18.00 IKVÄLL SMÄLLER DET

Om 1 timma så smäller det!!

Då släpper jag vad det är jag jobbat så hårt med det senaste året!!! NI FÖRSTÅR INTE!!! Jag har haft pirr i magen ända sedan förra veckan och just nu sitter vi alla på kontoret och jobbar på för fullt. Jag älskar älskar älskar att sitta här i flera timmar och bara köööööööttttta med kreativiteten. Mitt liv är helt fantastiskt när jag får jobba med detta. Alla mina kollegor är fantastiska och det vi skapat/skapar är MAGISKT!!!

Det är SÅ OTROLIGT mycket jobb med att lansera ett eget varumärke alltså. Jag hade ingen aning om alla dessa detaljer som kommer till efter varje litet beslut man tar. Det blir bara mer och mer jobb men JAG ÄLSKAR DET!!! Vi är 4 stycken i styrelsen tillsammans med min assistent Lovisa samt 2 grymma tjejer från PR-Agency Graaf Ledin

Jag får verkligen leva ut min fulla kreativitet här. Allt ifrån regi till bilder, video och grafisk design till att ta jobbiga beslut om inköp och ekonomisystem. Spåna och framförallt utföra produktutveckling, försöka förstå hur logistik och datasystem fungerar tillsammans. Mitt huvudansvar är dock att vara Creative Director. Jag är ytterst ansvarig för varumärkets koncept och genomförande. Alltså allt ifrån design, färg & form, utformande av logotyp till känsla för hur varumärket ska upplevas. Jag leder arbetet internt med varumärkesutvecklingen och presenterar mina idéer för de andra delägarna.

Så oerhört tacksam att ni alltid är med och utan er hade inget av detta varit möjligt <3

 

NU JÄVLAR KÖR VI

40 reaktioner på “18.00 IKVÄLL SMÄLLER DET”

 • crosby skriver:

  du är en överbetald stropp som tjänar pengar på nåt som inte är nåt jobb du borde testa att jobba som hantverkare då kan vi snacka om att gå in i väggen men med de du håller på med tjänar så mycke pengar på att glida.så överbetald som du är så skulle du kunna gå hemma och göra inget och ändå klara dig med din fantasisumma

 • Anna skriver:

  Du är så otroligt duktig,. Trots att jag är 47 år så är det himla kul o följa dig! Såå spännande o se vad du har hittat på! Lycka till

 • Tindra skriver:

  Önskar jag hade ditt ”jobb” och bara luta sig tillbaka när dom anställda jobbar, som ”creative director” såååååå skönt!!!!!!

 • lindros skriver:

  Du är bortskämd och har bara glidit in på ett bananskal.med din lön du har så borde du hjälpa såna som är fattiga men så bortskämd som du är så finns ingen empati för såna som är fattiga

  • Eva skriver:

   Håller med kanske inte bortskämd är rätta ordet utan mera självupptagen
   Jag jag åter jag kolla på hennes mamma likadan

   • penguins skriver:

    Fast tycker ändå pernilla verkar mer bry sig om sina fans hon har ju sagt att hon tycker att de bara är roligt när de kommer fram folk till henne men bianca tycker bara de är jobbigt att de kommer fram folk till henne hon vill ju att dom ska lämna henne ifred har hon sagt i ett uttalande om att hon känner sig som en apa i en bur.tycker de är väl de minsta man kan göra är att ställa upp för sina fans när dom vill prata med en.och vad tror du bianca att fotbollsspelare och hockeyspelare känner sig dom är igenkända överallt men inte gnäller dom kommer de fram folk till dom så tar dom sig tid att prata och vara trevliga mot dina fans flr dom förstår att dom kommer fram för deras fans gillar dom till skillnad från dig

    • Daysie skriver:

     Alla penguins behövs ju! Du kan ju inte gemföra en hockey penguin med en entreprenör penguin!

     • penguins skriver:

      Tycker ändå att bianca ska va trevlig mot folk som vill komma fram och prata med henne och ta sig tid.men enligt hennes uttalande om att hon känner sig som en apa i en bur så verkar hon inte vilja ta sig tid om man skulle träffa henne

     • lindros skriver:

      Nä precis de går inte att jämföra för en hockeyspelare vet vad empati är de vet inte en entreprenör de är skillnaden

    • Ullis skriver:

     Alltså, ni är fan inte kloka!! Hur gamla är ni som sitter bakom skärmarna?
     Hur kan ni jämföra Bianca med Pernilla? Pernilla lever på sina fans för hon ör artist. Bianca är väl för fan ingen artist!! Hon lanserar egna märken såsom datafodral, perfymer, smycken m.m. Hon har ingen som helst plikt att vara trevlig mot fans. Hon har inte valt kändisskapet utan hon har fötts in i det!! Låt tjejen va era bittra gamla kärringar!! Jag själv är 47 år o har barn i Biancas ålder. Hade varit super stolt över Bianca

 • M skriver:

  SNÄLLA SNÄLLA Bianca!! LOVA att du BORTSER från dessa HEMSKT AVUNDSJUKA KOMMENTERARE!!!!!!!!
  Skrämmande att få vara med om dessa bittra avundsjuka människor därute !!!!!
  Alla vi andra VET hur jäkla massa det ligger bakom allt du gör för din såkallade LÖN!!!

  DU är bara helt FANTASTISK !!!!!!
  DONT YOU FORGET IT !!!!

  Kramar M

  • Madeleine skriver:

   Håller med dig M! Helt otroligt vilka hatiska och kommentarer! Bianca, hoppas att du lärt dig att ta till dig de kommentarer med konstruktiv kritik och förbiser alla dessa tråkiga kommentarer som bara är hatiska och mobbande!

 • Daysie skriver:

  Typiskt svenskt att tro att det är mindre jobb med att ha driva företag med anställda.
  Trots att Bianca är ”kändis” barn så kommer inget gratis mer än skvaller tidningarnas publicitet.
  Det där gamla VÄNSTER tänkandet att det är fult att vara driven att tjäna mer är ju så 1960 talet.
  Hur fan kan man vara så jävla korkad att man tror att det är mindre jobb när man har ALLT ansvar. Dess utom när man bidrar till att skapa fler jobb och därmed den allmänna ekonomin.
  Alla olika sorters jobb i samhället behövs ju, känn dej viktig i stället som hantverkare, som städare, som kassörska, alla får ju samhället att fungera. Eller jobba hårdare och satsa högre, valet är ju ditt eget.
  Men avundsjuka är ju för losers. .

  • S skriver:

   Amen!!! #merkärlekåtfolket

  • Vanessa skriver:

   Kommer du på benjamins konsert i Uppsala

  • penguins skriver:

   fotbollsspelare och hockeyspelare är miljonärer framförallt fotbolsspelare men dom är värda sina löner så mycke smällar dom får ta och hockeyspelare får hur mycke hjärnskakningar som helst så där snackar vi att dom gör själ för sina miljoner om året.men framförallt dom har en annan attityd till sina fans dom är alltid trevliga mot sina fans dom är inte som Bianca otrevlig och nonchalant mot dom

   • Emelie skriver:

    Säger den ”trevligaste” här inne? Alla ska väl ändå vara trevliga mot sina medmänniskor? Eller det gäller kanske inte dig?

    • penguins skriver:

     De är inte konstigt att bianca får mycke negativa kommentarer hon är själv hatisk till andra när dom kritiserar henne.hon trycker själv ner andra när hon sa att alla gnäller när dom sa att dom gått in i väggen.tror du inte bianca att man kan känna så när man jobbar 7-16 5 dagar i veckan.om du inte kan ha förståelse för andra när dom känner att dom gått in i väggen så ska du knipa igen elle tror du bara att de är på ditt jobb man känner så.

   • Anna skriver:

    Ok så bara för att man tacklar bra så är man värd miljoner…kom igen….

  • Emelie skriver:

   Håller med! Men Sverige rånar ju företagare på skatt, de ska straffas för de startar eget o erbjuder jobb. Så sorgligt. Hade aldrig klarat av att betala hälften av mina pengar i skatt, hade blivit så arg på samhället.

 • Sofie skriver:

  Näää asså blir så irriterad på alla avundsjuka männskor som tror att influencer inte är ett jobb. Tror fan att du jobbar mer än så många andra. Visst att det finns tyngre jobb där man arbetar med kroppen eller där man hjälper andra människor, CRED TILL DOM, verkligen. Men om man följer tex dig på alla sociala medier så märker man hur mycket du jobbar för det du vill göra. Tror inte att många människor skulle orka att ens vara offentlig till att börja med. Tänk att göra allt du gör och ha ALLA ögon på sig. Nää du är så grym!! Längtar tills alla produkter kommer ut!!! Kram

  • Bianca skriver:

   Men wow!! Tack så hemskt mycket för din fina kommentar!! Det betyder mer än du nånsin kan ana <3 Du gjorde precis min dag!!

 • Beatrice skriver:

  Sååå taggad!!! 😍😍🤩🤩

 • S skriver:

  Ok, sorry. Men till alla dessa idiotiska kommentarer om att Bianca är bortskämd… Hon har alltså skapat eget företag samtidigt som hon gör Tv, blogg, vlogg, massa sammarbeten och balanserar alla andra delar av livet. Dessutom gör hon skillnad för många unga tjejer med sin öppenhet om frågor som rör många, gamla som unga. Jag tycker hon förtjänar varje öre, hon gör utan tvekan mer skillnad för samhället genom att skapa företag och tala öppet om hennes privata problem (som många inte skulle våga, det kan inte vara lätt) än vad någon som springer efter en fotboll gör. Jag pluggar till jurist och jobbar extra på sidan av och är helt säker på att Biancas vardag är minst lika stressig som min, med deadlines, prestationsångest och allt annat kvinnor går igenom i vår ålder. Jag har aldrig träffat Bianca men vad jag har hört är hon alltid super trevlig mot alla, och om hon någon gång då och då är stressad och inte orkar att möta massa människor hon inte känner så måste människor väll fatta det, asså hon är ju människa (typ me everyday tho). Förlåt men skärp er nu era konservativa tanter and ge denna fantasktiska förbild rum att växa. Och om ni är så olyckliga med er själva och ni är så pass avundsjuka på hennes framgång så att ni trycker ned en extremt hårt arbetande tjej så kan ni väll ta er i kragen och sluta följa henne. Man skäms ju lite för er, sluta göra bort er – please.
  Kör på Bianca, gud vad roligt och sjukt taggad för jag letar efter massa nya smink produkter! WOOHOO!!

  • Bianca skriver:

   Tack så hemskt mycket för denna oerhört fina och mogna kommentaren. Du gjorde precis min dag med dina ord som satte sig direkt i hjärtat och du gjorde mig lite starkare. Tack igen bästa du <3

  • penguins skriver:

   Skillnaden är att fotbollsspelare som är kända är att dom tar sig tid till alla människor alltid de är stort.till skillnad från bianca dom tar sig tid till såna dom inte känner också

 • Hanne skriver:

  Hej!

  Jag undrade hvilket vlog og vardagskamera og du använder?

 • Emelie skriver:

  Så himla grymt gjort Bianca! Du är grym som kommit så långt och jobbat så hårt för att lansera detta, är så imponerad och sjukt att du lyckats hålla det hemligt ett helt år!

  Allting som släppts hittills känns så himla välarbetat, så ”girlpower” och så du! Är så nyfiken på allt som kommer att komma med Caia! GRYM är du!!

 • Erica skriver:

  LYCKA TILL!!! Ser fram emot att testa ditt smink:-)

 • Irene skriver:

  Grattis du har kommit lång v’äg!

 • Elin skriver:

  Vad är det för människor som bara vill hitta fel och dom känner ju inte dig eller hur,jag tycker du ska fortsätta med det du gör som creative director och bli framgångsrik i det för du är nog väldigt kunnig! Och visst du kommer alltid ha ögonen på dig men det finns många därute som ser den riktiga Bianca!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *