TESTAR KLÄDER MED MAMMA

PRESS PLAY <3 

Godmorgon!

Ni som prenumererar på min Youtube kanal har nog redan sett denna video men tänkte slänga in den här för er som missat den 🙂 Jag har nämligen en HAUL i denna video i samarbete med Na-kd.com där jag visar upp mina nya plagg i garderoben och mamma hoppade in mitt i allt då hon blev kär i några hoodies. Älskar när hon är med  i mina videos <3

Så för er som missat så är det alltså 30% rea på NA-KD då det är Black Week och min rabattkod INGROSSO30 gäller forfarande 🙂 Faktiskt fram tills 26e November så passa på nu medan det är så pass mycket rabatt <3

NU – Äta frukost, slänga sopor och sedan filma Wahlgrens Värld hela dagen.

PUSS <3

13 reaktioner på “TESTAR KLÄDER MED MAMMA”

 • eve skriver:

  jag missar inte för att jag är inte intresserad av en massa reklam,
  däremot så tittar jag nästan alla dina vloggar som inte har med reklam att göra.

 • Malin skriver:

  Jättekul! 🙂 Och ikväll sitter jag bänkad vid tv!

 • Lovisa skriver:

  Så himla bra, rolig och välgjord youtubekanal du har! Wow är så imponerad!

 • Frida skriver:

  Hittar inte den svarta polon?

 • Ellen skriver:

  Hej! Undrar hur du får till dina perfekta lockar? Några speciella produkter och vilken locktång använder du?
  Är också nyfiken på om du och P har någon gemensam framtidsplan/ -drömmar?
  Tack för att du sprider sån härlig energi på dina sociala medier, ta hand om dig! KRAM

 • Therese skriver:

  Älskar er ! Fy fan vilken underbar familj ni är! Så mycket kärlek! Skrattar ihjäl mig på torsdagar! Det ger glädje i vardagen!!
  Kram

 • Eva skriver:

  Gillar dina videos och så kul när din mamma hoppar in, mer Pernilla kan aldrig bli för mycket 😉 Trodde jag skulle skratta ihjäl mig ikväll när jag såg programmet och Pernilla busringde hahaha sååå kul, hon är ju för härlig! Älskar programmet och er alla! Bianca kan du inte visa lite hur du fått det i din lägenhet, hur det ser ut nu, skulle vara kul att se.

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca!
  Jag har rätt så nyligen börjat titta på walgrens värld och jag är helt fast! Gillar verkligen dig och din familj 🙂 jag beundrar er och hur ni klarar av all press osv!
  Jag har förstått att du har det svårt med livet just nu och jag hoppas verkligen att du mår bättre snart. Jag har själv haft det förjävligt men med massor av hjälp kommit ur det, kan lilla jag kan du!
  Du är en inspiration 🙂

 • Panic killer skriver:

  Det där med panik och att inte tåla folk kommer för nära är för jävla jobbigt rent ut sagt. Ibland får man ladda i trappen eller källaren för att liksom smita ut till bilen en bit bort.
  Allmänt svettig i kassakön m.m. Hiss åkning eller om dörren inte går upp på toa.
  Vi borde prata om detta som en ny MeToo. Klasterfobimetoo.
  När nån tugga för länge eller lägger på en idiotiska påståenden, go away silly knöl.
  Alltså låt oss Bianca till oss o bli mer öppna med att gömma sig.
  För att försvara sig blir man lite nedlåtande och icke positiv.
  Mormors game tonite visade ju hur man upplever när folk kommer för nära.
  All heder Bianca we love you.

 • ? skriver:

  Are you moving home again?

 • Matilda skriver:

  Love your youtube channel

 • sara skriver:

  Du är otroligt fin i håret! Passar dig jätte bra 🙂

 • Daniela skriver:

  Älskar när Pernilla är med i dina vloggs, ni är så roliga och fina tillsammans!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *