IMORGON 10.00 SLÄPPS MIN TREDJE GULDFYND KOLLEKTION

– I samarbete med Guldfynd –

Foto av: @christianfang

Okeeeeej allihopa!!! Kommer ni vara redo imorgon klockan 10.00??!

När jag använt smyckena och visat sneakpeaks så har jag fått galet bra respons, så jag hoppas verkligen att ni är lika kära i kollektionen som jag är <3

När jag senast visade er kollektionen skrev jag att ormringen var min lilla favorit bland alla andra favoriter haha. NU har jag 2 smycken till som jag dör lite extra för och det är ängelhalsbandet och den gröna ringen. Båda smyckena ser ni ovanför, de flesta smyckena kommer i guld och silver precis som vanligt.

Ängelhalsbandet är min lilla skyddsängel som följer med mig överallt runt min hals och skyddar mig, självklart vill jag att alla ska få ha sin egna skyddsängel. Det hade varit så fint att se flera av er bära en skyddsängel runt era halsar också <3

På dessa bilder ser ni min skyddsängel i guld. Jag bär nästan alla mina smycken i guld men har mer och mer börjat blanda guld och silver, och jag älskar det!!! Hur fint med det beiga och sen det lite större guldiga halsbandet?! WOOOW!!

Jag känner mig så kvinnlig och vuxen när jag bär mycket smycken, visst är det snyggt? Jag har börjat ha det till vardags och inte bara till fest, jag kan verkligen rekommendera er som inte har mycket smycken till vardags att börja med det. Det höjer varenda outfit!

Jag hintade ju om detta för ungefär två veckor sen och imorgon är det dags… Min tredje kollektion tillsammans med Guldfynd går live imorgon klockan 10.00 både i butik och på webben. Det är något speciellt med den här kollektionen för mig, jag är så sjukt nöjd och smyckena är på riktigt mina favoriter i min smyckesgarderob. Jag tycker att denna kollektion verkligen speglar mig och att man ser att det är min stil till 100%, det har dom andra kollektionerna också varit men detta är min favoritkollektion av dom jag släppt. Denna gång känner jag något speciellt, det är svårt att förklara. Men jag känner kärlek till varenda smycke och jag kunde inte varit mer nöjd än vad jag är!!!

Detta är min sista kollektion tillsammans med bästa Guldfynd därför känns det extra roligt att jag är så sjukt nöjd och stolt över kollektionen. Vilken kollektion har ni gillat mest? Har ni några favoriter från denna kollektion?

HÄÄÄR köper ni kollektionen som går live imorgon klockan 10.00, be ready!!! <3

21 reaktioner på “IMORGON 10.00 SLÄPPS MIN TREDJE GULDFYND KOLLEKTION”

 • Ammi skriver:

  CLAUDIA-armbandet 😍😍
  Har fått mycket beröm för det av vänner & kollegor.

  När jag köpte det hos en Guldfynd-butik i Göteborg fick jag upplysa expediten om att armbandet faktiskt visst fanns i två längder (15 samt 17cm)
  Hon var dock av uppfattningen att det ”bara är småtjejer som köper av denna kollektion”, och att de ju har så smala handleder.

  Och där stod jag, 34år, lite smårund, och var så nöjd med mitt nya fina 17cm långa armband *fnissfniss*

 • FILIPPA skriver:

  Sååå taggad på att se allt!! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Julia skriver:

  Älskar guldsmycken! 🙂

 • Anna skriver:

  Men så vacker 😍🌸

 • Malin skriver:

  Var har du köpt jumpsuiten du hade i Klassfesten? Ursnygg 😍 kram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Min favorit var din andra kollektion 🙂

 • Marina skriver:

  Hej!
  Jag har letat och letat efter din sjuuukt snygga klänning du hade på dig i gbg och instagrammat 23 juni. En röd med vita prickar, volang längst ner och en liten kort ärm med knytdetalj. Hittar inte vart den kommer ifrån:( kan du vara världens gulligaste och meddela? Skulle vilja ha en sån när jag drar till Thailand 😉

 • Jenny skriver:

  Lyssnade på podden igår – och såg er på teve igår, bästa på hela veckan!! Förstår känslan av att bli sambo (på liten yta dessutom) efter flera år med distans. Det är inte en walk in the park, sån omställning! Vi hade dock turen att aldrig bråka eftersom ingen av oss är särskilt hetlevrad och vi båda har väldigt mycket respekt för varandra och vet vad dem andre kan må sämre av hemma. Typ att jag alltid lämnade disk framme förut och min sambo hatar det, så då lämnar jag inte min disk överallt 🙂 Kan inte se att vi någonsin skulle skrika eller slå i en dörr.. vi förtrycker och kommer väl bli galna från insidan och ut sen hahaha 🙂

 • Maria skriver:

  Duktig du är!! Vad är vita tröjan ifrån? 🙂

 • SARALEO.SE skriver:

  Åh så skoj! De är magiska! Kram <33

 • Siv skriver:

  Snygga smycken.
  Jag undrar om den guldfärgade med gröna stenar kommer att finnas i silver. Jag är väldigt förtjust i silver 😊

 • Louise skriver:

  Elsker kolleksjonen din hos Guldfynd! Men hvorfor sender de ikke til Norge!?! Må ha slangeringen!

 • Lovisa skriver:

  Nä men åh, vilka fina! 🙂

 • Sus skriver:

  Var finns den gröna ringen och halsbandet med ängeln? Hittar inte dem på guldfynds sida.

 • Isabelle Johansson skriver:

  Vart är tröjan ifrån? 😀 Såå fin!

 • Susanna skriver:

  Du är SÅ himla vacker!!!

  Är det någon i kommentarsfältet som vet varifrån den brun/beige/rosa koftan hon har på sig kommer ifrån?

 • Ella skriver:

  Älskar dom!💛💛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *