ALICE & BIANCA – HAR DU SAGT A FÅR DU SÄGA B

img_0243.jpg

LYSSNA HÄR 

VÅR PODD ÄR UTE!!!! Wooooohooo!! 

Som både ni och vi har längtat haha! Sorry för den eviga väntan men det har varit mycket som kommit emellan med privatliv osv men NU ÄNTLIGEN är vårt första avsnitt min och Alice podd podcast ute 🙂

Podden som ni ser heter ALICE & BIANCA – HAR DU SAGT A FÅR DU SÄGA B och vi fick faktiskt namnet från en av er läsare på bloggen, nämligen ifrån en Sofia F 🙂 Tackar som FAN för det tipset <3

Så podden kommer egentligen inte handla om något speciellt och vi kommer inte direkt att fokusera på några specifika teman. Utan vi kommer mest att bjuda in er i våra samtal där vi snackar riktigt tjejsnack. Exakt så som vi skulle snacka i soffan med varsitt glas vin liksom. Vi kommer prata om allt och ingenting, om våra åsikter och tankar kring saker, var vi gjort i veckan och lite sånt. Ärligt tjejsnack helt enkelt och vi kommer inte hålla något hemligt, som ni ser i rubriken 🙂

Så varje TISDAG kommer ett avsnitt att släppas men idag blev ett litet försläpp då det blev premiär hehe.

Bilden är tagen av den fantastsika Fabian Wester (finns ingen bättre fotograf enligt mig) och podden är klippt av den grymma Kid Eriksson <3

Lyssna och njut så hörs vi varje Tisdag med skitsnack framöver!!! Sååå taggad!!!

114 reaktioner på “ALICE & BIANCA – HAR DU SAGT A FÅR DU SÄGA B”

 • Rebecca skriver:

  Åh vad kul! 🙂

 • Anna skriver:

  RIKTIGT bra start på er podd!! Skrattade flera ggr, sååå kul detta kommer bli <3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Bilden är skit snygg och vilken härlig podd! Jag lyssnade på er medan jag var ute i solen och gick en promenad med min mammas hund. Kom på mig själv med att skratta högt flera gånger. Hiss skämtet var helt i min smak 😉 Era röster är väldigt sköna att lyssna till och ni verkar komplettera varandra väldigt bra. Tror det kommer bli grymt 😀

 • ida skriver:

  Superbra första avsnitt! Ser fram emot kommande 😀
  Ni verkar båda så otroligt genuina och fina som människor. Känner verkligen igen mig i det du säger angående att släppa in andra människor i nära relationer samt de egenskaper ni pratar om att ni värderar hos andra. Hoppas att jag också ska kunna släppa in fler, nära inpå, när jag träffar ytterligare vänner som jag verkligen ”faller för” :)) Också; WOW vilken stor person du är som hyllar Alice egenskaper på ett så fint sätt & som är så ärlig med vad du tycker & känner inför dig själv och alla dina sidor hos dig. Helt fantastisk egenskap!!! You rock. Hoppas du mår bättre i kroppen efter det du skrivit om stress och att du kan hitta ett lugn i dig själv. För det jobb du gör räcker och blir över genom att du bara är den du är!

 • Moa skriver:

  Hej! Gillade podden men snälla sluta avbryta Alice. Det blir lite jobbigt att lyssna på då! Annars så bra ☺️

 • Cassandra skriver:

  Jaaa!!! Fyfan vad peppiga tisdagar vi kommer ha framöver!<3333

 • Sofia F skriver:

  Tackar allra ödmjukast för att ni kom ihåg mitt förslag 🙂

  // Sofia……F

  (Göteborgskt värre faktiskt)

 • Tim skriver:

  Riktigt kul! Brukar inte lyssna på poddar men detta ska bli kul 🙂

 • F skriver:

  Så jäkla bra!! Brukar inte lyssna på podcasts så mycket längre men ska definitivt följa eran podd! Grymt bra första avsnitt. Ni är så goa ihop du och Alice!

 • J skriver:

  Åh va kul!!! Nu kommer man längta till tisdagarna ☺️

 • Sofia skriver:

  Åh podden var SÅÅÅ braaaaa!!!! Kul att Kid är med på ett hörn också! Ser fram emot fler avsnitt?

 • Angelica skriver:

  Ni förgyllde min förmiddag helt och hållet med första poddavsnittet! Blev så sjukt paff när du pratade om att du lyssnar på poddar när du gör dig klar för dagen och sminkar dig, den meningen dök upp precis när jag stod framför spegeln med sminkborsten i högsta hugg. Höll på att skratta ihjäl mig!
  Jag blev lite bekymrad när jag såg att avsnittet var nästan en timme för jag brukar tycka att det är lite väl långt, men minuterna bara flöt på och jag skrattade så mycket åt alla hysteriska berättelser och sen blev jag så jääävla besviken när ni sa hejdå. En timme passar er perfekt och jag längtar redan efter nästa avsnitt! Perfekt att lyssna på när man ska äta och sen göra sig klar. KLOCKRENT BIANCA!

 • Hanna skriver:

  Åååh, älskaaar podden!! Så mysig och bra!!! ?

  Vilka poddar brukar du lyssna på? Behöver inspiration till bra poddar, förutom eran då som är den bästa!! ❤️

 • Inga Jonsson skriver:

  Hej Bianca?! Mitt lilla barnbarn Thea 8 år har dej som sin bästis och skulle bli överlycklig om hon fick ett foto med din autograf på! Jag tänkte att jag skulle ge henne det i julklapp tillsammans med dina smycken som finns på Guldfynd! (Som jag redan har köpt) Det skulle vara jättesnällt om du kunde skicka det till mej så ger jag det till tomten??! Min adress är Inga Jonsson Sveagatan 26C 53131 Lidköping. Du är en sån jättefin förebild för alla små tjejer, naturlig o trevlig❤️! Massor med kramar från Theas mormor Inga?!!!

  • frida skriver:

   Hej, måste bara kommentera hur fint detta är av dig inga. Man smälter ju!! Otroligt omtänksamt och så härligt. Hoppas Bianca skickar ett foto!

 • Elin skriver:

  Såå roligt avsnitt! Vad var er epostadress för att skicka fråga till?
  Ha en fin kväll! <3

 • Sara skriver:

  Hej! En sak är att om ni kan försöka att prata lite lugnare. Jag är hörselskadad och hänger inte med i allt annars. ? Kanske svära lite mindre med. ? Annars en bra podd. Herregud vilka drivande, omtänksamma och härliga människor ni är! ?

 • Daniel skriver:

  Hej! Som jag längtat efter detta! Haha. Men snälla säg att den kommer finnas på Spotify inom snar framtid också? Har sökt men får ej fram den där.. ?

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca,
  Vart köper du dina jeans? Du har alltid så snygga jeans på dig!

 • Hannas blogg skriver:

  OMG jag har väntat så länge!! Har lyssnat och det är verkligen GRYMT!! Kommer älska tisdagar efter det här! stor kram till både dig och Alice, älskar er sjukt mycket!! <3<3 btw, angående att du gillade min kommentar på din Instagram-bild gjorde hela min dag och vecka alltså!! Jag är världens lyckligaste person!! puss

 • Alice skriver:

  Vi är bäst <3 Längtar till nästa tisdag hehehhe

 • Anna skriver:

  ÄÄÄÄÄLSKAAAAAR PODDEN!!!!!!!!!!! Såååå braaa

 • Matilda skriver:

  Vart kan man lyssna på podden? Ni finns inte med i acast där jag lyssnar på alla poddar.

 • Marcus skriver:

  Riktigt bra podd! Är inte personen som brukar lyssna på poddar men eran ska jag försöka följa och lyssna på. Riktigt kul att lyssna på ;). Ni har så härliga diskussioner och åsikter kring allt ;D.

 • Fanny skriver:

  Kul att ni äntligen startat en Pod ihop 🙂 Börjar dock tröttna lite på personer som måste dricka alkohol när dom poddar. Jag förstår er situation att ni är nervösa och vill ta lite skumpa (brukar själv ta mig ett glas för att lugna nerverna ibland 😛 ) En tanke som kom när jag lyssna på podden och som jag störde mig lite på var att ni påpeka flera ggr att ni just satt och drack. Då ni själv sitter och säger att man inte ska dricka alkohol också gör ni det själv. Ni gjorde det dock med måtta men ändå. Men det är er pod och det är ni som bestämmer hur ni vill podda! (; Annars tyckte jag det var ett bra första avsnitt, kul att ni beskrev varandra, var jätte fint! Det ska bli kul att följa och ha er i lurarna under mina PW´s (;

  • Linn skriver:

   Ja jag håller med ! Hade podden varit en fre lör så hade det varit festligare med alkohol. Varför inte dricka gott te i olika smaker, kaffe med dopp hehe.. men det ska väl vara såhär nuförtiden antar jag. Trist med alkoholen men kul med poddandet?

 • Ida skriver:

  Wow vilken fantastisk inledning på er podcast!! Är redan helt fast och säker på att det är en framtida favorit! Så himla kul att ni vågar bjuda på er själva och samtidigt gå in på djupare saker!! RIIIIIIKTIGT jävla bra!!!!

 • Jemima skriver:

  Älskade den<3 Ni är bara så underbara, detta kommer nog bli en ny favorit<3

 • Ida skriver:

  Åh va kul!!
  Sökt efter den på podkicker men finns inte där ? Kan ni inte fixa så jag kan lyssna där? Kram

 • Nova skriver:

  Åååååh vilket fint omslag!! Älskar!

 • Emelie skriver:

  Längtar redan till nästa tisdag!

 • Linda skriver:

  älskar redan podden!! mejladressen – är det [email protected] eller alice&[email protected]? 🙂

 • Lydia skriver:

  Jag har lyssnat på eran podd och den är jätte bra!! Jag tycker den är jätte bra och jag tycker du blir en bättre förebild för varenda dag. Jag är 11 år och du är min stora förebild!

 • Julia Larsen skriver:

  Åh, vilken härlig bild!

 • Hanna skriver:

  Ääääääälskar podden redan, var så mysigt att lyssna den till frukosten imorse, var som att sitta där med sina tjejkompisar precis så som de ska kännas med poddar om man frågar mig! ☺️

  Sen vill jag bara lägga till en sak (har inte youtube och kunde inte kommentera där), tror många av de som kommenterar elakt är sånna bittra människor som bestämt sig för att vara negativa redan innan dom klickar in sig här. Du vet, sånna som ser de negativa i allt och älskar att provocera, gillar att tycka till om ALLT och gärna vill väcka reaktion genom att uttrycka sig på ett visst sätt. Och vet du vad, VILKA JÄVLA NOLLOR. Helt ärligt, varför ska man lyssna på dom överhuvudtaget? Dom är ju uppenbarligen jävligt osköna människor så deras åsikt är inte värt något ändå. Du är en grymt härlig tjej och SÅ inspirerande för oss andra unga tjejer. En riktig powerkvinna med allt du har på gång, hur hårt du jobbar, hur öppen rolig och godhjärtad du är. Gör fan ont att höra att folk är elaka mot dig för du förtjänar det inte alls. Tusen kramar, vi är många som backar dig och inspireras av dig glöm aldrig det ❤️

 • Josefin skriver:

  Älskade Bianca!
  Såg videon på YT. Ville bara säga att du är grym som du är, är inte ofta jag fastnar för influensers / kända profiler. Men du känns som en nära vän haha eftersom du är så öppen om allt och jag älskar det!

  Skit i dessa idioter och kör på. Jag tror verkligen på karma, att de som gör gott får gått tillbaka och det får inte dom jäkla kärringarna?

  Puss o kram❤️

 • Isabelle skriver:

  Eran podd är sååå sjukt bra, Love IT! Och såg din youtube video nyss och blev så ledsen att du i slutet av videon hade fått massa elak kommentarer…. folk kan inte bete sig här på nätet.. men ville bara säga att du är så himla fin och en sån enorm förebild, sluta aldrig med det du gör, du är bäst!!<3<3 puss och kram!

 • Malin skriver:

  Kollade nyss på din youtube Q&A och mådde så dåligt när jag hörde vilka kommentarer du har fått. Fy vilka vidriga människor som klagar på dig! Usch! Snälla tänk ”dessa människor har inget liv och försöker BARA klaga ner på andra så dom mår bättre själv!”

  Jag är 22 år gammal tjej från Stockholm och du är verkligen min idol. Jag har aldrig varit insatt i NÅGON bloggare eller så men du är en sån stor inspiration och förebild – och absolut Sveriges vackraste kvinna.
  Vet att det säkert är svårt att rycka på axlarna när man får såna hemska kommentarer men dom människorna kan ju verkligen inget om livet.

  Jag tycker du är helt magisk!

 • C skriver:

  Såg din senaste video på youtube och vill bara säga att du är fantastiskt fin som du är!! Dom som tycker annat är bara avundsjuka puss och kram

 • Eva M skriver:

  fyf*n vad kuul! ÄLSKARRR. är så taggad.
  du är grym bianca!

 • cissi skriver:

  Såg just din vlogg och jag tycker det är fruktansvärt att andra tar sig rätten att kommentera ditt utseende på det sättet, blev så arg!! Du är vacker på in och utsidan. Man vill säga skit i dom idioterna, men förstår självklart att du blir ledsen, jag blir själv de när någon kommenterar mitt utseende negativt. Hur som helst, du är grym! Kram!

 • Lovisa skriver:

  Har aldrig kommenterat en blogg förut men blev så upprörd över din Q and A. Jag tycker att du bokstavligt talat är Sveriges snyggaste kvinna. Snälla lyssna inte på de sjuka människor som ens har tid/hjärta att kommentera negativa saker om dig. Jag tycker att du har sjukt snygga läppar, de passar superfint in på ditt ansikte. Det skulle se super konstigt ut om du hade gigantiska läppar, och hade aldrig ens tänkt på dina ”påsar” under ögonen eller ”små läppar” om du inte själv nämnt det. Jag skulle alla dagar i veckan vilja se ut som du och ha dina läppar och ”påsar” under ögonen. Jag tror också att varenda tjej vill se ut som du, och de som kommenterar elaka saker är bara så vidrigt avundsjuka. Jag förstår verkligen inte vad de får ut av att skriva riktigt sårande saker till folk.
  Hoppas du kan ta åt dig av de snälla (och sanna) kommentarerna också.
  Kram på dig

 • Camilla skriver:

  Kolla nyss på din vlogg och blir så arg och frustrerad att folk gör som dom gör att va elaka.
  Du är jättefin och ska vara nöjd med ditt utseende jag är avundsjuk på ditt utseende skulle också vilja se ut så ❤
  Sen toppen bra podd du och Alice startat lyssnat på första och superbra så roligt och lyssna på er ?❤
  Var rädd om dig ❤

 • Filippa karlenstal skriver:

  Så grymt taggad på er podd med tanke på första avsnittet så bådar det gått för mycket mer! Du är helt fenomenal! Puss o kram

 • sarah skriver:

  TILL ER SOM KOMMENTERAR BIANCAS UTSEENDE, TA EN TITT PÅ ER SJÄLVA, ERA BARN ELLER ERA FÖRÄLDRAR? ALLA HAR NÅGON BRIST PÅ KROPPEN, VARE SIG DET ÄR LITE MINDRE LÄPPAR ÄN NORMERNA, LITE RINGAR UNDER ÖGONEN PGA ÖVERBELASTING, LITE TUNNARE HÅR, LITE PLUTANDE MAGE ELLER WHAT SO EVER.

  Bianca. Du har varit min girl crush i hur många år som helst, din fina näsa, ditt strukturerade ansikte som många lägger in fillers för att få, dina otroligt fina ögonfransar och ögon, dina tänder och ditt leende!!! Din snygga kropp och den fina hårfärgen. Du har det TUSENTALS tjejer önskar, ta vara på det!!! Ändra ALDRIG på något i ditt utseende. Du är en NATURLIG skönhet.

  Massa kramar!! <3333

 • Emma skriver:

  ÄÄÄLSKAAAR verkligen er podd, så sjukt genuin, öppen och ärlig. Två sköna människor, får känslan av att man sitter där med er och deltar i ert samtal – GRYMT bra podd helt enkelt!

  Såg nyss på din vlogg, och jag blir så SJUKT irriterad och ledsen på mänskligheten när jag hör alla elaka kommentarer som du (och många andra) får på sociala medier. Det är väldigt enkelt att gömma sig bakom en skärm och hata sönder på människor, utan att tänka på konsekvenserna som sker på den andra sidan skärmen. Du är perfekt precis som du är Bianca, förstår dock att det är svårt att ignorera alla elaka kommenterar. Men försök komma ihåg att du är älskad av så otroligt många mer <3 Din blogg, vlogg och nu podd är något av veckans höjdpunkt för mig som just nu går hemma och är mamma ledig – keep up your good work!

 • Mia skriver:

  Kollade precis på din vlogg och suck. Vad är det för fel på människor?
  Anyway, blir så trött på att vi kvinnor inte kan mäkta med att lyfta andra kvinnor. Speciellt nu när vi är mitt uppe i en stark våg av rörelse med t ex ”me too”-kampanjen. Och till er alla som menar ”som offentlig person måste man tåla kritik”. Det är en jävla skillnad på kritik och hat. Sprider ni ett sådant hat till er nära och kära också?? Man kan tycka att någon är dum, bortskämd, inte förstår ”verkligeheten” etc etc. Men det ger inte någon rätt att sprida hat. Inte alls konstigt att det finns så mycket skit i världen. Kom ihåg: Hat föder hat.

  Till dig Bianca: Jag är en sådan kallad äldre kvinna haha (fast är 25 mentalt, tror jag..) om man nu kan kalla en över 35 för det men ok 😉
  Jag kollar på din vlogg och läser din blogg för du får mig att skratta. För jag har samma humor. Älskar dina restaurang tips, för jag är också galen i mat hehe.. Jag tror vi är många många fler som gillar det du gör – fast vi är nog inte lika verbala. Plus att negativitet sätter sig mer. Det krävs ju 7 positiva saker för att väga upp en negativ. Så jag ville bara skriva något positivt. Kom ihåg att det där hatet de sprider drabbar dem mer än dig. Även om det inte känns så. Karma is a bitch 😉
  Kör ditt race!! Du gör ju det bra, därför blir det mer avundsjuka 😉

 • Helena skriver:

  Din nya vlogg är jättebra men du håller på med håret väldans mycket…och du verkade stressad!

 • Jennie skriver:

  Du är underbar Bianca! Var bara dig själv och försök att inte ta åt dig även om det känns i hjärtat. Totalt tokälskar er och sitter klistrad vid tv:n varje torsdag skrattar så tårarna sprutar. Ni är underbara som bjuder på er själva.
  Som Mia skrev: karma is a bitch.
  Fortsätt i samma stil!!

 • Linnea skriver:

  Bianca, kollade precis på din senaste video, blir så arg på alla som hatar, de är bara avundsjuka! Du är så fin precis som du är, tack för att du sprider glädje och öppenhet!
  Kramar

 • Hanna skriver:

  Ville bara skriva och kommentera att ert första podd avsnitt var såååå bra!! Kommer lyssna slaviskt varje tisdag, haha! Och DU är grym! Älskar verkligen din personlighet!!!! Så mysig och varm, rolig och härlig!! Fortsätt precis som du gör!!

 • Ebba skriver:

  Finaste Bianca! Jag såg precis din senaste youtube-film och får så ont i hjärtat… vill bara krama dig och säga att du aldrig ska ta åt dig! Men jag förstår såklart att du göra det… fan vad människor kan vara elaka… du är världens finaste tjej! Stor kram

 • Annelie Hansson skriver:

  Såg din video nu. Blir så ledsen över allt hat du får, tycker du är så himla fin både på utsidan och insidan! Massa kärlek till dig!!!! Och precis som du säger, det som skriver hat, de kan dra!

 • helena skriver:

  Herregud Bianca, er podd – WOW! Så jäkla bra!!! Har längtat tokmycket efter första avsnittet, och ni gjorde mig inte besviken. Det är så roligt att höra er prata om era liv och ”lära känna” Alice lite mer. Längtar redan till nästa avsnitt! Kram <3

 • Rojin skriver:

  Fina du!! Jag såg precis din youtube videon och vill bara meddela att du är grym och har så många bakom dig som dagligen ser upp till dig även om man inte kommenterar. Jag personligen brukar nästan aldrig kommentera men klickar alltid in på din blogg för att läsa och njuta av hur du sprider positiv energi dagligen via dina sociala medier. Jag älskar dina videon, blogg, allt helt enkelt!!! Men det brast för mig när man såg hur dåligt du mådde över efterblivna människor som inte kan bete sig.
  Tycker du är sjukt stark och ska ha cred för att du dag in och dag ut orkar med alla människor som inte har något bättre för sig än att trycka ner andra. usch slutet på videon var verkligen hemsk att se och jag hoppas verkligen att alla haters får upp ögonen och inser att du är lika mycke människa som alla andra. Är faktiskt ”glad” att du tar med den delen även om det låter hemskt, vill aldrig se någon må dåligt men detta blir lite som ett kvitto för människor som fortfarande inte fattar att du gör ditt bästa och är världens underbaraste människa!! ?????

  Till alla er som sprider hat, kan ni inte tänka till och bara tänka hur era barn eller syskon skulle känna om någon skrev de ni skriver på deras bild eller blogg. Skulle ni va nöjda och kunna luta er tillbaks bakom skärmen med lika goda samveten? TÄNK TILL EN EXTRA GÅNG INNAN NI SKRIVER HAT OCH NEGATIVITET!!!!
  Stå på dig Bianca och jag hoppas verkligen att du vet att du har andra bakom dig som stöttar dig i allt ???

 • adina skriver:

  Hej fina fina Bianca! Jag hoppas att du kommer läsa detta!
  Jag såg just din senaste youtube-video och blev så illa berörd över de hatiska kommentarerna du får. Det är mobbing och INGEN ska behöva stå ut med det, vare sig man är ”offentlig” eller ej. Nu vill jag skicka lite extra kärlek till dig <3<3<3
  Jag är en 29-årig 2-barnsmamma och är för närvarande föräldraledig. Innan jag fick mina barn var jag en tjej som jobbade med mode, levde för middagar och utekvällar. Nu har jag familj, är gift och har små barn och mitt liv ser lite annorlunda ut. Jag är glad om jag hinner lägga en någorlunda makeup vissa dagar eller få ihop en shyst outfit haha. Jag får kämpa för lite egentid där jag bara får göra det som jag vill göra. Dina videos är några av de sakerna som jag unnar mig i veckorna när barnen somnat. Du är så sprudlande, vacker, rolig, inspirerande och verkligen genuin i allt det du gör. Man ser det! Jag och mina svägerskor lever för Wahlgrens Värld och är efter varje avsnitt så tagna över din skönhet och din karisma. Du är verkligen en människa som inspirerar andra och du inspirerar mig. Girlpower! Tveka aldrig på dig själv eller det du vill göra. Fortsätt att gå din väg! Det är sanslöst hur illa kvinnor kan behandla varandra och jag tycker det är på tiden att det bryts. Du är grym! Du är inspirerande! Och du är du! Glöm aldrig bort dig själv. Många kramar!! <3<3<3<3

 • E skriver:

  Såg precis din video och jag kan säga att sååååå många ser upp till dej och hade velat sett ut som dej! Har aldrig någonsin tänkt på varken dina läppar eller ”mörka partier” under ögonen… jag tänker bara att du är tokvacker och jag hade gärna haft några procent av din skönhet! Snälla, försök att inte ta åt dej!!! Fixa nån som läser och godkänner kommentarer så skyddar du dej lite ifrån det iaf! Jag tycker i alla fall att det var superbra att du visade dej sårbar i videon och att kommentarerna sårar på riktigt… många hade säkert klippt bort det och bara visat sig glada, så bra att du behöll det i din video.

 • Tilda skriver:

  WOW!!!! vad kul och GRYM första podd, HEJA ER!
  Kollade även på din senaste Youtube vlogg och det gör ont i hela hjärtat att höra hur illa folk beter sig mot dig och hur mycket jag skäms å alla kvinnors vägnar som skriver elaka kommentarer till dig. Oacceptabelt.
  Jag vill att du ska veta hur grym du är på det du gör, att du är en fantastiskt KOMPETENT person, smart, duktig affärskvinna, och sen att du är tyyyp den snyggaste som vandrar på jorden är bara ett stort plus.
  LOVE T

 • Hannah skriver:

  Hej Bianca lyssna precis klart på er podd och åå va bra den var! Såg dessutom din vlogg tidigare idag och vill bara säga att jag får ont i hjärtat av att få höra hur folk och andra kvinnor försöker trycka ner en annan människa på det sättet. Usch verkligen. Men jag hoppas du ser hur många som faktiskt uppskattar och ser upp till dig och hur vacker och framgångsrik du är! Kram på dig

 • Angelica skriver:

  Hur länge gäller din rabattkoden för glossybox? Super bra tips!
  Och taaack fina människa för all din glädje du sprider ?

 • Charlotta skriver:

  Hej Bianca! Jag är själv i din mammas ålder och tror följande om äldre kvinnor som bombarderar dig med hat: ingenting handlar om dig, allt handlar om dem själva. När de säger att du har påsar under ögonen, är det för att de har problem med sitt åldrande. När de säger att du borde förstora läpparna, är det för de vill inte se i en ung människas fantastiskt vackra ansikte, för det gör att de saknar sin egen ungdoms ansikte. När de säger att du är en vidrig människa, är det för att de själva saknar att de inte har den frimodighet du har som ung, driven entreprenör. Se varje hatmening så. Du är grymt vacker, fantastiskt framåt och verkar i grunden vara en väldigt omtänksam person. Det är inte svårt att se det. Stäng dörrarna för hatet för det har inte med dig att göra! Och ta hand om dig! Vill ge dig en jättestor kram!

 • Petra skriver:

  Måste bara säga JAG ÄLSKADE ERAN PODD?? Jättebra jobbat längtar redan till nästa tisdag???

 • Amanda skriver:

  Fick så ont i mitt hjärta idag av att se din video och höra hur vidrigt människor beter sig och kände verkligen att jag ville berätta för dig att du är typ den coolaste och mest inspirerande tjejen någonsin!! Du är både rolig, driven, vacker och klok och det sticker förmodligen i människors ögon att se att en person har så mycket fina egenskaper. Även om jag förstår att det är tufft så hoppas jag inte att du tar åt dig av vad dom säger.
  Måste även tillägga att du har typ jordens finaste klädstil, jag blir alltid så inspirerad av dig och du och din familj är underbara! och att du har skapat en podd är ju DRÖMMEN! Är redan frälst.
  Fortsätt vara dig själv <3

 • Lydia skriver:

  Hej Bianca! Såg precis din vlogg och ville bara säga att det är sjukt hur männsikor kan bete sig, usch! Så taggad på podden, första avsnittet var grymt!!!!

 • mia skriver:

  Hej Bianca!
  Blev väldigt berörd av din vlogg. Ta inte åt dig. Tycker det är hemsk att kvinnor trycker ner dig på det sättet. Det är absolut inte okej. Jag hoppas du ser alla oss som uppskattar dig! Du är grym! Älskar dig och älskar att se dig i Wahlgrens värld! You rock gilr! Massa kärlek <3

 • Emma skriver:

  Äääälskade verkligen poddavsnittet och ser SÅ mycket fram emot fler avsnitt!!! Och gällande din senaste vlogg, fyfan… fick verkligen ont i hjärtat</3 vi är så många som tycker om och ser upp till dig Bianca, så försök påminna dig själv om hur mycket bättre du är än dessa vidriga människor!! Kram

 • MiniS skriver:

  Hej Bianca,
  Jag är också en äldre kvinna som följer dig. Du är otroligt begåvad, så snygg, din humor är klockren och du är en stor förebild för många. Det är så fruktansvärt tråkigt att det finns så ynkliga människor som sitter och kräker ur sig elaka kommentarer. Men det säger mer om dem – avundsjuka, bittra och fega människor är vad de är. Filtrera bort alla haters du är grym och helt perfekt!

 • Linda skriver:

  Vilka fegisar som sitter bakom en skärm och skriver elaka kommentarer och sprider hat. VILKA FEGA KRÄK! Dessa människor är endast sorgliga, bittra, avundsjuka människor som själv har det jobbigt och därför vill de få andra att må lika dåligt som dem.
  Du, Bianca är en otroligt vacker, härlig och ärlig människa som gör att man inte kan annat än att älska dig. Fortsätt vara den du är och bry dig inte om töntarna som försöker trycka ner dig!❤️

 • Maja skriver:

  Förlåt men jag kan inte förstå varför du tror att det är äldre kvinnor som skriver negativa /elaka kommentarer. Det finns inget system att ta fram detta. Det enda sättet är via ip-adress för att se vem ägaren till abonnemanget är. Men bor det flera i huset kan det vara vem som. Annars går det att se om ngn har en öppen FB eller Insta. Med flera bilder på sig själv. Jag är 42 och skulle aldrig för mitt liv skriva ngt illa om ngn på nätet. Och jag tror de flesta kvinnor över 30 inte har det behovet. Ingen jag känner har någonsin haft ngt behov att lägga ner energi och dyrbar tid på att göra en söt, charmig 22-åring illa. Att man sedan kan tycka saker o ting…ja..men att ha ett behov att få ur sig hat på nätet? Nej, det låter mer som ngn mkt yngre person som uppenbarligen inte mår bra. Och avundsjuka för att de inte har det liv du kan unna dig. Det kan man i min ålder. Vi kan köpa dyra väskor, åka på spontanresor etc. Därför tror jag innerligt inte att det är ”äldre” kvinnor. Blev ledsen i slutet av din film. Så tråkigt nättroll kommer åt dig. Min dotter är 2 år yngre än vad du är (jag fick barn tidigt) och hon har upplyst mig om hur svårt det är att vara i er ålder. Hon vill ha allt du har (du kostar mig pengar :), men hon förstår att det är få förunnat och lärt sig vara glad för andra trots man själv inte är lika lyckligt lottad att tjäna lika mkt pengar som en vuxen gör. De som säger du är allt annat än fin ser säkerligen ut som ruggugglor hela bunten. Upp med hakan och försök skita i det. Tänk istället på hur lyckligt lottad du är för att vara i din ålder. Och det har DU åstadkommit själv. Var stolt!

 • Matilda skriver:

  Bianca! Du är en extremt driven, målmedveten & GRYM JÄVLA BRUD! Du är en förebild som skiner starkt som fan. Folk hatear enbart för att dom vill ha det du har och ser inte hur hårt du arbetar för det. Att gå in på din blogg, läsa och sen skriva något elakt? Skratta åt det, det gör jag 🙂 stor kram

 • J skriver:

  Jag såg precis din video ”svar på Q&A & ett grymt julklappstips”. Vad tråkigt att slutet blev som det blev 🙁 det sjuka var att jag satt verkligen hela klippet och tänkte ”vad SJUKT snygg hon är”. Blir så inspirerad av dig, först satt du med mittbena och då tänkte jag ”åh vad fint, jag kanske ska byta till mittbena?” och sen la du upp håret till en snedbena, då tänkte jag ”åh vad SNYGG, nä jag måste ha snedbena”. Satt verkligen hela klippet och halvt lyssnade på vad du sa, halvt bara tänkte ”OMG vad SNYGG, det är helt sjukt hur en människa kan bli så vacker”. Alltså jag LOVAR! Och att du skulle vara en vidrig människa, jag vet inte vad den personen baserar det på. Jag kan ärligt säga att innan Wahlgrens värld så tänkte jag också litegrann ”inte Pernilla Wahlgren igen” när hon dök upp på Fångarna på fortet för 10nde gången ;p och när du och Benjamin var med i Lets Dance så tänkte jag lite ”jaha nu är de med bara för att de är Pernillas barn, vad löjligt”. Om jag ska vara helt ärlig, så du vet att denna kommentar är genuin och ärlig. MEN jag tittade ändå på första avsnittet av Wahlgrens Värld, av en slump, men blev direkt förälskad i dig och din familj och nu är det mitt absoluta favoritprogram. Har fått en helt annan bild av er, tycker att ni allihopa är så roliga och härliga, och går ofta in på Pernillas mystory och tittar för att jag gillar henne! Tänk vad man kan ändras 🙂 Att jag suckade tidigare berodde ju bara på att jag aldrig tagit mig tid att titta och upptäcka hur ni är som personer, utan bara suckat och zappat vidare. Det jag vill säga är att jag tror att många kanske suckar lite (och ja, lämnar fruktansvärda kommentarer), dels för att de är avundsjuka, men också för att man ibland blir lite trött på kändisar och deras kändisbarn. Jag tror att om folk skulle ta sig tid och titta på Wahlgrens värld och se hur ni är som personer, så skulle de också börja älska er, precis som jag gjorde. Och du verkar så sjukt rolig, önskar att jag hade dig som vän. Jag och mina kompisar kommer ibland in på Wahlgrens värld och dig, och vi säger aldrig något negativt utan bara ”fyfan vad skön och rolig Bianca verkar”. så SKIT i alla negativa kommentarer, här har du i alla fall en som diggar dig sjukt mycket, men som inte skulle skrivit denna kommentar om inte de negativa kommentarerna hade kommit på tal.

 • F skriver:

  Såg din senaste vlogg och blev så argggggg på människor! Det är så jävla orättvist att du ska behöva få massa skit kastad på dig när du bara är trevlig, rolig, bjuder på dig själv och gör ditt jobb. Förstår inte hur man överhuvudtaget kan sitta och skriva hatkommentarer och försöka trycka ner någon, men FRAMFÖR ALLT inte när du flera gånger uttryckt att du inte mår så bra just nu. Hur kan vuxna kvinnor sitta och fortsätta försöka trycka ner dig då?! Det är verkligen en stor gåta. Är folk så dumma att de inte förstår att de är otrevliga/elaka eller är många människor bara vidriga helt enkelt? Oavsett så är dessa sorgliga människor som försöker trycka ner dig inget att lägga din energi på! Det är SÅ många fler som tycker att du är fantastisk Bianca! Tänk hur många det är som följer dig (och diggar dig) som INTE kommenterar. De sorgliga jävlarna som följer dig och bara retar sig är ju tyvärr också de som ofta slänger ur sig odrägliga kommentarer.

  Som någon skrev ovan så är du lätt en av Sveriges vackraste kvinnor! Och jag tycker att du är fantastisk som bjuder på dig själv och aldrig gör dig till. Du är en sann förebild!

  För övrigt ser jag SÅÅÅÅ mycket fram emot att följa er podd! Verkar mycket lovande! 🙂 <3

 • Malin skriver:

  Jag vill pudla. Be dig om ursäkt. Har sett din senaste video och du vinner på poäng hela tiden. Förstår om det är svårt att ta till sig, men från hjärtat: Förlåt! Ska verkligen börja se både dig och andra influencers med andra ögon. Hoppas du kan tro på min ursäkt och ta till dig att du verkligen växer i mångas ögon. Så även om man är över 30 kan man ändra sig och lära sig nytt. Nu ska jag ladda ner er pod! 🙂

 • Felicia skriver:

  Hej fina du! Jag har precis kollat på din senaste vlogg (Q&A) och blir så himla ledsen och besviken på mänskligheten för allt hat du får. Men jag ser det som så att det är vissa utav de äldre som inte hänger med i utvecklingen och kan förstå vilket jobb du gör. Vissa människor kan tydligen inte glädjas åt andras framgångar utan måste då trycka ner för att kunna känna sig bättre själva.. Jag tycker du är hur grym som helst! Blir alltid fylld av energi och glädje när jag ser dig i tv-rutan eller vart som, sträck på dig och fortsätt med precis det du vill. Because you rock! Många kramar❤️

 • Dana skriver:

  Hej Bianca! Podden var jättebra, jag är inte en sån som lyssnar på podd, men jag kommer lyssna på er varje tisdag. Bianca hur har du hittills klarat av distansförhållande, med tanke på att din kille studerar utomlands. Jag har också en kille som studerar utomlands och vill ha lite tips och vill veta hur ni gjorde så att det funkar i erat förhållande. Hoppas att du läser detta och kan svara min fråga på nästa podd. Puss och lycka till!

 • Carrie skriver:

  Såg din senaste video och ville (som många andra ser jag här) uttrycka stöd för dig! Människor som kommenterar elakt mår inte bra själva och det ligger inte en uns sanning i det som de vräker ut sig. Lyssna absolut inte på någon som skriver att du ska ha i botox osv, själv blir jag ledsen att se att så många influencers botoxar eller opererar sig, det är såklart ett eget val de gör, men blir ändå lite nedstämd av det. Du är väldigt vacker och det är absolut inget fel på dig!

 • Åsa skriver:

  Supermegabra pod, ser fram mot tisdagar! Du och Alice kommer toppa alla poddar nu, pang rätt upp tror jag:)) Vill bara ge en tanke inför nästkommande avsnitt, du avbryter Alice väldigt mycket. Ta detta som ngt bra, och tänk på det. STOR respekt att det var första avsnittet och att ni sa att ni var nervösa. Tyckte ni inte alls kändes nervösa efter en kort stund, bara grymma!

 • Hanna skriver:

  Hur duktiga är inte ni ?!
  Uppskattar varje inlägg du lägger upp <3
  Ha en fin dag !

  http://www.nouw.com/shansi

 • Julia skriver:

  Bianca, var är din ananas på vardagsrums bordet ifrån? :)!
  Du är fantastiskt Bianca , kom ihåg det. Blir så glaaad när jag ser att du lagt upp vlogg elller liknande på youtube!

  / Julia / 22 år / Gävle

 • Moa skriver:

  Du är heeelt fantastisk! Älskar dina sidor och dina vloggs! Verkligen! Bor i Kanada och har skrytit om våra grymma influencers (du) till många. Älskar din positivitet och personlighet, och du är SÅ vacker, låt ingen säga något annat nånsin. De som hatar kan HA D!!! Appråpå ditt senaste vlogg inlägg.
  Massa kärlek! / ett STORT fan ❤️

 • Lena skriver:

  Hej fina du!
  Först och främst, tack för en gryym podd jag älskar verkligen att lyssna på din röst å allt du har att säga du är en så härlig person!
  För det andra, första gången jag kommenterar men blev så jävla rörd av din sista video.. Människor kan verkligen vara aaaaas och det gjorde så ont när jag såg hur ledsen du blev för du är så inte värd det. Jag tycker att du gör ett sjuk bra jobb med alla dina kanaler och du lägger ner så mkt tid och energi på att göra allt perfekt och jag förstår att du tappar motivation när du får så mkt hat.

  Men snälla sluta aldrig med det du gör eller med hur du är som person för du förgyller så många personer liv med din glädje och dina bra tips och allt. och en liten grej jag har oxå små läppar och jag har alltid varit så glad att du låter din naturliga skönhet vara och inte förstora bara för att det är inne nu eller för att nån hatar på dig, du har verkligen gjort så att jag känner mig fin för den jag är och fått mej att acceptera mitt utseende så tack för det!

  Massa kärlek bianca, hoppas att du med tiden kan se bort om allt dumt och bara se det positiva! Stor kram

 • Anja skriver:

  Kul med podd 🙂 Tycker också att det blev lite mkt Bianca och avbrytande för Alice..

 • Matilda skriver:

  <3

 • Mirjam Månsson skriver:

  Hej söta Bianca
  Jag är nog vad du skulle kalla ”tant” är 44 bast men är ingen bitter tant :)) Jag skulle aldrig få för mig att klanka ner på andra människor då oftast syftet är avundsjuka och förmodligen ett jäkligt bittert liv.
  Fortsätt vara den du är !!
  Vi i min familj diggar dig och din familj, tack för att du/ ni är så öppna så kul att följa dig i din resa. Yo go girl <3

  Förstår att elaka kommentarer gör ont & det är så tråkigt med folk som håller på så.
  Och kanske äre så att vi sköna tanter måste vara lite duktigare på att komentera, för vet att vi är så många som verkligen tycker om dig och det du gör.
  Så här skickar jag en cyber kram
  Ta hand om dig och var rädd om dig det finns bara en Bianca

  //Mirjam

 • J skriver:

  Jättebra podcast!! Ni verkar jättehärligt och du och din familj är ju de mysigaste som finns. En fråga dock, vilken affär köpte du dina stolar ifrån? (Senaste avsnittet av Wahlgrens värld)

 • Adde skriver:

  Du är VÄRLDENS UNDERBARASTE FINASTE MÄNNISKA!! Försök att ignorera de fula komentarer bara läs INTE eller kan man inte typ stänga av komentarsfältet ett tag för att se om du mår bättre av det ett tag? Stor kram till dig världens bästa!!!!

 • Emelie skriver:

  Jag är ingen som kommenterar bloggar särskilt frekvent men måste göra det nu. Det är verkligen tråkigt att det blir trollen som dominerar i kommentarerna och det gör ont i hjärtat att se hur ledsen du blev i vloggen av detta, vilket jag förstår att du blir. Jag är ett stort Bianca-fan, ser varenda vlogg, längtar till torsdagarna så att det blir ett nytt avsnitt av wahlgrens värld och tycker att det är så roligt att du startat en pod! Du är grym! All kärlek till dig!

 • Malin skriver:

  Bianca…

  om jag bodde i Stockholm skulle jag plocka ihop ett upp-peppande kit till dig och lämnat vid din dörr. Såg din senaste videon och blir ledsen ända in i själen och ser hur mycket du påverkas också. Du ska veta att du har många som står bakom dig, stöttar dig och kommer ta emot dig om du faller. Med success kommer tyvärr sånna idioter, som dom som lägger hatkommentarer, in i ens liv också och du är så stark som fortsätter kämpa, utvecklas och är en förebild.

 • Josefin skriver:

  Hej! Älskar din kollektion med guldfynd, halsbandet tillhör inte det eller är de jag som är virrig!? Har försökt hitta de på hemsidan men hittar det inte, vill så gärna ha. Det är ju såååå snyggt!

 • Sanna Jansson skriver:

  Hej fina Bianca
  Jag och min dotter tittade just på din senaste video och jag ville bara säga att you rock! Jag själv är 36 och tycker att du är helt fantastiskt. Du är smart, snygg och rolig. De äldre kvinnor som hatar på dig är så patetiska och enbart avundsjuka på din skönhet och din fame. Heja dig Bianca, du är Sveriges nya ⭐️!

  PS. Jag älskar dina smycken för Guldfynd och vill ha dem alla!??

  Stor kram Sanna

 • Annie skriver:

  Kan vara den bästa podden jag lyssnat på, och då har ni bara släppt ett avsnitt…. SÅ kul!!

 • Reinef skriver:

  Bianca!! Ser på din siste video nå, og blir trist av å høre om alle drittkommentarene! Du er insane nydelig på innsiden og utsiden!!! Leppene dine er små men du kler det, og hvilke poser under øynene snakker de om?? Du ser fantastisk ut ❤❤❤ håper du klarer å ikke bry deg, fordi alle som skriver drit er bare sjalu! Det er Helt tåpelig at de gidder. Du er vakrest! Aldri bry deg om the haters!

  Love from norway❤ Hope you understand what im saying!

 • Miryam skriver:

  Asså alla dessa surkärringar som sitter o skriver massa hat kommentarer måste fan ta itu med sina problem så att dom kan slippa o hata hela tiden o gnälla på det minsta lilla! Väx upp, era vidriga kommentarer speglar sig väldigt klart i vad ni tycker om er själva. Synd att ni har så dåligt självförtroende o måste ta ner en annan människa i er håla. Bete er för fan! Kräks över ert beteende. Ni vet vilka ni är !

 • Paula Wiktorell skriver:

  Hej!
  Jag skäms!!! När jag såg din senaste vlogg så skäms jag över alla äldre kvinnor som skriver och sprider hatiska kommentarer. Jag är snart 45 år och skäms över mina jämnåriga ”systrar” som ger sig på dig som är ung och ambitiös. Till er som skriver taskiga/hatiska kommentarer vill jag säga: skaffa er ett liv och en hobby!
  Tråkigt med avundsjuka ”vuxna” kvinnor. Vi borde stötta varandra istället.
  Fortsätt och gör din grej Bianca och strunta i alla taskiga kommentarer (vuxna kvinnor skriver bara sådant för att vi inte själva kan starta blogga och vloggar som andra vill titta på). Brukar aldrig skriva kommentarer men jag blev så arg på alla bittra kvinnor. Bamsekram från mig/Paula

 • Anna olsson skriver:

  Åh jag såg din senaste Youtube video, blev så himla ledsen när du blev deppig av kommentarerna. Vill bara säga att dom ju måste vara de bittraste människorna i världshistorien!! Vad fan är det som pågår, du är så otroligt vacker, skulle ge vad som helst för såå många av dina egenskaper och ditt utseende! Fortsätt vara toppen!!!

 • Gamze skriver:

  Men det har inte kommit någon ny andligt denna tisdag?

 • Pernilla skriver:

  Finns inte alla bokstäver i din smyckeskollwkiton? Min kille på K finns inte vad jag kan hitta 🙁

 • Ilse skriver:

  Varför spelar du inte in dina youtubers vid köksbordet. Lägg dina produkter på bordet. Sätt kameran på en fossing. Samir o Sigrid fullständigt krossar alla med sin enkla inspelning. Att sitta o bara räkna upp e tråkigt. Du vsr leading i början. Bra ljus o lugna gatan e nice. Du som annars e bäst.. .

 • Judit skriver:

  Hej, att det var så mycket hat på senaste youtubevideon gjorde mig jätteledsen för din skull. Ingen är perfekt men det där är bisarrt!! Säger helt enkelt bara något om en del av dina följare men INTE något om dig!! Hoppas du kan ta till dig det❤️ Undrade oxå om din ögonpenna Vanilla från make up store, har samma själv. Hur får du den att sitta kvar? På mig bara försvinner den av ögonvätskan liksom. Tror du det bara har att göra med ens ögon eller har du nåt tips? / Judit

 • Emilia skriver:

  Asså Bianca skit i alla jävla surkärringar som tror de har rätten att skriva massa skit till dig?? De är bittra människor som är så himla avundsjuka bara
  Försök försök strunta i det, fortsätt vara den du är och du är så himla vacker. Människorna som tycker om dig är fler än de bittra människorna som slänger ur sig såna kommentarer glöm inte det!

 • Cassandra skriver:

  Varför kunde du inte svara på dessa frågor på din Q&A?

  Om du inte skulle ha fixat upp i ”kändis världen” vad tror du att du skulle ha jobbat med då? För du har ju ändå fått en liten skjuss påvägen eftersom du är känd från början från din familj. Även fast du jobbat hårt för vad du är idag. Skulle vara kul att veta hur du tror ditt liv hade sett ut annars.

  Kan du inte lägga upp några recept på bra och nyttig mat?

  Är din bros (oliver) singel och vad är hans typ av tjej?

 • Emma skriver:

  WOW vilken bra podd!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

 • JENNIFER skriver:

  Sjukt bra podd hörrni!!!!!! Kan inte du länka din sexlista som du har på Spotify? Behöver inspo ???

 • Adriana skriver:

  Halloj Alice o Bianca! Skitkul att lyssna på er och är lite efter med lyssnandet pga att jag har varit utomlands. Men tycker ni e sjukt grymma och älskar att ni pratar om allt. Lyssnade på hoes before bros. Ni pratar bland annat om att de händer att man inte hälsar pga att man har så mkt annat i huvudet. Haha, precis sån är jag fick sån himla gemenskapfeeling (eller hur man säger/skriver) när jag hörde det när du Alice prata om en tjej som blev less på dig att du inte sa hej. Jag kan säga dig att jag fått så mkt dåligt samvete för de gångerna jag inte sagt hej, o folk har blivit så arg på mig för det. Och som du sa, har jag också tänkt varför ska jag ha dåligt samvete för det? Om man e en bra människa och verkligen hälsar när man ser någon. Sen vet ju folk som känner mig att jag är väldigt disträ och är i det blå mkt, och de tar aldrig upp om jag ej säger hej, man måste verkligen komma fram o kanske sätta en hand på min axel för att se att jag sett personen, innan man dömer mig brukar jag säga.
  Oftast folk som dömer snabbt missat så mkt, oj shit blev en lång kommentar. Men ni e grymma båda två och de är lätt o säga och jag vet att de är svårt men ta ingen skit. Sorry för läsvärdheter i min kommentar. Kramhej ta hand om er!

 • Qwerty skriver:

  Ikväll krossade mamsen Lotta Engberg. Herregud. Ge henne 4 veckor gratis el eller nått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *