BACK TO HIM <3

img_5688.jpg

img_5686.jpg

img_5689.jpg

Lite mixade collage ifrån London <3 

Godmorgon ONSDAG vilket betyder att ikväll får jag pussa på min älskling <3 Satte ihop lite bilder jag hade i telefonen igårkväll och tänkte att det passade in när jag idag drar tillbaka. Kändes som jag var där förra veckan bara men eftersom att jag har ett sådant flexibelt jobb som jag kan ta med mig överallt och inget specifikt planerat denna helgen så passade det utmärkt för mig att dra och hälsa på Phillipe <3

Mitt flyg går på eftermiddag ikväll så först blir det en dusch, packa, in till stan för att hämta en smoking åt Phillipe inför festen på lördag och sedan ta mig mot Arlanda. Får se om jag kommer stressa eller om jag planerat allt rätt, tror det lutar mot att jag kommer stressa…. som vanligt haha!

Något speciellt ni vill se ifrån London btw???

PS: Glöm inte att följa mig på mina andra kanaler också: Snapchat @biancaingrosso1 & Instagram @biancaingrosso 

PUSS <3

18 reaktioner på “BACK TO HIM <3”

 • Natalie skriver:

  Hej! Såg att du hade det jobbigt med migrän. Har du det ofta? Har tips, så skicka mig gärna ett mejl så hörs vi!
  Krya på dig!

 • Anni skriver:

  Mattips & bilder från den roliga festen!!!

 • Yes skriver:

  Jag vill se Piccadilly Circus, Shaftbury Avenue och London Palladium. Beatles gatan Saville Row vore också nice. Skräddargatan ju. Tackar på förhand.

 • Sara skriver:

  Jag åker till London på torsdag och stannar till söndag 🙂 Önskar alla möjliga tips på framförallt mat och marknader, så taggad! Hoppas du får en bra resa <3

 • Cissi skriver:

  Hej, tror inte att jag har skrivit till dig tidigare…Hihi ? Men jag har några frågor till dig.
  1: Såg på det första avsnittet med er, då tog ni upp räkningar, jag undrar varför DU inte har koll på dem själv, eftersom du är så pass gammal, vem ska ska ta hand om räkningarna när du kommer flytta hemifrån?
  2: Hur går det med lägenheten, har du hittat någon, är det tanken att du och din pojkvän ska flytta ihop sen efter han studier i London?
  3: Några planer på förlovning eller barn?? ?
  4: När får du berätta om det nya jobbet som du har fått?

  • bianca skriver:

   1. Jag har en tjej som jobbar lite som min assistent. Hon har hand om alla mina räkningar, min post etc.. Hon är GRYM!!!

   2. Jag letade efter lägenheter men valde att vänta lite till våren. Och tanken är självklart att jag & Phillipe flyttar ihop när han flyttar till Sthlm om 2 år 🙂

   3. Jag tänker på förlovning och barn varje dag men det funkar inte just i och med att han bor i London men om några år så <3

   4. Det är faktiskt inget nytt jobb utan det är mer en förlängning och något jag inte kan berätta som var väldigt roligt för mig at höra 🙂

 • Jenny skriver:

  Varför bor han i London? Vad gör han där? ?

 • Agnes skriver:

  Åh, så mys det ser ut!! Dina London inlägg är perfekta då jag ska åka dit nästa vecka och behöver alla tips jag kan få. 🙂 Ska verkligem köpa de choklad doppade jordgubbarna där <3

 • Hej Bianca!
  Jag ska till London för första gången i december, och det vore jättekul om du vet/kan tipsa om något bra brunch ställe! Jag tänker mig typiskt engelsk med scones, marmelad stor kopp te, ja du fattar!? tack för en bra blogg! Kram

 • Jennie skriver:

  Hej! Ska åka till London i slutet på november och skulle ÄLSKA om du kunde visa dina favoritbutiker, outfits och mysiga saker man kan göra med sin pojkvän i London! Du är så fin och en riktig inspiration, fortsätt göra din grej och strunta i alla som har något negativt att säga om dig och din fina familj, ni är SÅ härliga allihop!! Kram

 • Elin skriver:

  Hejsan finis! Jag och min farmor ska åka till London nu på höstlovet och jag skulle verkligen behöva lite tips på shoppingsställen, butiker, platser och FRAMFÖRALLT restauranger (gärna italienskt). Om du bara ville göra en liten mini guide vore jag jätteglad! Hoppas du får en härlig resa du med❤️ Kram

 • benny skriver:

  Du och jobb hahahahhha

 • Maia Stjärnkvist skriver:

  Hej Bianca!
  Jag måste bara fråga vart du har köpt den svarta ”of soulder” klänningen som du har i din familjs program? Den är så fin och hade så gärna velat köpa en sån! Kram?

 • Ella Wennström skriver:

  Heej fina Bianca!! Så himla roligt att du är i london nu, jag är nämligen också här och jobbar till början av december. Hade varit så roligt om du rekommenderade dina rop 10 ställen (mat sen jag också är en matfantast haha) i London. Även andra värda saker att se hade varit guld 🙂 Viss dagar har jag mindre att göra och skulle bli jätteglad för lite tips! Massa kramar och stort grattis till din framgång på alla plan! Ella

 • Caroline skriver:

  Du är så vacker!

 • Josefine skriver:

  Vad använder du för collage appar eller sidor? Letat så mycket efter bra collage appar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *