SO OUR JOURNEY BEGINS. WE ARE CAIA!

 

WE WELCOME YOU TO CAIAS UNIVERSE!

NOW THE JOURNEY BEGINS!!!! 

Det är alltså som många av er har spekulerat…ett MAKEUPVARUMÄRKE som heter CAIA som lanseras om 3 veckor den 20November !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni får inte bara de bästa produkterna marknaden har att erbjuda. Vi ger er också en del av våra själar och hjärtan <3 Jag har drömt om det här sedan jag först förälskade mig i smink redan vid 4 års åldern i mammas loger. Nu 19 år senare är vi här med mitt alldeles egna sminkmärke CAIA!!! Kan än en gång inte förstå att min största dröm nu blir sann!!

Längtar som en galning efter att få se er alla med mina produkter som avslöjas om 2 veckor… Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni alla kommer älska dem!! Jag har lagt ner all min kraft, kärlek och energi i varenda produkt och jag hade inte kunnat vara nöjdare med resultatet av våra första produkter!!!! Ni kommer få se allt i minsta detalj innan lansering, jag lovar!! Vänta bara <3

Men kom ihåg, det här är bara början!!

GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE att upp er på vår hemsida www.caiacosmetics.com 

OCH FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM @caiacosmetics

43 reaktioner på “SO OUR JOURNEY BEGINS. WE ARE CAIA!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *