VECKANS SCHEMA

— Inlägget innehåller adlinks —

Byxor – KLICK // Tröja Zara // Jacka Svea // Skor – KLICK  // Väska Baleniaga 

 

MÅNDAG: 

09.00 – 10.00 Förbereda podden på kontoret

10.00 – 11.30 Podda med min älskling Alice. Det blev ett väldigt känsligt podd för mig. Grät mängder men det var skönt att få prata ut på riktigt med Alice och er <3 Avsnittet kommer på Onsdag denna vecka då vi släpper vår enorma NYHET!!!!

12.00 – 18.00 Möte på CAIA kontoret. Vi har produktutvecklings möte hela dagen och jag ska faktiskt även sätta mig ned och boka livscoach tider nu. Jag måste börja ta tag i mig själv…. Jag kommer förklara allt sen. Jag lovar <3

Ikväll har jag faktiskt inga planer. Kommer nog åka hem till mamma kanske och äta middag där 🙂 Hinner ju knappt se familjen nu när alla är iväg på turné på helgerna och jag jobbar på veckodagarna från morgon till kväll.

 

TISDAG:

08.30 Wahlgrens Värld kommer hem till mig. Jag ska tillsammans med mamma flyga ner till Malmö för att se Benjamin LIVE på hans turné. ÄNTLIGEN ska jag få se hans magiska konsert <3

Vi sover över där så vi filmar hela dagen & kvällen.

 

ONSDAG:

NYTT PODDAVSNITT SLÄPPS 

Filma med Wahlgrens Värld på morgonen.

14.45 Landar vi i Stockholm och jag åker direkt till kontoret för att jobba.

17.00 – 18.00 Spela in samarbeten till min story.

Åka hem och spela in en ”Get Ready With Me” med Alice för vår Youtube video.

20.00 Middag med Alice & Lovisa på UnPoco. Längtar så mycket efter en tjejkväll <3

 

TORSDAG:

09.00 – 12.00 Möte på kontoret

13.00 – 17.30 Synkar med Wahlgrens Värd hemma hos mig.

18.00 – 21.00 Jag ska på ett mysigt event som Graaf Ledin PR håller och styr.

FREDAG:

10.00 – 11.00 Möte med min ekonom och en bank

12.00 – 17.00 Strategimöte med min agent/manager Vanessa och assistent Lovisa hemma hos Vanz <3

Har inga planer än till kvällen. Kanske blir utgång eller kväll med lite vin och tjejsnack.

 

LÖRDAG: 

INGA PLANER ALLS 🙂

SÖNDAG: 

Det enda jag har planerat här är att jag ska spela in ett samarbete 🙂

 

PS! Jag är ledsen att bloggen inte uppdateras så flitigt just nu. Jag mår inte alls bra just nu och måste fokusera på annat just nu. Hoppas ni förstår <3 

39 reaktioner på “VECKANS SCHEMA”

 • Anne skriver:

  Ta hand om dig så du orkar allt, stor kram!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Var rädd om dig Bianca. Vad det än är så klarar du detta!

 • ISA skriver:

  Det är så spännande med projektet och allt kul som händer för dig framöver! Självklart förstår alla läsare att annat är högre prioriterat och du ska inte ens behöva ha dåligt samvete för det. Fokusera på det du mår bäst av och ta hand om dig i första hand <3

 • Jenny skriver:

  Och jag trodde att jag hade mycket att göra 🙂
  Tacksam att du delar med dig av din vardag❤

 • Maria skriver:

  Hej Bianca,

  Ett tips är att planera efter sina veckor med pms osv. Jag kraschar alltid veckan före mens och hetsäter osv. Nu vid 26 års ålder accepterar jag det och tar det lugnare den veckan. Menar absolut inte att det är anledningen till ditt mående utan menar bara att det är lättare att förstå sig själv och acceptera om allt råkar kännas mycket sämre då också. Kram!

 • FILIPPA skriver:

  Hoppas du får en grym vecka fina du!! ❤️❤️
  https://nouw.com/filippaml

 • Jenny G skriver:

  Självklart! DU är viktigast, ingen annan. Bara för att du är en offentlig person så är det fortfarande ditt välmående som ska gå i första hand. Den som inte förstår det har ju en skev människosyn. Ta hand om dig, för det finns bara en av just DIG. Och det är ju just det också som jag och så många uppskattar- att du är du. Glöm aldrig bort det. ❤️

 • Amanda skriver:

  Skickar över lite styrka & kärlek till dig! Du är grym Bianca, glöm inte bort att ditt mående är det viktigaste här i livet. Kramar <3

 • Anna skriver:

  Verkligen fin jacka på bilden.
  Livscoach låter bra. Välj en erfaren som också är väl uppdaterad på området. Familjen är dina rötter så bra att du tar tid med dem om det är mycket. Kanske dags att hälsa på mormor eller läsa i boken med visdomsord hon gav dig i ett avsnitt i wahlgrens värld.

 • Ann skriver:

  Bianca.du är väldigt lik din mormor på errt sätt att prata…lite lätt sarkasm..,ni är underbara.hoppas allt ordnar sig med det jobbiga.

 • Frida skriver:

  Hej!

  Ville bara saga vilka fina ogonskuggor du har framkallat! Plus borstar! Du ar alltid saa superfint sminkat i ett lagomt satt om du forstar hur jag menar.
  Sa glad att du gor allt veganskt da detta ar sa himla viktigt i dagens samhalle. DU med din influens kan hjalpa varlden.
  Ta hand om dig och skot om din kropp, den kan ej bytas ut.

  Kram

 • Daysie skriver:

  En blog är ju lite som en dagbok så den gör du vill som du vill med.
  Hoppas hela er familj kan bara ha det skönt tillsammans till jul.
  Det är skönt att ignorera alla sociala medier i en stund och gå tillbaka till mänskligheten. Man kan ju inte vara allt för alla hela tiden ibland måste man ”försvinna” lite 😊
  Må gott goa tösabit

 • Isabel Lilliestielke skriver:

  Hej Bianca,
  Först och främst vill jag bara säga hur grym du är! Du har jobbat dig upp och verkligen fått ditt varumärke att stå ut från alla andra som finns idag. Många tror att du glider på en räkmacka men du ska stå där med rak rygg för det är du, du har verkligen lagt ner din skäl i det du gör!
  Nu till min fråga. En ganska annorlunda fråga kanske men har ännu inte fått svar på detta på men research jag har gjort på mina google sökningar.
  Jag fick ett otroligt fint halsband av min pojkvän i somras. En ett guldhalsband från din kollektion (kollektionen med bokstäver med halsband). Jag har haft på mig detta halsbandet varje dag men tagit av det under natten för jag har hört att det kanske inte är skit bara att sova med halsband. I alla fall, jag fick klåda och rödhet (om det nu heter så) på min hals. Jag fick alltså en allergisk reaktion av något. själv tycker jag detta är mycket konstigt för att jag får en allergisk reaktion nu och inter för 3 månader sen.
  Jag förstod att det är äkta silver i dessa halsband men själv är jag inte allergisk mot det. Finns det något annat i dessa som jag möjligtvis skulle kunnat få en allergisk reaktion av? Jag har alltså den guldiga kedjan och en bokstav i guld!
  Skulle vara tråkigt att få lägga halsbandet på hyllan eller finns det några andra alternativ som tex. byta ut kedjan, om du har en annan kedja från din kollektion kanske?

  Heja dig Bibbz, du är grym och sluta aldrig uppfylla dina drömmar!
  puss och kram skumbanan,
  Isabel

  • Åsa skriver:

   Låter som nickelallergi som kan uppstå plötsligt. Kedjan verkar inte vara av rent silver el guld, är det en blandning av metaller så finns ofta nickel i materielet. Man kan köpa nickeltest på Apoteket, men jag hade gått in på Guldfynd och frågat vad kedjan eg är gjord av. Hänget skall vara ok om det är guldpläterat silver/sterling silver, men kedjan kan vara ngt annat.

 • Sandrisberg skriver:

  Hur har du fått bort dina påsar under ögonen?

 • Matilda skriver:

  Hej Bianca!
  Du behöver aldrig någonsin be om ursäkt. Se till att alltid ta hand om dig själv först och främst ❤ Massa styrkekramar!!

 • kajsar06 skriver:

  Hej jag undra om din mail adress till din och Alice podd

 • Wahlgrensvarld_faan skriver:

  Näe BIBBZ… hoppas verkligen inte det är ngt allvarligt & att du mär bättre snart😰❤️
  Du vet att vi ALLTID finns här om det är ngt & stöttar sig vid ALLA tillfällen<3<3 <3
  Men om vi ska prata om ngt roligt, är jag supertaggad på att få veta din & Alice nyhet!!! Woho! PUSS PUSS!😘

 • Wahlgrensvarld_faan skriver:

  Näe BIBBZ… hoppas verkligen inte det är ngt allvarligt & att du mär bättre snart😰❤️
  Du vet att vi ALLTID finns här om det är ngt & stöttar sig vid ALLA tillfällen<3<3 <3

 • M skriver:

  Kram! Det viktigaste min psykolog har lärt mig är ”behandla DIG SJÄLV, som du behandlar andra”
  Vad hade du tänkt och gjort om det var någon person du tycker otroligt mkt om, som varit i din sits? … Vi människor är ju tyvärr så jävla bra på att känna medkänsla för andra men vara stenhårda mot oss själva <3

  Ta hand om dig! ❤️

 • Christel skriver:

  Hei. Hvor var din outfit fra som du hadde på bloppisen. Så den på Wahlgrens väld og trøyen var super snygg.

 • Elin skriver:

  Jag har lite svårt att förstå kommentarer som,” vi finns här för dig ”(skrivet av en bloggläsare)men hallå det är väl en människa mittemot en man behöver när man inte mår så bra och inte någon man inte känner i bloggen (!)Ville bara säga det och du Bianca har massa vänner som inte finns på bloggen!

 • N skriver:

  Förstår inte riktigt…du har precis haft stor framgång med ditt eget sminkmärke, som verkar va en passion och en ”dröm” att få göra. Ändå mår du dåligt, när du borde va överlycklig, hur många får sin dröm förverkligad? Är det Phillipe som knorrar eller bullemin som spökar kanske? Hur som helst är det tråkigt att du inte får/kan uppskatta det du skapat pga dåliga omständigheter… Fokusera på det positiva och va stolt för det du gjort och all kärlek du får av dina fans.

  • Jennie skriver:

   Vad är det som säger att hon inte är tacksam över hur bra det går?
   Tycker att hon verkar vara det. Men framgång har oftast ett pris. Både på hälsan och relationer.
   Bianca är ung, i min mening en helt fantastiskt förebild för många yngre. Men det kan ta tid att lära sig balans i livet. En del lär/hittar den aldrig.
   Det är oftast högpresterande människor som jobbar mycket och vill väldigt väl, och mycket, som sliter ut sig och mår dåligt.
   Att inte vara i sitt esse och superlycklig hela tiden, behöver inte innebära att man inte är tacksam eller ser det som är positivt i livet.

   Vi vet aldrig vad en annan person går igenom, vilka tankar en person har som sig själv. Allt kan se så otroligt bra ut på ytan, trots när livet är kaos.
   En ätstörd person lever med sin ätstörning, det är alltså inget som spökar, utan något som är på riktigt och i perioder ständigt närvarande.

   Heja dig Bianca!
   <3

   • N skriver:

    Vilket ”prettobabbel”, orkar inte…

    • Anette skriver:

     23 år bara och känner redan så här🤔då skulle jag nog fundera om allt detta är värt vad som du ska och gör för att prestera det?????🤔

     • Sophia skriver:

      men herregud vem sägen att en 23 åring inte kan må dåligt? Det är väl den yngre generationen som mår som sämst och lider mest av psykisk ohälsa? Ska man inte kunna känna stress eller något sådant menar du? Är det något som automatiskt kommer efter man passerat 30, då är det okej att må dåligt? Låt henne vara för fan och sluta säga till folk hur de ska må!

 • Anette skriver:

  Jag håller tummen för att du har din finaPhilippe som stöd när du har det svårt. Ta hand om dig fina Bianca, och känn verkligen ingen skuld för att bloggen inte uppdateras. Vi som följer och älskar dig ser dig i dina andra kanaler. Styrkekramar <3

 • Catarina Eriksson skriver:

  Fina, fina du Bianca! Du behöver nog varva ner och det känner din kropp av. Man har bara ett liv så gör det som känns allra bäst för dig. Detta livet är inte en övning inför nästa liv … tänk om det hade varit så. Du är du och du är viktigast för dig själv, men även för dina NÄRMASTE Kramar i massor! 💝

 • Cenedra skriver:

  Åh vilken gosig jacka!

 • Melissa skriver:

  Finaste

 • H skriver:

  Åå krya på dig Bianca <3

 • Idun skriver:

  Fina du! Har det också jobbigt nu. Att du ens orkar gå upp och göra allt detta kallar jag en förebild som inte sviker! Jag orkar inte ens gå upp till skolan hahah. Sjukt bra förebild du är som gör saker trots ditt mående <3 Hoppas det löser sig snart! Kram kram

 • Jessica skriver:

  Bianca!

  Jag tycker du ska strunta i alla knäppa människor. Gör din grej och var stolt över den du är. Sträck på dig. Du är en stark förebild för unga tjejer, fortsätt med det. ❤❤❤
  Gott slut till dig och din härliga familj 🎄

 • lena skriver:

  Hej Bianca
  Är en ”tjej” 60 + som bara älskar dig. Så synd att du mår så dåligt av allt skit men jag förstår Dig. Jag slutade med Facebook och alla mina sociala medier hade abstinens väldigt länge men gud så mycket bättre jag mår idag.
  Ta hand om din goa mamma och så mormor förstås. PS! och så söta hunden

 • Else-Marie elsatjejen Eriksson skriver:

  Bianca, Jag hoppas verkligen du hittar tillbaka till energin, om jag kunde skulle jag krama om dig.. ,Jag tycker det är så fantastiskt tråkigt och blir så besviken på alla elaka människor där ute som inte har annat på sin agenda än att göra andra ledsen och förstöra. Drivna av avund och besvikelse på sig själv har de tyvärr inte så mycket bra att dela med sig av… Jag är själv kvinna 46 år, jag har 4 barn, 25, 22, 13 och 6 år. För några år sedan bestämde jag mig för att bara omge mig av de människor som ger mig energi, för då ger jag själv tillbaka mest också. Winn winn :).
  Jag har många gånger gått min egna väg visst jag har blivit ledsen när alla inte varit på min sida.

  Mitt motto som jag vill ge till dig: Ångra inget du aldrig gjorde.

  God Jul Bianca. / Elsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *