BIG THINGS ARE HAPPENING…..

– Inlägget innehåller adlinks – 

Blus – HÄR // Byxor liknande – HÄR

ÄR SÅ TAGGAD PÅ ATT FÅ VISA ER RESULTATET!!!

Man kan faktiskt se hur pirrig och glad jag är på bilderna haha, detta är något av det största som hänt i min karriär <3

Okej…… Ni som lyssnade på veckans poddavsnitt har redan fått höra om detta, men nu ska jag berätta för er!!!!! Förra veckan plåtade vi för något så jävla STORT vi kan tyvärr inte berätta vad det är vi ska göra än, MEN det är så fett och så jävla STORT så varken jag eller Alice kan förstå att det händer just oss. 5 december kommer det vara officiellt vad det är vi ska göra, så skriv upp det i era kalendrar!!! IHHHHHH är så taggad så kan inte ens förklara det i ord haha. Som jag skrev ovanför- detta är verkligen något av det största som hänt i både min och Alice karriär <3 Så tacksam för allting som jag får vara med om just nu, jag har verkligen världens roligaste jobb!

NU – Plåta omslag + intervju till en tidning som kommer ut i februari <3

41 reaktioner på “BIG THINGS ARE HAPPENING…..”

 • crosby skriver:

  Nu kommer du väl bli ännu mer divig och se ner ännumer på vanliga människor

  • Elsa skriver:

   Det är du som har uppenbara problem med hur du är mot andra människor. Se dig i spegeln och ryck upp dig!

  • Kristin skriver:

   Om du stör dig så otroligt mycket så föreslår jag att du gör ngt annat än läsa bloggen. Ta en promenad eller sök en kul kurs på distans eller nåt.
   Det finns väldigt mycket mer i den här världen än trånga bloggforum/sociala media där folk antingen kastar skit eller slickar rumpan på varandra-jag lovar.

  • Wilma skriver:

   Crosby gumman. Var inte bitter för att Bianca är en av Sveriges mest framgångsrika för tillfället. Gör istället dig själv en tjänst och hitta något du brinner för! Och kanske gå en kurs på hur man beter sig på nätet.

   Ha en fin helg!<3

   • crosby skriver:

    Tycker bianca ska sluta att se ner på vanligt folk bara för hon är så framgångsrik.alla är bittra och gnäller på zlatan att han är en diva och en stropp men de är han inte .de är bianca som blivit en diva och en stropp

    • a skriver:

     varför följer du bianca om du inte gillar henne? rätt oklart faktiskt, du verkar tydligen inte må så bra så jag hoppas att du mår bättre snart<3 puss

  • penguins skriver:

   Håller med om att bianca har blivit divig och en stropp.håller med om att de är mycke gnäll på zlatan också om han han är en diva

 • Ella skriver:

  Jag gissar att ni ska leda Mello!

 • sanna skriver:

  Grattis till vad det nu är ni ska göra! Ser fram emot att få höra vad det är för något 😀
  Jag har en fråga till dig som jag skulle behöva lite hjälp med. Jag håller på att söka jobb och tycker varje år det är så himla jobbigt (sommarjobb, extraknäck etc) – det värsta är att ringa dem eller att ta kontakt med tidigare jobb för att fråga referens. Alltså jag tycker verkligen sånt är skitjobbigt eftersom jag har sån telefonskräck eller är rädd att de ska säga något dåligt om mig (referenserna) – eller tänk om ingen vill ställa upp som referens. Tänkte därför fråga ifall du vill va min referens? LOL SKOJA nä men det jag tänkte fråga var hur du hanterar sånt, du kanske inte direkt behöver söka jobb nu för tiden pga du är stor influencer – jobben kommer till dig, men jag vet ju att du också har telefonskräck och tänkte mer hur du hanterar att till exempel ta kontakt med folk 🙂

  ps. ville också lyfta fram att jag ÄLSKAR din morfar! önskar att han fick komma in som podgäst då han får alltför lite uppmärksamhet tycker jag 😀 tyckte han var så fin och snäll mot din mormor i förra avsnittet av wahlgrens värld. hoppas min sambo också kommer vara så mot mig när vi är gamla.

  ha det fint <3

 • Lina skriver:

  Hej

  undrar om du vill sälja din gråa stickade klänningen med luva du har på dig i din talang vlogg 😀

  ha en fin fredag

 • Fanny skriver:

  Hej Bianca. Jag känner inte dig men har följt dig länge och är typ stolt över dig om man nu kan va stolt över någon man inte känner. Du har växt så mycket som person. Du är en stor förebild för alla yngre tjejer vilket verkligen behövs! Du inspirerar och når ut till så många människor och du gör det såååå bra. Sträck på dig och va stolt!

 • ellen bohlin skriver:

  Åh vad kul!! Är så taggad på att se vad det är ni har hittat på, och är så glad för er skull! Släpps dessutom på min födelsedag? Jag menar hallå hur kul?! Blir så inspirerad av dig och dina kanaler, skit i vad alla andra säger. Du är grym på det du gör och förtjänar inget annat än det bästa!!

 • M skriver:

  Programledare? Musikhjälpen? Grammis? 😉

  • Marianne skriver:

   Heeeelt ointressant vilket som….Zzzzz…..
   Vi är rätt många som är trötta på den här lilla divan nu….

   • Michelle skriver:

    Men vad i hela friden gör du HÄR, på hennes blogg, då?!

   • Anna skriver:

    Men om du är så himla trött på henne, varför är du ens här inne och läser? Herregud vilka missunnsamma och bittra människor det finns. Gå inte in här och läs om du bara ska sprida massor med dålig energi.

 • Julia skriver:

  Länken till blusen fungerar inte :((

 • Lena skriver:

  Åh vad spännande ! Så många jobb du har på gång o alla gör ju succé, En powerwoman är du <3

 • Julia Larsen skriver:

  Men wow vilka snygga skor du har på dig, Bianca! Var har du hittat dem? Såg förresten att du ville åka till Miami i din spavlog. Jag kom hem därifrån för ett par veckor sen, så vill du ha lite inspiration och tips får du gärna höra av dig eller spana in min blogg. 🙂

  X,
  Julia
  http://jmll.se/

 • Deniz skriver:

  Jag är 42 år och beundrar dig varje dag….
  Stor kram och skit i alla otrevliga kommentarerna💕

 • Emelie Flisberg skriver:

  Sååååå spännande! Och vad snygga ni är!

 • Anna skriver:

  Men allt är ju jämnt ’det STÖRSTA som någonsin hänt’!!!!!! Allt är ju sjukt stort jämnt. Det blir ju inte trovärdigt till slut – dina datafodral var det största som hänt och tog 1 år, sen är det smycken som också är det största du gjort osv, sen är det parfymen som är det största som hänt, sen sminket som är det absolut största som hänt… Du gör dock jättefina saker, är noga, det du tar fram är omtyckt osv – men det blir lite tjatigt till slut med samma uttryck heeeela tiden. Detta är inget inlägg om diva eller inte – utan bara att uttrycken är samma hela tiden för alla nya saker som kommer. Förstår att det måste vara väldigt mycket att göra dock och du jobbar hårt! Men jag bokar inte in datumet i dec för ännu en ’det största som hänt’ – för det har redan hänt typ 10 ggr.

  • Isabelle skriver:

   Bitter? Hon kanske känner att det är det största som hänt henne. Du ser ju bara utveckligen hon gjort, att släppa ett eget smink märke liksom. Hur häftigt och fett är inte det ;)? Ta hennes ord med nypa salt eller välj att inte läsa.
   Heja Bianca, you go girl. Är fett taggad för vad som väntas för dig framöver <3

   • Ida skriver:

    Håller helt med <3<3

   • Anna skriver:

    Vad menar du med bitter – kan du inte läsa? Hennes olika saker och produkter är det inget fel med och hon jobbar hårt – men allt kan ju inte vara det helt mest magiska och största som hänt hela tiden. Uttrycken är tjatiga och inte trovärdiga längre – that’s it.

    • Men shit, hur kan du inte se att varje ny sak är det största som hänt när det slår det förra som då va det största? Enkel logik; men det kanske är svårt att se när de missunsamma glasögonen är på? 😉

     • Anna skriver:

      Nej – jag missunnar inte B som jobbar hårt framgång. Jag har en egen tillvaro som jag trivs väldigt bra i och skulle absolut inte vilja leva det liv B lever – usch och fy, inget för mig. Och visst kan en sak bli större än den innan – men inte var och varannan dag. Och B vet ju att flera saker är på g när hon skriver att det hon just då presenterar är det största. Det här inlägget är helt enkelt inte så bra tycker jag. Men inlägget efter är desto bättre. Och jag skriver verkligen inte bara när det är negativ kritik utan även positiv! Sen är jag absolut en av dem som tycker B var mer rolig och naturlig tidigare och den förändring som skett tilltalar säkert många men inte mig.

  • Vera skriver:

   Håller helt med.

   • Cilla skriver:

    Plus att allt är så ’JÄVLA’ o ’FETT’ osv. Väx ifrån barnspråket Bianca, please… Så kanske du blir LITE mer trovärdig!!

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca!! Jag undrar vart ifrån din blå tröja/klänning kommer ifrån som du har på dig i din senaste YT-video (MIN SENASTE HUDVÅRDSRUTIN)
  Är väldigt tacksam ifall du svarar!!

 • Lina skriver:

  Kul parodi på Bianca i tv-programmet Mumbo Jumbo i kväll 21.30 på TV4.

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca!!
  Jag undrar vart din blå tröja/klänning kommer ifrån som du hade på dig i början av din senaste YT-video (MIN SENASTE HUDVÅRDSRUTIN), den är verkligen så fin!! Är tacksam för svar <3

 • Karin skriver:

  Synd och tråkigt att bloggen blivit så opersonlig och bara handlar om karriär…

 • Christina skriver:

  Det är förvånansvärt så många som går in o kommenterar, är bittra, avundsjuka på Bianca, som e en ung, snygg, frispråkig, driven tjej/kvinna. Tjejer trampar på andra tjejer, så ska det väl ändå inte vara? Själv skulle jag kunnat vara en ung mormor till henne, med gläds åt varje grej hon gör. Det är inte alla som vågar ge sig in i olika saker. Hon blev dömd innan Talang t.ex, men det visade sig att det var HON som gjorde programmet och det är ju Bianca som gör Wahlgrens Värld. Så snälla ni, tänk er för, ibland mer än en.gång innan ni skriver bitska kommentarer. Skärpning tjejer! Styrkekramar till dig Bianca❤️❤️❤️

  • Anna skriver:

   Det är Pernilla och Christina som i första hand gör wahlgrens värld så roligt. Bianca är inte den som är bäst där – hennes mor är mycket mer van och duktig på att hantera kändisskapet med fötterna på jorden.

 • Nathalie skriver:

  Alltså vilken girlpower! Man blir så glad av att se när det går bra för er. Jag hoppas ni tar in allt och njuter. Ha en underbar dag! 🌟

 • Ida skriver:

  All kärlek till dig Bianca! Powerwoman är du <3<3 Längtar så tills vi får veta om detta nya, spännande. Skit i alla negativa personer. Du är bäst och låt aldrig någon få dig att tro något annat <3 Allt du gör är magiskt och jag är hundra procent säker på att detta stora också kommer att bli superbra <3 Love you <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *