ALICE OCH BIANCA – SHOWCAST!!!

– I samarbete med Live Nation

FOTO AV: @fabianwester

VI SKA HA LIVEPODD I GLOBEN!!!!!!!!!!!

OMG OMG OMG kan typ fortfarande inte förstå att det är SANT!!!!!!!! Detta är så sjukt och så stort att jag inte kan fatta det själv.

Har du sagt A får du säga B” kommer att inta Globen den 25 maj, jag och min bästavän ska alltså göra detta tillsammans?! Wow…. detta kunde jag aldrig ens hoppats på.

Biljetterna släpps NU på fredag 7/12 klockan 09.00 och du köper dina biljetter på Livenation.se. OMGOMGOMG <3

Attenda till eventet på Facebook HÄR!

OKEJ!!!!!!!!! Vet inte om jag någonsin kommer kunna ta in hur stort detta är?!?!? Tror inte jag kommer kunna ta in detta förens det att vi står på scenen och ser alla människor….. ASÅ OMMMGGG!!!!! Hade aldrig kunnat ens hoppats på att detta skulle vara möjligt, när vi fick förfrågan om att göra en livepodd i Globen trodde jag verkligen att det var ett skämt. Jag känner mig så tacksam till mitt jobb och alla möjligheter som jag får via det. Det är tack vare alla er som följer oss som vi får göra denna livepodd, jag är evigt tacksam för att ni gör detta möjligt för oss <3

VIKTIG INFO:

-BILJETTSLÄPP: 7/12 klockan 09.00, på Livenation.se 

-LIVEPODD: 25/5 i Ericsson Globe 

 

Var redo nu på fredag 7/12 klockan 09.00 för att köpa era biljetter, ni köper dom HÄR <3

27 reaktioner på “ALICE OCH BIANCA – SHOWCAST!!!”

 • Camilla skriver:

  Wow. Stort grattis! Vilken häftig upplevelse att få inta stora Globen scenen. Vill definitivt gå dit och lyssna 🙂

 • Julia skriver:

  Så himla kul!!!!<3

 • Amanda skriver:

  WOOOOOOOOOOW vad stort!!!!! Kommer definitivt köpa biljetter.
  Fråga: Ungefär vilken tid kommer showen att starta samt pris?
  Kram<3 Så imponerad av er 2.

 • Karolina skriver:

  Kommer det vara åldersgräns den här gången?

 • Milla skriver:

  Kan verkligen inte vänta

 • Bea skriver:

  Blev lite besviken på podden idag.. trodde ni skulle gå in djupt på varför du mådde dåligt.. men så blev de 27 minuter reklam om er show..

  • Lisa skriver:

   Jag tror det va tanken att vi skulle få höra om det men att dom bestämde sig för att klippa bort den delen. Kan vara andra människor inblandade som inte ville eller att det bara kändes överväldigande för bianca att dela med sig av till alla oss. Oavsett så hoppas vi att hon mår bättre snart igen! <3

  • Anette skriver:

   Håller med dig ,sagt A får du säga B!!!??
   Men det brukar alltid vara kärleken tyvärr som är orsaken .

 • Asterixia.se skriver:

  Hur många platser kommer det att finnas?

 • Anna skriver:

  Hoppas ni har åldersgräns.. på Wahlgrens värld kom många yngre och lyssnade på er..Ni tyckte för unga… Ni som säger vuxna saker. Inte lämpligt att ha yngre publiker..

  • Malin skriver:

   Håller med dig. Alldeles för mycket prat om bla Alkohol i podden. Om vilka mängder som intagits under en festkväll och vilka galna saker de gjort. Och hur roligt de haft pga alkoholen. Aldrig nåt om att man har roligt utan alkohol. Skulle inte vilja att tjejer i tonåren i min omgivning lyssnade på det. Är själv 38 år, och ja, jag lyssnar på podden. Och tycker synd om dagens unga tjejer som har så höga krav på sig själva och mår dåligt. Tragiskt att så unga människor blir utmattade nästan redan innan de ens hunnit börja jobba och skaffat familj. Och tycker att en arbetsdag mellan 10 och 17 och sen ett event man är bjuden till på kvällen är en jobbig arbetsdag. Hallå? Kom tillbaka när ni har två barn som ska väckas tidigt på morgonen, gympapåsen ska kommas ihåg, frukt ska skäras o packas i matlåda, din egen matlåda och kaffetermos ska packas, barnen ska lämnas på varsitt ställe. Rodda egna företaget under dagen. Hämta barnen på varsitt ställe, sambon hinner som tur är handla de dagar som det behövs. När man kommer hem ska maten lagas, tvättmaskinen och diskmaskinen fyllas och tömmas. Ev ska något barn på aktivitet, vi vuxna vill hinna träna. I bästa fall se till att barnet packar upp eller packar sin gympapåsen, eller göra detta för att barnet glömde innan det somnade. Gå på föräldramöten mm. Event? Ja det vore ju trevligt att bli bjuden på nåt sånt. Jag vill med detta inte alls påtala att jag är duktig på nåt vis. Vi har det ganska lugnt än så länge då barnen inte är så gamla och har så mycket krav på skjutning till aktiviteter ännu. Men jag tycker det är tragiskt när unga människor som i princip bara har sig själva att ta hand om gnäller att de har sååååå fullt upp. Särskilt när det visar sig att det viiiiktiga som de måååste hinna med på kvällen är ett mingel. Och det blir så sent. Så de är såååå trötta dagen efter. Man mår väldigt mycket bättre av rutiner, börja jobba och sluta, samma tid varje dag. Gå i säng samma tid varje kväll. Gå upp samma tid på morgonen.
   I all välmening/ hälsningar tanten

   • Anna skriver:

    Jag håller med dig tanten! Vilken talande beskrivning – och jag kan tyvärr meddela att det inte lättar på ett bra tag när barnen visserligen är mer självgående i en bemärkelse men behöver skjuts osv. Det är också då man som förälder ska försöka bemöta frågor om sådant olika influensers osv sagt mm. Därför viktigt att en influenser ändå reflekterar över åldern på sina fans och följare och där kan B och A behöva fundera till innan biljettsläpp och tillställning avseende innehållet i sändningen i globen. Live podden i wahlgrens värld var ju hemsk. Tänk att sitta där som mamma med sina barn i typ 10 års åldern. Usch vad illa.
    Hälsningar en annan tant!

   • Sandra skriver:

    Tycker det är tråkigt att man inte kan inse att alla lever olika liv – med olika sorts krav. Snälla sluta jämföra – för ett liv med småbarn har sina krav, ett liv som ung med all social press, press på att skaffa karriär osv osv – har sina krav. Därtill bör alla sin emotionella ryggsäck. Och btw, alla olika jobb kan inneböra olika sorts stressorer, och alla sortera jobb kan leda till tex utmattning (något folk ibland verkar tycka att bianca o andra unga människor inte ”kan” uppleva – för de har ”ju inget jobbigt jobb”. Helt absurt resonemnag!)?

    En kan faktiskt backa o inse att en kanske inte behöver tävla om ”vem som har det värst”. Det skapar ju bara än mer ångest keing att en knte för känna som en känner. Alla är berättigade att ha sina upplevelser.

   • Anna skriver:

    Håller med dig! De har många följare, tror det är många yngre åldrar beror på många följare. Jag hoppas alla föräldrar har koll med deras barn vad de gör med mobiler..

    Från en annan tant 🙂

   • Hanna skriver:

    Jag tycker att tanten kan söka sig till andra kanaler där tanten inte blir provocerad. Jag tror även du behöver ta en funderare över vad som gör att du känner behov av att kommentera/lägga dig i en persons liv som du inte ens känner. Att du dessutom skriver att du lyssnar på podden känns ju himla sorgligt, vilken människa lägger tid på att lyssna på någon man stör sig på bara för att bli irriterad och gå in här och läxa upp? Och föresten, med tanke på du har tid att gå in här och skriva en lång kommentar om ditt extremt intressanta liv så känns det som du nog inte kan ha det så himla ”stressigt”! 🙂 Förslag till dig: Lägg din tid på ditt stressiga liv istället för att gå in här och lägga nedvärderande kommentarer så kanske du inte känner dig lika stressad! 🙂

   • Madeleine Moberg skriver:

    Lilla rara 38-åriga kärring vilket deppigt Svennebananliv du skaffat dig. Så jäkla bra att Bianca valt att göra annorlunda så hon inte blir bitter som du!

  • pernilla N skriver:

   Det kommer inte vara åldersgräns, och det är väl föräldrars ansvar att kolla upp vad deras barn går på för evenemang. Om ni tycker det är fel forum för yngre, skicka inte dit era barn då.

 • FILIPPA skriver:

  Sååå kul verkligen!! 😍😍
  https://nouw.com/filippaml

 • Johanna skriver:

  Hej!

  Älskar dig Bianca och jag är en av dom som krigar för dig i kommentarsfältet ständigt då sura tanter spyr galla.

  Men i dagens podd när du säger flertal gånger att Ariana Grande är en ”fjortis”. ”Som måste ha rätt sida mot kameran” som ”är en kopia av Mariah Carey” etc. Förlåt men för det första: varför använder man ordet FJORTIS? För att du tycker att hon vill se snygg ut för kameran? Det vill ju alla jämt? Du har också snackat om din ”snyggsida”

  Sen så är inte Ariana Grande så överhuvudtaget. Finns nog ingen så stor kändis som är så extremt chill och jordnära. Inte alls bryr sig om hur hon ser ut. Hon är tvärtemot Mariah Carey.
  Jag är inte ens en av hennes stora fans och vet detta. Sedan att utgå från en musikvideo där hon dessutom spelar 10 olika roller är ju rätt konstigt.

  Blev ärligt lite illa tillmods hur du kan sitta och prata om en kvinna som dessutom har gått igenom otroligt mycket dom senaste åren sådär. När du uppenbarligen inte ens har koll.
  Så som du hatar att folk pratar om dig. Nae det där ändrade faktiskt min uppfattning väldigt mycket om dig.

 • Sara skriver:

  Var är din topp från?😻

 • Tura skriver:

  Känns verkligen jättetråkigt att du i dina tidigare inlägg inte kan svara på var dina kläder kommer ifrån. Vi är så många som frågat, och inte fått svar. Skulle verkligen uppskatta det

 • Julia skriver:

  Du måste ge tips om vart din kompis Alice har köpt sin kostym. Helt sjukt va snygg den är!

 • Sanna skriver:

  Hej fina bianca! Skulle så gärna vilja veta vart dina ljusa gardiner som du har i vardagsrummet är ifrån?
  Letar ihjäl mig efter liknande! Kram & stort grattis till showcasten <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *