HÄNG MED TILL TALANG

Här kommer en vlogg till er från en av dagarna under Talang inspelningarna, tänkte att det skulle vara roligt för er att se hur det går till bakom kulisserna? Eller vad tycker ni? 🙂 Under Talang är det sjukt långa och intensiva dagar, men det är också så sjukt roligt, lärorikt och spännande. Att få vara en del av denna produktion är jag så tacksam över <3

Måste också bara säga TAAACK till alla fina kommenterar kring CAIA, jag tror inte nu förstår hur glad jag blir och hur mycket det värmer. Detta är det största jag någonsin gjort och att få visa er detta för er är något jag längtat efter SÅÅÅÅ länge!!!! Jag hoppas att ni är lika taggade som vi är på resan tillsammans med CAIA, tack för all er support ännu en gång. Utan er hade jag aldrig varit där jag är idag!

 PUSS <3

12 reaktioner på “HÄNG MED TILL TALANG”

 • SARALEO.SE skriver:

  Ååh ska kika in denna!! SÅ kul!
  Kramis ♡

 • FILIPPA skriver:

  Jättebra och rolig vlogg!! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Karin skriver:

  Synd att du inte hinner hämta dina paket. De är ju så kul! Kan man inte säga lite att du både älskar och hatar mat? Om jag förstår rätt så går det mest framåt nu? De hoppas jag iallafall 😊❤. Må så gott fina smink drottningen 👸. Kram

 • Money money money skriver:

  Everythings is gluck och money some years sen sitter celebsen där med sina gamla fans på 86 och gnäller om pottan innan läggdax.
  8 åringar klär ut sig till vuxna o kletar in ansiktet med produkter från löss o grisfett.
  Småttingarna gör som sina influensacers och klär av sig på webben.
  När man köper en tandkrämstub flyger influencers på överskottet till Milano och handlar onödiga stolpskotts överflödare med förvirrade ansikte och darr på läppen.
  Deras s.k. (överpimpade) vänner ler i mjugg o hoppas få vara med på ett hörn.
  Krigsmålade med knottrigt skinn av all smink som oftast inte tass bort eller så med stark sprit o eter, sen blir dom kanske med i svenska Hollywood fruar, gifta med halta gubbar som lever på en gammal singel.
  jaja suck…..

 • Isa skriver:

  Varför berättar inte du om dina fillers under ögonen?

 • alina skriver:

  tror du att du hade gjort dina läppar och under ögonen om du inte varor en offentlig person?

 • Malin skriver:

  Hej Bianca! I dagens program av Wahlgrens Värld så fick din mamma leverans av ny bil på uppfarten och ut springer Dino, rakt ut i trafiken.
  Marqy dog på det sättet. Det glömmer jag aldrig, vårdslöshet kallas det och han fick sätta livet till för att ni inte säkrat upp huset ordentligt. Ni borde ju veta att era hundar är snabba ut från dörren/rymmer snabbt? Eller!!! Skulle det inte vara jävligt tragiskt om Dino också dog på exakt samma sätt? Hur svårt kan det vara att säkra upp tomten, bygg en grind på eran lilla entré/säkra upp staket bättre där också så att när någon besöker Pernilla så måste dom först öppna grinden och sedan skriver ni en skylt ”STÄNG GRINDEN EFTER TACK PGA AV HUNDEN”. Sätt upp Gunnebo stängsel runt hela kåken/tomten så kan inte hunden rymma! Är ni inte rädda om lille Dino? Blir så irriterad!

  • Bianca skriver:

   Hej! Det är inte jag som bor där så du får skriva denna kommentar till min mamma.

   • Malin skriver:

    Hej!
    Ja det gjorde jag samtidigt igår.
    Tänkte att det är din hund och att du är rädd om lille Dino.

    Boka in byggfirma asap!
    Be dom göra tomten säker för hundarna.
    Ta tag i detta nu, så kan gäster, filmteam och ni slappna av när ni är hemma och hunden/hundar (ni har ju köpt en till nu) springa fritt runt tomten och vara trygga samt i säkert förvar.
    På framsidan när det plingar på dörren så har ni säkrat upp runt entrén med staket och grind så att när ytterdörren öppnas kan hundar hälsa säkert på alla som besöker pernilla utan att rymma ut i gatan!

 • Emeli skriver:

  Hej vart har du köpt klänningen och skorna är in Love 😍😍 sjukt fint

 • Isabelle skriver:

  Kan du länka den gråa stickade klänningen som du har på dig i den här videon? tycker att den är såå fin?<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *