NEW FAVORITES

— Inlägget innehåller adlinks — 

Gröna byxor – klick // Mörkblåa byxor med vit stripe – klick // Svarta byxor – klick

Prickiga byxor – klick // Blommiga byxor – klick // Röda byxor – klick

Randiga byxor – klick // Rosa byxor – klick // Rosa mönstrade byxor – klick 

Hoppas ni njuter av Wahlgrens Värld!! Tyckte ni programmet var roligt?!?! Fatta att jag spräckte mina byxor mitt på ett cafe hahah…! Känns som sådant bara händer mig, eller?!

Och apropå byxor så är jag helt insnöad på vårmodet nu… vill bara skippa alla tjocka jackor och göra om och göra rätt i garderoben haha. Jag tröttnar obehagligt enkelt på min garderob alltså….! Vill slänga och köpa nytt varenda vecka nuförtiden. Det är varken bra för min lägenhet som just nu består av kläder överallt eller för miljön för den delen heller. Men nya byxor är alltid ett måste haha 🙂

Har iallafall länkat några nya favoriter när det kommer till just byxor som jag tycker är perfekta för våren. Bara att klicka på länkarna för att komma till plaggen och unna er något fint bara för den enkla anledningen att ni är bäst precis som ni är <3

 

 

36 reaktioner på “NEW FAVORITES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *