OMG VI ÄR LIVE!!!!!

– I samarbete med CAIA –

HEMSIDAN ÄR NU LIVE!!!!!

DÖRRARNA ÄR NU ÖPPNA 

VARMT VÄLKOMNA IN TILL CAIA HEMSIDA HÄÄÄÄÄÄÄÄR 

Jag är så nervös nu att jag sitter med tårar i ögonen och skriver detta. Tack för att ni alltid stöttar mig, för att ni allltid finns där oavsett vad, att ni lyfter mig till den självsäkra Bianca jag alltid velat vara. Jag älskar er mer än vad ni nånsin kan förstå. Ni betyder ALLT för mig och jag är så oerhört ödmjukt tacksam att jag får vara med om denna upplevelse. Att jag får lansera min dröm till er <3

Ni är mina QUEENS och ni är alla CAIA för mig <3

NU BÖRJAR RESAN PÅ RIKTIGT HÖRNI!!!!!!! 

Kontakta vår kundtjänst [email protected] om ni behöver hjälp med era ordrar <3 Vi sitter här hela dagen och svarar så snabbt vi kan!!

120 reaktioner på “OMG VI ÄR LIVE!!!!!”

 • Karolina skriver:

  Sur jag blir, kom fram till kassan och sen brakar sidan. Detta är det dåliga med en tid då ett släpp är. Andra gången jag försökte kunde jag välja produkt men fick helt andra produkter ist… och i kassan låser det igen.

  • Camilla skriver:

   Japp hände här också, gång på gång. Reload på sidan men det låser sig i slutet. Hoppas det lugnar sig om en stund men ett tips är att verkligen verkligen ta höjd för att många kommer in samtidigt när det är ett klockslag som lanserats. Fast man jobbat hårt med att det kan bli tryck så kan man aldrig ta i för lite så nästa produkt bör finnas mer power bakom siten. Lycka till och hoppas det löser sig.

  • Bianca skriver:

   Varför vi valde just denna tiden är för att det är då alla våra service tekniker och it-support är på plats. Tro mig!! Vi sliter ihjäl oss för att allt ska rulla på. Så tacksam att du har tålamod och väntar <3 Hemskt ledsen att det blev såhär men vi trodde verkligen vi hade överdimensionerat alla servrar. Det har varit ett galet tryck på hemsidan som vi alla hade kunnat drömma om även fast vi trodde det skulle bli ett högt drag.
   Men håll ut så kommer ditt köp snart gå igenom <3

 • Anne skriver:

  Kaos. Min varulorg blir tom. Vad händer

 • Sofie skriver:

  Å va frustrerande när sidan inte funkar. Vill ju shoppa loss 😉

 • Tina skriver:

  Ååå går inte att beställa…. försöker gång på gång lägga i varukorgen.. händer ingenting.. har försökt i 20 min nu….

 • Lotta skriver:

  Nej, nu ger jag upp. Har försökt sen 10.00 och ingenting fungerar. Inte via mobilen, inte Chrome eller Explorer. Synd……

 • Ellen skriver:

  Kan inte heller lägga några produkter i varukorgen 🙁 varken på mobil eller dator oavsett webbläsare.. Fungerar det för någon? Tråkigt att missa pga tekniskt strul

  • Camilla skriver:

   Hej igen, nix inte här heller och jag har också försökt sen kl. 10 men det är bara att avvakta och se om IT gänget kan lösa stormen. Synd ändå att det inte kunde ha haft mer power. Någonstans vet man om att det blir ”tufft” eftersom man tidigare har släppt parfymer som gått åt inom några minuter. Lycka till alla och hoppas vi får chansen senare för snygg palett och fina borstar ser det ut att vara i alla fall 🙂

 • Kalle skriver:

  Det går ju inte att handla!!!

 • Camilla skriver:

  Äntligen – Ditt köp har genomförts. Det tog 1.20 för att genomföra köpet men förhoppningsvis får jag både palett och borstar innan jul.

 • Karolina skriver:

  Nu funkade det 🙂 ha ha tog bara 1h och 26min

 • Andrea skriver:

  Fungerade bättre för mig att beställa genom mobilen. Har fått bekräftelse och jag ser sååååå mycket framemot mina ögonskuggor och borstar.

 • Henrik skriver:

  Hej

  Kul med starkt tryck på denna genomtänkta serie. Jag shoppar åt min svårt cancersjuka dotter och undrar om det finns möjlighet att Bianca kan skriva någon kort hälsning. Allt som piggar upp är ovärderligt

 • Anna b skriver:

  Hej beställde men har inte fått någon orderbekräftelse på mail????

 • Linda skriver:

  Jag satt som på nålar långt innan deadline, kl 10 exakt loggade jag in o kunde genomföra köpet utan problem. Klickade mig direkt till paletten så det hela var klart på 0,5 sek haha. Dock låste sig sidan och blev endast vit när jag verifierat köpet så blev mäkta orolig att köpet ändå inte gått igenom. -Men i mailen fanns en Orderbekräftelse, wiho!
  Jag antar att jag var en av dem som hann genomföra beställningen innan stormen Gudrun svepte in på sidan å det hängde sig.

  Ser så mkt fram emot paletten då jag är övertygad om att färgerna kommer matcha mina lika mörka ögon och hudton och också borstarna som jag tror pojkvännen köpte vid sidan om. 😉
  (har förresten dina smycken och gillar dig skarpt, du coola häftiga tjej! Missade dock parfymen, säg hello too me om någon har den till övers!) 😛

 • Emma skriver:

  För mig fungerade det utmärkt!! Ser fram emot mina nya ögonskuggor!! Superbra jobbat!!!

 • Kalle skriver:

  Hejsan det står att man får beställningen från er till jul så det borde komma fredag den 21e december men kommer det verkligen fram till det datumet? Man vill gärna ha det lagom till julgranen så att säga.

  • Bianca skriver:

   Jaa det är just därför vi gjort på detta sättet så att vi kan säkerställa att alla ordrar kommer att komma till ALLA er innan jul.
   Eftersom att vi inte hade någon aning om hur många ordrar vi skulle få in så vi gjorde på detta sättet för att kunna förvarna lagret i tid så de vet hur många som kommer behöva jobba med att packetera, och vi vill självklart att alla ska få sina produkter innan jul <3

 • Cecilia skriver:

  Wow! Trodde inte jag skulle hinna köpa men fick tag på ögonskuggspaletten😍 när kommer resten?!
  Tack för all inspiration! Jag siktar på att vara Caia varje dag. Massa kärlek!

  • Bianca skriver:

   ÅH vad roligt!!! Tack så hemskt mycket <3
   Allt börjar ta slut snart vilket vi inte hade förväntat oss men det kommer mer i Februari 🙂

 • Lotta skriver:

  Hej! Det fungerade hur bra som helst vid 11 tiden då jag beställde.
  Bekräftelsen hamnade i skräpposten så det är inte så mycket att oja sig för.
  Kul Bianca att det går så bra för dig!!! Önskar dig och ditt gäng Lycka till i framtiden!!! Så kul att se driftiga unga tjejer!!!

  Kram
  53-årig tant 😉

 • Angelica skriver:

  Whoop Whoop! Stort grattis!!
  Det är så inspirerande och motiverande att se allt ditt hårda jobb och att det nu belönas. Vi behöver mer motiverande kvinnor som dig!
  Att få uppleva sin dröm, den måste vara en mäktig känsla! Tack för motivationen. Stort grattis Bianca! Ser verkligen fram emot att fortsätta följa din resa.

 • Anne skriver:

  Äntligen fick jag igenom mitt köp. Fin julklapp till dottern palett borstar necesär 😘

 • Ingjerd skriver:

  Gratulerer med CAIA!! Gleder meg til når man kan bestille til Norge😃Lurer på hva sangen som spilles i siste podcast heter?

 • Annika skriver:

  Efter lite inledande strul har jag lyckats köpa julklappar till min dotter. Det blir en lycklig dotter på julafton. Lycka till med ditt nya märke och allt du tar dig för. Hälsningar från en ”tant” i din mammas ålder.

 • Mia skriver:

  Ville bara säga att jag tycker du är GRYM Bianca! Fortsätt vara den fina och genuina tjej du är:)
  Kram Mia

 • Kalle skriver:

  Bianca har man sin beställning till jul?

 • Ellen skriver:

  Mitt köp fungerade också till sist, köpte setet med borstar och ögonskuggspaletten direkt! Ska bli så kul att testa och öva på fina sminkningar!

 • Anna skriver:

  Älskar paletten och borstarna, vill så gärna ha de! Sänder ni till Finland? Hur gör man om man vill göra en beställning till Finland?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag satt och väntade i 2 timmar och det första som händer är att hemsidan kraschar. Blir dock inte förvånad 😉 Tog mig ca 10 minuter innan jag fick en orderbekräftelse i skräpposten. Längtar så himla mycket! Ska göra en frist impression på min youtube kanal så fort jag har fått hem den 😀

  Vill även säga att jag såg din mammas show nu i Söndags. Herregud va vi skrattade! En av de bästa kvällarna i mitt liv. Din mamma är fantastisk på scenen 😀

 • Anna skriver:

  Du är grym Bianca 👍🏻👌⭐️

 • Ulrika skriver:

  Hej, sminket ser jättefint ut! Jag tyckte däremot inte du och Vanessa svarade särskilt bra angående kritiken ni fått om att endast använda modeller som anses smala i er CAIA-kampanj. Att tjejer (och killar) påverkas negativt av det ideal som alltid profileras och ofta består av smala och ansett vackra kvinnor är vi alla mycket väl medvetna om. Eftersom du Bianca gör ett så enormt viktigt och fint jobb för att kämpa emot ätstörningar, som till viss del triggas eller förstärks av dessa ideal, var det nog många av dina följare som hade hoppat att just din kampanj skulle avvika på något sätt från detta ideal. När du och Vanessa sitter i podden och inte visar någon förståelse för följarnas reaktioner och istället anklagar dem för att body-shama modellerna gör det nog många ganska uppgivna. Kritiken emot att endast använda smala modeller bygger inte på att smala modeller anses fel eller fula. Den byggde på att följarna hade hoppats på att ni skulle gå emot idealen i er kampanj. Detta har alltså ingenting med body-shaming att göra. Det framstår också som aningen ignorant att dra upp exempel på smala personer som minsann också lider av kroppsångest. Klart det finns exempel på det, men överlag är smalhet något som de flesta tjejer vill uppnå och de största antalet personer som lider av kroppsångest gör det troligen pga att de inte är smala nog. Sedan tycker jag inte CAIA nödvändigtvis måste slå ett slag emot kvinnligt smalhetsideal. Ta vilka modeller ni vill och känns bäst men stå upp för valet på rätt sätt. Annars gör du ett jäkligt bra jobb! Är verkligen impad av allt du åstadkommit och älskar följa dig på sociala medier!

  • Sanna skriver:

   WORD! Det går inte att jämföra ”smalhat” med tjockhat. Det är inte alls samma sak. Hoppas fortfarande på att ni ska våga krossa samhällsidealen en vacker dag men tills dess kan ni åtminstone våga möta det faktum att ni, precis som alla andra företag, gjorde det enkelt för er genom att välja stereotypiska ”idealkvinnor”. Och nej, att diskutera denna sak är inte att body-shamea era modeller personligen. Ni får skilja på fenomen och person.

   • Tina skriver:

    Går visst att jämföra med ngn som anses vara ”för” smal. Handlar om hur omgivningen påpekar att man inte ser normal ut, ja..i deras ögon. Lika jävla illa att ngn kommenterar negativt över en annars kropp. Knip igen oavsett!

 • Elin skriver:

  Stort grattis Bianca!, jag undrar om ögonskuggorna kommer säljas så man kan köpa de var för sig senare? Kram och kul att du får uppleva din från!

 • Elin skriver:

  Uppleva din dröm ska det stå

 • Nelly skriver:

  Lyssnade precis på podden med dig och Vanessa och blev såå inspirerad av att höra mer om Caia och ert arbete bakom. Sminket ser fantastiskt ut och jag älskar tanken med Caia. Blir inspirerad att följa mina drömmar! <3

 • Elin skriver:

  Försöker beställa kittet med borstarna men det går inte ,är de slut?

  • Bianca skriver:

   Det kan tyvärr vara slut. Dem kommer att komma tillbaka men det kommer att ta ett tag. Jag skriver såklart ut på mina kanaler så fort vi fått leverans på nya produkter igen.
   Kram <3

 • Mila skriver:

  Grattis Bianca💐.

 • Anna skriver:

  Först å främst vill jag bara att säga att jag är otroligt fascinerad över din beslutsamhet å driv att åstadkomma allt du gjort å inte minst förverkliga din dröm om att lansera eget smink.

  Du verkar vara otroligt härlig å jordnära tjej.
  Du är verķligen så grym… 💪💪💪

  Lyckades beställa både smink, borst kitet å necessär
  till mig å dottern som verķligen tycker du är så cool.
  🙂
  Forstätt i samma anda.
  Kramar från oss

 • Hanna Häggström skriver:

  ALLTSÅ JAG ÄLSKAR att du skapat ditt eget sminkmärke 😍 beställde ögonskuggspaletten och önskar jag kunde köpa ALLT! du och CAIA-teamet har verkligen lyckats! Men en sak jag funderar över är varför ni är så hemlighetsfull med låtarna som spelas i reklamen och även låten ni avslutade dagens podd med? tycker låtarna är grymma och hoppas verkligen ni går ut med vem som gjort dom så man kan lyssna mer 😍 Nu ser jag fram emot leveransen innan jul 😘

 • FILIPPA skriver:

  ÄNTLIGEN!! Du är grym! Grattis bästa!! 😍😍❤️
  https://nouw.com/filippaml

 • Emma skriver:

  Grattis 🙂 I din senaste nakd haul har du ett par svarta jeans på dig, hur är de i storlek? Vilken storlek bär du? 🙂

 • Lena skriver:

  Du är grym Bianca o så driven <3 har beställt julklapp till dottern

 • Nicole skriver:

  Bleeeev så glad när jag vaknade idag och såg att både borstarna och paletten fanns kvar!! Bor nämligen i Kanada ett år framöver och min mamma kommer på besök efter jul så jag ser verkligen framemot att få mina produkter dååå!!! Heja dig!

 • Frida skriver:

  Du ser ut som gollum på sista bilden.

  • Annie skriver:

   HAHAHAHA när det gör Bianca faktiskt inte alls. Hon är supersnygg som vanligt. Lyckades du inte beställa en palett eller varför är du en sån bitterf***a? Sluta läsa här om det inte passar din smak.

  • MiaM skriver:

   Vore du mitt barn som skriver en sådan kommentar, hade det tagit hus i helvete! Begriper inte ens att du kommer på tanken att uttrycka dig så nedlåtande. Tänk om och gör rätt. Och råder dig att skaffa glasögon eller att rengöra skärmen…

  • Jossie skriver:

   Oj! Du kan inte må så bra om du måste trycka ner andra! Otroligt onödig kommentar, hoppas inte du lär dina barn eller framtida barn att det är okej att vara elak mot andra människor.

   Fy så trött jag blir på sånna som dig!

  • Anne skriver:

   Mkt ynkligt att gömma sig bak skärmen o va anonym. Att du inte skäms Fyyyyyyyyy så elakt

  • Marie skriver:

   ”Prata inte med hat i munnen”

 • Mila skriver:

  Bianca, har du inte rabattkod till guldfynd för dina smycken?? Jag skulle köpa direkt!

 • Birgitte-Louise skriver:

  Hei:) Sender dere til Norge eller kun i Sverige?

 • MiaM skriver:

  Herre Jisses Bianca! Du får även en 50-åring som mig, som aldrig haft så mkt smink, att längta efter lite nytt i skåpet! Nu f-n unnar jag mig detta. Alla fina färger på ett ställe. Gillar verkligen att du/ni satsat på kvalité! Såg att ngn tyckte att paletten är dyr. Men jag blev faktiskt glatt överraskad att den har ett rimligt pris, det är ju faktiskt många färger. Det blev 2 st. En julklapp till mig och en till dottern. Får väl kolla dina vloggar också så jag får till det lite snyggt. Kram kram

 • Rebecca skriver:

  Åh så kul! Hoppas du får en superfin vecka, besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat ätstörningar och annan psykisk ohälsa. Kram <3

 • Siri skriver:

  Bianca!! Så fina produkter du tagit fram😍😍😍😍 ÄLSKAR!!!!! Undrar också varifrån den lampan du har på CAIA kontoret är ifrån? Den e ju så jäkla fin och har letat efter en sån lampa såååå länge så hade väldigt gärna velat veta var du hittat den? <3<3333

 • M skriver:

  Din övre globlinje borde va mycket softare, den är alltför hård i mitt tycke. Den undre kan vara det men… Du vill ju att allt ska ”flyta ihop” typ, det gör det inte riktigt nu…bara en ärlig konstruktiv åsikt.

  • Emelie skriver:

   Ja speciellt på insidan mot näsan, ska ju inte ens vara färg där, bara minimalt.

   • Felicia skriver:

    Det där var det dummaste jag hört, vadå det SKA inte va färg där? Jag är utbildad make up artist och det är en STOR trend som är på gång. Helst ska man ha en riktigt klar färg i inre ögonvrån (sett på Kylie Jennes bland andra) sen finns det inga regler för sminka. Det finns riktlinjer och tips att följa för att uppnå SYMMETRI och ett naturligt resultat men det finns inga regler för vart färger ska läggas eller hur mycket. Det är bara smink. Som ”M” säger också, det är för mycket för DIN smak och tycke! Tur att du inte behöver göra så då. Då är det bara sudda skuggorna mer.

 • EmmaL skriver:

  Kopia av både Kylie Jenner och Rincons Cosmetic ”heartbreaker pro palette”. Helt identiskt nästan ju!!! Men snyggt ändå!!

  • D skriver:

   Och den kostar bara 200 spänn, på Beauty Bay.

  • Rebecca skriver:

   Vi alla måste inse att om man samlar ihop alla paletter som finns och jämför dem, kommer det att finnas liknande överallt. Att tro att någon som äntligen får chansen att skapa sitt egna smink och märke, leta fram sina egna favoritfärger, sedan sitter och medvetet letar efter en annan palett att ”kopiera”?(Så klart det skulle kunna finnas de som jobbar på detta vis, då de märkt att det är ett vinnande koncept, men ska man komma med den anklagelsen gäller det väl att alla färger är likadana, annars är det väl varken en kopia eller identiskt) Logiken är sådär kanske om man lägger fram det så. Känns tråkigt också att man ska behöva påpeka detta i var och varannat inlägg Bianca gör. ”Det är helt identiskt med denna, denna och denna paletten” ”Hon har definitivt kopierat denna, denna och denna” osv.

   Det är då inget pepp jag tror någon önskar sig efter att ha skapat något under så lång tid och efter helt egna visioner. Så klart denna palett liknar andra, det kommer ALLTID finnas något som är liknande. Peppa skaparna istället och välj helt enkelt om det är något för dig eller inte (då det är ditt helt egna beslut), är det inget för dig är det bara att scrolla vidare.

   Ditt inlägg är inte bland de värsta jag sett. Men jag personligen kände att det var droppen och ville lägga in en kommentar. Hoppas du läser och tar till dig detta till framtida liknande situationer då det är släpp av nytt smink, en ny låt, en ny klädeskollektion etc.

   Rebecca

 • Helene Barthel skriver:

  Hej Bianca
  Ville bara säga grattis till din smink collection. Du är ju bara för grym på allt du gör.
  Kram Helene

 • Matilda skriver:

  Såg din vlogg VI TAR ÖVER STOCKHOLM och blev helt kär i din vita kappa. Vart är den ifrån?? Jättetacksam för svar :*

 • Kaya skriver:

  Hei fine deg! Hvor er frynsekjolene på det øverste bildet fra? Amazzing! Klem Kaya

 • Marie skriver:

  Hej Bianca,

  Grattis till ditt sminkmärke, jag är riktigt nyfiken på att testa produkterna 🙂
  Det som jag tyvärr är lite tråkigt gällande lanseringen av märket är dittt val av modeller. Tycker verkligen att det är bra att du valt olika etniciteter eftersom vi alla ser olika ut 🙂 Däremot så hade jag tyckt det hade varit bra om du också hade valt olika kroppstyper då vi lever i ett samhäller där vi många av oss kanske inte har den kropp som just dina modeller representerar. Det känns väldigt omodernt att bara välja en kroppstyp och hade tyckt det hade varit bra om du hade kunnat lyfta fram det.

  Ta hand om dig och lycka till!
  Marie

 • Magda skriver:

  Snyggt jobbat Bianca mfl! Är så kul att se dig följa dina drömmar. Satt såklart bänkad och köpte hem paletten, penslarna och necessären. Julklapp till mig själv!
  Fortsätt med det du gör!
  Kram

 • Jennifer skriver:

  Grattis! Älskar alla era produkter och vill bara bo inne i Caias lager!!

 • Wow såååå spännande!!! Hoppas att hemsidan håller för alla ordrar som kommer att ramla in denna gång! 😉

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

 • Elin skriver:

  Hur gör du den vita linjen innanför den undre fransraden?,ser jättesnyggt ut!Ta hand om dig och kram.

 • E skriver:

  På tok för dyrt! inte en vanlig tonåring kommer ha råd med de där. tyvärr.

 • Maria skriver:

  Hur är kosmetikan testad? Är den testad på djur?

 • Anni skriver:

  Hej jag skickade mail till Caia kundtjänst hur lång tid ska man vänta på svar?

 • Jenny Rydiander skriver:

  Så fin palett. Synd att den inte är vegansk bara 🙁 då hade jag köpt den direkt.

 • Jess skriver:

  Hej fina du, innehåller CAIA möjligen mikroplaster? Fortsätt vara en kanonkvinna och förebild!

 • Linda skriver:

  Såg precis senaste avsnittet av Wahlgrens Värld, och OMG vad jag älskar ditt hår!! Det verkligen glänser, hela du glänser. Vill du utveckla Caia som ett ”livsstilsvarumärke” ännu mer i framtiden så tror jag definitivt du skulle lyckas inom hårvård med ❤

 • hanna skriver:

  Får man fråga vad klänningarna är ifrån på den första bilden? Den i svart och guld. SUPERSNYGG

 • Linda skriver:

  Såg avsnittet av wahlgrens värld igår, asså hur snygg får man vara. Du blir bara snyggare och snyggare. Gillar när du sminkar dig så där vardagligt och att du framhäver dina finaste drag, tycker personligen inte att det är så snyggt när det är för mycket highligter och att det blir kontraster eller när det ser för kletigt ut, som om man har doppat ansiktet i målarfärg. Men du är grym på att sminka dig snyggt!! Jag ville typ kopiera hela ditt utseende igår 😉 du inspirerar 👍🏻!
  Så stort grattis till allt du tar dig för, och hoppas att det håller med Philippe, för han är nog Sveriges snyggaste kille, tänk er era barn 😱, så fina!!

  Kram på dig!

 • Mathilda skriver:

  Hej fina Bianca det hade varit så kul om du hade haft en frågestund snart 😀

 • Cenedra skriver:

  Wow grattis! Dina produkter ser sååå fina ut!! <3 Hade jag inte varit fattig atm hade jag köpt ihjäl mig haha!

 • Therese Vainionpää skriver:

  Fasen tjejen du har verkligen lyckats med att nå din dröm👌 👌💕 Var stolt över dig själv och var stolt över alla som hjälpt dig till att nå drömmen ❤❤❤❤ Om du har vägarna förbi Värmland, Degerfors, så tar jag gärna med dig ut på en lugn o fin ridtur i skogarna på min islandshäst Kristall, kan kanske vara lite rogivande i all stress ❤

 • Anna skriver:

  Såg de senaste avsnitten av wahlgrens värld. Du är rolig och naturlig på flera ställen när du ör i hemmamiljön och med din mamma (som är väldigt underhållande tycker jag). Men jag upplever att du påverkas negativt i sällskap med vanessa måste jag ändå säga, bara irriterande när hon syns i rutan och du förändras. Hoppas verkligen inte hon medverkar mer i serien. Över lag är man som tittare inte så intresserad av att följa dina väninnor – hellre en scen till med någon i er familj.

  • B skriver:

   Kära Anna,

   Tänk hur världen kunde bli lite bättre om människor är lite mer snälla mot varandra. Att ha åsikter är bra, dock måste man inse hur åsikter kan tolkas och kännas av den person man riktar in sig på. Att säga att Vanessa påverkar Bianca negativt är något du inte kan veta. För du känner inte deras relation. Av det du sett och hört är en sådan liten del av deras relation. Jag anser att det är viktigt att man väljer sina ord noga innan man väljer att uttrycka sig.
   Att dra alla tittare över en kam känns lite underligt, då jag inte alls känner att det är ointressant med Biancas vänner, snarare tvärt om. Det är fint att se vänskapsrelationer i tv-rutan.

   Hoppas att du förstår vad jag försöker säga. Ha en riktigt bra dag!

 • Martine skriver:

  Sååå snygg verkligen!! Vart är den svarta mössan du hade på instastory ifrån?

 • A skriver:

  Varför inga nya blogginlägg? Känns väldigt konstigt efter succen, som det väl var…är du inte tacksam eller?

  • J skriver:

   Snälla låt henne vara. Du har ingen aning om det hänt något eller om hon helt enkelt bara inte haft tid eller lust att skriva. Inte konstigt med tanke på hur många elaka kommentarer hon får av er varje dag! Behandla andra så som du själv vill bli behandlad, det har nog inte du lärt dig iaf. Att vara snäll kostar ingenting!!

  • Marianne skriver:

   Hon har väl inte tid för oss dödliga….

   • J skriver:

    Snälla låt henne vara. Hon är människa precis som oss! Skulle dock inte förvåna mig om hon inte orkar skriva blogginlägg när ni ALLTID klagar på det hon gör! Spelar ju fan ingen roll vad hon gör för ni klagar alltid och är elaka. Behandla andra så som ni själv vill bli behandlade. Om ni stör er så mycket på henne och hennes liv varför går ni in på hennes blogg?

  • Anna skriver:

   Har det hänt något eftersom det inte är några uppdateringar?

 • Anna skriver:

  Har det hänt något då det inte är några nya inlägg?

 • Karin Bondeman skriver:

  Har beställt, köpet verkade gå igenom och pengar har dragits från mitt konto, men fick ingen betalningsbekräftelse. Har mailat kundtjänst utan svar för två dagar sen utan svar. Vad händer?

 • Anne skriver:

  Hej. Inte konstigt alls. Får så mkt negativt här av alla elaka hemska människor. Tror inte det är sant. ”Svenska avundsjuka”. Bianca hade mått myyyyyycket bättre om hon lägger ner bloggen och andra sociala medier Fattar inte hur flickebarnet orkar. Säg STOPP Satsa på dina företag Ha en fin vecka 🤗💕

  • Johanna skriver:

   Fast utan sociala medier hade hon ju inte synts….. kan väl knappast tycka synd om henne när hon valt att livnära sig på att just synas? För det är ju det hon gör – och just det, skapar smink och parfymer som hon säljer till sina följare. Inga sociala medier = inga följare = inga köpare.

   • K skriver:

    Fast hur roligt tror du hon tycker att det är när ni hela tiden hoppar på henne med elaka kommentarer! Bara för att man är offentlig så betyder inte det att man ska få ta vilken skit som helst! Inte fan hade alla ni som skriver elaka kommentarer sagt detta till en kassörska på Ica?

    • Johanna skriver:

     Nej man behöver inte vara elak, men man behöver inte heller buga och bocka för allt hon gör eller avguda henne för att få följa/kommentera. Tänker att man borde fatta att viss kritik följer med ’yrkesvalet’. Om man väljer att använda sig själv för att skapa ett varumärke då får man nog tåla en del tycker jag, och då menar jag inte direkta elakheter utan kritik och att folk som inte tycker som en själv.

 • Elin skriver:

  Ja, du är saknad här på bloggen men det är väl mycket med företaget nu kan jag tro.Hursomhelst håller jag med om att en frågestund skulle passa eller ny sminkvideo, kanske tips på enklare makeups och skulle gärna vilja veta hur du lägger den vita linjen innanför undre fransraden,ser så snyggt ut, (iaf på dig.)Håller med en tidigare kommentar att VARA snäll kostar ingenting något vi alla borde tänka mer på nuförtiden,väldigt bra sagt!All lycka till dig söta, vackra Bianca och du är snyggast med inte SÅ mycket makeup men trivs du med det så gör det så länge som du fortsätter vara DU, alltid rolig och skärpt tjej/kvinna!

 • Elin skriver:

  Ja visst ska man få ha en annan åsikt och om man syns mycket i media osv får lära sig att ta negativa kommentarer också, men jag tänker att födas in i en kändisfamilj har man ju inte valt och kanske inte till 100% valt sitt yrke heller.,har du tänkt på det Johanna, man föds in till olika förutsättningar och omständigheter att förhålla sig till.Så alla har något att kämpa med och försöka göra det bästa av.

  • Johanna skriver:

   Det har du helt rätt i, att födas in i Wahlgren/Ingrosso-familjen är inget Bianca valt, lika lite som mina barn har valt att födas in i min familj. Jag tror absolut att det både har fördelar och nackdelar att födas in i ett icke-valt kändisskap, men det är väl ganska tydligt att Bianca drar nytta av det? Hon hade ju kunnat välja att leva ett mycket mer anonymt liv, långt från TV och sociala medier, men det gör hon inte. Hon drar nytta av det, vilket såklart är smart, men då har jag svårt att tycka synd om henne faktiskt.

 • Elin skriver:

  Så lätt tror jag inte det är, hon väntade ändå till hon var 23 år med vilken väg hon ville gå och nu har hon valt makeup och i den familjen är det nog inte så lätt att bryta sig ”ur” där alla på ett eller annat sätt stått i rampljuset.Bianca är väl en självständig individ och inte en familj. Bryt dig loss från din familj och gå din egen väg så får du se att det inte är så enkelt

 • Anna skriver:

  Hej, vart är din beiga pälskappa ifrån? Den du hade på din instastory idag.

  Tacksam för svar Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *