PERFECT SUNDAY

78a6dfa6-8938-48c4-bd51-7a9c671253ac.jpg
img_1819.jpg

f1f881e5-89d1-406a-96ba-95d811d32884.jpg
Söndags pizza när den är som bäst <3 

Hej hörni!!

Jag vill bara börja detta inlägg med att be om ursäkt för min frånvaro här på bloggen & faktiskt lite på mina andra kanaler också. Mitt huvud senaste tiden har gått på H Ö G V A R V senaste veckorna och i helgen la min kropp bara av. Jag har varit så trött, glömt bort saker, inte kunnat fokusera och varit allmänt upp och ner som en jäkla bergochdalbana. Jag har helt ärligt glömt bloggen ibland (nu när jag har massa andra jobb på g så blir bloggen inte alltid fokus) och ibland har jag helt ärligt inte ens orkar öppna datorn och sätta mig med allt. Det här behövde jag så tack för att ni har väntat <3

I söndags iallafall filmade jag en vlogg och mötte sedan upp Saga för pizza på Giro och sedan bio med popcorn 🙂 En helt perfekt söndagskväll om ni frågar mig!! GiroSveavägen 46 är verkligen stans bästa pizzeria med otroligt goda napoletanska pizzor. Det är systerrestaurangen till hotellet Miss Clara som min gudmor faktiskt äger 🙂 Hett tips om ni är sugna på pizza i Sthlm innerstad helt enkelt!

NUU mina vänner är jag i Västerås med Benjamin & kamerateamet för jag och Benji ska nämligen (förhoppningsvis) ta körkort nästa vecka så vi är här på intensivkurs. Var länge sedan jag pluggade så detta kommer bli tufft haha, för att inte tala om mina drivingskills….!

Puss <3

40 reaktioner på “PERFECT SUNDAY”

 • Ebba skriver:

  Pluggar för fullt jag med.. men det är faktiskt rätt roligt när man väl kommit in i det 🙂 Lycka till!! <3
  Så mysig tröja du har på dig i bilderna, vart är den ifrån? 🙂

  Kramis

 • Sophie skriver:

  Du. Det är fullt tillåtet att ta en paus och lyssna på kroppens behov:-) Massa lycka till!

 • Anonym skriver:

  Hej!! As snygg tröja verkligen!!!!!! Vart är den ifrån? Du är sjukt grym och härlig, jättebra blogg verkligen 🙂

 • Emma skriver:

  Guuuud vad gott med pizza <3

 • gun skriver:

  Men oj! Har du en moster? 😀

 • elin skriver:

  Har du en moster…? Var har Hans och Christina gömt henne i alla år???

 • Pernilla skriver:

  Vad heter din moster? 🙂

 • Majda skriver:

  Aldrig riktigt förstått varför så många som bloggar/instagrammar och har en stor följarskara alltid säger förlåt så fort ni inte varit aktiva på några timmar/dygn. Ni måste ju inte leverera hela tiden.

  • Bianca skriver:

   Haha ja det är sant! Men tror vi blivit vana vid att folk blir arga om man försvinner lite eftersom man inte får ta en dag ledigt egentligen i detta yrke :/ Men tack för ditt förstående <3

 • Malin skriver:

  Heja er!! Kämpa på 🙂

 • Thea skriver:

  Hej! Lykka till på intensivkurs 🙂 Var är tröjan du hade på dig på snapchat idag från?

 • Jessica skriver:

  Var försiktig Bianca! Bränn inte ut dig!❤️ Lyssna på kroppen!! Kram

 • Anna skriver:

  Det sätter du lätt! Lycka till, till både dig och Benjamin! Kör hårt!

 • Bella skriver:

  Gud vad sugen jag blev på pizza nu! 😀

 • Elin skriver:

  Hej! Du är så himla fin! Jag undrar hur du sminkar bort/ fått bort dina ”påsar” under ögonen? Jag har samma problem och skulle gärna veta hur du gör:)

  • Bianca skriver:

   Hej 🙂

   Jag använder mig av ett loose puder ifrån Laura Mercier som är gjort för just under ögonen och tar bort det mesta faktiskt 🙂 Sen har jag självklart concealer också såklart!

 • Carin skriver:

  Haha bara du inte kör som en riktig italienare, gasen i botten och handen på tutan och hoppas på att andra flyttar på sig 😉 så kommer det gå galant 👌 ☺ Skämt åsido, STORT lycka till och ut och kör så mycket som möjligt när du väl har kortet i din hand. Man lär sig sååå mycket när man är ute helt själv och kör ☺

 • Anna B skriver:

  *fina du!! <3 <3*

 • Petra skriver:

  Dom pizzorna ser ju galet goda ut.. Vi skall upp och titta på Book of Mormon nästa helg, ligger detta nära den teatern?
  Du får jättegärna rekommendera fler restauranger om du har lust 🙂
  Tack på förhand och lycka till med körkortet!

 • Frida skriver:

  Hej! Måste bara att säga att du sminkar dig så himla fint! Nu när bal och student kommer upp vill jag hitta ”fotovänligt” smink. Jag tycker alltid att mitt smink ser så fruktansvärt äckligt ut på bilder. Hur gör du? Din hy ser verkligen så fin ut på bilderna, även om du tagit med blixt antar jag? Vilka basprodukter använder du dig utav?
  Kram och tack för världens bästa blogg<3

 • Daniella skriver:

  Hej gorgeous den gula tröja är det den från Zara ??? iså fall undrar jag vilken strl du har tänkte beställa en på nätet men finns bara s kvar är det den du har kram bästa finaste du Med vänlig hälsning Daniella

 • Sophie skriver:

  Var är din väska ifrån? 🙂

 • Sofie Fransson skriver:

  Hej fina du!
  Måste börja med o säga att jag uppskattar dina vloggar! Jag får ett skönt lugn av att titta på dom haha!
  En fråga, den rosa soffan som va med i slutet av vloggen för denna dagen är to die for!! Vart kommer den ifrån??
  Kram på dig 🙂

 • Jennifer skriver:

  hade jag haft ditt utseende med alla snygga drag och bara snacka om ditt hår då hade man varit världens lyckligaste människa!! you go girl!💗

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca! Sjukt fint smink du har här ser helt flawless ut måste fråga vilken foundation och concealer du använder? Har seriöst 15 foundations hemma köper nya hela tiden men ingen passar bra till min hy och den tar jag hand om vääääldigt bra!

  Tack för svar <3

  • Bianca skriver:

   Hej! Tack fina du! Just nu använder jag en foundation ifrån Armani och concealer ifrån Nars 🙂 Använder en väldigt fuktig beautyblender för att få till den där ”flawless” looken 🙂

   Mitt tips är att blanda i lite liquid highlighter eller kräm i din foundation då det brukar göra att din foundation flyter in mer naturligt i din hud/hudfärg då.

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *