BILJETTER FINNS ATT KÖPA NU!!!!!!

– I samarbete med Live Nation

FOTO AV: @fabianwester

NUUUUU kan ni köpa biljetter till vår showcast!!!!! Biljetter köper ni HÄÄÄR <3 Detta känns så SJUKT!!!!!

Ni får INTE missa detta!!!! Vi kommer köra en galen show med gäster och MASSOR av överraskningar. Detta är också en perfekt julklapp att ge bort, det är alltid uppskattat att få en upplevelse! Kan ni fatta att vi ska göra detta??? Jag kan inte fatta haha.

HÄÄÄÄR köper ni era biljetter!!!

231 reaktioner på “BILJETTER FINNS ATT KÖPA NU!!!!!!”

 • Hanna skriver:

  265-450 kronor per biljett, för att sitta på avstånd i globen och höra ett samtal mellan er? Och 13-årsgräns på parkett och ingen gräns på läktaren? Allting låter ju helt rubbat… Hur mycket storhetsvansinne har man när man bokar in sig i globen?

  • Ann-Sofie skriver:

   Vilken tur att det är helt upp till var och en om man vill gå dit eller inte, eller hur? Varför ens kommentera såhär? Om du tycker det är ”fel” låt bli att gå, enkelt.
   Sen tror jag inte de bokat detta för sig själva utan de här fått en förfrågan om att göra det här.

   Heja er Alice & Bianca! Kör bara!

   • Marianne skriver:

    Eller för att ’köra bara’ som du skriver så vore det ju inte heeeeelt fel om A o B använde sitt förstånd lite…. Och tänker sig för lite vad de pratar om denna gång.

  • Malin skriver:

   Mycket märkligt resonemang med åldersgränsen. Betyder det att det som inte är lämpligt att höra för minderåriga inte hörs till läktaren?🤔Avancerad censurteknik. 🤣

   • Fat skriver:

    Men det kanske är säkerhetsrestriktioner från Globen? Tror ni verkligen att det är ett upplägg Alice och Bianca valt själv?

    • Dixi Wonderland skriver:

     Precis! Det är väl knappast Alice och Bianca som bestämmer regler och åldersgräns utan Live Nation tillsammans med Tourn. Ibland undrar man verkligen hur vissa av er tänker när ni kommenterar?

    • Malin skriver:

     Exakt var i min kommentar skriver jag vem som satt åldersgränsen? Det är väl rätt självklart att a o b inte tar såna beslut. Men tycker inte du att det är märkligt med olika åldersgränser på olika platser? Jag hade kunnat förstå det om det var en show där man typ kunde bli ”attackerad” eller på når vis utsatt eller skrämd på främre raderna eller nåt. Men nu handlar det väl om att lyssna och alla lär väl höra samma sak var man än sitter?

     • Anna skriver:

      Håller med dig Malin – verkar ologiskt om det inte är som du säger att det händer något speciellt IM man sitter närmre osv. Sen fattar jag inte om folk betalar så mycket för det här. Men det är ju upp till var och en.

  • Cilla skriver:

   Finns inga ord…….Herregud säger jag bara. 😑

  • Ella skriver:

   WORD.

  • nn skriver:

   Håller med Hanna!

   Verkligen storhetsvansinne? Globen? Ett enda stort skämt är vad det är! Vad har en 23 åring och en något yngre bortskämda ungdomar för något att tillföra andra vanliga ungdomar? Inte ett dugg. Ert liv består av shopping, resor, äta ute på restauranger ständigt, märkeskläder, resor resor resor, alkohol, vad i hela fridens namn har ni att tillföra överhuvudtaget till unga människor! Däremot hade det säkerligen varit betydligt mera givande för unga människor att höra en föreläsning i Globen av riktiga studenter som pluggar på Handels eller någon annan högre akademisk utbildning och som kan pusha ungdomar om hur viktigt det är att tänka på sin framtid och skaffa sig en utbildning så att man kan försörja sig och få en hygglig pension i framtiden. Sitta och prata om glamour med vanliga fattiga ungar i Globen, omg. Hoppas verkligen ungarna slipper se er sitta och pimpla alkohol också och att de slipper sitta och höra er prata om detta ständiga tjatiga sexpratet som ni så generöst delat med er av i eran podd. Men money talks, detta är väl ingen välgörenhetsgrej, utan pengarna tjänar ni väl själva då Globen ska fyllas, eller är det någon organisation dit hela gaget skänks?

   • Cilla skriver:

    Underbar kommentar!! SPOT ON!!! Håller heeeeelt med.

   • Mathilda skriver:

    Fan va trist att sitta i Globen och lyssna på nån som går på Handels snacka om sin utbildning, geeez…

    • Cissi skriver:

     Ja det är säkert sååååå mycket roligare att lyssna på en massa svammel……

     • D skriver:

      Från två bimbobrudar, vilka fan tror dom att dom är!?

     • Mathilda skriver:

      Va fan gör du här inne på Biancas blogg om du tycker det hon säger är svammel?!!!

     • Josefine skriver:

      Seriöst… det här är värre än de där elaka tånorstjejerna man ser i varenda tonårsfilm. Ni sitter bakom en skärm och klaga på saker som inte ens är relevanta för er då ni inte verkar ett dugg intresserade av showen. Har man inget att säg/skriva så ibland kan man faktiskt tänka 2 gånger extra innan man trycker på ”skicka kommentar”.

      Ska man inte backa och stå upp för andra kvinnor och visa lite girlpower? eller klaga ni på er närmaste vänner på det här sättet också?

   • ISA skriver:

    Snark vad tröttsamt med personer som fortfarande 1. tror att Influenceryrket enbart består av glammiga event och frisötbesök 2. tycker man måste skaffa sig en ”vettig” utbildning för att vara vuxen, få respekt och ta ansvar 3. automatiskt tänker att högskolepoäng = hög intelligens.
    Really??

   • Sofia skriver:

    Det är inte så stor skillnad mellan människor som har det gott ställt och de som inte har det. Ungdomars undringar, oro och bekymmer är likadana undantaget pengar så självklart kan tjejerna både tillföra något och inspirera andra ungdomar. Likadant med vuxna, de med mycket pengar lever ett bekvämare liv men i övrigt drar livet fram med dem också. Ingen slipper undan. Kan ni ju trösta er med, ni som tror att allt kan köpas för pengar.

   • AC skriver:

    Ja, spot on!

   • Johanna Holmberg skriver:

    Men herregud människa tanken är ju att de ska underhålla, inte undervisa? I sånt fall hade man ju kunnat förbjuda alla spelfilmer på bio och bara visa dokumentärer istället enligt din logik. De som tycker att Alice och Bianca är underhållande att lyssna/titta på får väl gå om de vill? Tror inte någon av de som köper biljetter inte vet vad de har att förvänta sig och kommer säkert ÄLSKA det. Du behöver inte köpa en biljett om du inte vill, och skit i ifall andra vill göra det. Finns gott om föreläsningar du kan gå och kolla/lyssna på 🙂 HA EN BRA DAG

   • Emma skriver:

    Herregud.. det är ingen föreläsning som ska hållas? Detta är underhållning för de som gillar det. Gillar man det inte föreslår jag att man söker sig till annat, som en föreläsning om nationalekonomi i ditt fall verkar det som… Sluta sprid skit på nätet. Skärpning.

   • Lollo skriver:

    Men då kan väl du börja med att sluta läsa hennes blogg, sluta lyssna på hennes podd och sluta följa henne om du har så negativa åsikter om henne? Är de inte bättre att bara bojkotta henne helt då och leva ditt liv och gå på handelsföreläsningar?

   • Mel skriver:

    Intressant att du verkar vara så insatt i hennes liv men samtidigt så irriterad. Jag tolkar det som att du då är en av hennes största fan eftersom du sannolikt lägger ned mycket tid på att följa henne. Bianca är för mig en en ung, vacker, rolig och intelligent tjej med mycket driv. Jag är nästan dubbelt så gammal som henne så följer inte henne så ofta. Hade jag varit yngre så hade jag nog följt henne betydligt oftare. Med det sagt undrar jag hur gammal du är? Om du är i Biancas ålder och följer någon du uppenbarligen inte sympatiserar med så är det du själv som lägger tid på fel saker. Om du är i min ålder, ja då vet jag inte vad jag ska säga mer än att det mest är märkligt beteende.

   • Ann-Marie skriver:

    Kan inte låta bli att skratta åt er. Det är väl bara att låta bli att köpa biljetter så sliper ni höra vad som sägs eller fundera över åldersgränser…. Avundsjukan har många ansikten: bitterhet är ett av dem.

  • Bianca skriver:

   Priserna stiger eftersom att vi ska vara just i Globen, det är helt valfritt att gå och ingen måste att köpa biljetter 🙂

 • Emelie skriver:

  Men vad hände med er åldersgräns? Eller ni vet nog att ni inte fyller globen om ni har 18-års gräns. Tråkigt. Kvanitet före kvalité.

  • Bianca skriver:

   Vi vill att alla ska kunna gå 🙂 Och eftersom att dom som lyssnar på vår podd är många yngre så vill vi inte utesluta dom!

 • Emelie skriver:

  Jag beundrar dig Bianca å jag mår själv inte så bra.
  Men du är en fantastisk person och jag är så glad att du är så öppen att du berättar det.

  Massa styrkekramar å hopps du mår bättre snart.❤️❤️

 • Anna S skriver:

  Det är nog snarare så att det serveras alkohol nära parkett, men ingen servering på läktarna??

  • Gabriella skriver:

   Om det är det som är anledningen så är det ju än mer korkat att ha 13-årsgräns på parkett. Vad hjälper det liksom? Ska det vara alkohol inblandat borde ju gränsen vara 18 år.

 • Lina skriver:

  Åh herregud.. gick ju sådär på er förra live podd. Hoppas verkligen ni är med förberedda inför denna för förra gången var bara såå stel och fel.

  • Emelie skriver:

   Ja, det är klart det blir stelt med massa 8 åringar i kombination med de ämnen de tar upp. Och de var ju sååå noga med att påpeka att det skulle va åldergräns på nästa live-podd, men nej såklart, pengarna tog över, och helt realistiskt så skulle de ha ett tomt globen om det var 18 års gräns.

  • Bianca skriver:

   Vi var sjukt förberedda förra gången, problemet då var att vårt manus inte var anpassat för den målgruppen! 🙂

 • J skriver:

  Asså hur orkar alla ni negativa människor gå in här och lämna dessa jävla kommentarer! Om det stör er så mycket SLUTA gå in här, lovar att ni mår bättre av det.

  Om dom vill göra detta så låt dom göra det, herrgud svenska avundsjukan är här igen. Har ni verkligen inget bättre för er såhär i juletid????!

 • Lena skriver:

  Så tråkigt att läsa alla dessa trista och negativa kommentarer av avundsjuka människor som tydligen inte kan ta andras framgångar och glädjas med dem. Så små ni är, ni mobbare, att ni inte skäms. Sluta följa om ni nu har dessa åsikter. Det är faktiskt levande människor med känslor som ni attackerar med er drypande retorik.
  Er avund äter upp er inifrån och lämnar bara ett svart hål där empati, medmänsklighet borde sitta. Så gråa liv ni måste leva som måste hacka och jävlas med människor som är framgångsrika och gör något med sina liv även om de inte är akademiker.

  • AC skriver:

   Jag läser kommentarerna här för att jag tycker det är ett mysterium varifrån alla konstiga människor kommer och ibland kan man inte låta bli att kommentera – det gäller nog en hel del som kläcker ur sig ett och annat. Jag tror inte för ett ögonblick att de skriver som de gör för att de är avundsjuka, de tycker bara att en del är så himla knasigt och det tolkar du och en del andra som avundsjuka. Jag tycker synd om Bianca som blir så påhoppad från alla läger. Hon hade behövt en vuxen människa som hjälper henne att styra upp saker och ting. Hennes vimsiga och slarviga mamma är inte till någon hjälp så jag hoppas livscoachen kan göra en insats.

 • Sofia skriver:

  Åldersgränsen på 13 år kommer från myndighet och handlar om att skydda barn från den höga ljudnivån, som är ”värst” på parkett,.
  På konserter tror jag den gränsen gäller alla platser. Inget varken tjejerna eller Globen kan göra något åt.
  Globen är f ö en flexibel arena som hyrs av företag för sina event m fl, så den är verkligen inte bara till för jättestora konserter som en del här verkar tro eftersom de pratar om storhetsvansinne. Tvärtom förmodligen ett mycket bra val för deras showcast med gäster.

 • Melissa skriver:

  Fy!!! Det är ingen av er som lämnar dessa kommentarer som skulle göra detsamma till två medelåldersmän? Eller hur?
  Som en enkel och snabb jämförelse Filip och Fredrik. Skäms på er! Fruktansvärt pinsamt. Bra jobbat att lägga och öka prestationsångesten hos yngre tjejer.
  Jag hoppas ni inte titulerar er som feminister. Nej, tjejer använd detta som er drivkraft. Låt ingen någonsin säga att ni inte kan!
  Kärlek!

  • Hanna skriver:

   Dina egna ordval lämnar ganska mycket att önska. Fy, skäms… Hur gammal är du? Och vad tror du om dig själv? Och vad gäller feminism känns Bianca knappast som den bästa förebilden. Som har sagt intervjuer att manshatet gått för långt. På riktigt!!?? Kolla på tex Mia Skäringer med sitt modiga civilkurage, viktiga budskap och som verkligen fyller arena efter arena. Lite skillnad mot två unga tjejer som pratar om sina sexliv, hur fulla de blir, lägger fyllning i läpparna och lägger väldigt mycket fokus på utseende.
   För mig som kvinna, mamma och feminist är det absolut viktigaste att mina barn har sunda värderingar och bra förebilder. Och dit räknas inte Bianca.

   • Ingela skriver:

    Bra skrivet!!!

   • Sofia skriver:

    …men att jämföra en 42-årig kvinna med tjejer på 23 är ju hyfsat orättvist. Feminism handlar ytterst om att tjejer och kvinnor stöttar o stärker varandra, även om de är olika. Rätt många här som ger Bianca en rejält dålig upplevelse av feminism, vill jag påstå. Jag förstår precis vad Bianca menade med att manshatet gått för långt, ett uttalande som självklart inte handlade om att skydda män som är grisar eller ta avstånd från tjejer som råkat illa ut.
    Unga tjejer pratar smink, sex, festande, mode och killar/tjejer – inte alla, men väldigt många. Det är en fas i livet och inte ett tecken på att man är ytlig eller har kassa värderingar. Förstår att man som förälder till väl unga barn tycker det är olämpligt att de tar del av en 23-årings sexliv och festande, men då får man försöka avstyra det.

   • Evelina skriver:

    JAHA så om man är mån om sitt utseende eller gillar att prata om sex så är man ingen bra förebild? Snarare så att om man klankar ner på andra kvinnor eller människor överhuvudtaget så är man ingen bra förebild. Tänk på det innan du snackar om förebilder för sina barn

   • Melissa skriver:

    Hej Hanna!

    Vad precis lämnar det dig att önska? Vad ska jag skämmas för? Mina ord?
    Beträffande min ålder är inte den aktuell särskilt inte för dig, för vi känner inte varandra och du bör kanske ställa dig själv frågan vad du tror om dig själv.
    För mig är Bianca, liksom många kvinnor innan en suverän förebild. Som sagt du skrev det själv… Intevjuer.
    På riktigt, vadå? Känner inte till Mia Skäringer såväl och väljer att inte jämföra en kvinna med en annan.
    Du skriver ”två unga tjejer som pratar om sina sexliv, hur fulla de blir, lägger fyllning i läpparna och lägger väldigt mycket fokus på utseende” vad i detta är det som du går igång på? Jag undrar verkligen hur detta gör att du väljer att göra skillnad på just människor.

    Vilken förebild hade du då föredragit för dina barn, Hanna? Är det endast Bianca du lägger allt krut på och Alice är ok samt alla andra i liknelse.
    Vilka fler feministiska förebilder har du (än Mia Skäringer)? Vad är sunda värderingar för dig? Vad är en bra förebild?
    Men kanske det viktigaste, har dina barn Bianca som en förebild?

    Du verkar väldigt intressant som person och har väldigt starka åsikter om någonting du inte tycks förstå dig på helt. Jag har förståelse för dig!
    Önskar dig en trevlig julledighet och allt gott! Detsamma till dig Ingela.

   • Elin skriver:

    Om du lyssnar på Anna & Mias podd så vet du att dem står för att vi kvinnor ska styrka varandra… hur tyvker du de får för dig mär du trycker ner en ung kvinna på sociala medier är? Vem är de som är en dålig förebild?

  • Anna skriver:

   Filip och Fredrik har ju en annan målgrupp och inte lika unga följare! Om de hade samma följare som B hade de helt säkert fått kritik och anmälts i metoo rörelsen. Kritiken har knappast så mycket med kön och ålder att göra utan målgrupp, fokusområden, egna uttalanden mm. B är rar och go när hon lämnar ämnen som sex och tuff attityd åt sidan men nu håller jag med om att det är tröttsamt med sexsnack, fylle/festsnack, mensprat och smink samt psykiskt mående. Följer själv inte B utan mer Åsa ingeosso mfl men med unga döttrar håller man som mamma lite koll på vad de tittar på osv och jag uppmanar mina döttrar att titta på annat eller de goa inläggen med B när hon fixar hemma, är med djur och familj mm.

   • Melissa skriver:

    Hej Anna!

    Väljer Bianca sin målgrupp? Mer specifikt väljer man sin målgrupp? Både Alice och Bianca har ju båda visat på att de blivit överraskade över vissa åldrar gällande sina lyssnare. När vi ändå är där så kan jag meddela att jag växte upp i ung ålder med många i min närvaro och i min ålder som idoliserade dessa herrar (som fortfarande gör det) och vi var ju ganska unga vid det laget när mycket av det sändes. Jag gillar dock dem också på sitt sätt och kanske ansågs jämförelsen fel men jag väljer att inte ta tillbaka den då jag faktiskt känner så till viss del, jag vill hylla unga tjejer och jag vill ha mer klokhet i detta då det görs markanta skillnader, ett ytterligare bevis – era kommentarer.

    Varför känner du dig manad till denna kritik som du kallar det, Anna?
    Du skriver ”Den rör inte så mycket kön och ålder att göra utan målgrupp, fokusområden, egna uttalanden mm. Kritiken har knappast så mycket med kön och ålder att göra utan målgrupp, fokusområden, egna uttalanden mm.”

    1. Målgrupp. De väljer inte sin målgrupp och jag kan garantera att det stryks mycket med tiden målgruppen vuxit fram.

    2. Fokusområden redan på första och nu andra punkten får du det att låta som hon ställer upp för presidentvalet. Varför är det så viktigt att pleasa dig och så många andra? Ska man inte få vara sig själv? Har aldrig hört dem tala om knark exempelvis eller förespråkat något som man rent av far illa av.

    3. Egna uttalanden. Jo, jag tror Bianca har fått lära sig den hårda vägen vad som ska sägas i det offentliga rummet eller inte. Frispråkighet är för mig personligen uppskattat men varken du eller denna målgrupp är den som tar skada av detta och det vet du vem som tar skada? Det är just Bianca, ni krossar henne.

    ”B är rar och go när hon lämnar ämnen som sex och tuff attityd åt sidan…” Okej, man ska placeras i ett fack bete sig si och så, annars! Vad fint och snällt att växa upp med dessa krav. Råkar man fela då har man lika med syndat, så uppfriskande nytt. Hur kommer all denna tröttsamhet till dig? Jag förstår inte hur du nås utav det? Det hemsöker väl inte dig, utan då kanske till och med lockas av det på något vänster? Hur kan du annars veta så mycket och… Vad gör du då här? För att du följer Åsa Ingrosso?

    Nej, men även här är du som Hanna en mamma som jag nu har förstått en gång för alla har barn som ser Bianca Ingrosso som förebild!
    Era barn kommer bli fantastiska oavsett!

    Kram!

  • Marianne skriver:

   Grejen är ju att ’drivkraften’ (?) borde användas till nåt mer seriöst…..😑

   • Melissa skriver:

    Ni alla här ovanför, är ju otroliga.

   • Melissa skriver:

    Måste säga att jag blev ytterst befärad när jag såg kommentarerna på min kommentar. Har tagit mig tiden att läsa in och försöka mig på att förstå vissa av er och hoppas att det inte har varit slöseri med tid. Kan vi inte alla försöka att se det positiva? Kan vi hjälpa och inte stjälpa.
    Framförallt kan vi sluta jämföra? Rätt och fel kan absolut vara ett fokusområde men lägg det på viktigare saker då snälla, på riktiga hemskheter som händer i vår värld. Det som ni gör blir ju kontraproduktivt. Så ironiskt!

    Till Bianca om du läser detta:
    Se till dig själv, var stolt och fortsätt vara du och ni andra unga tjejer fasiken vad jag känner med er. Måste vara otroligt tufft att växa upp nu men se till alla nya riktningar som har börjat stakats ut. Ni är bra! Oavsett.

 • Carro skriver:

  Hej! Tänkte bara kolla, jag beställde Caia smink och borstar men jag har fortfarande inte fått mitt bekräftelse-mail. Vet du om mitt köp gått igenom i alla fall? Eller om mailen skickas senare?

 • Anette skriver:

  Väldigt tråkigt att det verkar vara slut mellan er, iof inte förvånad.

 • Elin skriver:

  Vadå inte förvånad Anette, känner du dom????Om det är slut med Philippe så fortsätt kämpa på bara , försök glädjas åt ditt nystartade företag!

 • Elin skriver:

  Visst kan man hålla med om att globen känns sådär… med vad ni brukar prata om, men fortsätt med er podd (det är lite mer lagom format) då ni ofta tar upp sex och ragg det kan bli LITE för mycket MEN iaf gillar er framåtanda tjejer och att göra saker för tjejer är bra tänk! Ni når ut till många så fortsätt ta ansvar för det,ungdomar är framtiden och det krävs bra förebilder.

 • Michelle skriver:

  Tycker fortfarande när jag lyssnar på podden att det ALLTID ska handla om dig Bianca. Du är ”Me me me me” Alice sitter och öppnar sig om hur hon blir knuffad på Spy bar och du försöker förminska situationen genom att försvara honom??? WTF. Varför förminska situationen. Sedan när hon för sker förklara sig så ber du Alice-” Oj, du skriker i mitt öra” medan du började podd avsnittet av att du skriker. Rannsök DI G Bianca och försök se andra medmänniskor ge Alice mer creed. Alice du är fantastiskt!
  Jag bojkottar eran podd. Ursch.

  • Hanna skriver:

   Håller med, podden har blivit väldigt konstig på senaste pga Bianca

  • Emelie skriver:

   Håller med. Så himla dåligt. Hur kan man förvara någon som knuffar tjejer på en klubb och är så aggressiv? Synd också att du inte accepterar kritiska kommentarer mot dig utan bara hyllningar. Har försökt skriva flera gr att jag inte fattar hur du kan försvara en sån hemsk man och det går inte igenom, vilken jäkla censur alltså. Det är inte som att det är hat, utan ren kritik.

  • Johanna skriver:

   Håller med. Så dåligt att förminska en situation som ens vän uppenbarligen blev både sårad och upprörd över. Lät som du var rädd att han skulle bli sur och sluta fixa saker till dig och dina vänner Bianca. Du kanske inte menade det så men det var inte snyggt gjort!

 • Elin skriver:

  Håller inte med att Bianca bara tänker på sig själv, jag tycker alltid hon håller fram Alice eller någon annan. Hon har ju sagt mer än en gång att hon inte själv mått så bra så vad begär ni!, tycker tjejen får alldeles för mycket oförtjänta påhopp, hade det varit (som det ur podden)Bianca som blivit knuffad hade det säkert låtit som att hon var så full och inte kan behärska sig och ger dåligt intryck mm men då det var Alice så säger ni ingenting,tänk på det till nästa gång!!

 • Ingela skriver:

  Bianca kan du förklara!??!!!??! Vad är det för åldersgräns – hur fungerar det!??!!??!

  • Sofia skriver:

   Åldersgränsen är 13 år på parkett = ”golvet” runt/vid scenen. Barn under 13 år kan gå på evenemanget men får då sitta uppe på läktarna. Anledningen är ljudnivån och kommer från Folkhälsomyndigheten. Vid konserter gäller 13 år oavsett var man sitter, men undantag kan göras vid evenemang som riktar sig till barn. Arrangören ansvarar för att besökaren inte skadar sin hörsel. I detta fall verkar man ha gjort bedömningen att ljudnivån på parkett motiverar åldersgräns, medan läktarplats är ok. Se ”vanliga frågor o svar” på Globens sida (stockholmlive.com).

   • M skriver:

    Men vadå ljudnivå? De sitter väl och pratar med varann, hur hög kan den bli?

    • Emelie skriver:

     De skulle väl ha gäster också? Så det blir väl kanske musik av något slag också skulle jag gissa på?

     • Sofia skriver:

      Exakt. Det blir nog en del musik oxå. Annars hade de nog kallat det ”live pod”, men nu alltså ”showcast”.

     • Sofia skriver:

      En annan orsak jag skulle kunna tänka mig är att man inte vill ha så unga barn på den mer ”oorganiserade” parketten, även om de ställer dit stolar. Men det enda som nämns kopplat till 13 årsgränsen är ljudnivån.

 • Josefina skriver:

  Komiskt att du klagar så mycket på ”svennar” och sen gör du det mest ”svenniga” man kan göra – att åka till Thailand över jul haha. Och bara för att ni ska åka till ett ställe där det tydligen inte ska vara så många svenskar, så blir det inte mindre svennigt haha… Well, well ha så trevligt 🙂

 • Ella skriver:

  Hej Bianca 🙂
  Undrar hur lång du är? På Wikipedia står det 1,67 m men tveksam på om det stämmer..? Har för mig att du förut sagt att du är kort, 1,67 är ju över medel för en kvinna så blev bara fundersam haha, hade vart kul o veta.
  Ha det fint!

 • Fanny skriver:

  Hej Bianca! Du är verkligen så inspirerande, verkligen en power Woman! Har en liten fråga, bor i Berlin, Tyskland och har varit så glad att jag kunnat kolla på Wahlgrens värld på Dplay här. Men nu helt plötsligt står det att jag inte kan se det i ”min region”. Hur kommer detta sig? . Blev verkligen så ledsen 🙁

 • Marie skriver:

  Bianca !! Saknar dina inlägg, har kommit hit varje dag för att få läsa dina inlägg som inspiration mig och gör mig glad. Hoppas att du skriver snart ❤️

  Fick ögonskuggor idag från Caia !! Blev såå glad och ska testa under veckan !! Otroligt vilken färger du har skapat !

  Massor kramar

 • Mahita skriver:

  Glad Lucia till Dig & dina kollegor 👸. Hoppas har gått bra med CAIA produkter, jag väntar på palletten & smink vätskan….!!! Kommer före Jul..???!!.🎅🤶🙏
  Många pussar till dina söta & härliga hundar 💋💋💋& en stor kram 🤗 till Dig
  Du är en riktig kämpare & smart kvinna dessutom du är såå vackert
  Fortsätt så

 • Anna skriver:

  Fick min order ifrån CAIA igår på min födelsedag! Så glad, då jag inte förväntat mig leverans innan 15 dec. Såååå nöjd! 😍

 • Amanda skriver:

  Har du och Philippe gjort slut? :/

 • Lena jakobsson skriver:

  Elaka människa vem tror du att du är. Sluta följa om du inte gillar henne!! Jävla mobbare!!

 • Sandra skriver:

  Har du helt slutat blogga?!

 • Tuss skriver:

  Kul med egen show!

 • Lisa skriver:

  Snälla Bianca! Ska önska mig foreo produkter i julklapp men jag tycker det är en djungel med alla olika färger och modeller. Vilken ska jag ha? Någon som är bättre än någon annan osv? Hjälp!
  Puss

 • B skriver:

  Hallå? Ger du upp nu?

 • M skriver:

  Du kan väl åtminstone skriva att du tar en pause eller vad du nu håller på med, respektlöst mot dina fans och följare annars.

  • Elin skriver:

   Visa respekt! Hon har ingen skyldighet till det! Hon har ett liv vid sidan av sociala medier. Kanske går igenom något jobbigt? Vad vet vi.

   • Anna skriver:

    Ett enkelt meddelande om att man inte kommer ha möjlighet att uppdatera sin blogg är absolut på sin plats när man är tydlig med att bloggare/entreprenör osv är ens yrke!! B behöver inte ange varför utan bara just det och att bloggen beräknas kommenteras igen datum xx. Om B fortfarande då inte vill skriva något gör hon enkelt en liknande uppdatering.
    Alla som uteblir från jobb eller andra åtaganden behöver meddela sig i vart fall.
    Om B blogg var en mindre och mer sporadiskt uppdaterad mer privat blogg är det skillnad.
    Oavsett skäl meddelar man om det är en del av ens jobb. Skälen behöver man inte ange i det här fallet eftersom det är just B egen blogg/hon äger den.
    Att bara vara tyst så här är oprofessionellt.

    • Minmi skriver:

     Precis!! Vilket annat jobb (som hon ju konstant påminner om att det är) kan man bara utebli ifrån utan att ange orsak?!!??

    • Marianne skriver:

     Håller helt med! Vilket annat yrke (som hon ju konstant påpekar att detta bloggande är) kan man bara utebli från jobbet utan att ange orsak?!!? Jag bara undrar…..

    • M skriver:

     Precis vad jag menade.

    • Melissa skriver:

     Jo, man kan ju andra varför hon inte känner sig manad? Du känns väldigt opfrosionell. Tycker den här bloggen ska tas bort, det är inte värdigt att få uttrycka sig som du och många gör.

    • Camilla skriver:

     Nu får ni växa upp hörrni. Om erat liv hänger på att någon uppdaterar sin blogg eller ej så är dags att skaffa en (annan) hobby.
     Dessutom har ni uppenbarligen aldrig mått dåligt på riktigt, dels kanske hon inte orkar gå in här och om hon nu gör det så finner hon knappast styrka att skriva något mtp allas negativa kommentarer. Att gå in i väggen kan ofta innebära att just måsten känns väldigt överväldigande, och ni gör det inte lättare direkt. Bianca är precis lika mkt människa som någon annan här inne, men vem av er skulle gilla att få taskiga kommentarer uppslängt i ansiktet varenda dag om precis allt ni gör eller inte gör.
     Det må vara hennes jobb detta, men det är inte så att det är läsarna som är hennes chefer. Hon har ingen skyldighet mot er. Byt bloggare om det stör er.

  • Hanna skriver:

   Men snälla du, hon har ingen som helst skyldighet mot dig eller någon annan. Tycker du om henne så låt henne vara.

  • Annika skriver:

   Du om nån är respektlös….vad får du ut av att trycka ner någon så? Mår du bra av det?

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca varför har du inte uppdaterat bloggen på över en vecka? Hoppas att det inte har hänt något? Förresten så kul att ni ska göra en livepodd i Globen så jäkla mäktigt! Lycka till Bianca och Alice <3

 • Marianne skriver:

  Undrar vad du menar med dina svarta hjärtan på ditt Instagram?

 • Linda skriver:

  Saknar din underbara blogg. Hoppas du mår bra ❤️

 • Anette skriver:

  Klarar man av att inta dryck så klarar man av att skriva några rader här. Lyssnat på P podd idag och där fanns ingen P med på resan. En så fin kille,finns inte många av👌🏻

  • Tina skriver:

   Det är han nog. Men bara för att han inte ska med på resan är väl inget konstigt? Min man vill sällan med på de resor jag gör med min mamma.

   Och till alla som är nyfikna och kräver svar: Om det nu skulle vara över har man fullt upp att klara av vardagen och alla känslor som det är. Det sista man vill göra är att förklara för alla ”random people” om sitt förhållande. Speciellt om det är ditt livs största kärlek hittills. När tiden är mogen, då delar hon nog med sig om vad som hänt. Men för nu, snälla låt henne vara.

   • Elin skriver:

    Håller med. Oavsett om hon bedriver sin blogg som arbete så kanske hon går igenom något så outhärdligt så hon inte orkar ta sig tid att uppdatera oss ”fans/random people” med vad som sker i hennes PRIVATLIV. Ska vardera känd profil alltid gå ut med vad som sker i privatlivet bara för att dem tar en ”paus” från rampljuset? NEJ.

    • M skriver:

     Har man tid och ork att gå på sin morsas pod-show så nog fan kan man skriva ett kort inlägg om att man tar en paus från bloggandet. Punkt!

    • Cilla skriver:

     Det är i alla fall tydligen inte mer ’outhärdligt’ än att hon orkar gå på show….😏

  • Lisa skriver:

   Annette , Vad menar du med lyssnat på P podd idag ? Menar du biancas mamma Pernilla ? Eller en podd med Philippe ?

 • J skriver:

  Snälla! Nu får ni ge er. Har ni ingen respekt för andra människor? Ni har INGEN aning vad hon går igenom just nu.

  Sen finns det väl värre saker som händer i världen än att Bianca inte uppdaterar sin blogg på några dagar? Vissa av er borde verkligen fundera på hur ni uttrycker er här.

  Behandla andra som du själv vill bli behandlad!!

 • Catarina skriver:

  Alla ni som klankar ner på Bianca … SKÄRP ER!! Bianca är en människa av kött och blod. Låt henne göra det hon mår bra av. Väljer hon bort blogg ett tag so what?! Skaffa er ett liv!! Hyrs globen jamen då görs det. Den som ojar sig behöver inte göra det. Ingen vet ännu hur det kommer gå. Det blir kanske succé. Vi vet INGET ännu. Bete er inte som fjompiga fjortisar här. Hoppas Lovisa väljer vilka av dessa kommentarer som Bianca kan läsa. Det är faktiskt trist om era attityder påverkar Biancas hälsa. Skärpning!!

 • P skriver:

  Alltså snälla Sverige öppna upp nya mentalsjukhus för här finns det väldigt många patienter som behöver plats.

  Jag hoppas en del av er inte har barn för då är det illa. Eller ni kanske tycker det är okej om dom mobbar andra barn i skolan och pratar illa om dom, eller när andra elever pratar illa om er som är deras föräldrar så som ni pratar om Biancas mamma. För ni gör exakt det som vi friska människor försöker lära våra barn att man inte gör. Och så tycker jag att när man ska hata så kan man även ange vart man jobba så kan Bianca få komma till erat jobb och säga vad hon tycker.

  Skärpning Sverige

  Bianca fortsätt vara den du är för DU är perfekt så

  • J skriver:

   Håller med!! Det här har gått över gränsen, det här är inte okej. Sen att ni sitter anonyma bakom en skärm är ju bara ännu mer skrämmande, för ni hade nog aldrig vågat säga detta till Bianca eller hennes Mamma om ni träffade dom i verkliga livet!

   Det är 2018 och jag trodde att vi hade kommit längre!!

   • M skriver:

    Absolut att jag skulle! Att det är dålig stil att bara försvinna utan minsta pip här, medan man samtidigt går på shower och annat, (så nån vägg har hon nog inte gått in i,) det är som sagt respektlöst mot sina följare, och lite cyniskt nu när lanseringen av sminkmärket är klart. Först ”köp köp köp mina produkter!”, sen bara ”bye bye”. Inte ok.

    • Melli skriver:

     Du borde fundera på att göra nåt med din fritid istället för att ruttna och hetsa över nåt så onödigt som detta. Vad är det för fel på dig?

    • K skriver:

     Herregud att du orkar fortsätta.. skaffa dig en hobby istället för att trycka ner Bianca! Tror du hon blir mer motiverad av dina kommentarer? Svar NEJ! Dessutom uppdaterar hon sina andra sociala medier, och om hon hellre vill lägga sin tid på att vara med sin familj och vänner nu när hon går igenom något jobbigt så är väl inte DU rätt person att säga vad hon ska göra och inte göra? Hon har inte uppdaterar sin blogg på några dagar och du/ni tjuter som att vi lever i en krigszon, snälla det finns värre saker låt henne vara!

     Hoppas verkligen inte att ni har/ skaffar barn som ni lär att det är OK att trycka ner andra människor, dessutom en person som redan berättat att hon mår dålig!

     Man sparkar inte på någon som redan ligger ner, VISA RESPEKT! Eller sluta gå in här. Punkt.

     • Elin skriver:

      Mycket bra skrivet! Synd om dem som låter livet kretsa kring en enda person, och hänger upp sig på att denne inte ”gör som man BÖR”. Finns inget man bör göra för att göra någon/några andra nöjda. Livet kom emellan helt enkelt. Låt henne ta den tid HON behöver.

    • Sandra skriver:

     Oh my… Alltså. Jag tror att det som händer INTE är att b skiter i sina följare efter sin lansering – utan att hon snarare nu bara behöver en paus efter en period med mkt jobb o mkt press o kanske även jobbiga saker privat. Enough said. Att man trackar ned på ngn som jobbar så mkt som hon gör – är ju bara pinsamt. Herregud vi som är hennes följare överlever väl. Dessutom fattar jag verkligen inte problemet: Hon uppdaterar ju sin instagram om man vill ha mer bianca i sitt liv – bara att gå in o kolla där? hon lägger ju tom ut både instastories och ”vanliga” bilder – inte är det väl svårare än att man då håller koll där nu när hon inte uppdaterar här?

    • AC skriver:

     Om jag vore du skulle jag inte skylta så tydligt med att jag inte har ett liv att leva, annat att göra än spy galla om att Bianca ska uppdatera sin blogg och det ena med det åttonde. Du har inte tänkt på Instagram? Hon finns där också om nu Bianca är ditt enda fokus i livet.

     • M skriver:

      Alltså, era kommentarer är så korkade och klyschiga att de inte förtjänar några svar. En eller fler är förmodligen skrivna av hennes wannabe-assistent, patetiskt.

     • J skriver:

      Till M!
      Snälla gör dig själv en tjänst, sluta gå in här för du är bara patetisk. Finns människor som dör i krig, i cancer och andra sjukdomar. Du sitter här och trycker ner en annan människa för att hon inte uppdaterar sin blogg? SNÄLLA sluta va så elak och bitter människa..

     • Josefine skriver:

      M och alla andra som slänger ur sig tråkiga och negativa kommentarer här. Finns två saker jag fick lära mig av mina föräldrar.

      1. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!
      Om detta var du, eller din dotter eller din syster, hade du gjort samma sak! Svar nej!

      2. Har man inget snällt att säga så ska man vara tyst!
      Varför skulle du medvetetet vilja trycka ner en annan människa! Vad hade du sagt/gjort om det var din egna dotter eller syster, eller om någon gjorde såhär mot dig?

      Kritik absolut, men ni går över gränsen. Att varje dag gå in på sin blogg o läsa dessa kommentarer måste vara otroligt jobbigt. Hon är en människa precis som du, jag, din syster eller din dotter. Alla väljer olika saker i livet. Låt henne göra det som hon tycker om och på sitt sätt, för 90 % gillar det hon gör annars hade det inte gått så bra för henne som det gör.

      Gillar du inte det hon gör eller hur hon är som person, då finns det bara en sak att göra, sluta följa! Gå inte in här och läs kommentera.

      Jag skulle själv ALDRIG i hela mitt liv gå in på en känd profils blogg som jag inte gillar och slänga ur mig massa ealaka kommenterar, ni kallar det kritik men det börjar likna trackaserier. Vad får ni ut av det? Gillar ni inte personen, gå inte in här, svårare än så är det inte!!!

      Kommer aldrig förstå hur man kan tycka att man har rätt att vara elak mot en annan människa, en människa som bara lever sitt liv!

      Måste ni trycka ner andra människor så kan ni börja brevväxla med en dömd mördare istället för dom förtjänar det inte denna stackars tjej som bara lever sitt liv.

      Ni borde skämmas att ni lär dagens ungdomar att mobbning är OK!

     • M skriver:

      J, tänk lite längre, jag har inte patent på bokstaven M, alltså finns det fler med det nicket här. Tex är det inte jag som skriver om storhetsvansinne nedanför här. Lägg dig inte i saker du inte har koll på, ett litet tips bara.

     • J skriver:

      Väldigt konstigt att ni har samma ip-adress! 🙂

     • J skriver:

      Mår du bra av att trycka ner en annan människa? Bianca har öppen gått ut med att hon mår dåligt av att gå in här och läsa alla elaka kommentarer och påhopp.

      HUR kan du må bra av att få en annan människa att må dåligt? Jag vet inte hur du har blivit uppfostrad men jag har iaf lärt mig att behandla andra med respekt och att vara snäll! Sprid mer kärlek inte hat. Gillar du inte det hon gör, hyr hon globen, låt henne, bloggar hon inte på några dagar för att hon mår dåligt , låt henne.
      Förstår inte hur du kan störa dig så mycket på henne så du känner att du måste skriva dina onödiga kommentarer.

      Jag ber dig snällt, kan du inte bara sluta kommentera och visa lite medmänsklighet, ingen förtjänar att bli påhoppad på det här sättet.

      Fundera lite på om det va du som fick dessa kommentarer. Vill bara försöka få dig att förstå att vi kommer mycket längre i livet om vi är snälla och visar kärlek, har du svårt för det för just denna person så sluta följ henne! Svårare än så är det inte.

      Önskar dig en underbar dag 🙂

    • Cina skriver:

     Bitterfitta……..suck……..

    • Millan skriver:

     Hur är det möjligt att använda sig av ett sådant språkbruk som du gör? Varför ska B bry sig om att vara tillmötesgående och informera om något överhuvudtaget bland sådana oerhört kränkande och hårda kommentarer du är en stor del att bidra till? Grattis till att vara en av de som ev har fått B att sluta blogga. Vart ska du nu lägga all din ilska och fruktansvärda människosyn nu? Och kom nu inte med den gamla ramsan om att hon ”är offentlig, då får hon tåla det”. Försök ( fastän jag förstår att det kan vara svårt för dig) att sätta dig in i B’s liv. Kanske du skulle kunna bli lite ödmjukare?

 • Meg skriver:

  Hej! Jag undrar varifrån din svarta lackade jacka är ifrån? Den som du har haft på många av dina senate instastories.
  Kram

 • M skriver:

  Storhetsvansinne DeLuxe! Globen…det blir värre och värre. Verkar ha tappat det helt och skämmer ut sin familj i podd. Lär av Pernilla W som sköter det mesta som ett proffs.

  • J skriver:

   Det är patetiskt hur många negativa och elaka kommentarer du skriver på den här bloggen!

   Vad får du ut av att trycka ner en annan människa? Har du inget arbete att gå till? Ingen familj att ta hand om? Med tanke på hur mycket tid du lägger ner på att hata denna stackars människa som du inte ens känner! Helt otroligt!

   Gör dig själv en tjänst, sluta gå in här. Hörde att dom ska starta ett nytt program där som jagar rätt på nättroll, hoppas verkligen att dom hittar hem till dig för du måste verkligen sättas på plats! Det är inte okej att behandla en annan människa såhär.

   • M skriver:

    Som sagt, det är fler som heter M här…lägg ner J.

    • J skriver:

     Du tror på det själv eller?
     Då frågar jag DIG vad får du ut av att vara taskig?

     • M skriver:

      Om du säger att jag har samma ip-adress som den ovanför här så ljuger du, att jag skrivit flera kommentarer förut stämmer så klart. Du jobbar tydligen för B men du kan knappast bestämma vad jag ska tycka eller skriva, är inte taskig alls, bara ärlig och kommer fortsätta vara, vad du än säger. Du gör dig bara löjlig men det är ju ditt problem…

     • M skriver:

      Dessutom är det ju många som tycker samma sak som jag, och du borde också se att det är andra ip-adresser, say no more.

     • J skriver:

      Behandla andra som du själv vill bli behandlad! Hoppas verkligen någon kommer hem till dig från programmet så du slutar hata på nätet!! Du borde skämmas

     • M skriver:

      Du verkar lite störd, och jobbar nog inte för B som jag först trodde. Sök hjälp gumman, det finns piller för det mesta.

     • J skriver:

      Vem har uppfostrat dig till en sån elak och bitter människa?! Det är inte okej.

      Du hade aldrig vågat säga detta irl 🙂

     • M skriver:

      Säga att du är störd? Inga problem, säg bara när och var.

     • J skriver:

      Varför så elak? Sprid kärlek inte hat!

     • M skriver:

      Jag sprider ärlighet, du sprider svammel och dynga.

     • J skriver:

      Sorgligt att du sprider så mycket hat. Ha en fortsatt trevlig kväll och god jul 🙂

     • M skriver:

      Du är sorglig hela du. Tragiskt faktiskt.

     • Annika skriver:

      Varför skriver ni inte era namn istället? Så blir det inga missförstånd…..så tramsigt att bara skriva en bokstav :-/

    • Annika skriver:

     Ha,ha ja M är ju ett jättevanligt namn! Skriv vad du heter istället

     • Sofia skriver:

      För att ”M” är en mobbare som inte vågar stå för det hon skriver, så därför väljer hon att vara anonym och kommentera här så att ingen vet vem hon är 🙂

      Hoppas du är stolt över dig själv att du får Bianca, en ung tjej att må dåligt av att gå in på sin blogg som är hennes jobb. Som att jag skulle gå till jobbet på Ica att få höra från kunder varje dag hur dåligt allt jag gör är, inte okej!

     • Sofia skriver:

      För att ”M” är en mobbare som inte vågar stå för det hon skriver, så därför väljer hon att vara anonym och kommentera här så att ingen vet vem hon är 🙂

      Hoppas du är stolt över dig själv att du får Bianca, en ung tjej att må dåligt av att gå in på sin blogg som är hennes jobb. Som att jag skulle gå till jobbet på Ica att få höra från kunder varje dag hur dåligt allt jag gör är, inte okej!!!

  • Sofie skriver:

   Har du någon gång tänkt på HUR du uttrycker din ”åsikt”? Prova nästa gång att säga det på ett snällt sätt så mår nog både du och sen som tar emot din ”åsikt” bättre!

   Behöver inte va så elak och negativ när du skriver..

 • Anne skriver:

  Hej miss B. Fick hem mina caia borstar palett o necesär. Mkt nöjd. Bra jobbat. 🤗🤗🤗

 • Anonym skriver:

  Fyyyfan vad bra av dig att nämna det här med Isabella Löwengrip i podden. Alltså folk har vetat om att hon hittar på massa skit för länge sedan, men det är riktigt tråkigt när influencers backar hennes beteende och på så sätt förstör sin egen trovärdighet. Du visar helt o hållet att hennes beteende är fel och att man helt enkelt inte gör pr på någon annans misär, vilket säger mycket gott om dig.

 • Maria skriver:

  Vad är det för spydig kommentar?!? Att du inte skaffar dig ett liv och fokuserar på det istället!

 • Maria skriver:

  Du måste ju vara väldigt bitter när det går bra för bianca…haha helt otroligt hur du orkar bete dig

 • Erica skriver:

  Jag och min tjejkompis har märkt att du skrivit svedala som titel på en video och även nämt det i en annan video. Svedala är en kommun i Skåne, har du råkat förväxla det med Svealand? Snälla svara ❤️

 • Emelie skriver:

  Hörde också den delen men förstår inte varför ni plockat bort den? Så skönt med någon som inte skyddar en lögnare som Isabella.

  • Eva skriver:

   Har inte lyssnat på podden men om det är som några här skriver att B har påstått att Isabelle L har ljuger är det klokt att det har raderats i podden. Risken är annars stor att Isabella stämmer B för förtal. Risken finns dock fortfarande eftersom påstående gått ut i etern. Att offentligt påstå att någon ljuger är allvarligt och kan vara grund för åtal.

  • Anonym skriver:

   Bianca är trettio steg ovanför Isabella, Isabella är ingen jämfört med Bianca. Isabella hade nog ätit sitt eget skit för att ha biancas följarskara o ”makt” hon har nu bland sina följare. Så hon behöver inte vara rädd för Bella. Bella är en nobody, hade hon varit någon hade hon intr behövt koka ihop content

   • Eva skriver:

    Isabella har drygt en kvarts miljon följare. Hur många har Bianca? Isabella har nog Inget behov att få Biancas följare som är alltför unga.

    • Emelie skriver:

     Hahaha! En kvarts miljon? Bianca har nästan 900 000- BARA på instagram. Isabella har hälften på instagram och har varit med i 15 år. Hennes statistik är lögn, därför har den inte varit offentlig. Stackarn tar tillomed med ”linkedin” som följare 😂 Till o med skavlan skämtade om hennes ljugande.

     Hon är störd på riktigt, kokar ihop grejer för att folk ska reagera då ingen annars är intresserad av henne. Och även om hon blev utsatt för hot eller nått, vad har hon för anledning att prata om någon annans ekonomi? Hon påstod ju även att hennes kära ex aldrig kommer komma tillbaka i sverige men newsflash! Han har varit här ett bra tag.

     Folk är ju inte dumma, hon har själv sagt att när det är dags att sälja något så är hon ”snäll” på bloggen. Hur sorgliga är ni ens som skyddar en sån störd människa? Hon behöver hjälp på riktigt. Det är inte normalt att koka ihop hot som hon gjorde när hon själv satte en hotlapp på sin bil, som hon nu erkänt också för att avleda hennes statistikbluff. Alltså fattar ni? Människan sätter upp en hotlapp SJÄLV på sin EGEN bil för att nån avslöjat hennes statistik. Alltså helt ärligt varenda ett av biancas ord var rätt, det är bra att folk i den världen ser igenom o inte bara ryggdunkar lögnare.

    • Anonym skriver:

     E du dum? Haha Bianca har över en miljon följare, PÅ RIKTIGT. Hur kan du ens jämföra med bellas 250,000? Isabella hade gjort allt för biancas följare. Allt Bianca tar vid blir vid guld medan det som Isabella tar vid vill man inte veta av. Bellas företag hade 600,000kr i vinst, biancas – flera miljoner. Så snälla, vi vet vem som är on top här.

    • Tina skriver:

     Eva du är utr o cyklar! Bianca har nog det fyrdubbla i följare så Isabella är ett skämt jämfört med Bianca

 • Frida skriver:

  Bianca REKLAM Ingrosso

 • Sara skriver:

  Har du och din kille gjort slut

 • M skriver:

  …som sagt vi som heter M är inte ens samma personer. Vi lägger ner detta…allt som händer är att varje gång vi kommenterar dräller idet in mer inkomst till den som inte sköter sitt jobb = hennes inkomstkälla för usel blogg , podd o annat skit. Inte värt att mata henne mer!

 • Hanna skriver:

  Känner absolut inte Isabella Löwengrip och vet inte mycket om henne. Men väldigt fult och lågt av dig att snacka skit om henne. När du faktiskt inte vet utan bara gissar och antar. Men du kanske tycker om att försvara män som anklagas för att bete sig illa? Varför tycker du synd om hennes ex? Känner du honom? Vet du hur Isabella och barnen har mått? När du nu är så känslig för att folk snackar om dig och din familj utan att ha alla fakta så borde du knappast bete dig likadant mot en annan offentlig person. Hur upprörd har inte du varit över att många tar parti för din mamma och tycker illa om din pappa? Vad är skillnaden i att du nu beter dig likadant?

  • Emelie skriver:

   Isabella har hittat på sitt eget hot så du kan lägga ner med att skydda en manipulativ galning. Du behöver nog lila mkt hjälp som hon om du inte ser henne historik av vad hon gör för pr.

  • Anonym skriver:

   Hade Isabella o barnen mått så jävla dåligt hade hon hållt munnen och gått under jorden ett tag, inte gått till varenda tidning för att prata om nån annans business problem. Hon är inte frisk nånstans.

   • Anonym skriver:

    Hennes ex har ju släppt massa sms som bevisat att Isabella själv fejkat sin egen hotlapp när hennes statistik blev avslöjad, så hur kan någon ens tro på människan?

    • Hanna skriver:

     Och Pernilla har öppet berättat hur illa behandlad hon blev i sitt äktenskap och även suttit i rättegång. Men Bianca förminskar det med att det är överdrivet och uppförstorat och vill inte att någon ska snacka massa skit som inte har alla fakta eller känner dem. Men nu gör hon själv likadant. Som sagt jag känner inte Isabella, vet inte vad som hönt och inte men jag skulle inte snacka skit om henne eller någon annan på en stor plattform som når ut till många när jag inte är inblandad i situationen. Bianca verkar tycka att det är okej men inte om det sker mot henne. Sten i glashus.

     • Lena skriver:

      Han mordhotade ju Pernilla. Det är inte ok att mordhota någon oberoende av omständigheterna. Så även om vi inte vet anledningen får man aldrig mirdhota någon. Det kan aldrig bortförklaras.

     • Sofia skriver:

      Om ni vill älta en jobbig skilsmässa ni hört/läst om är stalltipset att inte försöka göra det med exmakarnas barn, i synnerhet inte om det går ut på att snacka skit om den ena föräldern. Herregud vad tänker ni med! Är ju inte jämförbart på en enda fläck med pratet om Löwengrip, oavsett om det är skitsnack eller inte.

 • Olivia skriver:

  Ville bara glida in här och kärleksbomba lite för att väga upp i alla fall lite av all bitterhet och avundsjuka i detta kommentarsfält. Tycker både du och Alice är GRYMMA, världen behöver fler unga tjejer som vågar ta plats och tro på sig själva och ni är fantastiska på det ni gör, vilket eran framgång är ett klart bevis på. Låt ingen säga något annat.

  Ni som som lägger tid och energi på att sprida hat, lägg den tiden på något vettigt i stället så ska ni se att ni kommer lite närmre den framgång Bianca har nått som ni uppenbarligen avundas så mycket. Tänk vilken vacker plats världen skulle vara om folk bara lyfte och peppade varandra och höll käften rent ut sagt om de inte hade något snällt att säga. Sprid lite kärlek istället, jag lovar att ni kommer må bättre.

 • Eternal skriver:

  Bianca, det du gjorde i podden var briljant och bra.

  Så många som håller tyst istället för att ifrågasätta lögnerna som sipprar ut från Ljugengrip.
  Vad i helvete är folk rädda för?

  Bravo 👍🏻👍🏻👍🏻

 • åsa skriver:

  Men nu är det väl ändå tråkigt att återigen har tjejer fällt tjejer, så sluta tjata om att killar/män är ett problem. Så mycket skit har ju får Bianca att sluta blogga och det av 100 % tjej/kvinnor. Trist

  • Louise skriver:

   Fast det är ju två helt skilda problem? Vad har det ens med saken nu att göra? Män beter sig illa mot kvinnor på helt andra sätt än vad kvinnor gör mot kvinnor. Anyway, jättetråkigt Bianca att detta har blivit ett sånt problem! Förstår inte vad som driver fram detta hat från människor, tycker jag ser det överallt på nätet. Starkt av dig att känna efter och göra det du behöver för att må bra. Hoppas du kan lämna detta bakom dig med vetskapen att avundsjuka och småaktighet är två starka drivkrafter för hat och att sådana kommentarer egentligen inte har med dig att göra, utan snarare speglar personerna som skriver dem. Kram!

 • Sara skriver:

  Jag brukar inte kommentera sånt här men nu blir jag förbannad på riktigt!!!!! Kommer använda en del versaler och det kan tyckas omoget men det skiter jag i. Fy FAN rent ut sagt för er som går in och och bara dissar. 1. Bianca och Alice är två FETT framgångsrika tjejer som uppenbarligen gör sitt jobb så jävla bra eftersom det går så ofantligt bra för dem. De är smarta affärskvinnor, vilket folk uppenbarligen inte förstår. 2. De pratar inte överhuvudtaget bara om väskor och skor, tvärtom så använder de sin position till att prata om viktiga samhällsproblem och de försöker hjälpa unga tjejer att inte känna sig ensamma med vissa jobbiga saker i livet som man får utstå. Har ni som kommenterat ens lyssnat på deras podd? 3. Vad ger det er att bara trycka ner två personer på det sättet? När man beter sig så, är det man själv som har stora problem och behöver söka hjälp. Och jag överdriver inte nu. För mår man bra i sig själv så har man inget behov av att trycka ner andra. SÅ ÄR DET BARA! Om ni tycker de är dåliga, GÅ inte på showen, ingen är tvingad. Men sitt inte och tryck ner era medmänniskor utan anledning. Folk är blåsta på riktigt… Psykisk ohälsa är ett SÅNT jävla problem i Sverige och ändå beter man sig så mot varann, det är skrämmande.

  Jag hoppas verkligen inte att ni tar åt er, Alice och Bianca. Ni får inte göra de, snälla! Det är DEM som har problem, inte ni.

  • Cilla skriver:

   DE heter det…..
   För det andra är hon själv så noga med att vara ’rak’ och ’säga vad man tycker’ – så det får hon (B) allt stå ut med…….

   • Hanna skriver:

    Att säga vad man tycker och att vara elak – som många i det här kommentarsfältet – är inte samma sak. Jag lärde min dotter det när hon var 6 år, men tråkigt att inte din mamma också lärde dig det i tidig ålder. Man får säga vad ma tycker, så länge man inte är elak. Bianca säger vad hon tycker, men är aldrig elak.

   • Annika skriver:

    Lite skillnad att säga vad man tycker ,mot att vara elak….

   • Sara skriver:

    Ännu ett kvitto på att du/ni inte fattar helt enkelt. Tycker du att det är viktigt i sammanhanget att märka ord? Du förstod inte mitt budskap som helhet för att jag skrev ”dem” istället för ”de” eller?
    Jag tror inte de menar att de tycker man ska ”säga vad man tycker” genom att ösa helt menisngslös skit på en helt oskyldig människa. Normalt funtade människor förstår den skillnaden.

   • Pernilla skriver:

    Minsann! Snälla Cilla, tänk om du kunde lägga all denna energi på något konstruktivt istället? Tänk vad bra det kunde varit.
    Stanna upp och fundera över ditt beteende. På riktigt.
    Känns det bra eller kan du bättre? Det är aldrig för sent att ändra beteende.

 • Mia skriver:

  Hej Bianca, Jag har följt dig och din blogg sen du startade. Följer även din mammas (sen hon startade också. )Så många år har det blivit och härligt läsning och inspiration som jag fått från er💕Jag brukar inte kommentera men nu måste jag bara för denna hets och elakheter mot dig är så fruktansvärt. Jag förstår dig Bianca om du lägger ner din blogg. Det är bara så tråkigt att det onda ska vinna över det goda. Du är så himla bra Bianca! Mycket avundsjuka är det… Hoppas du kan se bortom det och att du kommer ut ännu starkare! 💕Stor kram till dig från mig! 💕🙏

 • Älskare xoxo skriver:

  Vill så gärna gå på eran live podd, värkar va jätte bra. Ni är mina förebilder och sluta inte med de ni gör❤️ Allt hat är inte sant de är bara surskallar som försöka må bättre om sig själva genom att trycka ner andra❤️❤️❤️

 • Matilda skriver:

  Ni är grymma!

 • Catarina skriver:

  Alla ni som är hatiska mot Bianca och kanske även mot andra offentliga personer … fattar ni vad ni eventuellt har åstadkommit?? Hoppas ni är riktigt nöjda nu!! Tänk att vara SÅ otrevlig i kommentarer i en blogg! Bedrövligt!!! Ni har bidragit till att Bianca kanske kommer sluta blogga. FY SKÄMS!!! Så idiotkorkade ni är. Samma sak var det för Therese Lindgren. Vem ska ni nu ösa ert hat över innan ni bryter ner ännu en människa?

 • Johanna skriver:

  Det gör ont i hela min själ att läsa dessa fruktansvärda kommentarer, jag har stolt köpt biljett tillsammans med mina 4 tjejkompisar! Vi ses i globen och jag ser så fram emot det. Du är en driven, självsäker och fascinerande person, fortsätt med det du gör och låt de andra som inte förstår sig på influenseryrket nockas av dina framgångar! Längtar alltid till er pepp på tisdagar i podden! Puss & kram

 • Marianne skriver:

  Men hur sjuka är en del?! Man tycker att Bianca är en dålig förebild för deras barn! Men hur är man själv som förebild för sina barn när man ger sig på en ung tjej som vid flera tillfällen har uttryckt att hon mått dåligt och haft ätstörningar! Jag har själv både barn och barnbarn och tycker att Bianca är en lysande förebild! En modern ung tjej som vågar stå upp för sina åsikter och har gjort en lysande karriär! Och att tycka att det borde komma någon från Handels och prata om bra utbildningar🙄. Ja vad ska man säga, du har nog inte förstått hela grejen. Man kan faktiskt lyckas och bli väldigt framgångsrik utan en massa högskolepoäng. Och högskolepoäng är faktiskt inte heller någon garanti för bra jobb i framtiden! Men däremot en garanti för studielån som ska betalas under en lång tid framöver. Så stå på er Bianca och Alice, ni är fantastiska förebilder för otroligt många ungdomar (och deras mammor😍)

 • Christin skriver:

  Kära Bianca, fortsätt att vara precis så öppen och modig som du varit hittills! Vi behöver människor som du. Ge inte upp trots att jag ser och förstår varför du vacklar. Kärleken till dig kanske inte når dig, suddad av tokskallar, men den finns här och jag hoppas du kan känna den! / 3-barnsmamma. ❤

 • Birgitha skriver:

  Bianca!
  Jag har aldrig följt din blogg. Däremot har jag sett dig på tv som de flesta andra. När jag nu läser vad du har fått ta emot blir jag bedrövad in i själen! Jag vet att du troligen inte kommer läsa detta, men du har åstakommit stora saker. Tänk på alla unga personer du har nått. Du är fantastisk, kom ihåg det.

 • Carro skriver:

  Bianca!
  Blir bestört över att du ska sluta göra nåt du älskar, blogga!
  Du är en förebild för väldigt många ungdomar! Jag är mamma till en son som har grav dyslexi. Han har inte missat ett enda avsnitt av Wahlgrens värld! Genom dig har han förstått att man kan ha en åsikt, tycka, stå upp för sig själv, gråta, prata, vara svag, vara stark! OCH han läser o kämpar med din blogg. Bianca du gör så mycket bra, du är en förebild! Låt oss alla (vi är många) som tycker att du är helt unik få ge dig energi att må bra, vi lämnar oftast inte kommentarer men vi finns där o älskar dig precis som du är! Må så gott o sköt om dig ❤️

 • Lena M skriver:

  All kärlek till dig Bianca ❤️
  Tappar tron på mänskligheten när man läser alla hatkommentarer 😒 var ska ni nu ta vägen o spy ut ert hat, bitterhet o avundsjuka ? SKÄMS !!!

 • Anna skriver:

  Helt otroligt sjukt hur människor och framförallt kvinnor kan skriva hat till en ung driven tjej, fruktansvärt att det är medelålders kvinnor som står för det mesta hatet. Det måste ligga avundsjuka bakom, en dålig uppväxt, tragisk barndom eller nåt liknande. Man kanske har egna döttrar i Biancas ålder som det inte går bra för på något sätt, anledningarna kan vara många. Men att sätta sig och skriva ner hatet på en blogg är så fruktansvärt sjukt, då tror jag att man ska söka hjälp för att bli av med de demoner man brottas med. Jag brukar säga till mina döttrar att det vore så kul om dom hade Bianca som kompis, han är rolig, hon är driven, hon vet vad hon vill, hon är sig själv man ler och skrattar och det är väl en väldigt bra egenskap att få andra att le och skratta. Skäms ni som skriver hat på denna blogg och på andra sociala medier. Tänk om det var ert barn som blev utsatt för näthat, hur skulle det kännas??, inte bra kan jag gissa.
  Skaffa er ett eget liv, skaffa pojkvän, köp en hundvalp men ge fan i att mobba en ung tjej. GOD JUL

 • Malin skriver:

  Åh, Bianca, får vondt av deg ❤️ Bra val å ta bloggpause. Skjønner ikke hvordan folk kan være så grusomme mot deg og Alice i kommentarfelt. Nettroll. Skulle så ønske at jeg kunne dratt til Stockholm og se på showet i Globen, men kan dessverre ikke. Stay strong! ❤️

  BTW, sååå dumt at Wahlgrens Värld på dplay Sverige ikke kan ses fra Norge lenger! Var midt i sesong 4 så kunne jeg ikke se mer 😭 Orker ikke å vente 😥 Dplay Norge henger såå langt bak, de sendte sesong 3 i høst. Men gleder meg til å se resten en gang neste år ❤️❤️❤️❤️ Gooooood jul, Bianca, håper du får det fint med de du er glad i, så er det nytt år og nye muligheter i 2019 ❤️❤️

 • EmelieA skriver:

  Only love.❤️

 • Britt fitt skriver:

  Oj vilka långa spalter med texter folk skriver till stackars Bianca! Det syns att hon berör många.

  Säger bara: så jävla typiskt svenskt- skriva av sig och klaga på människor det går bra för.

  No more fucka to give!! Stämmer så bra här

 • Mia skriver:

  Bianca, Snälla scrolla bara förbi dom dåliga, konstiga kommentarerna och fortsätt dit liv o blogg som vanligt, låt inte dessa människor påverka dig, du vet att du är så mycket bättre än dom som väljer att skriva dåliga saker, du vet vilka som betyder mest för dig så kör hårt och fortsätt som vanligt tjejen, önskar dig o familjen en riktigt God Jul❤️

 • Maria skriver:

  Bianca, Snälla scrolla bara förbi dom dåliga, konstiga kommentarerna och fortsätt dit liv o blogg som vanligt, låt inte dessa människor påverka dig, du vet att du är så mycket bättre än dom som väljer att skriva dåliga saker, du vet vilka som betyder mest för dig så kör hårt och fortsätt som vanligt tjejen, önskar dig o familjen en riktigt God Jul❤️

 • Adele skriver:

  Fina fina Bianca! Jag följer inte din blogg regelbundet, men efter att ha läst om allt hat du tvingas utstå så kände jag att jag var tvungen att gå in här och skriva några rader till dig.

  Jag förstår mycket väl att du mår dåligt över att gå in och läsa alla fruktansvärda kommentarer härinne. När jag läser att du ska sluta blogga blir jag både förbannad och ledsen. Förbannad för att alla dessa tragiska nollor som skriver elaka saker lyckas få dig att tvivla på dig själv, och ledsen för att jag ser hur illa människor bär sig åt. Samtidigt så förstår jag dig så väl, kommentarerna härinne är inte riktade till mig och ändå får jag stark ångest när jag läser dem.

  Det jag ser härinne är ett gäng avundsjuka och bittra kvinnor som inte står ut med tanken på att någon som är både yngre, mer begåvad och snyggare har kunnat lyckas så bra som du gjort. Du har mycket att vara stolt över! Inte bara att du är vacker som en dag, utan även för din underbara familj och din härliga energi.

  Jag har också fått min beskärda del av hatiska kommentarer, och det var inte förrän jag förstod att det inte går att göra alla till lags som jag orkade härda ut. Snälla sluta försök få alla att tycka om dig, du kommer bara att slita ut dig själv! Det kommer alltid att finnas människor som inte tycker om det vi gör eller är, vi behöver bli bättre på att klappa oss själva på axeln och bli våra egna bästa vänner. Du kan bara göra ditt bästa och om det inte duger i vissas ögon så låt det vara så. Det är deras problem.

  Jag hoppas du återfinner styrkan snart och kan skaka av dig alla dessa hemska människor. De är inte värda din uppgivenhet, låt dem inte få ta det som är ditt ifrån dig, din livsglädje. Låt ingen som inte behandlar dig med respekt få ta någon plats i dina tankar, än mindre ditt liv. Stäng dem ute och försök fokusera på de som ger dig styrka, de som älskar och ser upp till dig. Fokusera enbart på det som ger dig glädje i livet, allt annat är oviktigt. Du är så jävla bra, heja dig starka och kloka kvinna!

  Många kramar! ❤

 • Hanna skriver:

  Ville bara säga att du är SÅ GRYM! Folk som hatar gör det för att dom inte är lika framgångsrika som dig. Du är helt fantastisk på allt du gör, CAIA är en riktig succé och allt du rör blir helt enkelt guld. Vill bara att du ska veta hur grym du är, sen är det svårt att ta åt sig kärleken men inte hatet. Men jag hoppas att trollen blir anmälda och faktiskt får konsekvenser för sitt äckliga beteende så att de slutar. För ingen ska behöva utstå så mycket hat du har fått för ingenting. Kram på dig<3

 • Ss skriver:

  Såg i aftonbladet att du skulle sluta blogga. Brukar inte kommentera. Du är så otroligt duktig och tycker på ett sätt att du ska försöka använda bloggen föf att sälja dina produkter. Men förstår om du får ångest. Försök att se folks kommentarer som avundsjuka och använd bloggen för din egen vinning.

 • Hege Karina skriver:

  JätteBra att du sätter ner foten. Du är en fantastisk människa och föebild, för att du rest dig efter din svåra uppväxt. Och nu visar du att du inte finner dig i att ta emot missgynnsamhet och påhopp. Håller alltid på Dig Bianca Ingrosso.

 • Malin skriver:

  När jag läser i den här bloggen blir jag uppriktigt arg. Arg på alla as som sitter och skriver direkt elaka och kränkande kommentarer. As som gömmer sig bakom en skärm och trycker ner andra för att hävda sig själva. Egentligen är det ju synd om dessa människor, för människor som måste trycka ner andra på detta viss har ofta stora problem själva. Men det gör det inte okej! Ta tag i era egna problem och sluta trycka ner andra!

 • Linda skriver:

  Hej Bianca!
  Jag läste på nätet imorse att du ska sluta blogga med anledning av hatkommentarer.
  Det är tragiskt att så många kvinnor mår dåligt med sig själva och måste uttrycks sig med hat till en annan individ. Ännu värre anser jag det vara att dessa kvinnor inte är några förebilder till sina döttrar genom att lägga sin tid på att sprida hat. Att de inte har sunt förnuft att ena förstå att hat skapar hat och att de bidrar till ett värre samhälle för sina döttrar. Jag har aldrig kommenterat någons blogg, men du behöver få höra att DU ÄR EN FÖREBILD för alla unga tjejer. Du är stark och står upp för dig själv genom att säga vad du tycker och tänker med respekt för vad andra tycker o tänker. Det stärker tjejers självförtroende och styrkan att våga tro på sig själva. Tack för det du gör och fortsätt med det!

 • Yvonne Bengtsson skriver:

  Hej Bianca! Jag läser aldrig bloggar o läser aldrig din. Såg nu på Aftonbladet att du lägger ner din blogg. Bra beslut om du mår dåligt. Ingen ska trampa på dig fina flicka. Däremot tittar jag på Wahlgrens värld. Jag tycker du är en fantastisk person! Du har sån härlig humor, genuint snäll, vacker så man dånar, ärlig o helt underbar.. God Jul till dig o de dina! Yvonne 67 år

 • Erica skriver:

  Alltid undrat hur du/ni som bloggar orkar med alla korkade människor seriöst alltså 🙂 tycker du gör helt rätt beslut! Kram

 • Anne skriver:

  Hej Bianca, du gör helt rätt beslut även om jag hoppas att det bara är en paus från bloggandet!
  Ta hand om dig och ha en härlig semester, God Jul och Gott Nytt År!

 • Eva skriver:

  Hoppas ni näthatare är nöjda nu vilka förbannade patetiska sorgliga människor utan liv ni är!

 • Fredrik skriver:

  Jävla näthat. Fega människor som sitter bakom en dator. Undra om de skulle kunna säga det in your face ?.! Tror inte de. Och varför om de nu ”ogillar dig så” går de överhuvudtaget in och läser din blogg,lyssnar på er podd eller kollar på Wahlgrensvärld……för mig helt OBEGRIPLIGT OCH ORIMLIGT. Keep going. Tror du räddat många…liv…. genom att va dig själv och visa att så här är de i livet…! Stå på dig. All Kärlek. God Jul o Gott Nytt År ❤🎅🎄🍾🍸🥂🕺💃

 • Amelia skriver:

  Ni som går in och skriver hat: hur orkar ni lägga tid och energi på det? Känner ni att ni blir glada och starka av att skriva hat till andra så kanske ni borde kolla upp det med en psykolog eller något för nått fel måste det vara…
  Bianca, antagligen gör du något rätt, eftersom de människor som hatar på dig antagligen gillar dig så mycket att de orkar gå in och lägga energi på ditt liv. Visst är det konstigt? Jag förstår faktiskt inte heller.

  Fortsätt med det du gör så länge du tycker det är kul, skit i vad andra tycker 🙂 Ta hand om dig.

 • Susan skriver:

  Lägg ner Bloggen istället, jag menar hur mkt hat kan man orka? Ge inte alla haters mer tändvätska, de hatar ändå, överallt, o ju mer du uppdaterar ju mer hatar dom. Tröstlöst o galet sjukt. Men så ere, dödssyndernas dödssynd Nr 1 är AVUND, det är det allt handlar om.

  Du är viktigast för Dig, Bianca ♥️

 • Melli skriver:

  Fyfan för er ÄCKLIGA människor som trycker ner andra människor och får de att må dåligt! Må ni brinna i helvete.

 • Julia skriver:

  Jag tycker det är skrämmande hur dåligt uppfostrade folk är!
  Sitta gömd bakom datorn och vräka ur sig leka kommentarer, och tycka det är okej.
  Folk är så avundsjuka på framgångsrika kvinnor som lyckas i tex. media branschen!

  Vi kvinnor måste sluta trycka ner varandra hela tiden, man måste få vara vacker, begåvad och driven!
  Utan att få nedlåtande kommentarer och personangrepp. Man måste verkligen tänka på vad man skriver till en annan människa, konstruktiv kritik och att bara vara elak är två helt olika saker! Jag förstår att Bianca vill ta en paus från bloggande, men tycker det är väldigt tråkigt att hon måste göra det av den anledningen att människor inte kan bete sig, Vad är det för fel med att bara vara snäll 2018!!
  Har man ej något vettigt att säga/skriva behöver man inte göra det alls!
  Tycker du är en otroligt begåvad och talangfull kvinna, du ska ej ta åt dig av dessa obegåvade och meningslösa kommentarer!
  XOXO

 • Anna skriver:

  Klokt beslut att ta en rejäl paus och hantera det egna måendet i första hand. Upplever att B varit ’upp och ner’ i både humör, inlägg mm senaste året och om man inte är helt i balans är det som sagt klokt att hantera det förs – innan man slänger upp allt möjligt i bloggar, poddar osv. Kanske kan B reflektera lite mer och bestämma inför nästa uppstart var hon ska ’lägga gränsen’ inför återupptagandet av bloggen – den är så väldigt öpoen och spontan nu att det kanske behöver analyseras lite. Sedan innehåller faktiskt kommentarerna övervägande del bara positivt, en del konstruktiva kommentarer med kritik och en mindre del är negativt trams rakt av. Glöm inte det positiva – utveckla och mogna så klarar man konstruktiv kritik och kan på riktigt bortse från det dåliga.
  Jag upplever att uppfattningen om allt ’hat’ är överdriven. En del är kanske det men det mesta är positivt eller konstruktiva åsikter. Glöm inte heller att B också ’kört mer med en stil’ i linje med ’jag gör vad f… jag vill’ ungefär – och då får man nog också utveckla förmågan att ’tåla mer’ samtidigt.
  Återigen så verkar det väldigt klokt med en paus och en reflektion och analys kring hur bloggen kan tas upp igen i framtiden när tiden är mogen.

  Lycka till med återhämtningen B och hoppas du hittar en lugnare mental tillvaro och balans i livet. Det ordnar sig nog ska du se!

 • Evelina skriver:

  kärlek <3

 • Madelen skriver:

  Tråkigt att det ska behöva vara som det är att det finns dom som ska näthata och mobbas.
  Har man inget snällt att säga är det bättre att inget säga alls och behålla det för sig själv för då sårar man ingen.
  Okej, man kan inte gilla alla människor. Men vad ger det att hata på andra? Det ger ingenting. Det blir bara mer negativt än vad det redan är.
  Varför känner man att man bara måste skriva dumma kommentarer?

  Till er som skriver elaka kommentarer:
  Ta perspektivet till dig själv och utgå ifrån dig själv. Hur skulle du känna om nån skrev eller sa nåt dumt till dig?
  Du skulle också bli ledsen, eller hur? För inte vill nån bli kallad för fula ord och elaka kommentarer?
  Det tror jag knappast nån vill. För alla vill väl bli behandlade väl och vill inte att nån ska vara elak mot en.
  Tänk efter först innan man säger nånting. Det kan bli missförstånd, nån kan bli riktigt ledsen på en och det är så onödigt.

  Till Bianca:
  Jag tycker att du är en stark person och verkar vara glad och jättegullig.
  Ta hand om dig Bianca, du vet själv vad du behöver för att må bra. Låt ingen trycka ner dig. Du är bra som du är. <3

 • Natalie skriver:

  Tråkigt att se att så många elaka kommentarer. Jag blir helt matt när jag läser dom, kan inte ens tänka mig hur du känner.
  Hoppas du kan hämta energi från din familj och dina vänner <3 tänk på att det är så här för alla stora kändisar, kanske får du försöka hitta någon strategi för hur du ska göra med näthat. Jag hörde exempelvis att Alexander Skarsgård aldrig läser recensioner om sig själv.
  Gör det du blir glad av och som du är duktig på och strunta i vad elaka människor tycker! <3 de har säkert massor av ilska inom sig själva. Är man lycklig med sitt liv så känner man oftast inget behov av att vara elak mot någon annan

 • M skriver:

  Vilken knasig värld… kränktheten tid!!

 • Carl skriver:

  Kan inte du bara hålla käften som går under alias ’M’. Du vågar ju inte ens stå för vem du är. Du vågar ju inte ens skriva ditt namn din lilla fjant. Och snälla sluta vara så avundsjuk att du måste sitta o tracka på denna fantastiska människa.

  Bianca. Så många du inspirerar dagligen. Så många som ser upp till dig. Jag som motsatt kön tycker du är HELT FANTASTIK.

  Du förtjänar allt gott i livet. Låt inte näthatet nå dig, du är för bra för allt sånt. Och det är BARA avundsjuka och inget annat. Alla är inte lika framgångsrika som du är, men du är helt rätt person att få vara det ! Vilken jävla kvinna du är ! Huvudet högt, ALLTID !

 • Anita skriver:

  Alltså! Har alla ni äldre kvinnor glömt bort hur ni själva var när ni var unga? Det har inte jag. Ingen större skillnad på mitt uteliv då och deras nu. Jag förstår inte att ni orkar gå in här och skriva dessa sura kommentarer som en del av er skriver. Vilken mobbing av en ung tjej. Lägg ner med det. Prata inte med hat i mun helt enkelt. Det är verkligen antifeminism. Skäms på er. Ingen tvingar någon att läsa eller lyssna på Bianca om man inte vill. Det kan ju inte vara så svårt att fatta? Eller?
  Heja Bianca, säger jag bara. Stå på dig och var dig själv. Du är så sjukt rolig, härlig och underbar person. Brukar inte läsa din blogg men gillar din podd. Du och Alice behövs. Ärliga, jordnära och härliga tjejer som vågar ta för sig och njuta av livet. Fortsätt så och låt inte hatarna få ta din kraft. De är de inte värda. Ni gör mitt liv roligare och intressantare. Tack! Kärlek! ❤️

 • Marie skriver:

  Så trist jag älskar verkligen din blogg jag hoppas att du snart är tillbaka synd att det finns personer som ska vara så elaka och taskiga ta hand om dig Bianca jag hoppas att du snart är tillbaka igen gott nytt år till dig och din härliga familj kram

 • Maria Carlzon skriver:

  SERIÖST!!!!
  Vad fan är det för fel på er idioter som sitter och skriver massa skit ? Klart som fan att ni är gröna av avundsjuka ! Varför sitter man annars och letar upp och läser en blogg ? Om Bianca är så förbannat dålig så låt bara bli och titta. Vad är det för mindervärdeskomplex ni lider av ? Kom aldrig mamma på er skolavslutning ? Eller va det pappa som aldrig sade att han älskade er ? Va fröken i skolan inte snäll nog?
  Väx upp för fan ! Låt Bianca vara ifred . Hon har betydligt mycket mer mod och stake , värdighet och framgång än alla ni nånsin kommer ha tillsammans . Ett tips från coachen – GET YOURE OWN GOD DAMN LIFE-

  ❤️ Bianca ❤️

 • Karolina skriver:

  Bianca! Du e min förebild, min idol och jag älskar dig❤️ har också fått ta emot hat och haft bullemi osv och vet hur svårt det är varit mobbad sedan jag var 5 år gammal. Du e en solstråle som lyser upp livet, natten och min tillvaro❤️❤️❤️ sluta aldrig med det du gör för du är Queen ❤️finns för dig 24/7 och skulle verkligen vilja bli din vän för vet exakt hur det känns❤️ Har mejlat dig med ❤️ Älskar dig bianca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *