A GLIMPSE OF OUR JOURNEY WITH CAIA

 

NU GÅR VI HAND I HAND OCH FORTSÄTTER DENNA RESA TILLSAMMANS!

DEN 20e NOVEMBER ÖPPNAR VI PORTARNA TILL VÅR VÄRLD

WE ARE CAIA!! 

Följ oss på Instagram @caiacosmetics 

Signa upp er på vår hemsida www.caiacosmetics.com så ni inte missar något!

NU JÄVLAR KÖR VI

<3 

 

66 reaktioner på “A GLIMPSE OF OUR JOURNEY WITH CAIA”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Längtar så mycket 😀 Kommer bli ruinerad xD

 • Anna skriver:

  Ändrade precis min önskelista till endast en punkt, ”ALLT FRÅN CAIA” :)))))

 • Anette skriver:

  Halloween, good luck, Girls ☠️

 • ;) skriver:

  & jag SPYR på folk som endast sprider negativitet, ha en bra dag frida, känner att du behöver det;)

 • Rebecka skriver:

  & jag SPYR på folk som endast sprider negativitet, ha en bra dag frida, känner att du behöver det 😉

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag fick seriöst tårar i ögonen när både du och Vanessa grät😄😘 Du är såååå duktig alltså!💜

 • Mariah skriver:

  Jag fatter bara inte sånt här. Jag har aldrig kritiserat på detta sätt, inte ens när jag opponerade på en universitetsuppsats så dålig att vår lärare ringde mig innan och bad mig att inte vara alltför brutal. Vad menar du att din kommentar ska göra för nytta?

  Du kanske har engelska som andra modersmål, annars ser jag inte att du kan ha något att tillföra. Svenskar tror jämt att de pratar engelska/amerikanska utan brytning, HA HA HA) men internationellt är en svensk accent inte automatiskt något negativt. Jag bor sedan tio år utanför Sverige (inte i ett engelskspråkigt land) och misstas ofta för att vara härifrån, men inte ens i början hade jag några negativa konsekvenser av att jag bröt på svenska.

  När det kommer till manuset, är det bra inställt på målgruppen. Det är bara att anta att du inte hör dit.

 • Chanapha skriver:

  Detta är sååå grymt! Jag längtar <3

 • Smilla skriver:

  Men snälla, okej att du tycker det men VARFÖR kommentera det? För att såra? För att medvetet vilja skapa negativ stämning? Vad får du ut av det?
  Kan vi inte alla bara sprida positiva, peppande kommentarer istället för att spy ut sig nåt sånt här, om du inte har nått vettigt att säga säg inget alls!

 • Anette skriver:

  Kollar Wahlgrens Värld.!!! Sätt på dig BH Bianca🙈du är snygg,men va normal 🙏🏻Tyvärr ibland bara för mycket 🙈🙈🙈🙈

  • ida skriver:

   hej Anette! ville bara meddela dig om att vi lever i 2018, där vi får ha på oss vad fan vi vill utan att ni med gamla åsikter och värderingar kommer i vägen, ledsen att säga det men det är vi unga som tar över nu, ha en fortsatt trevlig kväll!

   • Anna skriver:

    Ja du Ida.. starkas värld om det fortsätter så här!!

    • ida skriver:

     snälla rara, det är vi unga som måste lösa alla problem som ni äldre generationer har skapat, tänk ba på klimatfrågan och jämställdheten, det är vi som måste lösa allt så istället för att sprida sånt hat för någonting ni inte kan förstå er på så borde ni tacka oss istället

     • Marianne skriver:

      Tycker Bianca har blivit bedrövligt ocharmig, gnällig o bortskämd. . . . Se bara på senaste avsnittet av W W. Fy vilken tråkig attityd!!!!!
      Riktigt bitchig!

     • Anna skriver:

      Snälla rara Ida.. för det första har du ingen aning om
      Vem o hur gammal jag är.. dom äldre såg till att jobba för sig och betala skatt så vi kan behålla den välfärd vi haft. Den attetyden du har mot andra kommer man inte långt med.. gammal eller ung!

  • Sara skriver:

   Förstår inte varför du ber henne att va normal? Det är väl mycket bättre att hon bara är sig själv då normalitet är relativt och tråkigt 😉

  • Joanna skriver:

   Att vara normal är ju i så fall att inte ha bh? Eller du kanske föddes med en bh på dig?

  • Anonym skriver:

   Men vad sjuk du är!!! Låt henne vara utan bh, vem bryr sig ens.

  • Linnea skriver:

   Anette, en B-H (Bysthållare) fungerar just för att hålla uppe ens byst om en känner att det behövs för support till brösten. Om en däremot inte har speciellt mycket bröst ska man inte behöva gå omkring med en oskön sak om brösten. Det finns extremt många män som har större bröst än en del kvinnor, ska du be dem att slänga på sig en B-H då också?

 • Hanna skriver:

  Jag SPYR på dig, Frida <3

 • till kära anette skriver:

  HAHAHAHAHA älskar att du som kvinna blir så provocerad av att en annan kvinna inte har bh på sig så att du går in på hennes blogg för att skriva det, ledsen att göra dig besviken men om det är någon som inte är normal så är det du, vi lever i 2018 ha dina gamla tant åsikter för dig själv och sprid inte sån negativitet, herregud, skönt att det är vi unga som tar över nu…

 • Emz skriver:

  Finafina Bianca! Du är grym! Vanessa och gänget också självklart 😉 Fantastiskt att se att du uppfyller din dröm som du pratat om så länge, det kan inte annat än att bli succé!!! Såg precis Wahlgrens värld och det är så kul att se en annan sida av dig, BusinessBibbz! Besviken på att det inte är mer och att så mycket annat får fokus, eftersom den sidan av dig är så imponerande! DU är EXTREMT duktig och har ett driv, ett väldigt go i allt du gör. Förstår att programmet säkert är klippt så för att underhålla många och för att det går ”hem”, men du ska veta att vi är många som vill se din businessida också! Kanske vi kan få ser mer BusinessBibbz på youtube? Hade varit så kul, inspirerande och intressant att se!! Du är fascinerande Bianca, jag blir inspirerad och får hopp om att man kan vara framgångsrik men fortfarande sig själv. Att man kan vara flummig, glad och skön helt enkelt utan att vara dålig företagare. Så wow wow wow och tack tack tack för att du är du! Glöm aldrig det <3 Kram och hälsa resten av gänget! Big things are coming for ya! (Starting from the bottom, now we here ;))

  • Sara skriver:

   Ska du gå ner på knä och slicka ordentligt?

   Ma blir så trött på människor som dig.

   • Linnea skriver:

    Men herregud vem är du Sara? Ett jävla troll som inte kan leva ett speciellt bra liv utan måste gå in på sociala webbplatser och trycka ner människor du inte håller med. Jag tycker grymt synd om dig och folk i din omgivning som måste ta din negativa attityd. Fine om du inte tycker om Biancas sminkmärke, det behöver du inte. Men fan, tryck inte ner varken henne eller hennes fans som uppskattar henne genom att skriva en sådan där kommentar. Pinsamt.

 • DeeDee skriver:

  Tror det kommer bli succe. Tror alla kommer vilja ha ditt smink Bianca

  • Sara skriver:

   Så som Bianca beter sig i Wahlgrens värld så betvivlar jag det starkt. En oskön diva som anser sig för fin för att bo på vanligt hotell. Riktigt oskön.

   Förövrigt gör hon inget arbete själv. Som på resan till Milano där gjorde killarna som var med allt arbete.

   Bianca måste jobba på sin osköna personlighet

   • Ellae skriver:

    Japp. Håller med dig Sara.

   • Cilla skriver:

    Bra skrivet, Sara!! Instämmer helt!!! Skärpning Bianca!!

   • crosby skriver:

    Tjänar man så mycke som hon gör så blir man divig får allt serverat på silverfat.många gnäller på att zlatan är divig och en stropp men bianca är en större diva och en stropp än zlatan han får inte allt serverat på silverfat så han är iallafall värd vartenda öre han tjänar

    • Anonym skriver:

     Men Zlatan tjänar vad hon tjänar på typ en dag, och glöm inte att Zlatan kommit från INGET, bianca har ändå fått dessa möjligheter pga hennes uppväxt. Så lite divig kan han va. Tror dock Bianca skämtade ang hotellet. Men jag tycker hon är bra ändå.

    • Lägg ner skriver:

     VAD är det här för kommentarer vissa dumpar här. Man skäms ju över hur vuxna människor uttrycker sig. Bianca har startat ett företag villet är en jävla bedrift -höj henne i det! och hon har mkt sarkasm i sitt sätt att vara, så snälla ta livet lite lite mera med en klackspark, så som hon gör!

    • Sarah skriver:

     Alltså blir äcklad av den bittra avundsjuka stämningen här! Bianca är en entreprenör ut i fingerspetsarna och driver CAIA och sina andra varumärken med bravur alltså riktigt proffsigt (annars hade de aldrig funkat?). Och jag kan med garantier säga (med tanke på att jag bott i italien i 3 år) att standarden på hotellen är väldigt låga. Men vill ni bo på ett 2 stjärnigt ha råttor springandes inne i väggarna med sperma på kudden och få bedbugs så fine. Då kan ni sitta där inne och klaga på människor som jobbar hårt för att bli framgångsrika. Skämskudde på det här landet..

 • Asterixia.se skriver:

  Alla dina videosnuttar om caia är så fina.

 • Caloveline skriver:

  Är så taggad för denna kollektionen!!
  http://Www.caloveline.com

 • Beatrice skriver:

  Sååå taggad!!!

 • Anna skriver:

  Roligt att du får förverkliga en dröm. En fråga dock: varför pratar du engelska på videon om caia? Om du/ni väljer att fortsätta med engelska i reklamen om företaget kanske någon kan stödja lite med uttalet och mer ’flow’ i dina meningar. De gånger du pratat engelska på tv har det varit bättre än på videon, men det är såklart kanske lite nervöst också.

 • Happy skriver:

  Får intryck att många av er för gamla för att vara här. Vänd er inåt och fundera på varför ni är så jäkla arga, sen kan ni lämna den här bloggen för gott tycker jag. Det enda rätta att kommentera är grattis och lycka till, inget annat – vare sig klagomål på uttal eller andra synpunkter. Men för det måste man såklart ha insikt i sina egna tillkortakommanden, inget någon här verkar ta hänsyn till.

 • Camilla skriver:

  Jätte roligt att se dig utmana dig själv och våga satsa! Så stark person du är, Bianca. Snälla låt inte all negativitet ta över. Detta kommer bli en success!

  Sista biten med dig och Vanessa var så känslosam. Kände det rakt in i hjärtat!

  Gårdagens avsnitt av Wahlgrens värld var klart det bästa denna säsong. Så kul att se början på er resa med CAIA! Er reklamsnutt som kom ut i förr går var helt magiskt bra. Musiken, redigeringen, era outfits – allt var på topp! Rejält imponerad av detta.

 • Sanna skriver:

  Hej Bianca! skulle bli jätteglad om du kunde svara på vart dina vita byxor du hade på dig på fotograferingen för sommarpratarna kommer ifrån? Vet du vilka jag menar? Dom med hög midja och skärp. Så fina. Tack för en bra blogg, du är för härlig i Wahlgrens värld. Puss 😘

 • Anna skriver:

  Ett stort lycka till Bianca, wow vad duktig du är/ samt ditt gäng. ✨✨

 • crosby skriver:

  Ytterligare ett bevis på att du är en stor diva gnäller på hotelrummet att de inte är bra .men när man tjänar så mycke som du så blir man divig och kräsen vill bara ha mer .du har de för bra bianca

 • Malin skriver:

  Men vem är denna bittra Sara här ovan?
  Varför kollar du ens på programmet, varför bryr du dej?

  Grattis till arbetet med Caia!!!

 • L skriver:

  Jag brukar förstå din sarkastiska jargong och älska den, men jag blev besviken på er (framförallt Vanessa), när ni pratade om att ett 4-stjärnigt hotellrum inte ”duger” åt er. Ni kunde skämtat om det på ett sarkastiskt vis (skrattade åt gardinkommentaren haha), men det uppfattades inte alls som bara sarkasm när ni sedan ”fick lov” att göra blow dry för att ni inte kunde använda hårtorken… Eller att ni skulle bytt hotell direkt om inte allt annat var uppbokat…

  Jag känner mig inte peppad på att köpa era produkter och sponsra era fortsatta lyxliv, när ni inte verkar tacksamma för det lilla i livet. Tyvärr </3

  • Asterixia.se skriver:

   De flesta av länderna har sina egna klassifieringsregler för ett hotellrum. Italien har 20 regionala klassifieringssätt! Ett trestjärnigt hotell i Sverige är med lite otur bättre en ett fyrstjärnigt hotell i Italien.

 • Sandra skriver:

  Vad du blivit divig. Men respekt för pengar hmm! Dina pengar och du får slösa hur mycket du vill ju.

 • angie skriver:

  jag får en klump i magen när jag läser allt det här, istället för att vi ska hylla varandra så gör vi narr av varandra, vi spyr på varandra, men till vilken nytta, real queens fix each others crowns, right? fattar verkligen inte,
  vill bara säga tack bianca för att du är en sån stor inspiration du inspirerar mig varje dag & du gör skillnad på riktigt
  ha en super bra dag för det förtjänar du, puss

 • Marie skriver:

  Whooooopppp! Så taggad !!! Men är nyfiken på priset på produkterna ? Jag hoppas ATT det är rimligt pris att alla ska kunna få denna möjlighet att handla dina produkter.

  Men jag frågade förut angående parfymer, har aldrig fått endast svar av dig,

  Kommer att ni fixa att parfymer kan sälja igen ? Vill gärna kunna köpa flera gånger, jag vet att vi är fler som vill gärna kunna få möjlighet att handla igen parfymer.

  Återigen, stort grattis igen för CAIA !

 • DeeDee skriver:

  Usch vad folk kan vara taskiga. Tycker du ska fortsätta vara dig själv B

  (Förresten syftar min mail adress på godis, bara så du vet)

 • SARALEO.SE skriver:

  DU ÄR HELT SJUKT GRYM BIANCA!!! ♡

 • Millan skriver:

  Please Bianca, speak in swedish! You are marketing a product in Sweden, not USA.
  Sounds a bit over the top.
  Market to your teenage followers!
  You making fun of your moms accent, seriously?
  But im proud of you and you have accomplished a lot!
  Cant wait to see the make up line.
  Hope its not smelly like Kim “Trashkardashian” makeup.. Ugh.
  Kylie is on it though!
  Because of your name it will sell.
  Wish you the best!
  Had to write in english since that is what you do. Be proud of being a swede and dont try to be anything else.

  • Bianca skriver:

   Jag förösker inte vara någonting annat än svensk. Men däremot så vill vi gärna att andra människor än svenskar ska kunna köpa vårt varumärke…. Så det var för varumärkets skull och inte för BiancaIngrossoABs skull….
   Fokusera på dina egna problem istället för du verkar uppenbarligen ha en del.

 • Suss skriver:

  Åå vad spännande ser verkligen fram emot ett nytt sminkmärke. Bra jobbat Bianca 👍

 • Hanna skriver:

  Men wooow! Så bra jobbat Bianca! Längtar som bara den till släppet!!

 • Carolina skriver:

  Som mamma till en 23-årig tjej vill jag bara säga stort grattis till dig Bianca. Vilket driv & vilken passion du har. Imponerande! Jag är en stor sminkälskare. Så jag kommer definitivt testa ditt smink. ❤

 • JUNITJEJ skriver:

  Så roligt! GRATTIS!!

 • Emelie skriver:

  Så roligt!! <3

 • Stina eklöf skriver:

  Fina Bianca. Hur har du fått bort påsarna under ögon? Behandling, smink eller retusch. Tror alla vill veta då du innan haft synliga ”påsar”

 • FILIPPA skriver:

  Queeeen B. <3

 • Emmy skriver:

  Caia är ju nästan ett anagram för Bianca!! Trodde det var medvetet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *