JAG BEHÖVER EN PAUS NU….

Det här känns såklart väldigt tråkigt och jobbigt för mig att skriva. Perfektionisten i mig känner att detta är ett misslyckande från min sida. Både då jag avskyr att göra er besvikna men även för mig själv då jag verkligen har älskat min blogg och relationen jag har haft med er här. Det är här jag har vågat vara som mest ärlig med er. Ni har hjälpt mig något enormt just på bloggen med min ätstörning och vi har haft en otroligt fin och nära relation här. Det är jag evigt tacksam för. Men det är dags att jag tar tag i mitt privata välmående för att jag ska orka allt i längden.

Detta är inte hållbart för mig längre. Jag klarar tyvärr inte av den mängden hat och personangrepp som jag får ta emot här varje dag längre. Det är inte konstruktiv kritik längre utan nu är det bara mobbning, påhopp, personangrepp & elaka ord för att såra mig och trycka ned mig. Jag är en otroligt jävligt stark tjej som faktiskt klarar det mesta. Jag förundras ibland över att jag faktiskt inte gått in i väggen redan eller tagit en enda dag ledigt när jag känt att jag inte pallat. Men jag älskar ju mitt jobb så pass mycket att jag ändå känt mig glad över att gå till mina olika jobb. Där får jag ju ta fram mitt driv, inspireras och jobba med glada och härliga människor som jag älskar.

Men bloggen har varit annorlunda senaste månaderna.

Det finns längre ingenting jag kan säga eller göra som inte ger hatkommentarer. Jag vet ärligt talat inte vad jag har gjort för att irritera folk så mycket som jag verkar göra men jag antar att det är den svenska avundsjukan som kommit fram i detta fallet.

Det här är inte ett inlägg för er att tycka synd om mig. Det här är bara jag som på riktigt säger att jag inte orkar längre. Jag mår dåligt varje dag över bloggen och har gjort det senaste månaderna. Jag går igenom något väldigt jobbigt privat just nu och att läsa skit om sig själv varje dag utöver det förstör mig helt. Jag måste fokusera på att vara stark och bloggen gör mig enbart svag.

Jag är jätteledsen att det har behövt komma till denna punkt och att det blev såhär men jag hoppas att ni förstår mig och att ni kommer att läsa min blogg när jag kommer tillbaka igen. Det kommer ske någon gång nästa år men när vet jag inte exakt.

Tills vidare kan ni ju följa mig på min Instagram, instastory, min Youtube-kanal, Wahlgrens Värld, Talang, podden osv…. <3

Jag älskar er oerhört mycket och jag är så tacksam för varenda fin kommentar som ni ger mig. Det ska ni veta <3

 

Ps. Jag kommer låsa kommentarsfältet till detta inlägg så ni vet.

442 reaktioner på “JAG BEHÖVER EN PAUS NU….”

 • Rebecca Dramer skriver:

  Fina du! Var stark! Lyssna alltid på din egen röst! Bamsekram 😘😘😘

 • Malin skriver:

  Du är en otroligt stark och fin tjej! All credd till dig som står på dig! We love you! ❤️❤️❤️

 • Jennie skriver:

 • Malin skriver:

  ❤️

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag har läst din blogg sen tiden på Modette och tycker det är så himla tråkigt att det blivit så här. Jag förstår ditt beslut men tycker det är fruktansvärt tråkigt naturligtvis. Jag hoppas dock att detta kommer få dig att må bättre ❤️

 • Lena skriver:

  Jag är en ”tant” som bara älskar dig du ljuvliga glittrande tös. Ta dig tid och vila, och kanske stänga ned för kommentarer när du börjar blogga igen…Vi följer ju dig ändå 🙂 Hatare ska inte gödas ! Avundsjuka är den fulaste sjukdomen!!!

  God Jul Goa tjej och var rädd om dig!!

 • Anette skriver:

  Svenska avundsjukan. Förstår att det sliter men jag hoppas att du hämtar dig fort och inser att problemet ligger hos hatarna.
  Varma julkramar från mig!

 • Emelie skriver:

  Helt rätt beslut Bianca!!!! Puss

 • Anna skriver:

  Rätt beslut! Ta ingen skit 😍

 • Micaela skriver:

  ❤️

 • Malin skriver:

  Bianca! Så tråkigt att inte längre kunna läsa din blogg. Men precis som du skrev så är det viktigt att sätta sig själv i första fokus!
  Glöm inte bort vem du är och hur otroligt duktig du är!
  God jul och hoppas ni får en fin resa ❤️

  Kram från mig ❤️❤️

 • Olivia skriver:

  Du är grym Bianca, glöm aldrig det!

  Måste också bara säga, fick äntligen testa din och Caias ögonskuggspalett idag och WOW WOW WOW!! Är inget superproffs på att sminka mig och verkligen inte med ögonskugga, men med denna palett så var det så mycket enklare för mig som rookie!! Kände mig så fin och var så nöjd med resultatet (vilket jag typ aldrig är annars) så nu blir det att öva öva öva så det tillslut blir lika bra och snyggt som på dig!

  Stor kram

 • Annette skriver:

  Ta vare på deg selv Bianca ❤️ Du er et fantastisk menneske, ikke la de stygge nettrollene ødelegge deg. Ønsker deg og dine en riktig God Jul og Et Godt Nytt År ✨❤️🎅

 • Monica skriver:

  Klem fra Norge❤️du er topp😍

 • Du är en stark kvinna Bianca, och en stor förebild för många tjejer! Men även dom starkaste har en gräns. Jag tror att alla vi tjejer som stöttar dig förstår ditt beslut. Det är bara fruktansvärt tråkigt att allt detta hat ska ta över och sen kan man fan undra varför ni hänger här och skriver när ni inte vill stötta henne? Ni har verkligen inget liv.

  Fortsätt vara du Bianca, bara fortsätt växa medans the haters bara kommer ligga på botten 👑💪🏻

 • Emelie skriver:

  Bianca, Du är en så sjukt inspirerande person och helt fantastisk i allt du gör! Ditt välmående är det viktigaste och det är så jäkla tragiskt att människor på något konstigt sätt mår bättre av att vara elaka och trycka ner dom som jobbar så hårt så resultatet ger fantastisk framgång. Kämpa på! Du är grym och förtjänar bara det bästa. Ta hand om dig ❤️

 • Johanna skriver:

  Varför läser du hennes blogg då om de bara är reklam och skit? Patetiska människa.
  Är du inte intresserad utav det Bianca lägger ut så ge fan i och kommentera eller ens vara inne på hennes blogg.
  Du kanske ska skapa en egen så får vi se hur mycke skit du har, eftersom hela du är full av skit.

 • Maria skriver:

  Vilken tragisk människa du är Frida? Vem tvingar dig att läsa?

 • C skriver:

  Alltså jag finner fan inga ord. Vad är det som får dig att ens gå in på hennes blogg och skriva så? Har hon gjort dig något eller vadå?! Du kanske skulle börja fokusera på att analysera dig själv istället för Bianca? Det är ju sådana som dig som får henne att må dåligt att ens gå in på bloggen. Det är ju ganska klart att det är du som mår dåligt som ens behöver gå in och skriva skit.
  Skäms på dig.

 • Josefine skriver:

  Hon har precis förklarat att hon mår dåligt av elaka kommentarer o så droppar du denna?

  Du måste verkligen leva ett tråkigt liv och må väldigt dåligt eftersom du har behov av att trycka ner en annan människa, som dessutom mår dåligt.

  Om du tycker att hennes blogg bara består av reklam och skit, varför i helv*te lägger du ner tid på att gå in här och kommentera? Har du inget annat att göra?!

 • anja skriver:

  är du seriös med din kommentar ? varför trampa ännu mer på Bianca när hon redan är ledsen ? har du inget snällt att säga är det bättre att inte säga något alls

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Ta en paus och ladda om ”Bra och klokt beslut”
  Jag önskar dig en god jul fylld av kärlek.
  – Njut av julens goda – Vila och varma kramar.
  Önskar dig världens bästa jul, för det är du värd 🌟
  God Jul Bianca Ingrosso…

 • Karin skriver:

  De var såå dumt skrivit!!

 • Lotta skriver:

  Helt rätt att ta en paus. Jag är så förbaskat förvånad över att kvinnor mestadels i medelåldern (min egen generation) är så nedlåtande, missunsamma och rent av korkade mot andra framförallt kvinnor. Detta sker både på nätet och i verkliga livet. Vad är det med er? Vad har ni för rätt att kritisera och vara rent av elaka mot andra. Har precis själv fått diagnosen utmattad. Stor anledning till det är just elakheter från kunder i mitt jobb. Bianca, ta en paus och kom tillbaka och slåss när du orkar. Hälsan är viktigast!

 • N skriver:

  Äntligen ett besked! Var väl inte så svårt, bra där. Sen förstår jag inte varför du inte bara tar in en moderator eller låter din ass radera hatmailen innan du kollar? Det är ju liksom lösningen på problemet, men men, du kanske vill slippa blogga helt enkelt.

  • Josefine skriver:

   Läs din egna kommentar.. KÄRLEK saknar den!

  • Josefin skriver:

   Ja du kanske har en poäng fast… Varför ska man acceptera att det ska behövas? Ett mycket mer långvarig lösning är att folk slutar hata överlag, finns inget nödvändigt här att hata på!

   • Anna skriver:

    Snälla Josefin – det N skriver är INTE en hatkommentar. Några korta råd och tanka bara – absolut inget att hetsa upp sig för. Om man kallar det hat är man ute och cyklar. Lugna ner dig.

  • Jacquelinn skriver:

   Den ENDA ordentliga lösningen är att folk börjar sprida kärlek istället. Det är det enda som verkar vara svårt i detta fall, att radera elaka kommentarer tar oss ingenstans. Folk måste sluta upp med att vara elaka. Förstår inte hur svårt det kan vara, har man inte något snällt att säga kan man hålla det för sig själv, konstruktiv kritik är ingen idé att försöka sig på om man inte kan framföra det på rätt sätt

   • N skriver:

    Tror du verkligen på det själv, lite väl naivt kanske? Att alla bara ska börja sprida kärlek… Och jo, om hatet inte får nån plats eller gehör så försvinner det, eller flyttar åtminstone, och då är problemet löst, för B alla fall. Jag är bara rak och ärlig, precis som miss B, fjäsk och pjosk får andra stå för.

    • Josefine skriver:

     Okej. Så om du fick välja skulle du vilja ha kärlek eller hat? Såklart världen skulle bli bättre om alla kunde vara snälla mot varandra och ge lite mer kärlek.

     Vet inte hur du lever, men jag får kärlek varje dag från familj och vänner, och det är det bästa som finns! Skulle aldrig falla mig in att sprida hat

 • Nadia skriver:

  Gud så tråkigt Bianca! Hemskt att du får ta emot en massa skit! Folk har tyvärr himla lätt för att häva ur sig saker bakom skärmar och förstår inte konsekvenserna av det. Jag tycker DU verkar som en toppentjej och din blogg är underhållande och skön. Du är rolig, smart, fin och en skicklig influencer. Ta hand om dig ❤️❤️❤️

 • Marie skriver:

  Prata inte med hat i munnen

 • Josefin skriver:

  Jag är så jävla ledsen för vad du utsätts för, men ännu viktigare så är jag så JÄVLA stolt för att du tar ett steg tillbaka och sätter dig själv först.

  DU är den viktigaste personen i ditt liv.
  Vi kommer finnas här för dig när du är redo.
  All kärlek <3

 • Josefin skriver:

  Förlåt, men… Missade du all läsförståelse i skolan?

  Also, varför slösar du din tid på att gå in på en blogg som ”bara är reklam och skit” fast du uppenbarligen tycker det är skit? Sorgligt att slösa sin tid på saker man inte tycker om när det finns så mycket annat i så fall!

 • Anette skriver:

  Det är väldigt tråkigt att unga kvinnor som försöker bygga en karriär blir utsatta för påhopp av andra kvinnor. Skärpning tjejer och stötta varandra istället.

  Heja dig Bianca, jag tycker att du är en fantastiskt driftig kvinna!

 • Petra skriver:

  ❤️

 • Annica skriver:

  Fyy för elaka människor. Dessa människor som skriver har problem. Borde vara olagligt hota mobba skriva osanningar på folks bloggar.

 • Julia skriver:

  SKICKAR MASSA KÄRLEK!!!!!

 • Jessica skriver:

  Så sorgligt att du inte får njuta av din framgång utan allt hat. Så duktig och driven ung tjej som du är. Förstår inte denna missunsamhet som verkar sprida sig i samhället. Tyvärr är vi tjejer/kvinnor inte så generösa mot varann när det gäller framgång. Fortsätt tro på dig själv, du är otroligt duktig på det du gör. Varma kramar Jessica….ps God Jul o Gott Nytt År

 • Malin skriver:

  ❤️ Du är helt fantastisk ❤️

 • Wilma skriver:

  Bittra människor borde inte få finnas.. Dom bara medför negativitet. Som till exempel Frida här ovan, hon tillför inget gott..

  Kram på dig Bianca!! <3

 • Anna skriver:

  Har man inget positivt att säga är tipset att hålla tyst. Och ska man skriva är ytterligare ett tips att lära sig stava.

 • Fredrik skriver:

  Fortsätt kämpa när du har fått nya krafter och glädje inom dig.
  Massa kärlek från slätta 💕

 • Ebba skriver:

  Du är en kämpe jag stöttar dig helt i detta, fortsätt göra det du gör du är underbar och en sån stor insperation. Men jag läser hellrd ints din blogg på ett tag än att du ska behöva må dåligt, du är ju min ängel. Du är den personen som hittde fram kämpar glöden i mig, och ms allt det jag går/ har gått egsnom så är det nått enormt att tända min kämpar glöd. Ta åt dig skit i dem avensjuka jävlarn 🥀👑 You’re my queen B

 • Helene skriver:

  Finaste Bianca!🌸

  Du är en fantastik ung kvinna.

  Du ger av dig själv, är öppen och härligt ärlig.
  Du är så värd allt du har och kommer att åstadkomma.

  Detta sticker så klart i ögonen på alla missunsamma elaka människor och gissningsvis tjejer i din egen ålder.

  Det ger dem såklart inte fritt spelrum och tillåtelse att verka bakom anonyma signum och skicka hat och missnöje som det passar dem.

  Den viktigaste personen i ditt liv är Du.
  Ditt välmående och din hälsa är så mycket viktigare än att uppdatera en blogg.

  Vila upp dig i Thailand med familjen, kom tillbaka in hit när du känner dig redo & inte för att du har dåligt samvete.
  Kramar

 • Hege Karina skriver:

  Bra att du sätter ner foten. Du är en fantastisk person och förebild, du visar att det går bra trots jobbig uppväxt. Håller alltid på Dig.

 • Elvira skriver:

  Rätt beslut Bianca! Ta hand om dig själv nu!!<3333
  Massa kärlek

 • Annica H skriver:

  💙

 • Tittiyo skriver:

  Och ändå är du här och läser och vädrar din bitterhet? Stackars dig! Skaffa dig en hobby eller kanske ett eget liv!

 • Malin skriver:

  ❤️ Du är fantastisk Bianca ❤️

 • Chrissy skriver:

  Hej Bianca! Det är tråkigt att höra att du mår dåligt.
  Men att så fort man skriver vad man tycker så kör du kommentaren om den Svenska avundsjukan
  vilket är så blase, folk måste få uttrycka sina åsikter utan att få höra att folk är avundsjuka för att att man inte tycker som du i alla lägen!

  • Jossan skriver:

   Men ge dig!!! Läs förfan inlägget igen. Hon säger att hon mår skit och du kan inte låta bli att hacka vidare. Vafan är det för fel då? Skaffa empati.

  • Emelie skriver:

   Fast om ”det man tycker” är rent hat och personangrepp är det självklart att det kommer göra ont och såra och då kanske man inte behöver skriva det? Att däremot försöka ursäkta ett sådant beteende, det är blasé.

  • Josefine skriver:

   Fast beror lite på HUR man uttrycker sin åsikt? Man kan skriva det på ett snällt sätt, för att man vill väl. Men de flesta av dessa kommentarer innehåller elaka ord och åsikter som är så onödiga att berätta, som tex ”din blogg innehåller bara skit” Är det en snäll sak att skriva? Som att jag skulle gå fram till någon som jag tycker har en ful tröja och säga ”fan va ful din tröja är” nej, det gör man inte!

   Åsikt javisst, men framför den då på ett snällt sätt och jag vet att väldigt många personer är besatta av att endast trycka ner Bianca, med tanke på hur många elaka kommentarer de lämnar här varje dag..

   Kan inte alla bara vara snälla mot varandra? Gillar du inte den här bloggen sluta läs den, svårare är det inte.

  • Cilla skriver:

   Bra kommentar!! All som inte jamsar med är inte automatiskt avundsjuka vet du…….😂

 • Marte skriver:

  Trist å lese, dette fortjener du ikke! Husk at det handler om at du har fått til noe de ikke har og du skal være stolt over deg selv!
  Heier på deg, stor klem fra Norge

 • Susanne skriver:

  Massa kärlek och kramar till dig Bianca.
  Det är inte hos dig problemet ligger utan hos alla dessa som skriver fruktansvärt elaka kommentarer.
  Du är en fantastisk tjej på alla sätt och vis.
  Kramar

 • Anna skriver:

  Skulle inte kommentar fältet vara låst?

 • Frida skriver:

  Det var veldig trist å høre, for jeg elsker virkelig å lese her inne. Synes du blogger så bra pg inspirerende.
  Selvom det er mange ekle mennesker der ute er vi mange fler som liker deg og setter pris på alt du gjør.
  Håper du får det bedre snart.
  Vi venter på deg <3

 • Fin fina Bianca. Ta hand om dig ❤️

 • Mela skriver:

  Jag och min dotter tycker du är fantastisk, tack för din tid på konserten i måndags. Du är en toppen tjej, ta hand om dig nu! På riktigt och ordentligt! Blir min dotter lika cool och driftig som du blir jag överlycklig, mvh Mela

 • Fideli andersson skriver:

  Gud va starkt du är! Jag vet säkert att du har fått många sånna här kommentarer om att du är stark mm men ja vill att du förstår att alla fina kommentarer som kommenterar menar vi med hela våra hjärtan💕💕💫

  Gud va du är fantastisk du är nu kanske de låter som att jag är en liten tretton åring som vill låta vuxen men ja jag är tretton men såklart tycker ja att du är så himla härlig bra endå. Jag menar de💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

  (Ditt smink märke är to die for vill ha det hahah)💕

 • Milla skriver:

  Du är en så bra och förnuftig tjej, Bianca! <3
  Såklart välmåendet ska gå först, vi ska hålla livet ut!
  Men glöm aldrig att vi är många som stöttar dig och hoppas att du lyckas i allt du tar dig för 🙂

 • Majsan skriver:

  Lilla söta Bianca ❤️ Ta hand om ditt inre och tänk på dig själv. Finns många dumma avundsjuka flickor som inte förstår hur du sliter med allt jobb. Njut av en fin jul med din underbara familj som verkligen tar hand om varandra. Följer er underbara familj och förstår vilken kärlek ni ger varandra. Önskar dig en varm och vilsam Jul ❤️

 • Majsan skriver:

  Lilla söta Bianca ❤️ Ta hand om ditt inre och tänk på dig själv. Finns många dumma avundsjuka flickor som inte förstår hur du sliter med allt jobb. Njut av en fin jul med din underbara familj som verkligen tar hand om varandra. Följer er underbara familj och förstår vilken kärlek ni ger varandra. Önskar dig en varm och vilsam Jul ❤️ Jag har skrivit till dig förut och blir så ledsen att en sådan kreativ tjej ska må så dåligt😘 jag är en äldre kvinnan som följt dig länge 🤗

 • Majsan skriver:

  Lilla söta Bianca ❤️ Ta hand om ditt inre och tänk på dig själv. Finns många dumma avundsjuka flickor som inte förstår hur du sliter med allt jobb. Njut av en fin jul med din underbara familj som verkligen tar hand om varandra. Följer er underbara familj och förstår vilken kärlek ni ger varandra. Önskar dig en varm och vilsam Jul ❤️ Jag har skrivit till dig förut och blir så ledsen att en sådan kreativ tjej ska må så dåligt😘 jag är en äldre kvinnan som följt dig länge 🤗 tyvärr verkar det som mitt inlägg inte vill registrera detta 😩

 • Majsan skriver:

  Lilla söta Bianca ❤️ Ta hand om ditt inre och tänk på dig själv. Finns många dumma avundsjuka flickor som inte förstår hur du sliter med allt jobb. Njut av en fin jul med din underbara familj som verkligen tar hand om varandra. Följer er underbara familj och förstår vilken kärlek ni ger varandra. Önskar dig en varm och vilsam Jul ❤️ Jag har skrivit till dig förut och blir så ledsen att en sådan kreativ tjej ska må så dåligt😘 jag är en äldre kvinnan som följt dig länge 🤗 tyvärr verkar det som mitt inlägg inte vill registrera detta 😩varför ..

 • M skriver:

  Tror faktiskt att allt som händer nu har en mening… dags att vakna och inse att det går inte tro att man verkligen är ett proffs i allt som man försöker uppnå . Det har ett högt pris.Alla kan inte vara född till att vara offentlig som t ex Pernilla W. Försöket är nått och här står du nu. ta tag i ditt privatliv och håll det för dig själv. Vi andra behöver inte veta. Kanske det finns en helt annan karriär än att fläka ut allt som är privat. Fylleslag mm. Lycka till och ta lärdom.

  • Susanne Cano Fältskog skriver:

   Åh, ”M” tänk vad du kommer att sakna denna blogg som du ständigt och jämt läser för att den är så himla bra och för att du älskar att avundas Bianca som gör allt hon tar i till guld för att hon är så himla genuin och sann. Heja Bianca! Du är superhärlig!

  • Elin skriver:

   Alltså HUR är det möjligt att man kan vara så elak som du?
   Om en person har förklarat det som står i detta inlägg och DU börjar genast med dina elaka ord, fy fan jag önskar dig all olycka som kan hända.
   Låt karman bita dig så att du en dag kanske lär dig hur man beter sig mot de personer som vågar visa ÄVEN sin sårbarhet som människa.
   Fy fan för dig!

  • Hanna skriver:

   Jag håller med ovanstånde. Detta är ett rent av Elakt inlägg. Tror inte att du skriver någon form av konatruktiv kritik, för det du skriver är att du tycker att Bianca har misslyckats, att hon fläker ut sig och att ”vi” inte är intresserade av hennes liv. Hör du själv hur du låter? Kryp tillbaka under stenen du kom ifrån eller bete dig som folk, urs

  • Josefine skriver:

   Om du själv läser din kommentar och tycker att det enbart är din åsikt/kritik som man inte ska ta illa upp av…

   Hur svårt ska det vara att inte gå in på hennes blogg? För du gillar ju henne uppenbarligen inte, och varför i helvete såra någon ännu mer som redan mår dåligt?!

   Hoppas karman kommer tillbaka till dig!

  • Jennie skriver:

   Men ”M”, vad är du för person? Sitter här och läser en kvinnas blogg men samtidigt säger att hon ska hålla sitt privatliv för sig själv? Alltså va!? Om du nu så gärna inte vill veta vad som händer i hennes liv – GÅ inte in här då? Hur svårt ska det vara att låta bli? Irrationellt så det skriker om det. Vet du hur illa ord kan hamna och bidra till så mycket misär att det leder till psykisk ohälsa och ibland döden?

   ”M” du borde ta tag i ditt liv, kanske söka hjälp om det nu är så att du antagligen har tvångstankar att gå in på Biancas blogg och läsa allt du egentligen inte vill veta om henne.

   Tills dess önskar jag dig inget annat än inre frid, för det är så tydligt att det är något du saknar.

  • Eva skriver:

   Det är bla du själv och andra som fått henne att vilja sluta blogga så varför skriver du då ännu mera skit till henne?????? Störda individ!

  • Karin skriver:

   Vad är det för mening med att vara elak
   Är det tillfredställande för dig på någotvis
   Logga ut och läs inte bloggen

 • Hilda skriver:

  Hej!
  Det låter som om du gör helt rätt val. Unna dig lite egentid och tillåt dig själv att låta bloggen vila. Du är så grym på alla dina andra sociala medier, så jag kommer definitivt att följa dig där! Du är en så otroligt stark kvinna och förebild. Du är min största förebild. Glöm aldrig att du är bäst!
  Kram Hilda ❤️

 • Susanne Cano Fältskog skriver:

  Du väcker mina moderskänslor med din kommentar för den avslöjar en sådan bitterhet. Finns det någon du kan tala med? Såhär kan du ju inte går runt och känna dig, Frida 🙁

 • Gabbi skriver:

  ❤️❤️❤️

 • E skriver:

  Och det är därför du hänger här och inte har mer fritid än att gå in och kommentera på en ”tråkig blogg med reklam och skit”? Kanske en sysselsättning för att bidra till mängden hjärnceller. Väx upp.

 • Sus skriver:

  Jag förstår att det är svårt- men du måste inse att människor som har behov av att såra och mobba andra är de svagaste, ledsnaste och de bittraste människorna. Allt de försöker projicera på andra är deras egna svagheter, ilska och tillkortakommanden. Det är väldigt synd om dem egentligen, för de mår så dåligt. Att hacka på andra är för dess människor bara ett desperat försök till att jämna ut orättvisan- om de inte mår bra ska inte heller någon annan göra det. Vad de borde göra är att ta tag i sina liv och söka hjälp för att börja må bättre, men sånt kräver mod och styrka och de flesta av dem har inte den ynnesten. Då är det lättare att trycka ned andra. Det är sorgligt och beklagligt då det går ut över andra men att veta om orsaken kan hjälpa lite kanske?
  Stor kram och hoppas du vacklar dig tillbaka hit. Du är ju en fantastisk människa på så många vis!

 • M skriver:

  Fina Bianca! ❤
  Jag läser din blogg då och då. Beundrar ditt driv, din kreativitet och entrepenörsanda. Jag är själv egen företagare.
  Du känns som en härlig människa med mycket bus och glädje. Det gör mig lessen att du får så mycket förakt riktat mot dig. Förstår inte behovet vissa människor har att bara kräkas ut elakheter.
  Hoppas du kan umgås med nära och kära som ger dig energi och kärlek under julen.
  Var rädd om dig! ❤

 • Sofia skriver:

  Jag är inte så mycket för det där med den ”svenska avundsjukan”, men tyvärr tror jag den stämmer in för dig. Du är en ung, driftig och framgångsrik tjej. Du har många bollar i luften, det mesta går bra (åtminstone det vi ser) och du tjänar bra. Det är något att beundra. Tyvärr sticker det dock i vissa ögon, och tyvärr verkar de inte särskilt begåvade när det gäller att framföra sina åsikter på ett bra sätt. Ut kommer bara hat, och det är mest som att de är elaka för att de ”ska” vara det.
  Så lätt för mig och andra att säga att du inte ska bry dig men det är klart det känns när det framför som det görs. Förståligt att du då kliver av!

  Ingen kommer tacka dig för att du inte sätter ditt mående främst, så gör det du vill och ta hand om dig! <3

 • Merete Dalsbø skriver:

  Søte, vene Bianca – du e så varm, godhjertet og et fint lite menneske❤ Jeg er så imponert av din styrke og din nysgjerrighet. Om du ønsker å besøke Tromsø og Troms- ta så gjerne kontakt- vi kan fixe fantastiske photo locations, og du er damen som vil nyte muligheter. Håper du vil oppleve det ekte Nord-Norge!😊 Du e bare stilig- alle gode ønsker for deg i fremtiden❤🤗

 • Elin skriver:

  Älskade Bianca, sitt eget välmående är A och O jag tycker du är modig och stark som skriver detta till oss även om det är F R U K T AN S V Ä R T att människor (99% tjejer) skriver så elaka saker om sina medsystrar det är för mig helt omöjligt att förstå.
  Önskar dig allt det bästa du är så grym, världens finaste!
  Var rädd om dig och glöm inte att andas och krama om den där lilla Bianca inom dig, hon är älskad!
  Varma kramar / E

 • Mari skriver:

  💖Kram💖

 • Jennika skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Louise skriver:

  Tycker du gör helt rätt, ta ingen skit. Ta hand om dig! 👑⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🙏❤️

 • Kristina skriver:

  Fast Majsan, hur kan du vara så säker på att de elaka kommentarerna skrivs av flickor? Det ligger nog närmre till hands att tro att de skrivs av unga män med mindervärdeskomplex! Det finns en mängd omogna, bittra och sårade killar som känner sig utanför o bortspolade i dagens samhälle! Vissa av dem klamrar sig fast vid tangentborden för att med tangenternas kraft såra de framgångsrika tjejer de aldrig kommer att få!

  • Catarina skriver:

   Jag tror tyvärr det är kvinnor/flickor som skrivit. Kvinnor kan vara så superjävliga och utstuderat elaka mot andra kvinnor. Jag har inte drabbats själv tack och lov. Men jag har sett och hört på olika arbetsplatser som varit kvinnodominerade hur det varit. Tråkigt nog.

  • Josefine skriver:

   Finns säkert både män, kvinnor, flickor och pojkar som kommenterar här.. men Bianca har själv sagt att majoriteten av dom elaka kommentarerna kommer från kvinnor, och att vi kvinnor inte kan stå upp för varandra och ge varandra kärlek, det är ju bara sjukt!

   Man kan inte tycka om alla och det behöver man inte heller, men då kan man vara tyst istället för att kasta massa skit..

 • Sanna skriver:

  Tanken med bloggar är att man kan skriva om sådant som intresserar en! Får man följare med samma intresse är det ju bra! Har man andra intressen får man leta efter andra bloggar! Hittar man ingen kan man starta en egen och hoppas på följare! Det är så det fungerar! Man kan inte tvinga en annan att skippa sina intressen för att man själv har en annan livsåskåding! Dessutom behöver man ju inte vara intresserad av kläder o smink men ändå tycka att Bianca är en trevlig o rolig bloggare! Därför fortsätter man kika in! Bianca och andra unga som bloggar hoppas jag lär sig inse att man aldrig kommer att bli älskad av alla! Därför ska man helt enkelt strunta i negativa kommentar! Ta det inte personligt! Livet är helt enkelt så! Hämta kraft och kärlek från familj o vänner!

 • Catarina skriver:

  Bianca! Det är för jävligt vad människor kan åstadkomma på sociala medier! Du måste tänka på att de som har behov av att ösa hat gör det av ingen anledning alls … de har en störning i hjärnan av något slag. Jag kom att tänka på fotbollshuliganer. De är inte intresserade av fotboll alls, de är intresserade av våld enbart. Dessa sjuka människor som kommenterat dina inlägg är intresserade av psykisk våld och de är sjuka. De söker upp bloggar och skriver hatiskt. De lever upp genom elakhet. Samma sak hände Therese Lindgren. Ta inte åt dig personligen 💖 Jag önskar dig God Jul med nära och kära och ett GOTT Nytt År! Kramar till dig 💕och gör det du mår bra av 💕

  • Cilla skriver:

   Catarina. Bara för att man inte håller med o hyllar B i allt så är man inte ’sjuk’ vet du….

   • Catarina skriver:

    Jag syftar på elaka kommentarer, inte på personer som skriver ’vettigt’. Det läskiga är ju att även ’sjuka’ och ’störda’ personer kan yttra sig på ett väldigt elakt och raffinerat sätt i social media och bidra till att sänka en människa totalt. Rätt otäckt faktiskt. Bara för att man är av annan åsikt än Bianca t.ex. så behöver man inte spy galla över henne. Man kan, som jag skrev ovan, bete sig hyfsat även i sådana här sammanhang. Hoppas du förstår nu vad jag menar. God jul 🎄🌟

 • Johanna skriver:

  Hej,
  Till alla ni som uppenbarligen mår jävligt dåligt själva och måste vara elaka mot människor som lyckas ha en karriär.
  Gör ngt av era egna liv istället för att hoppa på andra som är drivande och har framgång!

  Ni håller på och påpekar och gnäller hur andra skriver eller uttalar sig, gå till er själva först och fundera på hur ni beter er!

  God Jul och Gott Nytt År!

 • Georgiana skriver:

  Kära Bianca!
  Du får mig att skratta när jag mår dåligt, du får mig att le när jag behöver de som mest. Du är en fantastisk kvinna och du har rätt att uttrycka dig och vara den du vill fast att du är känd. Ta hand om dig själv och plocka bort alla energi tjuvar, tjuvar som inte är värda ett skit. Alla måste ta eget ansvar och för varje sak man gör och säger så tar man ett beslut och då får man ta ansvar. Ansvar för sina handlingar som kan straffa en senare. Om folk inte tycker om vad du skriver så han ta sitt ansvar och hitta en blogg som ger dem energi. Vi alla är olika men de är ändå inte tillåtet att med mobbig, näthat, trakasarier m.m.
  All kärlek till dig! ❤

 • Maria skriver:

  Tycker det är hemskt hur människor kan trycl ner varandra på det sättet. Men du ska inte ta åt dig för det är bara ren avundsjuka. Du har åstadkommit mkt som andra inte har. Du är grym en riktig stjärna!

 • Hanna skriver:

  Om du är så känslig så borde du själv tänka både en och två gånger innan du själv snackar ner Isabella. Och alla ni fans här inne, det är usel dubbelmoral av er att smöra så för Bianca och kalla alla som kritiserar henne för bittra och hemska och sen samtidigt applådera att hon hoppar på Isabella och haka på det.
  Och nej, jag jämför ingen av dessa två, jag skiter i vilka sms som finns eller inte. Faktum kvarstår, de båda är offentliga personer med många följare men ingen av oss känner dem personligen. Så oavsett vad för ”bevis” eller inte som finns så borde det vara lika oacceptabelt vem man än hoppar på. Men att sitta och tycka synd om Bianca för att inte alla smörar för henne för att sen tycka det är bra att hon snackar skit om en annan tjej är bara dubbelmoral och visar på att ni (och Bianca) inte är ett dugg bättre själva.

  • Lena skriver:

   Håller helt med. Märkligt att man kan hylla B för att hon smutskastar någon annan offentlig person. Dessa personer borde ta sig en tankeställare vad de håller på med.

   • Josefine skriver:

    Ingen som hyllar henne för de, men om ni tycker att det är fel, varför gör ni samma sak då? Dubbelmoral.

    • Lena skriver:

     Har du inte läst alla kommentarerna där folk skriver att de tycket det är bra att B sagt att Isabella L har ljugit.

   • Josefine skriver:

    Dessutom så vågar hon iallafall stå för det, ni som skriver hat, ”kritik”, ”åsikter”, ni är anonyma och det är fegt, sen tror jag knappast att Bianca spyr hat på Blondinbella varje dag, som ni gör här på Bianca.

    Så ja, stor skillnad, men absolut inte okej något av det, så försvarar inte det!

    • Lena skriver:

     Om hon står för sin kritik varför har hon då tagit bort den från podden.

     • Karro skriver:

      Precis. Är så mycke svammel från denna Josefine, som inte fattar att hon gör B en otjänst samtidigt. Hitta nåt annat tidsfördriv.

 • Charlitte skriver:

  Fina Bianca ❤
  Du är helt underbar som bjuder på dej själv och är dej själv i alla lägen. Det är därför att du är så omtyckt av människor för att du vågar vara du.
  Vilket samhälle vi har där starka tjejer bör tryckas ner. Ledsamt att det ska behöva vara så.
  Du har en omtänksam sida mot dina nära och kära som jag beundrar.😍
  Kram på dej och hoppas att du Kommmer att må bra och vara lycklig. Det viktigaste du har är din familj.❤
  Kram Lotta

 • Charlotte skriver:

  Fina Bianca❤
  All styrka till dej. Jag ser dej som en omtänksam och stark tjej. Du är dej själv i alla lägen vilket jag beundrar.
  Gå dit hjärtat leder dej och gör det som känns rätt.
  Du är en fantastisk människa med ett fint ❤❤
  Kramar Lotta

 • Anna skriver:

  Helt rätt beslut! Tänk istället vad lyckligt lottad du är som har så många andra projekt/jobb som gör dig glad och jobba vidare med dom istället. Du är en stark tjej och du förtjänar inte hatet på bloggen. Glöm bloggen och fokusera nu på ditt välmående! Stor kram

 • H skriver:

  ❤️❤️ Hoppas du mår bra❤️❤️

 • Kristina skriver:

  Jag tycker du gör helt rätt, att kunna dra en gräns när det gått för långt är också att vara stark!
  Vill även säga att du har inte gjort något för att irritera eller vad det nu är som folk ger uttryck för. Det är helt galet hur mycket energi folk lägger ner på att skriva och klanka ner på andra människor. Dessa kommentarer av hat är bara tomma bubblor, det är människor som inte vet bättre, var och hur de ska göra av sitt egna dåliga mående. Det är en sak att att ge konstruktiv kritik eller att inte hålla med någon men hat det säger mer om personen som hatar än vad du Bianca har eller inte har gjort. Förstår att det inte är lätt men låt aldrig en nedvärderade kommentar eller hat dra ner dig, det har inte med dig att göra det är bara ett uttryck för något sjukt, någon som nog inte mår speciellt bra. Menar verkligen inte att pausa bloggen är att låta sig dras ner, snarare är det en styrka att kunna dra en gräns hit men inte längre nu får det vara nog, var stolt över det beslutet!
  Ett tips till alla er där ute som känner att ni måste ha någon att hata och trycka ner, hitta någon att älska istället även om det kan vara svårt när man är van att göra det motsatta, vägen dit kommer öppna så många dörrar och det bästa just du som hatar kommer att vinna mest på det

 • ulrik skriver:

  hej. Hemskt att du får så mycket skit.. Men det är nog miljontals fler som tycker du är bra, har aldrig träffat npn som tyckt annorlunda.

 • Elin skriver:

  Bianca säger och tycker mycket och man behöver inte gilla allt en person säger men ge konstruktiv kritik istället dvs förklara varför man inte håller med OCH alla människor, tänk på motsatsen!, att ingen skulle säga någonting om någonting, vad hemskt det skulle vara för då skulle man verkligen gå runt och misstro allt och alla

 • Sam skriver:

  Vad tråkigt att höra. Jag kommer verkligen sakna dig på bloggen.
  Jag kommer vänta på att du kommer tillbaka.
  Jag tror på dig och vad än andra säjer så är du bäst.

 • Tina skriver:

  Det är stor skillnad på ”ha olika åsikter/ge kritik” och ”hat kommentarer”

  Bara för att man inte tycker som Bianca behöver man inte vara elak!!!

  ❤️❤️

 • Johan Abrahamsson skriver:

  Fan va tråkigt att höra att näthatare får dig att sluta med nåt du tycker om! Har aldrig läst din blogg men lyssnar på din podd och även om jag inte håller med dig i allt (jag är 38årig småsammhällesman😁) så kan jag inte fatta hur man kan skriva hatkommentarer här!! Om man inte gillar vad du säger eller skriver så låt bara bli att läsa då!
  Kämpa på!💪🏻💪🏻💪🏻

 • Lisa skriver:

  Tror faktiskt vissa folk inte fattar att du är en verklig person. Och då känner dom att det är helt ok att ta ut sina egna aggressioner på denna ”icke verkliga” personen. Det är nog en viss typ av dina ”hatare”
  Men många andra är nog bara folk i en svår mental situation. Som blir provocerade av dina inlägg.
  Ditt liv på insta (mfl ställen) är makalöst perfekt, det triggar nog folk som mår mentalt dålig. Dom fattar inte att det är bara bilder som är sjukt ”iscen satta”…
  Läser man tex en blogg där ngn har cancer o dom visar hur livet verkligen är…NOLL hat…
  En blogg/insta där ALLT är perfekt, en tjej som är såååå sjukt perfekt snygg, har super dyra kläder, fantastiska resor till allas drömmål, göra saker som alla drömmer om att få göra mm mm mm då vill vissa folk få dig att reagera, väcka upp dig som bloggaren att ”sluta skryta med ditt perfekta liv, när vi andra som mår dåligt inte klarar att göra någonting, för jag pallar inte, det är ett hån mot oss andra som mår dåligt”
  Jag tror faktiskt inte alla sk ”hatare” hatar. Jag tror många som mår psykiskt dåligt, mår väldigt dåligt när de ser ditt ”perfekta” liv o orkar inte med att höra dig klaga… Inte för att vara elaka, dom pallar bara inte att en kvinna som säger sig ha det sååååå psykiskt jobbigt men har ett så insta perfekt liv… Msk som oxå har sjuk ångest, som lider av ännu svårare mental hälsa o ser din insta/blogg…kanske inte så konstigt att dom reagerar med ilska över hur du har mage att klaga…
  Säger verkligen INTE att det är ok, men jag kan förstå att man inte får ihop det.
  Sen tycker jag att dom borde välja att skita i att läsa din blogg/insta ,och absolut INTE skriva något elakt. Det är aldrig okej!
  Fast du har ett ansvar oxå. Du skyltar med det perfekta livet, snyggaste kläderna, sminket som gör dig heeeeelt underbart vacker, RIK mm mm mm och du visar det över alla media.
  Andra som lider av ångest, mental ohälsa mm, kan knappt ta sig ur sängen, orkar inte ens duscha, klarat inte av att laga mat mm mm mm. Men du äter, återigen, en fantastiskt middag med dina vänner/familj på en lyxig restaurang…
  Tror du ändå måste förstå att det ÄR ett hån mot dom. Tror du måste förstå att sådana inlägg gör ont när folk, som mår dåligt, läser.
  Hoppas du förstår att det jag skriver ÄR skrivet i kärlek! Jag önskar dig ALLT gott!! Även om jag faktiskt förstår att vissa av dina ”hatare” nog inte hatar utan enbart är ledsna o provocerade pga deras situation ❤️

 • Niki skriver:

  Ta din tid du behöver fina och starka du💗💗

 • Sara Petersson skriver:

  Hej fina Bianca ! Jag är mamma till en dotter som gillar dig så mycket och även min sons flickvänjag tycker du är så stark, modig och duktig!
  Om du var min dotter hade jag varit så stolt över dig! Strunta i de som pratar strunt om dig !
  Kram sara

 • Jenny Warging skriver:

  Hej Bianca.

  Du har inte gjort något fel alls ❤️!
  Tycker du är toppen och önskade att jag vågade vara och stå för det jag älskar precis som du gör.
  Du är du och du duger precis som du är.
  Tvivla aldrig på det fina du.

  Jag förstår dig att du behöver ta ett break för detta är inte mänskligt att andra skall vara så elaka mot dig.
  Tror också det är avensjuka.
  Sedan väldigt dåligt uppfostrade olika personer som beter sig så ill.
  Förstår mig inte på sådana,har aldrig gjort.

  Ta hand om dig finaste du.

  God Jul & Gott Nytt kommande År.

  Tror på dig,du har ett så gott och stort hjärta!

  Kram
  Jenny (som just nu är på Island med nästan hela min familj och hälsar på min lillebror med familj 19dec-2jan) ❤️❤️❤️

 • Frida skriver:

  Skickar en hel drös med kramar till dig Bianca och hoppas att du mår bättre snart och att du ser hur många som inspireras av dig och gillar din blogg! All kärlek!

 • Klart att Bianca är bäst. Hon är härlig. Har älskat henne sen jag såg henne för första stund. En sådan person jag skulle vilja vara.. var som du är Bianca . Ser på dina resor, där har jag varit med. Tänker på Milano. Kul.💕💕

 • Alexandra skriver:

  Ta hand om dig, du är grym ❤️

 • Ulrika skriver:

  Kan du inte blogga med stängt kommentarsfält?
  Vore skoj att få följa dig mer!
  God Jul och kram

 • Anne skriver:

  God jul 🤶🏻o gott nytt år💥. Grattis på födelsedagen så småningom💐. Trevlig o skön semester🌞

 • Micke skriver:

  lol vilket fjortistjafs i kommentarsfältet, har ni inget bättre att göra?

 • Lena skriver:

  Efter att ha läst en del av inläggen här förstår jag varför Bianca lägger ner. Jag får starka obehags känslor. Trodde inte det fanns så elaka och grymma människor. Ja det är väl därför världen ser ut som den gör. Dessa hatare och mobbare som förpestar luften vi andas. Som tycker sig ha rätt att spy sin galla över allt och alla.
  Gå vidare med ditt liv Bianca och bry dig inte, de är verkligen inte värda det!

  Till er mobbare vill jag bara säga, skaffa er ett liv!! Till Bianca, lycka till med ditt, du är redan på god väg att lyckas och du är älskad av så många, so keep up the good work!

  • Pelle skriver:

   Fast i det här inlägget är det ju faktiskt bara EN kommentar som är direkt elak, av 64. Resten är åsikter eller lovord. Varför överdriva och lägga energi på det negativa? Fattar inte, blir lite som ett ”maskerat hat” mot nåt som borde ignoreras istället, och tas bort kanske, kan inte va så svårt.

   • Anna skriver:

    Jag har gjort samma reflektion. Det verkar ha gått inflation i att använda ordet hat. Jag har också kolla igenom kommentarerna och hittar en kommentar om att bloggen bara innhålller reklam och skit. Det är ju inte så snällt skrivit så det kanske kan anses som en hatkommentar

    • Pelle skriver:

     Ja precis, en enda. Är ju lite absurt faktiskt att lägga fokus just på den.

     • Anna skriver:

      Ja, håller med och det mönstret är genomgående. Någon eller några elaka kommentarer som saknar konstruktivitet framhävs som att B bara får ta emot ’hat’. Larvigt! Det allra mesta är positivt, nästan barnsligt positivt men kanske många unga som skriver?, och några konstruktiva kommentarer (som vissa tycks vilja feltolka och måla upp som ’hat’). Lägg ner tjatet om att B är ’måltavla för bara skräp’ – det stämmer inte helt enkelt.
      Som offentlig person behöver man kunna ta de konstruktiva delarna. Eftersom B verkar ha svårt även för det är ju en paus och eftertanke en bra lösning och klokt beslut.

     • Cirnelia skriver:

      Det kan också vara så att alla de hatiska kommentarerna inte publiceras men Bianca måste läsa dem innan de raderas. Har ni tänkt på det?

    • Nicole skriver:

     Förstår inte vad ni som kommenterat i denna kommentarstråd vill komma fram till. Att Bianca inte har rätt att känna som hon gör? Alla är olika och allas uppfattningar är olika. Det kanske finns fler kommentarer hon får se än de ni lyckats hitta i kommentarsfältet till något enstaka inlägg. Och även om det inte är det så är det fortfarande hennes personliga upplevelse av kommentarerna som är viktig; HON känner sig ledsen. Punkt slut. Finns inget att diskutera. Jag tycker inte man ska ”behöva ta” skit bara för att man är offentlig, om man då inte utfört en handling som kan kritiseras (om man på något sätt är respektlös mot andra individer får man räkna med kritik t.ex.). Men exempelvis är kommentarer om utseende, eller andra skitsaker, inte något man ska ”behöva ta”. Även om konstruktiv kritik framförs i andra sammanhang så ska det ju inte vara personangrepp?

   • Erica skriver:

    Pelle och Anna. Det vi inte ser här är alla de kommentarer som Bianca eller hennes assistent rensat bort. De flesta bloggare har en inställning där en kommentar måste godkännas innan den publiceras, alltså kommer de elaka kommentarerna aldrig fram till oss andra läsare. Var inte så snabba på att misstro bara för att ni inte har hela bilden. Spekulationer som era spär bara på Biancas dåliga känsla vilket är himla onödigt. Vad tjänade era kommentarer egentligen till här?

   • Linn skriver:

    Det där stämmer dock inte över huvud taget. Under just det här inlägget existerar det knappt några hatkommentarer, men om du läser kommentarerna under andra inlägg får du se raka motsatsen. Som till exempel när Bianca gick ut med deras showcast i Globen eller CAIA fick hon världens påhopp. Här handlade det inte heller om konstruktiv kritik, utan kommentarerna var elaka rakt igenom. Inte en enda vettig människa hade stått ut med det hatet i längden.

 • Mats skriver:

  Hej hej
  Tyvärr har jag inte löst eller följt ditt bloggande.

  Men jag vill ändå gr mig ditt stöd. Jag tycker att det är bedrövligt hur vissa beter sig och uttrycker sig.

  Försök att ignorera och ta till dig alla positiva reaktioner i stället.

  Lättare sagt än gjort kanske.

  God Jul
  Mats

 • Pamela skriver:

  Jag är så ledsen för din skull att du ska behöva gå igenom sånt här skit. Det jag inte fattar är att om dom inte gillar det du skriver, så varför läser dom det då.
  Förstås för att det är avundsjuka nollor som inte tar tag i sitt eget liv, utan hatar att nån annan lyckas. God Jul till dej och glöm alla negativa skitar och njut av livet.

 • Felix skriver:

  Folk är dumma i huvudet, stå på dig Bianca!

 • Felix skriver:

  Folk är dumma i huvudet och avundsjuka jävlar, stå på dig Bianca!

 • Madeleine skriver:

  Bianca du är en underbar människa! Du är dig själv och det är inte många som vågar visa sitt riktiga jag så som du gör. Du är grym! <3

 • Dennis skriver:

  Hej!

  Läser inte din blogg, är kille, inte riktigt min grej och för gammal. Men att läsa i AB om det du får ta emot bara för en blogg, jisses. Undrar om dom som skriver allt hat ens skulle våga visa sina ansikten offentligt. Dom är fegisar och så pass stora svin att du inte ska bry dig. Stålsätt dig, det är det här dom vill, låt dom inte vinna.

 • Kicki skriver:

  Bianca du har en starkt andligt medial sida som du bör utveckla. Låt dig vägledas av ditt starka sinne för bilder.

 • Karin skriver:

  Hej Bianca
  Fruktansvärt hur många människor beter sig
  Inte undra på att världen ser ut som den gör ibland när många längre inte har någon empati
  Jag antar att detta är människor som själva inte mår bra och att de mår bättre av att få andra att må dåligt
  Jag hoppas att du snart mår bättre och för övrigt så tycker jag att du är en härlig människa
  Det brukar betala sig i längden
  En riktig God Jul till dig och dina nära och kära
  God Jul

 • Helene skriver:

  Hej Bianca

  Följ ditt hjärta o gör dina val som är bäst för dig. Alla dessa avundsjuka människor som är elaka mot dig på bloggen har ingen rätt att sitta bakom sina skärmar o mobba. En tanke är att varje inlägg har en IP adress som går att spåra du kanske borde fundera på polisanmäla alla för få ett stopp. Du är grymt bra tjejen försök ha en bra jul o tänk på allt bra du har i dig o runt dig. Stor julkram från en tjej i Malmö

 • Julia Granholm skriver:

  Omfg blir så trött på människor. Att ”hat eller inte” ens ska behöva diskuteras. De spelar väl fan ingen roll om personen i fråga har tagit illa upp. Ska då lösningen va att man inte ska kolla på kommentarerna…öö vänta liite nu är inte grejen med ett kommentarsfält att man ska få feedback? Ja precis, såklart man vill se på kommentarerna i alla fall. Ett kommentarsfält ska bestå av både positiv och negativ feedback men INTE av mobbning, personangrepp och rent och skärt HAT. Jag fattar inte varför folk har anledning att lägga felet hos bianca. Hatet borde ju aldrig skrivas från början. Så snälla BÖRJA TÄNKA en extra gång innan ni hoppar på folk. Huur mycket ni än skulle störa er på en person är det ju fortfarande ni som väljer att skrolla igenom personens blogg, instagram etc. Herregud kan folk bara lämna varann ifred om man inte har något vettigt att säga. Öppna inte käften liksom.

  Ta hand om dig Bianca och jag hoppas att allt löser sig på bästa sätt!

 • Ellen skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Frida skriver:

  Klart det är avundsjuka, det är väl så Sverige funkar tyvärr, folk klarar inte av att det går bra för någon annan. Fy så tråkigt att det ska vara på det viset. Hoppas du mår bättre snart! 💕

 • Linda skriver:

  Jag skäms väldigt mycket ännu en gång för att vara tjej/ kvinna. Nu har ni malt och tjatat i ett år om meetoo, och hur viktigt det är att tjejsidan får komma fram och säga sitt. När det väl finns forum som mest är för oss så beter ni er på den lägsta nivån. Helt otroligt att du har orkat så här länge, Bianca. God jul och hoppas på ett bättre 2019❤️🎄🎅🏻

 • Cathrin Hurtig Andersson skriver:

  Stå på dig Bianca, den bild som du förmedlar genom din blogg, Insta o sommarprat och inte minst ”Wahlgrens värld” ger en bild av en rak, bra, engagerad och mycket klok människa med massor av charm och talang! Ändra inte på dig, utan fortsätt din väg framåt! All kärlek till dig!! ❤️

 • Madelen skriver:

  Hej!
  Rätt beslut att ta en paus, ta hand om dig själv och bara fokusera på dig själv just nu för att må bättre. <3
  Hoppas du mår bättre snart, förstår att det tar på din energi med en massa hatkommentarer, hatmail.
  Ni som skriver hat till henne: Varför? Okej, ni gillar henne inte, men lägg ingen energi på henne då.
  Enkelt. Varför lägga energi på nån man inte gillar? Jag förstår inte det där, varför lägger man energi på nån man inte gillar?
  Bättre att lägga energi på sånt ni själva gillar, och så låta oss som gillar Bianca få gilla henne om vi vill det?!
  Och sen vill jag säga att tänk er för innan ni skriver, tänk om det var ni själva som fick hatkommentarer och hatmail, hur skulle ni känna er? Ni skulle känna er ledsna eller hur? För det är just det Bianca känner sig, och till vilken nytta?
  Sitta och skriva dumma saker åt nån som redan mår dåligt, det är som att sparka på nån som redan ligger!
  Det är riktigt lågt, så lågt ska man inte sjunka tycker jag. Bättre att låta människor man inte gillar vara, och så ägnar man sin tid åt sånt man tycker om istället.
  Livet är kort för att slösas bort på elakheter och gå runt och vara dumma mot varandra.
  Varför kan inte människor vara snälla mot varandra istället? Även om man nu inte tycker om alla, vilket man inte kan göra heller men man kan väl ändå försöka behandla varandra väl. Och vara en bra medmänniska mot sina medmänniskor. Eller hur?

  • Pelle skriver:

   Och jag förstår inte varför du lägger så mycket energi på de negativa kommentarerna, som är ganska få om man ser till helheten. Tror det är ganska lönlöst att försöka ”omvända” nån, och tyvärr kanske det tom triggar till mer hat för att man får uppmärksamhet. Bättre att ignorera och att B tar bort dem helt enkelt, bara då kommer de försvinna, förr eller senare. Med hopp om en bättre värld, God Jul!

 • Helen skriver:

  Heja dig Bianca 💖 Du måste sätta din egen hälsa först ❤ inte klokt att ni ska behöva ha d så här ni som bloggar 😐 vad är d för fel på folk???? D e ju lätt att ge fan i å läsa om man ej gillat d 😠😈😬 vila, ta hand om dig själv å gå inte å må dåligt över att du ej bloggar 😀 DU gör helt rätt ❤ ha en fin jul fina du 💚 ett råd, om du ska blogga igen, be nån annan läsa kommentarerna så du slipper läsa skiten 💛 å vi läsare slipper oxå läsa det 😊 DU äger låt de ej knäcka dig ❤❤❤ kramar från Boden 😁 d var min väninna som knäppte kort på dig å mor när ni provade soffor 😂😃😁😀

 • Therese skriver:

  Ta hand om dig du är grym!!! ❤️

 • Elin skriver:

  Vad är det som händer , varför har det blivit såhär?, jag hoppas verkligen det löser sig för dig privat också, var rädd om dina bra kompisar och jag tänker på dig,du får ta emot en massa hat från människor för att du är lite för öppen,lite för mycket generös och bjuder på dig själv lite för mycket, du är bra och ta inte åt dig!! de vill bara t y c k a E N m a s s a

 • Liza skriver:

  Kämpa som den fighter du ÄR, låt dem inte komma åt dig ! Idioter finns överallt tyvärr o så kommer det alltid vara….
  Sunt av dig ändå att ta en timeout.
  Styrkekram o massa kärlek ❤️

 • TheDefender skriver:

  Hej, fina Bianca!

  Jag kommer vara aktiv på din blogg ett tag bara för att hata tillbaka på dina hatare. Du ska få se hur svaga och sköra de egentligen är.

  Hej så länge!

 • Adelia skriver:

  Hej Bianca jag hoppas på allt i världen att du mår bättre snart! För mig som är ett jättestort fan av dig så är det jättejobbigt att lösa det du skrev! Jag har läst alla dina inlägg och beundrat dem! Du skriver så sjukt bra och är så sjukt trevlig och jag har även sett på Walgrens värld om och om igen och jag tröttnar aldrig av att se dig❤️Du sprider en så sjuk glädje och du är en så bra förebild! Du ska inte ta åt dig av vad folk skriver! Lyssna på mig nu Bianca… Jag ÄLSKAR dig och det finns det många andra som gör och det måste du förstå! Folk som slänger hat på andra är inget att ha! Strunta bara i dem! Och mår du dåligt så skriv en kommentar tillbaka och säg att du inte accepterar det. Och lyssnar dem inte bry dig inte om dem då! Love you! Älskar dig så sjukt mycket min förebild😘😘

 • A skriver:

  Styrkekramar ❤️❤️❤️❤️

 • Minna Annala skriver:

  Moi Bianca!

  Jag är ledsen för din skull. Jag har varit så glad om alla fina saker du har gjord tom. jag fick sminkpalett hit till Finland och jag var JÄTTEglad om det 🙂 Jag fortsätter läsa din blogg när du kommer tillbaks. God Jul och har det så bra!!

  Kram
  Minna 55 är

 • Annina skriver:

  Tråkigt för oss som älskar din blogg men förstår ditt beslut till 100 % när man läser alla elaka kommentarer. Styrkekramar till dig, fina Bianca. <3

  Till alla er som stör er på Bianca kan ju bara undvika hennes blogg. Att trycka ner en annan person är fan inte ok.

 • Solveig Louise skriver:

  Har du ikke noe bedre å komme med enn dette så burde du heller la være å skrive noe eller å følge henne i det hele tatt! 🙂
  Hun er en kjempe flink blogger, å har fått til utrolig mye. Tenk om det en gang er ditt barn som blir like stor blogger som det hun er, å få slike kommentarer, hva gjør du da? Skal du fortsette å slenge med dritt? Skal du slå hardt ned på det? Skal du ikke være et forbilde for de som er yngre enn deg? Dette er bare tåpelig.. Heier på deg Bianca! <3

 • Julia dahlberg skriver:

  Åh! Ta hand om dig <3

  Du är stark, snygg och framgångsrik. Förstår att du måste stänga ner ett tag. Men tråkigt att alla de elaka näthatarna ”vinner” lite….. men du är grym, hAfe velat ha en kompis som dig (utifrån whalgrens värld)

  Må så gott ❤️ / Julia

 • Jessika skriver:

  Fina Bianca! Önskar att du kunde bortse från alla elaka kommentarer. Dom betyder egentligen ingenting! Det är bittra, avundsjuka människor som skriver sånt.
  Du är en grymt bra förebild för unga tjejer. Mina döttrar på 9 och 13 älskar dig! Och jag är på deras sida:-)
  Hoppas du fortsätter blogga framöver, vore tråkigt annars!
  Kram

 • B skriver:

  Gud kvinna.

 • Helen skriver:

  Å dessa individer som måste trycka ner andra istället för att på egen hand lyfta sig själva.
  Så lätt att uttrycka sig på ett trist sätt när man man sitter dold bakom en skärm, virtuellet.
  Jag är 43 + och har skarpt gillat dina inlägg om diverse men framförallt inlägg om makeup.

  Önskar dig varmt lycka till och full fart fram med individerna som lyfter sig själva genom att inte trycka ner andra.
  Helen

 • Kicki skriver:

  Tycker du är en underbar människa som verkligen inte förtjänar något hat överhuvudtaget – tvärtom, du förtjänar kärlek och respekt! Försök försök att tänka bortom de negativa (avundsjuka) jävla hatare och fokusera för majoriteten – vi som ÄLSKAR dig! All kärlek till dig!

 • marfo8 skriver:

  Var rädd om dig, fina, fantastiska Bianca!! Du är grym! Förstår att det är jätte tufft och det är rent ut sagt för jäkligt hur folk beter sig, men vi är många som står på din sida!! Så, var rädd om dig, gillar dig skarpt!! Kram ❤️

 • Åsa Lindberg skriver:

  Fina Bianca! Hoppas du känner dig bättre snart!

 • elin skriver:

  Tråkigt att mobbarna vann

 • Simone skriver:

  Fina du! Såklart att vi förstår och ens eget välmående är alltid viktigast<33

 • Linda L skriver:

  Avundsjuka människor är det absolut vidrigaste som finns. Och jag vet att du förstår att det är just vad detta handlar om, folk är så avundsjuka. Har man själv inte lyckats åstadkomma något i livet och mår man dåligt över vem man är så MÅSTE man hitta någon att ta ut detta på. Tyvärr har du och dina influensers kollegor blivit ett lätt mål för detta.
  Man väljer att hata någon som dig, du är rolig, snygg, driven och har lyckats. Vi kan bara hoppas att dessa människor en dag vaknar upp och inser hur vidrigt dom betett sig och bestämmer sig för att ta tag i sina egna liv istället.

  Synd att det ska behöva gå så här långt, men va medveten om att bakom varje mobbare finns en ynklig, olycklig, feg liten jävel.

  Gott Nytt År Bianca. Kom ihåg att det finns fler där ute som älskar dig än som hatar dig.
  Kram.

 • Anett Bjørnes skriver:

  Kjære flotte fine du❤️ Stå på videre og vit at du er en fantastisk jente. Fryktelig at noen mennesker har så mye vondt å si om andre. Heier på deg 💪🏻🥰 Hilsen en norsk « tobarns mor fra Norge» Klem på deg og vit at du er verdifull💪🏻❤️

 • Andreas skriver:

  Ta hand om dig! Låt inte hatet ta över… Så sjukt tråkigt att de ska bli såhär för personer som lyckas.. Du är rolig, charmig och Sveriges absolut vackraste kvinna!

  Att få hänga med dig. Vore ju en drööööm.
  Ta en paus. Vila. Bli stark och kom tillbaka hårdare än alrign förr!

 • Therese Carlsson skriver:

  Älskar att följa dig och din familj, ni är så härliga💕Just nu blir det mest Instagram när ni lägger ut där. Och jag älskar att titta på Wahlgrens värld. Även jag har en dålig dag . Så kan man bli glad och skratta när jag tittar på Wahlgrens värld. Tråkigt att det finns människor som är elaka . Undrar varför de håller på så med er kändisar. De har väl inget liv. Hoppas du kommer tillbaka med din blogg . Lycka till med allt. 🎉Gott nytt år på er 🎉

 • Isabell Broström skriver:

  Starkast e du

 • Du är en sådan fantastisk person Bianca. Så många som ser upp till dig och beundrar dig! Samla styrka och börja om. Jag är säker på att du kommer tillbaka starkare än någonsin! Tänk allt du har uppnått under 2018!!! Vem kan skryta med det! Väldigt få personer! Det är viktigt att hitta sig själv, så ta den tid du behöver men tveka ALDRIG på din egen förmåga! Du är fantastisk! Glöm aldrig det!
  //Berith

 • Lisa skriver:

  Blir så ledsen när jag läser detta. Du verkar vara en helt otrolig tjej och jag älskade ditt Sommarprogram i P1. Du är smart, rolig, härlig, vacker och framgångsrik och det viktigaste av allt: Snäll <3 . Det är vad alla människor värdesätter mest i grunden! Om andra kommer ihåg en som snäll så är det fan det bästa rykte och den högsta status en människa kan ha. Snällhet/Schyssthet vinner alltid i längden! Men tyvärr blir många kvinnor som har de här egenskaperna en måltavla för personer som känner sig som misslyckade missfoster. Kom ihåg Bianca att det är DOM som mår sämst – de har precis visat det genom sina idiotkommentarer (som är fullständigt ovidkommande och ointressanta för oss andra normala människor). Personer som mår bra och som har det bra i livet behöver inte trycka ner andra. Att skriva skit om andra är = att avslöja vilken misslyckad trasig jävel man själv är. Glöm aldrig det!!! Du är fantastisk!!! Massa kramar till dig & din familj från mig & min familj

 • Therese skriver:

  Det är något så ohyggligt tragiskt med människor som sitter och hatar på nätet. Vad är det som driver dom? För det har garanterat inte startat med dig och det kommer heller inte sluta här, nu sätter dom nävarna i någon annan stackare som till slut inte heller orkar stå emot hatstormen.
  Är det något att vara stolt över?!

 • Cilla skriver:

  Nyss kollat ditt insta. Enormt tråkigt att du som förebild för unga flickor exponerar din kropp hela tiden som du gör…..Tänk om. Snarast. Och ta ansvar!!!

 • P skriver:

  Trist att det är slut med Phillipe, men det finns nån annan där ute som väntar.

 • Marianne skriver:

  Är det ditt ENORMA bekräftelsebehov som gör att du måste lägga upp så avklädda bilder på instagram hela tiden – eller vad ÄR det!??!?

  • Emma skriver:

   Vad fan är ditt problem som skriver en sån här kommentar på det här inlägget? Har du ingen respekt alls för folk, sparka på någon som redan ligger ner??? Usch för dig

  • Torbjörn skriver:

   Vilken elak kommentar. Ska hon ha burka för att det ska falla dig i smaken? Sluta trycka ner andra kvinnor och dig själv i förlängningen. Du gör bara kvinnors utrymme mindre när du säger sånt här.
   Bianca, fortsätt posta bilder som du själv vill. ❤
   Andras försök till censur är bara….tråkig

 • Pauline skriver:

  Bianca! Du är en fantastisk person och en jättebra förebild för unga flickor.
  Tråkigt att det finns dessa sorgliga energitjuvar. De skulle ha en rejäl spark i arslet allihop!
  Hoppas att 2019 blir ditt år!

 • P skriver:

  Ganska uppenbart att du inte ”orkar” blogga längre, för att du inte enbart får hyllningar, och förmodligen har det lite jobbigt pga att det är slut med Phillipe. Tufft för dig, men så är det här i livet…tänk om alla bara skulle lägga av och utebli från jobbet som du gör just nu, för att det blir lite tungt. Dags att växa upp kanske, bli inte en världsfrånvänd person som din morsa är, utan självkritik och distans. Om du nu inte vill fnittra och fjanta dig genom livet som hon gör…inge respekt istället.

  • Anna skriver:

   Knäpp kommentar för det första, helt obalanserad.
   B bilder på instagram blir konstigare och allt mer ’plastiga’ – tyvärr. Därför var det extra roligt att se några bilder på mamma Pernillas blogg där B återigen var naturlig och mer avslappnad – på den typen av bilder upplever jag att B ger ett sundare intryck och är en bättre förebild och de bilderna är mycket mer naturliga och fina. Den där hysteriska lanseringen av caia är inte lika fin som när B är med familj och mer avslappnad.
   Sen undrar jag varför du upprepar att det är slut med Philippe? Han är väl i Thailand med B?

  • Evelina skriver:

   Fast vanliga människor på sina arbeten får inte utstå personliga påhopp och trakasserier dagligen? Så där har du fel. ”Lite tufft”, det är inte lite tufft att få skit på sig varje dag från hundratals människor om – inte hur man gör sitt arbete – utan hur man är som person eller hur man ser ut. Så himla omsakligt av dig, hoppas verkligen du bara är en ung avundsjuk flicka som kommer växa upp i framtiden.

  • Pauline skriver:

   Fast om man inte mår bra så är det väl bra att man slutar blogga. Ett mogen beslut. Att sitta och skriva elaka kommentarer på nätet däremot känns inte så moget.

  • Hege Ida skriver:

   P, din kommentar är sådan, att man tappar lust till att göra någonting nånsin överhuvudtaget. Bianca har en blogg som hon helt bestämmer över, det är inget vanligt jobb man ska befinna sig på och leverera till ochj vore det, så kan man bli sjuk av att få elaka kommentarer stup i kvarten.

  • Sofia skriver:

   Det är ingen som betalar för att läsa bloggen och därför finns givetvis inga krav på att den hela tiden ska uppdateras = inte alls jämförbart med att ”utebli från jobbet”, vilken otroligt korkad jämförelse.
   Ungefär lika korkat som att jämföra en ung tjej med en medelålders kvinna.
   Men man kan förstås inte förvänta sig något vettigt från folk som bara vill vara taskiga. Eller hur ”P”, eller ska jag säga ”M”?

   • P skriver:

    Men då får man nog sluta tjata om att det är ens JOBB att blogga, och hur mycket tid och ork det tar. Och du kan väl knappast tro att hon gör det gratis?! Att vara en ”influencer” är ju ett heltidsjobb liksom…eller hur, känns mer och mer löjligt i dagens läge, vem bryr sig? Det tragiska är att hon nog bara vill krypa in under en sten just nu, men morsan (och hon själv förmodligen) vill tjäna mer pengar och få en sponsrad semester till Thailand osv, så det är bara att ”hålla god min”. Eller vad tror du ”Sofia”, eller ska jag säga ”tönt”?

    • Sofia skriver:

     Nej, det behöver man inte alls sluta ”tjata” om, det krävs en hel del att driva en blogg så det är helt korrekt att beskriva det som ett jobb. Din jämförelse är trots det korkad, men självklart fattar du inte det.
     Jag är gärna tönt alla dagar i veckan, hellre än en bitter, taskig kärring som verbalt ger sig på unga tjejer som mår dåligt.
     Förstår att det sticker i ögonen på en sådan som du att Bianca är en klok, stark, vacker, rolig, varm och framgångsrik ung tjej.

     • Ingela skriver:

      Mja….. – inte är det så KLOKT (som du skriver att hon är?) att lägga upp så exponerade bilder på insta, precis. . . .
      Rent av OKLOKT.

     • Ingela skriver:

      Mja….. – inte är det så KLOKT (som du skriver att hon är?) att lägga upp så exponerade bilder på insta, precis. . . .
      Rent av OKLOKT!

     • P skriver:

      Ja Sofia verkar va både döv och blind…

     • Sofia skriver:

      Jodå, nog är Bianca en klok tjej. Jag ser inga bilder värda att gå bananas över, så farligt eller ovanligt är det väl inte med några sexiga bilder.
      Hon är en ung tjej, inte en gammal tant.

     • P skriver:

      Sofia, du gör dig bara mer och mer löjlig, B är mycket, men klok är inte rätta ordet, och du bevisar att du inte heller är det om du påstår motsatsen. Försvara henne hur mycket du vill, men du övertygar ingen med ditt svammel, så lägg ner, för din egen skull. Och influencertramset kommer försvinna, tro mig, bloggandet också i stor utsträckning, folk tröttnar på allt, även detta. Bye bye.

     • Sofia skriver:

      ”P”, du beter dig verkligen illa och har tydligen inget annat att erbjuda än negativism och personliga påhopp. Självklart vidhåller jag att jag uppfattar Bianca som en klok tjej, men it takes one to know one så är inte ett dugg förvånad att du har missat det.
      Det är sorgligt att man ska behöva försvara unga tjejer från surkärringar med så kass människosyn att de bildligt talat gärna sparkar på den som ligger. Ge dig på någon i din egen ålder, om du nödvändigtvis måste vara taskig, och låt ungdomarna ha sina forum i fred.

     • P skriver:

      Du vet inte vad du pratar om gumman.

     • Helene skriver:

      Asså ”P” eller ”M” eller vad du heter, hur kan du lägga ner så mycket tid på att läsa och kommentera en blogg som du uppenbarligen inte gillar?! :’) det är ju helt sjukt hur mkt tid du lägger ner, sluta med ditt ”svammel” och gör något roligt istället. Elak är du också när du svarar andra i deras kommentarer, förstår verkligen inte hur du tänker!

     • P skriver:

      Min tid, mitt val, bry dig inte med din lilla ärthjärna, tack.

    • Ulrika skriver:

     Och där visade sig den ” svenska avundsjukan”. Hoppas du också får en möjlighet att åka iväg på en resa och svalka dig lite.

  • Adelia skriver:

   Men snälla.. Kan du inte visa lite respekt för en person som gått igenom såhär mycket! Bianca har fått ta skickat om och om igen! Låt henne vara ifred! Visa respekt!!!!!!!!!!!

   • Anna B skriver:

    *håller helt med dig adelia!! 🌹✨💛♦️*

    • Adelia skriver:

     ❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘

  • Erica skriver:

   ”P” Du är det praktiska exemplet på människa som ej ska befinna sig på internet. Vad i livet tjänar du på att trycka ner andra människor? Anonymt för den delen också. Jag hoppas för guds skull att du är en 13 åring som inte lärt sig om hur man beter sig än. Ta en sekund och fundera på hur du kan göra ditt liv mer glatt, och ett tips är att lämna sociala medier.

   Se det härliga i livet!
   Erica

 • Chrissy skriver:

  Gott nytt år!
  Jag måste bara säga att dina senaste foton är lite av en besvikelse.
  Du börjar se ut som en Kardashian Wannabe!
  Det är gammalt och inte nytt på något sätt.

 • Sylle skriver:

  Jag måste bara säga att jag inget annat kan göra än att skatta åt många utav era kommentarer här!
  Att ni som uttalar er så hatiskt handlar enbart om att ni själva ha så dålig självkänsla och självförtroende så att ni måste skriva av er här. Ni alla önskar att ni var BIANCA INGROSSO! alla människor går igenom tuffa perioder i livet, så många unga människor som mår dåligt i Sverige pga av sådana människor som er. Börja älska er själva och bli glad för någon annan som det går riktigt bra för. Pinsamma, vidriga människor.

 • Elin skriver:

  Hoppas du får den hjälp du behöver nu när bloggen består av kommentarer av alla de slag… jag vill bara säga att ni lyser upp tillvaron du och din familj!

 • J skriver:

  Hej! Jag blir så ledsen när jag läste din blogg.. Jag tror helt enkelt att det beror på svenska avundsjukan… Det är alltid någon som måste trycka ner någon annan..
  Va stark tjejen!!!

 • Frida skriver:

  Tycker du är en fantastisk tjej med mycket driv! Hoppas att du kommer tillbaks snart ❣️

 • Angelica skriver:

  Bittra människor lägg eran tid på nått annat, byt jobb, kill eller vad erat fel är.
  Att en tjej ”ja hon har kända föräldrar so what”,lyckas med allt hon gör.
  Kan det vara så att det hon gör är bra och att Bianca har många följare som faktiskt gillar henne.
  Jag fick som lite lära mig att mobbning inte är okej.
  Svenska avundsjuka lyser igenom.
  Kämpa på Bianca, vi är flera som gillar dig än hatar.

 • Jennifer skriver:

  Hej
  du är riktigt vacker och framgångsrik , såklart det svider i folks ansikte. Om jag var du hade jag inte tagit åt mig ens. Ingen är perfekt så varför klandrar du dig själv.

  Va stark tjejen ❤️😘

 • ERIKA skriver:

  Alltså blir så ledsen när jag läser ditt inlägg! Det är fan SINNESSJUKT att man 2018 (då detta inlägg skrevs) ska behöva sluta blogga för att människor inte kan bete sig som folk i kommentarsfält?! Det spelar ingen roll om man inte tycker om det hon gör eller stör sig på hennes ”exponerade bilder på instagram” *haha SUCK..* Har man inget vettigt att skriva eller inte har förmågan att formulera sig respektfullt så kan man vara tyst. Det är ingen rättighet att kunna gå in på hennes blogg och kunna skriva vilken dum kommentar som helst?! Och sen dessutom bli arg eller frustrerad för att hon väljer att pausa. Alltså make no sense???! Nej fan vad trött man blir alltså. Slutar aldrig förvånas över FÖLK

  Ta hand om dig Bianca så hoppas jag att du blir bättre snart! Kramar

 • Lina skriver:

  Alltså caia sen då??? Blev de bara de och inget mera
  Det var ju det bästa och största sen ????

 • VARFÖR? skriver:

  Stänger ni inte ned kommentarsfältet? Kommentarerna är vidriga – folk ska inte få spy ut galla här. Stäng ned!!!

 • Johanna skriver:

  Älskade du <3 Hoppas du mår bättre snart! Tycker du är helt fantastisk, kan inte vara lätt att vara offentlig och alla elaka människor som bara spyr ur sig saker… nä fy blir så ledsen av att se hur folk kan vara så elaka. Ta hand om dig Bianca <3 <3

  • Marianne skriver:

   Fast man VÄLJER ju SJÄLV om man vill vara offentlig eller inte…Det är ett VAL, vet du…..

   • Adele skriver:

    Bara för att man väljer att vara en offentlig person så innebär inte det att man ska behöva stå ut med vilken skit som helst. Kritik och elaka kommentarer är två helt skilda saker. Tramsargument!

 • Elin skriver:

  Håller med, en smart vanlig tjej som råkar vara offentlig!, kram på dig(vanlig men otroligt fin och vacker som hon är osminkad eller sminkad,vacker brunett!

  • Lina skriver:

   Offentlig är inte något man ”råkar” vara, det är något man väljer själv. Som offentlig person måste man stå ut med att ta kritik..Det gäller alla offentliga personer.

   • Marianne skriver:

    Exakt. Det är ett VAL man gör. Och med det valet följer vissa konsekvenser…..

    • Mandana skriver:

     Till ”Lisa, Marianne” och resten av de som tycker att man bör tåla vad som helst när man är offentlig.. Att vara offentlig är självklart ett val man tagit helt själv och man är mån om att folk har sina åsikter. Det är dock stor skillnad på att ha en viss åsikt ang någonting/ge konservativ kritik och att rent ut sagt mobba och hoppa på en person. Ingen människa är värld att bli behandlad som skit, offentlig eller inte. Jag själv har varit bloggerska och har alltid fått höra att man bara ”får ta skiten för att man VALT att vara offentlig”, vilket gjort och gör mig förbannad.

     Självklart tänker vi en extra gång innan vi publicerar något eftersom att vi vet att vem som helst kan läsa det och det kan verka provocerande och väljer vi att publicera något får vi ta konsekvenserna. I form av att någon endast tycker annorlunda dock. Vi alla är olika och har olika tankar och åsikter kring allt i livet och det är helt okej. Ack vad tråkigt det hade varit om vi alla var precis likadana. Men att hoppa på någon bara för att hen ser ut på ett visst sätt, har en annorlunda personlighet/stil, åsikt än dig mm är otroligt fel och absolut inte något ”offentliga personer förtjänar eller borde kunna ta”, ingen människa borde bli behandlad på det viset. Har du inget snällt att säga så säg inget alls.

     Du är otroligt stark Bianca och kämpa på! Tycker att du gör rätt i att ta en paus. Jag själv är en perfektionist och har under många år trott att man är stark för att man fortsätter ”kämpa” men när det inte längre handlar om att kämpa utan man tar bara kål på sig själv så måste man sluta. Man inte stark om man fortsätter i ett sådant läge, då är man bara korkad. Kämpa skall man göra i början men när man väl gjort allt man kan och det inte leder någon vart bör man tänka till och göra om, gör rätt. Det finns inget starkt i att fortsätta skada dig själv genom ”att vara stark”. Stark är den som faktiskt vet när hen fått nog och vågar inse att man faktiskt bör ta hand om sig själv. Ens egna välmående kommer före allt annat. Hur skall du kunna driva en blogg på bästa sätt när du själv inte mår bra? Det börjar alltid med en själv. Ingen idé att fortsätta driva en blogg där du endast kanske kan ge exempelvis 50%, istället bör du ta en paus som du gör nu och komma tillbaka och ge 100% istället.

     Jag tror på dig och hoppas att du mår bättre snart! Jag vet att det är otroligt svårt (har själv fått mycket hat både via min blogg och annat) men ta det inte personligt. Det är något fel på de som hoppar på dig. Tyck synd om dem istället, att de faktiskt mår så dåligt att de hoppas må bättre genom att trycka ner någon annan. Det är inget fel på dig, utan snarare de personer som väljer att bete sig dumt. Fortsätt vara dig själv och kör ditt egna race. Så länge du inte skadar någon annan genom det du gör bör du skita fullständigt i vad andra tycker. Det spelar ingen roll vad man väljer att göra i livet, folk kommer alltid att ha sin åsikt oavsett om du gör som de vill eller inte så varför inte bara följa ditt hjärta och vara dig själv. Då kommer de rätta personerna komma in i ditt liv och andra saker som jobb mm kommer att falla på plats.

     I belive in you and you got this <3

    • Adele skriver:

     Vilka bittra kärringar ni är rent ut sagt. Tragiskt.

   • Em skriver:

    FAST man ska inte, som människa, behöva utstå hat. Alla jobb får kritik, ex frisörer, elektriker you name it MEN jag skulle aldrig till min frisör säga ”du är en idiot jag hatar dig din fula hora” så varför ska det vara okej att säga så till en bloggerska?? Håller med Bianca att det är den svenska avundsjukan som kommer fram, fyfan så ovackert

   • therese skriver:

    Kritik ja…. men inte mobbning är fan inte okej vare sej man är känd eller inte…

   • Emelie skriver:

    Nej? Vad grundar du det på? Att man MÅSTE kunna ta kritik bara för att man är offentlig? Och förresten är det ändå inte där problemet ligger, utan hos er som ständigt fläker ur sig elaka saker. Visst, det är helt fritt att ha åsikter om offentliga personer, det är ju självklart. Men bara för att man har åsikter måste man inte UTTRYCKA dem. Och det är speciellt onödigt om det är åsikter som kan såra den man skriver om. Denna detalj verkar måånga ha missat. Om dina åsikter riskerar att såra någon annan – håll dem för dig själv istället

 • Julia skriver:

  Find the strenght from all the good people around you. You are a talent and don’t let them take you down. Puss och kram

 • Dennis skriver:

  Har följt dig i något år nu på både tv och på webben. Tycker du är en härlig kvinna. Stå på dig och skit i alla hatkommentarer. Du är otroligt vacker och stark. Kramar från mig

 • Lina skriver:

  Bianca är en ung driven thej som inte sett det verkliga livet därför svårt att hantera dessa hat ord osv
  Skulle nog vilja säga en nyfödd som upptäckt livet ville så mycket troddee på allt hon gjorde och även då trodde alla tyckte likadant inte hennes fel
  Titta hur hennes mamma blir så fort hon får kritik självklart blir B präglad av mamman
  Minns ännu hur hon beskylde pappan och det var stor dramatik när dem skiljdes sen så tyst i alla år och sen en bomb slogs ner för hela familjen det gick så fort så vem kan hantera detta jag tror på dej Bianca du har drivkraften men kanske inte ska ha en blogg utan konstrera dig på annat som då ditt sminsk vill du synas designa kläder eller bara visa upp kläder eller ha en make up skola för de är du duktig på !
  Jag tror på dig !!!!

 • Elin skriver:

  Vad jag menar är att det kanske inte är så lätt att vara ung i en redan känd familj och att veta vad man vill.

 • Anette Weiefors skriver:

  Mycket tråkigt att höra. Har haft många fina stunder med dig och din blogg.
  Men de som har hållit på och mobbat är otroligt osäkra och vedervärdiga individer.
  Önskar dig det allra bästa.
  Kram Anette

 • Katinka skriver:

  Du er fantastisk Bianca:)
  Det er med stor respekt jeg skriver til deg.
  Virkelig tøft av deg å stå fram med din ätstörning. Jeg har selv vært åpen om min kamp. Men måtte til slutt stoppe å blogge for å ta skikkelig grep på meg selv. Ønsker deg masse lykke til. Du er en viljesterk tjei som klarer ALT du bestemmer deg for. Hilsen fra Norge 🙏

 • positiv skriver:

  Skulle inte bloggen låsas? Gör det som utlovat! För din egen skull, du behöver inte allas jäkla synpunkter här! Önskar dig allt gott.

 • Elin skriver:

  Den här bloggen verkar ha någon funktion trots att Bianca inte uppdaterar, människor behöver tydligen få ur sig aggressioner eller vad det är, den fortsätter fyllas på med synpunkter och inlägg iallafall:-)

 • Elin skriver:

  Herregud vad aggressivt det är här, jag förstår att Bianca lägger ner, jag förklarar mig bara.

 • Nettan A skriver:

  All kärlek till dej,Bianca 🙂 kram N , 52 bast 🙂

 • Sofia skriver:

  Skulle vara så intressant att veta lite mer om er som sprider hat här inne. Vad jobbar ni med? Har ni barn? En mamma och pappa? Bror, syster? Skulle dem vara stolta över det ni skriver i Biancas kommentarsfält?

  Where is the love???

  • D skriver:

   Du får gärna peka ut de kommentarer som är hatiska i det här fältet, för jag ser inte många. Eller ville du bara få ur dig lite ”hat” själv kanske? Sluta överdriv och sprid lite kärlek istället, som du efterfrågar.

   • Annan Sofia skriver:

    Om du ser någon irl bli mobbad via personangrepp så menar du alltså att den som ingriper måste behandla mobbaren/-na med vänlighet, för annars är hen inte bättre själv? Om någon blir misshandlad och du har mod o muskler att avbryta, så kan du inte göra det eftersom det innebär att du måste slå bort angriparen och då är du ju inte bättre själv? Det resonemanget håller jag verkligen inte med om.
    De kommentarer som går under rubriken näthat, och inte kritik, är lätta att känna igen på den föraktfulla tonen och att de är rena personangrepp av den sort som den angripne inte kan göra något åt. Vilket är hela poängen för den som näthatar. Du ser själv vilka det är, det är inte svårt.

    • D skriver:

     Att du jämför kritiska kommentarer i en blogg med fysisk misshandel är helt absurt, och går fetbort. Vilket är precis min poäng, det överdrivs nåt kopiöst nuförtiden ang näthat, man gapar och skriker över minsta negativitet. Och det faktiska hatet borde bara ignoreras och tas bort av en moderator helt enkelt, varför göra det svårare än så, det som inte får luft kvävs. Att B slutat blogga tror jag mer beror på kärleksproblem od, inte nättroll, men det är lättare att skylla på det.

     • Marianne skriver:

      Mycket bra kommentar.

     • Annan Sofia skriver:

      Tyvärr är det inte så stor skillnad som du vill få det till, men noterar att du inte svarar ens på första frågan. Näthat är ett stort problem, vilket inte bara märks på antalet människor som tvingas lämna nätet utan på att det skapas grupper av frivilliga som jagar rätt på och anmäler de som ägnar sig åt sådant.
      Förutom att du tar dig rätten att bestämma vad som är ok att någon annan mår dåligt av och vad som bara är ”överdrifter”, lägger du också över ansvaret att hantera andras skitbeteenden på den som drabbas. Kan inte bli mer fel än så.

     • D skriver:

      För att jämförelsen var så korkad…

     • Anna skriver:

      Håller med. Man använder ordet hat så fort någon skrivit något som inte är en hyllning. Skilj mellan hat och kritik.

     • Annan Sofia skriver:

      Anna, om du läser min ursprungliga kommentar ser du att jag gör skillnad på kritik och näthat. Man behöver inte hylla eller hålla med om allt, man kan kritisera och ställa kritiska frågor också men utan personangrepp. De flesta vet precis var den gränsen går irl, så varför kan man inte bete sig likadant på nätet.
      D: tvärtom belyste den väldigt väl varför det inte handlar om dubbelmoral när man ingriper om någon blir utsatt för personangrepp.

     • D skriver:

      Men snälla nån, har du svårt för att fatta eller?! Det jag säger är att man först och främst inte ska överdriva kritiken och kalla det för hat hela tiden! Och vad är det du säger är lösningen på hatkommentarer? Att hata tillbaka eller, tror du det hjälper? Knappast! Och i din jämförelse blir ju det lika med att man ska misshandla den som misshandlar, mobba den som mobbar, helt sjukt! Nä, att ”ingripa” i denna situation är just som jag sa, ignorera och ta bort, inget annat. Capice?!

     • Annan Sofia skriver:

      ”Har du svårt för att fatta” och ”capice”? För att tycka att elaka kommentarer mot andra är skitsaker verkar du vara ovanligt lättkränkt, trots att jag till skillnad från dig inte varit respektlös. Nej, jag har inte svårt för att fatta, precis som du uttrycker jag en åsikt och det är bara att sluta svara på kommentarerna om du inte vill diskutera.
      Däremot har du inte fattat att kontentan i mina jämförelser långt ifrån var att föreslå att lösningen är att ”misshandla” den som misshandlar eller ”hata” den som hatar. Jag tycker det är bra om folk ingriper när någon blir illa behandlad och att ansvaret ligger hos den som beter sig illa. Ok?
      Det tycker inte du. Fine.

     • D skriver:

      Jag ger upp, för du är tydligen dum i hela huvet.

   • Annan Sofia skriver:

    Så om du ser någon bli mobbad kan du inte ingripa med något annat än vänliga ord, för annars är du inte bättre själv? Eller om någon blir misshandlad och du har mod och muskler att ingripa så går inte det heller eftersom du då måste använda visst våld och då är du inte bättre själv?
    Nej, håller inte alls med om det resonemanget.

  • Anette skriver:

   Det är väl inte hat utan åsikter.!!!!
   Lyssnat på podden,svär vartannat ord,24 år🤔
   ALLA spekulerar ,t ex om Philippe osv.
   Det är tyvärr skillnad på henne och Alice i mognad.
   Lite som man bäddar ,,,,,,,,,,,

   • Hege Karina skriver:

    Bianca drar in pemgarna på deras podd, hennes poddkompis Alice har haft världens tur, vad behöver hon göra? Bara luta sig tillbaka o h låta Bianca ta smällarna. Bianca sluta prata sex i podd, innan du fattar vad som är privatliv. Det var pinsamt skämmigt att se dig och din bloggkompis gå tala om att ni skulle prata om sex i er podd. Det känns som något självskadebeteende.

 • Marina skriver:

  Hej Bianca. Så himla tråkigt att du ska behöva pausa från något man älskar bara för att människor måste vara så elaka fan ni borde skämmas som better er så alltså vuxna människor fan ni borde vara stolta över hur hårt Bianca jobbar o gõr för alla jag önskar jag hade kunnat lyckas så❤️ Jag Hoppas att du Snart mår bättre för vet hur jobbigt det är med ätstörning har det själv o vet hur hårt man får jobbar med sig själv o att höra en massa negativt hjälp er inte. Du är så vacker som du är❤️🌹Love u❤️

 • Angelica skriver:

  Avundsjukan bär många ansikten. Det säger mer om dom än dig. Förstår att du inte orkar med hur mycket som helst. Det gör ingen människa. Önskar dig all lycka och hoppas du piggnar till och ser att du duger precis som Du är. Stor kram

 • Amanda skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Maria skriver:

  Fantastiska fina Bianca. Det gör ont i mitt hjärta att få se att du får lida så på grund av andras agerande. Jag vill att du ska veta att jag tycker du är makalös, du vågar säga vad du tycker och känner och vågar ta plats som kvinna och detta kan tyvärr svida i ögonen på en del. Men det är absolut ingen ursäkt för någon att skriva dumma saker till dig. Jag tror att det är mycket svårt för många att leva sig in i och förstå vilken enorm styrka du besitter som lever i en vardag där påhopp är norm. Och det är tragiskt att det behöver vara så. Du är så perfekt på alla sätt som du är, du är en viktig röst och du behövs. Du är beundransvärd, det krävs mod att tala från hjärtat. De som ägnar sig åt påhopp är ofta människor som är djupt olyckliga och missnöjda i sig själva, att det enda sättet för dem att må bra är att trycka ner någon annan som är mer bekväm i sig själv eller har mer framgång än dem själva, eller något annat de eftertraktar. Men det är återigen absolut ingen ursäkt att projicera sitt eget elände på dig, deras agerande är helt och hållet deras eget ansvar. Det börjar bli dags att sätta ner foten ordentligt för näthat, jag tror att du skulle kunna starta ett upprop mot näthat om du får ork och kraft till det. Men det viktigaste är att du mår bra och tar hand om dig själv <3 Så tack för att du är den du är Bianca.

 • Svanhild skriver:

  Hei!

  Vil bare du skal vite at du er kul, flott, og en fantastisk jente! Steng ute de som slenger drit, de er bare sjalu på deg;) Ser på Wahlgrens, og elsker dere!
  Rock on Bianca <3

 • Henrik Skoglund skriver:

  Hej Bianca,
  Vi är en familj där alla, två vuxna och tre döttrar, tycker du är fantastisk.
  Det är sorgligt att avundsjuka och små människor ska trycka ner dig, men det är inte dig personligen de ogillar utan innerst inne sitt eget misslyckande.
  Hoppas du kan vila upp dig snart och få styrka att göra det du vill.
  Oavsett vad du gör har du den här familjens lila stöd.
  Hälsningar,
  Henrik med familj

 • Ullis skriver:

  Jag måste ju säga att många av dessa elaka kommentarer låter oroväckande lika från en annan blogg. Låter också som en och samma person skulle kunna använda sej av olika namn. Varför kan ni inte bara låta henne vara i fred? Finns inte en jävel som tvingar er att läsa hennes blogg. Har ni bara skit att komma med så strunta i och läs. Och joo. Det är den svenska avundsjukan det handlar om, och folk som är dumma i huvudet som skriver massa fula saker till henne. Skärpning!!

 • Kayra skriver:

  Hej Bianca jag tycker du är jätte snygg och jätte bra på socialamedier

 • Cilla skriver:

  Läste på din mammas blogg att din lägenhet är till salu. Var ska du flytta?

 • Marielle skriver:

  Drivna, fantastiska kvinna! Lyssna på kroppen och hjärtat, du är så otroligt stark och inspirerande och jag tycker det är bra att du tar en paus från bloggen om det inte längre ger dig glädje och pepp, då satsar du på de andra jobben istället som ger istället för tar massa energi. Lycka till! 🙂

 • Elin skriver:

  <3 ***var rädd om dig och ta tillvara på dina vänner mer än "små" bloggläsare!Du verkar vara en söt, omtänksam och framåt tjej.

 • Hannah, ditt största fan skriver:

  Bianca du är min idol, den bästa jag vet!
  Jag har till och med färgat mitt hår i sammma färg som du hade 2017 och du ska bara veta hur mycket jag älskar sig och allt du gör! Kollar på wahlgrens värld och youtube för att jag inte har sociala medier men jag kommer sakna dig massor ändå.
  ÄLSKAR DIG!❤️❤️

 • Petra Zillén skriver:

  Till alla er LOW LIVES som har fått för er att ni inte gillar Bianca vill jag bara säga, byt inriktning på era liv! Titta på något annat, läs något annat, hitta något som ni tycker om istället! Hur kan ni slösa tid på att skriva elaka, hatindränkta saker – har ni inget bättre för er!?

  Hur ni nu INTE kan tycka om denna underbara tjej!! Vad är fel på er? Hon är ju ROLIG, hon är härlig, URSNYGG, framgångsrik, driven, FIN, känslosam… sa jag rolig? M.m m.m! Jag tycker hon är helt underbar! Jag brukar aldrig skriva kommentarer, men efter att just ha sett säsongstarten av Wahlgrens Värld var jag bara tvungen att skriva detta, med tanke på att du nu pausat din blogg.

  Bianca, vi är många som tycker att du är helt fantastisk (och det är ju precis just därför det går så otroligt bra för dig) Glöm inte det! Och försök att inte ta till dig vad avundsjuka idioter säger, även om det är svårt.

  Stor varm kram, och tack för att du fortsätter att vara dig själv!!

  Från Petra
  (47-årig trebarnsmamma)
  P:S Jag tycker din härliga personlighet är en kanonbra förebild för min dotter!

  • Hege Karina skriver:

   Petra Z. Bra skrivet, Bianca är suverän. Det såg man när hon var med i dansprogrammet i tv 4 (glömt vad det heter). Hennes framgång i karriären har inte komnit av sig själv. Hon är har verkligen humor på riktigt och kan uttrycka den på riktigt. Och modet att hon tala om problem i familjen, förhoppningen är att de lär sig något. De som ständigt ska ta ner henne har missat något fundamentalt.

 • Lena Henriksson skriver:

  Beklagar för alla okänsliga eller avundsjuka människor.
  Hoppas innerligt att du får må bra och gör sånt som du älskar.
  Du är en fin tjej som bjuder på dig själv och jag håller alla tummar för att du får härliga underbara år med fina människor runt dig. Lägg annat tråkigt åt sidan. Det är inte ens värt att tänka på.
  Stå på dig och var den du är!
  Kram Lena

 • D skriver:

  Hur fan kan du va så bitter på din egen brorsa och samtidigt säga att han är din ”tvilling”?! Helt ofattbart! Eller är det morsan som är det riktiga problemet, kanske dags att ta upp det med henne då och ställa henne mot väggen?! Innan du själv går in i den…igen.

 • Anna skriver:

  Oh så tråkigt Bianca, Jag har inte följt din blogg, jag har inte läst kommentarerna heller, jag läste dom detta i Aftonbladet idag. Du är stark som orkat ända hit, vila, gör ditt, gör roliga saker, gör gott för någon du tycker om så mår man bra själv, Jag hoppas du en dag orkar ta tag i detta igen för det verkar vara något du verkligen tar på allvar och tycker om och sånt ska man inte behöva ge upp för att andra inte vet hur man beter sig.

  Stå på dig Bianca <3

 • M skriver:

  Tråkigt att läsa så negativa kommentarer, jag förstår att det tär på dig! Jag vill bara låta dig veta att jag tycker du är inspirerande, vacker och så himla rolig och underhållande! Din humor och ditt sätt, det är ju underbart – en riktig inspiration!

 • Anna Velin skriver:

  Hej Tjejen,
  Första gången jag överhuvudtaget kommenterar i en blogg, men känner att jag måste göra det då jag har förstått att det är kvinnor i min ålder som är värst.
  Jag förstår att det kan inte vara lätt att läsa vad elaka personer skriver om dig men det du måste komma ihåg är att dessa personer inte står för vad vi andra människor tycker o tänker. Det jag ser när jag läser din blogg är en ung kvinna som försöker sitt bästa och har en stor plattform att uttrycka sig på. Du är uppmuntrande till andra och en bra individ. Jag blir glad av att du skriver att du ska ta hand om dig själv för oftast så glömmer vi den som ska vara den viktigaste i våra liv. Hur du än väljer att gå vidare ska du göra det med rak rygg och med huvudet högt. Glöm aldrig att du är bra som du är och låt aldrig negativa människor etsa sig fast med deras inskränkta tankar. Du är så mycket bättre än vad de någonsin kommer att vara.
  Massor av kramar från medelålders kvinna som faktiskt uppskattar dig för den du är.

 • Ulrika skriver:

  ❤️

 • åsa skriver:

  Är ni så många , som inte förstår att ALLT i Wahlgrens värld inte är exakt helt naturligt…det är ju ett Tv program för sjutton gubbar !….Klart att vissa episoder är uppgjorda..!!….herrejesus

 • Martina skriver:

  Hoppas du kommer tillbaka♡

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca.
  Jag vet inte så mycket om dig eller din familj, följer varken ert program eller något annat.
  Meeeen min 7,5 åriga dotter har fått mig att få upp ögonen för dig, speciellt i talang.
  Vilken genuint god människa du är .
  Inget hat i den kroppen. ❤️

  Min dotter har dig som hennes stora förebild och idol, hon skriver ditt namn ”Bjanka” och pratar alltid bra om dig, hon pratar om hur du och dina syskon framför allt du och Benjamin är hennes syskon eller hur hon önskar att ni var hennes syskon.
  Hon pratar om att Pernilla är lite knäpp men så go.

  Jag var tvungen efter dotterns alla kommentarer och fina ord om er kolla in bland annat din blogg. Och jag blir så ledsen över allt hat. Lycka till!! ❤️

 • Emma skriver:

  jag älskar dig bianca

 • Elin skriver:

  Gillar dig Bianca!, men din far verkar inte vara för mångfald så som han skriver på sin insta ,man får tycka som man vill men han är ju invandrare så… och verkar tycka det är okej att släppa fram SD i Sverige.

  • Josephine skriver:

   Man är inte sina föräldrar.. hon behöver ju inte hålla med 🙂 även om de är hemskt med såna åsikter.

   • Elin skriver:

    Nej jag beskyller inte Bianca för vad hennes pappa skriver, jag behövde bara få ur mig det och han har inte något sånt här kommentarsfält. Sen vill jag inte att såna påståenden som han gjorde med många utropstecken efter sin kommentar ska gå förbi utan att man reagerar.

    • Elin skriver:

     Nej jag beskyller inte Bianca för det hennes pappa skriver men han har inget sånt här kommentarsfält och jag behövde få det sagt, tycker inte en sån kommentar från hans sida följt av en massa utropstecken ska gå obemärkt förbi bara.

 • Anonym skriver:

  Hej finaste du! Jag vill bara kika in här och berätta att jag följt din bliggg länge och att du har funderingar på att sluta blogga gör ont i mig. Jag förstår att det tar hårt på ens psyke att få hat kommentarer varje dag, men tänk såhär varför ska du låta idiotier får sänka dig till att sluta blogga, nått som du älskar att göra dela med dig och inspirera till andra människor. Det är fel på dom som hatar inte på dig, du gör ett grymt jävla jobb det finns idioter till allt som är avundsjuka. Tänk så det är fel på dom, ta inte åt dig fina fina du! Jag och många andra som följer dig, läser din blogg vill att du ska fortsätta blogga och dela med dig. Du är min inspiration i livet, du får mig att må bra när jag kikar in och läser din blogg. Tänk på vad mycket bra du åstadkommer i livet! För dig själv, din familj, vänner och följare. Du är en grym tjej sluta aldrig med de du gör, du borde istället sikta högre! Jag önskar jag fick träffa dig och peppa dig till max och få dig att inse att du är en godhjärtad människa som vill alla väl. Jag känner inte dig men bara att man läser eller följer dina vloggar, storys på ig eller kollar på wahlgrens värld så är du en jordnära tjej! Ville bara säga de, sluta aldrig leverera! För du är för jäva bra som du är! ❤️❤️❤️❤️

 • Elin skriver:

  Blir det snart någon ny vlogg?, saknar dem!!,hoppas du har det bra iallafall.

 • Hege Ida skriver:

  Lyssnat på podden för första gången. Det var tufft för dig men jag fck en känsla av att det var tuff love också. Du har visat bra omdömme när du valde denna Louisa som assistent, hon har integritet och det är bra för dig att ha nära dig så du kan förstå att det är bra med integritet. Tycker dock att det ingår i hennes jobb att lyssna podden, så hon får veta vad som pågår. Då jag själv växt med bråk skillsmässobråk frånvarande föräldrar, så är det intressant vad en känner igen sig i dig och att du berättar ”i vår familj har vi alltid tryckt ner varandra”. Jag är själv dålig på ögonkontakt, kan bero på dålig självkänsla, har alltid garden uppe. Jag tycker det är gulligt att ni tre berättade hur det är mellan er. Gå i terapi hos en psykolog, toppen för dig.

  • Lena skriver:

   Vilken otroligt klok tjej Lovisa verkar vara med båda fötterna på jorden. Klok att tänka på sin framtid och satsa på utbildning. Jag blev imponerad av hennes sätt att tänka.

  • Hege Ida skriver:

   Svarar mig själv: tycker att jag kanske är naiv godtrogen och okritisk mot Lovisa (Alice har jag haft svårt sen tidigare, verkar vara en wannabe, som inte fattar vilken tur just hon haft som får jobba med dig och hon har negativa vibbar som jag inte gillar). Blir rörd och håller med, när jag läser de komentatatorer som säjer ifrån till Lovisa och Alice, som talar om att de betedde sig riktigt dåligt mot dig i podden. Håller alltid på Bianca Ingrosso.

 • Elin skriver:

  Jag känner också igen mig i Bianca, jag har också haft svårt med ögonkontakt och vara rädd att bli lämnad så du Bianca, du är inte alls konstig, i detta fallet var det Alice som var alltför omogen.

 • Hege Ida skriver:

  Så snygg i den klänningen. Och trevlig som alltid.

 • Älskade Bianca, min absoluta favorit <3 Jag följer dig dagligen genom sociala medier & på tv & vill bara säga några få saker.
  1: DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM! Sluta aldrig göra det du älskar.
  2: DU ÄR SVERIGES SNYGGASTE KVINNA! Och nej, tvivla inte på det…
  3: HELVETE VAD DU ÄR ROLIG! Jag skrattar alltid med dig. Alltid. <3

  Jag blir så ledsen för din skull att alla äckliga nättroll existerar. Men jag hoppas så klart att du mår bättre & kommer tillbaka starkare & snyggare än någonsin. DU ÄR BÄST! <3

 • Annanas skriver:

  Va rädd om dig, hoppas du kan hitta nåt att göra som ger energi, något kul, resa uppleva, lära. Finns masssor av möjligheter. Hoppas de som sköter din sida snart kommer på att de glömt stänga av kommentarsfältet och raderar dem. Det är din blogg så du ska ha sista ordet.

  Crames;)

 • Marie skriver:

  Jag har inte läst din blogg tidigare Bianca, men blev så ledsen över att höra anledningen till att du lägger ner den. Oerhört tragiskt att vi tjejer och kvinnor inte kan backa upp varandra och ge varandra utrymme att växa, synas och höras. Nu vill jag bli en motvikt till allt hat genom att skicka en massa pepp och kärlek i stället!

 • Åsa skriver:

  Det är bara avundsjuka på att du är snygg, rolig och duktig. Patetiska. Försök att inte bry dig. Det finns många många fler som gillar dig👍💕

 • Sylvia Laserow skriver:

  Hej Bianca!
  Äntligen hittade jag en sida där jag kan skriva till dig!
  Jag är en kvinna på 80 år (usch vad det låter gammalt) och jag är alltid mycket kritisk om allt bra eller dåligt…men….
  du ska bara veta…att jag älskar dig och alltid ser de program som du är med i. Senast bajsprogrammet..haha..Du är ju helt och hållet dig själv..ta för fan inte åt dig all negativ kritik…det är bara ren avundsjuka…typiskt Svensk mentalitet..
  Jag har ett barnbarn, Vanessa 15 år och hon är så likt dig i rörelser, spontanitet (oh my good) haha…Hon tycker inte det, för att du är mycket snyggare säger hon…men efter något år…så ser hon några likheter och även hennes mamma tycker det….
  såååå Bianca…skit i alla andra avundsjuka människor…Puss o Kram Sylwia

 • Anna skriver:

  Tittar inte längre på wahlgrens värld men reklam och andra har tydligt visat/berättat om Biancas s.k sexpartner med Theo. Hur kan det tillåtas att sändas och hur kan en syster hålla på så? Hade det varit accepterat om b var en storebror på över 20 år och Theo en flicka?? Helkonstigt och oansvarigt att sända det (för theos skull borde man låtit bli även om är ok med det). Att Bianca tillåts hålla på med sina utspel är en gåta. Nu dök de tyvärr upp i skavlan med och som vanligt skulle b vräka ur sig hur jävla dålig deras resa till Thailand varit – att ens kunna resa dit borde väl snarare vara något att vara tacksam o glad över. Bra att B dragit sig tillbaka lite då det tycks behövas.,

 • Elin skriver:

  Jag tycker inte det var något fel med Biancas diskussion med Theo om sex, det är väl så det borde vara, att man PRATAR med sina barn. Att det var ett samtal från en tjej till en pojke var ett steg i rätt riktning, det hade upplevts mer obehagligt om Bianca varit kille då killar över lag brukar vara de som sätter regler och har makt över ämnet.

 • annie wallsköld skriver:

  hejsan! Jag vill bara skriva att du är stark och fantastisk, en riktig förebild! Jag tycker det är så skönt att se en offentlig person som är så osencurerad som du! Du Jag är onget fanatiskt fan som följer dig en massa, men det jag sett är en jättefin ödmjuk tjej (framför allt rolig) och vacker, och det retar gallfeber på kvinnohatet som sprids just nu över sverige. Det är synd att finamänniskor som du får betala för utvecklingen i samhället, och jag kunde inte sluta känna koppling mellan kvinnohatet mot dig och andra starka fantastiska kvinnor (zara larsson tex) och faktiskt hela metoo rörelsen. Du är viktig både som den lilla människan och som den offentliga, så det är jättebra du tar hand om dig själv!
  Jag skickar dig mina bästa styrkekramar, och skickar dig alla mina lyckönskningar till ett bättre mående ❤️
  Med vänlig hälsning, Annie

 • Anne skriver:

  Det handlar om kärlek!!!!. Är det fel?? Bättre med allt våld o elände i vårt ”nya” samhälle va va va. Tycker ni kanske😡

 • Annika Altefalk skriver:

  Såg reprisen på Skavlan, tack för gapskrattet när du berättade om dina hundar! Gissar att du redan hört men dom vänder rumpan till för att visa att dom är snälla… och dom har ju inga mänskliga skamkänslor som tur är.

  Stå på dig, du gör nog enormt mycket gott genom att vara så öppen med din sjukdom. Önskar att man vetat mer tidigare, en kompis dotter var på barnpsyk för kanske 30 år sedan. En rumsgranne till henne hade hela sitt rum proppfullt av matrecept, typ en decimeter tjockt lager över hela golvet. Personalen kunde bara vakta på henne när hon ville gå på toa, hoppas verkligen att de har bättre metoder numer. Jag tänker fortfarande på den stackars tjejen och vilken obefintlig hjälp det fanns för henne.

  Kramar från en gammal tant 😉

 • Linn skriver:

  Hej!!

  Vill bara säga att jag älskar er podcast och hade inte något annat ställe att skriva det på. Så jag skrev det här.

  Älskar dig och Alice//Linn Andersson 12 år i Höör.

 • per johansson skriver:

  hej
  Är ledsen att du inte orkar alla komentarer kring dig och dina kära. Jag tycker du verkar vara en juste tjej med vettiga åsikter. Jag har alltid gillat din mamma och tycker din bror är superduktig. Jag är 60 år så jag stöter inte på någon, har min älskade och min trogne goa hund här intill mig. Men jag/vi hoppas du kan skita i alla avundsjuka idioter, stå på dig vackra vettiga kvinna och skriv vaa du vill.

  sköt om dig
  per o monica

 • D skriver:

  Bra intervju i Efter fem, kul!

 • Hege Ida skriver:

  Snälla Bianca sluta tvångsmässigt tala om sex. Såg trailer på senaste wahlgrens värld. Fel sammanhang att prata om sex. Ingen blir glad av detta återkommande sexprat. Enkelt att bara sluta med detta. Var på din vakt och låt ingen lura dig in i sexprat i några av dina kanaler. Kanal 5 har ett ansvar för hur du exponeras, de tar inte sitt ansvar. Förra avsnittet med din yngste bror, nu detta om dina föräldrar bröllop. INTIGRITET. Kanal 5 vill ha rubriker för att få fler tittare, men det är inte värt att man offrar integriteten. Hälsa det till kanal-5 -direktörerna.

 • Anette skriver:

  Lyssnade på podden,det är så klart lika för både dig och Philippe angående få dejt förfrågan. Han är ju snyggaste killen jag sett och verkar lugn och mysig. Växer nog inte många som han där ute i vimlet .

 • Mia skriver:

  Såg på TV-programmet Efter fem i går. Där sa du att du dagligen får ”tusentals” hatkommentarer. Hur
  är det ens möjligt att du skulle kunna få flera tusen hatkommentarer varje dag. I vilket/vilka forum får du dessa? Är det så många kommentarer som dagligen aldrig publiceras varken på bloggen eller på instagram. Är det inte dags att du någon gång håller dig till sanningen.

 • Elin skriver:

  Men både din Mia och Anettes kommentar var väl inte särskilt ”kärleks kommentar”eller hur?Bara att påstå att du får väl inte så många hatkommentarer, vad vet vi (du)om det och Bianca är väl som alla vi andra som tycker det är jobbigt med break-ups så man behöver väl inte spä på när hon uttryckt sig varit lessen, livet måste ju gå vidare och hon är väl inte dummare än att hon fattar att exet också är ute o festar, men det är kanske inte det man vill tänka på… eller??

  • N skriver:

   Men det är heller inga hatkommentarer. Och undrar också var alla dessa tusentals finns nånstans eftersom hon säger att hon inte tar bort nånting?! Är så trött på överdrifter och direkta lögner.

   • Fanny skriver:

    och VADFAN spelar det för roll om det är tusentals kommentarer eller 50? Hatkommentar som hatkommentar. Tar man åt sig så gör man det, hade du stått ut med den skiten som hon får? Vad spelar en siffra för roll i det här sammanhanget? Inget är okej. Kan inte du gå och skaffa dig ett roligare liv så slipper du sitta och ta ut din bitterhet på en människa som du är avundsjuk på?

   • Veronica skriver:

    Dina bortförklaringar och försök att försvara hatkommentarerna och mobbningen är genomskinliga och rent patetiska.

    • N skriver:

     Ännu ett pucko som fattar noll, det är varken bortförklaringar eller försvar, det är ett ”så förbannat trött på överdrifter och lögner”, när det egentligen handlar om att hon inte orkar blogga för att det är slut med Phillipe. Punkt!

   • Frida skriver:

    På Facebook kommer ofta artiklar om bianca upp fr aftonbladet o expressen tex. Kommentarerna under dessa länkar är allt annat än gulliga. Det är allt ifrån att tvn ska stängas av för att Wahlgren är skräp, till så mkt grövre o mer rena personangrepp på bianca. Det ni själva håller på med är inte heller helt sunt. Istället för att elda upp sig över vad bianca har sagt eller skrivit som du inte håller med om, så kanske du ska rannsaka dig själv varför det är så viktigt att du måste skriva nåt negativt om det här?

    Just det här att folk tror att man kan/får/måste säga allt de tänker så länge de själva inte tycker det är hat.. Jag kan iaf säga att inte hade pallat all skit folk skriver på bloggen jämt, som de okunnigt kallar för kritik. O jag förstår inte vad ni får ut av att fortsätta förfölja o tracka en människa som sagt att hon fått nog, för länge sen?

    Empati någon? Nättroll, som tror att man kan säga o göra hursom bakom en skärm.

    Sluta lyssna o läsa om folk ni inte gillar, så gör man om man e normalt funtad.

 • Christian Selberg skriver:

  Hej Bianca jag har aldrig sett nå program med dej på tv vad jag kan minnas iaf, har sett ofc nicke och nilla och nicke och mojje men inget med dej i vad jag vet. Men jag läste ditt inlägg här och måste säga att jag ogillar mobbing av alla slag, jag tycker att tål inte någon en person så länge den inte brutit mot lagen precis eller skadat en vän/bekant eller så ja då tycker jag men skit i den personen och lägg din tid på annat.
  Så med det vill jag säga att jag är ledsen att du behövt utstå mobbing för att folk inte klarar av att ta sig tid på sånt dom är intresserade av istället för och bara bråka och spela mr/mrs idiot för och få lite uppmärksamhet (även om det är i min åsikt iaf dålig och idiot förklarad typ av uppmärksamhet).
  Hoppas du har det bra i alla fall, och god fortsättning på det nya året och hoppas du och din släkt mår bra. Mvh Christian Selberg 🙂

 • Elin skriver:

  N, varför bryr du dig om hennes hat kommentarer ?, hon tjänar väl knappast pengar på att säga det..

  • Cilla skriver:

   Nej, pengarna kommer från andra ställen….WW ex – där B ligger raklång på golvet som en treåring o klagar på att hon behöver rensa i handfatet…….?

  • N skriver:

   Klart hon tjänar pengar på det, gör sig mer intressant än hon är och sprider lögner om det ena än det andra, som att hennes farföräldrar är kusiner tex, så patetiskt.

 • Elin skriver:

  Har du /kan du rensa handfatet?

 • Marija skriver:

  Jag är inte den som kommenterar MEN var tvungen när jag läste andra människors upp åt väggarna åsikter som enbart är till för att såra!
  En analys jag gjort av er som skriver nedvärderande kommentarer om allt som har med Bianca att göra, ställ er själva frågan om ni inte borde se över era liv och växa upp! Kontentan – Ni mår helt enkelt bra av att trycka ner henne. Ta ert förnuft till fånga och skärpning!

  Bianca du är grym på det du gör och det sticker i ögonen på medelsvensken! Fortsätt att gå din egen väg och briljera!

  • Madde skriver:

   Bara för att man svarar vad man tycker behöver det inte betyda att man trycker ned någon annan. Alla får ha åsikter.

 • Elin skriver:

  Okej Cilla du hade inte lagt dig på golvet och pipit men vad hade du gjort då .,?…ringt någon som kunde..skulle jag tro och det gjorde hon också/kram!

 • Cilla skriver:

  Inser du/ser du inte hennes barnsligheter själv så orkar inte jag förklara för dig….

 • Tina skriver:

  Bianca du är så viktig för oss kvinnor i allmänhet, unga kvinnor i synnerhet! Du påminner om Madonna, du påverkar samhället och hur vi tänker, du vågar göra plats för andra nedtryckta ❤️ Du gör ett stort avtryck, och du har åstadkommit bedriften att vända något jobbigt till en succé – du själv! Jag är 43 och delvis tack vare dig och din öppenhet vågar jag själv äntligen ta mig ur mitt skal (liknande bakgrund). Fortsätt kämpa, ingen får någonsin sätta sig på dig! Hitta balansen genom att stryka energikrävande människor från ditt liv och ägna dig åt de som ger dig något – så som du ger av dig själv! Styrkekramar🤗🤗🤗

  • Anna skriver:

   Madonna???? Är du helt uppe i det blå när du jämför Bianca ingrosso med Madonna – en världsartist i flera årtionden med miljarder på banken och ett eget internationellt imperium..
   Hela jämförelsen är bisarr!
   Inte ens som ung Madonna och ny i branschen är de överhuvudtaget jämförbara. B är inte alls av samma kaliber.

   • Camilla skriver:

    Men hallå!!!! Ni har förmodligen läst Biancas inlägg angående näthat. Varför tar ni då och kommenterar någon annans inlägg och ifrågasätter hennes åsikt? Det är bara elakt!
    Nu förväntar jag mig att ni ska hoppa på mig pga den här kommentaren. =) Välkomna!

  • Cilla skriver:

   Madonna!!???!!!??😅😂😅😂😅

 • Merete H skriver:

  Hei Bianca.
  Jeg følger med Wahlgrens Värld på TV, og jeg koser meg med den serien. Du virker som en sterk kvinne med masse selvtillit, og du kan si ifra hvis det er noe. Stå på alle sammen, dere er gode😊👏🏻💕

 • Marianne skriver:

  Men hur TÄNKER du människa – med dina kommentarer i poden?!!!? Du har ju själv ätstörning o ÄNDÅ slänger du ur dig så onödiga saker??!? SKÄMS!!!

 • Elin skriver:

  Men Alice sa ju senare att ja ,jag äter normalt ,så jag tycker det blev bra i slutänden iaf!, man måste kunna prata om mat .

 • Anette skriver:

  Din mamma och syskon har din hund mer än du!!!
  Oavsett om de säger du överdriver så undrar man om ditt sätt🙈🙈att du överdriver säger din mamma,men träffa en finare kille än Philippe och hans familj 🤔🤔🤔🤔

 • Sandra skriver:

  Bianca har du inte råd med toa papper själv!
  Haha du kallar dig ekonomisk nja.

 • Anne skriver:

  Tro inte på allt nu ser o hör. Fattar ni inte att det görs för programmet W V. Måste ju hända lite saker. Som att B snor toapapper tex

 • Elin skriver:

  Håller med!

 • Elin skriver:

  Tycker ibland att Pernilla (din mamma) kan ignorera dina synpunkter ibland (känner så igen det från min egen barndom)så vill bara säga efter att ha hört Sofia och din mammas senaste podd,det kan vara ditt italienska påbrå som gör att du fått några grå hårstrån ,märkligt att Pernilla inte pratade om det du kan ha från din fars sida ,du har inte bara gener från henne som sagt(!)Men du är iaf tycker jag med eller utan gråa hårstrån (några enstaka)vackrare och sötare än din mamma.

  • Madde skriver:

   Ignorera hennes synpunkter? Men hur Bianca talar till sin mamma är helt okej. Fy fan för respekten i denna värld.

 • Elin skriver:

  Såg på din instagram att du eftersökte serietips, har du dplay premium kan du se All About Sex, 6 avsnitt (kanske för lite äldre men ändå…)

 • Elin skriver:

  Eller 90 Days To Wed på kanal 11

 • Elin skriver:

  Du e söt och rolig och behöver inte smink egentligen!

 • Anette skriver:

  Gick fort att komma över Philippe,festa,röka o ”hångla”,ja inte kan man tro du mår dåligt. Min åsikt så små tjejer inga kommentarer tack!!!

  • Tina skriver:

   Tycker du hon ska vara hemma och läsa en bok istället? Jag blev lämnad för 6 månader sedan efter 15 år. Ja, du har räknat ut att jag är vuxen. Varesig du eller jag är ett facit på HUR man ska sörja eller kommer över någon. Det är individuellt och kan även vara olika efter varje uppbrott och person. Så om hon mår bäst av att festa, resa, jobba, hångla runt…may so be it. Glöm inte att hon gick i intensiv terapi i 2 månader. Nu har det väl gått 3-4 månader sedan uppbrottet. Det kan tyvärr bli destruktivt att sitta hemma och sörja när man vet att personen som gjorde slut faktiskt inte vill ha en tillbaka. Men om man behöver göra det så är det inget fel i det heller. Vi alla sörjer olika och vi läker olika. Glöm inte det!

  • Emelie skriver:

   Hahaha! Intressant att du inte vill ha kommentarer från andra, medan du själv samtidigt har massor av åsikter om Bianca. Hur vet du att hon vill ha kommentarer om sitt liv då??

  • Ingela skriver:

   Nu är det nog just det hon inte gjort – ”kommit över” så att säga – utan hon försöker kanske ”fly undan” allt med dricka, hångel osv.
   Vanligt fenomen. (;

  • Agneta skriver:

   😡

 • Elin skriver:

  Ibland blir jag lite rädd för saker Bianca säger och tycker det är hemskt att hon ska behöva känna sig så som hon ibland säger ex ingen som genuint brytt sig om mig och att alla som umgås med henne får betalt eller vinner på det själva…. jag blir jätterädd och tycker det är toppen att hon går i terapi, hoppas hon kan öppna upp sig i de samtalen💕(alltså du Bibz)Det är hemskt att du som är en sån guldklimp ska behöva känna.dig fel på något sätt.Säg inte att du hela din uppväxt velat se ut som din mamma!(det gör ont i själen att höra det!)snälla jämför dig inte med henne eller med din mormor, ni har helt olika förutsättningar gå din egen väg och lita på din förmåga!Din mamma borde vara avundsjuk på dig(!)men här i Sverige är man poppis som blond men i det långa loppa

 • Elin skriver:

  loppet vinner det italiensk/svenska!

 • Elin skriver:

  Nu när denna blogg är nedlagd kollar man ditt instagram, men gillar inte att nästan alla kommentarer där bara är om ditt utseende,visst du är söt men så mycket MER ÄN det!!Det ska inte vara så att huvudsaken är att man är söt annars finns man inte.

 • Elin skriver:

  Det är svårt att ge tips på vloggar då man inte har instagram och då inte heller kan skriva på någon annans instagram men nu har du visat hår så då kan det väl vara lämpligt med smink tips igen kanske för oss som inte är så vana på att sminka oss, dvs lite enklare makeup,kram 💕

 • Elin skriver:

  Det blir betydligt svårare för oss som inte bor i Stockholm och inte ens nära Stockholm att ta sig till showcasten den 25/5 fast man vill ,man ska först vara ledig och sen kan det bli svårt att slappa och inte tänka på att passa flyg hem ,fixa med hotell mm Men hoppas det blir super !! ,kanske filmas det och kan visas för oss i övriga landet ,kram !

 • N skriver:

  Där kom pussen med Samir, kan det bli nåt mer?

 • Hege Karina skriver:

  Elin, fint skrivet till Bianca. Det gör ont. Bianca har insikter och är brutalt öppen med det. När jag blev utbränd , kom insikten till mig; ingen bryr sig om mig. Bra att Bianca går hos psykolog, man behöver proffesionella personer som kan reda ut vad man varit med om och hur man kan förstå sig själv och gå vidare. Bianca är för övrigt mycket vackrare än vad hennes mamma har varit. Känner alltid med Bianca, då också min uppväxt till alltför stor del präglades av mina helegoistiska föräldrars bråk och skillsmässobråk. Hoppas Bianca kan sätta sig själv först.

  • Elin skriver:

   ❤️❤️Tack Hege Karina!,nu är det senaste att Bianca skulle vara en dålig förebild, jag tycker hon är väldigt naturlig och öppen och det är väl något bra.

 • Elin skriver:

  PS Hege Karina, hoppas du slipper vara utbränd.

 • Hege Karina skriver:

  Elin Tack för svar × 2 ! Du förstår och är uppmuntrande.

 • E skriver:

  Kan tänka mig att du väljer att inte läsa kommentarerna på detta inlägg eftersom vissa utav dem är så fruktansvärt elaka.. men vill ändå skriva att vi saknar dig här på bloggen! Hoppas du hittar tillbaka till motivationen snart. <3

 • Elin skriver:

  Jag tyckte poddavsnittet där Bianca pratade om stadier man går igenom när förhållanden tar slut var jättebra ,och att det är fint av henne att dela med sig♥️♥️❤️❤️❤️

 • Elin skriver:

  Först påhopp om att förhållandet med Philippe inte varit slut och sen att nu bulimin börjat komma tillbaka ,tänker på dig Bianca och gråt ut,din själ är fin och din karisma,det kan ingen ta ifrån dig. .Försök att vara snäll mot dig själv,du kan aldrig bli helt frisk från bulimin ,försök fokusera inåt och känn att du är älskad och vet vad du kan när du mår bra!(Hoppas du läser detta)

 • Elin skriver:

  Först påhopp om att förhållandet med Philippe inte varit slut och sen att nu bulimin börjat komma tillbaka,,tänker på dig Bianca och gråt ut,din själ är fin och din karisma,det kan ingen ta ifrån dig. .Försök att vara snäll mot dig själv,du kan aldrig bli helt frisk från bulimin ,försök fokusera inåt och känn att du är älskad och vet vad du kan när du mår bra!(Hoppas du läser detta)

 • Hege Karina skriver:

  Hej Bianca! Fixa din inredning efter din smak, låt den växa fram utan att skynda. Inte roligt med samma sti på all lägenheter. Renovera inte om, om det är nyligen gjort.

 • Hege Karina skriver:

  Varför riva något som inte är sönder. Åsa Ingrosso skriver på sin instagram det är planerat att riva din lägenhet i maj. Låter galet. Är det ett rivningskkontrakt? Riv ingen vägg för att göra öppen planlösning, det minskar antalet rum.
  Bara för att man har möjlighet att renovera ska man inte göra det om det inte behövs, det är kapitalförstöring.

 • Elin skriver:

  Blev det aldrig att du tog med Alice till din pappa på Mallorca?,tänkte bara att det kanske skulle vara roligare att ha med sig en vän nu när Philippe inte är med😍👭

 • Hege Karina skriver:

  Vet ej om att detta kommer att bli läst. BIANCA, DU GÖR DIG VERKLIGEN EN OTJÄNST GENOM ATT PRATA OM DIT SEXLIV OCH UNDERLIV. FATTAR DU INTE ATT LURAS INI ATT PRATA DITT SEXLIV, DET FINNA INGEN ANNAN SOM GÖR DET. OM DU VILL JOBBA SOM SEXTERAPEUT SÅ UTBILDA DIG TILL DET. ÖVERHUVUDTAGET SÅ BEHÖVER DU UTBILDA DIG. DE SOM PRODUCERAR OCH SAMMARBETAR MED OM PODDEN VILL TYDLIGEN DIG ILLA, DET ÄR HELT KLART. DU HAR INGEN STIL SÅ LÄNGE DU HÅLLER PÅ MED DETTA VÄRDELÖSA SEXSNACK. DU KAN BÄTTRE OCH ÄR BÄTTRE ÄN SÅ. SLUTA PODDA MED ALICE HON VILL DIG INTE VÄL.

 • Elin skriver:

  Snällt att du bryr dig om Bianca, Hege Karina!😍 Jag kan delvis hålla med här, Bianca borde kanske prata mindre om sex men samtidigt tror jag många är nyfikna om ämnet och att höra om KÄNSLOR kring ämnet och än så länge har jag inte hört något helt uppåt väggarna…däremot podden ”bubblet i trubblet”med de andra tjejerna ,del 2 ,så sa en av tjejerna att hon bara eggat upp en kille och sen dragit ,det tycker jag inte man ska göra vara sig om man är tjej eller kille,av vilken anledning måste man vara taskig!?Jag undrar över din senare vlogg och om Sammi,vad hade han på sig för nät tröja och tratt??,gissar att den kanske används till klippning men vet inte..någon som vet?

 • Elin skriver:

  Hoppas du Bianca är rädd om dig själv och dina erfarenheter du gjorde under ert breakup, svik aldrig dig själv, jag tror ni har alla förutsättningar att förbli ihop läääänge men var också rädd om dig själv!

 • Elin skriver:

  Vi vet inte om du läser din blogg men iaf, du är INTE ofräsch som du sa i senaste vloggen ,du är JÄTTE fin med din färg och dina drag!, dessutom så har du en fantastisk personlighet,värme och hjärta …som du överöser hundarna med.Fortsätt vara sån skärpt tjej som du är och jag är glad över att du går hos en psykolog ,ta vara på dina erfarenheter och fortsätt vara som du är ,jag tror verkligen du är i rätt riktning! Kram

 • Hege Karina skriver:

  Helt sjukt, galet, att bygga nytt kök, du gör det fast du egentligen inte vill, för du är en smart person. Sådant sjukt slöseri.

  • Elin skriver:

   Ja, om lägenheten redan är fin så borde pengarna läggas på välgörenhet istället men gör Bianca om den så hoppas jag att hon bor där många år framöver och jag kan inte uttala mig om hennes ”göra om lägenhet”då jag inte vet vad hon ska göra men hade jag ex haft mörkt golv (trägolv)hade jag gärna velat ha ljust trägolv men små förändringar till en annan nyans eller liknande, mycket onödigt(!)

 • Elin skriver:

  Kunde inte låta bli att kolla Felicia Aleklew vlogg då hon skrev /sa att Bianca var kär i henne…har inte följt någon annan influenser än Bianca och undrar hur många finns det som jobbar med detta?? och har man utsett sig själv till någon sorts expert för Bianca förstår jag då hon är uppväxt bland makeup artister men andra??? Hursomhelst tycker jag att denna Felicia hade sjukt jobbig dialekt att lyssna på och har hon gjort sina läppar också för isåfall är det läpparnas storlek som gör att hon är svår att höra vad hon säger och lägg därtill dialekten…Hon är kanske en bra tjej i övrigt men inte harmonisk röst tyvärr och om hon gjort läpparna större så blev det sämre för det går nästan inte höra vad hon säger då hon nästan snubblar på läpparna.

  • Sara skriver:

   Haha Elin… Felicia har ganska nyligen satt in en tandställning. Därför svårare att höra vad hon säger 🙂

 • Anne skriver:

  Håller delvis med dig. Skånskan är en fin dialekt. Men stackars ni unga tjejer – börja med ingrepp så unga. Har ni inga riktiga kompisar som hejdar er. Då vill dom att ni ska se underliga ut !!!!Vilka läppar. Uuuuuuuuiu. Undrar hur ni ser ut om trettio år ????????

 • Anna skriver:

  Jag kikade på Felicia också och det är verkligen svårt att höra vad hon säger, troligen delvis pga dessa väldigt stora läppar.
  Tyvärr tycks även Bianca sakta men säkert fylla ut sina läppar allt mer och även hennes tal är nu lite påverkat av det. Senaste vloggarna märks det allt mer och det är irriterande att lyssna på – och Bianca är verkligen söt precis som hon är tycker jag. .Hoppas verkligen inte att även hon sitter med en av alla dessa jättestora ankmunnar snart.. och mest synd är påverkan på uttal vid tal som redan märks om man jämför med några av hennes tidigaste vloggar.

 • Marianne skriver:

  Nej fy, vad Bianca försämrar sitt utseende hela tiden…….

 • Hege Karina skriver:

  Att du river detta fina kök vara för att det ska bevisas att din styvmor är en bra inredare. Trodde du var klokare än så.

 • Elin skriver:

  Skulle det inte komma en ny vlogg i veckan?

 • Cilla skriver:

  Snälla – håll dig till svenskan på Insta när du inte kan stava ordentligt på engelska….😑😑😑

 • Elin skriver:

  Det jag nyss skrev försvann men om den nu inte kommer igen …VAR är någon ny vlogg??,du sa ju i senaste vloggen att du påbörjat en ny ..man väntar ju och säg inte att det ska komma en ny vlogg om det inte gör det..kanske har det hänt något eller att du har idé torka ?,vlogga då exempelvis om bra produkter och om varför de är bra,En sista grej du kan kanske be Philippe medverka och göra lite mattips..han verkar ju vara inne på det ,sköt om dig!

 • Marie skriver:

  Hej Bianca jag hoppas att du återupptar din blogg det var roligt att följa dig på den tråkigt att det finns folk som ska vara taskiga och elaka klart man inte orkar få en massa skit hela tiden hoppas att du kommer tillbaka och hoppas att det håller nu mellan dig och Phillippe lycka till med allt

 • Elin skriver:

  Hej där Bianca!,i din näst sista vlogg sa du något om att vloggarna blir för långa …svar på det iaf från mig :gillar när du har låååånga vloggar ,de får gärna vara sådär 50-55 min enligt mig!Kram o lycka till med showcasten som en norrlänning som jag inte har möjlighet att komma till tyvärr😩😩

 • Hege Karina skriver:

  Stor besvikelse efter att ha läst om din och Alice Showcast. Det är så respektlöst mot dig själv, alla som var där och din pojkvän att öppet redovisa om ditt sexliv. Du saknar insikt och du drivs på av folk som vill dig illa. Det är uppenbart att du inte bryr dig om någonting ett dugg, du är helt desillusionerad, och korrumperad. Om du hade ångest inför heta stolen så ska du inte göra det. Du behöver hjälp med den här delen vad det gäller hur du pratar om ditt privata sexliv offentligt. Ingen är intresserad. Du förlorar på det, det är destruktivt. Dina föräldrar inte gett dig självrespekt. Du sa att du inte skulke vika ut dig för du har bröder, men fattar du inte att det här sexsnacket är ett annat sätt att vika ut sig.

  • Tara skriver:

   Hege Karina – Det finns två sätt att uttrycka sig på, bra eller dåligt. Ditt var dåligt. Samtidigt som du ger sken av att bry dig om Bianca, trycker du till henne.

   • Elin skriver:

    Nja,jag måste nog hålla med Hege Karina här , jag läste det på ett annat sätt ,jag läste det som att både ge kritik OCH ROS , ibland kan man behöva höra saker som man behöver förbättra OCH det är ett annat sätt att bry sig 😍Men av klippen ur showcasten som lagts ut på youtube OJ vilken sångröst Bianca besitter och det är inte ofta man hajar till men det gjorde jag!!!Den tjejen har något som man inte kan värja sig emot vet inte riktigt vad det är men hon går liksom genom rutan med sin värme och hela sin person.

   • Hege Karina skriver:

    Tara – ja, det är hårt skrivet. Men förstår inte varför hon ska prata om sitt sexliv. Det är ju bara för att utnyttja henne maximalt kommersiellt. Bianca har så mycket annat att tala om.

    • Elin skriver:

     Håller med att Bianca måste värna om sitt privata och inte sälja ut allt om då t e x sitt sexliv ,hon kanske vaknar upp någon dag och ångrar sig och känner att hon sagt för mycket ….Hursomhelst så verkar hon vara en go’ tjej som är talangfull UTAN detta sexprat❤️ Tjejerna (Alice &Bianca )vill säkert hjälpa ungdomar genom att prata öppet om sex men de måste värna om sig själva också.

     • Hege Karina skriver:

      Hoppas hon skippar poddsexpratet fr.o.m. nu. De som producerar podden vill henne tydligen inte väl. Hon är så duktig och har gjort stordåd med sina företag, men tydligen har inte hennes självkänsla vuxit tillräckligt med framgångarna, utan hon tror att hon måste prata sex för att bli tillräckligt uppmärksammad. Påminner om festerna hon hade so 16-åring för att bli omtyckt. Jag gillar verkligen Bianca ocj känner stor sympati, känner igen mig då jag under barndommen gått igenom liknade med föräldrar i kronisk konflikt som ej tog hänsyn till barnen.

 • Hege Karina skriver:

  Du sjunger helt underbart. Hoppas du tar tag i den glädjen sång och dans kan ger dig. Du är där i ditt rätta element

 • Elin skriver:

  Hej Bianca, jag undrar om du läser bloggen, det är nämligen så att om man inte har något instagram konto så kan man inte kommentera eller skriva till dig.

 • Elin skriver:

  Känner igen mig mycket i dig och vill säga att man blir lite lessen när du älskar oss som följer dig mer än din familj, jag vet att man kan känna så men snälla försök bättra på din relation med någon i din familj ,(Åsa kanske) som kan vara viktig för dig ,för det behöver man om livet går in i en svacka ibland.Jag har inte heller någon direkt som jag känner vet precis vem jag är och jag jobbar med att hitta den personen…En pojkvän är bra men min erfarenhet säger mig att det är bra med en annan viktig person också 🥰💕,men du och Lovisa verkar ha en jättefin kontakt!,det märks.Fortsätt vara du ,söta ,smarta ,begåvade,varma,omtänksamma Bianca🥰💕

 • Elin skriver:

  Man får lägga upp vad man vill på sitt instagram och man behöver inte gå in på människors instagram om man inte gillar personen MEN av nyfikenhet gick jag in på Fanny Lyckmans instagram ,(sen ni pratat om henne i podden )och tjejer alltså full ELOGE till er som lyckas med annat än porriga bilder, jag känner inte till denna Fanny men kan tänka mig att grabbar kan gå in där och tycka alla tjejer borde vara såna typ OBJEKT, det var nästan bara porriga bilder och ska man verkligen sälja ut sig så ,jag fattar det inte ,hela hennes instagram var som en porrsida och vill killar ha runk material så …(ursäkta språket)men jag tycker man kan respektera sig själv bättre och tjejer i allmänhet.Det kan ge en signal att det är så man ska vara som tjej och vill man ge killar det så…

 • Elin skriver:

  Tacka vet jag du Bianca och även Alice ,ni försöker er på annat och vågar stå för saker dvs representera annat än bara anspela på sex.

 • Elin skriver:

  Är Benjamin rasist man vet inte vad man ska tro när rykten sprids??

  • Anne skriver:

   Så säger man inte Elin. Rasist är ett hårt starkt ord. Såklart Benjamin INTE är det

   • Elin skriver:

    Jag tror inte Benjamin är rasist men som Benjamin själv säger så är det bra att sånt här kommer upp så alla får veta vad det får för konsekvenser och att det sårar mm. Jag håller inte riktigt med om att det är ett starkt ord ,det är ett ord som alla andra och det är viktigt att veta att om man säger nedvärderande saker pga människors etnicitet så ÄR man rasist (vilket jag ABSOLUT inte tror Benjamin är och att just den incidenten han hamnade i var någon form av missförstånd.

   • Madde skriver:

    Vadå så säger man inte. Personen ställde en fråga.

 • Hege Karina skriver:

  Såg dig just på nymo. Du är som vanligt väldigt trevlig, elegant och utrycksfull. Bra terapeut, som säjer att ingen ska få trampa på Bianca. Det är bra att du är medveten om att du pleasar alla runt dig, det är början till att ändra på det för det är utmattande.
  Sa som du, att jag vill bara att alla ska vara glada och nöjda men man kan inte fixa det, folk får ta ansvar för sig själva. Har också växt upp med fötäldrar som bråkat både före under och efter skilmässan i årtionden och som förtalat varandra, därför känner jag igen mig i att vilja göra alla glada.

 • Elin skriver:

  Såg också nyhetsmorgon med dig Bianca och beundrar ditt sätt att uttrycka dig på ,du är fantastisk, verkar rar och behövs verkligen i Sverige med din naturlighet och öppenhet💕

 • Elin skriver:

  Är det slut mellan dig och Philippe?,isåfall håller jag med dig💕

 • Anna skriver:

  Vad händer med B utseende? Snälla sluta fyll på läppar och allt vad det nu är – till och med talet är ju påverkat och det är bara störande med den där konstiga onaturliga överläppen. B var fin som hon var!! Nej, whalgrens värld och vloggar etc var familjära och underhållande ett tag men nu blir det bara knäppare och konstigare.. i synnerhet B har ju tappat fotfästet – fy att unga människor ska inspireras av detta ytliga och tillgjorda.

  • Elin skriver:

   Fast jag tycker verkligen inte att Bianca gör till sig så mycket ,det finns andra som ser h e l t onaturliga ut och jag tycker inte Bianca ser onaturlig ut. Men jag kan hålla med om att om hon gör något mer så blir det för mycket .

   • Elin skriver:

    Jag tycker Bianca verkar vara bra och talangfull på så många sätt och därför tycker jag det är så synd att alla kommentarer som hon får på sitt instagramkonto är hyllningar till hennes utseende, varför måste kommentarerna jämt vara att hon är så snygg, jag tycker det vore bättre att människor inte kan kommentera varje bild utan bara de bilder där Bianca verkligen uttrycker sig vilja ha folks uppfattningar/åsikter.Jag tror Bianca själv gillar det konstnärliga uttrycket man kan få ut av foton (lite bekräftelsebehov förstås också )men för henne själv och för andra med ätstörningar borde kommentarerna måsta vara minst tre rader långa så man har något att säga och inte bara ”du är så snygg” och ”du är så vacker” e t c.Jag tror Bianca skulle fara väl av att fler lyfte henne som affärskvinna istället , för att komma ifrån utseeendefixeringen och kroppsfixeringen som spär på bulimi/anorexia d v s du duger inte som du är ,du måste vara jättesmal osv. annars ser ingen dig.

 • Elin skriver:

  Någon som redan sett nästa veckas Wahlgrens värld ?,Bianca och Pernilla hamnar i bråk med varandra, oj jag blev nästan rädd…Jag tyckte faktiskt synd om Bianca men känner igen mig så mycket i min relation till min mamma ,men i detta fallet tror jag Pernilla måste backa, visst hon säger att hon som mamma blev lessen men sen är det en super jobbig situation!, det skär sig rejält. Jag skulle råda Pernilla också gå i terapi (som jag vet att Bianca gjort)för hon måste som mamma veta hur hon ska kunna bemöta Bianca på rätt sätt så att deras relation inte förstörs, man har rätt till sina egna känslor ,där förstår jag verkligen Bianca ,men för Pernilla var det en öm tå och man kan bara hoppas att hon kan acceptera att Bianca KÄNDE så .Jag förstår mycket väl att det kan bli som Bianca uttryckte det (fast jag måste medge att jag inte reagerade så mycket på det när jag hörde podden där Bianca beskrev känslan, jag uppfattade verkligen INTE det som att hon smutskastade Pernilla! Jag kan undra vad det var Pernilla reagerade så starkt på ,varför det var en öm tå ,kanske det vanliga att man har fullt upp med sig själv och att få ihop livspusslet och därför inte orkar vara riktigt så känslomässigt närvarande som förälder som man borde

  • Hege Karina skriver:

   Såg avsnittet igår, hörde även poddavsnittet där Louise var med. Jag uppfattade det som ett mer allmän beskrivning av hur det var ur den aspekten när Bianca växte upp. Uppfattade det inte bokstavligt, att ALDRIG någon sa ”älskar dig” eller att aldrig det kramades. Bland den äldre generationer är det många som växt upp så, men som ändå fått kärlek. Det är jobbigt att något man upplevt förnekas.

 • Sandra skriver:

  Men vad har hänt med Biancas ansikte? Svullet och läpparna är konstiga talet är inte som vanligt. Det ser ju inte ut som hon själv längre. Synd att folk inte kan va nöjda med sig själv

 • Elin skriver:

  Vill bara säga vilken assistent du hittat i Lovisa Worge, henne ska du vara rädd om ,verkar vara en bra vän. Sen en annan sak ,bara du vet att du gör Wv för teve och ta inte åt dig av det vissa säger….försök var dig själv ..du ska veta att många gillar ditt lite rakt på sätt och dina kommentarer. Man kan vara både tuff OCH mjuk ,men det förstår nog bara de som riktigt lär känna dig,( man ska vara en bra människokännare för det. )Vad jag vill säga stå på dig och ändra inte på dig ,tycker du är en frisk fläkt, vässa pennan och bli en vass affärskvinna du!

 • Pauline skriver:

  Läskiga stalkers du verkar ha. Baksidan med kändisskapet gissar jag.
  Hoppas du varken läser min kommentar eller någon annans. Du är grym på det du gör! Få personer som vågar stå för att de inte är så särskilt allmänbildade, tar plats i tv, skiter i jante-lagen m.m Heja dig!

 • Hege Karina skriver:

  Försvarar alltid Bianca Ingrosso, för det är hon värld. MEN DET ÄR SÅ JÄVLA SJUKT ATT HON PRATAR OM SITT PRIVATA SEXLIV OFFENTLIGT, HON MÅSTE SKAFFA SIG RÅDGIVARE SOM KAN FÅ HENNE ATT SLUTA MED DET. DET FINNS INGEN ANNAN PERSON SOM GÖR DET. DETTA PRAT OM SITT SEXLIV ÄR DETSAMMA SOM HENNES SJUKA FESTER NÄR MAMMA INTE VAR HEMMA, FÖR ATT BLI POPULÄR, DET ÄR SÅ OVÄRDIGT, HON SKA SLUTA UPPFÖRA SIG VÄRDIGT VAD GÖR HENNES PSYKOLOG. VAD GÖR HENNES FÖRÄLDRAR? VAS GÖR HENNES ASSISTENT LOVISA, FLAMSAR MED, HUR KAN HON GÅ MED PÅ DET? HON VERKAR JU ÄNDÅ VETTIG PÅ NÅGOT SÄTT.

  • Hege Karina skriver:

   Blev fel ; ”HON SKA SLUTA UPPFÖRA SIG OVÄRDIGT” ska det vara.

  • Hege Karina skriver:

   Varför, ingen är intresserad av ditt sexliv, mer än kanske snuskiga karlar du måste förstå det. Det är värdelöst snack från din sida. Av någon anledning pratar du om detta, beror på att du ska hämnas på dina föräldrar, dina far och morföräldrar, för att de inte lyssnat på dig när du var liten. Nu ska du bli hörd.

 • Elin skriver:

  Bra att någon reagerar!(Hege Karina) ,kan väl delvis hålla med ,det är charmigt till en viss gräns ,men för sin egen skull borde hon inte behöva lämna ut precis allt, det var en bra jämförelse med festerna hon hade förr.Jag kan bara hoppas att hon mår bra av att berätta (man kan också råka illa ut när man är så frispråkig ,särskilt om sex..)men hursomhelst önskar man att Bianca kan känna sig älskad och omtyckt utan att vara så högljudd ,tror det är något hon lagt sig till med (nästan som en roll )för att märkas när hon egentligen är lite blyg .Jag hoppas att hon kan använda sin klokhet och vinna på annat än att måsta bjuda ut sin personlighet helt.

 • Wilma skriver:

  Elin och Hege Karina kan ta och söka hjälp istället för att ha en egen terapi-session i Biancas kommentarsfält. Skäms.

  • Hege Karina skriver:

   Wilma tro mig ; jag har sökt hjälp. Det är väldigt svårt att få t.om proffesionella att förstå vad man varit med om bara för att man på ytan inte verkar problem. Tycker inte att du i raseri ska säja år mig vad jag ska göra. Haft nog med rasande människor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *