BENJIS RELEASEFEST – PART 2

Kolla in dessa läckerbitar <3

Hahhaha asså jag ÄLSKAR att @fabianwester fick med dessa när underbara Jessica ramlade omkul

Hur snygg får man vara när man ramlat omkull liksom……?! Bara @jessicawahlgren som kan pull that off 🙂

Världens bästa Filip <3 Så glad att jag har dig i mitt liv din lilla jävel!!

Och att jag säger detta med tanke på att jag aldrig säger sånt visar bara på hur glad jag är att du finns hehe <3

Och så byter vi ämne med denna bild hehe….

Sen var det äntligen dags för Benjamin att inta scenen och sjunga några av hans låtar från albumet för första gången framför publik!!!!!

Hahahhahaa asså jag DÖR för denna bilden!!!!!!!! Vårt sjuka gäng som går loss hahah <3

Här har ni verkligen bevis på att vi är världens bästa publik hahaha!!

Asså SER NI OSS?!?!?!

Han är så JÄVLA bra live min fantastiska bror!!!

Att stå framför Benjamin och se när han uppträder är en av mina favoritplatser på denna jord <3

Hahaahhahaha asså kolla IGEN på denna bilden….!!!

Min farmor ser ut som värsta maffia bossen här hahahha!!!

Dör för dig Nonna <3

Så mycket folk som var på plats!!!!!

Nästan alla låtar på albumet handlar ju om Benjamins flickvän Linnea och just dem lugna låtarna betyder otroligt mycket för honom vilket man kan se när han sjunger just dem låtarna. Han går verkligen in i sig själv då <3

Och fina Linnea som stod längst fram och såg ut som en ängel när hon stolt tittade på sin pojkvän <3

Och självklart hoppade Felix upp på scenen och de sjöng ”Tror Du Att Han Bryr Sig” tillsammans!

ÄLSKAR DEN LÅTEN SÅÅÅÅÅÅ MYCKET

Dem är så fina tillsammans!!!

Ni har väl köpt era galet billiga biljetter till deras turné som börjar i HELGEN redan!!!!???

Ta med dig vännerna och familjen och köp dina biljetter HÄR

Fina teamet <3 Dör för er med!!

Fatta hur stolt mamma var här. Att få se sina son som varit en teaterapa sen dag 1 och som alltid haft den stora drömmen att få släppa album, åka på sin egen turne osv…. att nu få se honom stå här med alla nära och kära på en dag när han släpper sitt första album!!

Vi alla är så galet stolta <3

<3

Det blev fest efteråt såååååklart och vi alla dansade tills festen stängde 🙂

Fina Vanz <3

Vi drog till LEE efter där Benji hade bord och där mina fötter tillslut dog haha. Jag tog tom av mig skorna där ett tag och gick runt barfota haha. Och då vill jag påpeka att jag ALDRIG någonsin har klagat över klackskor tidigare i mitt liv!!!!

Tack bästa Fabian för att du fångade alla dessa ögonblick <3 

Hej hörni!!!! Hur mår ni?? Intressant att se att alla bittra & avundsjuka hatare har tagit sig tillbaka hit igen. Denna gången bryr jag mig dock inte ett skit om vad ni skriver om mig för jag vet att det är er det är något mindre fel på och inte mig 🙂 Jag är otroligt trygg i mig själv just nu så gå och koka er lite te och försök må bra istället för att bete er barnsligt här inne, tack!!

Jag sitter just nu på Acast och har precis poddat med Alice. Det blir ett väldigt djupt och ärligt avsnitt nästa vecka så var beredda på det!! Tror det kommer bli väldigt bra och att mååååååånga kommer känna igen sig i det vi pratar. Men mer om det nästa vecka.

Idag är en ledig dag ifrån Talang så jag tryckte in mitt pt-pass med en tjej som jag ska testa på, efter det blir det ansiktsbehandling igen och senare ikväll så ska jag och vännerna gå på Idol. Har hört lite blandat om säsongen i år, har ju inga tv-kanaler så har inte sett något själv än men ska bli roligt att se. Benjamin och Felix ska uppträda där ikväll så vi ska dit och supporta ikväll då alltså 🙂 Kuuuuuul ju!!!

PUSS <3

48 reaktioner på “BENJIS RELEASEFEST – PART 2”

 • Emma skriver:

  Gud vilka fina bilder!! Tänkte bara kolla vart din mysiga gröna dunjacka är ifrån? 🙂

 • Z skriver:

  Du är fantastisk Bianca! 👌🌹💕

 • FILIPPA ML skriver:

  Så sjuuuukt härliga och fina bilder verkligen!!! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • malkin skriver:

  fina bilder.har en fråga jag undrat länge och de är om du snusar

 • Man blir så otroligt glad av alla bilder. Sitter här hemma och bara ”hallå här är jag, får jag vara med?” 😀

 • iseedee skriver:

  Så härliga foton! =)

 • Sanna skriver:

  Benjamins album är så sjukt bra 😍 vilken otrolig talang han har 🌟 förstår att det blev en magisk releasefest. Låtarna går på repeat här hemma och jag och dottern på 11 år (som älskar dig också ❤️) ska gå på konserten i november 😊
  Vilket härligt avsnitt det var av Wahlgrens värld igår 😍 om jag får önska något innehåll i programmet så skulle det vara SÅ kul att få se dig dansa igen, du var så fantastisk i Let’s dance 🌟🌟🌟 Må så gott!!!

 • Lara skriver:

  Hahah jaaaaaa!!!!! Älskar ditt FUck you tal!!!!! Fortsätt så, skit i alla dessa internet PK robotar som vrider på varenda ord du säger.

 • Dixi Wonderland skriver:

  ÄLSKAR dansbilderna på er och din kommentar om din farmor fick mig att brista högt i skratt xD Ett av dina roligaste inlägg. Härligt att Fabian lyckades fånga så många härliga ögonblick 😀

 • Emma skriver:

  Jag ÄLSKAR din blogg / vloggar på youtube men jag håller med vissa kommentarer i förra inlägget gällande utbrändhet. Jag jobbar med utbrända personer och det finns inte på kartan att de ens skulle kunna skriva ned något på en dator, ha ork till att klä på sig eller vara bland folk.
  Det har inget med hat / avundsjuka utan erfarenhet / kompetens. Stress är något annat men utbrändhet ska man vara försiktig med att diagnostisera sig själv med.

  • Bianca skriver:

   Jag vet nog själv bäst hur jag mår 🙂

  • Elin skriver:

   Håller med dig. Att många reagerar starkt på hur hon uttrycker sig kring utbrändhet osv har ingenting med avundsjuka att göra som hon antyder i sitt inlägg. Sedan är det ju förvånansvärt att hon allt som ofta alltid pratar om sitt mående, stress osv men ändå tycks hon ha 1000 saker/projekt för sig. OM hon nu mår som hon påstår stundtals, så bör hon väl avböja mer än vad det verkar som hon gör? Annars vill hon vill bara ha en klapp på axeln för att hon ”kämpar på” ändå… trots stress osv.

  • TESS skriver:

   Emma!
   Vilken idiotisk kommentar! Du säger att du jobbar med utbrända människor men du verkar inte fatta nånting överhuvudtaget.
   Bianca vet väl själv hur hon mår. Det behöver väl inte du lägga dig i.

  • My skriver:

   In my ass att du jobbar med utbrända. Jag har varit utbränd men gick till jobbet varje dag i 6 månader och gjorde ett förbannat dåligt jobb, men jag var där och existerade. Mitt huvud fungerade inte, min kropp la av från det jag kom hem tills det att jag var på jobbet igen dagen efter. Jag grät, mådde dåligt, hade panikattacker och ångest samt utvecklade social fobi – vilket var komiskt eftersom mitt jobb gick ut på att träffa människor.
   Hade inte jag gått till jobbet så hade jag inte varit här idag.

   Alla har inte samma mående. Mental ohälsa visar sig olika hos ALLA. Bara för att en person hade svårt att klä på sig kläder betyder inte det att nästa har det. Att jag kunde gå till jobbet betyder inte att andra personer borde göra det. Eller kan.

   Alla är olika. Pu fucking nkt.

 • malkin skriver:

  gör ett nytt försök.har försökt skriva till dig men mitt inlägg publicerades inte.kommer du åka och kolla på nån turen som Benjamin ska ut på så att jag kan få träffa även dig.undrar också snusar eller röker du.

 • Maria skriver:

  Här kommer en hälsning från en 50+ som tycker ni är en fantastisk familj! Härligt att ni bjuder på er själva. Älskar Whalgrens Värld och du verkar vara en så fin tjej Bianca. Älskar även Benjamins album och har såklart bokat biljetter! Kram

 • Alva Smas skriver:

  Alltså… Hur fina får man vara? <3 Nu sitter jag är hemma och bara: "Får jag vara med…?"

 • Anna skriver:

  Vad pratar du om? Vad menar du med alla hatare? Det är ju sida upp o sida ner med positiva kommentarer! Någon enstaka negativ kommentar kanske o några som undrar om phillipe – men det är verkligen inte många vad jag kan se i vart fall. Att folk tjatar om phillipe kan du bara strunta i – det blir som det blir och det är ju er relation och ingen annans.

 • Johanna skriver:

  Hatare? Menar du folk som inte håller med dig om allt? Som ifrågasätter och kanske ger kritik? Sånt är väl livet, alla kan inte älska och hylla en. Behöver inte ha med bitterhet och avundsjuka att göra – trist att förminska människor med en annan åsikt på det sättet.

  • Cilla skriver:

   Bra skrivet. 👍🏽Ja, Bianca vill säkert bara ha kommentarer från folk som jamsar med och tycker hon är såååååååå fin – och såååååå klok och smart (???). Men alla tycker inte det serrö……..😉

   • Bianca skriver:

    Det är inte det det handlar om. Jag vill inte att min kanal ska vara en kanal där folk känner att det är okej att spy ut sig hat. Jag bestämmer helt och hållet här och här ska det INTE uppmanas till att skriva negativt om andra. Punkt slut.

  • Veronika skriver:

   Väldigt bra skrivet Johanna.

  • Bianca skriver:

   DEt har jag aldrig gjort 🙂 Jag vet vilka kommentarer jag syftar på. Jag behöver inte förklara dem för dig här inne på min kanal 🙂

  • Anna skriver:

   Bra skrivet Johanna.

  • Elin skriver:

   Tack Johanna. Bra skrivet.

  • Anna skriver:

   Det är skillnad på att ge konstruktiv negativ kritik och att ”näthata”. Gissar att Bianca kan hantera det första och jag förstår om hon är trött på det senare…

 • F skriver:

  Hei Bianca.
  Jeg må bare legge igjen en kommentar for å si at jeg synes du er en fantastisk kul jente. Jeg ser på Wahlgrens varld og ler høyt av nesten alt du sier og gjør, noe jeg sjelden gjør ellers. Eeelsker din humor. Din energi. Og fy faen så vakker du er! Du er et par år yngre enn meg, men jeg ser så opp til deg:-) Gi faen i haters, det er så mange som liker deg og ønsker deg godt, tenk på det. <3 Masse lykke til videre Bianca.

 • Camilla skriver:

  Ligger i sängen med min 10 dagar gamla bebis sovandes på mig, därav att jag inte själv kan sova. Smällar man får ta. Passar då på att lyssna på Benjamins album efter att ha lyssnat på din och Alice senaste poddavsnitt. Wow, så bra! Din bror är sjukt talangfull! Varje låt är bra, inte ofta det händer!

 • Lisa skriver:

  Hej Bianca! Jag vill bara säga att du är otroligt fin på både in- och utsidan. Fortsätt som du gör med att strunta i de som är elaka mot dig, det är dom med låg självkänsla som är i behov av att trycka ner andra för att må bättre själva eller så är de helt enkelt avundsjuka på dig och känner behov av att hävda sig. Älska dig själv, känn tryggheten i dig själv och lyssna på din kropp, va rädd om dig. Kram Lisa (PS vi är olika du och jag [jag en lantis som blir helt lost i en storstad och som inte är sminkad för fest så ofta haha] men som du inspirerar! Jag älskar dina tips på hudvård, hårvård, smink och kläder. Så jag har köpt en del av dina tips, även smink så nu måste jag få till att använda det med 😅 😂 Det är så spännande att få följa ditt liv här på bloggen då det är så olik mitt. Tack.)

 • Hanna skriver:

  Dåliga kommentarer är väl inte något unikt för dig utan att dom finns där offentliga personer finns? 🙂 Förstår att du raderar hat kommentarer, men det verkar väl ändå som att du får mest positiva feedback? Är det inte dags att sluta outa det negativa? Tror dessa personer verkar vara fler än hur många de är i verkligheten, då de med positiv feedback sällan kommenterar.

  Hat är aldrig okej och PK kärringar (även unga) kan du kanske förbise? Dom lever på att hitta imperfektioner hos andra som de kan poängtera ut med fina ord. ”Hur försvarar du att du flyger då och då?+fakta med statistik” ”Hur försvarar du att du uppmanar till konsumtion, du är en förebild” osv osv. Detta är något i princip alla svenskar har som lite tung miljölast. Välj själv om du vill lägga ved på deras eld 🙂

  • Bianca skriver:

   Att jag någon gång då och då påpekar det ser inte jag som något problem. Men jag ska tänka på det du skriver 🙂

 • Blondin bella skriver:

  Har du gjort en abort? Går rykten om det

 • Lena skriver:

  Så bra att du är trygg i dig själv så vi slipper höra i alla dessa tv-program där du ondgör dig över hur otroligt synd det är om dig att folk har synpunkter på dig och att därför måste ligga vaken om nätterna och grubbla.

 • Rebecca skriver:

  Så extremt härliga bilder Bianca! Hoppas du får en superhärlig helg också 🙂 <3

 • CN skriver:

  En fråga till dig, Bianca! Du använder ju rätt många toppar som visar axlar osv, vad använder du för bh till det? Ska ut nästa helg och har en axelbandslös topp men vet ej vad jag ska ha under? Sen måste jag säga att du är så jävla cool och skön!! Skönt att du inte bryr dig om dessa bittra människor som aktivt söker sig till dina sociala medier för att hata 🙂

 • Lina skriver:

  Men åh vilka härliga bilder! Ser helt magiskt ut! 😀

 • Cenedra skriver:

  Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg! Skriver om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity, mitt liv som kristen & andra viktiga & roliga saker! Kram 🙂

 • Lisa skriver:

  Hej Bianca! Jag skrev den första kommentaren i föregående blogginlägg angående ”att gå in i väggen” jag vill bara be om ursäkt till dig om jag bidrog till hat eller en negativ stämning på din blogg. Jag vill absolut inte vara en del av näthat och skriver jag ens en kommentar på någons blogg så är det självklart för positiv feedback eller pepp. Jag har ingen rätt att säga i vilken grad någon är sjuk och jag ville som sagt inte förminska ditt mående. Just nu känns det som att många unga tjejer förknippar stress, nedstämdhet och ångest med utbrändhet, vilket kan bli lite fel enligt mig. Isabel Boltenstern skrev i somras ett riktigt bra inlägg i Elle om just detta ämne! Jag tycker att du som person verkar HELGRYM och du är såå duktig på ditt jobb! Du har all rätt att radera både denna och den förra kommentaren om du känner att det blev för mycket eller bidrar till negativ stämning på bloggen och återigen, förlåt. Ha en fin dag! 🙂

 • Marcus skriver:

  Alltså Bianca du är så snygg skulle vilja bli ihop med dig. Men det är ju så att du har ju Philip. Och du älskar ju honom. Visa ej i tv!!!.

 • Linda skriver:

  Bianca, den sista tiden har man märkt att du har blivit väldig proffsig i ditt skrivande och att du verkar ha fått bättre distans till alla kommentarer som du får ta på gott och ont. Man börjar tänka Isabella Löwengrip när man läser din blogg. Heja dig!!!

 • Julia skriver:

  Fan Bianca gör din grej!! Skit i alla trötta människor som lägger energi på att försöka trycka ner dig. Du är så jävla härlig verkligen och har motiverat mig så mycket till att bara va mig själv. Jag känner igen mig själv så väl i dig och i hur du har mått, all skit du har fått ta och hur du är som person. Jag är säker på att du kommer att komma sjukt långt på att bara vara du och göra din grej! Det är just det drivet som inspirerar mig och många andra.

  Det är så jävla lätt att skriva hat och kasta skit på något såhär bakom en skärm. Dessa bitterfittor är ju bara en liten liten mini bråkdel av de som faktiskt följer dina sociala kanaler. Jag är nog inte ensam om att vara en av dem som sitter här, beundrar och inspireras av dig bakom skärmen men som inte har uttryckt det i kommentarsfältet.

  Du är så jävla grym!! Ville bara säga det ☺️
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *