OUR JOURNEY WITH CAIA

OKEJ!!

Det hela började i Januari 2017. Då hade jag och min agent/manager Vanessa redan jobbat tillsammans i 1år. Snabbt blev vi ett starkt team och vi låg alltid steget före med hur vi skulle utveckla mig som ett varumärke och hur vi skulle ta det till nästa nivå. Vi började våren 2017 att spåna på att skapa ett varumärke som jag kunde stå för till 100% och som var inom ett område som jag verkligen brann för. Vi visste innerst inne båda två vad vi skulle skapa och jag minns hur vi tittade på varandra och sa…. SMINK!!!

Efter detta började vi fundera på just HUR vi skulle gå till väga för att få vår dröm sann och vi satta ribban väldigt högt redan vid start! Varför just jag och Vanessa gör detta tillsammans är för att vi tänker exakt likadant när vi har en tydlig vision. Vi kommer nästan alltid med samma idéer och inspirerar varandra väldigt mycket. Vi har ju alltid haft en plan på att utvecklas tillsammans och skapa bolag ihop.

Vi kände självklart att vi behövde ta in erfarna partners i bolaget som kunde ta vår vision vidare och som vi gemensamt kunde skapa vår dröm med. Vi var redan i dialog med några andra potentiella partners och vi hade faktiskt satt igång en process med sminkmärket (som då inte hade något namn eller en tydlig varumärkesvision) men det kändes inte helt rätt. Det var ett svårt och tufft beslut att bryta den dialogen men det fick oss att öppna upp våra ögon för andra möjligheter.

Kort därefter kom vi i kontakt med Jesper Matsch och Mikael Snabb som precis hade sålt ett jättestort bolag inom skönhet. Om jag säger såhär…det var kärlek vid första ögonkastet! Jag hade bara hört talas om dem då de har 15års erfarenhet i skönhetsbranschen (de var grundarna för b.l.a Recipe For Men) och har vetat om att man ska vara ödmjukt tacksam om man ens får jobba med just dem på den här nivån.

Så!!

Vi syns och med VI menar jag mig aka BIBBZ, Vanessa aka VANZ , Mikael aka SNABBZ & Jesper aka JEPPZ (som är nuvarande styrelsen) på Nyko på Nybrogatan i Sthlm en dag i Januari 2018.

Vi satte oss ned och som jag skrev… allt bara föll på plats. Det var ren magi!!

Vi hade inte ens pratat om upplägget, aktieägaravtal eller några som helst formella frågor innan vi började kladda ner och brainstorma vad varumärket skulle heta på ett papper. Pappret ser ni ovan och det är såååå sjukt när man kollar noga på det. Här har vi alltså vårt allra första möte och redan där satte vi namnet CAIA. HUR SJUKT!!!!

Vi satt i flera timmar och babblade på om hur stort det här skulle kunna bli, hur det skulle se ut, vad för produkter vi ville skapa, varumärkes identiteten etc…. Jag och Vanessa gick därifrån och sa till varandra ”vi har hittat vår perfect match, dem tänkte ju PRECIS som oss”. 

Men tillbaka till namnet då…

Vi hade först riktat in oss på att det skulle heta KAYA med K och Y då jag gillar namn med både konsonanter och vokaler + att jag alltid sett framför mig att mitt sminkvarumärke skulle heta något med K, Y, A, C, U osv…. Vi blev helt knäckta när vi efter några veckor var helt inställda på att köra på KAYA, men det visade sig att det var ett taget namn och då gick vi vidare med CLEO och vi var helt lyriska i flera veckor med det namnet också…

Några till veckor av att Jeppz & Snabbz legat sömnlösa och vår tråd gick i högvarv så får vi ett sms av Jeppz som säger att CLEO är taget av ett Italienskt varumärke. Jag trodde här att vi skulle ge upp… MEN jag vaknar upp på natten och skriver i vår CAIA chatt ”Vänta lite nu… VARFÖR har vi inte tänkt på att bara byta ut K och Y mot C och I….??? Då kan vi heta CAIA!!!” 

Sedan denna natt har vi varit CAIA varje dag 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året!! Vår besatthet av CAIA tar aldrig slut…. men mer om det senare och vem CAIA är.

För tro mig när jag säger att vi är mer än bara ett sminkmärke…

Nu kommer vi till den delen där det blev bestämt att vi 4, the DREAM TEAM haha skulle göra detta tillsammans och nu fanns det ingen återvändo. Vår chatt sover aldrig och vi alla är perfektionister som aldrig slutar jobba. Jag har A L D R I G varit runt så mycket passion i hela mitt liv.

Jag har som ni vet nu varit helt jävla (ursäkta mitt språk) BESATT av smink och har alltid haft som min stora dröm att få skapa mitt helt egna sminkmärke. Därför hade jag redan innan vi gick in i den kreativa processen en otroligt tydlig bild av hur jag vill att vårt varumärke ska se ut när det kommer till design, färger, formula, logotyper, typsnitt, tonalitet, produktdesign, paketering etc…

Bilden ovan är den första produkten som inspirerade mig till hur jag då tyckte att varumärke skulle se ut. Jag ville ha glas, rosa, guld, silver tillsammans med mjuka toner av mocka osv.

För er som kanske inte vet det så får jag min inspiration från alla möjliga olika platser. Ett tag såg jag CAIA på riktigt överallt!!! I matbutiker, inredningsbutiker, restauranger, utomhus miljöer, folks outfits på stan, sociala medier, fashion shows, väggar, i ord när folk pratade….. aaa ÖVERALLT!!

Jag tog faktiskt fram CAIAs signaturfärg när jag såg dessa ovan.

Alltså ett kuddfodral som låg i en av alla soffor på kontoret och detta lock som kommer från en skål som ligger på mammas soffbord hemma.

Här har vi också 3 färger som jag hittade på BOHEM när jag letade efter kuddar hem.

Dessa färger har följt med oss nu under hela detta året. Jag är (som ni kanske förstår) helt besatt av alla olika nyanser av beige och har alltid varit ett beige FAN haha!

Bara processen av att hitta EXAKT rätt på hur vårt CAIA skulle se ut… Vi satt i veckor med detta haha. Så nu har vi designat vårt namn helt själva. Känns sååå bra!!!!

Den kreativa processen när det kommer till makeup är extremt omfattande, MEN det har varit den absolut roligaste resan jag nånsin gjort!!

Asså jag har utvecklats enormt mycket detta året och jag har lärt mig galet mycket mer om smink. Jag kunde ju en hel del om smink innan då jag vuxit upp med makeup artister på nära håll och har som sagt haft mitt brinnande intresse för smink sedan 4 års ålder. Men jag har lärt mig något nytt varje gång vi suttit i ett produktutvecklingsmöte med experter, kemister osv.

HERREGUD vad mycket detaljer man ska gå igenom… jag tror inte ni förstår haha! Jag har ju provat och använt tusentals produkter genom åren men jag hade nog inte förstått att valmöjligheterna för att skapa 1 liten produkt är nästintill oändliga.

Att välja färg, formula, textur, design, paketering, koncept, storlekar… det är helt enkelt väldigt många steg från en ide till färdig produkt. Exempelvis så har vår första produkt (som vi släpper MYCKET SNART) tagit oss 1 år att göra och det är extremt snabbt haha.

Sist när jag var i Milano jobbade jag tillsammans med en s.k. colorista. En colorista arbetar med färger och färgmatchningar och de är helt sjuka på att urskilja olika färgnyanser. ”Min” colorista heter Guiseppe och vi körde på som galningar i 8 timmar med att finslipa de färger jag redan valt. Tänk er att sitta i 8 timmar i sträck och bara stirra på olika nyanser av färger. Det kändes typ som att mina ögon blödde efter min och Guiseppes session men shit vad lycklig och nöjd jag är över resultatet!

AAAAAAAH JAG BLIR SÅ TAGGAD ÖVER ATT NI SNART SKA SE VAD VI GJORT <3 

Det har blivit en hel test av alla möjliga olika färger, formula, texturer, pigment osv på både mig, mina händer och armar. Men också vänner som Alice och Linnea som varit änglar och hjälpt mig med att vara test modeller under detta år.

Och apropå Alice. Ingen produkt sätts i produktion förrän hon har godkänt haha. Min bästa vän som älskar smink minst lika mycket som jag gör och som verkligen också har riktigt bra koll.

Vi kan snacka smink i timmar och jag ÄLSKAR att bolla idéer med just henne <3

Jag kan teasa lite med att här bär jag en hel del produkter ifrån CAIA.

Säger inte exakt vilka produkter men jag säger bara WOW vad jag älskar våra produkter vi har skapat hittills!!!

Ps! Bär också mina nya smycken från Guldfynd här (adlink) 🙂 Älskar älskar älskar min nya & sista kollektion!!

Lovisa min ÄNGEL i livet har varit med nästan från start och jag tackar gudarna varje dag för att jag valde att anställa just henne.

Hon har verkligen varit med och skapat detta sminkmärket tillsammans med oss andra och jag ÄLSKAR att jobba med henne!!

Det känns såååå skönt att hon också är förälskad i smink och skapandet av ett nytt varumärke!!!

Vi har varit i kontakt med en hel del fabriker men jobbar nu med Europas 2 absolut FRÄMSTA inom färgad kosmotik! En i Milano och en i London. Därför har det varit en del resande just dit och mer kommer det bli för nu jävlar ska jag kötta med att producera de bästa produkterna ni sett!!

Om ni bara VISSTE vilka andra varumärken som gör sina produkter på dessa 2 fabriker…. Började typ gråta när jag såg allt haha! Känns så overkligt att allt detta verkligen görs på så PROFFSIG nivå!!

Världens bästa Vanessa (Vanz) och Micke (Snabbz). Hade inte kunnat be om bättre än just er två och Jesper (Jeppz) <3

Vilket JÄVLA TEAM VI ÄR!!!!!

Vi skrattar så mycket och har så jävla roligt tillsammans varje dag haha!!

Förstår ni den magiska känslan av att se sina egna produkter som jag har gjort skapas framför ögonen på en i en fabrik och någon meter bredvid skapas en annan produkt för ett annat varumärke som kommer säljas i varenda Sephora butik världen över senare…!!

Som sagt, overkligt!!

Det är alltid najs att unna sig ett (eller några haha) glas vin efter en lång dag inne på ett kontor och fabrik utan någon som helst luft. Ibland älskar jag rosevin alltså!!

Vi hade en tanke i början att vi ville göra merchandise som bara vi och våra närmast skulle få och bära. Som en rolig intern grej för oss som känt till CAIA så länge.

Men efter att ha fått hem första proverna så kände jag bara… asså dessa är föööör snygga för att bara VI ska få dem haha.

Så nu har vi bestämt oss för att börja med att sälja denna beiga 🙂 Det är typ seriöst den snyggaste tröjan jag äger!! ÄLSKAR DEN!! Och tills vidare är det bara jag och Loviz som använder alla andra färger. Om ni köper dem kommer vi definitivt lansera i flera färger 🙂

Är ni taggade på en CAIA tröja eller?!?!?

Efter många månader av att jobba från olika receptioner, cafen osv då Micke & Jesper jobbade på andra företag under ett kort tag så skaffade vi oss ett riktigt kontor!!

Då började allting verkligen kännas på riktigt!! Speciellt när det kom till det stadiet att vi började få prover osv.

JAG TOK ÄLSKAR vårt lilla mysiga kontor!!!!

Vill typ inte flytta härifrån haha. Det var ju liksom här allt startade och jag älskar mindre mysiga utrymmen.

Men vi har faktiskt Caias DRÖMLYA på gång som är ett myyyyyycket större kontor inne i stan. Det är inte helt klart än men vi håller tummarna hårt!!

Och här hänger såklart våra balla posters som gick upp runt om i Sthlm samma dag som vi gick ut med nyheten om att jag skulle lansera ett eget sminkmärke CAIA 🙂

Så sjukt att gå förbi dessa på stan…!!

Något som har varit så hemligt så jävla länge är nu ute! Kan fortfarande inte fatta att ni vet!!!

Sedan blev det dags för vår första plåtning och herreguuuuuud vad nervös jag var alltså!!

Vi var inte bara 5 modeller utan även makeup artister, 2 kamera team, stylister, 2 fotograf team och allt som allt var vi upp mot 25 personer under våra 2 dagar av plåtningar. Vårt lilla företag på 4 personer skulle nu styra och ställa en sådan stor produktion. Jesus vad mycket jobb det var innan med den men asså tacka gudarna för världens bästa Jesper, Micke och vår fotograf Paulina Torbjörnsen som jobbade dag och natt med detta dagarna innan medan jag var på andra inspelningar och jobb och tyvärr inte kunna hjälpa till med allt det praktiska med att schemalägga allt i minsta detalj. Men det är ju det ett team är till för 🙂

Varför jag var så nervös var ju för att allt låg ju på mina axlar kändes det som. Här var jag inte bara en modell som skulle prestera framför kameran. Vår vision skulle nu komma till liv i dessa bilder & filmer och eftersom jag är Creative Director så var och är det mitt jobb att se till att det gör just det. Att sminket såg bra ut och exakt så som jag ville ha det, att bilderna och filmandet hade den tonaliteten vi ville ha, att stylingen kändes CAIA och det tackar jag gudarna för att den gjorde tack vare min fantastiska stylist Sebastian Hammarberg <3

Men också viktigt att jag som ägare får alla att känna sig glada på plats. Det är super viktigt för mig att alla har roligt på jobbet och känner sig lika välkomna allihopa. Att man gör det tillsammans som ett team och att ingen är bättre än den andra. Inga sura eller negativa toner och jag vill alltid att man ska gå därifrån och känna sig glad och inspirerad av dagen.

Men OMG WOW WOW WOW WOW vad roligt det var och är!!! Det är just det jag älskar med mitt jobb! Att jobba bakom allting och få möjligheten att ta fram min kreativa sida med att skapa produkter, regissera under en plåtning och få fram min vision i bilder och filmer. Bästa bästa bästa jag vet <3

Här bär jag CAIA….

Här bär jag CAIA….

Här bär jag CAIA…..

Och likaså här….

LÄNGTAR tills jag mycket snart får visa er våra första produkter!!!!!

Makeup gjort av världens bästa @byemiliejonsson

Picture by: @paulinatorbjornsen

Styling by: @stylebyseb

Makeup by: @byemiliejonsson & @beautybyjanina

Wearing: @caiacosmetics

Jag väntar med att visa er bilder på alla våra grymt snygga modeller från plåtningen då den är till vår första kampanj. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge hehe 😉  Men iallafall! Här ser ni 2 av våra FANTASTISKT vackra, snälla, roliga, sköna & grymma modeller @emiliasilberg & @rebeccawicklin In och följ dem på Instagram nu nu nu vettja <3

JA hörni!!! Nu är det ute vilket som sagt känns helt sjukt. Totalt overkligt om jag får drömma. Tror alla som varit med och skapat ett varumärke kan känna igen känslan när man lagt ner så mycket hårt arbete och kärlek i något som även varit så hemligt länge och sen får berätta för alla… Det pirret i magen är magiskt!!!!!

Jag måste också få säga att jag är så oerhört tacksam att jag får vara med om detta. Att jag får jobba med alla fantastiska människor som inspirerar mig varje dag, att jag får möjligheten att utvecklas så mycket med något jag älskar så oerhört starkt och att jag nu får fortsätta skapa mina drömprodukter som jag hoppas att ni kommer tokälska lika mycket som jag gör 🙂

Vill även passa på att tacka er mina fantastiska bästisar här över nätet. Tack för att ni alltid tror på mig, följer mig och ger mig den kärlek ni ger mig varje dag på mina olika kanaler. Utan er hade inte detta varit möjligt och jag älskar er med hela mitt hjärta. Är så tacksam just nu, tror inte ni förstår <3 Älskar er!!!!!

ÄNTLIGEN!!! NU KÖR VI!!!! 

20 NOVEMBER lanseras hemsidan och då kan ni köpa våra första produkter!! WOOOHOOOO

 MEN MEN MEN redan NU kan ni signa upp er på vår hemsida HÄÄÄÄÄR så ni inte missar något!

Vi har beställt en stor summa av varje produkt (som förövrigt självklart är cruelty free) men tar det slut så tar det lång tid innan det kommer tillbaka. Så det är super viktigt att ni signar upp er så ni är först först först med att få veta alla juicy details haha!  OCH som jag nämnde ovan så kommer vi som sagt gå ut med vad det är för några magiska produkter som vi lanserar mycket snart så HÅLL UT och följ oss på vår Instagram @caiacosmetics för att få reda på alla nyheter först!!

 

 

 

 

71 reaktioner på “OUR JOURNEY WITH CAIA”

 • Ann-Louise skriver:

  Vilken fantastisk tjej du är😍

 • Christina skriver:

  Så himla kul för dig att få skapa något eget från grunden 💞 Jag var dock säker på att Caia kom från ditt namn, bIAnCA 🙂 Grattis till dig du fina tjej, grymt bra jobbat önskar en 50-åring som önskar jag hade lite av ditt driv

 • Siri skriver:

  SÅ KUL!! Längtar 😍😍
  Är Alice också en av modellerna?

 • Josefin skriver:

  Kopparfärgade Ögonskuggan är så jävla snygg!! Vad kommer priserna ligga på? Högt lågt eller mittemellan😃

 • Sanne skriver:

  Ser verkligen framemot att få prova CAIA. Var kommer din fina röda klänning ifrån?

 • Emma skriver:

  Herregud blev typ tårögd av att läsa! Så fint du beskriver hela processen och jag kan inte ens föreställa mig vilken insats du och ditt team har gjort under en såhär kort tid. Du har verkligen talang! All lycka till! Kram ❤️❤️❤️

 • Evelina skriver:

  Är produkterna veganska eller är dom testade på djur? 🙂

  • Joanna skriver:

   Med tanke på att priodukterna tillverkas i Europa bör de inte vara testade på djur eftersom det är olagligt i Europa. Veganska kan ju vara lite svårare.. 🙂

  • Kristina skriver:

   Hon skrev ju på slutet att dem är cruelty free = inte testat på djur.

   • Evelina skriver:

    Okej jag missade att hon skrev cruelty free 🙂 men även om dom inte är djurtestade så kan det ju finnas något i som har djur i sig!

 • Vilde skriver:

  WOW, WOW & WOW Queen B!!!
  Så grymt jobbat! ❤️❤️

 • Frida skriver:

  Jag är så taggad på att köpa produkterna. Kommer antagligen vara perfektion!😍

 • GN skriver:

  Grattis till ett fantastiskt jobb! En helt annan fråga, var är era beiga stolar med svarta ben ifrån (som ni har på kontoret)? Tack på förhand och lycka till med allt du tar dig för med!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hoppas på en grym ögonskuggspalett med skimriga skuggor 😉

 • Hanna skriver:

  Hej!
  Åh, ska absolut signa upp mig!! Vill bara dubbelkolla så inget är testat på djur innan?

 • Robin skriver:

  Hej! Hur är ditt smink förhållande till miljön och dina produkter är dom organiska?

 • Elin skriver:

  Sälj T-shirten du har på dig oxå på bild med tryck!!!! Så snygg

 • Natalie skriver:

  Så sjukt jävla häftigt!!! Unnar dig all lycka i världen Bianca, du kommer ta världen med storm. PUSS <3

 • annokas skriver:

  Blir verkligen superimponerad så fantastiskt bra jobbat. Och vilken fin förklarande bloggtext.Där man får en inblick hur det går till att skapa smink och där du delar med dig av dina erfarenheter.
  Mvh Annokas

 • Linda Finstad skriver:

  Alltså WOW! 😍 Bianca, du är fantastisk! Jag visste att du skulle göra något stort, så häftigt! Grattis! 😍önskar dej all lycka! 🙏🏻❤️

 • Emelie skriver:

  Hej! Skulle gärna vilja köpa men hittade inte ifall dem är testade på djur, är dem det?

 • Karin skriver:

  Hur många är ni som äger det här? De är ju inte bara du som tagit fram de hela?

  • Bianca skriver:

   Som jag skriver så är vi 4 stycken som äger detta men jag är Creative Director vilket betyder att det är jag som bestämmer det mesta som ni ser av varumärket så som design, färger, formula, paketering, tonalitet och allt skapande etc.

 • Helena skriver:

  ”These strong women” (uttalas ”wimen”) när man talar om fler än en woman. (Hörde ditt uttal i videon angående ditt sminkmärke).

 • Emma skriver:

  Kommer du swatcha produkterna typ på din youtube innan den 20??

 • Sussi skriver:

  Såg precis reprisen av Wahlgrens värld och wow alltså, du är grym Bianca, vilken inspirerande förebild för oss kvinnor och framförallt unga kvinnor! Ditt driv, din passion, företagandet, viljan att göra något riktigt bra av din passion, att vilja lyckas, ditt entreprenörskap, jag blir lycklig i själen att vi har så fantastiska kvinnliga förebilder som dig för våra unga kvinnor, ni vågar vara både sårbara och starka och du sticker inte under stolen med att du vill också ha en lyxig vardag och att det också peppar dig att göra ännu mer och ännu bättre. Jag blev så lycklig av detta avsnitt och se dig så duktig och så business, du är en fantastisk tillgång och förebild för tjejer och kvinnor Bianca, så tacksam att du finns! Jag har två döttrar födda 1994 och är så glad de har möjligheten att ha dig som en av sina inspirerande kvinnor och vi får följa dig i ditt liv och arbetsliv! Önskar dig all lycka och välgång, du är grym!

 • Johanna skriver:

  Åå så sjukt grym du är 😍😍😍 verkligen imponerande att du gjort allt detta själv!!! Du som bara är 22 med!! Så ung! Verkligen häftigt, du kommer gå hur långt som helst!! Sveriges Kylie!.
  En fråga bara.. hur kommer det sig att inte du står med som officiel ägare för bolaget? (Du står ej med på allabolag) Var det för att det skulle hållas hemligt?

 • Madelene skriver:

  Gud vad spännande! Ser verkligen fram emot att testa era produkter. Stort grattis!!!

 • Clara skriver:

  Ååååh är såå himla taggad! 😍🥰

 • Maria skriver:

  Åhh va kul längtar ska köpa upp allt😍 jag trodde CAIA kom ifrån biaCAIngrosso, lite skum tanke men men 🙂

 • M skriver:

  Wow wow wow! <3 <3 <3 Sitter här helt tårögd, älskar historier som dessa! Vilken inspiration du är, verkar inte direkt vara en slump att allt du rör vid blir till guld! ✨

  Har samma drömmar med en produkt jag brinner för med hela mitt hjärta och själ. Har miljoner skisser, idéer och anteckningar nerskrivna, men är alldeles för sjuk i min bulimi för att kunna förverkliga dem.

  Kände efter det här inlägget: om du kan, så kan jag också! Ska bara kicka skiten ur bulimin först!!! 💥❤️

  • Camilla skriver:

   Du kommer utan tveka klara det !! 😀 <3 If you got the will, you got the Power:D (haha vad cheesy det lät vet inte var jag fick det ifrån har aldrig hört det :P) Men blev så berörd av din kommentar och ville bara heja på och säga att jag tror på dig 😀 *applåder*

 • Emy skriver:

  Alltså älskar postern!!! Så jävla power. Går det att köpa en?? Eller tryck upp tröjor med poster bilden på. Looove it!

 • Du är fan queen! Du är en sån inspiration för alla oss unga kvinnor som drömmer om att starta eget företag. Du inspirerar och levererar grym content. Jag hämtar så mycket inspiration från dig och känner att jag själv vågar satsa på att bygga ett eget varumärke som jag drömt om sedan jag var liten. Och nu kommer jag satsa, tack vare att du visar att man kan lyckas! Tack Bianca för att du är en sån underbar förebild!

 • Denise skriver:

  Wow vad snygg du är kvinna! Otroligt duktig och engagerad med, älskar att se hur unga kvinnor lyckas uppnå sina drömmar. Riktigt inspirerande, fortsätt så! Måste även fråga, VART fixar du håret och vad gör du för att upprätthålla färgen och volymen? 😘 PUSS

 • Anna skriver:

  Det ser jättefint ut! Jag undrar om du sedan, kanske när produkterna är ute, också kunde visa bilder o gärna vlogg med en ’vardagslook’? Sett dina bilder osv men för mig som ska till ett ’vanligt’ kontor och själv inte är bekväm med för mycket smink skulle det bara intressant med lite tips på mer nedtonat smink också.. även för yngre personer kan det kanske vara roligt att se om man kan börja med lite mindre smink. Vore superkul med en video när din mamma sminkades med ditt smink också! Vilken prisnivå kommer produkterna ligga på? Vore jättekul med några ’julutgåvor’ också och gärna något som yngre utan så stor inkomst också har råd med. Lycka till

 • Cicci skriver:

  Har varit sugen på att köpa lite nytt smink nu ett tag men sen du släppte den här bomben är det köpstopp fram till er lansering! Hahaha 😅

 • FILIPPA skriver:

  Wow va kul & få läsa om er resa! Är sååååååå glad för din skull och super taggad på att köpa allt ni lanserar haha 😍

 • Martina skriver:

  Hej! Du är verkligen så grym som med sin passion har drivit fram detta företag, stor eloge till dig!!! ville bara höra, du sa att de är cruelty free men kommer de även vara helt veganska? alltså inget bivax eller så i? Du är verkligen girlpower! och det är så spännande att se hur produkterna kommer se ut! MASSA kärlek till dig! <3

 • Emmy skriver:

  Wow! Så himla inspirerande. Så magiskt!
  STORT lycka till, fantastiska är ni allihop!

 • Therese skriver:

  Är nyfiken på hur det fungerar när det redan finns ett företag med namnet CAIA of sweden? 🙂

 • Celina skriver:

  Hej! Det här är faktiskt första gången jag är inne på din blogg och har än så länge bara hunnit läsa det här inlägget men var vara tvungen att droppa en kommentar och säga GRATTIS och massar tummar upp till ett sjukt kul och inspirerande inlägg! Älskar passion och när folk är drivna och det här inspirerar verkligen till att kämpa själv. Är så otroligt trött på all yta som är överallt men det här sticker ut och känns äkta och som sagt väldigt inspirerande. All lycka till och kör hårt! / Celina

 • Caloveline skriver:

  Är så taggad på att få testa detts smimket! Och det känns så väl gjort, du brukar alltid göra saker så genomtänkt och allt! Och ni har lagt så mycket tid på det! Längtar tills 20de november! ❤
  http://Www.caloveline.com

 • Daysie skriver:

  Gör pop-ups!

 • Elin skriver:

  Kommer sminket passa alla hudtoner,ljusa som mörkhyade?

 • Catarina Eriksson skriver:

  Jag är kvinna och 45+ (massa plus efter dessutom) En eloge till dig Bianca. Du är beundransvärd! Tro på dig själv och ignorera hatet som är ren och skär avundsjuka. Håll huvudet högt och fortsätt med din sköna personlighet och stil. Lycka till i livet med ALLT!! Kramar i mängd 💕

 • Catarina Eriksson skriver:

  Hejsan! Jag är kvinna och 45+ (massa plus efter dessutom) En eloge till dig Bianca. Du är beundransvärd! Tro på dig själv och ignorera hatet som är ren och skär avundsjuka. Håll huvudet högt och fortsätt med din sköna personlighet och stil. Lycka till i livet med ALLT!! Kramar i mängd 💕

 • Bea skriver:

  Alltså jag smäller av!! 😍 Wow wow wow!! Grattis och grymt bra jobbat!! 👊 Säger som alla andra – LÄNGTAR och är sååå taggad på att prova CAIA 🤩🙌😍

 • Matilde skriver:

  Så inspirerande och grymt! Can’t wait!

  http://www.theretreatbymatildew.com

 • Hege Ellesson skriver:

  Lycka till. Du värd framgång. (vem är inte det förresten)

 • Emmy skriver:

  Caia är ju nästan ett anagram för Bianca också 😄

 • Sara skriver:

  En fråga bara… Finns det några namn som inte har både konsonanter och vokaler? Eller vad menar du? 😀

 • Malin skriver:

  Stort Grattis!!!!! Gud va kul för dej och vilket gigantiskt jobb!! Längtar! 🙂
  nouw.com/malinedlund

 • Nora skriver:

  Hej finaste Bianca!
  Skulle du kunna berätta varifrån den fina rosa stickade tröjan du har på dig på bilden där det står en tjej bakom dig medan du blir sminkad?
  Skulle uppskattats massor!

 • nadine skriver:

  Du är verkligen en inspiration!! WOW, är så glad att få följa med dig på allt. kram

 • Sandra skriver:

  Kommer de komma i flera hudtonsnyanser, för mörkare hudton med?

 • Jess skriver:

  Hej fina Bianca,
  grattis till CAIA!
  Jag undrar om dina produkter kommer att vara fria från mikroplatser?

 • Adam Bernström skriver:

  You go girl!!

 • Lina skriver:

  Längtar så!! Tack för att du inspirerar så otroligt mycket, hoppas du förstår hur inspirerande du faktiskt är. Lyssnade på ert senaste podd-avsnitt och kände bara hur jag ville ut och ta mig an världen! ^^ Så coolt att ni gör mer än endast produkter utan även inspirerar en till att vara stark och snäll och allt det ni pratade om att CAIA står för! och GRATTIS till din dröm! 😍

 • Emelie Flisberg skriver:

  Wooow! GRATTIS! Du är så otroligt duktig! Kan ha missat att läsa detta men undrar, är era produkter helt veganska och icke testade på djur?

 • Moa skriver:

  Wow! Detta är så stort! Grattis!!!

  Jag älskar hur du i Podden beskriver CAIA. T.ex. det där med att man kan vara ute och festa till tidigt på morgonen, för att dagen därpå vara hemma och umgås med familjen. Och det där om att man ska göra det man brinner för, vad än det är!!

  Jag är 23 år och utbildar mig till lärare. Jag är klar om ett halvår. Läraryrket är verkligen något jag brinner för, men jag har inte pratat så mycket om det eftersom det är ett yrke med ganska låg status i vissa kretsar. Jag har på något sätt förminskat mitt val av yrke, trots att jag själv tycker att det är så roligt och viktigt! Men det du sa om CAIA fick mig att känna mig stolt över mig själv, mitt yrke och att jag faktiskt brinner för något! Att jag brinner för att se elever utvecklas. Jag vill skapa en skola som passar alla!

  Jag gillar också tanken av att kunna vara den där läraren som jobbar hårt och fokuserar på yrket under veckorna, för att sedan släppa loss och till exempel gå ut och att dansa med kompisarna på helgerna! Så härligt att leva ett liv där man får det bästa av två världar liksom! #IAMCAIA

  Du är en förebild Bianca!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *