ITALIAN RESTAURANT IN LONDON – REVIEW

img-06

Bild lånad ifrån Google. 

img_5189.jpg

Senast jag var här i London så gick vi förbi denna nyöppnade Italienska restaurang Fucina som ligger jätte nära där Phillipe bor, alltså i Marylebone. Vi blev riktigt imponerade av dörren i sig och inredningen inuti att vi bokade bord direkt samma kväll för att testa på 🙂

img_5188.jpg

Så fin, elegant men ändå mysig inredning med hör och häpna över 18 (!!!!!!) servitörer. Såg så sjukt ut med inte så jätte fullsatt restaurang men ett 20tal servitörer, bartenders & hovmästare som gick runt och gjorde i n g e  n t i n g  då de var alldeles för många såklart.

img_5193.jpg

img_5182.jpg

Vi beställde in stekt broccoli m. vitlök & chili + en vanligt margarita pizza. Tyvärr smakade broccolin korv men pizzan var helt okej även fast den ser lite halv ok ut.

Phillipe fick in sin vongole till förrätt haha som förövrigt smakade allt annat än en vongole. Inga musslor, de hade stora lökbitar i (??) och konstistesen var mer som en nudelrätt än en pasta rätt.

img_5181.jpg

Så går ni dit skulle jag definitivt inte rekommendera er att ta in deras broccoli OM ni inte gillar rökig korv smak så att säga…

img_5191.jpg

Phillipe var lika snygg och exalterad på mat som vanligt <3

img_5183.jpg

Jag beställde in deras köttfärs ragu som var helt okej, dock så var pastan lite ojämnt kokt enligt mig. På vissa ställen var den torr & på vissa väldigt mjuk, men det var helt klart kvällens vinnare.

fucina-restaurant-andy-martin-architecture-interiors-london_dezeen_hero

Bild lånad ifrån Google. 

img_5192.jpg

Tröja ifrån Zara 

img_5187.jpg

Till dessert testade vi deras pannacotta som inte heller var en jätte höjdare tyvärr även fast jag ÄLSKAR pannacotta :/

img_5190.jpg
Så synd att maten inte levererade lika bra kvalite som vi hade hoppats på 🙁 

Ja det är inte alltid man älskar allt och tyvärr så blev detta Inte en av våra topp 10 i London. Så synd verkligen att maten inte klingade i samma säkra stil som inredningen men de kanske blir bättre, alla utvecklas ju liksom 🙂

IDAG iallfall så är Phillipe i skolan nu på förmiddagen då han har tentor nu osv så jag är hemma just nu och bloggar lite, betar av min mail som är för fylld just nu, packar upp, fixar mig osv.. Inte allt på samma gång såklart he he!

Sen ska vi mötas upp och äta en sen lunch och se vart dagen bär av. Är så sugen på att gå förbi All Saint och titta på en skinnjacka… Har ju ingen och har aldrig haft så ska titta på en. Tror inte jag kommer köpa den då jag tycker jag ser alldeles för kaxig ut i en skinnjacka men who knows 🙂

Och BTW!! Vad märker jag att jag har glömt när jag sitter på flyget om inte min KAMERA haha!!! Hur fasen kan man som bloggerskan GLÖMMA sin system kamera 🙁 Så ni får hålla ut med endast mobil bilder denna helg! Däremot så tycker ju jag att mobilbilder nuförtiden är bra kvalite men så ni vet i förväg iallafall.

PUSS <3

7 reaktioner på “ITALIAN RESTAURANT IN LONDON – REVIEW”

 • Kerry skriver:

  Hej! Jag ääääälskar din blogg, du verkar som typ världens skönaste människa! 🙂 Tänkte bara fråga om du skulle kunna göra något inlägg om hur ni träffades osv? Skulle vara såå bra för då kanske man lär känna er lite bättre? Bara en tanke! Ha en super weekend i London <3 Pussar o kramar <3

 • Birgitta S skriver:

  Härligt att du är i London och får umgås med din käresta. Men vist är det så att London har spottat upp sig mkt i matväg och restauranger de senaste 10 åren men tyvärr de har en bit kvar. Älskar London men det där med att äta middag kan bli vad som helst från en lyckträff till ett bottennapp även om det skall vara ett ok ställe.
  Tack för en bra o härlig blogg !

 • Victoria skriver:

  Hej! Kul med dina recensioner på restauranger i London. Jag bor 50% av min tid i London. Du som gillar italienskt borde testa underbara Papagone. Den ligger lite off och är inte alls fancy men det är autentisk italiensk mat och de som jobbar är alla italienare. Det är så mysigt och alltid fullt! http://www.pizzeriapappagone.co.uk/index.html

 • Solav skriver:

  Hej!

  Åh jag letar som en tok efter tröjan, tycker den är så himla fin!! 😀 Vad heter modellen? Vore så tacksam för svar 🙂 Alltid lika kul att kika in, din stil är drömmen!

 • sofia skriver:

  Fina bilder och så, men tycker du klagar lite väl mkt på maten. O vad då pastan var mjuk? Ska den inte va de då eller? Hård pasta är ju ingen höjdare…
  Tycker maten ser bra ut ja.

 • SusanneS Persson skriver:

  Hej det mycket på ert program hos Walgrin. Vad kan man köpa den vita tröjan med hål på armarna ?ser så härlig ut. Själv bor jag i Örnsköldsvik ( Västernorrland )

 • Susanne skriver:

  Vart fel stavat första gången. Vart kan man köpa den härliga vita tröjan med hål på armarna ?ser super härlig ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *