2 DAGAR KVAR

– I samarbete med @caiacosmetics

FOTO AV: @paulinatorbjornsen

Allihopa!!!! Nu är det bara 2 dagar kvar till lanseringen, HELT SJUKT!!!!! Hur vackra är inte våra modeller? Jag dör för er @yaninjan, @brunella_nziza@emiliasilberg, @rebeccawicklin.

Vilken är din favoritfärg/färger? 🙂

Alltså wow… jag är så stolt <3 Det känns som min lilla bebis.

Som jag skrev ovan är det bara 2 dagar kvar till lanseringen av @caiacosmetics vilket känns HEEELT sjukt!!!! Vi har jobbat med detta så sjukt länge och snart kommer jag kunna se alla er använda och få hem produkterna <3 Nu på tisdag kommer ni på vår hemsida HÄR kunna förbeställa våra produkter, leveransen av produkterna kommer ske innan jul. På tisdag klockan 10.00 går siten live, blir helt pirrig av att skriva det!!!! Jag kommer sitta på kontoret helt övertaggad och nervös, vet inte hur jag ska kunna beskriva i ord hur stort detta är för mig.

Måste också bara tacka för all fin respons vi fått, vi är evigt tacksamma <3 Försöker läsa varenda kommentar!

Tisdag  klockan 10.00 kan ni förbeställa våra produkter HÄR!!! BE READY!!!

9 reaktioner på “2 DAGAR KVAR”

 • FILIPPA skriver:

  Asså ni är ju bara sååå himla snygga!! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • A skriver:

  Varför inte låta folk göra sin egen palett av dina skuggor? Eller ha olika varianter, men det kanske kommer? Jag menar, alla gillar ju olika…

 • M skriver:

  Såååå kul, kommer sitta bänkad kl 10 framför datorn!! Är dock så orolig över att allt kommer ta slut på typ 1 minut… kan du inte lova att du har ett obegränsat lager på alla produkterna haha?!

 • Elin skriver:

  Hur mycket kommer paletten + 3 borstar kosta??😍😍

 • Dixi Wonderland skriver:

  Vilka otroligt vackra modeller. Så himla bra att ni valt modeller som inte är den andra lik. Hoppas ni även kommer använda er av större modeller 🙂 Ser så mycket fram emot att köpa paletten imorgon! 😀

 • Emelie skriver:

  Kommer det fler grejer imorgon på hemsidan som ni inte visat upp eller är det de saker som du visat man kan köpa förtillfället? 😊

 • Johanna skriver:

  Du är grym! Men måste ändå säga att jag tycker det är så himla tråkigt att allt du lägger ut, oavsett vilken plattform, ska vara reklam. Förstår självklart att du vill göra reklam för dina produkter men varenda vlogg eller inlägg behöver väl inte vara reklam? Jag tycker du tappar trovärdighet (i mina ögon) och jag börjar verkligen tröttna på alla sponsinlägg.

  • Bianca skriver:

   Så fort jag pratar om CAIA så måste jag skriva ” I betalt samarbete med”. DEt är såklart inte så att det är ett betalt inlägg men det är så lagen fungerar. Det är bara såhär nu inför Black Week samt min lansering med Caias hemsida som går live imorgon. Sedan lugnar allt ned sig 🙂

 • Daysie skriver:

  Började visualisera CAIA ihop med dej och Vanessa! När man sysslat med PR och marketing så släpper det aldrig 🙂
  När Bianca såg CAIA i en crowd, vilken bra reklam ide, att få en sån feeling att där är hon! ”The most …… woman in the world.”
  Modellerna som ni använder är ju så underbara MEN dom är CAIA’s girls, inte CAIA! Kommer att tänka på Miss Clairol kampanjer igenom tiderna, genialt!
  Hon var ju levande men glamorous och mysterious samtidigt. Vi kvinnor är ju alltid på gång därför identifierar vi oss med kvinnor som representerar det.
  Så spännande att få se CAIA någon gång i framtiden! All lycka till er underbara kvinnor!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *