BILJETTER FINNS ATT KÖPA NU!!!!!!

– I samarbete med Live Nation

FOTO AV: @fabianwester

NUUUUU kan ni köpa biljetter till vår showcast!!!!! Biljetter köper ni HÄÄÄR <3 Detta känns så SJUKT!!!!!

Ni får INTE missa detta!!!! Vi kommer köra en galen show med gäster och MASSOR av överraskningar. Detta är också en perfekt julklapp att ge bort, det är alltid uppskattat att få en upplevelse! Kan ni fatta att vi ska göra detta??? Jag kan inte fatta haha.

HÄÄÄÄR köper ni era biljetter!!!

113 reaktioner på “BILJETTER FINNS ATT KÖPA NU!!!!!!”

 • Hanna skriver:

  265-450 kronor per biljett, för att sitta på avstånd i globen och höra ett samtal mellan er? Och 13-årsgräns på parkett och ingen gräns på läktaren? Allting låter ju helt rubbat… Hur mycket storhetsvansinne har man när man bokar in sig i globen?

  • Ann-Sofie skriver:

   Vilken tur att det är helt upp till var och en om man vill gå dit eller inte, eller hur? Varför ens kommentera såhär? Om du tycker det är ”fel” låt bli att gå, enkelt.
   Sen tror jag inte de bokat detta för sig själva utan de här fått en förfrågan om att göra det här.

   Heja er Alice & Bianca! Kör bara!

   • Marianne skriver:

    Eller för att ’köra bara’ som du skriver så vore det ju inte heeeeelt fel om A o B använde sitt förstånd lite…. Och tänker sig för lite vad de pratar om denna gång.

  • Malin skriver:

   Mycket märkligt resonemang med åldersgränsen. Betyder det att det som inte är lämpligt att höra för minderåriga inte hörs till läktaren?🤔Avancerad censurteknik. 🤣

   • Fat skriver:

    Men det kanske är säkerhetsrestriktioner från Globen? Tror ni verkligen att det är ett upplägg Alice och Bianca valt själv?

    • Dixi Wonderland skriver:

     Precis! Det är väl knappast Alice och Bianca som bestämmer regler och åldersgräns utan Live Nation tillsammans med Tourn. Ibland undrar man verkligen hur vissa av er tänker när ni kommenterar?

    • Malin skriver:

     Exakt var i min kommentar skriver jag vem som satt åldersgränsen? Det är väl rätt självklart att a o b inte tar såna beslut. Men tycker inte du att det är märkligt med olika åldersgränser på olika platser? Jag hade kunnat förstå det om det var en show där man typ kunde bli ”attackerad” eller på når vis utsatt eller skrämd på främre raderna eller nåt. Men nu handlar det väl om att lyssna och alla lär väl höra samma sak var man än sitter?

     • Anna skriver:

      Håller med dig Malin – verkar ologiskt om det inte är som du säger att det händer något speciellt IM man sitter närmre osv. Sen fattar jag inte om folk betalar så mycket för det här. Men det är ju upp till var och en.

  • Cilla skriver:

   Finns inga ord…….Herregud säger jag bara. 😑

  • Ella skriver:

   WORD.

  • nn skriver:

   Håller med Hanna!

   Verkligen storhetsvansinne? Globen? Ett enda stort skämt är vad det är! Vad har en 23 åring och en något yngre bortskämda ungdomar för något att tillföra andra vanliga ungdomar? Inte ett dugg. Ert liv består av shopping, resor, äta ute på restauranger ständigt, märkeskläder, resor resor resor, alkohol, vad i hela fridens namn har ni att tillföra överhuvudtaget till unga människor! Däremot hade det säkerligen varit betydligt mera givande för unga människor att höra en föreläsning i Globen av riktiga studenter som pluggar på Handels eller någon annan högre akademisk utbildning och som kan pusha ungdomar om hur viktigt det är att tänka på sin framtid och skaffa sig en utbildning så att man kan försörja sig och få en hygglig pension i framtiden. Sitta och prata om glamour med vanliga fattiga ungar i Globen, omg. Hoppas verkligen ungarna slipper se er sitta och pimpla alkohol också och att de slipper sitta och höra er prata om detta ständiga tjatiga sexpratet som ni så generöst delat med er av i eran podd. Men money talks, detta är väl ingen välgörenhetsgrej, utan pengarna tjänar ni väl själva då Globen ska fyllas, eller är det någon organisation dit hela gaget skänks?

   • Cilla skriver:

    Underbar kommentar!! SPOT ON!!! Håller heeeeelt med.

   • Mathilda skriver:

    Fan va trist att sitta i Globen och lyssna på nån som går på Handels snacka om sin utbildning, geeez…

   • ISA skriver:

    Snark vad tröttsamt med personer som fortfarande 1. tror att Influenceryrket enbart består av glammiga event och frisötbesök 2. tycker man måste skaffa sig en ”vettig” utbildning för att vara vuxen, få respekt och ta ansvar 3. automatiskt tänker att högskolepoäng = hög intelligens.
    Really??

   • Sofia skriver:

    Det är inte så stor skillnad mellan människor som har det gott ställt och de som inte har det. Ungdomars undringar, oro och bekymmer är likadana undantaget pengar så självklart kan tjejerna både tillföra något och inspirera andra ungdomar. Likadant med vuxna, de med mycket pengar lever ett bekvämare liv men i övrigt drar livet fram med dem också. Ingen slipper undan. Kan ni ju trösta er med, ni som tror att allt kan köpas för pengar.

   • AC skriver:

    Ja, spot on!

  • Bianca skriver:

   Priserna stiger eftersom att vi ska vara just i Globen, det är helt valfritt att gå och ingen måste att köpa biljetter 🙂

 • Emelie skriver:

  Men vad hände med er åldersgräns? Eller ni vet nog att ni inte fyller globen om ni har 18-års gräns. Tråkigt. Kvanitet före kvalité.

  • Bianca skriver:

   Vi vill att alla ska kunna gå 🙂 Och eftersom att dom som lyssnar på vår podd är många yngre så vill vi inte utesluta dom!

 • Emelie skriver:

  Jag beundrar dig Bianca å jag mår själv inte så bra.
  Men du är en fantastisk person och jag är så glad att du är så öppen att du berättar det.

  Massa styrkekramar å hopps du mår bättre snart.❤️❤️

 • Anna S skriver:

  Det är nog snarare så att det serveras alkohol nära parkett, men ingen servering på läktarna??

  • Gabriella skriver:

   Om det är det som är anledningen så är det ju än mer korkat att ha 13-årsgräns på parkett. Vad hjälper det liksom? Ska det vara alkohol inblandat borde ju gränsen vara 18 år.

 • Lina skriver:

  Åh herregud.. gick ju sådär på er förra live podd. Hoppas verkligen ni är med förberedda inför denna för förra gången var bara såå stel och fel.

  • Emelie skriver:

   Ja, det är klart det blir stelt med massa 8 åringar i kombination med de ämnen de tar upp. Och de var ju sååå noga med att påpeka att det skulle va åldergräns på nästa live-podd, men nej såklart, pengarna tog över, och helt realistiskt så skulle de ha ett tomt globen om det var 18 års gräns.

  • Bianca skriver:

   Vi var sjukt förberedda förra gången, problemet då var att vårt manus inte var anpassat för den målgruppen! 🙂

 • J skriver:

  Asså hur orkar alla ni negativa människor gå in här och lämna dessa jävla kommentarer! Om det stör er så mycket SLUTA gå in här, lovar att ni mår bättre av det.

  Om dom vill göra detta så låt dom göra det, herrgud svenska avundsjukan är här igen. Har ni verkligen inget bättre för er såhär i juletid????!

 • Lena skriver:

  Så tråkigt att läsa alla dessa trista och negativa kommentarer av avundsjuka människor som tydligen inte kan ta andras framgångar och glädjas med dem. Så små ni är, ni mobbare, att ni inte skäms. Sluta följa om ni nu har dessa åsikter. Det är faktiskt levande människor med känslor som ni attackerar med er drypande retorik.
  Er avund äter upp er inifrån och lämnar bara ett svart hål där empati, medmänsklighet borde sitta. Så gråa liv ni måste leva som måste hacka och jävlas med människor som är framgångsrika och gör något med sina liv även om de inte är akademiker.

  • AC skriver:

   Jag läser kommentarerna här för att jag tycker det är ett mysterium varifrån alla konstiga människor kommer och ibland kan man inte låta bli att kommentera – det gäller nog en hel del som kläcker ur sig ett och annat. Jag tror inte för ett ögonblick att de skriver som de gör för att de är avundsjuka, de tycker bara att en del är så himla knasigt och det tolkar du och en del andra som avundsjuka. Jag tycker synd om Bianca som blir så påhoppad från alla läger. Hon hade behövt en vuxen människa som hjälper henne att styra upp saker och ting. Hennes vimsiga och slarviga mamma är inte till någon hjälp så jag hoppas livscoachen kan göra en insats.

 • Sofia skriver:

  Åldersgränsen på 13 år kommer från myndighet och handlar om att skydda barn från den höga ljudnivån, som är ”värst” på parkett,.
  På konserter tror jag den gränsen gäller alla platser. Inget varken tjejerna eller Globen kan göra något åt.
  Globen är f ö en flexibel arena som hyrs av företag för sina event m fl, så den är verkligen inte bara till för jättestora konserter som en del här verkar tro eftersom de pratar om storhetsvansinne. Tvärtom förmodligen ett mycket bra val för deras showcast med gäster.

 • Melissa skriver:

  Fy!!! Det är ingen av er som lämnar dessa kommentarer som skulle göra detsamma till två medelåldersmän? Eller hur?
  Som en enkel och snabb jämförelse Filip och Fredrik. Skäms på er! Fruktansvärt pinsamt. Bra jobbat att lägga och öka prestationsångesten hos yngre tjejer.
  Jag hoppas ni inte titulerar er som feminister. Nej, tjejer använd detta som er drivkraft. Låt ingen någonsin säga att ni inte kan!
  Kärlek!

  • Hanna skriver:

   Dina egna ordval lämnar ganska mycket att önska. Fy, skäms… Hur gammal är du? Och vad tror du om dig själv? Och vad gäller feminism känns Bianca knappast som den bästa förebilden. Som har sagt intervjuer att manshatet gått för långt. På riktigt!!?? Kolla på tex Mia Skäringer med sitt modiga civilkurage, viktiga budskap och som verkligen fyller arena efter arena. Lite skillnad mot två unga tjejer som pratar om sina sexliv, hur fulla de blir, lägger fyllning i läpparna och lägger väldigt mycket fokus på utseende.
   För mig som kvinna, mamma och feminist är det absolut viktigaste att mina barn har sunda värderingar och bra förebilder. Och dit räknas inte Bianca.

   • Ingela skriver:

    Bra skrivet!!!

   • Sofia skriver:

    …men att jämföra en 42-årig kvinna med tjejer på 23 är ju hyfsat orättvist. Feminism handlar ytterst om att tjejer och kvinnor stöttar o stärker varandra, även om de är olika. Rätt många här som ger Bianca en rejält dålig upplevelse av feminism, vill jag påstå. Jag förstår precis vad Bianca menade med att manshatet gått för långt, ett uttalande som självklart inte handlade om att skydda män som är grisar eller ta avstånd från tjejer som råkat illa ut.
    Unga tjejer pratar smink, sex, festande, mode och killar/tjejer – inte alla, men väldigt många. Det är en fas i livet och inte ett tecken på att man är ytlig eller har kassa värderingar. Förstår att man som förälder till väl unga barn tycker det är olämpligt att de tar del av en 23-årings sexliv och festande, men då får man försöka avstyra det.

   • Evelina skriver:

    JAHA så om man är mån om sitt utseende eller gillar att prata om sex så är man ingen bra förebild? Snarare så att om man klankar ner på andra kvinnor eller människor överhuvudtaget så är man ingen bra förebild. Tänk på det innan du snackar om förebilder för sina barn

   • Melissa skriver:

    Hej Hanna!

    Vad precis lämnar det dig att önska? Vad ska jag skämmas för? Mina ord?
    Beträffande min ålder är inte den aktuell särskilt inte för dig, för vi känner inte varandra och du bör kanske ställa dig själv frågan vad du tror om dig själv.
    För mig är Bianca, liksom många kvinnor innan en suverän förebild. Som sagt du skrev det själv… Intevjuer.
    På riktigt, vadå? Känner inte till Mia Skäringer såväl och väljer att inte jämföra en kvinna med en annan.
    Du skriver ”två unga tjejer som pratar om sina sexliv, hur fulla de blir, lägger fyllning i läpparna och lägger väldigt mycket fokus på utseende” vad i detta är det som du går igång på? Jag undrar verkligen hur detta gör att du väljer att göra skillnad på just människor.

    Vilken förebild hade du då föredragit för dina barn, Hanna? Är det endast Bianca du lägger allt krut på och Alice är ok samt alla andra i liknelse.
    Vilka fler feministiska förebilder har du (än Mia Skäringer)? Vad är sunda värderingar för dig? Vad är en bra förebild?
    Men kanske det viktigaste, har dina barn Bianca som en förebild?

    Du verkar väldigt intressant som person och har väldigt starka åsikter om någonting du inte tycks förstå dig på helt. Jag har förståelse för dig!
    Önskar dig en trevlig julledighet och allt gott! Detsamma till dig Ingela.

  • Anna skriver:

   Filip och Fredrik har ju en annan målgrupp och inte lika unga följare! Om de hade samma följare som B hade de helt säkert fått kritik och anmälts i metoo rörelsen. Kritiken har knappast så mycket med kön och ålder att göra utan målgrupp, fokusområden, egna uttalanden mm. B är rar och go när hon lämnar ämnen som sex och tuff attityd åt sidan men nu håller jag med om att det är tröttsamt med sexsnack, fylle/festsnack, mensprat och smink samt psykiskt mående. Följer själv inte B utan mer Åsa ingeosso mfl men med unga döttrar håller man som mamma lite koll på vad de tittar på osv och jag uppmanar mina döttrar att titta på annat eller de goa inläggen med B när hon fixar hemma, är med djur och familj mm.

   • Melissa skriver:

    Hej Anna!

    Väljer Bianca sin målgrupp? Mer specifikt väljer man sin målgrupp? Både Alice och Bianca har ju båda visat på att de blivit överraskade över vissa åldrar gällande sina lyssnare. När vi ändå är där så kan jag meddela att jag växte upp i ung ålder med många i min närvaro och i min ålder som idoliserade dessa herrar (som fortfarande gör det) och vi var ju ganska unga vid det laget när mycket av det sändes. Jag gillar dock dem också på sitt sätt och kanske ansågs jämförelsen fel men jag väljer att inte ta tillbaka den då jag faktiskt känner så till viss del, jag vill hylla unga tjejer och jag vill ha mer klokhet i detta då det görs markanta skillnader, ett ytterligare bevis – era kommentarer.

    Varför känner du dig manad till denna kritik som du kallar det, Anna?
    Du skriver ”Den rör inte så mycket kön och ålder att göra utan målgrupp, fokusområden, egna uttalanden mm. Kritiken har knappast så mycket med kön och ålder att göra utan målgrupp, fokusområden, egna uttalanden mm.”

    1. Målgrupp. De väljer inte sin målgrupp och jag kan garantera att det stryks mycket med tiden målgruppen vuxit fram.

    2. Fokusområden redan på första och nu andra punkten får du det att låta som hon ställer upp för presidentvalet. Varför är det så viktigt att pleasa dig och så många andra? Ska man inte få vara sig själv? Har aldrig hört dem tala om knark exempelvis eller förespråkat något som man rent av far illa av.

    3. Egna uttalanden. Jo, jag tror Bianca har fått lära sig den hårda vägen vad som ska sägas i det offentliga rummet eller inte. Frispråkighet är för mig personligen uppskattat men varken du eller denna målgrupp är den som tar skada av detta och det vet du vem som tar skada? Det är just Bianca, ni krossar henne.

    ”B är rar och go när hon lämnar ämnen som sex och tuff attityd åt sidan…” Okej, man ska placeras i ett fack bete sig si och så, annars! Vad fint och snällt att växa upp med dessa krav. Råkar man fela då har man lika med syndat, så uppfriskande nytt. Hur kommer all denna tröttsamhet till dig? Jag förstår inte hur du nås utav det? Det hemsöker väl inte dig, utan då kanske till och med lockas av det på något vänster? Hur kan du annars veta så mycket och… Vad gör du då här? För att du följer Åsa Ingrosso?

    Nej, men även här är du som Hanna en mamma som jag nu har förstått en gång för alla har barn som ser Bianca Ingrosso som förebild!
    Era barn kommer bli fantastiska oavsett!

    Kram!

  • Marianne skriver:

   Grejen är ju att ’drivkraften’ (?) borde användas till nåt mer seriöst…..😑

   • Melissa skriver:

    Ni alla här ovanför, är ju otroliga.

   • Melissa skriver:

    Måste säga att jag blev ytterst befärad när jag såg kommentarerna på min kommentar. Har tagit mig tiden att läsa in och försöka mig på att förstå vissa av er och hoppas att det inte har varit slöseri med tid. Kan vi inte alla försöka att se det positiva? Kan vi hjälpa och inte stjälpa.
    Framförallt kan vi sluta jämföra? Rätt och fel kan absolut vara ett fokusområde men lägg det på viktigare saker då snälla, på riktiga hemskheter som händer i vår värld. Det som ni gör blir ju kontraproduktivt. Så ironiskt!

    Till Bianca om du läser detta:
    Se till dig själv, var stolt och fortsätt vara du och ni andra unga tjejer fasiken vad jag känner med er. Måste vara otroligt tufft att växa upp nu men se till alla nya riktningar som har börjat stakats ut. Ni är bra! Oavsett.

 • Carro skriver:

  Hej! Tänkte bara kolla, jag beställde Caia smink och borstar men jag har fortfarande inte fått mitt bekräftelse-mail. Vet du om mitt köp gått igenom i alla fall? Eller om mailen skickas senare?

 • Anette skriver:

  Väldigt tråkigt att det verkar vara slut mellan er, iof inte förvånad.

 • Elin skriver:

  Vadå inte förvånad Anette, känner du dom????Om det är slut med Philippe så fortsätt kämpa på bara , försök glädjas åt ditt nystartade företag!

 • Elin skriver:

  Visst kan man hålla med om att globen känns sådär… med vad ni brukar prata om, men fortsätt med er podd (det är lite mer lagom format) då ni ofta tar upp sex och ragg det kan bli LITE för mycket MEN iaf gillar er framåtanda tjejer och att göra saker för tjejer är bra tänk! Ni når ut till många så fortsätt ta ansvar för det,ungdomar är framtiden och det krävs bra förebilder.

 • Michelle skriver:

  Tycker fortfarande när jag lyssnar på podden att det ALLTID ska handla om dig Bianca. Du är ”Me me me me” Alice sitter och öppnar sig om hur hon blir knuffad på Spy bar och du försöker förminska situationen genom att försvara honom??? WTF. Varför förminska situationen. Sedan när hon för sker förklara sig så ber du Alice-” Oj, du skriker i mitt öra” medan du började podd avsnittet av att du skriker. Rannsök DI G Bianca och försök se andra medmänniskor ge Alice mer creed. Alice du är fantastiskt!
  Jag bojkottar eran podd. Ursch.

  • Hanna skriver:

   Håller med, podden har blivit väldigt konstig på senaste pga Bianca

  • Emelie skriver:

   Håller med. Så himla dåligt. Hur kan man förvara någon som knuffar tjejer på en klubb och är så aggressiv? Synd också att du inte accepterar kritiska kommentarer mot dig utan bara hyllningar. Har försökt skriva flera gr att jag inte fattar hur du kan försvara en sån hemsk man och det går inte igenom, vilken jäkla censur alltså. Det är inte som att det är hat, utan ren kritik.

  • Johanna skriver:

   Håller med. Så dåligt att förminska en situation som ens vän uppenbarligen blev både sårad och upprörd över. Lät som du var rädd att han skulle bli sur och sluta fixa saker till dig och dina vänner Bianca. Du kanske inte menade det så men det var inte snyggt gjort!

 • Elin skriver:

  Håller inte med att Bianca bara tänker på sig själv, jag tycker alltid hon håller fram Alice eller någon annan. Hon har ju sagt mer än en gång att hon inte själv mått så bra så vad begär ni!, tycker tjejen får alldeles för mycket oförtjänta påhopp, hade det varit (som det ur podden)Bianca som blivit knuffad hade det säkert låtit som att hon var så full och inte kan behärska sig och ger dåligt intryck mm men då det var Alice så säger ni ingenting,tänk på det till nästa gång!!

 • Ingela skriver:

  Bianca kan du förklara!??!!!??! Vad är det för åldersgräns – hur fungerar det!??!!??!

  • Sofia skriver:

   Åldersgränsen är 13 år på parkett = ”golvet” runt/vid scenen. Barn under 13 år kan gå på evenemanget men får då sitta uppe på läktarna. Anledningen är ljudnivån och kommer från Folkhälsomyndigheten. Vid konserter gäller 13 år oavsett var man sitter, men undantag kan göras vid evenemang som riktar sig till barn. Arrangören ansvarar för att besökaren inte skadar sin hörsel. I detta fall verkar man ha gjort bedömningen att ljudnivån på parkett motiverar åldersgräns, medan läktarplats är ok. Se ”vanliga frågor o svar” på Globens sida (stockholmlive.com).

   • M skriver:

    Men vadå ljudnivå? De sitter väl och pratar med varann, hur hög kan den bli?

    • Emelie skriver:

     De skulle väl ha gäster också? Så det blir väl kanske musik av något slag också skulle jag gissa på?

     • Sofia skriver:

      Exakt. Det blir nog en del musik oxå. Annars hade de nog kallat det ”live pod”, men nu alltså ”showcast”.

     • Sofia skriver:

      En annan orsak jag skulle kunna tänka mig är att man inte vill ha så unga barn på den mer ”oorganiserade” parketten, även om de ställer dit stolar. Men det enda som nämns kopplat till 13 årsgränsen är ljudnivån.

 • Josefina skriver:

  Komiskt att du klagar så mycket på ”svennar” och sen gör du det mest ”svenniga” man kan göra – att åka till Thailand över jul haha. Och bara för att ni ska åka till ett ställe där det tydligen inte ska vara så många svenskar, så blir det inte mindre svennigt haha… Well, well ha så trevligt 🙂

 • Ella skriver:

  Hej Bianca 🙂
  Undrar hur lång du är? På Wikipedia står det 1,67 m men tveksam på om det stämmer..? Har för mig att du förut sagt att du är kort, 1,67 är ju över medel för en kvinna så blev bara fundersam haha, hade vart kul o veta.
  Ha det fint!

 • Fanny skriver:

  Hej Bianca! Du är verkligen så inspirerande, verkligen en power Woman! Har en liten fråga, bor i Berlin, Tyskland och har varit så glad att jag kunnat kolla på Wahlgrens värld på Dplay här. Men nu helt plötsligt står det att jag inte kan se det i ”min region”. Hur kommer detta sig? . Blev verkligen så ledsen 🙁

 • Marie skriver:

  Bianca !! Saknar dina inlägg, har kommit hit varje dag för att få läsa dina inlägg som inspiration mig och gör mig glad. Hoppas att du skriver snart ❤️

  Fick ögonskuggor idag från Caia !! Blev såå glad och ska testa under veckan !! Otroligt vilken färger du har skapat !

  Massor kramar

 • M skriver:

  Har sandslottet rasat nu eller?

 • Mahita skriver:

  Glad Lucia till Dig & dina kollegor 👸. Hoppas har gått bra med CAIA produkter, jag väntar på palletten & smink vätskan….!!! Kommer före Jul..???!!.🎅🤶🙏
  Många pussar till dina söta & härliga hundar 💋💋💋& en stor kram 🤗 till Dig
  Du är en riktig kämpare & smart kvinna dessutom du är såå vackert
  Fortsätt så

 • Anna skriver:

  Fick min order ifrån CAIA igår på min födelsedag! Så glad, då jag inte förväntat mig leverans innan 15 dec. Såååå nöjd! 😍

 • Amanda skriver:

  Har du och Philippe gjort slut? :/

 • Sandra skriver:

  Har du helt slutat blogga?!

 • Tuss skriver:

  Kul med egen show!

 • Lisa skriver:

  Snälla Bianca! Ska önska mig foreo produkter i julklapp men jag tycker det är en djungel med alla olika färger och modeller. Vilken ska jag ha? Någon som är bättre än någon annan osv? Hjälp!
  Puss

 • B skriver:

  Hallå? Ger du upp nu?

 • M skriver:

  Du kan väl åtminstone skriva att du tar en pause eller vad du nu håller på med, respektlöst mot dina fans och följare annars.

  • Elin skriver:

   Visa respekt! Hon har ingen skyldighet till det! Hon har ett liv vid sidan av sociala medier. Kanske går igenom något jobbigt? Vad vet vi.

   • Anna skriver:

    Ett enkelt meddelande om att man inte kommer ha möjlighet att uppdatera sin blogg är absolut på sin plats när man är tydlig med att bloggare/entreprenör osv är ens yrke!! B behöver inte ange varför utan bara just det och att bloggen beräknas kommenteras igen datum xx. Om B fortfarande då inte vill skriva något gör hon enkelt en liknande uppdatering.
    Alla som uteblir från jobb eller andra åtaganden behöver meddela sig i vart fall.
    Om B blogg var en mindre och mer sporadiskt uppdaterad mer privat blogg är det skillnad.
    Oavsett skäl meddelar man om det är en del av ens jobb. Skälen behöver man inte ange i det här fallet eftersom det är just B egen blogg/hon äger den.
    Att bara vara tyst så här är oprofessionellt.

    • Minmi skriver:

     Precis!! Vilket annat jobb (som hon ju konstant påminner om att det är) kan man bara utebli ifrån utan att ange orsak?!!??

    • Marianne skriver:

     Håller helt med! Vilket annat yrke (som hon ju konstant påpekar att detta bloggande är) kan man bara utebli från jobbet utan att ange orsak?!!? Jag bara undrar…..

    • M skriver:

     Precis vad jag menade.

    • Melissa skriver:

     Jo, man kan ju andra varför hon inte känner sig manad? Du känns väldigt opfrosionell. Tycker den här bloggen ska tas bort, det är inte värdigt att få uttrycka sig som du och många gör.

    • Camilla skriver:

     Nu får ni växa upp hörrni. Om erat liv hänger på att någon uppdaterar sin blogg eller ej så är dags att skaffa en (annan) hobby.
     Dessutom har ni uppenbarligen aldrig mått dåligt på riktigt, dels kanske hon inte orkar gå in här och om hon nu gör det så finner hon knappast styrka att skriva något mtp allas negativa kommentarer. Att gå in i väggen kan ofta innebära att just måsten känns väldigt överväldigande, och ni gör det inte lättare direkt. Bianca är precis lika mkt människa som någon annan här inne, men vem av er skulle gilla att få taskiga kommentarer uppslängt i ansiktet varenda dag om precis allt ni gör eller inte gör.
     Det må vara hennes jobb detta, men det är inte så att det är läsarna som är hennes chefer. Hon har ingen skyldighet mot er. Byt bloggare om det stör er.

  • Hanna skriver:

   Men snälla du, hon har ingen som helst skyldighet mot dig eller någon annan. Tycker du om henne så låt henne vara.

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca varför har du inte uppdaterat bloggen på över en vecka? Hoppas att det inte har hänt något? Förresten så kul att ni ska göra en livepodd i Globen så jäkla mäktigt! Lycka till Bianca och Alice <3

 • Marianne skriver:

  Undrar vad du menar med dina svarta hjärtan på ditt Instagram?

 • Linda skriver:

  Saknar din underbara blogg. Hoppas du mår bra ❤️

 • Anette skriver:

  Klarar man av att inta dryck så klarar man av att skriva några rader här. Lyssnat på P podd idag och där fanns ingen P med på resan. En så fin kille,finns inte många av👌🏻

  • Tina skriver:

   Det är han nog. Men bara för att han inte ska med på resan är väl inget konstigt? Min man vill sällan med på de resor jag gör med min mamma.

   Och till alla som är nyfikna och kräver svar: Om det nu skulle vara över har man fullt upp att klara av vardagen och alla känslor som det är. Det sista man vill göra är att förklara för alla ”random people” om sitt förhållande. Speciellt om det är ditt livs största kärlek hittills. När tiden är mogen, då delar hon nog med sig om vad som hänt. Men för nu, snälla låt henne vara.

   • Elin skriver:

    Håller med. Oavsett om hon bedriver sin blogg som arbete så kanske hon går igenom något så outhärdligt så hon inte orkar ta sig tid att uppdatera oss ”fans/random people” med vad som sker i hennes PRIVATLIV. Ska vardera känd profil alltid gå ut med vad som sker i privatlivet bara för att dem tar en ”paus” från rampljuset? NEJ.

    • M skriver:

     Har man tid och ork att gå på sin morsas pod-show så nog fan kan man skriva ett kort inlägg om att man tar en paus från bloggandet. Punkt!

    • Cilla skriver:

     Det är i alla fall tydligen inte mer ’outhärdligt’ än att hon orkar gå på show….😏

  • Lisa skriver:

   Annette , Vad menar du med lyssnat på P podd idag ? Menar du biancas mamma Pernilla ? Eller en podd med Philippe ?

 • J skriver:

  Snälla! Nu får ni ge er. Har ni ingen respekt för andra människor? Ni har INGEN aning vad hon går igenom just nu.

  Sen finns det väl värre saker som händer i världen än att Bianca inte uppdaterar sin blogg på några dagar? Vissa av er borde verkligen fundera på hur ni uttrycker er här.

  Behandla andra som du själv vill bli behandlad!!

 • Catarina skriver:

  Alla ni som klankar ner på Bianca … SKÄRP ER!! Bianca är en människa av kött och blod. Låt henne göra det hon mår bra av. Väljer hon bort blogg ett tag so what?! Skaffa er ett liv!! Hyrs globen jamen då görs det. Den som ojar sig behöver inte göra det. Ingen vet ännu hur det kommer gå. Det blir kanske succé. Vi vet INGET ännu. Bete er inte som fjompiga fjortisar här. Hoppas Lovisa väljer vilka av dessa kommentarer som Bianca kan läsa. Det är faktiskt trist om era attityder påverkar Biancas hälsa. Skärpning!!

 • P skriver:

  Alltså snälla Sverige öppna upp nya mentalsjukhus för här finns det väldigt många patienter som behöver plats.

  Jag hoppas en del av er inte har barn för då är det illa. Eller ni kanske tycker det är okej om dom mobbar andra barn i skolan och pratar illa om dom, eller när andra elever pratar illa om er som är deras föräldrar så som ni pratar om Biancas mamma. För ni gör exakt det som vi friska människor försöker lära våra barn att man inte gör. Och så tycker jag att när man ska hata så kan man även ange vart man jobba så kan Bianca få komma till erat jobb och säga vad hon tycker.

  Skärpning Sverige

  Bianca fortsätt vara den du är för DU är perfekt så

  • J skriver:

   Håller med!! Det här har gått över gränsen, det här är inte okej. Sen att ni sitter anonyma bakom en skärm är ju bara ännu mer skrämmande, för ni hade nog aldrig vågat säga detta till Bianca eller hennes Mamma om ni träffade dom i verkliga livet!

   Det är 2018 och jag trodde att vi hade kommit längre!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *