MY FRIDAY PLANS

bianca blogg

2 bilder från min mobil från igår 

Godmorgon och glad Fredag på er! Jag satte uppe till sent igår och redigerade bilder, ligger ju så mycket efter med bloggen samt min YouTube kanal så mitt huvud är ganska sprängt nu med allt jag måste göra :/ Menmen det är ju roligt så det är ju bra haha!

Idag står massa fix inne i stan på schemat. Jag ska in för att köpa möblerna jag skrev om igår, åkte aldrig in till stan så får göra det idag. Ska förbi ett kontor för att hämta lite godsaker (kanske kan visa er i en ”mina nya inköp” video??), ska sedan möta upp mammas ekonomitjej (min gamla) för att snacka lite ekonomi nu när min ekonomitjej är på semester. Vad mer ska jag göra…. haha kommer fan inte ihåg nu. Men jag uppdaterar er under dagen på InstaStory so dont you worry 🙂

JUSTE jag ska filma mina svar till Q&A!! Det får jag INTE glömma!! Sedan ska jag hem igen och sätta med mig datorn och jobba hela kvällen. Här tror man att man har semester men icke sa nicke haha. Att vara egenföretagare är jobb 24/7. Även fast ni äldre som läser min blogg fortfarande frågar mig vad jag jobbar med och tjänar pengar på med en irriterande ton haha.

Aja, nu ska jag ta tag i denna dag. Först ut dusch sen in till stan för frukost med mami 🙂

PUSS <3

15 reaktioner på “MY FRIDAY PLANS”

 • Ida skriver:

  Hej!

  Kan inte du göra ett inlägg/video på höstinspiration? Typ måste-plagg, trender du själv kommer satsa på osv? Vore så kul!

  Kram!

 • Marie skriver:

  Hej på dig!!

  Såg att du sade att du skulle filma med alla frågorna, skulle det finns inte möjligt att du kan skriva inlägg istället för filma ? 🙂

  Undrar om du kan tipsa ställe med fina inreda saker inne stan ? ???

  Ser fram emot att få se din lägenhet sen när de är klar ? Lycka till fina Bianca !!

  Ha en härlig helg !

 • Erika skriver:

  Helt fullspäckad dag!

 • Hilfrid skriver:

  Det är samma tugg på dessa youtubes,
  Therese L, Clara spring, Rusta o Jysk.
  Tänk om alla hemlösa hade vlogg, oj nu är jag i containern på söder, oj nu skall jag in på systemet, blev utslängd, hick, nu kommer Bertil förbi min madrass, vi skall filma en tiggare på stortorget som snott vår plats, sen hem till lyan bakom affärn.

  Eller en Åsna på Zoo som fått en action kamera i julklapp. Idag blir det hö med repade rödbetor och sen kommer giraffen över på vatten o bröd.

  Tänk ett träd som vloggar, en gammal ek som var med på Gustaf Wasas tid. Tappade en gren igår från 1492, ganska seg o murken.

  Priset för vloggen tog nog Clara när hon dundrade in en tyngd i underredet, det är stories det. Mutta action.

  MVH

 • Karin skriver:

  Fin tallrik gillar blått?

 • Jossan skriver:

  En fraga till din Q&A..varfor skriver du pa engelska pa ditt instagram?

 • Ida Siden skriver:

  Hey Bianca vill saa garna se Wahlgrens varld men det gar inte da jag bor I London. Nat tips pa hur jag kan ga till vaga? Mvh Ida

 • Amanda skriver:

  Har du någon app du brukar redigera dina bilder i? Dom blir så ljusa och fina! Vad är din hemlighet? ?

 • Lina skriver:

  Gud vad härligt det är med alla matbilder! Typ det bästa jag vet, sitta och glo på mat haha! 😀

 • Kimberly skriver:

  Hej!
  Skulle inte du kunna tipsa en riktigt god italiensk pastamaträtt? Gärna ett recept på det. Haha hittar inget bra på nätet, men din familj är ju grym på pasta såå

 • Linnea skriver:

  Vart har du köpt tallrikarna? Superfina 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *