JANNI x IDEAL

Snygga och underbara Janni!

Tack för att du bjöd in mig och gjorde min Lördag otroligt mycket härligare än vad jag trodde den skulle bli haha <3

Om man följer Janni vet man ju helt klart att hon ÄLSKAR asså äääääääälskar palmträd haha!!

Jag vill ha hennes jumpsuit haha

Asså jag är ju inte alkoholfantast så jag dricker ju ganska sällan. Festar inte lika mycket längre men herregud vad trevligt det är med ett glas skumpa mitt på dagen haha.

Världens sötaste Marley var såklart med <3

Och hans URSNYGGA mamma såklart då hon styrde hela eventet. Ni vet Roshi är ju ägare och grundarna av världens absolut bästa HOSS-Agency!!!

Tillsammans med hennes galet vackra syster Sharareh <3

Goda drinkar tackar jag inte nej till 😉

En hel ”Janni” vägg med henne skal som matta, kuddar och tom en surfbräda!!

Det bjöds på god mat som vi alla slukade i oss.

Fina Kenza och Klara

Och lilla jag med mitt favoritskal från kollektionen som nu pyntar min telefon 🙂

Här ser ni en tydligare bild på skalet. Svart, snyggt och stilrent med Jannis favoritord på 🙂

Asså drinkarna var såå goda!!!!

Hur fint var inte allt pyntat och fixat då?! Så fint gjort tjejerna från HOSS och Ideal <3

Måste gå till Mister French oftare och käka deras brunch 🙂

Älsklingen <3

Och självklart hade jag min galet snygga bästis Alice mitt emot mig.

Alltid lika trevligt med ett porrigt ansikte framför mig haha 😉

En bättre Lördag helt enkelt…. 🙂

Jag har typ alltid en hund i famnen nuförtiden haha!

JANNIxIDEAL 

I Lördags vankades det alltså lanserings event för bästa Janni som släppte sin ursnygga kollektion tillsammans med bästa Ideal Of Sweden!!! Asså för det första, skalen är så himla fina och representerar verkligen exakt JANNI vilket jag älskar!! Vi var ett gäng härliga människor som var bjudna till party brunch på Mister French. Där bjöds det på goda drinkar, smakrik och god mat tillsammans med alla dessa puddingar ovan.

Vi hade det verkligen sååå trevligt och jag njöt som bara den!! Efter ett antal drinkar och shots kom det in dansare, musiken blev högre och stämningen gick från brunch till FEST. Jag blev lite salongs också vilket var sååå otroligt trevligt haha. Slutade med att vi var några få som stannade kvar till typ 20.00 på kvällen. Älskar när såna här events avslutas med intimare samtal så man får lära känna varandra mer på djupet 🙂

Grymt jobbat Janni! Allt du gör blir magi!! Köp dina favoriter på Ideals hemsida vetja <3

NU – sitter kvar på kontoret och har jobbat för fullt inför vår lansering av vad FAN det är jag har jobbat på senaste året haha! MYCKET som ska bli klart kan jag lova men fan vad FETT det här kommer bli……….!!!!!!!!!!!

 

23 reaktioner på “JANNI x IDEAL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *