PARFYMPLÅTNING, ANNIE LÖÖF I RIKSDAGEN & VISAR VAD JAG SHOPPAT

Godmorgon hörni!!

Jag sitter just nu i logen på Talang och plåtar idag pressbilder, filmar ”snyggbilder” som det kallas, gör synkar och senare ska vi köra 2 sittningar idag med auditions. Det blir en lång dag men jag har så kul. Fick dock inte sova så mycket inatt. Jag och Phillipe kom hem sent och hade djupa samtal i soffan länge haha innan vi båda knappt kunde hålla ögonen uppe efter ett tag. Sen sov jag ganska dåligt. Märkte då mitt i natten att Phillipe hade öppnat F Ö N S T R E T….!!!!! Jag höll ju på att frysa ihjäl och Phillipe har en tendens att roffa åt sig allt täcke…haha!!

En ny VLOGG är iallafall uppe på kanalen!! Här får ni följa med när jag plåtar kampanjplåtning för min parfym, får hänga i riksdagen med självaste Annie Lööf som visar mig runt och sedan visar jag vad jag shoppat hemma hos mig igen. Alltså inte en betald haul utan vad jag själv shoppat och ja…. jag är en shopaholic ibland hehe!! Blir ju också så när det är mitt jobb att bära nya kläder, sminka mig osv + att smink & mode är ett av mina största intressen 🙂

NU – filma reality och sen ska vi in för dagens första show! Så taggad för idag!!!

PUSS <3

105 reaktioner på “PARFYMPLÅTNING, ANNIE LÖÖF I RIKSDAGEN & VISAR VAD JAG SHOPPAT”

 • Sofia skriver:

  vart är den svarta tjocktröjan du har på dig i videon ifrån? <3

 • Helena skriver:

  Det hade varit så roligt om du gjorde en video där du visar upp pressutskicken du får 😀 Samt en sminkvideo, ÄLSKAR dina sminkvideor!!! <3

 • Linda skriver:

  Älskar dina vloggar!! Man blir alltid så glad och peppad på livet efteråt 😊

 • Chris skriver:

  Vad kul att centerns Annie Lööf visade dig runt. Hoppas det blev ett intressant och lärorikt besök.

  Shoppa kläder och accessoarerr alltid kul, speciemlt när man har i tresse för mode.

  Har du några bra tips om man skulle börja vloggga? 🙂

 • Hege skriver:

  Har du link til den beige kappan ?

 • Hege skriver:

  Har du link til kapporna?

 • Amanda skriver:

  ABSOLUT en sminkvideo. Jag är sugen på att köpa Hourglas så vill gärna höra va du tyckte om den också 😀

 • Leila skriver:

  Måste bara säga WOOOW!!! Du är så j*vla grym som både vloggar samtidigt som du har denna mega stora plåtningen, så kul att man får hänga med på dina plåtningar, man får ta del utav ditt liv, ditt jobb, ditt yrke, så grymt!!
  Det hade varit så bra om du kunde göra en smink video där du framför allt visar hur du gör din ögonskugga, lite tips på smink.
  Bästa hälsningar <3

  • Linda skriver:

   Håller med! Det märks verkligen att Bianca bryr sig väldigt mycket om sina fans när hon låter oss få ta del av så mycket roligt som händer bakom kulisserna. Du skulle liksom inte behöva lägga ner allt detta jobb, men du gör det för oss. Love it! ☺

 • Alex skriver:

  Nog många med mig som fortfarande vill veta vart din läckra långa svart & gulmönstrade klänning som du bar i Talang är ifrån? Du skulle fråga Anna Hjerten & jag väntar med spänning för & se hur jag kan få tag i den & omjag ens har råd😉

 • Karin skriver:

  Kul om du visar vad du får hemskickat och allt allt du shoppar.🤩

 • Brita Larsson skriver:

  Vilken underbar människa du är.Ja bara älskar dej
  Puss på dej
  Från Brita 59 år

 • Sally skriver:

  Vi är inte helt dumma i huvudet..Vi fattar att han inte är med längre,förr bloggade du jämt om er kärlek,nu är han aldrig mer med? Mest märkligt är att han inte var med på benjamins release? Han har inte varit med på de senaste 10 festerna:)

  • Bianca skriver:

   Han var med på releasefesten och vi ör tillsammans. Punkt slut!!!!!!!

  • ELLE skriver:

   Sally trist att någon annans förhållande med sin pojkvän intresserar dig så mycket. Kanske har du själv ingen förhållande att fokusera på.
   Phillipe har kanske tagit beslutet att inte vilja synas mer på Bianca sociala kanaler.
   Finns många som tar det beslutet att undvika sociala kanaler i samma utrsträckning som innan.
   Och om fallet är så att det uppstått lite nedgång i förhållandet så är det bara deras ensak. Alla förhållanden går upp och ner. Bara för att förhållande går ner så innebär det inte att man gjort slut. Nu vet vi inte vad som hänt och vilka beslut de tagit tillsammans. Det angår oss helt enkelt inte. Deras förhållande, deras ensak!

 • positiv skriver:

  Vet du, jag är typ urgammal och känner mig inte angelägen om sminktips osv, men – jag älskar dina vloggar, tv-program och andra inlägg i sociala medier! Du är så härlig!!! Man blir glad, uppiggad, stimulerad. Underbart med någon som är så spontan och snabb i tanke och associationer som du är! Tack och stor kram!

 • Nik skriver:

  DU börjar bli Christina Schollin. På riktigt.

 • Alex skriver:

  Ja gärna en smink video hur du målar dina vackra ögon. Du är verkligen så duktig på få till en naturlig look så dela gärna med dig. Lägger du eyeliner på ögonlocket eller har du bara så fint inramade ögon? Villen highlighter tycker du är bäst; puder eller kräm?

 • Awa skriver:

  Bianca. För din egen skull; läs lite DN, böcker etc. Du behöver bli mer allmän bildad om basala ting då du ger ett lågt ( korkat) intryck. Såg på klassfesten- pinsamt.

 • Hedda skriver:

  Superherlig vlogg!
  Elsker stilen din! Husker du hva du betalte for den genseren fra Zara?

 • S skriver:

  Bianca! Jag följer dig och lyssnar på podden och du har ju tidigare sagt att du inte vill påverka andra negativt när det gäller tankar om kropp, mat osv. Men måste helt ärligt säga att man så lätt kan bli triggad av att du säger att ”du inte har ätit på en hel dag”, ”du ska vara supernyttig”, ”du äter bara sallad”, ”en banan är för mycket” samt att du prioriterar att lägga in ett PT-pass i din kalender istället för att gå och få hjälp för din ätstörning? Ville du inte bli helt frisk och älska hela dig själv? Jag förstår verkligen att du fortfarande kan ha det jobbigt med dina tankar, men måste du verkligen säga sådana saker i podden som kan trigga andra? Tänker på alla unga tjejer som följer dig och ser upp till dig. <3

  • Anne skriver:

   Håller med dig. Lätt att påverka unga tjejer. Söta rara Bianca. Glöm inte att äta. Behöver äta upp dig❤️😘💕😍

  • Cilla skriver:

   Ja, det är RIKTIGT oansvarigt av dig!!!

  • Anna skriver:

   Ja, verkligen! Vill be dig Bianca fundera om lite kring hur du talar om dina ätstörningar och utbrändhet. Att tala om att du lider/lidit av det är en sak men det är hur du gör kommentarer tex om mat som kan påverka andra negativt. Ska jag vara helt ärlig skiner det igen att du är ’lite besatt av mat’ så fort du pratar om det. Återigen – du påverkar måååånga unga tjejer och flickor och med det kommer ansvar (som jag ser det i vart fall.
   Psykisk ohälsa är ett viktigt område men också viktigt att inte trigga igång/öka den. Toppen när du tar in proffs istället på ämnet. Psykiatrin är mest uppdaterad och mest baserad på forskning.

   Hoppas alla unga flickor och tjejer äter ordentligt , satsar på att vara starka fysiskt och låta klokskap och dialog komma fram!

   • Ingela skriver:

    Bra skrivet!! Hon är gammal nog att ta mycket större ansvar för sina uttalanden än vad hon gör!!!

    • Hege Ellesson skriver:

     Finns folk som bara vill gnälla på Bianca. Vad jag förstår om ätstörningar så är det j-ligt synd om de som drabbas av det, ska man verkligen då hålla på att skälla en som är drabbad? Alla som är drabbade ska få professionell hjälp. Håller på Bianca Ingrosso.

     • Tina skriver:

      Varför, vaaaaarför tar man inte hjälp om man har ätstörningar och är medveten om det? Att man är i förnekelse och inte fattar är en sak. Men om man vet att man är sjuk, tar till sig det, bekräftar det, varför tar man inte hjälp och försöker bli frisk? Kan någon med sjukdomen förklara för mig? Om man inte på riktigt provat att ta hjälp, hur kommer man någonsin bli frisk och vill man ens det? Så ngn som känner igen sig, kan ni utbilda mig så jag förstår =\

     • Amanda skriver:

      Om man aldrig har haft en ätstörning så vet man inte hur det är att ha det. Det är självklart att man kan få hjälp med det men man blir aldrig ”frisk” igen på samma sätt. Man kan tänka i andra banor som hjälper än att inte hamna i sitt gamla beteende igen! Jag själv har haft ätstörningar sen tonåren och kan fortfarande inte äga en våg för det triggar en och samma sak för min mamma, det är inget som går att ta bort hur som helst, man kan få hjälp emot det men det hjälper inte alla. Bianca har varit väldigt öppen med sin bulimi som är så viktigt! Men sen triggas så många av vad Bianca ens gör eller säger eller formulerar sig! Snälla hon är en människa som vem som helst! Ni gör ju också fel och säger saker fel! Jag själv kan också säga såna saker som säkert Bianca sagt om jag har ätit en massa onyttigt under en längre tid. Men jag tror inte det triggar folk! Sluta hata på henne och skaffa er ett liv och sluta kränka och hata på personer ni inte känner, ska det vara så svårt?

 • Mandy skriver:

  Bianca! Varför finns inte parfymerna i nån fysisk butik så man kan lukta och testa den på sig innan man köper! även om en parfym doftar jättegott på en person så kanske den inte gör det på en annan person eftersom man har olika kroppslukter!

 • Sigrid skriver:

  hur länge har det varit slut mellan er nu?

  • Bianca skriver:

   Det är inte slut 🙂

  • Anna skriver:

   Ursäkta mig men det var ett jäkla tjatande om huruvida Bianca och Philippe är ett par eller inte. Fattar folk trögt eller – hon har svarat upprepade gånger att det inte är slut. Varför han inte syns så mycket vill de uppenbarligen inte svara på. Om det någon gång tar slut lär vi nog få veta det så knappast något man behöver fråga stup i kvarten. Fundera själv på om du levde med Bianca – skulle du då vilja vara lika offentlig/tvingas vara det för att partnern är det?

   Och gärna video när du visar vad du handlat, inredning och många verkar vilja se sminkvideos också. Eftersom du är centerpartist och även har många unga följare tycker jag att det vore bra om du påtalade om något du använder är tex ekologiskt eller tillverkat nära – så kanske just den typen av konsumtion fick en extra skjuts istället för långväga kemikaliebomber…

   • M skriver:

    Fast hur svårt kan det va att förklara att han bara inte vill synas och omnämnas i bloggen mer, eller vad det nu är? Man kan liksom inte bara hålla käft om vissa saker när de förändras, skapar bara en massa spekulationer, det vet nog alla vid det här laget. Speciellt du Bianca.

    • Anette skriver:

     Håller helt med dig Karin !!!
     B skriver om ALLT annars så självklart får hon räkna med spekulationer,ngt är det så klart 🤨🤨

     • Linda skriver:

      Phillippe är ju till och med nämnd i det här inlägget – hur tröga får ni va? 😂 sluta kommentera hennes privatliv nu.

    • Tina skriver:

     För att HAN kanske inte vill det! HAN kanske inte vill att hon ska förklara orsaken. Och klart som fan att hans integritet går före massa nyfikna personer alla dagar i veckan. Så, en gång för alla, de vill inte berätta just detta. Tror vi alla överlever ändå va?

 • SARALEO.SE skriver:

  Åh ska kika!!!
  Var gärna med i Veckans blogg hos mig! ❥
  Kram!

 • Caloveline skriver:

  Du får köpa ett till täcke of gömma det under sängen! Så tar du upp det efter han somnat hahahah
  http://www.caloveline.com

 • Sandra skriver:

  Hejsan!
  Jag undrar om dina parfymer kommer att komma igen?? Är ju slutsålda 😥

 • Lise skriver:

  Hej grymma Bianca!
  Vart kommer de snygga kapporna ifrån?

  Tacksam för svar.

 • Sabina skriver:

  Så himla bra vlogg 🙂

 • Linda skriver:

  Jajaja till sminkvideo! Jag har också dödstorr hud och jag får aldrig till sminket (fnasar runt ögonen). Brukar inte läsa bloggen så ofta men nu kommer jag sitta och uppdatera dagligen tills sminkvideon kommer 😀

 • Susanna skriver:

  Säger också ja till sminkvideo!!!

 • Daysie skriver:

  Ugh! Vissa kommentarer asså. Jag kan förstå om man vill ge konstruktiva kommentarer. Men varför fråga om det är slut om och om och om igen. Det är ju nästan omänskligt att ställa sådana personliga frågor trots det att Bianca delar mycket av sitt liv.
  Och hon säger att det inte är slut om och om igen. Det är någon sorts hets?! Han vill kanske inte synas på samma sätt längre som Bianca.
  Och bara för att hon delar med sej av sina ätstörningar så måste man väl inte trakassera.
  Hur kan hon bete sej perfekt om säger att hon jobbar på det? Det verkar vara undervärderat att tänka.

 • Alexandra skriver:

  Haha då har nog Theo och Oliver slutat vara biancas bröder för de inte syns så mkt.
  Fan va ni håller på , hur orkar ni? 😅
  Bara för man lever ihop med en offentlig person så kanske man inte är lika trygg med att vara framför kameran på samma sätt och med tanke på hur stor biancas sociala medier är så tycker jag de bara visar hur hon respekterar sina vänner / familj.
  Kan ju till o med min 3 åriga son räkna ut…

  • Karin skriver:

   Det är din tro det….. Men det enklaste vore väl kanske bara att hon skrev det då:’Han vill inte synas längre’. Men nä…… Hon vill ju uppenbarligen HA spekulationer eftersom hon inte skriver som det är……

 • iseedee skriver:

  Det är så typiskt killar, vädra och öppna fönstret och sedan sno täcket! USCH!! Ibland får man slåss för sin sak! Hahah.

  Tittade på vloggen så fort den var uppe. Så bra!

 • Magi skriver:

  Vad var det Jimmy Åkesson sa i sitt tal som fick dig att gråta? Du fick inte fram det riktigt…. Jag minns inte att jag skulle ha hört något upprörande …

 • Wilks skriver:

  Annie Lööf e sjuuuukt cool 🙂

 • M skriver:

  Så ni har flyttat isär nu, kunde du inte ha berättat det för länge sen? Vad är problemet, eller vill du skapa spekulationer kanske, känns rätt cyniskt…och oärligt.

  • Cilla skriver:

   ’Uppmärksamhet’ är hennes mellannamn…..

  • Anna skriver:

   Varifrån har du fått den informationen? Och om det nu skulle stämma så vad är det med det? No big deal – många bor isär och det är väl inget konstigt med det. Två vuxna i början av livet som har friheten att göra lite som de vill. Drabbar knappast någon annan. Att någon irriterar sig på att inte få veta allt och tycker sig ha rätt till det är ju tecken på deras egna brister. Totalt ointressant om Bianca bor med någon/är tillsammans med någon eller ej enligt mig. Om det nu ens är sant… och som sagt – om det skulle vara sant är det väl inte så fruktansvärt intressant. De flesta vuxna har väl upplevt både separationer och olika boendesituationer.

   Apropå boende så undrar jag verkligen varför man inte byggt och bygger mer förvaring i lägenheter och hus. Tänk vad bra med gamla hederliga hus från 50/60-talet med hela källare att stuva undan grejer i!!!

   • Marianne skriver:

    Informationen kommer direkt från henne själv, hon säger det i sin pod. Så SANT är det. . . . Lyssna själv.

    • Anna skriver:

     Ja – då stämmer det. Men återigen – ointressant information och märkligt att engagemanget är så stort – särskilt från personer som uppenbarligen mest stör sig på den de ändå inte tycks kunna sluta följa. Jag vill i vart fall INTE ha massa info om den där Philippe och deras relation. Absolut inte det eller amatörmässiga politiska uttalanden. Bianca och hennes mamma kan underhålla bättre när de håller sig till lättsammare och lite roligare inslag. Folk älskar ju uppenbarligen vloggar om smink o inköp osv – keep it simple!

  • Hanna skriver:

   Är det så jäääävla konstigt att man inte vill outa för hela Sverige så fort man flyttat isär? Jisses, du låter som att informationen är av allmänintresse och bör finnas på rapport! Skärpning!

 • Anne skriver:

  Hoppas ni supertrivs som särbor. Lycka till🤗

 • z skriver:

  Kära människor

  Bianca och P bor inte under samma tak men har en fortsatt relation. Jag tycker det är moget att dom hittar en lösning på problemet än att göra slut som dagens ungdomar gör idag så fort de får minsta lilla motgång. Bianca har tidigare berättat att P inte vill synas i sociala medier och Wahlgrens värld, med tanke på att det kommer filmteam hem till henne som ska göra synkar och allt möjligt så är det nog inte enkelt för P att gömma sig. Då kan det vara skönt att han får va ifred på sitt ställe och B kan fokusera på sitt och karriären. Jag tycker att dom båda verkar visa respekt till varandra, han accepterar att hon lever i rampljuset med medier överallt och hon accepterar att han inte vill synas och vill hellre va mer privat. Så that´s it. Inget mer att spekulera.

 • Maren skriver:

  Elsker dine vlogs, høydepunkt på dagen 😀 gleder meg til neste! Håper du har en fin dag <3

 • Anna Axelsson skriver:

  Hej Bianca! Vill bara hälsa lite kärlek till dig då jag förstår att både du o Alice tyvärr får stå ut med mycket hat…Hoppas det aldrig kommer komma åt någon av er ordentligt, för jag och många, många andra tycker ni är så härliga tjejer! Har precis börjat lyssna på er podd (sedan i somras) då jag först trodde den inte var så mycket för mig, är äldre än er, 33 år med två små barn, men ni är så befriande att lyssna på och ärliga! Jag gillar er skarpt! Jag hoppas och tror ni kommer få mindre hat ju äldre ni blir, kanske en liten tröst iaf, ju äldre ni blir desto äldre blir era lyssnar/fans och med ålder kommer iaf viss mer mogenhet 😉 Ta hand om er, kram från ny poddlyssnare <3

 • Anette skriver:

  Hörde dig på podden,han verkar absolut trevlig som du tog upp i olika sammanhang,men han är ju SNYGG som få👍🏼Herregud skulle knappt våga släppa ut honom 😀 lycka till med särbo livet. Har ni kärlek kvar så ge inte upp👍🏼

 • Josefin skriver:

  Så sjukt imponerad. Är småbarnsförälder till två döttrar och jag önskar innerligt att dom vågar vara sig själva oavsett- som du!

  Skulle vara kul med en video om vilka hudvårds rutiner du har och vilka produkter du använder 🙂
  Såg en liten snutt, men det var inte så mycket i ett av dina tidigare vloggar.

 • Sanna skriver:

  Det gör mig så fruktansvärt ledsen över att du först bedyrar att du visst äter frukost middag blabla för att i nästa mening vara tvungen att nämna att du minsann tar med dig morötter och en fortsatt lista på de kalorisnålaste och hälsosammaste man kan äta. Alice säger skämtsamt att nu kommer folk anteckna och de borde väl du som ätstörd veta? Att det är exakt det en ätstörd person kommer att göra? Om du menar allvar med att du vill hjälpa andra ätstörda är det såå enkelt att skippa heelt onödiga och överflödiga kommentarer i den stilen. Det går att ha intressanta diskussioner utan att räkna upp livsmedel eller på andra sätt prata om hälsosam och ohälsosam mat. Utbildar mig själv till psyksköterska på en ungdomsenhet där vi behandlar b.la. ätstörningar och en tjej vägrade äta vissa specifika livsmedel för hon sett på instagram att en viss känd profil ratat det som ”ohälsosamt” i sin diet? Och det var enligt läkaren vääldigt vanligt. Snälla försök förstå hur jag menar! Kram

  • S skriver:

   Exakt! Jag förstår verkligen inte heller, hela tiden prat i liknade stil, ”jag har inte har ätit på en hela dagen”, ”jag äter bara sallad”, ”en banan är för mycket” eller så kör du en juice-cleanse och lägger upp det på dina sociala medier. Det för mig också väldigt ledsen. Jag som tidigare har varit sjuk i anorexi blir väldigt triggad, och är övertygad att det här påverkar unga tjejer som följer dig Bianca. Om du verkligen vill göra skillnad och bryr dig om den här frågan, varför försöker du inte bli helt frisk och söker hjälp? Jag förstår verkligen inte varför? Vill du inte bli frisk? Det är inte hälsosamt att bara äta keso, blåbär, sallad etc och få ångest över vissa livsmedel, som märks på det sättet du uttrycker dig. Och alla unga tjejer som följer dig påverkas så länge du fortsätter. Du är värd att få hjälp Bianca.

   • Julia skriver:

    Håller med Sanna och S!

    • Hanna skriver:

     Jag brukar tycka att man inte ska sätta press på offentliga personer att vara totalt politiskt korrekt eftersom det är lätt att charmen försvinner då. Att Bianca och Alice podd inte är helt pk är varför jag gillar den.

     MEN, eftersom Bianca har gjort ett statement både i podden och i Wahlgrens värld om att hon vill motverka ätstörningar tycker jag att hon alltid borde jobba med den inställningen och inte enbart när avsnittet handlar just om att älska sig själv. Jag håller faktiskt med om att hon borde tänka på vad hon säger när det handlar om mat…

     • Sanna skriver:

      Ville bara påpeka att du kan vara hur icke-pk som helst utan att influera ätstörda ideal, det är inte att vara pk att försöka skona andra från ätstörningar/ätstörda tankar. Det är medmänsklighet. Ett enkelt sätt för bianca skulle ju vara att helt enkelt anamma alices stil när det kommer till diskussioner kring mat, nu säger jag inte detta för att höja alice och sänka bianca utan för att det helt enkelt råkar vara så att i denna fråga kanske alice har mer känsla för vad som fungerar att säga och vad som kunde utelämnas. Som du sa i ditt sommarprat är det otroooligt viktigt HUR man pratar när det kommer till ätstörningar för att det inte ska ge motsatt effekt, vilket listor med livsmedel lätt gör. Sen tycker jag man kan lyssna på diverse manliga podcaster och fascineras över hur de lyckas ha fullt intressanta konversationer utan att diskutera hur hälsosamt eller ohälsosamt de har ätit. Och ja, jag har själv haft anorexi och bulimi så jag förstår hur svårt det är att inte kläcka ur sig olämpliga kommentarer när det är vad en stor del av ens tankar upptas av. Ville själv prata mat och dieter 24/7 när jag var sjuk och har antagligen sått frön i någons huvud vilket nu i efterhand gör mej fruktansvärt ledsen.

     • Hanna skriver:

      Sanna: Pk är när man till varje pris vill rätta sig efter alla sorters människor. Att ”äta för mycket” är inte fel att säga, men en ätstörd person tar saken fel. Är man Pk vill man undvika att säga alla saker som alla varianter av extra känsliga personer kan ta illa vid sig av. Det gillar inte jag, därför då får plötsligt ingen prata om mat på ett normalt sätt utan även där blir då ätstörningar det som står i fokus. Dvs inte vad vi vill uppnå.

      Men jag håller med om att det blir fel då Bianca som har ätstörningar talar om mat på det sätt hon gör.

 • Cilla skriver:

  Precis! Bra skrivet! Vet också flera tonårstjejer som slaviskt följer dig o relaterar till dina ’matkommentarer’. Det räcker nu!! Dra inte ner fler!! Ta hjälp!!

 • L skriver:

  Hej!
  Vill bara säga att jag är så imponerad över dig. Vilken otroligt drivkraft du har och vilken powerful kvinna du är. Var stolt över dig själv och vem du har blivit.

  Kram på dig!

  • Anne skriver:

   Jaaaaaa Bianca är jätteduktig Otroligt duktig. Har dock inte nytta av det om man blir sjuk. Va rädd om dig Bianca. Jobba lagom😘😘😘

 • Jenny Lilja skriver:

  Hej!
  Vilken bloggportal skulle du rekommendera till en helt ny blogg?

 • Frida skriver:

  Hej Bianca,
  Vill bara säga tack för att du är så otroligt inspirerande och en sån himla powergirl! Du gör det så himla bra!
  Jag lyssnar på din podcast varje vecka, följer dig på dina kanaler och kollar även på Wahlgrens värld varje vecka, även fast jag bor i England.

  Jag såg den här dokumentären i morse och tänkte lite på influencerbranchen, generellt talat.
  Jag tror att den kan vara bra för både dig och dina följare att se – för att eventuellt kunna påverka omgivningen.

  Det är många brittiska influencers som har tagit ställning efter att de sett denna dokumentär och det vore kul att se om någon svensk influencer också kunde göra skillnad. Kom snälla ihåg att det här är absolut ingen kritik, utan snarare en eyeopener.

  Puss och kram!

  https://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b0bn6034/stacey-dooley-investigates-fashions-dirty-secrets

 • Emelie skriver:

  Hej! Hur orkar du med alla dessa pekpinnar? Jag hade blivit galen! O sen älskar jag allt du sa om Sverige, om hur det är avundsjukans land, fyllt av bittra människor. Ändra dig aldrig!!!! Du säger precis det många av oss känner o tänker o även säger, men skönt att höra någon som inte ska vara så jävla PK hela tiden.

 • Hege Ellesson skriver:

  TINA. Du frågar vaaaarför tar man inte hjälp, när man är medveten om sin sjukdom? Kanske man inte lärt sig att bryr sig om sig själv. Man kanske tror att man ska klara av allting själv. Vet vad man lär sig med bråkande och icke närvarande föräldrar, man är inte så viktigt. Sen får man skäll på det och blir dömd; utmattande. Sök proffesionell vård alla med ätstörning, den finns där för er.

  • Tina skriver:

   Helge
   Ja kanske det. Oavsett vart man än befinner sig i livet så är det upp till varje vuxen människa att faktiskt ta ansvar för sitt eget liv. Vi alla har ett bagage vi går runt och bär på. Det finns så mkt hjälp att få. Och när man själv kommit till insikt att man kanske bör läggas in, eller ta hjälp på riktigt, men ändå inte väljer att göra det? Det är just den biten jag inte förstår =/. Tack för ditt svar <3

   • Hege Ellesson skriver:

    Tack för svar. ”Vi har alla ett bagage” är det svar jag ofta fått när jag försökt förklara. Men det är så att det ser mycket olika ut, och det gör olika saker med oss. Det finns lyckliga barndommar faktiskt, liksom det finns olyckliga.

 • Milla skriver:

  Bianca ar i rampljuset hela tiden sa kan inte vara latt. Sen ar hon ju valdigt pratsam, rak pa sak och kanske lite for oppen for sitt basta. Hon e inte skyldig att forklara sig till nagon om nagot. Hon tar “mycket plats”. Ska vara i centrum hela tiden men det har inget med kandis skap att gora, bara hennes personlighet. Hon har lite adhd personlighet. Tror sa fort Wahlgrens Varld ar over att det blir battre och hon “gloms bort” och kan hitta tillbaka till sig sjalv. Sen med parymer och sant..hon tillverkar ju inte dem utan satter bara sitt namn pa flaskan da hon ar kandis numera! Inte som att hon ar i fabriken och tar fram dessa. Allt med Biancas namn saljs ju nu i Sverige till hennes sk fans. Sen att hon blir magrare och inte ater vad hon sager ar ju helt forfarligt. Hon ar en san sot tjej men tycker hon aldrats sa inom sista aret. Ser sa mager ut och aven sk hard ut. Alla bilder som tas professionellt ar ju inte heller bra numera..stela, inget leende, halv ogonen oppna och munnen halvt oppen? Vad hande med ditt harliga leende? Alskar Biancas nya lappar! Sa fina men numera kan hon inte le eller sluta slicka sig runt munnen och grimasera…allt man ser ar lipsmacking. Please bring the old Bianca back!

 • Evelina skriver:

  Även fast Bianca brinner för frågan om ätstörningar och gör ett jättefint jobb så kan man inte lägga allt ansvar på en person. Kan bara tala utifrån mig själv och för mig skulle det skapa en otrolig press. Hon gör förmodligen sitt bästa och bidrar jättemycket med sina erfarenheter. Men man får inte glömma att vi som läsare på internet överhuvudtaget har ett eget ansvar ockå. Mår man inte bra av att göra vissa saker måste man ibland göra val utifrån det och ta ett eget ansvar som i det här fallet, vad man väljer att läsa och inte.

 • Elle skriver:

  Hej. Angående utbrändhet från podden: skillnaden är att du vid symptom troligen har möjlighet att tacka nej till nya åtaganden då du har miljoninkomst. En som tjänar 25000 i månadslön som du tjänar på en dag (eller ett instainlägg) har troligen svårare att bromsa tänker jag mig då den inte kan leva enbart på försäkringskassans ersättning… har du möjlighet att minska på jobbmängden så ta den för hälsans skull! bara en tanke… Ha det gott och ta hand om dig!

 • Frida skriver:

  Jeg elsker hvor ærlig du er i den seneste podcasten når dere snakker om kjærester og sjalusi. Jeg tror veldig mange jenter føler det akkurat sånn, men du er den som tør å si det høyt, og det er så bra👏🏼👏🏼
  Når det er sagt er du den siste som burde være sjalu, kan ikke tenke meg noen morsommere, vakrere OG kulere jente enn deg Bianca. Virker som du har alt😊

 • M skriver:

  Varför denna frånvaro?

 • Lotta Walsh skriver:

  Sicken sympatisk och trevlig tjej du verkar vara! Jag hade varit stolt över dig om du varit min dotter!
  Keep it up Girl ✨💐✨

 • Anette skriver:

  Att bråka om att ens kille använder för mycket toapapper🙈kan ju hoppas det är mer ett skämt än allvar!
  När du handlar märkes prylar hela tiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *