HAPPY SUNDAY

Glad Söndag hörni!! Hur mår ni?? Jag mår bra 🙂 Skönt med Söndag så man fick sova ut riktigt ordentligt imorse. Vaknade 11.30 idag vilket var lite ångest dock men åh andra sidan så höll mina små bebisar mig vaken till 02.00 inatt då de vägrade sova och ville leka istället haha.

Vet inte om ni har missat min senaste vlogg på Youtube så lägger in den här som en påminnelse för er som har missat den 🙂

Jag är inte helt ledig idag dock. Imorgon ska vi nämligen spela in videos till vår hemsida för CAIA som går live 20 NOVEMBER (!!!) så idag blir det att testa vilken look jag vill köra på samt även spela in en Youtube video om det inte blir allt för mörkt ute. Jag måste verkligen fixa ljus här hemma så jag kan filma även när det är mörkt ute. Så dålig Youtuber alltså haha….!!

Så nu blir det att sätta sig framför sminkbordet resten av dagen och sminka mig i några timmar. Bästa jag vet haha <3

PS! Glöm inte att följa oss på Instagram @caiacosmetics. Nästa vecka kommer vi nämligen komma ut med vilka produkter vi lanserar FÖRST så detta vill ni ju INTE missa!!!!

PUSS!

18 reaktioner på “HAPPY SUNDAY”

 • FILIPPA skriver:

  Hoppas du får en jättebra söndag fina du! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Josefine skriver:

  Låter ju som en perfekt söndag 😍

 • Sarah skriver:

  Hej fina underbara Bianca! Kan inte du blogga mer om vad det är dör gott du lagar hemma i bland? Avokado såg jag med nått o sen chili nått du sa minns inte.. vad va det? Såg så gott ut 🙂 puss o kram

 • jessica skriver:

  vart är din svarta lurviga jacka ifrån? den som du har på dig när du går på bio, den var verkligen så snygg! tacksam för svar, puss och btw du e så grym på att vlogga!!<3 du gör liksom aldrig en tråkig vlogg hehe

 • Dixi Wonderland skriver:

  Vad heter kameran som du vloggar med? Har försökt googla samt frysa bilden när jag kollar men jag lyckas inte lista ut det mer än att det är Canon 😛

 • Inis skriver:

  Själv ska jag äta god paj med glass. Ha det fint!

 • Julia skriver:

  Det är alltid så trevligt att läsa din blogg! Du känns som en bejakande människa som värkligen bryr sig om dina nära och kära! Sluta aldrig med det du gör! Du är fantastisk inspirerande! Om man har en dålig dag så är det alltid bara att gå in och läsa din blogg eller kolla en youtubevideo ut av dig, så mår man genast bättre! Det är fantastiskt att du även är så öppen med att ditt liv inte alltid är en dans på rosor, och att du även har sämre dagar! Det är inte många influensers som gör det vilket gör att man lätt får en fel bild ut av hur ett ”normalt liv” ska se ut! Du visar att det inte är fel med att ha sämre dagar och att må piss! Du är även en extremt positiv människa som är duktig på att sprida positivitet på dina kanaler! Vilket gör så att människor kan få sig ett skratt på en dag som inte är den bästa!❤️ Älskar ditt arbete och är sååååå taggad på din nya sminkkolektion!

 • Spännande, då ser jag fram emot den 20 november! Skall bli så roligt att få ta del av.
  //Berith

 • Anonym skriver:

  Vart kommer din bruna fleece tröja och dina beiga kostymbyxor från i din senaste vlogg?

 • Ellen skriver:

  Så fin blogg!!😍

 • Elin skriver:

  Men alltså Bianca, tänkte bara ”strö kolla”din blogg och ser att det finns 2 okollade vloggar!!! , vilken överraskning!.!!Håller med en kommentar här ovan att du är en sån, skulle vilja uttrycka det begåvad tjej som verkligen är inkännande av människor och det är därför du är så omtyckt (av många iaf) Alltså bra på att förstå andra människor och att till och med bjuda på skratt, för det är en begåvning att klara av” det sociala spelet”(om du förstår vad jag menar)Förstår att du älskar smink och sminkvärlden men lita också på att du är mycket vacker naturlig,ville bara säga det!.

 • Marie Munther skriver:

  Hej Bianca! Har skrivit meddelande till dig både på messinger och på din gillasida på Facebook plus kommenterat ett Instagram i lägg för att berätta att en företag som säljer rynkkrämer använder dig som reklam för sina produkter. De visar upp hur slät hy du har och påstår att du använder dem för att få så fin hy. Folk går på det och beställer deras produkter i tron att du använder dem. De påstår ockdå att du ska sluta på tv och ägna dig åt ett eget projekt som handlar om dessa produkter. Detta företag måste stoppas för de uttnyttjar även andra offentliga personer både svenska och utländska för att sälja sina produkter genom att hitta på saker som inte är sant. Deras annonser sprids på Facebook.Har sett samma annons med Tilde De Paola. Hon skulle sluta på tv4 för att ägna sig åt sitt orojekt med dessa produkter. Tror att de kan ha använt din mamma också. Jag vill göra dig medveten om detta. Tycker det är förjävligt att de använder dig som är så ung för att göra reklam för sina rynkkrämer. Folk går på att du som ung använder dem som gör dig super slät i ansiktet.

  Jag har anmält sidan på Facebook som sprider detta plus inlägget. Du kan se en print screen på inlägget på messinger och din Instagram.

  https://entertainmenttoday24.com/2018/11/06/pernillas-svara-forflutna-med-bianca/

  Hälsningar Marie Munther

 • Eli skriver:

  Hej igen Bianca,jag har skrivit tidigare till dig om att använda tidningspapper för att få lilla valpen rumsren men det finns kanske någon annan som har något annat tips,vad gäller gå i koppel är det väl att se till att hundarna inte är uppjagade för att snabbt få komma ut för det ska vara en belöning att är man lugn och DÅ får man komma ut.Tar man kontrollen innanför dörren innan man öppnar den har man lagt tonen för vad som respekteras på promenad, att de ska vara uppmärksam på sin förare dvs du:-) Och skulle det vara så att hunden ändå drar så stanna upp så hunden lär sig att vi kommer ingenstans om det dras. Man kan ge hunden större frihet om hunden söker din blick för att veta vad som är tillåtet, du ska kunna begära att hunden vänder sig om mot dig för att kolla om du tvärstannar.Om man är på en plats där det är lite inhägnat kan man släppa hunden lös (kanske blir det svårare att ha de lösa (när du har två)men iaf så kan man om hunden/hundarna är lösa tvärt vända åt ett annat håll för att sen märka att de kommer rusande mot dig, en liten valp vill ju inte bli lämnad av sin mamma så att du plötsligt kan försvinna gör att hunden lär sig att vara uppmärksam på var du är och när den kommer till dig och söker kontakt blir det naturligtvis godis och glädje så det belönas, antingen med lite godis eller med din uppmuntrande röst!

 • Sofia Lamouri skriver:

  https://entertainmenttoday24.com/2018/11/06/pernillas-svara-forflutna-med-bianca/

  Det här bullshitet sprids på Facebook. Verkar vara väldigt fake!

 • Als skriver:

  Hej !

  Såg precis din video och att du vill ha tips på hur du ska få din valp rumsren .

  Så, för att få en valp rumsren så ska den ut så fort den har vaknat från att den sovit, den ska ut så fort den har ätit upp maten och så fort som ni lekt klart . Gör du detta så kommer Sammy bli rumsren jätte snabbt. 🙂

 • Sofia skriver:

  Vad kommer den blå klänningen/tröjan ifrån som du har ibörjan av videon? Snälla svara någon gång……

 • Jenny skriver:

  Det är så himla kul att läsa din blogg och se dina videos 👍 Insirerande och läsvärt. Tack för en kanonblogg och för att du är dig själv❤

 • Hanna skriver:

  Här kommer ett podtips du kanske kommer skratta åt. Men du verkar vara i samma fas i karriären nu, som han fick gå igenom för att bli så enormt stor. Lyssna på Pewdiepies sommarprat. Det finns likheter i era karriärer. Du sticker ur normen som ung, framgångsrik och som nu dessutom släpper ditt eget sminkmärke med FULLT självförtroende! Han stack ut från matchnormen på alla sätt. Vid en viss tidpunkt blev kändisskapet så stort att han nådde ut utanför den tidigare fan-kretsen som varit stöttande. Är man normbrytande som du och han, kommer det oundviklingen motgångar vid den tidpunkten. Men i sin tur leder det nog till ännu mer framgångar om du bara lyckas ta dig igenom den här perioden! Det är ett varmt tips att lyssna på podden, för även om du inte är lik Pewdiepie på något sätt har ni uppenbarligen samma syn på vad en karriär är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *