TIPS PÅ MYSIGA STICKACKADE TRÖJOR

– Inlägget innehåller adlinks –

Svart tröja – KLICK // Grön tröja – KLICK // Röd tröja – KLICK

Rosa tröja – KLICK // Gul tröja – KLICK // Grå tröja – KLICK

Vit tröja – KLICK // Beige tröja – KLICK // Polo – KLICK 

Hej mina älsklingar <3 Idag spelar jag in med Wahlgrens Värld hela dagen så har inte hunnit uppdatera bloggen något. Igår hade jag en HEL dag på kontoret och det var bland det bästa på LÄNGE! Sen på kvällen åt jag middag med hela släkten, pappa och Åsa är i Stockholm några dagar denna vecka så försöker träffa dom så mycket jag kan. Ska träffa dom ikväll också, då ska vi gå på bio och se A Star Is Born som är den BÄSTA filmen just nu!! Kan rekommendera alla att se den <3

Längesen jag gjorde ett kollage till er, så här kommer ett med fina och mysiga tröjor perfekta nu när det börjar bli lite kallare!!! Bästa outfiten just nu är en gosig och snygg stickad tröja, lever i det. Jag har gjort detta kollage med mina favoriter, har beställt hem allihopa 🙂 Kommentera gärna era önskemål på vad ni vill se för kollage.

PUSS <3

16 reaktioner på “TIPS PÅ MYSIGA STICKACKADE TRÖJOR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *