VI TAR ÖVER STOCKHOLM – VLOGG

PRESS PLAY <3
 

Jag känner verkligen att jag har ett bra flow på min Youtube-kanal nu alltså!! Jag är ju sjuuuuukaste Youtube nörden EVER och är allas största fan haha!! Ni vet ju hur galet besatt jag blir av folk haha och jag kan sitta inne på Youtube i timmar och kolla allt ifrån vloggar, muckbangs (det är det bästa av det bästa), makeup videos (också en stor favorit), sit-downs, jag kan kolla om gamla videos jag redan sett, audtions videos etc… Jag är maaaaanisk på Youtube haha. Antar att ni är många som är som mig där I guess 😉

Men IALLAFALL!! Nog om mitt skryt som Youtube nörd haha! Det finns en NY härlig vlogg ute på min kanal där ni får följa med under dagen vi släppte att jag skulle lansera ett sminkmärke och det var helt klart en galet nervös dag för mig 🙂 Ni får även träffa alla i styrelsen samt följa med när jag och Alice ha myskväll hemma hos henne <3

NU – Myskväll hemma med hundarna och Phillipe i soffan framför Batman. Älskar Lördagar!!! Då vet man att man har en hel ledig dag imorgon också 🙂

 

PS!!!!!!!

(Reklam) DET ÄR BARA 3 DAGAR KVAR TILLS CAIAS HEMSIDA GÅR LIVE!!!!

20e NOVEMBER KL: 10.00 KAN NI SHOPPA LOSS <3 

16 reaktioner på “VI TAR ÖVER STOCKHOLM – VLOGG”

 • Marina skriver:

  Hej Bianca. Vill bara säga att jag älskar dig och allt du gör. Jag längtar efter dit smink är så jävla nyfiken på vad du lanserar 😊💕Jag tycker att du är den starkaste kvinna i detta land och jag hatar när folk kritisera dig hela tiden och skriver hat meddelande till dig om dom inte tycker om dig eller vad du gör så skriv inget! Du inspirerar mig och jag önskar jag hade kunnat bli influensar som du men vet inte hur fan man börjar hehe har du några tips? Du får ha det bäst fina du💕🌹och Lycka till med lanseringen av dit smink för jag kommer att köpa hihi 🌹😜💕Ha en bra kväll 🌃 😊

 • FILIPPA skriver:

  Jättebra och härlig vlogg!! ❤️❤️
  https://nouw.com/filippaml

 • Anna skriver:

  I Stockholm, liksom i många andra städer, finns regler kring affischering för att undvika nedskräpning. Dessa är enkla att ta del av och innehåller även kartor. Förstår att er lansering känns viktig och stor men det finns ändå regler att följa – vilka ni tycks ha missat. Kom ihåg att ta ner ni satt upp.?Personligen tycker jag din vlogg och det smink som visats verkar gediget och fint. Du är också naturligt glad och det märks att du tycker om ditt märke. På bilden ser du dock väldigt smal ut och personligen förstår jag inte varför ögonen är övertäckta. En skrattande bild hade varit så fin. Men där är vi ju olika såklart och några andra bilder som skymtat förbi ser fina ut.

  • Agnes skriver:

   Av egen tolkning så tror jag, utifrån vad Bianca har berättat om sitt märke på podd/blogg/YT, att CAIA står för en kvinna som alla ska kunna inspireras av och ta efter, därav övertäckta ögon och ”I am CAIA”= alla ska kunna identifiera sig med det. Men jag förstår din poäng med resten av din kommentar!

 • Nathalie skriver:

  Vart är den snygggggga vita polo tröjan ifrån i videon? Så grym är du!

 • Emma skriver:

  Asså Bianca du är en unik fantastisk snäll snygg människa på riktigt jag vill verkligen ha din autograf❤️ LOVE YOU❤️💗

 • Sara skriver:

  Hej Bianca!

  Jag undrar vart din jacka samt tröja kommer ifrån som du har på dig i avsnittet, i Wahlgrens värld, där dina byxor spricker på cafét?
  Tack på förhand!

 • Anonym skriver:

  Bianca jag älskar att du har dina åsikter och yttrar dem, men snälla låt aldrig folk ändra på sättet du tänker på med sina kommentarer eller få dig att tvivla på dina egna åsikter. Det här jävla PK landet ger mig kväljningar, du har rätt till din åsikt och behöver inte anpassa dig till varenda människa i Sverige. Folk kommer alltid vända o vrida på dina ord för de har inget bättre för sig. O jag håller med dug helt ang jakt. Det är vidrigt, både att posa o jaga när vi har Ica full med kött. Och att kalla det hobby är fan ännu sjukare. Så jag håller med dig helt o låt inte idioter få dig att tänka att din åsikt är fel. Tillhör den dig är det din och du ska stå fast vid den.

  • Anna skriver:

   Vad menar du med kommentarer om jakt och att det är så hemskt? Tror du på fullt allvar att köttet på Ica är bättre än jakt och det kött som kommer från det?? Hoppas jag förstått dig fel. Det mest skonsamma som finns(om man nu äter kött såklart) är ju smygjakt, djuren lever fritt och märker inget alls. En duktig skytt fäller djuret pang bom på plats. Mycket mycket snällare än för djur som ska födas upp och åka slaktbil och in på slakterier. Sen kan man alltid välja att inte äta kött med. Men förklara gärna vad du menar. Och vårt ’jävla PK samhälle’ som du säger är ett av få länder i världen där rättssystem, jämnställdhet, utbildning mm fungerar. Men du kan väl ta o flytta till ett land som inte är så PK då, el Salvador tex där våldtagna kvinnor får sitta i fängelse i 20 år – kan väl passa bra för en som dig. Då slipper du ju tänka på regler och sånt skit. Lycka till

 • LISE skriver:

  Hvor er den hvite poloen i vloggen din fra??

 • Linda skriver:

  Är detta verkligen något du står bakom?
  Känns inte så… ni har säkert koll redan men…
  https://entertainment-beat.com/2018/11/09/bianca-ingrosso-svarar-pa-kritiken-om-sminket-som-kylie/

  • Anna skriver:

   Kollade länken och det verkar ju helskumt. B har inte nämnt någon sådan produkt. Säkert något lurendrejeri. Om B läser detta så följ gärna länken ovan och meddela om den kräm som lanseras verkligen är din…??

 • Janna skriver:

  Hahahh så glad för dig om caia men ha inte med det i vaaaaarje inlägg, haha!! Kram.

 • Elin skriver:

  Hej Bianca! Läste att man kommer kunna köpa paletten i ett kit med 3 borstar. Hur mycket kommer det kosta?✨
  (Är sååå taggad på att hemsidan går live imorgon, kommer sitta bänkad framför datorn 10.00!!!)

 • Maria skriver:

  Hej Bianca! Jag undrar var man får tag i din senaste parfym? Mvh Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *