FRIDAY

RR4C1555

RR4C1562

Äntligen Fredag och helg!! Topp här (KLICK) Bilder tagna av Malin Göransson 

Idag är jag faktiskt ledig, eller ja ledig från ett av mina jobb vilket är Wahlgrens Värld! Så idag blir det lite mer chill jobb med datorn på kontoret, ett möte med min agent Vanessa och sedan lunch med min plastmamma Åsa som är i Sthlm och hjälper min plastsyster Lina med hennes nya lägenhet. Så idag ska jag inte flänga runt i Sverige (var i Västerår igår med programmet) eller göra många knop. Kan faktiskt tycka om dagar då jag bara får fokusera på mailen, planering, bloggen etc… 🙂

Imorgon kommer pappa hit till Sthlm också så ska städa undan lägenheten och köpa hem lite grejer så det blir extra mysigt. Han ska bo hos mig dessa dagar så måste ju imponera nu när dottern köpt sin första lägenhet och får sin första gäst, jaa efter Phillipe då. Har faktiskt både hantverkare och elektriker ifrån Bvtler (inte spons) här som sätter upp mina lampor så jag äntligen får ljus i lägenheten och fixar lite med garderober, hyllor etc 🙂 Så skönt!! Btw så gör Bvtler ALLT! De har städning, hantverkare, körning, elektriker, rörmokare…. allt du behöver hjälp med helt enkelt. De är snabba och alla är verkligen super trevliga så grym service. Bara ett litet tips från mig som nöjd kund.

NU – sminka mig, sedan in till stan för möte med min agent, lunch med Åsa och sedan jobb på kontoret.

PS: Om ni missade programmet igår som jag tyckte var SÅ roligt så kan ni nu se det på DPLAY

20 reaktioner på “FRIDAY”

 • Angelica skriver:

  Skönt att du verkar må bättre, Bianca!!! Och grymt skönt för dig att få vara mer eller mindre ledig nån dag. Kul att din pappa kommer och hälsar på! Du skrapar ihop enormt med vuxenpoäng nu 😉
  Kram på dig och trevlig helg!!! <3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Gårdagens program hade verkligen härlig energi och bjöd på många skratt. Din mamma var ju sjukt rolig där när hon busringde xD Vad sa rörmockaren efter det samtalet? Hoppas han såg programmet igår xD

 • Jemima skriver:

  Ja programmet va ju så kul:) Skönt för dig att få ta det lugnt e dag behöver du säkert<3

 • Annica skriver:

  Sitter och tittar just nu. Ni är ju bara så bäst och så roliga ?❤️?

 • Linnea skriver:

  Det var så roligt program igår. Som vi skrattade..?

 • Nettan skriver:

  Hej

  Hoppas du kan svara på min fråga, i din senaste sminkvideo, visade du läppstiftet Clarins Cream nude 03, var har du köpt det? och är det länge sedan? Varken Åhléns city eller Kicks har detta, Det är så snygg färg
  Ha en fin helg och skoj att din pappa kommer
  Kram

 • Matilda skriver:

  Bra tips för dom som har egen lägenhet med bvtlr!

 • Linda skriver:

  Precis sett programmet, finns inget på TV som gör en gladare just nu!! Ni är för härliga hela familjen! All kärlek till er ?

 • lina skriver:

  Härligt inlägg där du berättar om saker på det ”privata planet”! Ingen spons och inge ”oäkta” utan bara vad du ska göra osv <3 love!

 • Matilda skriver:

  Kommer vi få se din lägenhet nu när du inrett den?? Har sett några bilder och den verkar så snygg, är jättenyfiken och behöver inspiration! Önskar en lägenhetstour eller kanske att du visar bilder och berättar om inredning här på bloggen! Du är en så jävla underbar person, love u

 • Lina skriver:

  Bianca! Älskar ditt lyster som du alltid har på ALLA bilder och alla videos. Vad är din hemlighet? Vet att du tipsat om ett serum, men vilket serum föredrar du mest för att få lyster i ansiktet trots smink? Skulle du kunna göra ett inlägg om hur man får ditt lyster alltså med vilka produkter? <3

 • Kimberly skriver:

  Bianca. Får typ ont i magen när jag tänker på hur mycket du jobbar. Alltså vill inte att du ska gå in i väggen, känns så jobbigt att se att din kropp bara säger ifrån mer och mer ( dina panikattacker osv). Vill typ kunna trolla så alla dina jobb är ”klara” för en vecka fram så du bara kunde få vara ledig och vila i en vecka utan stress..

 • Isabelle skriver:

  Skönt för din och Pappas själ att ni ska umgås lite nu, det tror jag ni båda behöver.
  Bianca det du och din kropp går igenom nu kommer ta tid, det finns inga Quick fix.
  Lite av vuxenlivet du vet…älska sig själv…jag duger precis som jag är…våga säga nej…stå upp för sig själv…vad behöver jag ändra på?…finns de ngr relationer som tar min energi? osv.
  Tankar & Kärlek till dig och härliga Pappa & Åsa som är otroligt vackra tillsammans.

 • C skriver:

  Älskar Wahlgrens värld ❤️ såå roligt avsnitt!! Så kul med busringningen ?
  En fråga, kommer vi får se foto eller en vlogg senare när lägenheten är klar eller t.o.m. Under tiden du bygger om? Jag älskar inredning och tycker du har en superfin stil. Skulle vara jättekul att få se hur allt växer fram och ”slutresultatet” (även om man aldrig riktigt blir klar, finns alltid nya saker hehe).
  Skönt att du har lite ledig tid – sköt om dig ?

 • Evelina skriver:

  Vilken sort/modell av kamera använder du när du spelar in din vlogg?

 • Sara R skriver:

  Hej Bianca! Jag ville bara säga att du verkar vara en helt underbar person, som är otroligt duktig på det du gör.

  Utmattning/ångest är inget roligt alls, och jag hoppas du går och få hjälp med det. Man måste ta sig tiden att hitta de hjälpmedel som passar en. Om det är samtalsterapi, medicinering eller en spadag, kan bara du själv avgöra ☺️

  När jag blev sjukskriven förra året (20 år…) var allt så mörkt för mig, jag hade inga känslor förutom trycket över bröstet som var ångest. Det har tagit mig många månader att må bättre, så jag vet hur viktigt det är att lyssna till sig själv, vara med familjen och framför allt säga nej.

  Ha en fin helg.
  Sara

 • Tim skriver:

  Riktigt kul avsnitt igår! Höll på att dö av skratt!

 • Erica skriver:

  Hej!Kan man inte få se bilder på hur din fina lägenhet ser ut nu? Kram

 • Bella skriver:

  Hej Bianca,

  Undrar lite hur du tänker när du skriver att du ”HATAR” ställen som inte tar in hundar i sina lokaler. Jag kan förstå att du älskar fik/restauranger som gör det men hatar du verkligen ställen som inte gör det? Det bör väl finnas en blandning så även folk som är allergiska ska kunna vistas utan problem på caféer och fik? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *