RANDOMS FROM LONDON

Sorry för dålig kvalite på bilderna…. De är mycket skarpare i min dator men av någon konstig anledning kan jag inte ladda upp den fina original bilden utan det blir bara oskarpt…

_dsc4551

Berömda gatan och Londons mest turistfyllda gata Regent Street. Det är på denna gata jag köper mina jordgubbar doppade i choklad ifrån Godiva 🙂

_dsc4556

Pasta m köttfärsragu på mitt favvo ställe Princi i SohoWardour Street. Tyvärr var den inte så god som den såg ut :/ Köttfärsragu på Eataly i New York är MAGISK!!

_dsc4560

Min älskade YSL väska och nytt smink ifrån Mac <3 De har ju så mycket mer utbud i London på smink än i Sverige.

_dsc4562

En dag skulle vi vara nyttiga för första gången och käka brunch i Marylebone på ”The Good Life Eatery

_dsc4572
_dsc4567

_dsc4571

Phillipe tog in någon mega tallrik med lite blandat och jag en avokado macka med lax 🙂 Det var smaskens för att ändå vara så nyttigt som det var.

Hello! Först & främst stort TACK för alla kommentarer jag fått angående min migrän, ni är ju den bästa hjälpen, som alltid <3 Efter att ha legat halva dagen inne i sängen så mådde jag bättre tillslut och tog mig ut ur rummet iallafall hehe.

Eftersom att mina 4 senaste dagar har bestått av att jag har varit hemma och legat inne i ett mörkt rum så har jag icke så mycket nya bilder att lägga upp så blir ett inlägg ifrån London för någon vecka sen med lite blandade bilder därifrån 🙂

Sååå skönt att åka tillbaka dit imorrn och pussa på min älskling och Ä  N  T  L  I  G  E  N få festa i London, har ju inte gjort innan vilket är rätt sjukt faktiskt. Men fokuserar ju alltid på myspys när jag är där men NU är det Halloween och i helgen blir det riiiiktig Gossip Girl fest delux kan jag lova. Berättar mer om det i veckan!

Nu sitter vi faktiskt här hemma och designar mammas vår/sommar kollektion som jag hjälper att designa så det är många plagg som passar oss i den yngre generationen med en liten coolare & bohemisk touch 😉 Det är sååå kul att designa! Vore ju dröm i framtiden att designa en helt kollektion någon gång, speciellt kläder som passar alla typer av kroppsformer!

Ps. Tänkte dra igång med en frågestund här snart, typ slutet av veckan??? Och förhoppningsvis filma mina svar till min Youtube kanal som jag tjatat om att dra igång snart. Vad säger ni??

PUSS <3

 

15 reaktioner på “RANDOMS FROM LONDON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *