvvägs till bröstet. En gång i tiden tyckte jag också att det var coolt med bara axlar. Min mormor tyckte det var fult. Idag förstår jag henne.

 • _himali skriver:

  FAN VA SNYGG DU ÄR DÅ!!!! <3

 • nikolina skriver:

  wow vad fin du är Bianca! 😀

 • FILIPPA skriver:

  Sååå fin!! Hoppas du får en jättebra vecka och att det Talang går bra! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Anna skriver:

  Undrar om du någonsin mer kommer att släppa en parfym igen. Jag hann inte med förra gången, tyvärr ( det strulade till sig med sidan o sen var den slut ) Kul att du lyckas med så mycket 👍🏻👍🏻👌🌟

  • Pernilla skriver:

   Anna. På tradera säljs det jätte många utav Biancas senaste parfym. Så ett tips gå in där o buda och köp en parfym från Bianca.

 • Caloveline skriver:

  Oj vilken speckad vecka! Tur Talang är roligt!
  http://www.caloveline.com

 • H skriver:

  Bianca har du och Philippe gjort slut? </3
  Puss du är så fin, älskar allt du gör. Glöm inte vila så fort du får chansen mellan allt jobb.

 • Lisa skriver:

  Låter som en hektisk vecka! Klicka gärna in på min blogg om du vill läsa om livet i Kalifornien <3

 • Sus skriver:

  Hej!

  Jag ser en driven och hårt arbetande tjej som är i stort behov av att bli accepterad och gillad (vem vill inte det), men snälla akta dig för att spendera för mycket pengar på folk omkring dig. Känns som du blir lite utnyttjad. Hur mycket råd får du egentligen av Vanessa som du inte hade klarat av själv? Du tror för lite på din egen förmåga kan jag uppleva, men jag kan ha fel.

  Nu vill hon rida på din våg av succé genom att samarbeta med dig. Var försiktig! Det finns många omkring dig som vet vilken guldgruva du är och du kan bli utnyttjad.

 • Raghad skriver:

  Fiinaste människan ever

 • Malin skriver:

  Hej!

  Jag går första året i gymnasiet och ska i svenskan & mediaproduktion skriva om e influencer och personens medier.
  Jag har då valt att skriva om dig och undrar om jag skulle kunna komma i kontakt med dig på ett annat sätt än kommentarsfältet för att ställa några frågor ang din blogg, instagram och andra sociala medier
  Jätte tacksam för svar!

 • Klara skriver:

  Har Philippe dumpat dig igen?

  • Ellinor skriver:

   Vad är det här för okänslig kommentar? 1. Nej hon har sagt flera gånger i podden att dom fortf är tillsammans. 2. Hon filmade honom på sin instastory senast för typ 2 dagar sedan. 3. Vad har du med det att göra? Om dom nu hade gjort slut varför fråga en sån okänslig fråga? Hon berättar väl det när hon vill.

   Och hon behöver inte skriva om sin relation hela tiden. Han kanske har bett henne att inte skriva så mycket om honom som till exempel Michaela Fornis kille gjort? Hon skrev knappt om honom på 2 år? Bianca är superkänd och Philippe kanske inte vill synas så mycket själv.

 • Dixi Wonderland skriver:

  Låter verkligen som att du har fullt upp men härligt att Lovisa finns med så att hon kan planera in egen tid för dig. Det är så viktigt 🙂

 • M skriver:

  Äääälskar dina skor <3 vart är dem ifrån?

  • Anette skriver:

   Ärligt : säkert hälften av hennes följare vill veta,självklart fattar alla att ngt hänt!!!!!!!
   Hon skriver inget,ingen bild på dem,inte ett ORD!!
   Så beter man sig inte om man blivit sambos och är kär🙄skriv sanningen Bianca till dina följare !!!!!!!

   • Kim skriver:

    Hej
    Bara för man inte lägger ut bilder på sin sambo osv i media behöver man inte ha gjort slut för det.
    Jag och min sambo har aldrig lagt ut något på oss i media.
    Vad vi göra har väl ingen annan med att göra.

 • Sandra skriver:

  Lyssnade på poddavsnittet, jättemysigt! Men ville säga att var rädd om dig om du märker att trötthetsindikationer på tal o syn osv kmr tillbaka!! <3 Sätt alltid kroppen före jobben – även om jobben är kul. Du o din kropp är viktigast <3

 • Frida skriver:

  Älskar överdelen!! Vart är den ifrån? Eller vet du någon sida som har liknade?

 • Anna skriver:

  Vad är det här för bilder? Ser ju helkonstigt ut och utan stil. Du brukar vara fin och naturlig men nu gör du bilder ibland som jag gissar ska vara sexiga o tuffa med halvöppen mun – men du är såååå fin när du ler och är mer naturlig. Du behöver inte alls göra bilder som ovan.

 • Tilda Santi skriver:

  ÄLSKAR skorna! Vart är dom ifrån?? eller om du vet vart man kan hitta liknande i andra färger?? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *