CAIA ULTIMATE BRUSH KIT + VANITY CASE

— I samarbete med CAIA — 

THE ULTIMATE BRUSH KIT 

CAIA NECESSÄR 

Fantastiskt vackra @emiliasilberg & @rebeccawicklin som båda har på sig ögonskuggor från vår palett <3

Vackra gudinna @emiliasilberg

VARFÖR GÖR VI JUST DESSA 6 BORSTAR? 

Jag kände tidigt när vi utvecklade ögonskuggspaletten att jag verkligen ville se det som en helhet tillsammans med borstar. När alla mina vänner, ni och bekanta frågat mig om mitt bästa sminktips är det ofta borstarna jag lyfter fram. Det är verkligen bra kvalitet som ger dina fina makeupprodukter rättvisa. En bra produkt kan bli helt förstörd av en dålig borste. När Vanessa en gång frågade mig ”varför får jag inte samma resultat som dig fast jag använder samma produkter” så var mitt svar då ”för du använder inte rätt borstar”.

För det viktigaste för mig när jag ska få till en perfekt ögonlook är att jag använder ”rätt” borstar som är mjuka, har rätt mängd strån och att  jag får till det där rätta precisa greppet kring handtaget så att appliceringen blir enklare. Man kanske inte kan tro att detaljerna är så viktiga när man gör en borste. Men just storlek, tyngd och mängd strån gör en stor skillnad när man jämför en borste med kvalitet och en borste som inte är lika genomarbetad. Alla dessa faktorer har jag tagit hänsyn till när vi skapade dessa borstar som är gjorda för att matcha vår ”Bibbz Signature Eye Palette”.

Jag har också förstått att det är många som tror att man kan göra en komplett look med bara 1 eller 2 borstar. Jag tänker helt annorlunda där haha. Ju fler ögonskuggsborstar desto bättre resultat får jag ut. Alla borstar har sin funktion och det finns såklart en tydlig anledning till varför borstarna ser olika ut och är till för dem där berömda stegen alla Youtubers tar oss igenom 🙂

Jag hade aldrig kunnat släppa min bebis aka min palett utan att ge er de ultimata borstarna så ni får den rätta vägledningen & användningen till att skapa era looks med vår palett. Jag föredrar såklart att ni använder mina borstar till paletten eller andra varumärken så ni får ut den maximala potentialen som produkten erbjuder.

Jag kommer släppa flera tutorials där jag beskriver hur jag använder borstarna om ni känner er osäkra. Varje borste har ju sin funktion och det finns ju en anledning till att jag äger över 100 sminkborstar och tar om dem noga haha.

 

HUR GÖR JAG RENT MINA BORSTAR? 

Man måste asså MÅSTE ta hand om sina sminkborstar!! Annars är det waste of bra kvalitet och pengar. Helst ska man ju tvätta sina borstar efter varje användning men det pallar väl ingen hehe om man inte är makeup-artist och det är ett måste. Men jag skulle iallafall rekommendera att tvätta 1 gång i veckan. Då gör du såhär:

 1. Köp något bra borstrengöring (finns exempelvis på Nordic Feel, Sephora, Åhlens etc…)
 2. Håll borstarna under kranen med ljummet vatten, med stråna neråt och rör borstarna i cirklar i din rengöring. Var lätt på handen så att du inte skadar stråna. Försök att hålla stråna neråt under hela processen så att du inte förstör borsthuvudets form och dess kvalitet.
 3. När du fått bort alla gamla pigment är det dags att låta borstarna torka över natten på en handduk som lutar lätt neråt så att överblivet vatten rinner av borsten och lämnar borsthuvudet i dess avsedda form.

OBS VIKTIGT!! Låt borsten torka ordentligt innan du använder den igen!! 

 

ÄR BORSTARNA VEGANSKA? 

Jajamensan!!

De är veganska och har mjuka syntetiska strån samt att metallen i handtagen är återvunnen metall.

 

VAD KOMMER DE ATT KOSTA? 

Du kan köpa varje borste för sig för 140kr styck eller köpa dem i ett kitt med alla borstar och det kostar 675kr istället för 840kr.

 

OCH JUSTE!! VÅR FINA SMINKVÄSKA:

Som ni kanske vet så är jag pinsamt besatt av necessärer haha och jag har nog över 25 stycken hemma. Utan överdrift haha! Jag är en sån där som har olika små ”väskor” i min stora väska för att fördela alla mina sladdar, produkter, tabletter etc i min väska haha. Som en liten tant men jag Ä L S K A R ju bra förpackning och organisation.

Något som ofta stör mig med necessärer är att de inte hålls öppna när man håller ifrån sig dem. Jag har därför skapat denna som håller sig öppen när du har öppnat upp den så det är enkelt att hitta produkterna som ligger i.

Kanske är en rolig ide att köpa en palett & borstarna tillsammans med i en necessär och ge bort till någon som en rolig julklapp 😉

Den är enkel att hålla ren och gjord i konstmaterial så den är också vegansk.

Jag kommer att berätta mer om alla produkter i en kommande tutorial video på min Youtube-kanal 🙂 

 

GÖR ER ER REDO NÄR HEMSIDAN GÅR LIVE 20 NOVEMBER KLOCKAN 10.00

Följ oss på Instagram @CAIACOSMETICS 

 

46 reaktioner på “CAIA ULTIMATE BRUSH KIT + VANITY CASE”

 • M skriver:

  Såååå fina! <3 Är 30 år och kunde inget som smink innan du började lägga upp dina videos. Nu har jag förälskat mig och råkat spendera halva lönen på smink (och mer lär det bli när ni släpper Caia) 😅😬

  Tror ni råkar spoila fler produkter i kvällens ww, man ser på skärmen under mötet. Om det är så, längtar jag verkligen tills de släpps! <3

 • Johanna skriver:

  Nej men jag är helt förälskad i allt redan. Måste ha dom där jävla borstarna!!!!

 • M skriver:

  Vad kommer nesesären att kosta och paletten? Så fina! Vill ha allt 😍

 • Mimmi skriver:

  Verkligen så fint! Vill ha allt 😍 vad kostar paletten och necessären?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Har aldrig längtat så mycket efter den 20 November xD

 • Anne skriver:

  Wooooooooooowwww. Så fint så vackert. LYX LYX LYX💕😘❤️

 • Ida skriver:

  Hej! Vad kommer sminkväskan att kosta? Så är så jäkla duktig på der du gör och en dag tar du fanemej över världen !!😇😇😇😇❤️❤️❤️❤️

 • Emma skriver:

  Kan du inte göra en sminkvideo där du använder borstarna och paletten? <3 tänker om man vill köpa borstarna separat så kan det vara bra för oss mindre erfarna att se vilken borste du använder i de olika stegen för att välja de ”viktigaste”, om du förstår vad jag menar. Längtar tills de släpps!!!

 • Sara skriver:

  Vad kommer paletten att kosta?

 • Karin skriver:

  Hej Bianca, kommer din parfym att gå att få tag på igen?

 • Caloveline skriver:

  Caia kommer verkligen bli ett premium märke (heter det så?) Känns som att alla kommer snacka om era produkter. Och det äääär så fint, asså älskar allt. O borstarna är verkligen drömmen. Dom ser PEEFEKTA ut 😍😍
  http://Www.caloveline.com

 • Milla skriver:

  Wow längtar verkligen

 • Anna skriver:

  Älskar att det är veganskt gumman!!!!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • CarolineK skriver:

  Alltså drömmen!! 😍 Försöker förneka det hela tiden (för jag kommer bli fattig) men har kärat ner mig totalt, kan inte vänta tills jag får prova dina produkter! 😍👏🏼 Min fästman kommer INTE bli glad 🙈😂

 • Maria skriver:

  Hej vad heter de lekland du praktiserade på i Wahlgrens värld ?

 • Lina skriver:

  Jätte kul eget märke
  Du blir jätte snygg med smink man blir ju de
  Men utan så många lager
  Herregud du är inte 30 år ens
  Var rädd om huden !!
  Ingen kritik bara ett påpekande av välmening

  • Tess skriver:

   Har tänkt många gånger som Lina här ovan. Begriper inte varför och hur man kan gå omkring med sådana lager smink i sitt ansikte. Känns på något sätt helt fel i tiden att marknadsföra smink till tjejer så hårt. Är det verkligen vad starka, stolta tjejer behöver? Visst kan det vara roligt att ha smink ibland som förstärker ens egna drag och personlighet, men inte i sådana kopiösa lager som flera influencers visar i sina kanaler. Alltså Bianca, du har gjort ett utmärkt arbete med dina varumärken och det märks hur mycket hjärta och själ du har lagt ned i allt. Du kan smink, men jag tycker nog att du använder överdrivet mycket av det. Du är så vacker i dig själv.

 • Bella skriver:

  Du får det att låta som att ditt smink och dina borstar är det bästa som går att få tag på, som om allt annat smink håller lägre kvalité. Vill inte låta negativ men vad är den största skillnaden på det smink som finns på marknaden och dina produkter som gör dem så bra?

 • Elin skriver:

  Hej där Bianca!, jag målar mig nästan aldrig men nu blev jag lite intresserad för du verkar ha smak och då jag också är lite mer mörk än ljus så tror jag dessa färgsamlingar egentligen vore det bästa, (om jag nu ska sminka mig)Jag är nte världsbäst på smink så jag brukar kolla dina tutorials (som jag ibland vid sminktipsen går lite för fort för en amatör)Du kanske ska göra två tutorials, en för de mer vana och en för de som vill börja måla sig ibland.Sist lite hund, jag har läst någonstans att det är naturligt för en hund att tigga, de har kvar beteendet som från då de var vilda, att det är viktigt att söka mat , men sen är det väl rätt jobbigt med en hund som tigger men ur hundars perspektiv handlar det inte alltid om att de är hungriga utan det är en ”aktivitet”att se på när någon äter. Jag tyckte att det stod att en hund bara nte vill att någon mat ska gå tillspillo för man vet ju inte som” vild”hund när man får mat igen… Visa att du inte gillar det och försök sen att ignorera hunden så tröttnar den förhoppningsvis efter ett tag, belöna gärna då hunden slutat så man visar att man kan få något om man inte tigger (hundar gör det dom vinner mest på)

 • Lovisa skriver:

  Är alla produkter från caia veganska? Eftersom ni prudecerar era prudukter utanför EU och där förekommer det att man testar på djur.

 • Clara skriver:

  Kan du berätta om varje borstes egenskap?

 • F skriver:

  Hej Bianca! Sitter just nu och tittar på din video där du presenterar CAIAs ögonskuggspalett och var tvungen att pausa för att gå in och skriva till dig. Alltså WOW vad jag är imponerad!!!! Hela varumärket bara skriker lyx, kavlitet och perfektion! Jag bara litar blint på att det här är det här är den bästa ögonskuggspaletten nånsin (du är duktig på att marknadsföra haha) och MÅSTE ha den på tisdag. Är själv en passionerad smink och hudvårdsnörd så att du (som är en gudinna och ett geni i sminkvärlden enligt mig) nu lanserar ditt eget sminkmärke är helt fantastiskt!!!! SÅ taggad! Du håller verkligen på att utvecklas till en otroligt duktig och professionell affärskvinna, you GO girl! 👊🏼

 • Acke skriver:

  Här kommer ett meddelande helt off topic och från helt fel målgrupp, en 50-årig gubbe.

  Läste i en artikel att nästan alla hatkommentarer mot dig kommer från medelåders kvinnor.

  Som du säkert vet så är den stora majoriteten som tycker om dig tyst, det är idioterna som gapar högst. Lite synd att det är så.

  För att råda bot på det, så vill jag förmedla hur glada vi i min familj (med två tonårsdöttrar) är att se hur du lyckats i livet som influenser genom att bara vara dig själv. Äktheten är din framgång.

  Stå på dig! Och försök att inte låta dig påverkas av idioterna.

  /Gubbe med familj

 • Kerstin skriver:

  Hej Bianca!
  Väntar fortfarande på svar på frågor ang.ditt
  smink! Frågorna fanns på din blogg 181111!
  Som du kanske känner till är det mycket viktigt
  enligt. svensk lag om att kunna lämna bla.
  produktinformation!

  • Anne skriver:

   Får man ju med produkterna. Lugna dig

   • T skriver:

    Hur tänker du nu? Om man för produktinformationen först när man köpt varan då är ju valet redan gjort. Man måste kunna ta ställning till produkten innan man köper den.

  • Sofia skriver:

   Kerstin – du får nog avvakta tills produkterna kommer ut till försäljning och läsa produktinformationen då, före ett eventuellt köp. Innan dess finns inga krav på redovisning av produkternas innehåll. Låter inte som en bra idé att skriva ner produktbeskrivningar i en blogg pga risken för felskrivningar, både med hänsyn till konsumentens säkerhet om man exvis är allergisk mot något ämne och juridiskt sett för B.
   Bättre då att de finns när och på den plats de enligt lagen ska finnas.

 • Carro Lager skriver:

  Åh vad jag längtar till detta, ska bli så spännande att se dina sminkvideos med dina egna produkter och hur du använder de 👏👏👏
  Hejja dig Bianca

 • Johanna skriver:

  https://blog.babyshop.se/arets-babyinsta-2018/

  Gå in och rösta på min syster som blivit nominerad till årets babyinsta

  plats 426 har hon i listan Raising two wildlings

 • Julia skriver:

  Bra grejer uppskattas alltid 🙂

 • Cassie skriver:

  Kommer ni att släppa kläderna nu vid första releasen den 20 också? 😍

 • Elin skriver:

  Fattar du hur Nicole som sjöng duett med din bror i idol kunde åka ut (PIIIIINSAMT)Jag ska inte se idol mera nu tills att de inför en proffsjury stället för tittarröster, DET är pinsamt för MUSIKEN och de som har talang.Jag begriper nu att det är småbarn som ser programmet och röstar på de som de tycker är söta.

 • Elina skriver:

  Hej Bianca! Du pratade i din podd om att när du skapade ditt sminkvarumärke så tänkte du mycket på att det ska passa alla, för alla hudfärger, vilket jag såklart tycker är jätte bra. Men jag hade blivit jätte glad om du kunde tänka på samma sätt med dina smycken, att det ska passa alla, och finnas stort utbud av storlekar. Jag älskar dina smycken och jag skulle jätte gärna vilja köpa en ring från din kollektion, men jag har i storlek 14, och jag har inte hittat någon av ringarna som existerar i den storleken. Jag skulle bli jätte jätte glad om ringarna kunde tillverkas i större utbud av storlekar.

 • Josefine skriver:

  Hej!
  Vart har du köpt dina små stickers som du satt på din dator? 🙂

  Tack på förhand!!!

 • Magnus Axemo skriver:

  Hej Bianca! Min dotter gillar dig skarpt och du en av hennes största idoler. Följer varje program. Hon fyller 12 år på tisdag och vill gärna ha en grattsishälsning från dig på sms. Hon har tel 070-2236179. Mvh Magnus Axemo (pappa till Elly).

  • Emelie skriver:

   Magnus, det här är en väldigt fin gest från dig så klart men lämna ALDRIG någonsin igen ut din minderåriga dotters telefonnummer publikt på internet. Du har ingen aning om vem som tar numret och använder det för att kontakta din dotter av helt fel anledningar.

   Bianca – rekommenderar att du tar bort hans kommentar.

   • N skriver:

    Vilken svart och trist syn du verkar ha på vårt samhälle. Föredrar hans positiva förhoppning före din negativa, du skadade människa.

 • JUNITJEJ skriver:

  Var kan man köpa ditt smink?

 • Jennie skriver:

  Wow vill jag säga! Så driftig!
  Kommer def. köpa borstarna just för att dom är veganska. Lovely!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *