SNEAK PEEK PÅ NYA KONTORET

Mitt andra varumärke som jag och mina kollegor jobbat stenhårt med senaste året börjar snart dra ihop sig till att jag inom bara några veckor SNAAART får berätta för er vad det är jag har lagt ner hela min själ i skapandet.

Vi har sedan någon månad sen skaffat oss ett kontor så vi alla kan jobba tillsammans under samma tak. Det var på tiden kan jag lova!! Det ligger i samma byggnad som mitt förra kontor på Nr18. Och WOW vad jag älskar vårt lilla mysiga kontor. Och när jag pratar ”vi” så menar jag vi 4 i styrelsen och Lovisa som sitter här när hon inte är med mig.

Trivs så mycket bättre i det här rummet som bara är vårt <3 Än är det inte helt klart men vi har kommit en bra bit på vägen 🙂

Skor från Nelly //  klänning från VergeGirl // Väska är gammal ifrån Zara // Iphoneskal ifrån IdealOfSweden

Asså det är så mysigt att jag typ vill flytta in här <3

Älskar allt från färgen på väggen, mattan, soffan, puffarna, stolarna och detaljerna så som lampor osv. Borden ska vi byta till mörkare bord och har ni några frågor om vart allt är ifrån så kan jag svara på det senare i ett annat inlägg 🙂

Har verkligen totalt förälskat mig i varma toner i ett hem och kontor.

Min plats är den som har mest saker på bordet hehe. Jag är ju Creative Director i detta bolag så mitt jobb är att sätta tonen för hela varumärket, huvudansvar för produktutveckling och design samt att jag testar alla produkter, tycker till och försöker göra dem så bra som det bara går!!!

ÄLSKAR MED ANDRA ORD MITT JOBB <3

KOLLA vad fina!!

Perfekta färgen om ni frågar mig!! Älskar att den varken är för beige eller grå utan en perfekt blanding. Helt kär i dessa puffar.

De fanns så många färger att välja mellan men just denna grå/beiga kändes perfekt till resten av rummet. Vi tog också 2 stycken i mörkgråa som också passade utmärkt in.

Älskar våra mysiga detaljer och längtar till att få upp runda speglar, inspobilder & tavlor på väggarna samt fixa dimmer till lampan i taket. 

Ja som ni märker så trivs jag verkligen sååååååå otroligt bra på vårt kontor. Stämningen är alltid på topp där. Så inspirerande, rolig, galen, glad, positiv & kreativ tack vare dem fantastiska människorna jag jobbar med som ni inte fått träffa än… Jag älskar också att vi börjat ganska smått med detta mindre men otroligt mysiga kontor. Starta litet liksom, men vi har ju otroligt höga ambitioner och kommer att växa som satan kommande åren.

Jag älskar älskar älskar att sitta här även fast jag inte får tiden att göra det så mycket som jag gärna hade velat. Min dröm är att få mig tiden att sitta där en hel dag 1 dag i veckan. Men eftersom att jag gör så många olika jobbgrejer varje dag så finns inte tiden just nu att sätta av en hel dag för just detta varumärke.

Under helgen på Lördag och Söndagar när jag oftast har ledigt så kan jag få pirr i magen av tanken att sätta mig där och bara jobba i lugn och ro haha. Igår spelade vi in podden där och jag hade fitting med min nya stylist Sebastian inför kommande tv-program jag ska gästa.

NU – flyga till Milano där jag besöka en av våra fabriker och jobba JÄRNET med produktuveckling!!! Så taggad <3

PUSS!

58 reaktioner på “SNEAK PEEK PÅ NYA KONTORET”

 • Linda skriver:

  Så fint! Jag trodde att du skulle designa din egna klädeskollektion, men nu tror jag starkt på att det är din egna makeupkollektion istället!! Så spännande <3

 • Mathilda skriver:

  Hej! Jag är nyfiken på vart stolarna, puffarna, sammetsask/lådorna är ifrån eller finns att köpa? Älskar färgerna, så fint!😍

 • Anna skriver:

  Åh så himla spännande o se vad du har på gång!! 👏🏻👏🏻🤗

 • Anna Eruksson skriver:

  Åh så spännande o se vad du har på gång! 👏🏻👏🏻🤗

 • Klara skriver:

  Wohooo! Heja dig! :*

 • Dixi Wonderland skriver:

  Är det inte ett eget klädmärke så kommer jag bli grymt besviken för jag älskar din stil så mycket 😉 Men det ska bli jätte kul att se vad det är för något 😀

 • Louise Eriksson skriver:

  Vet inte om det bara är jag med jag beställde hem din parfym och jag Ä L S K A R den!! Tyvärr doftar den i bara ca 1 timme sen försvinner det?! Väldigt dålig för en sån liten, dyr parfym…. kram

  • Bianca skriver:

   Det är tyvärr olika från person till person. På mig och många som jag känner så håller den en hel dag och på andra så kan den avta efter någon timme 🙂

 • Sara skriver:

  Hej! Förvaringsboxarna på skrivbordet, är dessa i sammet så är det EXAKT sånna jag är ute efter, vart kommer de ifrån samt sittpuffarna?
  Btw, tycker du borde designa väskor samt inredningsprylar 🤷🏻‍♀️✨💕

 • Frida skriver:

  Så fint! Vad är det för färgkod på väggarna?

 • Hala skriver:

  Hej snälla kan du säga vart stolarna är från sååå fina. Älskar ditt kontor.

 • Sara skriver:

  Ser sminkborstar och en spegel på bordet…so something with make -up. Lip kits!! Just a guess

 • Felicia skriver:

  Omg så snyggt! Ser framemot din nya kollektion med ditt varumärke! 😍😍

 • Marie skriver:

  Åh så spännande !!!! Kan inte vänta tills man får veta vad du har jobbat med !! Men jag tror starkt att det är nog makeup kollektion! Eller kanske parfym kollektion !

  När ska du berätta om detta ? 😃

 • Ida skriver:

  Vart är dom fina sottpuffarana ifrån???❤️

 • Lisa skriver:

  Ja stil visste vi ju redan att du hade men ändå lyckas du gång på gång! Superbra jobbat! Vart kommer mattan ifrån?
  Puss och kram skumbanan! :*

 • FILIPPA skriver:

  Jättefint!! Längtar tills du berättar vad det är du hållit på med så länge!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Pia skriver:

  Vill bara önska dig lycka till med alla saker du håller på med! Du är en så otroligt duktig, kreativ och trevlig tjej! 😀

 • ISA skriver:

  Drömmen att en dag ha ett eget kontor!! Så fint också, där kommer kreativiteten att flöda, haha 😉

 • Emmeli skriver:

  Och så kommer jag och frågar vart soffan kommer ifrån… så, nu har vi nog frågat på allt, haha. Är i flyttartagen och letar efter en lite längre soffa med ben, men det är svårt att hitta. Då blir det bara med divan och det vill jag inte ha. Soffan på ert kontor var ursnygg och verkar liiite längre än 220 cm?!
  Vore grymt tacksam för svar!
  Keep up the good work Bianca! Ska bli himla spännande att se vad det är ni arbetat på… tror på sminkkollektion eller kan det vara skor?!

 • Jessica skriver:

  Hej
  När köpte du din fina klänning! :))

 • Emelie skriver:

  Tittade precis på arga snickaren när ni var med. Var såå roligt att se hur du har förändrats därifrån till idag, till en mycket självsäkrare person 🙂 Älskar förresten din blogg!! <3

 • Olivia skriver:

  Men wow vad fint!!

 • Elin skriver:

  Jättefint kontor Bianca men jag hoppas skrivbordet går att höja el sänka för stolarna ser så låga ut (så ni får en bra arbetsställning) annars får ni väl ha fin stolarna vid kaffebordet istället och köpa riktiga kontorsstolar om ni sitter länge menar jag

 • Jenny skriver:

  Hej fina du! Jag vill så gärna veta vart ert underbara kontorsgolv är ifrån? Letar exakt efter ett sånt golv till mitt hem, men har inte hittat! Snälla svara på detta, många kramar! <3

 • Emmeli skriver:

  Hola!
  Och här kommer en önskan om vart du fått tag på soffan?! Är mitt i en flytt och letar efter en något längre soffa med ben, men hittar bara soffor som är 220cm långa. Längre soffor än det blir med divan/hörnsoffa och det vill jag inte ha. Soffan på bilden ser längre ut… och grymt snygg! Så, nu har vi väl frågat om allt kring din inredning på bilderna… 😂 lycka till med det nya som kommer!

 • Jess skriver:

  Åk tåg ♡

 • Yasmin skriver:

  Vart kommer puffarna och akryl lådan samt sammet boxarna ifrån??? Skriv vart allt kmr ifrån tack 🙂

 • Michelle skriver:

  Lyssnar på din och Alice podd. Och jag tappar avsmak. Tycker att du låter så nedlåtande gentemot Alice hela tiden den ska låter i podden att det du har och säga är så mycket viktigare än vad Alice har och säga. Gå tillbaka och lyssna på podden och lyssna på dig själv. Du kan lika gärna podda själv. Nej, nu slutar jag lyssna på podden. Ej biancaingrosso fan no more var mer Humble girl.

  Alice du ÄR ÄKTA och verkar vara en sån fin genuin vän. Så all creed till dig.

  • Elin skriver:

   Håller med dig! Man har tröttnat på att hon alltid tar över, och beter sig som att hon lever det mest intressanta livet av dem.

   Heja Alice. Kliv åt sidan, håll dig till genuina vänner som inte beter sig som ”översittare”.

  • Bianca skriver:

   Tråkigt att du uppfattar det så. Jag är nog bara väldigt entusiastisk till det jag får vara med om just nu så jag vill gärna få fram hur roligt jag har, eller hur sjukt det är att jag får vara med om allt detta osv.
   Försök tänka mer positivt Michelle 🙂

   • D skriver:

    Kanske du som borde ta åt dig av konstruktiv kritik istället Bianca? Ingen gillar en översittare…

    • Kalle skriver:

     Kan inte låta bli att lägga mig i. Men, det kanske är er det är fel på? Ni som inte kan acceptera folks olikheter, som kan upplevas som brister av några men som kan upplevas som driv och pondus av andra? Låt folk få vara sig själva och låt folk få göra saker och ting på sitt sätt helt enkelt.

   • Michelle skriver:

    Jag förstår dig att du är blir ivrrig och vill berätta allt. Men det låter som att du förminskar Alice i podden. Och det tycker jag är synd!

 • Sandra skriver:

  Hej,
  Så fint! Var kommer mattan och puffarna ifrån?

 • Alice skriver:

  Hej Bianca!

  Vet att du för ett tag sen rekommenderade Natural Cycles och jag har precis som du haft jättemycket problem med andra typer av preventivmedel och har lust att testa NC istället.
  Hur funkade det för dig? Använder du det fortfarande? Kan du fortfarande rekommendera det som du gjorde förut? 🙂

 • Såå fint! Stort Grattis Bianca! Ska bli spännande det här.

 • Elin skriver:

  Alltid lyssnat på era poddavsnitt, och du har kloka värderingar och så kommer det så oansvariga uttal mitt i ett bra avsnitt. I detta avsnitt så tror du dig vara med barn, snackar om dagen efter piller. Har du funderat på att skaffa ett annat preventivmedel än det du har? Ofta du pratat om det nu, om att du måste ta dagen efter piller. Håller med Alice, det är inte bra att äta det för ofta. Då kanske man bör ta med ansvar och skaffa ett säkert preventivmedel, eller inte glömma ta piller om det är det du har.

  • Hanna skriver:

   Det är så en bra podd inte blir en tråkig podd. Det behöver inte vara helt rumsrent, man måste utgå ifrån att lyssnarna har någon slags förmåga att göra egna bedömningar på uppenbara ting. När blev det så viktig att total politisk korrekthet ska genomsyra hela sveriges nöjesbranch?

 • A skriver:

  Otroligt fint kontor! Och otroligt roligt att det går så bra för dig 🙂 Ska bli så himla kul att se vad det är för projekt du har sysslat med. Ser verkligen fram emot det!

 • RRRRR skriver:

  Får man prao på ditt företag.

 • Så fantastiskt roligt! Du är verkligen superduktig! Hoppas du tar dig tid att faktiskt förstå och reflektera över hur duktig och driven du är!
  //Berith

 • Bella skriver:

  Ååååh så fint!

 • Vilket inspirerande inlägg om mysig arbetsmiljö, härliga arbetsuppgifter som är på gång och planer och visioner för framtiden. Bra jobbat!

 • Kalle skriver:

  Hej! Väldigt vackert kontor, bortsett från två saker…..SKRIVBORDEN? Varför måste man ALLTID ha sådana fula skrivbord bara för att det är en arbetsmiljö? Det osar kommunalkontor över det. Det skulle vara betydligt snyggare och trevligare miljö med ett par rustikare bord som skrivbord!

  Trevlig dag!

 • Julia skriver:

  Håller med ovanstående angående podden. Tyckte ni var så bra till en början men nu är det verkligen en ”one man show” från din sida. Båda ni är ju lika intressanta! <3 Istället för att vänta ut Alice (så att du kan få berätta om ditt så snart som möjligt) så hade det varit roligare om ni hade haft en löpande konversation. Det kanske har blivit såhär eftersom ni inte har haft något speciellt tema, för då är det såklart lättare att ha en ”diskussion”. Aja, keep up with the good work 🙂

 • Sandra skriver:

  Hej snygging, vill bara säga att jag köpte din första parfym o tyckte verkligen om den men då jag insåg att jag hade för många halvfärdiga parfymer valde jag att sälja vidare & la ut din parfym på auktion (tradera). Slutade med att en tjej köpte den för 1550! Du har en magisk inverkan på människor haha. Keep up the good work, puss!

 • Cornelia skriver:

  Hej Bianca! Jag ÄLSKAR din smak och tycker du har såååå fina saker i din shop Bybianca. Men varför är dom som sköter det så långsamma och dåliga på att skicka beställda varor. (har väntat i en månad och forfarande inte fått väskan som jag betalt ) Dom svarar inte på mail heller??? Synd när man verkligen vill beställa mer av dina saker. Grrrr 😉

 • Barbro Björk skriver:

  Strunta i alla elaka kommentarer!!! Håll huvudet högt! Du är en väldigt duktig och trevlig tjej! Och skulle Du vara min dotter skulle jag vara väldigt stolt över Dig!
  Barbro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *