JULKLAPPSTIPS

– I samarbete med Nordicfeel.se

FOTO AV: @stella_cocozza

Har ni testat denna guldiga mask från Peter Thomas Roth?! Den är så sjukt lyxig och du kan köpa den HÄR!

På denna bilden ser ni mina favoriter hos Nordicfeel just nu <3 Något som är helt sjukt är att du kan få dom 5 Peter Thomas Roth maskerna på bilden för endast 855kr, vilket är typ priset för endast 1 av dom. HÄR kan du köpa det kitet!!!

Alltså Nordicfeel är VÄLDIGT generösa just nu, för om du handlar för över 599kr får du allting på bilden ovan i en goodiebag (värde 815kr!) om du använder koden ’BIANCA’.

Nordicfeel är verkligen årets jultomtar haha! Dom har sjukt fina erbjudanden just nu, jag kommer passa på att handla mina julklappar där. För om du handlar 1 julklapp till dig själv eller till någon annan för över 599kr, så får du en till julklapp på köpet. Alltså hyr grymt?! Goodiebagen innehåller även några av mina favoriter som jag använder dagligen: Nivea wipesen har jag använt i flera år, Scandals nya by night parfym är en favoritparfym, oljan från Sebastian använder jag efter varje dusch och har gjort rätt länge. Nagellacket är i en perfekt färg, mascaran är GRYYYM!!!! Samt schampot och balsamet i full size?! Så grymt.

Hur glad hade man inte blivit för tillexempel kitet med maskerna i julklapp? Jag tycker sånt är perfekt att ge bort i julklapp då dom flesta älskar att ta hand om sin hud, men kanske inte unnar sig det där lilla extra. Fatta då vilken lyx att få dessa lyzziga (som Vanessa hade sagt haha) masker!!!

Happy shopping <3

30 reaktioner på “JULKLAPPSTIPS”

 • Nichole skriver:

  Vart är tröjan och byxorna ifrån??

 • H skriver:

  Känner att du inte bry dig om bloggen mer! Lite synd då du brukade vara så djup o öppen. Sakna det <3

  • Marianne skriver:

   Ja, uppdateringarna är verkligen uuuuurdåliga här inne…..😑

   • eloise b skriver:

    Kanske inte så konstigt eftersom att många skriver väldigt elaka saker, negativa saker och tenderar att vilja kritisera allt hon gör. Jag förstår henne om det är så att hon inte orkar 🙂 Hon uppdaterar sina andra kanaler mer så flitigt så kika in där istället! Hon är nog väl medveten om att det inte är frekventa uppdateringar. Peppa istället 🙂 Tror inte nedklagande gör en så positivt inställd till att fortsätta =)

    • J skriver:

     Precis!! Om ni tror att man blir peppad av era negativa kommentarer så har ni helt fel 🙂 lite mer glädje och positivitet så kanske hon finner motivation till att uppdatera bloggen mer.

 • Rebecka skriver:

  Hej Bianca! Jag undrar om scandal parfymen om man verkligen får den parfymen? På bilden ser det mer ut som ett pappershäfte med kanske något mindre test inuti?

 • Anna skriver:

  Hej!
  Vart är din beiga pälskappa ifrån? den du hade på din instastory idag. Sen undrar jag också om CAIA är säkert att man hinner få leverans innan jul?

  Tacksam för svar kram

 • Jennie skriver:

  Hej fina bianca. Jag skulle vilja träffa dig och linus? ☺

 • Camilla skriver:

  Hej!
  Grattis till din sminklansering! Jättefin palett!
  Jag har köpt en del av dina smycken bla de små månarna och halsbandet med min och sambons namn på. Love it!
  Men nu måste jag smöra ordentligt för att få svar på min fråga! Vad är det för sjukt snyggt nagelack du har på caia bilden?????
  Så himla fin färg! Jag har letat bland inlägg för att se om någon frågat men hittar inte…. hinner du svara blir jag superglad! Kram och lycka till!!

 • Anna skriver:

  Vart är din päls ifrån beiga?
  På instastoryn
  Kram
  PS när får man leverans av caia om man beställer innan jul?

 • Marie skriver:

  Hej bianca !!

  Jag blir nyfiken kring Caia produkter, kommer det fler olika produkter framöver inom sminket ? 😍

  Om det skall komma flera nya produkter så frågan är när kommer ske det ? 😍

  Kram !!

 • Martine skriver:

  Jag undrar om du kan skriva om hur du får så vita tänder? Blekar du dom hemma eller hos tandläkaren? Tips?

 • Martina Johansson skriver:

  Hej! Vet inte om du läser detta själv men jag hoppas du får kommentaren till dig ändå. Jag vill bara säga att du ska strunta i negativa kommentarer. Förstår inte att folk orkar skriva negativt. Alla ser vi olika ut och det är bra! Du är dessutom snygg så sträck på dig och va stolt! Vi alla människor har också positiva och negativa egenskaper och det är också bra. Om du nu visar någon av dina negativa egenskaper så betyder det ju bara att du är dig själv, att du vågar vara dig själv och att det inte bara enbart blir en roll du spelar som någon ängelliknade icke sann person. Om alla gick runt med en kamera hängande efter sig så skulle dem själva upptäckte en hel del om sig själva som kanske inte är så ”rosande” bra som de själva tror. Tycker att hela din familj och du själv såklart är sköna och goa människor!!!!!!!
  Mvh Martina

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!, kollade din senaste vlogg och vill säga att dina(era)hundar ser ut att må så bra och önskar bara å Sammy och Dinos vägar att de slipper ha kläderna och sele på så mycket inomhus, jag blir varm bara av att se det. Jag vill att hundar ska vara så mycket hund som möjligt, fria och naturliga (tror att du också känner så) men du har det kanske stressigt och svårt att hinna ta på och av.Kram och fortsätt vara du, rolig,charmig och så söt!

 • Mathilda skriver:

  Omg Bianca! Älskar byxorna och tröjan var kommer de ifrån? 😍😍😍

 • Ulrika skriver:

  Hmm…. förlåt men på bilden när du sitter på badkarskanten…. du ser ju helt ”aspackad” ut.
  Varför utgör man sig så?
  Kanske bara jag som ser/tänker så….?

  • E skriver:

   Ulrika, du är inte ensam om att tänka så

  • Anna skriver:

   Håller med. B är jättefin och när hon är på tv med lite mindre smink så är hon så naturlig och glad – fin! B var också fin innan hon började styra med läpparna och hoppas bara inte att det går till överdrift. Hon har vackra drag naturligt och behöver egentligen inte spackla på en massa och göra konstiga miner med plutmun och allt vad det är. Men man har såklart olika smak o åsikt om vad som är fint osv och om B tycker dessa bilder är rätt så är det ju så men själv förstår jag inte grejen med det det här släpiga minspelet när man har så fint leende!

  • M skriver:

   Håller med. Drogad är bättre ord. Synd

  • M skriver:

   Håller med. Drogad är bättre ord. Synd. Måste kunna se lite gladare ut

  • Linnea skriver:

   Men herregud, varför inte hålla en sån kommentar för dig själv? Är det något som blir bättre av att du skriver kommentaren offentligt? Nej men precis, var tyst då.

 • Tina E skriver:

  Hej Bianca! Jag titttar på dina Vlogg på yutube, Mcket bra! Du är så seriös på nåt sätt
  Du menar Allvar med vad du presenterar! Ska alltid följa dig..Och Hälsa Philipe att han är bra
  i din Vlogg! Kram!!

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Jag var in och tittade lite på Nordicfeel, så nu kan jag lämna några hints till min sambo om vad jag önskar mig till julklapp 😁
  Tänkte passa på att säga att jag älskar er podd. Försöker lyssna ikapp, är bara på avsnitt 9.
  Ni får mig att skratta, även om jag är som tröttast i soffan.😂
  Du är grym!
  Kram Jojjo

 • Elin skriver:

  Lyssna på vad personen säger istället för att bry er så mycket om hur hon ser ut på bilderna, man kan inte tillgodose allas tycke och smak hela tiden då utplånar man sig själv, säg(skriv) både bra och dåligt så man har en chans till att förbättra sig, att bara säga negativt är inte utvecklande.Vi här på bloggen äger inte Bianca utan hon bestämmer själv hur bilderna ska se ut och gillar man det inte så behöver man ju inte följa vartenda steg hon tar, ibland känns det som hon blivit ett föremål för vissa att lägga ner sitt dåliga humör på.

 • Elli skriver:

  Koden funkar inte 🙁

 • Julia skriver:

  Snygg tröja 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *