EN HÄRLIG BLANDNING

Exakt sover jag nuförtiden haha <3 Sammi sover alltid ovanför eller bredvid mitt ansikte och Dino ligger och skeder mig eller med hans ansikte mot mitt. Bästa jag vet <3

Och lite såhär ser det ut där hundarna får leka. Däremot har jag förstått först nu att man ska ta bort alla mjuka mattor för det är där Sammi gärna vill bajsa och kissa då eftersom att han inte är rumsren än. Och efter att ha behövt plocka upp alldeles för många bajskorvar där senaste dagarna så tog jag bort det idag. Han är en svår liten hund att få rumsren där här lille Sammi asså.

Söt som socker men inte det lättaste när det kommer till att få rumsren och att gå utomhus på promenader.

Blir en hel del små promander nu förtiden med denna lilla bebis. Herregud alltså! Jag är så besatt av mina små älsklingar <3

Klädd i Svea från topp till tå för er som undrar 🙂

ÄLSKAR när Phillipe lagar mat!!! Han är verkligen ett geni i köket den karln <3

Fått hem lite smink som jag beställt från KKW Beauty!!!!

Så TAGGAD på att få testa på hennes produkter!!

I Torsdags hade jag EN HEL DAG på kontoret!!!! Typ det bästa som har hänt på väldigt länge haha!!! Och så trevligt att beställa Foodora upp god mat och käka där 🙂 Jag bor ju pyttelite utanför stan och där kör inte Foodora ut från så många restauranger så jag var som ett barn på julafton när jag såg hur många olika ställen man kan beställa mat ifrån. Längtar tills jag flyttar in till Östermalm haha!

Jag älskar ju mitt kontor så mycket. Det är så himla mysigt och jag får ett enormt lugn där inom mig. Bästa stället där jag jag jobbar som bäst. Sitta på ett och samma ställe liksom och ta alla möten där. Shit vad jag älskade den dagen haha. Första dagen på länge som jag inte kom hem med illamående faktiskt.

Vi plåtade också pressbilder med alla oss i styrelsen för nya bolaget. Och hörni…. det är bara DAGAR kvar tills jag kommer berätta vad jag jobbat på under 1 helt år. Det här är min största dröm nånsin och jag kan inte förstå att det gått i uppfyllelse……!!!!!!

Undra hur många gånger jag har suttit och gjort synkar nu i mitt liv haha…?! Jocke (producenten från Talang) kallade mig för Sveriges synk drottning haha 😉

Vi har det så mysigt när vi synkar för Wahlgrens Värld. Alla sitter med lite gott snacks, dricker varsin läsk (jag dricker dock alltid vatten för jag är ingen läsk tjej) och garvar igenom alla tusen frågor haha!

Röd topp – klick // Byxor från Svea

Har också spelat in Wahlgrens Värld större delar av veckan som vanligt med bästa teamet. Och vi äter nästan alltid lunch på detta stället ovan när vi filmar i lägenheten.

Det heter Två Bönor och ligger super nära mig. De har allt ifrån goda sallader, avokado mackor, smoothies, bakverk, pannkakor osv. Så himla fräscht, prisvänligt och alltid grym service <3

Jag tar alltid in deras avokado macka med ägg vid sidan av för den är så fantastiskt jävla god alltså!!!

Mina älsklingar var duktiga och satt i väskan under hela lunchen.

Så otroligt skönt att de båda trivs i att vara i samma väska nu <3 Då slipper jag bära runt på 2 olika hundväskor.

Var förbi VASS-PR som jag jobbar mycket med och kollade in allt nytt dem fått in. Såg dessa nyheter ifrån ett av mina favoritmärken när det kommer till hårprodukter Lernberger Stafsing. De är ju superkända för deras hårprodukter och framförallt deras torr-schampoo, men nu har dem kommit ut med hudvård också. Jag ville ju ta hem alla på direkten bara pågrund av hur snygga flaskorna var. Jag menar kolla bara <3

Jag känner faktiskt ägarna och grundarna till varumärket och deras hårprodukter är verkligen magiska så måste testa deras hudvård snart också 🙂 Just nu kör jag på ACOs dag & nattkräm men när det är slut så ska definitivt testa dessa ovan 🙂

En liten selfie hemma när jag kollar igenom nya avsnitt för Wahlgrens Värld som ska godkännas och där jag ska ge mina åsikter om jag vill ha några ändringar osv 🙂 Kommande avsnitt är så fruktansvärt roliga OCH berörande kan jag lova <3

Ni vet att ni kan se A L L A avsnitt från alla säsonger av Wahlgrens VärldDplay.

Klicka HÄR så ni inte missar 🙂

Denna höst ska jag verkligen fokusera på att unna mig egentid på ansiktsbehandlingar, massager och myskvällar hemma. Tror det är nyckeln till att jag ska klara av tempot som är nu denna hösten.

Så i Fredags gick jag och gjorde en superskön ansiktsbehandling. Det är typ bland det bästa jag vet!!! Speciellt mot slutet när man får huvud och nackmassage 🙂 Bästa <3 Sammi fick följa med och sova på mina ben medan.

Vi gjorde peeling med salicylsyra, ånga för att öppna porerna och sedan en portömmning med en sonic peeler som vibrerar ut porerna (hur äckligt låter inte det haha), ansiktsmask med c-vitamin, antioxidanter, hyaluronsyra som slussas djupt ner i huden med hjälp av någon slags ström. Avslutade sedan med en dunder kräm som innehåller allt ovan och är en barriär-stärkande kräm.

Mycket välbehövligt då jag fått lite små finner senaste tiden :/

Jag gör detta på ett ställe som ligger mitt i stan, nämligen på Artillerigatan 26 🙂

Igår kväll var det bestämt att min yngsta och sötaste (haha) lillebror Theo skulle ha myskväll här hos mig och sedan sova över. Mysigast jag vet!!

Blev också att äldsta brorsan Oliver kom också och det blev riktig amerikansk pizza från ett ställe som heter Rockin Grill och ligger här i Norra Djurgårdstan:)

Den var så god men tur att jag och Theo delade för vi orkade halva. Den var så tjock, fylld med ost och så oljig haha. Oliver höll på att spräckas som nästan åt hela.

Efter pizzan blev det mys framför en rulle i soffan med lite extra snacks. Myz myz myz!! Jag handlade allt jag kunde tänka mig i matbutiken innan. Lite fredagsmys och frukost gick alltså på 1300kr haha.

Theo och jag älskar brunch så självklart så blev det en riktigt ordentlig brunch som vi gjorde tillsammans imorse. Måste säga att det inte är många som slår min äggröra. Den är magisk!!

Och likaså blev mina american pancakes som jag testade att göra för första gången. Jag och Theo blev chockade över hur goda dem var!! Helt klart dem godaste jag nånsin ätit om!!! Bra gjort Bibbz <3

Idag är ännu en ledig dag och jag har chillat hemma hela morgonen men nu är det dags att göra sig i ordning för pappa är i Sthlm så jag tänkte möte upp han och Åsa senare idag. Så najs att de har skaffat sig en lägenhet i stan och att de nu kommer hit mer ofta 🙂

PUSS <3

 

36 reaktioner på “EN HÄRLIG BLANDNING”

 • Anna B skriver:

  *du få ha en bravo dag och kväll!! ❤️❣️*

 • Majsan skriver:

  Du får gärna skriva receptet äggröran och amerikanska Cakes 👍🏼😘

 • Lisa skriver:

  Skulle inte du kunna tipsa om goda sallader du slänger ihop hemma? De ser alltid så smaskiga ut

 • FILIPPA skriver:

  Asså HUR söt är inte Sammi?!😍😍 Jättemysiga & fina bilder!! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Elvira skriver:

  Vart har du köpt Sammis sele/klädesplagg? Såååå fint, har jätte svårt att hitta sköna och bra till min hund!
  Älskar din blogg!!!! <3

 • Elin skriver:

  Hej, Bianca!, ni har väl redan kommit en bra bit på rumsrenheten för Sammys del men man kan ju ta tidningspapper och lägga ut istället och och sen flytta tidningspapperet närmare o närmare ytterdörren för varje dag så att han tillslut går till dörren då han behöver ut och sen vips förstår han att man ska ut o kissa, MEN du får snabba dig att lyfta honom till tidningen när han är och kissar någonannanstans och sen berömma så han förstår att det är det rätta, sköt om dig och fortsätt vara så ödmjuk, söt, vacker och naturlig!

 • B skriver:

  Roligt inlägg! Kram

 • Åsa skriver:

  Älskar dessa inlägg! Text under bilderna är så mycket roligare att läsa 😊 Låter som en riktigt härlig helg och hoppas du hittar en harmonisk balans i livet 💖

 • Johanna skriver:

  Hej, vart är dom gråa tallrikarna ifrån? Super snygga!!!

 • Jessica skriver:

  Hej! Såg din yt video där du visade hur du stylar ditt hår. Så visade du GHD värmeskydd som du använder och säger att du tycker det är det bästa. Undrar bara hur det kommer sig att du tycker det? 🙂 på vilket sätt har det förbättrat ditt hår? Bara nyfiken ifall jag ska köpa!:) kram!

 • Anna Stafsing skriver:

  LernbergerStafsing hudvårds produkterna är sååååå grymma. Kul att du gillar deras grejer😊 Mattias är min storebror 😊 älskar din blogg!

 • Agnete skriver:

  Hej Bianca! Kan inte du lägga upp recepten från brunchen? De såg såå gott ut! ❤️❤️

 • Anna skriver:

  Alltså jag älskar dina bilder 😍

 • Vendela skriver:

  Älskar vad du gör Bianca, får så sjukt bra inspiration utav dig, följer dig både här och instagram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Älskar denna typen av inlägg 😀

 • becca skriver:

  Kan du inte lägga upp mer outfit inlägg? 😀 Kram!!

 • Jimmie skriver:

  Håller Theo fortfarande på med både hockey och fotboll

 • Oskar skriver:

  Åh, vill också ha hund… 🙂

 • Maria skriver:

  Hej jag har skönhetstips
  Läste någonstans att du tycker om rituals rumsdoft, Rituals har super bra nagellack håller hur länge som helst.
  Rituals nattkräm The Ritual of Namasté Hydrating Overnight Cream den är så underbar huden blir så mjuk och fin och den är dryg räcker länge.
  Rituals har även en doftspray för hår The Ritual of Happy Buddha Hair & Body Mist den är super bra, kan vara lite kladdig på en gång man sprayar håret men kammar/borstar håret efter så försvinner klibbet.
  Ritual har även denna The Ritual of Sakura Bed & Body Mist sängkläderna luktar super gott.
  Lite udda tips kanske men jag gillar dessa produkter. Min son älskar rituals parfymer ett tips till dina bröder 🙂

  Jag hoppas du får en trevlig dag/vecka och slit inte ut dig för jag vill se dig på Whalgrens värld sitter alltid med mina popcorn och tittar på programmet, Lika roligt varje gång. Det piggar upp min vecka något man ser fram emot. Du verkar vara en så go och trevlig tjej värden skulle se mycket bättre ut om vi hade fler som va som du. Kram från mig 🙂

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca jag har precis skaffat en hund valp, har haft honom nu i två veckor och du har nu två hundar och en ny valp. Jag undrar hur du gör när du ska få dem rumsrena? Vill gärna höra hur du gör. Min valp älskar också att bajsa på mattan😄🐶

 • Beatrice skriver:

  Superhärligt inlägg! Känns som att du har mer energi i det här inlägget än du haft på länge, kanske är ute och cyklar men fick den magkänslan. Hoppas verkligen du mår bra, det förtjänar du <3

 • Petra sandberg skriver:

  När kan man köpa din nya parfym igen. Och blir de på nordicfeel. Hälsningar petra

 • Linda skriver:

  Jag blir så glad och inspirerad av dina inlägg <3

 • Tilda skriver:

  Hej Bianca!

  Du har ju tidigare skrivit om och pratat i podden om hur mycket tantra har lärt dig. Jag och mina tjejkompisar skulle vilja ge vår vän som fyller år en tantrakurs då hon är väldigt intresserad av detta men vill såklart att hon ska få den bästa upplevelsen. Eftersom du verkade vara så nöjd med din kurs undrar jag var du gick den någonstans? Har försökt hitta svaret här på din blogg kan inte hitta att du skrivit det någonstans.

  Skulle vara så tacksam för svar och tips!
  Kram <3

 • ISA skriver:

  Åh men ditt vardagsliv alltså <3 Och din mat <3 och dina hundar <3

 • Lova skriver:

  Uppdatera meeeeer

 • Tilda skriver:

  Hej Bianca!

  Skulle du kunna göra en video där du testar sminket från KKW Beauty? Du är så duktig på smink så det hade varit superkul att höra dina åsikter kring hennes produkter.

  Kram

  • M skriver:

   Vad gick frakten på när du beställde produkter från KKW beauty? Framgår inte på deras hemsida vad frakten kostar till Sverige.

 • Rebecca skriver:

  Så härligt du verkar ha haft det! Hoppas du får en fin kväll idag också 🙂

 • Lina skriver:

  Sötaste vovvisarna! <3

 • Linn skriver:

  Kan du lage ny sminkevideo snart???

 • Maria skriver:

  Folk ( läs jag) fattar nog inte hur mkt jobb du å familjen lägger ner på alla bollar i luften ni har! Och som du fixar å donar Bianca, jättekul att det går så bra för dig! Tack för en fin blogg och fina bilder 🌻

 • Sanna skriver:

  Hej! Vilken otroligt söt valp du har skaffat! Vad är det för ras? 🙂

 • lisa skriver:

  Snälla gör en sminkvideo när du testar KKW beauty!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *