MY GO TO MAKEUP LOOK

Goddagens! Lets talk makeup igen! Denna gången ska jag använda mig av produkter ifrån min webbshop som jag har på Ellos HÄR för att visa er hur jag lägger min sminkning jag oftast gör 🙂

För er som inte har besökt min webbshop på Ellos så är det bara att kika in där. Där finns allting jag använder inom skönhet såsom verktyg för hår och smink samt smink, hudprodukter etc…

Som ni vet så ÄLSKAR jag smink och det absolut bästa jag vet är att testa nytt smink, köpa nytt smink och leva i ett rum av smink haha.

RR4C1537

RR4C1525

Så vill ni se hur jag gjorde och vad jag använde för att få till denna look så skrolla nedan 🙂

RR4C1320

Jag använder mig av mina 2 favvo märken när det kommer till sminkborstar:

Makiash och Real Techniques

Alla finns att köpa i kit eller vissa som separata.

RR4C1326

Makiash har exempelsvis ett STORT kit där alla penslar ligger och väntar på en ny lycklig ägare.

Just nu har de just detta settet för 50%!! Så värt!! Ni hittar settet HÄR

RR4C1224

Här har ni min bas ovan som jag kommer leka med här nedan.

RR4C1243

Så jag börjar såklart med min foundation!

Lägg alltid din foundation INNAN din concealer! Annars så smeter du bara ut den concealer du lagt, samt förstör den effekten som concealer bör ge och då gör den ingen nytta.

RR4C1261

Jag använder mig av den platta foundation borsten som kommer med i Makiash settet.

RR4C1266

Jag tycker alltid att det är svårt att hitta 1 nyans som passar mig när det kommer till foundation.

Så jag leker alltid med färgade krämer, cc-crems etc..

RR4C1248

Och här använder jag mig av Isadoras Color Blender som är perfekt om man vill mörka eller ljusa upp färgen i sin foundation beroende på hur sin hudton ändrar färg med årstiderna.

Ljus HÄR, mörk HÄR

ellos bianca

Blend blend blend!

RR4C1240

Sen övergår jag till concealer. HÄR ovan är 3 nyanser ifrån Loreal.

Denna var tyvärr lite torr för min torra hudtyp men har du oljig hud är denna utmärkt för dig!

RR4C1281

Jag använder mig av concealer för att börja highlighta mitt ansikte.

RR4C1292

Och för att hålla sminket på plats så behövs självfallet ett setting/finish powder.

Detta ifrån Makiash HÄR

RR4C1299

IsaDora har en makeup sponge HÄR som ni använder för att dutta in pudret.

Sen låter jag det sitta ett tag och sedan borstar jag av det med en pensel.

RR4C1304

Brynen då. Jag har väldigt bra bryn av mig själv men vill gärna göra det perfekta och symmetriska med en browgel.

DENNA ifrån BrowFood

RR4C1306

Så bra och ger ett väldigt naturligt resultat!

RR4C1251

RR4C1253

Solpuder kan jag inte leva utan och detta ifrån BareMinerals har ett jättefint lyster och en superfin solskysst färg som verkligen piggar upp ansiktet.

RR4C1338

Ögonskuggor och ögonpaletter kan jag aldrig få nog av! Min kärlek för det är nästan obehagligt haha!

Här använder jag mig av en palett ifrån Smashit och en ljusare shimrig ögonskugga i färgen Champagne ifrån Isadora.

RR4C1327

Börjar med att ta den ljusaste färgen på hela ögonlocket som en bas för mina kommande ögonskuggor

ellos bianca ögonskugga

Använder mig av Makiash blending brush.

Använder också Isadora skuggan på ögonlocket för den hade ett så fint shimmer i sig som jag även använda på innersta delen av ögat, under brynen och på nästippen 🙂

RR4C1371

Tar sedan en stor blending brush ifrån RealTechniques och börja bygga upp en snygg look med jordnära färger. Lekte runt lite med alla bruna/koppriga färger.

Kopparfärg passar verkligen alla ögonfärger och gör sig sååå snyggt på alla om du frågar mig!

RR4C1392

Tar sedan en eyeliner pensel ifrån Makiash settet och gör mig redo för lite eyeliner 🙂

bianca eyeliner

Så bra denna borste!!

RR4C1425

Och nu mascara <3

Vem ÄLSKAR INTE MASCARA!!??

RR4C1461

Denna var sinnes sinnes sinnesjukt bra och är verkligen en ny favorit! Ni hittar den HÄR

Gav så mycket volym utan att klumpa sig och hade en perfekt djup svart färg som höll hela dagen.

RR4C1493

Så enkel att använda också!

RR4C1387

RR4C1378

Läppar håller jag alltid naturliga och jag har nyss vågat mig in i läppglansvärlden som jag var så rädd för innan.

2 ursnygga nyanser ifrån MaxFactor som gav ett riktigt naturligt men fint resultat!

RR4C1495

En look är inte komplett utan snygga läppar enligt mig 🙂

RR4C1524

bianca makeup

Och här har ni looken 🙂 Vad tycker ni?!

RR4C1528

<3

Just nu är det 50% på detta set från Makiash och många andra produkter, wooohooo!!  Ni hittar det HÄR Perfekt som julklapp! Andra presentaskar HÄR

Hoppas ni tyckte om det och att ni kanske lärde er något eller fick syn på någon produkt som ni inte har men kanske vill införskaffa 🙂 Jag älskar att experimentera med nya produkter då hudtypen förändras mycket under årstiderna så genom att testa nya produkter så lär man sig vilka man ska gå på sedan. Sen kan man aldrig ha för mycket smink enligt mig hehe!

Så glöm inte att besöka min sida på Ellos HÄR 

Puss mina älsklingar <3

 

 

 

32 reaktioner på “MY GO TO MAKEUP LOOK”

 • Rebecca skriver:

  Så fint! 🙂

 • Karin skriver:

  Var kommer tröjan från? Jättefin liksom du?

 • cissi skriver:

  Mascaran såg riktigt bra ut, den ska jag definitivt testa! ☺

 • Susanna skriver:

  Löjligt vacker du är!! Både med och utan smink. Och du var rädd om dig!
  Kram

  P.s jag bloggar idag om metoo http://www.jagraktuppochner.se

 • Caroline skriver:

  Har du någon gång haft problem med finnar/acne och kan ge lite tips? Eller bara om hur din hudvårdsrutin ser ut och lite produkter som du tipsar! Kram

 • Angelica skriver:

  Så snyggt! ?? Perfekta tips för mig som inte kan nånting när det gäller smink, men väldigt gärna vill kunna sminka mig snyggt.

 • Elena skriver:

  Hej,
  Vad kommer din tröja ifrån? Den är så himla fin och letar just nu efter en röd mysig tröja:) kram

 • Majsan skriver:

  Du är så otroligt vacker <3

 • Amanda skriver:

  Undrar också vart tröjan är ifrån. Helt underbar! ❤

 • Madeleine skriver:

  Hej!

  Så himla fint inlägg! Ser så enkelt ut när du gör det men jag vet såklart att det kan ta väääääldigt lång tid! Så himla proffsigt älskar din blogg ? Kul att/om du gör sånt här på youtube med. Ha en superfin vecka!

  <3 Madeleine

 • Elina skriver:

  Vart är din tröja ifrån? Så fin ?

 • Alex skriver:

  Bianca, du har dom vackraste ogonen jag sett!! Och sattet du malar dom pa ar sa perfekt! Sa naturligt, professionellt & snyggt! Onskar dock du hade filmat en editorial pa denna FINA sminkning da jag sjalv ar urdalig pa att fa till sadar FINA skuggningar pa ogonlocken?Tycker jag har dom ratta penslarna Men ar inte bra pa att fa till det bara:( Att anvanda ogonskuggan som en eyeliner hade jag ju aldrig kommit pa men blev sa himla bra!! Min fraga ar om du malar din ogonfranslinje pa ogonlocken skippar du att lagga en linje under ogat eller pa insidan av ogat da? Tycker du Det blir for mycket & mala kajal dar? Det ser ut som om du bara skuggan under ogat lite latt? Min andra fraga ar om du Tycker att Det gor en stor skillnad att lagga foundation med en San dar sponge eller pensel?? Jag anvander namligen handerna?Och Har svart & tro att det verkligen gor nagon skillnad:) Fortsatt garna gora sina smink editorials for du ar Sa himla bra pa Det & jag hoppas en dag kunna sminka mig halften Sa bra som du. Du ar Sa himla duktig Bianca??

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca!! 🙂 kan du tipsa om kläder en riktig regnig dag? Vad brukar du ha på dig då tex? 🙂

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca ?
  Jo en fråga hur kom du in i bloggvärlden?
  Vad behövs för och bli en bloggare? ?
  Kram Camilla

 • Rebeccacarlsson skriver:

  Såå fin!?? Gillar du too faced Chocolat palette semi sweet? /Rebeccass blogg

 • Emma skriver:

  Världens finaste Bianca!! Du är verkligen en stor inspiration för mig <3

 • Bella skriver:

  Måste testa produkterna från Isadora! 😀

 • johanna skriver:

  ASSÅ, lyssna inte på idioterna som skriver skit till dig. du är BÄST och SNYGGAST av alla. vet inte varför människor väljer att trycka ner andra men det jag vet är att ingen människa är värd att bli nertryckt. du har finaste personligheten, så otroligt smart, och dessutom världens snyggaste kropp. du nämnde i din senaste video att någonting har varit tufft på sistone, vet inte vad det gäller, men hoppas allt löser sig, följ ditt hjärta och lyssna inte på skit.

 • Emma skriver:

  Hej! Förlåt för min ”hej” kommentar innan var inte ens klar ??

  Ville bara säga att du är verkligen hur fin som helst och du behöver absolut inte fylla läpparna! Nej nej nej. Du är naturligt vacker ? och dina ”påsar” under ögonen syns inte alls! Jag har sett dina sminkvideos och då ser man ju innan du sminkat dig. Men hallå du är mänsklig! Jag har stora mörka ringar under ögonen själv som jag hatar. Har fått frågan flera gånger om jag fått en blåtira när jag är osminkad. Blev helt ledsen när jag såg hur ledsen du blev i videon. Fy fan för vissa människor som inte kan bete sig. Du är en av dom snyggaste människorna jag vet och du har världens skönaste personlighet ♥️

 • Alexandra skriver:

  Älskar hur du sminkar dig! Har kollat massor på dina sminktutorials på youtube och tycker ingen gör lika bra tutorials som du! <3

  Såg din senaste vlogg igår där du blev ledsen på slutet. Väldigt hemskt att du får sådana vidriga kommentarer. Du är ju så vacker och strålar jämt!!!

  Du är väldigt inspirerande, otroligt rolig och absolut inte värd hemska kommentarer!

  Heja dig Bianca!

  Kram Alexandra

 • Nina G skriver:

  Fast det där med concealer behöver faktiskt inte stämma. Många certifierade makeupartister kör med concealer innan. Te.x color correcting görs många gånger i concealer-form, det hade ju varit superkonstigt om man då la den gröna färgen för att täcka sin rödhert ovanpå sin foundation. Även vanlig hudfärgad concealer kan användas under foundation, det gäller bara att arbeta med den på rätt sätt, så att den inte då glider runt. Vacker sminkning!

 • Greta skriver:

  Hej Bianca
  Aldrig skrivit en kommentar tidigare men såg precis din Q and A video och var vara tvungen att säga att du är en fantastisk förebild, skitsnygg och fett jävla grym bara!
  Keep up the goood work du är bäst
  Kram

 • Therese skriver:

  Hej, jag såg din vlogg när du svara på frågor om dig själv. Vill bara säga att du är grym på det du gör och vet att det är grymt många inkluderat mig själv som är grymt avis på ditt utseende, super snygg! Folk trycker ner på grund av avundsjuka och det är vidrigt och att ni ”youtube” ens måste ta emot hat är ännu värre!! Men det är betydligt mycket fler som stöttar upp dig, så tänk på alla dem istället!!! Du är en förebild för många och det ska du vara stolt över, Du är snygg och har åstadkommit något riktigt bra i livet. Fortsätt kämpa!!

 • Therese skriver:

  Så fint! Du är så vacker Bianca! Vart är den fantastiskt fina röda tröjan ifrån?

 • Eva Johansson skriver:

  Hej Bianca !

  Tack för en fin blogg och bra tips .Skulle vilja veta namn eller nummer på dina 2 läppglans på bilden du visar. Tacksam om du kan skiva dem i din blogg unde bilden.Samt sjukt kul o se din advent o jul stil i egna lägenheten. Tips på ljusstakar är Bylarsen .Kram Eva

 • Eva skriver:

  Hej Bianca !

  Tack för en fin blogg och bra tips .Skulle vilja veta namn eller nummer på dina 2 läppglans på bilden du visar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *