EN ORDENTLIG SMINKVIDEO

Glad Söndag mina vänner!!

Sorry att jag inte bloggat men jag tappade min dataladdare för några dagar sedan och har lagt ned min tid på en massa annat jobb medan jag letade efter laddaren. Men jag hittade den på konstigaste stället hemma och är nu tillbaka 🙂 Tycker det däremot är fruktansvärt skönt med lite tid ifrån bloggen i bland. Få jobba med produktutveckling och mitt nya företag på vårt kontor, göra tv, gå på event, umgås med vänner, kolla serier etc. Men däremot så stör jag mig på när andra bloggar tar några dagar ledigt från bloggen så fattar om ni blir lite smått frustrerande 🙂

Iallafall! Jag har en svin lång video uppe på min Youtube kanal där jag visar er steg för steg EXAKT hur jag sminkar mig. Alltså en riktigt ordentligt sminkvideo som jag tror ni kommer älska!!! Jag ÄLSKAR ju smink typ mer än nånting annat så jag hade gärna velat lägga ut med sminkvideos 🙂

PUSS PUSS PUSS <3

 

28 reaktioner på “EN ORDENTLIG SMINKVIDEO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *