FÖR MYCKET AV DET GODA HELT ENKELT….

Det har blivit mycket fler dagar på Caia kontoret senaste veckorna vilket jag ÄLSKAR!! Sallad ifrån LETT btw 🙂

I framtiden önskar jag att jag slipper jobba halvtid på alla jobb jag har nu så jag har tiden att jobba heltid på Caia. Det är på Caia min kreativitet flödar som aldrig förr. Att jobba med design, marketing och produktutveckling är det roligaste jag vet och det är helt klart där jag vill lägga mitt fokus så småningom.

Jag älskar älskar älskar  alla mina andra jobb och är så tacksam varje dag att jag möjligheten att göra allt jag får göra, MEN just nu är det svårt att finna tiden att göra alla projekt så bra som jag själv vill göra. Jag är ju en galen perfektionist när det kommer till mina jobb så jag ställer alldeles för höga krav på mig själv i allt. Även fast jag vet att det är fullt omöjligt att göra både bloggen, youtube, Instagram, samarbeten, Wahlgrens Värld, Talang, Caia, ByBianca & podden samtidigt och göra allt lika bra som jag vill ha det.

Det går inte och det vet jag om MEN jag vill ju ha en grym blogg som uppdaterar varje dag med roligt & intressant content, likaså en Youtube kanal som flitigt uppdaterar med vloggar och sitdown videos minst 2 gånger i veckan. Jag vill även göra det bästa för Wahlgrens Värld och spela in så många dagar i veckan som möjligt MEN varje dag jag spelar in Wahlgrens Värld så kan jag inte sitta med bloggen eller Youtube. Jag vill även kunna sitta på Caia kontoret Måndag till Fredag och göra så utvecklingen för företaget går snabbare men det går ju inte när jag är på inspelning med Wahlgrens Värld, fotar & spelar in samarbeten, skriver blogginlägg, svarar på era frågor eller spelar in Youtube videos.

Jag känner bara just nu att jag är väldigt otillräcklig och att jag får lite smått panik för att jag aldrig hinner göra något i mitt liv fulländat och till 100% även fast jag vet att jag gör mer än tillräckligt för vad som finns tid till. Det enda med det är att mitt privata och sociala liv tyvärr helt prioriteras bort. Något jag är fine med nu men i långa loppet hade jag gärna sett att jag också kunde unna mig en god lång lunch mitt i veckan med någon vän, att jag någon dag i veckan kan gå på stan och små shoppa, få in träningar osv.

Jag är bara inne i en period när jobbet kommer före allt och jag vill aldrig ER göra besvikna. Det är vad allt grundar sig i. Allt är för er skull. Att ni ska få fantastiska kanaler att följa mig på, en så rolig podd som möjligt att lyssna på, ett sinnesjukt roligt program att följa på tv och mega grymma sminkprodukter att köpa som ni kommer älska för evigt.

Jag hoppas verkligen ni förstår hur mycket tid och kärlek jag lägger ned på allt jag gör för att ni ska underhållas och för att allt ni ser och köper kommer ifrån mitt hjärta och är skapat av största ärlighet och förtroende<3

Pappa, Åsa och Åsas son Anton var på besök för 2 veckor sedan vilket alltid är lika mysigt. Jag får umgås med dem och krama om pappa <3 Dem har ju faktiskt en lägenhet här i Sthlm nu så de kommer att hälsa på här mer oftare vilket jag är sååå glad för!!

Dem äter ganska hälsosamt där nere på Mallis så varje gång de kommer till Sthlm vill de trycka i sig svenskt godis, bakelser och framförallt testa nya restauranger som öppnat. Palma har ju inte överdrivet mycket bra restauranger när det kommer till snabbkäk så det blir nästan alltid ett besök iallafall 1 eller 2 hamburgarställen hehe.

Jag äter ju inte heller sånt så ofta så fine by me 🙂 Vem vill inte ha saftiga burgare och pommes liksom!!??

Jag och Benji tog dem till Jureskogs då de suktades så mycket av våra Instastories från när vi var där senast i September på Benjis födelsedag.

Jag skulle rekommendera att ta in deras klassiska burgare med dubbelt kött och sen kötta med sides. Fyfan va gott alltså <3

Tänka er att jag hängde på Grand Hotels finaste svit ”Prinsessan Lillians Svit” en heeeeel dag utan att ta en enda bild förutom denna haha…..

SÅ TYPISKT MIG!!!!!

Men asså WOW vilken svit det var!!! Helt sjukt med egen biosalong, största badrummet jag nånsin sett och den vackraste utsikten över Sthlm <3

Har ni missat den vloggen så kan ni se den HÄR!! Tror nog faktiskt att det är min roligaste och bästa vlogg nånsin 🙂

Lilla Sammie fortsätter imponera med hur fantastiskt söt han är!! Asså jag blir verkligen bara mer och mer kär i honom för varje dag <3

Och det är så fint att se hur bra han och Dino går ihop numera. De leker som galningar och sover tillsammans hela tiden. Finaste jag vet!!

Och JUSTE!!!

Jag har ju helt glömt tacka er mina underbara följare för att ni röstade fram mig till ”Årets Instagram” på LifeStyle Award för någon vecka sedan. Jag var där tillsammans med Alice och det var väl kanske inte den bästa galan jag varit på då publiken var lite för fokuserad på att dricka allt gratisvin än att faktiskt titta på galan men tyckte alla som ordnade galan hade gjort ett fantastiskt arbete <3

Ni är iallafall världens bästa och jag kommer aldrig att ta er för givet. Glöm aldrig det <3

Min grymma stylist @stylebyseb stylade mig för kvällen och jag kände mig så snygg i denna fake snake klänningen som jag tyvärr inte vet vart den kommer ifrån :/ Den finns iallafall inte ute i butik någonstans så hade ändå inte kunnat länka tyvärr.

Väskan är däremot från IvyRevel och skorna är från Public Desire 🙂

Att äta tacos hemma i soffan framför en bra rulle på min stora tv i vardagsrummet är så mycket lyx att jag fan tuppar av haha.

Finns det något bättre?!

Benji, farfar och pappa på en familjemiddag på Usine för 2 veckor sedan. Pappa är alltid brunare än alla andra haha!!

Och ett besök på mitt favvo ställe Två Bönor i Norra Djurgårdsstaden 🙂 MUMS! 

Ja hörni!! Jag vill verkligen uppdatera er mer om mitt privatliv här men just nu är det så pass mycket jobb med Wahlgrens Värld och Caia att jag inte riktigt finner tiden om jag också ska ha ett privatliv att leva hehe 🙂 Men jag ska iiiiiiiiinte klaga för jag vet ju att ni blir gaaaaaalna när jag säger att jag jobbar mycket haha. Många av er tror ju att ni kan mitt schema och mitt liv utantill menmen… Det kommer alltid vara en stor del av er som alltid vill leta efter fel och skriva konstiga kommentarer. Bara för mig att börja lära mig att bittra kommentarer (och JA, jag vet vad skillnaden är på en elak kommentar och konstruktiv kritik) alltid kommer följa efter mig vart jag än vänder mig.

Och sen finns det ju ni som alltid överöser mig med kärlek och positiv energi och jag älskar er med hela mitt hjärta <3 Ni lyfter mig varje dag ska ni veta!!!

NU – lämna kontoret och ta en promenad med hundarna till Bronza där jag ska spraytana mig inför en inspelning med Caia som jag har på Måndag. Sedan blir det myskväll hemma med Phillipe, god mat framför soffan och mys med hundarna såklart.

PUSS på er och hoppas ni får en underbara lördagkväll <3

 

 

52 reaktioner på “FÖR MYCKET AV DET GODA HELT ENKELT….”

 • Adelia skriver:

  Omg❤️ Bianca i love you❣️Du är min förebild och jag försöker gå i dina fotspår❤️Men det är inte alltid att det går men jag gör så gott jag kan😔Men när jag går in på din blogg och när jag ser en bild på dig så fylls jag med en super lycklig känsla❤️Du är den bästa förebilden man kan ha❤️GLÖM ALDRIG BORT ATT DU ÄR VÄRDEFULL!❤️Älskar dig/Adelia 11år😘😘😘

 • Ida skriver:

  Vad är sammi för ras😍😍😍

 • Karin skriver:

  Allt behöver ju inte va avundsjuka. Du har ju fullt och de är ju du som bestämmer hur du vill ha det. Så att klaga på tiden inte räcker är ju ditt val.

 • Maria skriver:

  Fina du! Först och främst så är det riktigt fantastiskt och se allt du byggt upp på så kort tid och mäktar med all social media på det också! Dygnet har ju bara 24 timmar! Kul med ungdomar som gör något bra av sitt liv och peppar andra på ett positivt sätt! Själv mamma och blir alltid glad när ungdomar gör något bra och fint som gynnar andra. Lyssnar på din podd också och gillar den men bara ibland att det blir alldeles för privat om vissa saker inom sex. Tänker att något av det måste man behålla privat.! Bara min åsikt! Sedan gav du en riktig bra förklaring på att du brinner för alla dina projekt lika mycket och det är ju bra på det viset att det inte ” trampar” de andra företagen du samarbetar med. Bara en tanke som jag märkte att andra också tänkte på! Bra förklarat av dig. Fortsätt att kämpa och vara den goda och härliga tjej du verkar vara! Njut av livet och hälsa din fina familj från oss! 💕

 • Julia skriver:

  Du är grym och en så otroligt stor inspiration!!!<3

 • C skriver:

  Hej Bianca! Härligt inlägg. Bara ett litet tips: testa byta ut de mot vi och dem mot oss för att se när man använder vad. Är inte hela världen, jag vet – men ser alltid lite proffsigare ut om man använder det rätt.

  Tex meningen: ”Dem äter ganska hälsosamt…” om du testar att byta dem mot oss funkar det inte, eller hur? Men att byta dem mot vi funkar! Vilket betyder att det ska vara DE äter hälsosamt!

  Ha en trevlig helg!! 🥳

  • Anonym skriver:

   Exakt! Så skönt med nån som kan skillnaden och förklara på ett bra sätt! Blir också tyvärr väldigt irriterad på alla som skriver ”dem” i tid och otid. Kan man inte skillnaden så är det bättre att skriva ”dom” istället.

   • Moa skriver:

    Håller med. Väldigt irrriterande att läsa alla dessa fel. Det gäller även när man skriver vart istället för var. Det heter var har du köpt din tröja inte vart har du köpt din tröja. Ordet vart anger riktning, ex vis vart ska de gå.

  • Lina skriver:

   Bra påpekande. Jag har tidigare påpekat samma skrivfel men Bianca fortsätter envisas att skriva dem i stället för de. Ett tips är att läsa texten högt då hör man om det ska vara dem eller de.

   • Marianne skriver:

    Ett typiskt ’skolbarnsskrivfel’ – men Bianca borde ha lärt sig nu…. Det heter inte ’DEM’ har ett hus utan ’DE’ har ett hus…😕

    • Janet skriver:

     Hej
     Om Bianca inte kan eller bryr sig om skillnaden mellan de och dem, vad innebär det egentligen för dig? Du kan skillnaden, jättebra för dig men betyder det så mycket för er? Det är en blogg. Det är inte en uppsats du läser. Förstår inte er hets med att rätta och hitta fel. Läs inlägget och skrolla vidare. Så enkelt är det.

     • Uli skriver:

      Jobbar man med språket som redskap bör man behärska de basala kunskaperna. Varför är det inte viktigt att kunna språk ? Är det viktigt att kunna lägga en perfekt makeup? Kan man lägga foundation i flera timmar kan man nog lära sig skillnaden på de o dem. Respektera att man lägger värderingen olika, men dissa inte dem som tycker språk är kul o vill påpeka när det behandlas fel.

 • Emma skriver:

  Du är så grym Bianca på allt du gör, slutar aldrig imponeras av dig!!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag älskar denna typen av inlägg och för mig så måste du inte uppdatera bloggen varje dag. Kanske kan vara smart att ha två bloggfria dagar i veckan men att du istället uppdaterar din youtube kanal istället? 🙂 Tänker om du just nu har mycket att göra så kanske det hade varit en lösning.

  När det kommer till din instagram så tycker jag den är grym och du förtjänar din vinst, dock tycker jag att din instastories har blivit sämre 🙁 Just nu känns det som att det antingen är samarbeten eller att du repostar någon annans instastories. Den senaste tiden har jag bara bläddrat förbi för jag tycker det blir så tråkigt. Jag följer din instastories för att jag vill veta vad du gör just nu, så jag hade hellre haft mer live uppdateringar än en massa repostar eller samarbeten. Samarbetena vet jag att du måste göra men när man knappt får något ur din vardag då blir det väldigt tjatigt. Mer variation hade varit grymt 🙂

 • FILIPPA skriver:

  Jättefint inlägg och bra skrivet! Du är så grym!! ❤️❤️
  https://nouw.com/filippaml

 • Karin skriver:

  Hej Bianca!
  Brukar inte skriva men kunde inte låta bli nu…
  Glöm verkligen inte att vara rädd om dig ❤ börja skära ner på dina arbeten/ samarbeten o vi, dina läsare/följare behöver inte uppdateringar precis hela tiden. Det är du som skämmer bort oss❤
  Glöm inte att vara rädd om dig ❤❤❤❤❤ kram o ha en fin kväll med kärleken!

 • Anna skriver:

  Vill bara säga att det finns bara en som dig! Va rädd om dig ❤️

 • Hanna-Micaela Elghorn skriver:

  Fina fina Bianca! All styrka och kärlek till dig. Du inspirerar varje dag. Jobba inte ihjäl dig. Sätt alltid dig själv först! hoppas du får en super mysig kväll med Philippe❤️❤️❤️ Kram!

 • H skriver:

  Ta din tid!! Det är lugnt fina!!

 • anette skriver:

  Mig behöver du absolut inte underhålla. Dags för dig att säga upp dig. Gör nu och bli vad du vill. Sluta med ”barnsligheter” köp hur många väskor du vill. Och så vidare. Vuxen krav blir det, helst från oss kärringar. Men du är redan härdad. Du klarar det. Låt nu morsan, gå med sin klädselstil. Begriper inte hennes tantklänningar, Christina är fräckare. Pernilla gömmer och gömmer sig. All framgång och vad det innebär till dig.

 • Zeynep skriver:

  Vart är Filip?? Du pratar inte om honom så ofta nu mera.. samt att han inte syns..?

  • Johanna skriver:

   Men eller hur var är han? Är han hemma i sin lägenhet? På stan? I Göteborg? Hos Bianca?
   Nej men ibland så dyker han upp på soffan hos Bibbz, du får nog hålla bättre span på sociala medier så ska du se att du får svar på dina frågor 🙂

  • Emelie skriver:

   Hon är med bradley nu 😬 Philip is out

 • M skriver:

  Du är grym!! Var rädd om dig!! Blogginlägg ibland/sällan är bra det med!! Alltså Wahlgrens värld är mitt absoluta favoritprogram och jag lyssnar på podden varje vecka!! Du är så himla rolig och jag gillar verkligen hur ärliga ni är i podden 🙂

 • Emelie skriver:

  Hej! Varför har ni bestämt att inte säljas i butik? Hade varit såå mycket bättre om man kunde testa produkterna innan man köper dem.

  • Johanna skriver:

   Bland annat för att inte behöva dela vinsten med återförsäljare. Har för mig att det är så de kan hålla mer priserna också. Om du lyssnar på podden så förklarar Bianca detta mycket bra 🙂

 • Elin skriver:

  Du är så fantastisk Bianca!

 • Elin skriver:

  Bästa Bianca!, håller med ett tidigare inlägg att du gärna får lägga mer tid på din Youtube kanal än på bloggen och Wahlgrens värld är ju helt fantastisk humor t o m min sambo som är mycket kritisk till det mesta kan inte dölja att han gärna inte missar ett avsnitt.Jag tänker att kanske du o Alice kan samarbeta med bloggandet också som ni gör med ”podden”, då är ni två som kan uppdatera och du får mer tid till CAIA som ju är mycket mer utvecklande för dig,(bara en tanke från lilla mig),ta hand om dig, det går genom rutan/skärmen också ska du veta att du har ett stort hjärta!

 • Anja skriver:

  Hoppas inte du jobbar för mycket så du blir utmattad ❤️ Du är så duktig med karriären men en dag kanske du ångrar du inte var mer med vänner och familJ?❤️ Heja dig!

 • marie skriver:

  Finaste Bianca
  Ta det lite lugnare om du nu känner det är för mycket att göra. Om du blir dålig så kan du inte göra något alls.
  Viktigt att ta hand om sig.

 • casandra skriver:

  Alltså du är grym! Och jag vill verkligen bara säga att det är okej att behöva pausa också. För du är viktigast i ditt liv så pressa dig inte i in i väggen. MEN DU ÄR SÅÅÅ FANTASTISK <3

 • Så fantastisk du är Bianca. Allt du lyckats uppnå på egen hand med hårt arbete! Vi förstår hur mycket hårt jobb som ligger bakom. Man blir mest orolig att du skall jobba för mycket men du kommer definitivt nå dina mål med den inställningen du har!
  Ta det försikgit och se till att få ordentligt med sömn och äta ordentligt och så får vi njuta av alla dina fantastiska framgångar! Verkligen roligt att följa och man blir glad för allting som händer. Wahlgrens Värld är fantastitsk roligt och ni är så underbara!
  //Berith

 • Mikaela skriver:

  Du är fantastisk! <3

 • Matilda skriver:

  Hej Bianca,
  Jag har aldrig kommenterat på din eller någon annans inlägg tidigare, så att jag skriver nu är endast för jag tycker det här är så viktigt att säga (även fast jag är tveksam till att min just min röst kommer fram bland alla andra hundratals kommentarer som du får).
  Först och främst – jag tycker du är en jättehärlig tjej som verkligen bjuder på dig själv fullt ut! Men med tanke på allt du faktiskt gör, och som du uttrycker det själv, att du vill satsa allt på Ciai, att det hade varit skönt att jobba normala kontorstider och ha tid till en långlunch med vänner emellanåt, så undrar jag om du verkligen ska göra allt det andra också? För vems skull gör du allt som du precis rabblat upp? Du säger det själv – du gör det för dina följares skull. Men om du kanske bara ska ta och göra saker för din egen skull ett tag? Visst, jag är ett stort fan av Wahlgrensvärld och följer dig på dina konton, men om allt detta äter upp dig och din tid som du vill lägga på annat så tycker jag du ska skippa det. Vi följare överlever. Och framförallt – du ska överleva! Så med det sagt så tycker jag att du ska göra det som DU VILL göra, inte det VI vill. Kör och satsa allt på Ciai om det är det du brinner för. Du behöver ta hand om dig och tänka lite mer på dig själv ibland och lite mindre på alla andra. Stor Kram!

 • Janna skriver:

  Din Pappa ser ju sååå cool ut, svin cool! Du behöver inte känna att du måste underhålla oss även om det är jätte kul för oss . Tänk på dig själv först innan du orkar underhålla oss:) Stor kram! Och juste, vart är Philippe??

 • åsa skriver:

  Skippa Wahlgrens Värld ett tag innan det tippar över och folk ledsnar. Allt det andra du gör känns så mycket modernare och du är extremt duktig i Talang tex eller det du designar, så utveckla det i stället.

 • Anna skriver:

  Ja tycker att du borde sluta helt med samarbeten förutom dom som du har fortfarande kontrakt med. Och även göra mindre YouTube eller ta paus. Caia låter som de absolut viktigaste för dig och jag tycker du borde lägga allt fokus på de. Om du försöker göra allt så kommer du bli utbränd innan du hinner ens blinka och då kommer du inse att allt är försent..

 • Kerstin skriver:

  Hej Bianca!
  Jag ser fram emot att testa dina kosmetiska
  produkter. Men jag har ett par frågor som jag gärna vill ha svar på.
  Är produkterna innehållsdeklarerade?
  Är produkterna parabenfria?
  Lycka till!

 • Livia skriver:

  Vill bara säga att du gör ett FAAAANTASTISKT jobb!! Har själv startat upp ett företag vid sidan om
  Mitt vanliga jobb och jobbar en del med social medier, vilket tar upp sååå mycket mer tid än vad folk tror! Att du hinner med allt är beyond me alltså!!

  Fortsätt kämpa, du är AMAAAAZING (och det är heeeelt okej att allt inte blir perfekt – från en perfektionist till en annan)!!! Längtar dödsmycket till caia btw!!!! 🙏🏼

 • SSANNAALICIA skriver:

  Åh BIanca <333 Jag tycker verkligen du är spot on i detta inlägget och jag känner igen mig så mycket i det du skriver. I och med att jag följer dig på alla dina kanaler och i allt du gör så tycker jag inte att det gör någonting om tex bloggen står tom en dag eftersom jag får följa ditt liv på annat håll. Jag tycker dina kanaler kompletterar varandra och det är kul att kunna följa dig på olika sätt och det gör som sagt ingenting om det inte är varje dag på något håll. <33

 • Emma skriver:

  Gud, blev snurrig av att läsa allt du jobbar med för tillfället!! Du är en sån sjuuuuk power woman. Om det är någon som inte förstår att du inte kan lägga 100% in i alla projekt du håller på med är det dem det är något jäkligt fel på. Blir alltid så jäkla imponerad över vilket otroligt driv du har!

 • Ann-Chris skriver:

  Vad använde du för läppstift på bilden med snake klänningen? Superfin nyans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *