SMINKVIDEON NI ALLA BETT OM

Ni har bett om en makeup video när jag sminkar mig med paletten och penslarna och som vanligt är era ord min lag! Hoppas ni gillar videon och kommentera om ni vill ha fler sminkvideos <3 Jag kommer börja spela in mycket mer sminkvideos!!! Så detta är bara början haha.

PUSS

12 reaktioner på “SMINKVIDEON NI ALLA BETT OM”

 • FILIPPA skriver:

  Det blev sååå fint!! Du är sjukt grym på smink!! 😍
  https://nouw.com/filippaml

 • Elsa Hernell skriver:

  Hej Bianca. Jag bor i New York och vill jättegärna köpa din sminkpallet. Shippar ni dit?

 • Elsa Hernell skriver:

  Hej. Jag bor i New York och vill jättegärna köpa din sminkpalett. Shippar ni dit?

 • Elsa Hernell skriver:

  Hej. Jag bor i New York och vill jättegärna köpa din ögonskuggspalett. Shippar ni till USA?

 • Ellen skriver:

  Alltså, jag läste kommentarerna under din Youtube-video och vill bara skriva att jag inte alls håller med. Tänker att du kanske har större chans att se min kommentar här än där. Jag är verkligen inte sminkgalen, men vill lära mig, och tycker alltid du har SÅ fina ögonsminkningar. Tycker din palett är helt perfekt med kulörerna som finns och blev så glad av videon där du visar hur du gör och vilka borstar man kan använda till. Känns skönt för mig som inte är någon palett och två ögonskuggor att kunna köpa din palett och få ”allt-i-ett”.

  Jag kommer definitivt köpa paletten och två – tre borstar (lite svårt att veta vilka man ska köpa då – vad tycker du?).

  Att folk anser att sminkgalen måste betyda att man gör extrema sminkningar med galna färger och alltid ”over the top” förstår inte jag.
  Följer man dig märker man ju precis hur galen du är i smink: bara för att du inte har en crazy sminkstil betyder ju inte det att du brinner mindre för smink och skönhet. Du har ju din stil som du älskar och brinner för, varför skulle du då sminka dig på ett annat sätt som du inte alls har samma intresse för?

  Lite som att säga att en hästtjej inte kan vara galen i hästar om hon inte håller på med alla olika grenar som finns och på högsta nivån ungefär.

 • M skriver:

  Vilken härligt sprudlande energi, lycka till imorn!

 • Klara skriver:

  Bianca. Fy vad bra jobbat! Du har fått mig, som aldrig intresserat mig för smink, att den senaste månaden börjar bli beroende. Så imponerad av hela varumärket som ni byggt upp! Till och med min pojkvän (som är extreeeemt emot hela influencer världen blev extremt intresserad och imponerad av CAIA. Det bästa betyget man kan få!!) Nu till min fråga;

  Skulle du kunna göra en sminkning med endast 3-4 färger från ögonskuggspaletten? Vore så tacksam då jag oftast är rätt morongtrött eller gör mitt smink på gymmet.

  stort lycka till med hemsidan nu! Kram

 • Sandra skriver:

  Har aldrig varit så intresserad av smink förut men blivit så inspererad av dina sminkvideos och jag lär mig nya saker hela tiden. Beställt caia paletten och det ska bli så kul att få testa den och prova sig fram med de olika färgerna!

 • Yrsa skriver:

  Gillar dina sminkfilmer men snälla sluta att blanda in engelska hela tiden. Det är störande och blir rätt löjligt.

 • Linn skriver:

  Paletten är helt fantastiskt fin och jag blir så sugen på borstarna. Älskar videon och din energi. Blanda in engelska så mycket du vill! Tycker det ger videon en annan dimension och får fram din personlighet. Varför sitta som ett torrt nyhetsankare med rikssvenska och utan ansiktsuttryck

 • Sara skriver:

  Så fint, duktig du är! Vad har du för läppstift / penna? Sån fin färg. Gillar den verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *