VECKANS SCHEMA

Photo by: @stella_cocozza

MÅNDAG: 

08.00 – Jag började morgonen med att gå ut med hundarna som vanligt. Sedan sätta mig ned vid sminkbordet i lugn och ro och sminka mig. Oavsett hur stressad jag är så måste jag alltid få sminka mig i lugn och ro.

10.00 – Podda med min älskling Alice. Tack för att du finns <3

12.00-15.00 – Ha ett långt möte med Alice på mitt kontor där vi ska börja planera vårt kommande projekt (!!!!!)

18.00 – Ikväll är det egentligen julfest hos vår inslagsproducent Maja för Wahlgrens Värld. Helt ärligt får jag se hur jag mår och om jag pallar ta mig dit.

 

TISDAG:

07.00 – Gå upp och ta min vardagliga morgonpromenad med hundarna.

08.00 – Ta en långdusch, äta en frukost framför Youtube i lugn och ro.

09.00 – Börja fixa mig och förhoppningsvis kanske rensa garderoben och sälja lite mer till min Sellpy sida.

10.00 – Bara chilla i soffan och kanske kanske städa lite inför att kamerateamet kommer.

12.00 – Wahlgrens Värld kommer och vi ska filma heeeeela dagen!

20.30 – Jag har en tid för spraytan hos Bronza om jag känner för det 🙂

 

ONSDAG:

07.00-09.00 – Samma visa varje morgon. Hundpromenad, frukost i soffan framför Youtube, dusch & sedan fix vid sminkbordet. Antagligen KAOS med klädval…. haha!

13.00-14.00 – Möte med min ekonom Johan.

14.30 – Planeringsmöte med Alice och sen har jag hela dagen fri. Kommer nog antagligen sitta på CAIA kontoret & jobba med bloggen.

 

TORSDAG: 

09.00 – Min nya STÄDERSKA kommer!!! Asså såååå skönt att jag äntligen börjat med städerska.

10.00-11.30 – Möte med CAIA på vårt kontor.

13.00-14.00 – Spela in samarbete

19.45 – Jag ska på julbord med mitt närmsta team tjejer som jag jobbar med. Älskar dessa godbitar!!

 

FREDAG: 

09.00-10.30 – Jag ska faktiskt på ett roligt event. Jag går ju väldigt sällan på sådant nu förtiden men just denna var en rolig sådan så jag tackade ja 🙂 Det är nämligen Hourglass som bjuder in till frukostevent. Jag tar med min Lovisa och njuter av en lyzzig morgon helt enkelt.

12.30-17.30 – Plåtning för ByBianca då vi lanserar nya produkter 2a December.

Efter detta är jag ledig och då hoppas jag på en tjejkväll med antingen bara vin hos mig, på en uteservering eller kanske tom utgång…?! Vi får se helt enkelt 🙂

 

LÖRDAG:

HAR INGA PLANER ALLS!! SÅÅÅÅ SKÖNT!

SÖNDAG: 

Helt jävla ledig även denna dag <3

59 reaktioner på “VECKANS SCHEMA”

 • Z skriver:

  Omg, en städerska? Din lilla lägenhet hinns ju städas upp på en kvart.
  Förstår ditt schema but still..
  OH lord.

  • Fanny skriver:

   Jag bor i en etta på 34 kvadrat och jag hade utan tvekan anlitat städfirma om jag hade pengarna till det, det spelar ingen roll hur stort eller litet en bor. Det skapar jobb och innebär mindre stress för den som anlitar städfirma, i det här fallet Bianca som har väldigt mycket stress i sitt liv.
   Finns det en möjlighet att minska stressen i vardagen önskar jag det åt alla människor då stresshalten är farligt hög hos för många människor. ❤

   • AC skriver:

    Med rutavdrag kostar det inte många kronor och ju mindre lägenhet man har desto färre minuter går åt. Men allvarligt – 34 kvadrat och någon annan ska torka av diskbänken åt dig.

  • J skriver:

   Svenska avundsjukan! Låt henne bestämma själv vad hon vill lägga sina pengar på, ush vad kommentarer som dina är onödiga!!!

   • Z skriver:

    Haha, svenska avundsjukan?
    Nä tror inte det va. Jag bara kommenterar om hur jag ser det.

    • maria skriver:

     Ja det är jävligt svenskt att hålla på o kommentera sådär som du. Hört talas om jantelagen?

    • K skriver:

     Z, varför lägger du ens ner tid på att gå in på hennes blogg och dessutom kommentera om det stör dig så mycket?

     Du tycker att det är OK att slänga in kommenterar om att Bianca skaffat städerska för att hon kan och vill. Det är knappast farligt för dig eller mig att hon skaffar en städerska, däremot kan jag nästan sätta min högra hand på att du lever ett rätt så tråkigt liv och måste trycka ner andra, dvs Bianca för att hon har råd med en städerska, snälla kom igen tjejen tjänar miljoner, har en underbar familj och jobbar med det hon älskar! Varför trycka ner henne?

  • Maria skriver:

   Men snälla låt henne och sluta vara så avundsjuk. Vem hade inte velat ha de liksom..

  • Anna skriver:

   Funderar över kommentaren: ’förstår ditt schema’. Enligt schemat ovan jobbar B mellan 10 o 15 på mån, börjar 12 på tisdag (oklar sluttid men filmteamet slutar troligen på em), onsdag börjar B jobba kl 13 och har två möten. Torsdag starttid kl 10 och slutar 14. Fredag jobb 9 – 17:30, dvs normal arbetsdag om det inte vore för att det är 2 h lucka under dagen. Ledig helg.
   Sammantaget är detta inte ens en normal arbetsvecka för en statsanställd – utan betydligt mindre. Visst finns det säkert tid/uppgifter som inte syns i schemat ovan – men de flesta jobbar mer än det här (och har inte råd med städning). B schema är säkert oregelbundet men studerar man tidigare upplägg över veckorna så är det samma mönster. Detta är inte så mycket att sucka över. Men härligt för de som kan ha dessa morgonstunder som B beskriver!!
   Många andra går upp vid typ 6 och innan 8 är man klar med allt, inklusive få iväg ungar till skola mm. Sen är man hemma vid 17, 18-tiden och ska laga mat, städa, tvätta, skjutsa barn mm, mm för att kräla i säng vid midnatt och sen upp igen.
   Personligen fattar jag inte hur man inte hinner ha ordning på en mindre tvårummare med schemat ovan.

   • Victoria skriver:

    Håller med!! Stressat schema!? Låter som rena drömmen om man jämför vilket heltidsarbete som helst…

   • J skriver:

    Du har nog missat lite vad Bianca jobbar med 🙂

    • Victoria skriver:

     Haha, nej det har jag inte – förstår att hon har fullt upp stackarn! 😉

     • J skriver:

      Testa att vara Bianca en vecka så får vi se om du tycker likadant sen 🙂 onödiga och negativa kommenterar som dina hör inte hemma här! Vi kvinnor ska peppa och stötta varandra, inte försöka trycka ner och förminska!!!

    • Anna skriver:

     Möjligt – men har utgått från det hon själv uppger.

     • J skriver:

      Ja och hon har tidigare berättat att vissa veckor har hon mer jobb och andra mindre, sen är ju hennes blogg och sociala medier också jobb. Dessutom har hon själv berättat att hon mått dåligt tidigare för att hon jobbat så hårt, så om hon ni väljer att dra ner på tempot hur kan ni störa er på det? Hon har lyxen att bestämma själv hur mycket hon ska jobba så snälla sluta klaga på denna stackars tjej som bara lever sitt liv?

      Är så otroligt trött på era kommenterar, sluta läs hennes blogg om det stör er så mycket. Finns andra roliga saker ni kan göra efter jobbet 🙂 om ni nu ens jobbar med tanke på hur mycket tid ni lägger på att hela tiden kommentera denna bloggen 🙂

     • A skriver:

      Eller så kan ju du sluta läsa kommentarerna om du blir så trött och låta folk tycka vad de vill, det är allas rätt.

     • J skriver:

      Kommer aldrig tycka att näthat är okej, så nej kommer inte sluta läsa era elaka kommenterar!

     • Peps skriver:

      A; Stör det dig och de andra att ni inte får trycka ner Bianca ifred eller?? Att vi finns där och säger ifrån??

     • A skriver:

      Vilket svammel. Att uttrycka sin åsikt är inte näthat, du ska nog inte kommentera så mycket mer med din enfaldighet. Gör nåt annat, ta en promenad, för här gör du bara bort dig.

     • J skriver:

      Stor skillnad på att ha en åsikt och att trycka ner andra människor 🙂

     • A skriver:

      Mera svammel, gå och lägg dig.

     • A skriver:

      Peps; det som stör mig är att ”ni” kallar allt som inte är smörigt medhåll för näthat. Jag själv har inte tryckt ner nån, bara tyckt till ibland. Och om du tror att du kan få mig att sluta ha en åsikt för att du ”säger ifrån” så är du väldigt naiv.

  • Sara skriver:

   Alltså suck. Den svenska avundsjukan. Ni människor som stör er på att Bianca ska skaffa städerska är PATETISKA. Jag är 20 år, tjänar ganska hyfsat men inga hysteriska summor och jag har städerska i min lilla 2a. Ska ni hata på mig också? Och jag ångrar inte det beslutet en enda sekund. Varför ska man inte få unna sig? Och vet ni vad? Jag går upp klockan 10 varje dag och börjar jobba 13.00. Har gott om tid att städa på mina drömmiga morgonstunder jag och Bianca ”har”. Men jag tänker faktiskt inte städa, för jag har råd med städerska och det är så j*vla gött. Tack för mig

   • A skriver:

    Låter som du är jävligt lat också, men det är ju ditt val…finns så mycke annat att lägga pengar på.

    • Tina skriver:

     Lat för att man prioriterar annat? Jag hade gärna sluppit att städa då jag har trädgård och annat att lägga tid och energi på. Kanske ägnar man hellre tiden med familj eller vänner, djur eller träning.
     Att människor använder städtjänster är bara bra. Det skapar arbetstillfällen till ett Sverige med mycket arbetslöshet.

   • Cathy skriver:

    Så jävla rätt! Har sett Bs inlägg om näthat men inte förrän nu hon tar en paus gått in och läst vad folk faktiskt skriver. Oh fy fa-an vad folk är elaka. Skyller på ”jamen man får ju ha en åsikt” och inte inser själva hur absurda de är. Det är verkligen en avundsjuka utan dess like. Att man i Bs ålder har den möjligheten att kunna anställa en städerska är ju fanimig allas jävla dröm. Vem fan gillar att städa egentligen?

    Bianca, jag vet inte om du läser allas meddelanden – särskilt just nu. Men jag vill att du ska veta att av 1 avundsjuk tjej så finns det 9 andra som står bakom dig och stöttar dig (även om vi inte alltid skriver/säger det till dig, ber om ursäkt för det). Jag beundrar dig för det du har gjort och vet att du kommer komma långt i livet. Vi finns alltid här för att stötta dig.

    Varma kramar
    Cathy

 • Elin skriver:

  Man väljer själv om man vill ha en städerska eller inte, har inte någon annan med att göra!,kram på dig!

 • Millian skriver:

  Skitbra med staderska. Har tva vanner som jamt anlitar staderskor da tiden att stada, aven om man inte ar kandis, finns inte alltid till!
  Tanker sjalv anlita en for en gang i manadens jobb. Assa stada tre badrum ar inte kul! Inte ens ett. Sa inget med lyx och kandis skap att gora.
  Vi, jag och min grabb, anlitar ofta folk for diverse jobb. Nothing special about it.

 • Tara skriver:

  Jag, som vanlig Svensson, skulle ha extremt svårt att lita på en städerska, trots att jag typ inte har någonting värt att stjäla eller tjuvläsa, så jag undrar hur du tänker angående de bitarna? 🙂

  Ta hand om dig! 💕

 • Tessi skriver:

  På tal om något helt annat…

  Hur är det att fylla typ sista dagen på året? Känns det som det glöms bort och ingen hinner fira dig för att har fullt upp med att planera nyår? Jobbigt att vänta så länge innan man får fylla år? Jag undrar för att jag har BF sent i december och är så orolig för hur det kommer bli för den lilla att va sist ut..

  • AC skriver:

   Det är 365 dagar mellan allas våra födelsedagar …

  • Hanna skriver:

   Jag fyller år 29e December och det är verkligen inga problem. Enda som var segt var när alla fyllde 18 och jag var sist ut och inte kunde följa med ut första året. Annars har det aldrig rört mig, varför skulle man ens bry sig om det haha.
   Tycker mer att vintern är extra mysig med så mycket firanden som jul, födelsedag och nyår 😀

  • Joanna skriver:

   Jag vet en del som firar sina barn när de fyller (kring jul tex) och sen får barnen ett litet firande kring våren/sommaren :). Det är väl mest att det blir så långt mellan jul+födelsedag tills det är dags igen. En del bryr sig inte alls och en del bryr sig mig. Tex tycker en del som fyller under sommarlovet att det är tråkigt eftersom många är bortresta. Man får känna efter själv hur man vill göra, tänker jag!

 • Angelica skriver:

  Härligt att höra att du tar hand om dig! Att du ger dig själv tiden att andas, det glädjer mig.
  Tips om youtube, kolla på Tati. Älskar hennes sminkningar och serier.

 • Eva Olsson skriver:

  Ta du en städerska om du vill helt upp till dig!
  Men däremot skulle jag kanske vilja säga att du skulle kunna använda tradera istället för sellpy kanske?
  Tänk så många som skulle vilja ha dina grejer du inte vill ha längre.
  Köper lite från sellpy ibland men hade ju varit helt enormt om man visste detta har Bianca haft… 😉
  Vet båda mina döttrar hade varit enormt stolta då.

  • Hanna skriver:

   Åh herregud! Enormt att veta att detta har Bianca haft…?? Vad har vissa här inne för självbild och självrespekt? Och nej, kom inte dragande med det slitna ordet avundsjuk nu. Finns massa människor jag gillar, ser upp till etc. Men att gå bananas över att en kändis haft en viss pryl känns väldigt osunt.

 • Joanna skriver:

  Hej Bianca! Jag har beställt din palette (Yay!!) och undrar bara hur många gram varje ögonskugga innehåller? Eller alla tillsammans 🙂 ha en fin vecka och håll dig ledig från måste i helgen! 💪🏻🎉

 • Anne-Lie skriver:

  En fråga: hur känner du med traditioner o fix inför det? Som t.ex. nu inför advent, att sätta fram stakar o stjärnor etc, kanske baka ngt osv. Jag minns fortfarande min första lägenhet o jähur jag fixade o donade o jag för första ggr fick göra precis som JAG ville. Kram

 • Elin skriver:

  Kom på en sak som jag känner att jag måste få sagt, att du Bianca, håll fast vid dina vänner Alice,Lovisa etc för alla här på bloggen verkar inte alltid vilja gott och framför allt dina ord älskar er så mycket och ni betyder allt för mig osv,tacka dig själv för det är ju du som bjuder på dig själv och har alla uppslag.

 • Sofie skriver:

  Hei Bianca.
  Vet du om sesong 3 av Wahlgrens värd kommer på norsk TV? Det har stoppet opp på sesong 2 og har bare så lyst å se mer:-D

 • Johanna skriver:

  Vad är det för fint gammelrosa/mörkrosa nagellack/shellac du har haft den senaste tiden? Har du koll på märke och nyansens namn? Tack! <3

 • kristina skriver:

  Alltså förr var det ju tabu i vårt frusna samhälle att anlita hjälp med städning! Äntligen är det ok! Jobbar själv som lärare med sena kvällar och hela helger med uppsatsrättande! Varannan torsdag kommer jag numera hem till något städat, rent och fräscht! Glad över mitt beslut att lägga pengar på det! Det är inte fruktansvärt dyrt så jag tycker fler borde tänka i de banorna o unna sig det! Undersköterskor, busschaufförer, affärsbiträden, bloggare. Någon annan får ett jobb o du lite frid o lyx din vardag! Alltså helt rätt Bianca!

 • Janna skriver:

  Vart ta du vägen? Du försvinner härifrån hela tiden. Hoppas du mår bra <3

 • Helena skriver:

  Du bor ju inte så stort…kan inte vara svårt att städa själv.

 • Anita skriver:

  Åh blir så avis nu haha! Önskar att jag också hade ett så luftigt och skönt schema nån gång… kram

 • åsa skriver:

  jag säger det igen sluta med wahlgrens värld gör som dina bröder va inte med där så har du mer tid över för dina egna märken, bloggen och youtube.

  • Millian skriver:

   Utan Wahlgrens varld hade ju inte Bianca upptackts och blivit ett stort varumarke. Om hon slutade med programmet och bloggen sa vet ju ingen ens vem hon ar. Hon gloms da bort ratt fort. Tack vare programmet blev hon kand och kan nu forverkliga sina drommar genom hennes alla foljare, nastan en miljon! Hoppas hon kor pa i denna stil sa lange det gar! Go girl!

 • Elin skriver:

  Utan Bianca är det väl ingen idé med Wahlgrens värld, jag gillar programmet, är jag den enda som gör det?Förresten Bianca, du gör det bra med allting och du måste inte hålla fram Philippe heller om att han är så snygg det är du också!

 • Paulina skriver:

  Hej! Såg precis vloggen du la upp idag. Vore det inte kul att lägga upp en vlogg när Teo lär dig spela något dataspel eller tvspel? Eller att Teo får bestämma vad du ska göra en hel vlogg och du måste göra allt han kommer på🤗

 • Milla skriver:

  Jag har lämnat bilen på städning,inte många kvadrat i den haha men vaddå trots tid o ork kan man väl få unna sig slippa tråkiga saker? Hatar putsa fönster ex o blir ej bra heller så det skulle jag gärna leja bort någon gång!
  Kan INTE vara ett så stort problem för er att hon väljer betald städning,lider ni av det eller vad? . .

 • e skriver:

  träffar du inte philippe mer?

 • Ellen skriver:

  Ser all skit du får och vill bara skicka lite kärlek.

  Du är GRYM, du ska vara SÅ STOLT över dig själv och allt du åstadkommit hittills.
  Du är fantastiskt INSPIRERANDE för mig och många andra, både unga och äldre.

  The world is in your hands, the sky is the limit.
  KRAM

 • Ingvild skriver:

  Hej Bianca,

  Jeg har så lyst til at købe dine produkter fra Caia, men bor i København. Vil det blive mulig for os at bestille dine produkter snart?

  Jeg har også mange venner i Norge, der også gerne kan tænke sig at bestille sminkproduktene.

  Hav en god weekend.
  Venlig hilsen
  Ingvild

 • Anna skriver:

  Hej fina! Tack för inspiration & tips. jag undrar vad det är för läppstift som du har på de bilderna där du sitter på badkarskanten ( bild ovan) sjukt snyggt.
  Vill ha!! ha en skön fredag! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *