SHOPPING TIPS

Ny favoritbutik i Göteborg – Miksajo på Vallgatan 14 

Jag älskar shoppingen i Göteborg och vet att jag har många läsare där så tänkte att jag skulle tipsa om en ny butik jag förälskat mig i! Jag har numera 4 favoritbutiker i innerstaden som jag alltid besöker när jag är där och det är Tessie & Fiorucci i Grand Passagen, Atelier Grace på Kyrkogatan 31 och numera Miksajo på Vallgatan 14. De har nämligen skitsnygga accessoarer där och jag kom därifrån med en ny SVINSNYGG dataväska, solglasögon och en jävligt ball eltandborste tro det eller ej haha.

Hett hett tips alltså om ni är ute efter unika och snygga accessoarer, skor och nescessärer så vet ni vart ni ska gå om ni är i Gbg <3

BTW! Dataväska är ifrån Maison Margiela och glajorna är ifrån Ohmyeyes om ni undrar 🙂

NU – ligger hemma atm i lägenheten och är helt ledig idag igen. Jobbar lite nu framför datorn och planerar in kommande veckor + bloggar. Ska sen ta tag i mig själv och möta upp Alice & Linnea. Vill sedan träna och är så sugen på bio ikväll!! Vi får väl se helt enkelt på min instastory om hur kvällen blir hehe 🙂

26 reaktioner på “SHOPPING TIPS”

 • Celine skriver:

  Bianca, du är mycket finare I din klassiskt feminina stil än en sportig look.

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Wow! Jag gillar att du är så positiv❤️❤️❤️Bästa Bianca😘

 • Isabelle skriver:

  Kan du tipsa om resturanger i Göteborg? :)))

 • Josefine skriver:

  Oh, nice shopping! 🙂

 • Rebecca skriver:

  Hoppas du får en fin dag fina du! <3

 • Academic Text skriver:

  Sanningen om www (World Wide Web).

 • Sara skriver:

  Snygga solglasögon! Vilket märke är det?

 • Emelie skriver:

  Hej! Var e dina jeans ifrån som du har på dig i senaste avsnittet av wv i början när ni poddar? Såååååå snygg e du!!!!

 • Nathalie skriver:

  Men så fina accessoarer 😍🙌🏼 Har frågat dig förut angående UnPoco, men du verkar så rak och ärlig så jag slår till på ytterligare en fråga istället för att läsa vidare på recensioner då dem bara gör mig förvirrad.😅 Det jag undrar är vad det är för skillnad mellan Stora Matsalen och Bakfickan?🙂 Vi såg att det endast finns bord på Bakfickan den dagen vi tänkt besöka UnPoco och när vi läser recensioner så är det en del som skriver att det är något sämre än Stora Matsalen. Att det t.ex. skulle vara mindre portioner, tråkigare och inte lika trevligt att sitta där om man ska ut och äta med sambon, utan mer att Bakfickan är ett ställe för grabbgänget typ. Men det där tänker jag bara är folks åsikter och egentligen inget som spelar någon roll, utan jag är mer bara nyfiken på vad skillnaden är mellan de två olika om det ens är någon skillnad?🙂 Är det t.ex. olika menyer, är den ena något mysigare och den andra lite mer fart på osv?🤔🙂

 • Anonym skriver:

  Hej Bianca, skulle du inte snälla kunna göra fler tutorials där du använder dig av heat paletten som du har? Eller göra ett inlägg där du visar olika sminkningar med den, t.ex. en till fest och en till vardags eller liknande? Du gör alltid så fina sminkningar mha. den, särskilt när du använder dig av de rosa skuggorna. Hade varit såå kul! Tänkte köpa den, men är så dålig på ögonskuggor så hade varit till stor hjälp om du gav lite tips hehe. Kram

 • anna skriver:

  Hej Bianca
  var kommer den vita kavajen o byxorna ifrån som du har på dig i programmet breaking news med Filip o Fredrik,,? super snyggt Tack för svar kram

  • Bianca skriver:

   Det setet kommer från Zara 🙂

   • anna skriver:

    Tack fina för ditt svar, en liten fråga till:) vilken modell är kavajen o även byxorna, namnet på det.. undrar även vad du köpt den mysiga vita tröjan med hål i armarna ,som du hade på Wahlgrens värd igår (tors 5/4) tack snälla för att du tar dig tid att svara kram

 • Ebba skriver:

  Hej!!! Först och främst måste jag verkligen ge dig kred. För hur grym du är, hur många du inspirerar och tacklar även fast dem kommer med negativa kommenterar. Grymt jobbat. Även fast vi inte känner varandra, hjälper du mig verkligen. Har förstått att du tycker det är jobbigt när alla frågar och ber om tips om hur man tar sig vidare från break-ups osv. Men det finns ingen annan jag vill fråga, som är utomstående. Jag kollade min killes telefon och fick reda på att han varit otrogen i flera månader, han nekade allt trots bevisen. O anklagade mig istället för att det är jag som gjort fel, för att kollat hans telefon. Så nu har han slutat svara, frågan är alltså. Vad du tycker jag ska göra, gå vidare eller försöka få tillbaks han. För det kanske va fel o kolla hans telefon liksom, de är ändå ens privata ägodel som mina kompisar säger. Förlåt för lång text haha. Ha en fin dag o glöm inte hur grym du är! 🙂 kram

 • Diss skriver:

  Köp inte!! Det förstör för oss alla!

 • Eva Karlsson skriver:

  Hej!
  Jag älskar er ❤️ ni är så jäkla härliga 😘 du är bäst Bianca önskar er det bästa !
  Kram Eva

 • F skriver:

  Hade varit proffsigt av dig att nämna att din pojkvän har koppling till Tessie istället för att bara göra smygreklam, tycker jag 🙂 Hade även varit intressant att se vad du faktiskt köpt därifrån om det nu är en av dina favoritbutiker.

 • Julia skriver:

  Oooooo snygga väskor 🙂

 • Daniel skriver:

  Väldigt intressant och snygg inredning!

  hälsningar, Daniel
  https://ny-inredning.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *