LITE GOTT & BLANDAT IGEN

Passade på att ta 2 selfies när jag var på Diplomat i Tisdags och plåtade samt filmade 3 samarbeten med bästa Stella <3

En av dem var en haul med Na-kd som kommer ut i helgen med en as fet rabattkod (missa inte på min Youtube kanal!!!) och jag älskar att spela in dem videorna för jag blir själv alltid så inspirerad att klä mig snyggare och bättre haha!

Sedan kom team BIBBZ aka Loviz & Vanz till rummet så vi kunde gå ned och njuta av god lunch tillsammans och prata om livet. Något jag lääääängtat efter i flera månader nu. Att få in tiden att njuta av en god lunch och inte prata jobb <3 Det gav mig så mycket energi kan jag lova!!

Det är btw såååååå god mat på Diplomat!! Det får ni inte missa om ni besöker Sthlm <3

 

Det finns även 2 podd avsnitt ute med mig denna vecka. Självklart ett nytt färskt avsnitt med min egen podd där som blev jävligt roligt och intressant måste jag säga. Vi svarar på ett par kluriga frågor som vi fått in av er på vår poddmail och Alice blir galet förbannad haha. Vi svarar också på olika påståenden om vi skulle kunna vs inte kunna tänka oss att göra dem olika. Typ en ny variant av ”Jag har aldrig” 🙂

LYSSNA HÄR 

Sedan fick jag även den stora äran att denna vecka få gästa den framgångsrika podden VÄRVET. Det blev ett väldigt ärligt och riktigt bra avsnitt om ni frågar mig. Jag svarar på hans frågor direkt ifrån hjärtat U T A N att försöka tänka att jag ska låta smart, försöka imponera, försöka vara rolig eller på något sätt underhålla. Jag svarade helt enkelt bara direkt ifrån hjärtat och är väldigt nöjd med avsnittet. Som vanligt är jag väldigt ärlig så förväntar mig ris och ros men så kommer det alltid att vara 🙂

LYSSNA PÅ VÄRVET HÄR 

 

Det har såklart också blivit en del jobb på fantastiska kontoret där mina bebisar känner sig så bekväma. De älskar att ligga på kuddarna tillsammans i soffan och de blir liksom så himla gosiga tillsammans där <3

Jag har även besökt H&Ms showroom för att plocka ut lite godbitar från deras nya collab med Moshino. Detta var dock förra veckan men asså wow!! Jag hittade så mycket fint <3

Jaa det blev en hel del hehe 🙂

Godmorgon hörni!!

Först och främst vill jag tacka er från botten av mitt hjärta för all fin respons om paletten. Så roligt att ni verkar älska den redan och att ni kommer sitta bänkade när hemsidan går live 20e November 🙂 SÅ JÄVLA TAGGAD!!!!! Sen är det ju några av er som spytt ut några olämpliga kommentarer men jag kommer svara på alla dem i nästa veckas podd avsnitt för det finns en del att förklara så att säga.

Men idag är det Torsdag vilket betyder att idag presenterar vi ännu mer produkter som kommer gå live 20.11.18 så missa inte att följa oss på Instagram @caiacosmetics och kolla på min Instagram ikväll.

OCH med tanke på att det är just Torsdag så får ni heller FÖR GUDS SKULL INTE missa WAHLGRENS VÄRLD ikväll 21.00 på Kanal5!!! 

NU – spela in 2 samarbeten här hemma, ta en promenad med hundarna och sedan är det dags att ta mig till kontoret för möte med Caia. Senare idag ska jag också spela in en ny sminkvideo till min Youtube-kanal där jag använder paletten som ni efterfrågat 🙂 Efter det ska jag gästa Vanessas podd vilket ska bli såååå kul!! Direkt efter det drar jag tillbaka till kontoret och kommer vara hemma någon gång vid 19.30 igen och då blir det bara mys i soffan.

PUSS <3

10 reaktioner på “LITE GOTT & BLANDAT IGEN”

 • Anonym skriver:

  Skulle inte du kunna börja med en outfit of the week? Att du visar upp alla dina outfits under en vecka och skriver vad dina kläder är från? Eller att du i varje youtube klipp skriver nedanför vad dina kläder i videon kom från?

  Vart kommer din bruna fleece ifrån i din senast vlogg?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag ser så mycket fram emot att få hem paletten 😀 Har redan bestämt att jag ska ha en så den finns ingen chans att jag blir utan xD Hoppas bara att ni verkligen ser till att hemsidan inte kraschar! :*

 • SåååååÅÅåååå bra poddavsnitt *haha* Ni är ju fööör sköna!!
  Pöss

 • Amanda skriver:

  Har bestämt mig för att köpa din ögonskuggspalett och typ ”lära mig” sminka mig lite finare. Sminkar mig nästan aldrig till vardags och till fest kan jag ta på lite mascara, bronzer och concealer på sin höjd ungefär.. Men vill också börja ha lite ögonskugga etc. och tycker alltid du är så fint sminkad (+ jag tror vi har lite liknande hudton, jag har också bruna ögon/lite mörkare hud) så tror jag kommer passa bra i färgerna i CAIA’s palett.

  Nuuuu till min fråga, kan du inte rekommendera några sminkborstar till din ögonskuggspalett? Jag kan ingenting om det men ser att alla använder sminkborstar till ögonskugga på yt osv.

 • FILIPPA skriver:

  Jättefina bilder!! Längtar tills hemsidan går live!! 😍😍
  https://nouw.com/filippaml

 • Ida skriver:

  Vet du vart fleecejackan till Sammy kommer ifrån? Letar efter en sån till min egna pomchi 😊😊

 • Mari skriver:

  Vill börja med att säga att jag är så glad för din skull att du lyckas med allt. 😀 sen tänkte jag fråga om råd. Om man inte är så kunnig på smink och vill köpa typ concealer och puder men bara har tillgång till nätbutik. Inte möjlighet att åka in till en stad. Hur ska man då veta/kunna kolla vilken nyans man har? Lycka till med allt. Kram

 • Matilda skriver:

  Undrar vad den svarta snygga blusen heter som var ifrån nakd.. hittar den nämligen inte på hemsidan!!!
  Du är så jäkla driven och inspirerande, snyggaste och finaste du❤️

 • josefin skriver:

  Hej!
  Jag var först inte speciellt imponerad av Caia, jag förstod inte vad som var så speciellt med att skapa ännu ett sminkmärke. Men när nu visade din palett och förklarade varför just det här sminkmärket är det bästa på marknaden blev jag såld. Du är verkligen en bra buisness-person, du skapar ju exakt det som saknas på marknaden – en prisvärd produkt av fantastisk kvalite. Snyggt jobbat, ska bli roligt att testa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *