GOTT OCH BLANDAT

Hörni!!! Ni var väl inte missat podden?!?!?!?! Våra senaste avsnitt har varit riktigt bra måste jag få säga själv.

Förra veckan så pratade vi om den fantastiska tjejen jag träffade som tyvärr lider av grov anorexia sedan ett par år tillbaka. Ett avsnitt dedikerat till ätstörningar, ångesten som man lever med varje minut av varje dag, när monstret och ätstörningen vill ta ditt liv, vad man kan göra för att försöka ta sig ur skiten. Det blev ett väldigt fint avsnitt som jag tycker ni alla bör lyssna på <3

Och veckans avsnitt blev något HELT ANNAT!!!

I veckan så gästas vi av inga mindre än Sveriges skönaste Tom&Petter. Det blir ett LÅNGT avsnitt där vi pratar om ALLT mellan himmel och jord….! Allt ifrån sex, när börjar vi onanera, hur är vi som partner, hur bråkar vi med våra partners, får man kolla på porr även fast man är tillsammans med någon? Skulle vi tänka oss att ha ett öppet förhållande? Hur ser vi på trekant? Hur var vi skolan? Ett jävligt roligt avsnitt som jag garvade mig igenom så missa inte mina vänner!!!

LYSSNA HÄR 

Mina älsklingar var med i studion också. Så mysigt <3 Dino låg i mitt knä medan Sammy låg och sov i väskan som han älskar!

Och detta var första dagen de delade väska för första gången utan att bråka haha <3 Så duktiga mina älsklingar!!!! Nu har de börjat leka som galningar tillsammans också vilket är det finaste jag sett! Asså jag älskar Dino och Sammy så mycket att jag går av <3

NU – sitter jag på kontoret och betar av med lite jobb innan jag ska möta upp pappa & Åsa på middag innan de åker tillbaka till Mallis igen 🙁

PUSS <3

41 reaktioner på “GOTT OCH BLANDAT”

 • jimmie skriver:

  Har velat lyssna på din podd men vet inte hur jag hittar poddarna

 • Anne skriver:

  Det visste man ju. Hundar är flockdjur. Dom fixar det själv. Blir bääääääästa kompisar. Så härligt med hundar. Det bästa när man har med dom överallt. Framför när dom kan följa med på jobb. Hundar ska inte ligga hemma själv för länge. Då ska man inte köpa hund🐶🐶

 • Sandra skriver:

  Mycket sex snack i er podd!

 • Olivia skriver:

  Ja..mindre sex snack. Finns annat här i världen:)

 • Anna skriver:

  Alltså Sammy är den gulliigaste hund jag NÅGONSIN sett. Jag har gått in extra på din insta bara för att typ visa upp honom för mina tjejkompisar och typ hypa över hur söt han är, han är inte ens min hund. Så dösöt är han <3

 • Vera skriver:

  Varför sitter du och Pernilla oftast med en kudde på magen? Det ser väldigt underligt ut.

 • Hege Ellesson skriver:

  Snälla, tala inte offentligt om ditt sexliv.. Försök inte blidka poddlyssnarna med sexsnack.Du blir inte populärare av det. Privat ska vara privat, det borde de som klipper ihop podden också ta ansvar för. Integritet!

  • Emma skriver:

   Vad som är privat för Bianca bestämmer ju bara hon själv! Jag (och många andra) tycker inte att det är en big deal att prata om/lyssna på sexsnack, så varför inte dela med sig av det om man tycker att det är kul eller intressant att prata om? 🙂 Det går bara att stänga av podden om du inte är intresserad.

   • Hege Ellesson skriver:

    Jag lyssar inte på podden. Det står att läsa i expressen om vad som pratades om i Biancas och hennes poddkompis senaste podd. Obegripligt vad det där går ut på? Inte bara sig själv Bianca lämnar ut. Bianca kanske behöver sätta gränser för sin egen skull.

    • Sandra skriver:

     Undra just om killar och män får samma kommentarer som att vara tysta om sex…. Det är ju ett fasligt pådrag kring just bianca – jag lovar dig att MINST hälften av all skit hon fått är pga att hon som TJEJ pratar om sex, visar att hon kan vara arg
     (Som hon visar i WV) osv. Att prata om sex och att vara arg är att gå emot föreställningen om vad tjejer förväntas göra. Så ta en funderare på era tankar kring könsroller innan ni häver ur er vad bianca ”borde göra”!

     • Hege Ellesson skriver:

      Att Bianca är arg har jag 100% förståelse för. Bianca är otroligt bra och duktig person på alla sätt och vis. Men hon behöver inte i tala om detta.

     • Camilla skriver:

      Men tror knappt att Phillipe hade betett sig som bianca, han verkar ha klass! Bianca beter sig som en trampa ju..too much. Hennes foljare ar 80 procent 7-14 aringar ochnresten ar oss gamlingar….hon har valdigt ful mun. Sa naiv, aka omogen for er som inte vet ordet naiv…
      Jag foljer inte bianca pga podden utan tycker om matbilder, tips och reseinlagg och mode…men vart sa acklad over vad som stod i expressen. Come on bianca….zero class girl…

     • J skriver:

      Jag tycker det är jättebra att unga tjejer pratar öppet om sex just eftersom det är tabubelagdt. Det är viktigt speciellt för unga tjejer med prestationskrav etc att få höra om andras erfarenheter. Jag tvekar inte en sekuns på att Bianca är medveten om att det är tabubelagt i många (speciellt äldre) personers ögon, men jag tror inte hon bryr sig… 😉 Det tycker jag är superbra!! Sen vad Philippe tycker är inget vi behöver spekulera i. Han är nog fullt kapabel till att sätta sina egna gränser!

    • Anna skriver:

     Håller med om att det är oklart vad detta ska gå ut på. Lika fånigt oavsett om det är killar eller tjejer som ska vräka ur sig om sex och porr. Med tanke på hur många unga fans B har kan jag tycka att det är extra olämpligt – en fullt vuxen person kan ju bedöma bättre och stänga av. Men man kan inte ställa samma krav på barn. Och då säger någon givetvis att ungarna har ju föräldrar… men det är nog långt ifrån alla föräldrar som ens vet att B uttrycker sig som hon gör på senaste podden. Många tror det handlar om kläder, smink, lite roliga grejer som händer i wahlgrens värld osv.. inte porrsnack. Sen ska man inte glömma vad porrindustrin drar med sig för baksidor! Så jävla glamorös är knappast den industrin – konstigt att debatten mot porr inte är större.

     • Hanna skriver:

      Bianca ska inte anpassa sig efter sina lyssnare. Inget tv-program, nyhetskanal, ingen tvserie, film etc skulle göra så. Det är helt upp till föräldrarna att se till vad barnen lyssnar på. Det är dessutom inte svårt att göra en snabb koll på barnens mediekonsumtion, speciellt inte biancas och alices podd som tex har hetat ”tantrasnack”!

      Och vi alla vet att porrindustrin har sina baksidor. Det är en självklarhet som inte alltid måste nämnas, okej? Eftersom det är allmänt känt att killar kollar väldigt mycket på porr tycker jag det är bra att två tjejprofiler snackar om ifall de kollar på porr, speciellt när det är stor tabu för tjejer. Att prata sex i dagens samhälle är inte lika tabubelagt som för 25 år sedan. Det är en positiv utveckling att sexprat normaliseras då det finns mycket att säga, många erfarenheter att dela med sig av till andra samt många myter att spräcka. Så länge vi har sex ska vi också kunna prata om det.

 • SARALEO.SE skriver:

  Åååh vill verkligen in & lyssna på allt <3
  Kram fina!

 • Elin skriver:

  Är det på gång någon ny vlogg snart? Gärna med familjehäng, sminktips eller hårtips,kram och ta hand om dig!

 • Åsa skriver:

  Folk tar inte dig som seriös eftersom du är alldelles för öpen om ditt privatliv, vad tycker Philippe om att du prata om ert sexliv? Vad tänker hans föräldrar om dig? Privat är privat. Väldigt distanslöst.
  Kikar in ibland på din blogg och tycker det är kul när du lägger upp tips på smink och kläder o h god mat.

  • Josefin skriver:

   Vad vet du om folk? Vad jag vet uppskattar ’folk’ att få tips och höra om andras upplevelser om sex. Snälla, försök inte trycka in andra i den uppenbart tabufyllda värld du lever i.

   • Josefin skriver:

    Dessutom tycker jag vi ska förutsätta att Philippe har mer än en hjärncell och kan avgöra själv vad han tillåter och inte. Gud vad jag blir less på er pk svenskar som försöker rama in oss alla

 • Nathalie skriver:

  Du äger, bry dig inte om de som skriver hat, jag tycker du är grym. LIVE UUUUU ❤❤

 • Silvia skriver:

  Hej Bianca undrar när du tänker göra en ny vlogg det var ett tag sen 🙏🏻❤️

 • Maria skriver:

  Hej! Jag undrar vad färgen på dina vardagsrumsväggar heter, så snygga!😊

 • Catarina skriver:

  Hej Bianca 😃 vill bara säga att du år en helt underbar människa och du har en super snygg stil på dina kläder ❤️ Du är så himla fin gumman/ Catarina

 • Vera skriver:

  Varför svarar du inte på alla frågor som ställs till dig i bloggen? Bl a borde de förklara varför du påstår att man skulle kunna köpa 2 biljetter till Benjsmins show för 200 kr när 2 biljetter kostar närmare 1 000 kr.

 • Mellis skriver:

  Hej Bianca !
  Såg på Wahlgrens värd idag, vilket jobb du gjorde med ditt sommarprat. Lysande på det i somras, men det var kul att se. Jag undrar om du vill svara på en fråga? Den garderob du hade när du rensade kläder med lådor man kunde se igenom. Var har du köpt den?

 • alicia skriver:

  Hej! jag undrar vad Sammy är för hundras? jag vill jättegärna köpa en hund och älskar rasen Sammy är utav, hoppas på ett svar kram. mvh Alicia

 • Erik skriver:

  Bianca, du måste ta av dig din offerkofta. Dina föräldrar skilde sig för över 10 år sedan. Du kan inre skylla ditt eget dåliga beteende på en sådan händelse. Sitta och lipa liksom. Av med offerkoftan och sluta skylla alla dina problem på morsan och farsan. Du är inte 15 längre.

  Ska säga dig att jag känner kvinnor i din ålder som varken har föräldrar som bryr sig om dom som dina gör. Som inte har den ekonomiska tryggheten som du har, och de är inte är ens hälften så bittra som du är.

  Ärligt, ryck upp dig. Och av med dem förbannade offerkoftan. Du är det förbannat bra men tycks inte fatta det. Synd.

  • Johanna skriver:

   Haha men lilla gubben då! VAD du bryr dig om Bianca. Att du går in här och kommenterar så otroligt argt. Det måste vara jobbigt att bli så provocerad av en tjej som öppnar upp sig om sina känslor? Du kanske inte har nog att tänka på i vardagen kanske? Boxning ska vara bra för att få ut sina aggressioner har jag hört =)

   Dessutom så formas man av allt här i livet, och man kan sörja något som en tuff skilsmässa eller liknande i tiotals år. Tydligt att du inte varit med om något liknande. Psykologi kanske är något du borde underhålla dig med! Där har vi det 😀 Lycka till!

 • K skriver:

  Ni har det jobbigt ni influensers! Kan inte sitta i dessa byxor haha I senaste Wahlgrensvärld!
  Kram på dig! 🌸

 • Anne skriver:

  Bianca du vet att många hundägare är lik sin hund -vän. Och det är du. Du är lik eller sammy är lik dig. Ni matchar Jo-sant🐶👩🏼

 • Nikolina skriver:

  Lyssnade på avsnittet ”ångest över mat…” och BIANCA, FY FAN VAD DU ÄR FIN SOM PERSON! Jag har själv vart väldigt sjuk i anorexia i många år, mår betydligt bättre idag, men de du gör för den tjejen, de du säger och på de sätter du hjälper henne att sätt upp mål, de är så jävla fint, hela jag ryser och jag grät igenom hela avsnittet för jag känner igen mig så otroligt mycket men även för att de du gör för henne är så.jävla.fint.
  vet att andra redan sagt detta men tycker inte att man kan säga de för många gånger.
  Fortsätt vara den du är, du är så jävla fantastisk och fin, inifrån och ut!! ❤

 • Malin skriver:

  Hei Bianca! Først vil jeg bare si at jeg elsker (!!) din personlighet og stil. Altså, hvilken dame.. Wow.
  Nå er nok ikke dette riktig innlegg å spørre om dette på, men vet du om dere har planer om å sende fra ByBianca til Norge? Jeg dør for dine datafutteral, så himla fine!

  Klem Malin <3

 • Julia skriver:

  Gör din grej 🙂 Just Do It!

 • Linda skriver:

  Vart kommer det bruna och beiga täckena du har på vovvarna ifrån?

 • Emelie skriver:

  Jag undrar över din tröja du hade i wahlgrens värld hemma hos Pernilla? 🙂 en grå med stora ärmar, den såg så himla mysig ut, skulle jättegärna vilja veta vart den kommer ifrån 🙂 btw ni är så sjukt roliga, omöjligt att se programmet utan att bli glad! <3

 • CG Style skriver:

  Vilka otroligt gulliga hundar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *