LÅT MIG PRESENTERA CAIAS FÖRSTA PRODUKT

— I samarbete med CAIA Cosmetics — 

Photos by amazing Magnus Cramer 

LÅT MIG PRESENTERA MIN ABSOLUTA FAVORITPALETT I HELA VÄRLDEN

”BIBBZ SIGNATURE EYE PALETTE” 

Här har ni alltså CAIAS allra FÖRSTA produkt. Och JAAA, ni är många som har gissat rätt!! Det är en ögonskuggspalett <3

Min tanke med den här paletten är att den ska funka för alla tillfällen i livet. Perfekt att ta med i resväskan när du ska utomlands, för en vardagslook till skolan eller jobbet MEN också såklart när du vill skapa den där drömpartylooken. Den funkar helt enkelt för alla möjliga tillfällen och jag är totalt förälskad i den!!

Som ni vet har jag en stor kärlek för just ögonskuggspaletter och har samlat på mig enormt många under mina år. Jag har liksom som ett eget litet museum hemma med en mängd paletter från en massa olika märken.

Så! Vad innehåller ”Bibbz Signature Eye Palette”? Jo men låt mig få skryta lite om denna magiska pärla nu 🙂

Den består av 12 fantastiska färger som alla är pressade vilket alltså betyder att färgerna har den hösta kvaliteten som finns på marknaden. Vi har valt pressade skuggor för att det blir en helt annan pigmentering och konsistens än om man väljer andra billigare produktionsalternativ. Jag har skapat paletten med några av världens absolut främsta coloristas. Coloristas är nämligen experter på färger, formula & pigment. Paletten har ett brett färgspektrum som sträcker sig från skört ljusa nyanser till dova mörka toner med en perfekt blandning av matt, skimmer och metallic. Helt enkelt min drömpalett!

Jag får dagligen frågor om vilken ögonskugga jag använder. Därför var valet av vilken produkt CAIA skulle lansera först ganska enkelt. Både för att ni skulle få det ni har efterfrågat, men det var såklart också en otrolig möjlighet och dröm för mig att få skapa en helt egen ögonskuggspalett som har utgått från mina drömmar och visioner om hur min perfekta palett skulle se ut.

De två frågorna jag ställde mig själv först var:

1. Vilka typer av ögonskuggor älskar jag.

2. Vilka typer av ögonskuggor saknar jag i en komplett palett.

Dessa två frågor var mina ledstjärnor i den kreativa processen för att göra drömmen till verklighet. Det är nämligen så att den här paletten utgår ifrån vilka färger, nyanser & texturer som jag älskar, som jag saknade och som jag ville ha med i min egna palett. Ps. Känns fortfarande helt sjuk att jag kan säga ”min egna palett” haha.

Det finns många paletter där ute som jag älskar, inget snack om den saken! MEN, jag har saknat just den här kombinationen av mina favoritfärger men även blandningen av matta, skimriga och metallics som gör att denna palett tas med vart jag än går. Jag är så fruktansvärt jävla nöjd med resultatet och jag älskar den obehagligt mycket. Jag kan seriöst sitta och titta på den i typ 30 minuter och bara le haha. Imorse när jag sminkade mig med den så blev jag liksom på bra humör och dansade mig fram på gatan bara för min kärlek för paletten haha. Jag kanske är störd men smink ger mig endorfinkickar och fjärliar i hela magen.

Jag är väldigt stolt att mitt kreativa jag har skapat detta. Det är verkligen jag och mitt team som har gjort det här och inte någon annan. När jag tittar på den färdiga produkten så inser jag att den kan mäta sig med många av dem finaste kosmetika märkena i världen. Och att lilla jag har skapat denna palett är faktiskt lite svårt för mig att ta in. Perfektionisten i mig är kanske är lite jobbig ibland (sorry Lovisa, Micke, Jesper & Vanessa haha…) men i det här fallet så måste jag verkligen tacka henne.

 

I videon nedan får ni en tydligare bild av paletten och alla färgerna så missa för guds skull INTE att kolla på den <3

Vi öppnar webbutiken Tisdagen 20e November klockan 10.00 på morgonen. Inga leveranser kommer att ske innan den 15e December. Vi använder oss av förbeställningar för att säkerställa att ni som beställt ska få era CAIA produkter innan jul. Vi har pressat våra leverantörer för att få fram så många paletter som möjligt innan jul och jag hoppas att det ska räcka till alla som vill beställa.

GÖR ER REDO och signa upp er redan NU på vår hemsida här KLICK för att få nyheterna först!!

xo xo CAIA 

53 reaktioner på “LÅT MIG PRESENTERA CAIAS FÖRSTA PRODUKT”

 • Malin skriver:

  Kommer man kunna beställa 2 stycken? Vill verkligen ha en men kan inte beställa den själv på torsdag.. Vet att min syster kommer vilja ha en också och tänkte att hon kan köpa en till henne och en till mig. Rädd att dom ska ta slut!

 • Anna skriver:

  Grattis! Snygga färger! Snyggt utseende! Kommer köpa.

 • A skriver:

  Stort grattis Bianca! Både till din kommande lansering och till en otrolig produkt! 🙂 Du är verkligen välförtjänt av din otroliga karriär. Man ser hur mycket energi och tid du lägger ner i allting du gör och man blir verkligen imponerad över hur mycket du hinner med och att du ändå lyckas få så bra kvalité på allt!

 • Danielas Dagbok skriver:

  Jätteintressant att få läsa om processen bakom Caia! Och paletten verkar fantastisk.

 • Hanna skriver:

  Wow ska bli så roligt att få köpa och testa ditt nya sminkmärke! 😍 jag har inte förrän nu i 28 års ålder börjat intressera mig för smink och det var efter att jag började följa dig i sociala medier för ett par månader sedan. Skulle vara väldigt kul om du skulle göra lite tutorials med nya produkterna, gillar dina tidigare tutorials 😊 stort grattis till din framgång fantastiska Bianca!

 • Ann skriver:

  Wow!! I love the colours! I want yo buy it definitely.. Just wonder if it will be possible to send to England? You should be proud of yourself Bianca xx and also love the design of the product..!

 • Emelie Flisberg skriver:

  Alltså GUUD vad fin palett!! Håller verkligen med, detta är drömkombination med allt man tidigare saknat! Älskar att några skuggor också drar åt det lila hållet, så an får en känsla av att de varken är kalla eller varma, det har iaf jag tidigare saknat. Har en fråga (No hate) du säger att det är matta, skimriga och metallic färger, på bilderna ser det endast ut som de är skimriga och matta. Finns det någon metallic färg på denna palett och isf vilken? Tacksam för svar. Och glöm inte att du Bianca (och alla andra som läser detta) är skitgrym!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag är precis som du och älskar ögonskuggspaletter så jag kommer definitivt att köpa denna. Lite tråkigt dock att leveransen kommer ta såpass lång tid. Hoppas även att ni kommer erbjuda gratis frakt annars är det ett väldigt stort minus enligt mig.

 • Sarah skriver:

  Jag är ingen sminkfantast men blev faktiskt sugen på att köpa denna palett. Gillar verkligen idén med varumärket och dess tonalitet. Allt är så snyggt!! Känns verkligen som rätt steg för dig i din karriär 🙂

 • Michelle skriver:

  Så utrolig kult å se Bianca! For en lidenskap du har, blir skikkelig glad på dine vegne av å se på. Nydelig produkt, vil absolutt teste det, Grattis! Du kan virkelig være stolt av deg selv. Gleder meg til å se hva andre produkter som kommer!

 • Madeleine skriver:

  Okej vi har TOTALT olika stil när det gäller 100% allt haha men varenda färg verkar vara helt i min smak! Dock är jag vegan och undrar därför om paletten vegansk? T.ex, innehåller någon av skuggorna karmin? Känns viktigt att veta innehållsförteckning innan en förbeställer nämligen 🙂

 • Lina skriver:

  Wow vilken palett, imponerad! Grymt jobb! XO Lina

 • Asterixia.se skriver:

  Det går inte att välja översättning via textning till ett annat språk i Youtube. Går det att ordna? Grattis för nu är ni igång!

 • Marie skriver:

  Snygg! Perfekta färgerna!

 • Linnea skriver:

  Assåååå WOW
  Dör så fina färger!!

  MEN, jag bor inte Sverige… Kommer man kunna beställa utanför Sverige ??

  Älskar paletten verkligen och skulle älska att kunna få hem den !!

 • Andrea skriver:

  WOW vad fin!!! Jag SKA ha en och jag ska även köpa en i julklapp till min syster! Åh vad kul, så härligt att se dig så glad och du har en skitsnygg sminkning på dig! Du är fantastisk 🙂

 • Emilie skriver:

  Åh. Jag älskar dina färger på paletten. Måste ha <3

 • Sussie Kronquist Recksén skriver:

  Du är verkligen så grym bästa Bianca!!❤️ Så otroligt glad för din skull att du lyckats skapa ditt eget sminkmärke och herregud så perfekta färger! Vill ha den NU!!!😍 Stort lycka till o stor kram till dig🤗❤️🤗

 • FILIPPA skriver:

  Sååå fina färger och jättebra video!! 😍😍
  https://nouw.com/filippaml

 • Isabelle skriver:

  Kan du länka den grå stickade klänningen som du har på dig i videon ”FÖLJ MED MIG TILL TALANG”? Vill verklige ha den der är så fin! <33

 • Louise Marie skriver:

  Hei Bianca!
  På nettsiden til Caia vil det være mulig å bestille øyenskygge paletten som man bor i Norge? Altså få den levert på post til Norge?
  Bare MÅ ha den paletten med øyenskygge! Var så grym!

 • P skriver:

  Såå kul!! Skulle va ännu roligare om du skulle göra tutorials på youtube på bland annat den här paletten.

 • Sarah skriver:

  Grattis vad kul! Ser jätte fin ut.. hva kommer den att kosta?:)

 • Emma skriver:

  Hejsan Bianca, jag tycker verkligen att det är super stort att du tillsammans med ditt team har utvecklat ett nytt varumärke som tillverkar och säljer sminkprodukter. Färgerna är väldigt fina som du visar upp i din video men hade önskat att man fick se när du gör dina swatches eller när du gör en ögonsminkning, det hade visat upp en bättre bild av pigmenteten samt hur lätt de är att applicera. En annan sak som jag reagerade en aning på var priset, 595kr är en hel del pengar för 12 färger i samma prisklass som t.ex. Anastasia BH. Vet dock inte vad produktionskostnaden är men det är ett högt pris och då vill man verkligen vara säker på sitt köp så ett tips är att göra swatches när du filmar samt visa hur du gör vid applikation. Tycker du ska vara stolt över paletten för färgerna är de perfekta nyanser att både ha till vardags och fest!

  • Isabella skriver:

   Håller med Emma, superviktigt att du swatchar när man ser dig göra det, annars har man ingen aning om hur lätt/svårt det är att göra det. Många är nogranna uti den biten, samt att du använder produkten så man får se hur resultatet blir och hur färgerna är att jobba med 🙂

 • R skriver:

  Fint men allt är verkligen som taget från KylieCosmetics& KKW.
  Hela paletten, färgerna och marknadsföringen.

  Jsg trot du kan göra något mer ”eget” och lyckas ändå 🙂

 • Alex skriver:

  Good job Bianca!! Din produkter ser fantastisk ut! Vi ar manga som beundrat ditt satt att sminka dig & nu har avsn vi chansen Att kunna gora detta:) Men nagot som vore jattebra & som sakert skulle uppskattas ar Att fa SE HUR du lagger en mer naturell DAG tid make up & aven en KVALL make up med din produkt. Jag med manga ar inte alls bra pa att fa till ogonen sahar FINA & behover din hjalp😉👍😍👏

 • Cicci skriver:

  Typ den enda palett man kommer behöva! 😍 måste bara tacka för tipset om Acos glow-serie. Köpte den eftersom du var så nöjd och den är magisk! Håller huden återfuktad utan att bli flottig 👌

 • Så fantastiskt roligt med din nya ögonskuggspalett, det skulle man vilja ha en i sitt julpaket! Stort grattis till dig och det skall bli så roligt att följa med alla dina produkter!
  //Berith

 • Amelie skriver:

  Hej Bianca!
  Är det möjligt att beställa paletten till Finland?

  / Amelie

 • Frida skriver:

  Klarar inte o vänta!! Skall bli så otroligt roligt att få köpa den! Ser helt perfekt ut och TUUUUUSEN tack för att du har gjort din smink så att den inte är testade på djur <3 Det betyder så otroligt mycket för mig, nu kan jag med gott samvete köpa din smink, du är verkligen en djurvän och så fint att du tänkte på djuren när du gjorde din smink. Som kommer att säljas så otroligt massor och djuren behöver inte lida för den. Tusens tack än en gång!!

 • Julia skriver:

  Hej!
  Superfina ögonskuggor!!!!😍 Jag undrar om den är Cruelty-Free och vegansk?

 • Caloveline skriver:

  Omg detta är en perfekt ögonskuggspalett! Påminner lite om Naked 3, men din palett har så mycket finare färger!!
  http://Www.caloveline.com

 • Nina skriver:

  Såå fina! Måste köpa 😀

 • Elin skriver:

  Ja, det vore bra om du kunde visa en eller flera sminknings tutorials då du använder CAIA produkter!

 • Julia skriver:

  Bianca du är så jäkla grym och en sån otrolig inspiration!!!!<3

 • Lite ädre fan skriver:

  Fin ögonpalett med bra färger! Jag uppskattar att du alltid är dig själv i Wahlgrens värld, är du sur så är du sur, är du glad så är du glad, ingen teater och inget spel. Man ska inte jämföra så förlåt i förväg men, jag har följt Therese Lindgren i flera år men har långsamt insett att det finns tyvärr mkt inställsamhet och frågetecken kring hennes personlighet jag inte ser exempelvis hos dig. Jag syftar på att våga ha en åsikt, våga visa sina inte så perfekta sidor, våga vara på dåligt humör och stå för det, våga vara äkta glad och sprallig om man är det, det där som gör en till sig själv, det är du bra på. Fortsätt så.

 • Cina skriver:

  Vilken presentation av färgerna!!
  Jättesnygga bilder : )

 • a skriver:

  jag lyssnade precis på värvet med dig och jag måste bara säga att du har en sån otroligt vacker och UNIK röst asså my god..

 • mia skriver:

  Hej. Vill önska dej lycka till med sminket. Ser jättefint. Älskar dina videos. Sen betydde det jätte mycket när jag berättade att min mamma och pappa är döda och du svarade så fint. Vad fin du är och kram och ha en härlig vinter.

 • Rosa skriver:

  Fina fina Bianca du var helt fantastisk att lyssna på i Värvet, vilken klok ung kvinna du är. Önskar dig all lycka med Caia och allt annat du företar dig, du är så duktig.
  Kram Rosa

 • Anna skriver:

  Fina färger och fint fodral! Jag är inte så jättebra på smink men jag undrar var/hur man ska använda de mörka rödaktiga färgerna? Kommer det komma mindre paletter också?

 • Jess skriver:

  Så sugen men först behöver jag veta om CAIA innehåller mikroplaster? Annars måste jag tyvärr avstå. Kul koncept Bianca!

 • Isabelle skriver:

  Hej Bianca.

  Vilken fantastisk palett du/ni tagit fram.

  Något som du säkert insett, precis som jag, är att i många paletter man köper så kommer sällan alla färger till användning, utan man kör oftast samma och när dessa är slut så läggs paletten undan eller slängs.

  Ur ett hållbarhets perspektiv så har du valt helt fantastiska färger och formulas. De kompletterar varandra och kan användas ihop till flera olika looks. Det finns inte en färg jag skulle vilja göra mig av med, haha!

  Inte nog med det så älskar jag att hela konceptet känns så genuint. Idag är det tyvärr svårt att veta vilka produkter som influencers med handen på hjärtat verkligen tycker om som de rekommenderar. Men det här, WOW. Det lyser kärlek till det du skapat och det går rakt igenom skärmen.

  Om jag kommer köpa paletten? JA!

  JA! JA! JA!

  Kram Isabelle.

 • carina andersson skriver:

  Stort grattis,Du är så grym med allt du gör,kan du inte lägga upp en hår vlogg,hur du sköter ditt hår och vilka produkter du använder till ditt hår

 • Camila skriver:

  Varfor sa dyrt? Inte som att det ar ett kant marke?
  Kylie Jenner ar halva priset och har ocksa pressed powder?
  Men jattefint! Du ar sa duktig pa smink och jag kommer kopa denna produkt om jag hinner!
  You go girl!

 • Elin skriver:

  Älskar” familjehängs” vloggar men också smink vloggar! Du har inte tänkt dig att prova på teve som nyhetsuppläsare eller nåt då du går igenom rutan bra!

 • Anonym skriver:

  Alltså herregud vad likt kkw beauty! Ni kommer få massa skit för det när ni försöker slå pä internationellt. Exakt samma nude nyans o runda paletter, jätte synd.

 • Emelie skriver:

  Du är en inspiration Bianca! Jag önskar dig all lycka till med CAIA. Jag kommer gå loss på varenda produkt, så taggad! 😍🙏🏻

 • Underbar palett, hoppas att man hinner lägga vantarna på den :). Ni som tycker att den är dyr, har ni tänkt på att det är TOLV ögonskuggor i? Stora skuggor dessutom. Det är alltså ett pris på under 50-lappen per skugga. Om man köper en singelskugga i den kvaliteten från ett annat märke ligger priset ofta mycket högre. Så 595 för 12 skuggor i bra kvalitet är inte dyrt. Den räcker ju dessutom länge så man slipper köpa nytt smink lika ofta.

 • Hillevi skriver:

  Hej Bianca, såå fin produkt! 👍🏻 Kommer det även att komma Caia sminkborstar? Tycker att din Eyeliner är så fin och vill köpa lite nya borstar 🙂 Lycka till!

 • Tina E skriver:

  Tyckte det var mina färger med! Tack för bra video! Du beskriver så bra! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *