FEELING BLESSED

img_6697
Wish I could share a pizza with all of you <3

Av någon konstig anledning vaknade jag upp idag och kände EMORM tacksamhet över livet! Att jag är frisk och lever ett lyckligt liv, att alla mina nära & kära är friska och lever ett liv där de strävar mot sina drömmar <3 Jag tar verkligen ingenting för givet och är bara så sjukt glad att jag är där jag är idag.

Att min blogg går så bra (ni är så många nya som tittar in här varje dag nuförtiden)  att ni kommenterar så flitigt i kommentarsfältet med ord som värmer mitt hjärta, ni som hör av er på mailen och öppnar upp er med er tuffa samt fina historier som ger mig tårar att vilja sträcka ut en hand till allihopa!

Att vårt program blivit en sådan succé, att jag har en pojkvän som älskar mig EXAKT för den jag är <3 Kan säga att jag A L D R I G hade kommit dit jag är idag med min ätstörning om det inte vore för honom <3 

Att jag och mamma har haft en GRYM och stadig relation i över 2 år nu och jag är sååååå otroligt tacksam för ALLT hon har gjort för oss barn under alla dessa år. Hon är den roligaste människan jag vet och jag älskar henne med hela mitt hjärta. Fantastiska kvinna som jag ser så mycket upp till så mycket, hur klarar hon allt ?! Hon förtjänar all framgång och lycka en kvinna kan få <3 

Att jag har en pappa som inspirerar mig varje dag med hans fantastiska musik, sinnesjukt goda mat, hans positivitet för det mesta och hans driv att nå sina drömmer oavsett hur långt borta de är. Han är så sjukt inspirerade när man lär känna honom (vet att ni är många som har konstiga tankar om honom som jag inte ens tänker lägga min energi på) Jag vore inte den jag är idag utan honom <3 

Att jag har bröder som finns där för mig NO MATTER WHAT som är mina bästa vänner och som inspirerar mig dagligen med deras otroliga talanger <3 

Att jag har er som kommer fram så ofta och överöser mig med era fina ord på stan och vill ta kort, att ni tror på mig och följer mig överallt <3 

Jag vill bara dela en STOOOOOR pizza med er alla och hänga med er för ni verkar vara så JÄKLA sköna!!! Snart ska jag förhoppningsvis ha en outlet (då min garderob behöver rensas ordentligt) DÅ får vi hänga och då ska jag bannemig bjuda er alla på pizza haha <3 

TACK för att ni tittar in här varje dag och gör mitt liv så mycket roligare, ni är bäst <3 

29 reaktioner på “FEELING BLESSED”

 • Veronica skriver:

  Har precis börjat läsa din blogg och den är nu en av mina favoriter!! Tycker du är en stor inspiration och följde hela din resa genom Let’s Dance, röstade och röstade och i mina ögon var du vinnaren 🙂 och nu längtar jag till varje torsdag för ert program är underbart haha! Stor kram från Gbg <3

 • Linda skriver:

  Åh fina Bianca!! Det är så kul att se att du mår bra och att allting runtomkring dig går bra just nu, det förtjänar du så mycket!! <3 Du är en stor inspiration och jag ser framemot att dela en pizza med dig också 😉
  Ta hand om dig fina människa!
  Massa kramar

 • Sanna skriver:

  Härligt att se att du mår så jävla bra, det förtjänar du! Du verkar vara en helt underbar och skön person jag gärna hade hängt med, ser mig i dig sååå mycket! En stor inspiration är du verkligen<3 kram på dig snygging

 • marie skriver:

  Önskar dig all lycka i livet och ha det så trevligt i London.

 • alva skriver:

  Fina fina Bianca!!! Har en fråga och de är vart din rosa/beiga axelremsväska med nitar kommer ifrån? Den är verkligen såå snygg och skulle verkligen behöva en sådan eller liknande i mitt liv haha.. Kraaaam

 • shanelle skriver:

  Du verkar så himla skön, hela din familj verkar så himla rolig, och du förtjänar verkligen att må bra! Kraam :’)

 • Stina skriver:

  Hej Biana, härligt att du mår så bra, hoppas att det kan visa sig i resten av ditt liv och i hur du behandlar andra människor, lovar att du kommer att få så mycket mer tillbaka! Jag förstår att du har en sarkastisk humor och det kan man ha, dock har jag inte sett någon värme eller några glada genuina skratt från din sida under ert program. Att du var så ”bitchig” mot din mormor (till henne, inte bara skojade om henne) gör mig ledsen. Man ska ta hand om de äldre som gör sitt bästa och fixar och roddar, hoppas du kan sprida mer positiv energi när du mår bättre! All lycka till dig! /Stina

  • Jenny skriver:

   Jag tycker att Bianca verkar vara en go tjej och har förståelse för hennes roll i programmet MEN jag blir ledsen när jag ser hur mycket hon klagar på mormor. Många gånger man får hålla god min för att glädja någon annan som har ansträngt sig på något sätt. Visa uppskattning och respekt och tänk på att mormor är gammal och inte har den ork hon tidigare haft. Man förstör även för de andra närvarande som vill ha en trevlig stund med trevligt sällskap.
   Ha det trevligt i London!

  • Lisa skriver:

   Stina, visst syns det trist att mormor blir så sur för att Bianca kommer med alternativ till att ha kalaset på den stormiga altanen med risk för flygande stort parasoll. Men en mormor ska väl kunna ta det ,tycker jag.

 • Poddkollen skriver:

  Har nyligen hittat hit och vill bara säga att jag gillar din blogg!

  Kika gärna in på poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om olika poddavsnitt – eller följ poddkollen på insta 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej fina Bianca skulle väldigt gärna få tips och råd av dej på hur man lättast och bäst kommer igång riktigt ordentligt och hur människor får nys om min egen blogg. Är en ”ung” (22) mamma som fick mitt första barn för snart 7 månader sen. Du kan väl mejla mig och hjälpa mig lite om du får tid och möjlighet. Mega kram❤️ [email protected]

 • Karin skriver:

  Fina Bianca! Vad härligt att höra att du mår så bra!
  Kan inte du visa upp i ett blogginlägg hur du sminkar dina ögon? Förstår ju att det oftast är på olika sätt men kanske din eller dina favoritsotningar? Tycker alltid att du ser helt fantastiskt ut över ögonen!
  Kram

 • Sofia skriver:

  Härligt att du mår så bra. Det är du värd !!
  Är nyfiken på vad som är på gång ang inlägget för nån vecka sen där du skrev att du var så lycklig men inte kunde berätta just nu… när delar du med dig av den nyheten ? kram

 • Kickis skriver:

  Måste bara få säga några ord. Tycker Du har en sååå himla trist attityd mot Din mor i TV-programmet om Er. Vad har Du presterat jämfört med Din Mor och Mormor? De har storartad karriär bakom sig. Vad har Du? Din kaxiga och kritiska jargong gör att, om jag var Din mamma, skulle jag kasta ut Dig direkt. Du är ju vuxen nog att försörja Dig själv? Flytta hemifrån igår och skaffa en egen karriär och försörjning. Skäms att vara så kritisk och katig mot människor som faktiskt presterat något! Skämskudde på Dig!

  • Kajsa skriver:

   Hörru du Kickis, innan du yttrar dig något till Bianca på det här viset vill jag påpeka några saker!

   1. Bianca förklarade i tidigare program om hur produktionen för realityserien skulle fungera, hon fick frågor som hon skulle besvara. Anledningen är att hon kan låta lite kaxig ut är för att de har bett henne säga de ärliga åsikterna i programmet för att det ska bli lite dramatiskt.

   Läs här:http://biancaingrosso.se/2016/10/16/svar-pa-tal/#comments

   2. Det är dyrt i Stockholm, med långa bostadsköer. Man ser ju på Bianca att hon vill ju komma någonstans med livet, börjat blogga seriöst, let´s dance, med på roddintervjuer, tv serien wahlgrens värld. Förr kunde hon deppa och titta på tv hela dagarna och få saker ogjort. Men idag är det något på GÅNG. Så jag tolkar det som att hon håller på att få framgång med karriären. Fast sådant tar tid, något man måste kämpa en bra stund med.

   3. Pernilla är nog en förstående mamma som är medveten om kostnaderna i Stockholm och låter inte hennes barn bo på gatan.. Så det verkar vara du som är egoistiskt som inte tänker på såna här saker.

   4. Till sist, tänk dig för vad du säger…. Bianca gör sitt bästa och du kan nog träna på att förbättra vårda ditt språk.

   Tack och hej!

 • Malin skriver:

  Så kul att läsa Bianca, förstår dig verkligen då jag i våras blev frisk från min anorexi, köpte lägenhet och har massa kul att se fram emot. Livet blir verkligen bättre 🙂

 • be skriver:

  Fin skrivet Bianca, tack för en bra blogg och du delar med dig om din vardag.

 • Annica skriver:

  Härligt att läsa att du uppskattar allt du har och mår bra.
  I gårdagens avsnitt var du ju föör härlig. Så kul när du fick onda ögat av mormor. *fniss*

  Trevlig helg!

 • Emmie skriver:

  Du är en fantastiskt fin människa Bianca! Inte många som tar sig tiden att uppskatta människorna runt omkring en. Det är så lätt att man tar dom för givet. Verkligen fint av dig att sprida sådan glädje och uppskattning.
  Njut av London och dess gala uteliv denna helg!
  Stor Kram! <3

 • BELLA skriver:

  OMG. Såg Wahlgrens i går.Måste säga, att du verkar vara en jävla bitch. Stackars din fina mamma Pernilla och ha en så elak dotter.

  • Sandra skriver:

   Nej, men varför? Det är så himla onödigt, vad vinner du på detta? Har så svårt att förstå att man med skrift är så tuff att säga vad man vill, för du hade aldrig gått fram till en helt okänd person & sagt det du har skrivit. Försök istället vara en mogen person & stå för det som du gör i den fysiska världen & även vara en förebild för alla barn & ungdomar som mår så dåligt pga. den tuffa världen i sociala medier. Vi får försöka hålla ihop istället.
   Trevlig helg.
   /Sandra

  • Lisa skriver:

   Du ska inte döma så hårt om du inte gått i den personens skor.

 • helena skriver:

  Har Benjamin och Linnea gjort slut? Det känns som det var längesen man såg dem ihop eller att du skrev om dem. Det vore tråkigt om det var så, för de var så himla gulliga tillsammans <3

 • Evelina sara skriver:

  Visst är det härligt att vara tacksam o vända sina tankar till en positiv spiral You go girl!
  Jag är säker på att du kommer bli en inspirerande entreprenör ???? Kämpa på o fortsätt vara du!

 • Anna skriver:

  Underbart inlägg!
  Hade själv ätstörningar när jag var yngre, så vet hur tufft det kan vara…

  Livet är fantastisk, och det finns inget bättre än när man inser och verkligen känner det!

  Varm kram till dig, fina Bianca!

  Anna i London 🙂

 • Mia skriver:

  Pizzaa!!
  Stått å drömt om det idag på jobbet.
  Jobbar utomhus…
  Sen fick jag höra ”skit” av min kollega.
  Aldrig hänt på de 10 åren jag varit här…!
  Fick meddela personen i fråga att denne måste ha missuppfattat det jag sa, för det jag sa menade jag väl.. Tråkigt 🙁 Så hela dagen har varit låg. Tänkt på programmet med er jag såg igår för att pigga upp mej själv. Tack!

  Så att läsa om pizza nu då jag sitter i omkl.rummet å inväntar stämpelklockan gjorde bara tarmen ännu mera sugen på det haha.

  Fem långa minutrar kvar…

  Ha en fortsatt fin fredag!
  Tack för att du finns och sprider glädje.

 • Malin skriver:

  Fina du!
  Delar gärna en pizzabit nån dag ☺
  Stockholm snart så jag ska läsa på om dina tips på matställen ?
  / nouw.com/malinedlund

 • Annika skriver:

  Bianca,det måste vara det finaste blogginlägg jag läst,någonsin <3 <3 <3 Kärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *