SISTA DAGEN PÅ TALANG

Vi spenderade förmiddagen av gårdagen på Haymarket vilket är underbart hotell i centrala Sthlm. Där skulle vi spela in synkar (ni vet när man sitter ner och pratar med en person bredvid kameran och svarar på en massa frågor).

Vi blev serverade en massa gott till frukost inne på rummet. Asså herregud vad najs det är med hotellfrukost alltså 🙂 MUMS!

Älskar bord fyllda med smink! Finns inte mycket som är vackrare än just det haha <3

Till höger ser ni hur det ser ut när man sitter i en synk och han killen med papperna är den fantastiska Jocke som är producent för hela Talang!!! Alltid glad, positiv, peppande och fantastiskt på sitt jobb!

Som vanligt så gjorde David det han är absolut bäst på…. att somna överallt haha.

Han gick liksom tom och la sig i sängen UNDER täcket där vi alla blev sminkade och bytte om haha!!!

Man blir en del bortskämd på såna här produktioner. Någon som sminkar, någon som fixar ens hår, stylist som trär på ens egna skor (även fast jag sagt att jag självklart kan sätta på mig mina egna skor haha).

Vi har assistenter på plats som tar hand om oss och folk som konstant ska göra så vi blir nöjda. Alla underbara människor och jag är än en gång så otroligt tacksam att jag får göra detta <3

Stylad av bästa @annahjerten 

Hur mycket jag än älskar att sitta i Talangjuryn och spela in detta underbara program så tär det något otroligt på mina krafter. Jag känner mig taggad nu att återgå till mitt normala liv där jag hinner lägga in träning, kompisar & familj, arbeta med mina andra jobb etc… Helt enkelt komma tillbaka till rutiner igen. Så taggad för denna höst nu!! Jag ska verkligen göra mitt bästa för att fokusera på att jobba ”smarter and not harder” som ett qoute inuti ett av mina datafodral säger. Bli bättre på att planera in smarta tider för att sitta i lugn och ro med bloggen för annars hamnar ni ju i andra hand. Att avsluta varje kväll i soffan framför en serie som just nu är Paradise Hotel haha men alla tips mottags!!!

Jag ser iallafall så mycket fram emot att ni få se denna säsong av Talang 2019 till våren för ni kommer bli helt blown away av vissa av våra fantastiska talanger!!!!! Taggad…..?!?! JAAAAAA förfan haha!!

NU – spela in Wahlgren Värld hela dagen, sedan fixa en nagel hos min nageltjej Frida och sedan hem med vovvisarna <3

PUSS <3

34 reaktioner på “SISTA DAGEN PÅ TALANG”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du måste ju se The haunting of Hill House 😀 En av de bästa serierna som jag sett 😀

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!, jag undrar över den klänning du hade vid plåtningen av din kvälls parfym den svarta klänningen med lite puff och spets, du sa den var från Sandro men jag har inte hittat den, kanske går den inte att köpa eller?

 • FILIPPA skriver:

  Du är verkligen SÅ fin!!! Snygg klänning också! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • positiv skriver:

  Supertips: Byt ut en stunds vanligt serietittande mot TV 1- programmen ”Världens sämsta indier” med David Batra. Helt u n d e r b a r a program!

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca!

  Du reser ju mycket och jag undrar om du vill dela med dig av dina tankar kring dina flygresor och miljönpåverkan? Jag har ställt samma fråga på Isabella Löwengrips blogg men min kommentar blir inte godkänd där. Vet inte om jag ska tolka det som att det är en samvetsfråga för henne och kanske också för fler influencers?

  Ditt offentliga liv kretsar ju mycket kring resor och konsumtion. Jag förstår att du kanske lever mer miljömedvetet än vad som syns i sociala medier, men jag tänker att du som influenser har stor möjlighet att påverka andra. Hur tänker du kring det?

  Flyget utgör en enorm belastning på miljön och går ju inte att ”kompensera bort” genom att t.ex. sopsortera, äta vegetariskt etc, utan vi i västvärlden måste ändra vår livsstil. Därför önskar jag att fler influencers ville lyfta miljöfrågorna, ni som verkligen har möjlighet att påverka! Jag förstår att ni inte kan engagera er i allt och kanske inte vill ha rollen som förebilder, men jordklotet är ju ett gemensamt ansvar (i just miljöfrågor funkar inte argumentet ”sköt dig själv och skit i andra”, som man ibland får till svar…).

  Hoppas du vill svara!

 • Tess skriver:

  Alltså Sofia, jag är inte Bianca men känner mig ändå så otroligt provocerad av att läsa din kommentar. Här och hos Isabella. Vad gör du själv för att påverka i frågan? Lever DU hållbart? Eller har du utsett dig själv till miljöpolis på influencers och tycker att du bidrar med ditt genom att försöka påverka andra som kan påverka? Kan tala om för dig att det är det svåraste, om inte helt omöjligt, som finns att påverka andra genom att försöka väcka dåligt samvete. Ja, båda personerna flyger en hel del. Bianca alltid reguljärt vad jag vet och Isabellas mål är privatflyg för att effektivisera resorna. Tänk själv: vad f-n ska Bianca göra om det går att boka och flyga med ett flyg som hundratals andra flyger med? Och vad f-n ska Isabella göra av samma anledning? Vad f-n tror du att de ska kunna svara dig? Att de ska avstå från en stor del av livet medan andra flyger kors och tvärs, att de ska ta fram miljövänligt flygbränsle? Sorry, men detta är fel forum att ta upp dina miljöfrågor i. Vill du se till att något händer måste du påverka där likasinnade redan finns och på en helt annan nivå. Hälsningar från en som sopsorterar, cyklar, äter kött max tre ggr per år och som flög senast år 2006.

  • Sanna skriver:

   Förstår inte hur ni kan tycka att det är provocerande att någon på ett sakligt sätt lyfter det största problemet vi har i världen nu? Enligt den senaste klimatrapporten är det vi privatpersoner som kommer vara tvungna att förändra våra levnadssvanor inom de närmsta 30-40 åren för att en förändring ska kunna ske, främst gällande flygresor. Att ignorera detta vore bara korkat. Och att hänvisa personer som vågar lyfta detta till ”likasinnade miljöaktivister” är väl ännu mera korkat? Det är knappast de som behöver tänka över sina val? Bianca och andra svenska influencers har en fantastisk möjlighet här att nå ut till maaaassvis av människor. Bara att ens lyfta upp ämnet i ett inlägg är ju bra. Sen är det faktiskt otroligt tragiskt att vi rättfärdigar biancas och många andras stora miljöpåverkan med att det är deras jobb. För det är faktiskt så att de flesta influencers ligger långt över sitt ekologiska fotspår med tanke på all konsumtion och resor och för att de dessutom uppmanar andra till samma livsstil. Det är ju där problemet ligger, att de förutom sin egen ohållbara livsstil ”inspirerar” andra till en liknande. Använd ert inflytande till något som faktiskt gör en skillnad. Bara om 30 år kommer vi se resultat. Sluta hacka ner på människor som bryr sig om framtiden.

   • L skriver:

    Nej Sanna, det är inte främst gällande flygresor, det är att sluta stötta kött/mejeri industrin. DET är den främsta anledningen till att vår miljö ser ut som den gör. Och det är även den lättaste ”vana” att ändra! Alla kan äta veganskt, utan problem. Dock förflytta sig runt jordklotet om man måste, kan dessvärre vara svårare i längre resor. Men förhoppningsvis kommer det bättre alternativ än jet fuel i framtiden.

   • S skriver:

    Så bra skrivet Sanna <3

 • Oskar skriver:

  Håller med Tess ovan. Att försöka ge människor dåligt samvete leder inte direkt till förändring heller.

 • Sofia skriver:

  Jag är ledsen om mitt inlägg uppfattas som ett försök att ge Bianca dåligt samvete. Jag är genuint intresserad av hur hon, och andra med stort inflytande, tänker kring miljön och vilken påverkan de eventuellt har (eller inte har) på andra människors livsstil. Jag gör mitt bästa (men jag tror ingen lyckas leva helt hållbart) och det gör säkert Bianca och många andra influensers också. Det intressanta tycker jag är just deras position och möjlighet att påverka, och hur de själva ser på det.

  • Anonym skriver:

   Att du orkar🙄

  • Anna skriver:

   Vi har bara en planet och klimathotet är det största hotet vi har att hantera. Att försiktigt påminna om det är inte provocerande. Det är klokt. Bianca framstår som en stor djurvän, hon tar fram produkter som är veganska osv – och då är det ju toppen om hon tryckte lite extra på just de sakerna. Att skänka o ordna försäljning av kläder hon inte använder mer är också jättebra på många sätt (men inte ’släng skiten’ attityden – men hon kanske inte menar slänga bokstavligen). Med Biancas tempo är det säkert inte lätt att påminna sig själv om allt så det är väl bara bra tycker jag med en liten heads-up. Personligen upplever jag Biancas konsumtion som väldigt väldigt stor men det är ju också en del av jobbet – innebär ju inte att alla behöver konsumera på den nivån. Miljön är jätteviktig – även för centern som B röstar på

 • Men alla dessa godsaker, hur gott?

 • Nadine Fritz skriver:

  Wow du är så inspirerande! Är riktig taggad att få se talang! kram

 • Elin skriver:

  Såg valpen Sammy på bild på ditt instagram, tror han behöver klippa klorna (när det börjar ”klappra” på golvet när vovven går är det dags),ta hand om dig och jag tycker INTE det var något fel på kommentaren om att du och andra kanske flyger ofta, det var nog inte för att vara dum utan det är bra att påminna varann, att vi alla tar hand om vår planet och åsikten var vad jag förstår riktade till er influenser som grupp men absolut ALLA yrkesgrupper borde tänka till! Det som är är att det behövs att någon synliggör problemet ,men ta inte åt dig Bianca det är något ni som hörs och syns kan påverka mer än andra och ingenting gäller bara vissa, då vi alla delar samma planet.

 • Rebecca skriver:

  Hoppas du får en superfin dag imorgon också 🙂

 • Anna skriver:

  Hej, jag har följt dig under en längre tid och tycker du är helt fantastisk! Du inspirerar så många där ute att våga tro på sig själv och framförallt vara sig själv. Tack för de. Under en längre tid har jag haft en stark klimatångest.. känns inte som att jag har någon makt att förändra trots att jag försöker göra klimatsmarta val i vardagen b.la. Åka mer tåg och cykla. Skulle du vilja lyfta detta ämne mer i dina sociala medier? Jag har sett att du redan har ett miljötänk, vilket glädjer mig! Skulle ju kunna vara att uppmana läsare att källsortera mera, inte slänga skräp, cykla etc. Återigen du gör ett fantastiskt arbete med dina sociala medier! Kram<3

 • Belinda skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg med alla olika headers du haft genom åren? Skulle vara riktigt intressant.

 • Vicky skriver:

  Så Vacker!

 • Ebba skriver:

  Hej fina du!
  Jag undrar om ni kommer släppa klistermärket till MacBook Pro 13 2017? Jag har datorfodralet och älskar det!! Skulle vilja matcha med klistermärket med!
  Kram

 • Anne skriver:

  Sött gäng på er live podd. Förstår ni fick byta samtalsämne. Där får man va försiktig med vad man säger Trevlig helg alla 😘

 • Anna skriver:

  Hej, jag har följt dig under en längre tid och tycker du är helt fantastisk! Du inspirerar så många där ute att våga tro på sig själv och framförallt vara sig själv. Tack för de. Under en längre tid har jag haft en stark klimatångest.. känns inte som att jag har någon makt att förändra trots att jag försöker göra klimatsmarta val i vardagen b.la. Åka mer tåg och cykla. Skulle du vilja lyfta detta ämne mer i dina sociala medier? Jag har sett att du redan har ett miljötänk, vilket glädjer mig! Skulle ju kunna vara att uppmana läsare att källsortera mera, inte slänga skräp, cykla etc. Återigen du gör ett fantastiskt arbete med dina sociala medier! Kram från en läsare med klimatångest<3

 • hanna skriver:

  Gud vad jag älskar Wahlgrens värld! Så roligt med livepodden, men allvarligt, låter föräldrar sina småbarn lyssna på er podd? Inte hade jag fått lyssna på vuxensnack när jag var 10 år hahaha. Bra att iaf ni till skillnad från föräldrarna är ansvarsfulla och sätter 18 års gräns på er nästa livepodd 😉 Kram på er!

 • Caloveline skriver:

  Hahaha åh David ser ut som en typisk pappa som ligger o sover där i sängen! Men några tips på serier, de som ligger närmast mitt hjärta just nu. Modern Family, Gilmore Girls, Greys Anatomy (låååång, men perfekt för en som älskar drama, o man vänjer sig vad alla operationer efter ett tag) Sex and the city
  http://www.caloveline.com

 • Viv skriver:

  Isabelle Strömberg är otroligt onaturlig. En fake docka är vad hon är. Otroligt fjantig som har inget riktigt jobb. Sitter hemma och gör…inget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *