R A N D O M S

– Inlägget innehåller adlinks –

Röd jacka – klick // Röd mössa liknande här – klick 

Restaurangen VauDeVille på Norrmalmstorg har aldrig varit min favorit när det kommer till deras mat. Jag har älskat deras uteservering för den är så stor & mitt i stan och alltid i solen (oftast) även fast den nu enbart är fylld med 18åringar… Så jag går inte dit lika ofta pågrund av det.

MEN jag fick testa deras fried tuna tempura senaste jag var där och WOW vad gott det var! Helt klart den godaste tuna tempura jag ätit tror jag. Så tänkte gå dit snart igen för att testa lite mer på deras meny och se om det är något jag kan rekommendera er 🙂

Var också förbi DIS på Linnegatan bara för skojs skull och föll för den runda spegeln (jag beställde en från ett annat märke som aldrig kom…) och de två soffborden i glas. Så snygga!!

Till er som undrat så kommer mitt matbord, stolar, lampa och matta ifrån DIS. Alltså hela min matsalsdel kommer ifrån DIS 🙂

En av dagarna när vi spelat in Wahlgrens Värld så spelade vi in i mammas butik MiNilla på Flemminggatan 69. De behövde nämligen lite akut hjälp i butiken så jag hoppade in 🙂 Inte långt därifrån så ligger Phils Burger så vi var ju bara tvungna och slinka in lite snabbt för en burgare och lite fries. Gud så gott det var!!

Nytt schampoo, balsam och inpackning som jag ska börja med nu. Denna från Kevin.Murphy ska tydligen göra magi på hår som är slitet, torrt och till den som tappar mycket hår aka. ME 🙂

Om ni bor i Sthlm så hittar ni dessa på Serenity Stockholm som ligger på Riddargata 10. Ni vet salongen som jag gör mitt hår på 🙂

En bakis Bianca som älskade livet efter en grym kväll med mycket dans och skratt.

Jacka ZARA liknande här – klick // Halsduk ZARA liknande här – klick // Mössa Zara liknande här – klick

Bästa gänget <3

Här hade vi precis käkat lunch på Nobis bistro där de har väldigt god italiensk mat. Ligger på Norrmalmstorg och är ett av Stockholm finare hotel med superfina rum och magiskt sköna sängar <3

Jag, Ines & Alice hade tjejkväll för några helger sedan. Vi började med magisk middag på UnPoco på Karlavägen där vi beställde in massa förrätter. Enligt mig så är förrätterna och kötträtterna bäst på UnPoco om ni undrar. Och till er som också undrat.

Min kusin Sebastian är 1 av ägarna till restaurangen och min andra kusin Emilio är hovmästare på stället. Så undrar ni nånsin vem den svinsköna och trevliga mannen vid namn Emilio är så är det min kusin 🙂

Jag har varit inne på H&M Home som jag tokälskar och föll lite för dessa kuddar. Har redan kuddar så det räcker gott och väl hemma men har tröttnat på varenda en haha. Kanske får packa ner i en väska nästa gång jag reser till mammas hus i Marbella och pynta de sovrummen med istället för jag vill köpa nya kuddar till min lägenhet.

Några andra tips vart man kan hitta snygga kuddar??

Mina fina hall <3

Alla möbler i form av pall, bänk & spegel är ifrån Benington. Allt smått på på är ifrån HM Home + bästa doften ifrån mitt favoritmärke Ritauls och en lampa jag snott ifrån mamma hehe, lampskärmen ifrån Missoni.

Hon har nog över 200 lampor hemma så vissa ligger bara i förråd och ruttnar så då har jag ”lånat” med mig några hem till mig.

Gör även en liten throwback till denna myskväll jag och Phillipe hade hos mig senaste han var i Sthlm. Vi skippade att laga middag och körde istället på massa snacks framför New Girl som just nu är bådas favvo serie. Schmidt är världens absolut roligaste karaktär haha!! 

 

Som sagt! Har inte så mycket bilder att visa er här ifrån Gbg mer än lite shopping som skedde i Fredags så bjuder på lite blandade bilder ifrån mobilen istället. Men det är väl roligt att läsa det med (haha please say yes).

Jag sa ju att vi skulle träna en massa när vi var här…. well verkar som att Bianca knappt kan röra sig när hon har mensvärk så det har enbart blivit en lång powerwalk hittills, men bättre än inget. Jag får ju ganska extremt smärta i mage och rygg när jag får mensvärk. Men även en del huvudvärk, migrän & yrsel + att jag får den där obehagliga analsmärtan haha. Jag har ärvt det av mamma tyvärr och det liksom spänner sig i hela svanskotan och man kan varken sitta, stå eller gå utan man måste stå still tills det går över… kan låta äckligare än vad det är haha. Det enda som hjälper för mig är att sitta på en varm riskudde. Lite fun fact sådär om mig hehe.

Hörs senare finisar <3

 

61 reaktioner på “R A N D O M S”

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Snyggaste männsikan EVER!!!❤️❤️❤️

 • Dixi Wonderland skriver:

  Detta är mina favorit inlägg <3

 • Sanna skriver:

  Vart är byxorna med ränder ifrån i din senaste haul?? Är helt besatt måste ha dom!!

 • VI skriver:

  Helt förståligt. Vila och njut och mys med god mat och fint sällskap. Det förgyller!
  Kram.

 • Jess skriver:

  Känns lite lustig när du ofta säger att du ”typ aldrig dricker alkohol längre för att du inte klarar av det” men sen i varje poddavsnitt så är du bakis, haft världens utehelg osv. Menar inte detta som ”hat” alls, utan jag bara undrar hur det egentligen ligger till☺️

 • Jess skriver:

  Låter som du har endometrios! Mens ska inte göra så ont, vi tjejer lider så i onödan! jag skulle kolla upp med en BM eller läkare så du slipper ha så ont 💜

 • Helene skriver:

  Haha, analsmärta is not fun har också upplevt detta fenomen. Varför liksom? Krya på dig ❤️

 • Stina skriver:

  Du är så otroligt bäst!! De uppskattas och vill se mer av mobil bilder, de är bättre än kamera bilder när allt måste se perfekt ut. Med mobil bilder blir de mer personligt tycker ja, de som tycker annat och tycker jag är knäpp… låt dom hehe! Förövrigt i love you och din blogg, jag läser den varje dag för och se om du uppdaterat och blir lika glad varje gång! Många kramar till dig och ett hjärtligt glad påsk 🐤🐣💕

  • Bianca skriver:

   Fotar nästan alltid med min mobil, tycker också det blir mer personligt! Håller helt med dig 🙂

 • Ebbe skriver:

  En doktor rekommenderade kortison spray in the näsa. Ögon migrän med blixtar e lika vanligt. Nån slags kompisar ögat o svanskotan.

 • Sarah skriver:

  Du är såå fin Bianca!!😍Och en sån inspiration😊Rolig e du också😘😉Hoppas du snart mår bättre❤️Kram

 • Ida skriver:

  Älskar kuddarna på hm! Senast jag var på Ikea insåg jag att de också har sjukt fina kuddar, och väldigt billiga! Fick med mig flera olika sammetskuddar som nu pryder min soffa i lite vårstuk!🌸

 • Anette skriver:

  Hej fina Bianca
  Du vill ha tips på kuddar. Du kan hitta fina här https://formofunktion.com/inredning/textil/
  Jag gillar speciellt den med en val.
  Kom ihåg att du är fin som du är.
  Ha en bra dag.
  Kram Anette

 • Amanda skriver:

  Får också den jäkla analkrampen när jag har mens. För mig börjar den nere i magen och ”strålar” ner mot rumpan. Ibland gör det så ont att tårarna sprutar. Hemskt är det!

 • Pernilla skriver:

  Glad påsk på dig Bianca🐤🐥🐣
  Vill säga att jag älskar din blogg.
  Du är ärlig och jättefin med bilder och inlägg. Fortsätt som du gör..

  Ta inte på dig för mycket så du mår dåligt..

  Pernilla

 • Rebecca skriver:

  Vilka härliga bilder! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat depressioner, ätstörningar och självskadebeteenden. Allt för att vi ska kunna prata mer öppet om något som de flesta stöter på genom livet. Ta hand om er, kram <3

 • Linda skriver:

  Gud vad du faktiskt sjönk lite i mina ögon nu…. så du menar att du inte kan gå till din favoritrestaurang för att de är så mkt 18åringar? Vad är det för fel på det? Du har faktiskt också varit 18 en gång och ville säkert testa på att dricka rosé på uteserveringen som ett exempel.
  Ur löjlig anledning att sluta gå dit!

 • Nathalie skriver:

  Först och främst, tack för en superbra och inspirerande blogg 😃 Vi är ett gäng som ska upp till Stockholm ganska snart och har då planerat in ett besök på UnPoco, förväntningarna är stora😍😃 Du har ju tidigare tipsat om deras förrätter samt kötträtter, vilket du även gjorde nu, men är det några mer specifika rätter du verkligen skulle rekommendera?😃 haha lär få grov beslutsångest samt matkoma efter restaurangbesöket.😅 Ha det bra😃👋🏼 /Nathalie

  • Anne skriver:

   Vi från Skåne har varit på un poco flera ggr. Det är sååååå gott. Vi brukar ta avsmaknings meny. Bröd kallskuret ost mozzarella ravioli risotto kött m m Mums

 • Alexandra skriver:

  Hej! Vilken favoritdoft från rituals är det du gillar? Det framgick inte!

 • ISA skriver:

  Haha analsmärtan..det ordet också 😉 På riktigt så tycker jag dessa inlägg är de bästa! Älskar vardagsliv, speciellt när de är så långt från mitt eget, heh *dreamer*

 • Emilia skriver:

  Hej. Undrar vart du köpt solglasögonen du hade på dig i Marbella?

  Mvh Emilia 😊

 • Alva skriver:

  Bästa Bianca! Har en superspontan fråga, tänkte fråga om du kan dela med dig av ditt Spotify konto? Är nyfiken på din sexspellista nu nämnt i podden och har känslan att du kan ha riktigt peppriga spellistor, så vad heter du på Spotify? 🙂

 • Pernilla skriver:

  haha alltså, jag känner mig typ ensam med ”analkramp” när jag har mens, har aldrig men längre pga spiral men när jag hade mens så kunde de stråla i röven och kunde knappt sitta, sååå märklig känsla haha. Har ju med mensen och göra med för får de aldrig längre när mensen är borta nu.

 • Anna skriver:

  Underbart inlägg 👍👍😀

 • Helene skriver:

  Hej! Du är helt sjukt, älskar allt du gör och du är nog den enda anledningen till varför jag ser på wahlgrens värld!

  Jag vill köpa en väska från Gucci och funderar på storlek och modell

 • Helene skriver:

  Hehe, kommentaren skickades innan jag var klar! Men men, vilken storlek har du på din Gucci väska i första bilden?

 • Helene skriver:

  Hehe, kommentaren skickades innan jag var klar! Men men, vilken storlek har du på din Gucci väska i första bilden? Den varianten finns i så många storlekar så vet verkligen inte vilken jag ska välja

 • Emilia skriver:

  Saknar dina vloggar på youtube ! 😍

  • Bianca skriver:

   Jaaaa, ligger lite efter med dom då det varit så mycket annat jobb. Men jag är snart tillbaka <3

 • Anonym skriver:

  Vad är det som gör att du inte kan gå till restaurangen pga att ”det är 18-åringar där” när du inte är mer än 5 år äldre?..

  • Bianca skriver:

   Pågrund av det faktum att de alla röker väldigt mycket, dricker väldigt mycket och är väldigt högljudda + att de glor en del

   • Anonym skriver:

    Det kan ju dock vem som helst göra oavsett ålder 🙂 Tycker det är så tråkigt när äldre, som inte ens är speciellt mycket äldre?, måste se sig själv som ”bättre”. Du gillar ju själv att festa, dricka, ”vara högljudd” och ha kul

    • Anonym skriver:

     Och som du skrev i en kommentar så har du börjat gå ut mer för att ha roligt med dina vänner, PRECIS som dessa 18-åringar. Sen om du inte gillar att hänga runt dom, fine. Men att få det å låta som att dom förstör stället för dig? Snälla

     • Bianca skriver:

      Haha jag tror inte du förstår alls vad jag menar. Det är inget fel med att gå ut och ha kul osv. Jag som du skrev gör ju smama sak. Men för mig som en offentlig person så har jag märkt att det är jobbigare att gå och sitta på ställen där det är unga vuxna och tonåringar.

    • Bianca skriver:

     Absolut! Men för mig som en känd person så är det ganska jobbigt att sitta på ett ställe där det är många tonåringar och unga vuxna. Har ingenting att göra med att jag ”tror att jag är bättre” för att jag är 5 år äldre.

 • Malin skriver:

  Angående kuddarna du tröttnat på. Ta av kuddfodralen och lägg undan dessa, tar inte så stor plats. Så köper du nya kuddfodral, alltså utan innerkudde, för det har du ju redan. Rätt som det är kommer du kanske på att du vill byta tillbaka igen och då är det ju dumt om kuddarna är i marbella. Jag byter flera gånger om året. Har säkert 25 olika kuddfodral. Hälsningar en gammal tant på 37 år som gillar ombyte i soffan.

 • Josefine skriver:

  Hört så bra om Phils burger, undrar om kräsna jag skulle tycka om det :p

 • Ida skriver:

  Hej.. vilken doft har du på rituals? Vilken är din favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *