BACKSTAGE PÅ TALANG

Asså jag Ä L S K A R denna klänning!!!!!!!

Ska fråga @annahjerten som stylar mig om vart den är ifrån för ni är många som har frågat nämligen 🙂

Och bästa, världens mest underbara Maria (@mnorrfors) som också är fullständigt sjuk i huvudet haha sminkar mig!!! Hon är så sjukt bra och jag känner mig alltid lika fin <3

Asså det finns typ bara 3 makeup artister som jag tycker är riktigt bra. Så bra att jag själv blir otroligt nöjd. Det är Maria, @jessicawahlgren och @byemeliejonsson

Det är inga många lediga minuter här under våra långa dagar. Men så fort jag får ledigt så försöker jag alltid sätta mig datorn för att blogga, påbörja ett blogginlägg, skriva utkast till kund, godkänna någon video eller något annat med mina andra bolag. Men som tur är så har Lovisa & Vanessa ordnat så jag inte behöver oroa mig över allt sånt nu när jag gör Talang.

Vill INTE bli utbränd igen och jag känner just nu att jag mår bra när jag väl är här på inspelningen med alla underbara. Men det är just efter och innan inspelningarna som jag mår så fruktansvärt illa och är helt slut. Det snurrar så mycket att jag måste lägga mig ner på golvet och bara fokusera på att andas liksom. Men alla här tar om hand om mig så fint och som tur nog har jag ju Loviz och Vanz som gör allt annat jobb åt mig nu under tiden jag är här. Tacksam för er gummor <3

Älskar älskar älskar detta jobb med Talang och det är bland det roligaste jag nånsin gjort! Men det är en stor ansträngning som kräver hela din personlighet och energi hela dagen. Men är så otroligt tacksam att jag får vara med om allt detta. Herregud SÅ jävla tacksam!!! Alla dessa underbara människor som jag får jobba med och allt jag får lära mig. Växer så mycket av sånt här <3

Här har ni min absoluta FAVORIT look!!!! Asså jag ÄLSKAR denna klänning och speciellt mycket med detta bälte i midjan som lyfter hela looken. Jag lovar att det kommer ett inlägg med vart alla plagg är ifrån.

Jag måste bara kolla en extra gång med stylisten Anna så jag säger allt rätt till er haha 🙂

Här har ni några av dem sjuka människorna som jag står såhär med hela dagarna. Asså ni fattar inte hur roligt vi har i denna sminkstol haha… Alla har så störd humör haha. Exakt den där sarkastiska och ironiska humorn som jag dör för!!

Vill ni se mer backstage här ifrån Talang?? Kommentera då gärna så jag vet 🙂 

Hej hörni!!! Shit det är inte lätt att få tid med datorn dessa dagar alltså. Jag är totalt inne i Talangbubblan och det betyder att jag inte ens ser vad är det för väder utomhus då vi endast är inne hela dagarna. Jag sätter mig i en taxi tidigt på morgonen, sitter i sminkstolen, spelar in reality, drar in i studion och sitter där i ca 7h, spelar in synkar och reality efter det, hoppar in i en taxi hem och sover och sen samma igen dagen efter…Men nu har vi en lugnare dag utan autions utan bara synkar hela dagen så jag hinner snacka med er då!!

Jag ber om ursäkt att bloggen inte varit den bästa senaste veckorna. Jag har sprungit runt på en massa annat så jag har liksom inte riktigt hunnit sätta mig med er. Men herregud vad jag saknar er alltså!!! Jag lovar lovar att när Talang auditions är över så ska jag leverera bra blogginlägg igen. Men ni får gärna hjälpa mig med vad ni vill se mer av?! Dagen i bilder, tips på mode, matinlägg…. ni bestämmer mina älsklingar <3 Jag gör ju detta för er!!

NU – stänga ner datorn och sätta mig i stolen för några timmar synk.

PUSS <3

 

36 reaktioner på “BACKSTAGE PÅ TALANG”

 • Eva skriver:

  Du är så jäkla snygg i allt du tar på dig.👍

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hoppas verkligen att du ser till att äta ordentligt när du har så långa arbetsdagar. Tänker eftersom du sa i podden att du inte äter mycket alls längre. Du kommer må bättre om du äter regelbundet. Visst är det inte lätt att äta om man inte känner sig hungrig eller är stressad men då är matlådor (något som Alice nämnde perfekt). Kanske att du bara kan se till att äta något var 3-4 timma så du inte tappar all energi. Och be inte ursäkt över bloggen. Vi förstår att du har mycket annat på gång nu så uppdatera när du känner att du vill/har tiden 🙂

 • Den vita klänningen är ju såååå fin!

 • Lisa skriver:

  Jag tror att du kanske skall vara lite försiktig med ordet ”gå in i väggen”. Att gå in i väggen är riktigt illa och återhämtningen tillbaka till ett ”vanligt” liv kan ta flera år. Det verkar som det va väldigt allvarligt för dig förra hösten och att det blev ju helt klart alldeles för mycket. Men att du gick in i väggen är nog att ta i. Min moster gick in i väggen för några år sedan och hon va sjukskriven i en lång period efter detta och stängde helt av allt som inte var prio 1 för tillfället. Att jobba fanns inte ens på kartan och knappt att träffa människor heller. Therese Lindgren gick in i väggen när hon va yngre och det enda hennes huvud pallade med var youtube med korta sminkvideos. Att slänga sig med ord som utbränd/gå in i väggen kan vara dumt då uttrycken blir för normaliserats tillslut och ingen kommer ta det allvarliga tillståndet seriöst när folk sedan är tillbaka till ett heltidsjobb på någon vecka. Jag vill absolut inte förminska det du delar med dig av men snälla va lite mer försiktig med sånna allvarliga sjukdomstillstånd. Du hade helt klart allvarliga symptom och du var klok som lyssnade på dem men hade du gått in i väggen hade du nog inte kunnat fortsätta i din nuvarande takt i dagsläget. Det är lite som att säga att man har ett brutet ben när man i själva verket har en spricka. En spricka är allvarligt det med men det är inte riktigt samma sak, och tar man inte hand om sig kanske det kan bli ett brutet ben tillsut. Jag hoppas du kan förstå mina argument och fortsätt vara rädd om dig så att du inte trillar dit. Kram!

  • Sus skriver:

   Håller helt med. Har varit där och det tog mig 1 1/5 år att komma tillbaka, men fortfarande hängde inte knoppen med…

   Att vara utmattad är en sak, men utbränd något helt annat.

   Men om man har tex ADHD, som min make har så kan man oftast köra på ganska länge innan man kraschar, han har så mycket energi. Kanske Bianca har ADHD och då kan man köra på i 180 längre än de flesta. Bara en tanke.

  • Lina skriver:

   Håller helt med. Om man är utbränd på riktigt räcker inte bara typ två månader med mindre jobb. Däremot tvivlar jag inte en sekund på att Bianca kände sig stressad och befann sig i farozonen. Men att bli utbränd är något heeeelt annat och har lång återhämtningstid!

  • AC skriver:

   Och jag håller också med. Utbrändhet är ett ord som jag tror missbrukas lite hit och dit, men blir inte ”botad” från det på ett par månader.

 • emma skriver:

  skulle jättegärna se mer outfitinlägg, älskar din stil, så inspirerande! <3

 • Julia skriver:

  Snyggt som fan 🙂

 • Cilla skriver:

  Har det blivit något hundvalpsköp? I så fall – hur går det? Vad heter den???

  • Bianca skriver:

   Jaa det blev det 🙂 Lilla Samy!! HAn är så sööööööt!! Han är med min assistent Lovisa just nu och Dino som han älskar båda två!!

 • Vilma skriver:

  Tycker bäst om mode, personliga texter och gärna mer backstage från talang <3<3<3 och som någon här innan skrev så behöver du inte be om ursäkt över bloggen. Vi förstår att det inte alltid finns tid, du måste ju liksom få sova o äta. och BTW FAN VAD SNYGG DEN VITA KLÄNNINGEN ÄR!!! DÖR!!!!

 • Alex skriver:

  Love love love that dress!!!!! Den svart & gulmönstrade långa klänningen alltså. Vill gärna höra var & hur man får tag i den? Sitter perfekt på dig!!!!!

 • Wow vilken snygg sminkning! 😀

 • Janna skriver:

  Jaaa mer behind the scenes…och kan du inte berätta om Alexander Bard?

 • Sus skriver:

  Träning! 😀 Hur håller du dig i så bra form?

  Hur ofta tränar du och vilka övningar?

 • Anna skriver:

  Bianca vill tipsa dig om en pärlspiral som preventivmedel ( använder den själv och är nöjd faktiskt) eftersom att du sagt att du har provat mycket men inte mått bra av det mesta. Det är som en kopparspiral men inte T-formad iställlet rund, alltså skonsammare och inga hormoner. Gör heller inte ont på samma sätt vid insättning TIPS
  kram 😘😘

 • peyzi skriver:

  Du är så himla fin!

 • Anita skriver:

  Vilken ras är det på den nya hunden? Vore väldigt kul med en bild också.

 • Mona skriver:

  Skulle du kunna prata om olika smink och hudvårdsprodukter? Du verkar så duktig på det och vad man ska tänka på osv när man köper sådant. Skulle vara jätte tacksam om du gjorde det. Tycker nämligen att alla valmöjligheter gör det såå jobbigt. Kan tänka mig att detta blir jobbigt att skriva på bloggen men kanske i ett framtida youtube klipp? <33

 • Jess skriver:

  Tänk också på dig själv Bianca, ingen kommer tacka dig för att du bränner ut dig eller får en panikattack. Var smart med energin! Var snäll mot dig själv ♡

 • Elin skriver:

  Vloggar om hudvård,sminktips,hårstylingstips,hårvård är alltid uppskattat och vloggar med familjehäng

 • Anne skriver:

  Kära Bianca. Hur orkar du med allt. Akta dig för att rasa totalt. Läsare vill ha vloggar bloggar insta sminktips. Frågar efter ett plagg som du hade på dig i våras. Sminktips hundtips. Frågor om privatliv l. Om hundar om inredning puffar o dukar o tallrikar r o underlägg. Huuuuuuuu hur orkar du. Ta hand om dig❤️❤️❤️

 • Li skriver:

  Sök gärna kunskap om hållbar utveckling. Googla och läs. Viktigt att vi alla förstår innebörden om vad detta handlar om. Du har ett stort inflytande som influenser och många saker du gjort är bra saker, din öppenhet kring bulimi, psykisk ohälsa tex. Det följer ju ett ansvar när man når ut till så många som du gör. Jag tänker här främst på överkonsumtion. Sätt dig in i vad överkonsumtion gör för vår planet. Hur en liten klick människors förbrukande förstör för resterande. Vad vill du förmedla till alla du når ut till? Vilka budskap? Är det verkligen att ha skåp o lådor överfulla med smink o hudvårdsprylar? Hur mycket behöver man? Detta att ständigt byta ut. Se åtminstone till att du skänker det du inte behöver o inte slänger. Att vara insatt i vår politik tycker jag är alla vuxna människors ansvar. Inte bara flamsa bort. Folk hör din röst, använd det till ngt vettigt! O kunskap är häftigt! Att börja förstå hur allting hänger ihop ,har ett samband. Vad vi gör får verkningar i samhället, miljön, världen. Lycka till

 • AE skriver:

  Förlåt, men jag får smått panik av vissa små obetydliga saker.
  En sak är att det stavas alltså, inte asså.

 • Rebecca skriver:

  Så mycket du verkar ha just nu, kom ihåg att ta det lugnt också. Jag själv gillar att ha mycket att göra i stunden, men när tiden går så tär det nog mer på mig än vad det ger mig. Så kom ihåg att ta hand om dig! Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för att vi ska kunna prata mer öppet om det. Kramar <3

 • Linnea skriver:

  Hej, tycker du e as bra på allt du gör. Följer dig o din familj så mycket att jag känner mig själv delaktig i den haha. Men vill inte lägga mig i något som kanske är privat, men vad har hänt med phillipe? Har ni gått isär eller vad har hänt? Förstår om de inte e något du vill prata om kanske men undrar ändå. Mvh

 • Agnete skriver:

  Hej! Jag hade tyckt om att få mer modeinspo/ hur man sätter ihop outfits? Älskar din stil och jag är så dålig på att veta hur man ska tänka! Älskar annars innehållet på dina kanaler så mycket! Du får mig alltid på bättre humör! <3

 • Marijana skriver:

  Älskade skorna du hade på dig i programmet Klassfesten. Var kan man köpa dem?

 • J skriver:

  Du är så jäkla snygg och bra!!

 • Marie A skriver:

  Hej Bianca otroligt snygg makeup men du är fin i det mesta, ja allt, Det jag fastnade för var det otroligt snygga läppstiftet och läpp pennan skulle vilja veta vad det är för märke och vad färgen heter. så roligt att ni nu är i full gång med Wahlgrens igen jag älskar programmet och din plus din mammas blogg
  kram och ser fram emot talang med dig i juryn ska bli skoj det finns många bra talanger där ute
  ha det bra och så söta dina fyrbenta vänner är så otroligt goa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *