DET ÄR SÅ PATETISKT…

Iphoneskal från IdealOfSweden för er som undrar 

Godendagens (är det ens ett ord haha…?) Jag har idag haft ett sjukt roligt möte imorse som filmades…. Jag kan säga att det jag kommer göra i sommar är en sån jävla ära att jag knappt fattar att jag fått denna fråga!!! Det är en sådan prestigefylld grej och jag är faktiskt lite smått nervös! Men efter det strosade jag runt på stan, shoppade lite, åt lunch med Phillipe och är nu hemma och jobbar lite innan jag ska dra iväg och träna. Är så sjukt trött så vill få lite energi av träningen + springa av mig en del tankar bara 🙂

Och hörni…. era kommentarer kring varför jag har en assistent… asså det räcker nu! Ni hade aldrig påpekat detta om jag vore kille eller man. Jag är en ung kvinna som jobbar stenhårt, varje dag i veckan och jobbar konstant med olika jobb, projekt etc… Och jag hinner inte med och kan inte göra allt själv. Min assistent Lovisa jobbar med mig på heltid med att jobba med mig som ett team men även att hjälpa till med privata sysslor när jag inte hinner då jag måste jobba och lägga min tid på annat. Det där med tvätten hinner jag självklart själv. Det var mer en rolig vinkel som det blev i Wahlgrens Värld. Lovisa har aldrig tvättat åt mig men som assistent så får man sätta sina egna gränser och alla assistenter jobbar olika.

Men har jag ekonomin att anställa någon som jag hjälpa så det underlättar både för mig och de nära jag jobbar med så kommer vi självklart jobba på mot att bli så bra vi kan och det innebär att ibland måste man inse att man inte kan göra allt själv utan att man måste välja att prioritera vissa saker som man hellre vill lägga sitt fokus och sin energi på. När jag exempelvis är ute en hel dag på en inspelning, möten, plåtning osv så hinner inte jag hämta paket för samarbeten, gå ut och rasta Dino, hjälpa mig med mailen, ha dialog med kunder och de jag jobbar med, boka olika saker, återkoppla till kunder, hålla koll på schema etc… Hon gör lite allt möjligt och det har underlättat mitt liv så mycket! Jag vill gärna INTE bli utmattad igen och det räcker nu med att kritisera hur mycket och vad jag jobbar med. Stör det er att jag är en väldigt framgångsrik 23årig ung kvinna så läs en annan blogg då tack om det stör er så mycket. Jag och de andra jag jobbar med vet om att jag är i stort behov av en assistent och vill ni kritisera att jag då är bortskämd….. asså tror ni min mamma betalar henne eller?! Nej jag betalar henne själv och har även försörjt mig själv ända sedan jag var 16 år gammal. Sedan vet jag att det finns andra med ”ännu större behov” av det men det ska inte betyda att jag inte behöver det alls. Jag väljer exakt själv hur jag vill leva och hur jag vill jobba. Sluta klaga på allt och fokusera på att jobba hårdare mot era mål istället. Att klanka ner på en kvinna för att hon jobbar men inte jobbar enligt ”normen” är så patetiskt….

 

 

 

231 reaktioner på “DET ÄR SÅ PATETISKT…”

 • Sofia skriver:

  Om jag va du hade jag också LÄTT skaffat mig en assistent! Förstår inte människor att tjejer också kan jobba mer än 40 tim/veckan!?

 • Sara skriver:

  Hej, hittar inte min gamla kommentar. Men ska du på sommeron i Båstad i år? ;*

 • Sara skriver:

  Hej, hittar inte min gamla kommentar. Men ska du möjligtvis på sommer on i Båstad i år? Vi har nyss bokat 😀

 • Sara skriver:

  You go Bianca!

 • Emelie Johnsson skriver:

  Hej finaste Bianca! Alltså jag måste bara få säga att wahlgrens värld har verkligen ändrat min syn på familjen Wahlgren/Ingrosso. jag typ bara älskar eran familj så himla mycket! Är hemma och är mammaledig just för tillfället och tog i akt och komma igenom alla avsnitt och har nu kollat ikapp! Kunde ju inte sluta titta, så mycket skratt som ni gett mig ä helt sjukt! Vilka underbara personer ni är och vad ni bjuder på er själva alltså! Ni är awesome!

 • Celine skriver:

  Är det många som har skrivit om att du har en assistent? Kanske hade varit värt att förklara i programmet varför du ska anställa en assistent. Alltså att du hinner med fler projekt och åtaganden när du har en assistent som gör de enklare momenten så att du kan fokusera på innehållet.

  • Bianca skriver:

   Det är förklarat och kommer förklaras mer 🙂

   • Cilla skriver:

    Mja – det här med att vara ’inspirerande’ och ’influencer’ till unga tjejer är lite si o så tycker jag…Att skriva om alla märkeskläder, dyra middagar, taxiresor hit o dit är väl inte en rimligt vardag att inspirera tonårstjejer till precis….
    En fakad värld, tycker jag…

    • Ellen skriver:

     fritt fram att tycka så – men det är också värt att komma ihåg att det också ÄR ett yrke idag. tycka vad en vill, men det är dags att acceptera att unga tjejer idag kan leva ett gott liv på sådant som tidigare bara var hobbys.

  • Karin skriver:

   Män har haft assistenter sedan tidernas begynnelse men då obetald arbetskraft i form av en fru. Ingen som tvingat dem att förklara sig eller beskriva sina behov. Det är helt ok att betala för typiskt manliga sysslor som biltvätten och däckbytet men typiskt kvinnliga sysslor som städning och tvätt tjatas det om att kvinnor ska ”fixa själva”. Nej fy fan va skönt om man hade råd att anställa en assistent för allt jobbigt och tråkigt. Och dessutom skapa arbetstillfällen! Behövs det mer förklaring?!

 • Nicole holmberg skriver:

  Du är så jäkla grym Bianca! Du kommer alltid vara en förebild för mig och många andra. Du är bäst💪🏻💪🏻

 • Daysie skriver:

  Så fort jag läser sånt så är jag genast tacksam att jag inte bor i Sverige. Den svenska avundsjukan verkar finnas kvar som den alltid gjort. Vem fan bryr sej om att du har assistent. Det har väl alla kändisar, nöjes folk etc. Det är väl inget att va avundsjuk på!!!!

 • Mimmi skriver:

  När får vi veta din uppgift? Så nyfiken 😊🤗

 • Lena skriver:

  Hej finaste Bianca😍Tycker du o din familj är helmysiga så enkla o sköna.Alltså Ert program är det bästa på hela veckan 😊Självklart är det häftigt att kunna ha en assistent som sköter det du inte hinner med.tycker det är kul att se att det går bra för dej och så fint du har det i din lägenhet som sågs i ert program du har verkligen öga för inredning o mode.Din mamma är ju helt underbar ni är så fina ihop😊Du kan vara stolt som har en sån fin mamma och ni måste ha mycket kul i hop😍Kramar till dej fina Bianca.

 • Andrea skriver:

  Hej Bianca! Jag såg precis Wahlgrens värld och jag älskar det! Du är så himla rolig och bjuder på dig själv, sluta aldrig vara den du är! Sjukt jävla snygg är du också, din pojkvän är en lyckans ost 🙂

  Självklart ska du ha en assistent om du är i behov av det. Du ska inte behöva arbeta ihjäl dig för att vissa människor inte förstår sig på ditt jobb!

 • Emelie skriver:

  Du är bäst!!!!!!

 • Beccalindqvist skriver:

  Bianca… Den här svartsjukan, avundsjuka som folk har bakom sina förbannade skärmar kommer aldrig sluta. Tyvärr !! Vad du kan göra är bara fortsätta vara du och göra vad du gör… Skit i dom!! Låt inte deras kommentarer påverka dig överhuvudtaget.. kan dom inte ta att det går bra för en kvinna (ung kvinna) så är det ta med fan deras huvudvärk.. blir så jävla less på folk som inte kan vara lite glad för andras lycka utan ska direkt ha något att säga.. nä fy fan för folk som inte har något bättre för sig en att trycka ner andra! Tycker du är as skön. Både på tv och på Instagram och bloggen … Har inte träffat dig då du bor föööör långt 😁👀.. så vad du ska börja göra är att inte läsa kommentaren som du får.. och kan du inte undgå det och läser dom så ska du vända det negativa till det positiva… Allt negativt som skrivs ”tänker du bara att dom har skrivit fel” 😝… Skämt och sido. Ta för fan inte åt dig, wooowoop ha en jävla bra helg ☀️👍

 • Sara skriver:

  Helt rätt👏🏼🙌🏼

 • Amanda skriver:

  Du är bäst Bianca! Det är tyvärr ett faktum att det sticker i svenskars ögon när det går bra för en kvinna PLUS att hon e ung. Skit i alla, fortsätt ditt race! <3

  • Bianca skriver:

   Ja precis så det är, men det är precis det som gör mig så ledsen också! Att man alltid ska behöva bli ifrågasatt.

 • Hej! Skriver nästan kommentarer på varenda inlägg du gör,älskar ju dig! Om jag hade lika mobil som du skulle jag absolut köpa det vackra skalet!!! Du ska vara glad att du har den bästa brosarn,Benjamin! Puss💕

 • Hanna skriver:

  Men alltså vad är det för människor som kommenterar och gnäller på att du har assistent, fattar inte, hur kan man vara så onöjd med sitt liv att man måste klanka ner på någon annan om en sådan sak! Precis som du skriver så jobbar du ju verkligen stenhårt, är i stort behov av en assistent som hjälper dig med diverse saker och betalar henne dessutom lön! Huuuur kan folk se det som att du är bortskämd, helt sjukt! Du är verkligen grym, och älskar dig i Wahlgrens Värld, din blogg, instagram, dina vloggar och din och Alice podd, du har så härlig personlighet och är seriöst den bästa influencern i Sverige idag! Keep up the good work! Du är grym!!!

 • Jessica skriver:

  Bra skrivet. Tycker det är ”bra” att du skriver att en av anledningarna att du får sådana onödiga komentarer är pågrund av att du är tjej/kvinna. Det ger folk en tydligare bild om hur samhället i Sverige & resten av världen faktiskt ser ut. Sorligt men sant. PS

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hur du är i Wahlgrens värld och hur du är i dina övriga kanaler skiljer sig väldigt mycket. I serien så upplever jag att dom framställer dig som bortskämd och ”korkad”. Jag vet att det är tv och att man gör det till en rolig grej men det medför också att personer som endast kollar serien inte får rätt bild av dig. Tycker du framställdes mycket bättre i serien under första säsong än i den som visas nu på tv:n. Sen är det absolut ingen ursäkt till att folk ska kommentera elaka saker men det kan kanske vara bra att prata med produktionen då det uppenbart blir ett problem när du måste försvara dig hela tiden. Jag tycker om dig och din familj jätte mycket. Tycker det är bra att du vågar ta in hjälp och som du skriver, tack vare dig så har många andra personer jobb. Tyvärr finns det många som än idag inte förstår hur mycket jobb det är att vara influencer men du är så mycket mer än det då du har dina sociala medier, reklaminspelningar, tv-serien och sen dina projekt och kollektioner. Du ska inte behöva försvara dig och personligen kan jag tycka det är konstigt att man reagerar negativt när du faktiskt anställer någon som i sin tur får ett heltidsjobb. Var stolt över dig själv och allt det som du har åstadkommit 🙂

  • Bianca skriver:

   Tack för din kommentar och åsikter, jag är däremot nöjd med hur dom klipper mig. Jag pratar först och tänker sen, och det är ofta det som får folk att misstolka mig!

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!
  Du är en fantastisk person och ska inte behöva få dessa kommentarer av folk som inte känner dig ( Inte för att jag gör det heller.) Dom förstår nog inte hur mycket tid och kraft du lägger ner på något du brinner för och som gör dig lycklig.
  Avundsjuka människor kommer det tyvärr alltid finnas. Skickar massor av styrkekramar! Och glöm aldrig bort hur omtyckt du är av så många människor!

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag håller fullt med dig om din åsikt! Jag är den som alltid kan stå för min sak och säga vad JAG tycker. Jag älskar att du också gör det, det är viktigt att stå upp för sig själv och nära. Jag tar verkligen ditt parti! Jqg skulle ALDRIG kunna jobba som dig. Vissa verkar ju inte förstå vilket hårt arbete influencers (bla du) har❤️All cred till dig och många andrq influencers!!! Älskar dig så himla mycket. Denna underbara, snygga fantastiska och coola människan Bianca ska ABSOLUT INTE få dessa (till och med) jävla komentarerna! Kom ihåg: jag (Nadinne Thyrell Modigh) tar ditt parti!!!❤️❤️❤️❤️❤️Ses på IconFest

  • Marianne skriver:

   Herregud……. Fakta = Bianca lever i en ’låtsasvärld’….. Ouppnålig för de flesta unga tjejer!

   • Agneta skriver:

    ?

   • Ida skriver:

    Den som lever i en låtsasvärld är ju ingen mindre än du själv, Marianne. Idag ÄR det en bransch som i allra högsta grad är på riktigt! Många kreativa yrken är svåråtkomliga – skådis, artist, konstnär, bloggare osv osv. Det betyder inte att de inte är verkliga – och viktiga! Är man inte intresserad av konst så tittar man inte på konst, på samma sätt som man inte följer (och trycker ner… känn dig träffad) en influencer om den inte intresserar eller inspirerar en.

  • Bianca skriver:

   Tack Nadinne, blir alltid så glad när du kommentarer så fina saker på min blogg <3

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! När man driver ett företag så får man anställa vem man vill. Man får anställa personal och bestämma vilka arbetsuppgifter personerna ska utföra själv. Han man den ekonomiska möjligheten att göra detta och själv slippa arbeta långt över standard 40 timmar i veckan så ska man ta möjligheten. Man kan inte växa och utveckla ett bolag helt själv utan man behöver hjälp. Kämpa vidare och strunta i de andra kommentarerna. Du har ett mål, ett driv som många saknar. Fortsätt vara dig själv!! Lev livet som du vill göra. Ingen annan som har med detta att göra.

 • F skriver:

  Bästa Bianca!! Så tråkigt att du får stå ut med så mycket hat. Patetiskt hur människor kan bete sig så dumt och uttrycka sig så elakt. Men ett tips är att inte ta åt dig, försök att bara strunta i allt det negativa och fokusera på det positiva. Människor kommer alltid ha åsikter och störa sig på saker. Det handlar oftast om avundsjuka eller dålig uppfostran. Fortsätt o kör ditt race! Jag tycker du är så ball och en grymt ambitiös och duktig kvinna. Att du anlitade en assistent bevisar bara att du är mogen och tänker på ditt eget bästa, att du får hjälp och inte går in i väggen pga utbrändhet. You go girl! <3

 • Malin skriver:

  Huruvida du har en assistent eller inte är helt ditt eget val och inget som andra borde lägga sig i. Så ja, håller verkligen med dig om att det är patetiskt av andra arr gnälla på dig om det.
  Det som däremot blir lite patetiskt från ditt håll är ditt, vid upprepade tillfällen, tjat om att andra borde prova på att ha ditt jobb. Du jobbar säkert hårt. Men det känns lite väl magstarkt att påstå att fler skulle fatta om de hade just ditt jobb. Hur mycket yrkeserfarenhet har du själv av andra branscher? Om du känner dig trött och tar en paus påverkas inte många. Om jag har en för stressig och dålig dag kanske någon dör. Lite skillnad där.

  Som sagt, ha vilken assistent du vill och ja du jobbar nog mycket. Men att som välbetald influencer utan barn och hela det livspusslet ovanpå allt sätta sig på höga hästar och hävda att fler borde testa hur hårt det är att ha det jobbet känns extremt oklädsamt.

  • Marianne skriver:

   Instämmer till fullo! Undrar vem det är som verkar mest patetisk, Bianca…..

  • Bianca skriver:

   Men är detta en tävling eller? Jag har aldrig jämfört mitt yrke med något annat…. det är bara ni som gör det! Jag skiter fullständigt i vad ni jobbar med och hur mycket ni jobbar. Så länge ni gör det så får er att må bra. Så varför ska du/ni konstant jämföra mitt jobb med alla andra jobb?!?!

   • Malin skriver:

    Men lägg av. Nu känns du väldigt överkänslig och kan inte ha läst vad jag skrev. Jag jämför inga yrken utan vände mig ENBART mot det du själv hävdat vid upprepade tillfällen, att fler borde testa ha ditt jobb för det skulle de minsann inte orka/fixa. Det har upprepade gånger varit ditt försvar, så det är faktiskt du själv som jämför. Jag skulle säkert vara en usel influencer då jag inte har det intresset. Och jag tror inte du skulle vara så vass inom sjukvården tex.

    • Bianca skriver:

     Jag har aldrig sagt att de inte skulle orka/fixa det. Vet inte var du har fått det ifrån?! Jag har sagt att testa mitt yrke så skulle ni se att det minsann är ett väldigt händelsefullt, stressigt och att det är just det, ett JOBB!!

     • Emma skriver:

      Det är väll ganska självklart att Bianca använder sitt yrke som ett svar på den kritiken hon får? När hon skriver att ”andra borde prova hennes jobb” som du påstår att hon skriver, är inte konstigt eftersom att ni måste sätta in er i hennes position då ni väljer att kritisera hur hon väljer att arbeta. Om folk ska ifrågasätta varför hon ska ha en assistent, då blir hennes försvar att hon har mycket jobb att göra och förstår man inte det så är det inte konstigt att man ber den som kritiserar en att testa det man arbetar med för att förstå.

      Att du drar in ditt yrke i detta och skriver ”om jag har en för stressig och dålig dag kanske någon dör. Lite skillnad där”, det är extremt oklädsamt. Har ju inget med detta att göra? Bianca vill ha hjälp så hon hinner och så är det med det.

 • Lovisa skriver:

  Alltså jag brukar inte ens lägga ner min tid och energi på att kommentera men nu blir jag bara för arg, alltså HUR kan det vara SÅ MÅNGA MÄNNISKOR som på riktigt sitter på sin lediga tid och går in på Biancas blogg bara för att kommentera massa skit? Alltså jag kommer aldrig fatta vilka jävla riksidioter som finns här i världen. Herregud, om jag stör mig så otroligt på en annan människa – inte fan sitter jag väl och går in på personens blogg då hela tiden. Hur svårt kan det vara att bara strunta i det?? Hur pantad kan man vara.

  Jag tycker du är grym och är stolt över dig att du kör på ditt race trots alla sjuka mängder med hat du får varje dag.

 • Mia skriver:

  Go girl! 👍Jag tycker du är beundransvärd som jobbar hårt med en ödmjuk inställning till livet! Hejja dig!

 • Evelin skriver:

  Så länge assistenten får betalt får väl denne göra vad man ber den om, inom rimliga gränser givetvis, o tvätta behöver väl alla så why not?! Hon får ju betalt för det! Måste ju va det slappaste jobbet att få betalt för så kör hårt säger jag! 😂😎👊👍

 • Mia skriver:

  Jag gissar på att det är sommarkrysset du ska leda! Vad det än blir kommer du klara det galant!

 • Terese skriver:

  💪🏼👊🏼🙏

 • Josefine skriver:

  Spännande! Nu blir jag nyfiken på vad som komma skall 😄
  Skit i vad andra tycker, du bör inte ens ge svar på tal. Radera kommentarerna istället.

 • Gr skriver:

  Storsång på Skansen 😬

 • Sara skriver:

  Åh va skönt att du säger ifrån!! Varför skulle du inte kunna ha en assistent är min fråga. Heja dig!

 • Helen skriver:

  Heja dig Bianca 😁 du behöver inte ens förklara dig 😊 ingen har väl å gjöra med hur du jobbar eller inte jobbar 😊 å eftersom din kropp sagt ifrån ett par gånger så förstår ju vi som kan tänka att du jobbar för mycket 😨 så heja dig för att du tänker på ditt eget bästa 💖 kramar från Boden ❤

 • Hannah skriver:

  You go girl!!
  Är väl som vilket företag som helst, med anställda. Om några år ser vi Bianca som en framgångsrik kvinna med ett helt team bakom sig. Droppa avundsjukan och läs andra bloggar om ni stör er så fruktansvärt mycket.

 • Hanna skriver:

  Sluta tjata om din påhittade utmattning och ditt stressiga ”jobb”! Det om något är patetiskt. Tror du en sjuksköterska på akuten håller med om att ditt ”jobb” är så stressigt och att du jobbar så hårt? Och du vill ha fem barn och bo i ett stort hus? Men klarar inte av nu att blogga och bli filmad utan att bli ”utbränd” och klarar inte av dina vardagssysslor utan assistent? Lycka till säger jag. Och hoppas du landar lite mer i verkligheten nån gång.

  • Cilla skriver:

   Behöver kanske mogna lite…..Bra skrivet!

  • Maria skriver:

   Håller helt med! Vi är nog många med familjer och riktiga jobb som inte kan annat än skratta åt dessa yngre med ”stressiga jobb”.

   • Natalie skriver:

    Så du menar att ett jobb som inte är fysiskt inte räknas som ett riktigt jobb? Arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut…jag är student och jag sitter i princip hela dagarna och pluggar och det är nästan alltid stressigt! Deadlines, deadlines, räkneuppgifter, tentaångest. 8 timmar försvinner lätt, brukar oftast bli 10 timmar om dagen. På helgen vill man knappt slappna av för man har saker att plugga på hela tiden. Sen ska man hinna laga mat, städa osv. Kanske tycker du att jag har det ”skönt” för att jag inte sliter på ett sjukhus?

    Influencer är detsamma som att vara egenföretagare och det är minst lika mycket arbete som ett vanligt jobb, om inte mer. Arbete kan inte mätas i fysisk rörelse.

    • Nik skriver:

     Skärp dig. Jag jobbar ibland 12-14 timmar (Och älskar det). Koppla av kan du göra då du förtjänat pengarna. Och Bianca slipper sälja in sig själv. Kom tillbaka då du provat det. Kom tillbaka då du får nej 20 ggr i veckan för att du inte är känd och din ekonomi svajar. Din tillvaro idag är lyx. Tro mig. Snart börjar livet på riktigt. Plugga… lyx.

     • Bianca skriver:

      Enligt mig har ni en skev syn på arbetslivet, finns hur många jobb som helst som är stressiga och där man sliter hårt, även fast det inte innebär fysiskt arbete. Jag tänker inte ens försöka försvara mitt jobb för er, för jag tror att dom flesta vet hur hårt arbete det krävs när man driver eget bolag som växer konstant!

   • Pernilla Nilsson skriver:

    Ni vet ju knappt vad hon gör ”bakom kulisserna”… Hur kan man ens yttra sig om vad som är stressigt för en annan?? Patetiskt av er!!😫

  • Tina skriver:

   Alltså är ni vuxna människor ens? Vad är problemet?

   Alla människor i världen får slåss i sin egen strid! Sen vad jag eller du tycker är en strid kan vara helt olika saker. Men vad är du för människa att göra bedömningen att min strid är mindre hård än någon annans?
   När man resonerar som du gör (förminskar och kränker andra människors egna värde och åsikter) så föder man hat.

   Problemet ligger enbart hos en själv när man behöver förminska andra människor och man mår på sikt dåligt av det själv.
   Sluta följa Bianca ifall ni ska hålla på och dumma er.

   Bianca, alltså eran tv-serie är på riktigt den enda serien som gör att jag skrattar rakt ut. Det är sån ”feelgood” känsla som förmedlas genom skärmen!
   Jag längtar tills nästa avsnitt 😄. Och mera genuin människa får man verkligen leta efter (min egen uppfattning av tv-serien).

   Tack för mig! Och kom ihåg haters gonna hate!

  • Frida skriver:

   Nej men så ovanligt att någon kom med den kommentaren, för vårdpersonal har det värst och ALLA hanterar ju stress likadant.
   Det är så sjukt förminskande att sitta och jämföra på det sättet, att man minsann inte skulle kunna må dåligt för man ”har ju allt” när det finns andra som inget har.

   Och hur FAN kan man med som ”Maria” skrev? Ni SKRATTAR alltså när unga går in i väggen för ni minsann har ”riktiga jobb” och ni har klarat er bra? Fyfan vilka människor som kan med att vara som er.

   Vad är ett ”riktigt” jobb? Såvitt jag vet så verkar hon jobba hårt och betalar nog in mer skatt än de flesta av oss här. Det är en sådan SJUK press på unga tjejer idag, psykisk ohälsa ökar men all vårdpersonal som har kontakt med dessa unga kanske har fel då? För de är egentligen bara lata som inte klarar av ”riktiga jobb” som er?

   • Nik skriver:

    Fast det är väl bara för henne att ta semester eller byta jobb? Svårare tror kag för en uska.

    • Sabina skriver:

     Men nu valde hon inte att byta jobb, utan att ta in en assistent istället för att undvika att gå in i väggen. VAD spelar det sig för roll? Hon betalarskatt (förmodligen mer än vad du gör), hon ger jobb åt en ung tjej (assistenten), och lönen assistenten får betalar Bianca för sina egna ihoptjänade pengar. Alla väljer sitt eget liv, alla har sin egen strid.

     • Bianca skriver:

      Att ta semester i mitt yrke är inprincip omöjligt och varför skulle jag byta jobb? Jag har inte sagt att jag är missnöjd på något vis, utan att jag inte klarade av att driva mitt bolag ensam längre. Det är inte många som driver ett stort växande bolag ensamma, man är oftast flera 🙂 Och likaså jag bestämde mig för att anställa en till person i företaget, för att jag vill arbeta framåt med företaget och behöver då avlastning av andra saker då.

  • Wilma skriver:

   Antar att du är en gammal mamma som skriver skit åt en 23 åring. Usch vad jag hade skämts av att ha dig som mamma. Tycker du ska jobba på dig själv så att du kan bli en bättre människa en såhär.

 • FAN AV BIANCA skriver:

  Ni kan faktiskt inte dömma det jobbet utan att ha testat det liksom! Jag håller med Bianca-Testa att jobba som Bianca i en hel månad och försök då att inte bli ”utbränd” det är ju det ni säger till Bianca! Vad f*n vet ni om att Bianca inte blir utbränd. Om ni nu är så duktiga med jobb, barn och hem så kan ni ju testa. Testa då! Glöm inte att ni inte får bli ”utbrända” av ”jobbet” och ”utmattade”

 • Elin skriver:

  Lilla vän ta du ett vanligt yrke i en vecka (typ inom sjukvården, skolan, kontorsjobb, hantverkare etc) och återkom sen med dina predikningar. Addera gärna 2-3 ungar på det med hämtning, lämning, aktiviteter, vab mm. Så kan vi se vad du tycker sen. Och ja, du är bortskämd. Ingen utbildning, slappat i flera år på mammas soffa, sen börjat blogga och vika ut dig i tv enbart för att du är kändisunge. Hur mycket vet DU om verkligheten egentligen?

  • Bianca skriver:

   Vi kan ta en kaffe så kan jag berätta allt 🙂 Synd att skapa en så otrolig fel uppfattning om någon man inte känner

  • Bianca skriver:

   Håller absolut med dig! Det hade varit ett helt annat jobb med en helt annan stress. Jag hade nog inte klarat till en början då man lär sig allt eftersom och rutiner måste man arbeta in. Jag hade gärna velat testa på alla yrken i världen för att lära och utveckla mig så mycket jag kan. Men nu trivs jag otroligt bra med det jobbet jag har och vill gärna fortsätta på detta spår. Jag har även en otrolig respekt för alla människor oavsett yrke med hur folk klarar sig idag med mycket jobb, stress, press, barn, skilsmässa, despression etc… Min respekt försvinner inte för andra bara för att jag försvarar mitt eget yrke liksom…. Trodde det var underförstått men tydligen inte..?!

   Och snälla rara! Man är inte bortskämd för att man inte har utbildning. Skolan är inte för alla och jag visste i hela mitt hjärta att jag skulle jobba med något där utbildning inte behövdes. DEt var så det såg ut för mig och det fungerade även väldigt bra för just mig. Allas resa ser olika. ut.
   Och ja.. jag slappade i 2 år på mammas soffa när jag började få min bulimi, låg med en djup depression och hatade mig själv. Det är inget man skrattar åt….
   Jag tog sedan tag i mig själv och gav bloggen ett försök. Ett försökt som lyckades och som öppnade många dörrar för mig. Och tack vare att jag har ”vikt” ut mig i Tv som du så fint skriver det så har jag hjälp otroligt många som ligger på sjukhus och får skratta en stund, familjer som ser likheter i oss och hjälp med mångas relationer… Behöver egentligen inte försvara mig varför jag gör tv. Det är mitt jobb och något som fått min och min mammas relation mycket starkare.

   Och jag vet otroligt mycket om verkligheten. SEn att jag inte skriver om allt jag vet här på bloggen är en annan femma. Men du får gärna berätta allt du vet, för det verkar ju vara så otroligt viktigt för dig.

  • Zandra skriver:

   Hej Elin
   Varför går du i attack mot Bianca?
   Om det är det livet du har, med flera barn och allt vad det innebär mm och ett så krävand jobb, så är det de livet du valt. Eller har någon annan valt hur du ska leva ditt liv? Om du inte är tillfreds i ditt liv, tror du att ditt liv kommer bli bättre för att du attackera henne? Jag hjälper dig gärna med att hjälpa dig själv med att hitta vad som är ett meningsfullt liv för just dig @silanderyourcoach
   Kram på dig och kram på dig Bianca

  • Matilda skriver:

   Lilla Elin! Känner du Bianca eller? Vad vet du om att hon har varit bortskämd och slappat på soffan. Och om hon nu har gjort det som tonåring varför är du så upprörd över det?! Hon har jobbat hårt och blivit framgångsrik och det har hon inte blivit från att ligga på soffan…DU ligger säkert bara på soffan och läser bloggar och skriver dumma kommenterar till folk som du inte ens känner. Gå ut i friska luften istället och ta ett djupt andetag.

  • carro skriver:

   Jag blir seriöst mörkrädd! Är du Elin verkligen en kvinna? Isåfall skäms jag något så oerhört mycket. Trodde kvinnor höjde varandra och inte hade som mål att klanka ner och trycka ner varandra. LÖJLIGT! Du har uppenbarligen missat alla dessa gånger Bianca faktiskt hyllat alla som jobbar just inom dessa yrken du nämner och sagt ett flertal gånger hur imponerad hon är över alla personer som jobbar inom dessa yrken.
   Alla människor är väl för fan olika och har olika nivåer på mående och hur mycket man orkar med. Tar mig själv som ett ex här då du tror att man tydligen måste jobba inom vården för att ha ett ”jobbigt jobb”. Jag gick in i väggen efter 6 år i butik. (Sålde kläder, inte heller lika tungt som inom vården) MEN! Blev utbränd och gick in i djup depression. Är säljaryrket i butik inte heller ett nog jobbigt jobb för dig? Och ”ta du ett vanligt yrke”? Vad är ett yrke som enligt dig duger då om jag får fråga?
   Och för att ”inte” ha någon utbildning måste du väl ändå hålla med om att Bianca lyckats jävligt bra? Frågan är hur mycket DU faktiskt vet om verkligheten som uttalar dig såhär otroligt klantigt. hoppas du skäms och vaknar upp. Det är 2018 nu!

  • Evelina skriver:

   Blir mörkrädd Elin av sådana personer som du. Jobbat i äldreboende i flera år men tänker aldrig döma Bianca för jag har ingen aning om hur mycket jobb hon har, men är tillräckligt påläst för att förstå att det är ett tajt schema hon har. Läs på lite själv eller stick ifrån hennes blogg. Klaga på din omgivning istället om du är missnöjd med ditt liv. Patetiskt att klaga på någon som har ett grymt yrke som hon trivs med, du låter verkligen missnöjd med ditt liv ”och att klämma ut 2-3 ungar”

  • W skriver:

   Att människor som Elin ens orkar leva med sig själva.

  • Olivia skriver:

   Haha men alltså, snälla människa? Det kan man väl säga om varenda kändis isf för att dem är artister, skådespelare, youtuber eller programledare. Folk hamnar där dem hamnar, vissas öde är att vara kändis på tv vissa är sjuksköterskor eller poliser. Tydligen behövs ju alla. Och vem fan bryr sig om vem som hamnar vart? That’s life. Om du nu är lärare eller ngt annat så kan du ju helt omöjligt veta hur de skulle va att vara skådespelare, och hade förmodligen inte klarat en dag som det heller. Wow på så inkränkta människor som du

  • Mary skriver:

   Allvarligt, vad menar du med ”Addera barn”? Det är väl ändå ngt du väljer att skaffa själv? Och ska klara av själv tillsammans med sin partner? Sluta läs bloggen om du blir så provocerad. Och ta hand om dina barn med sjuttioelva aktiviteter som dom ska skjutsas/följas till. Herreguuuud

  • Hanna skriver:

   Vad har barn med det hela att göra egentligen? Om jag som kvinna skulle välja att aldrig få barn, betyder det att jag aldrig kommer känna mig riktigt stressad? Jag har aldrig hört någon kritisera assistenter innan detta har bubblat upp och jag fattar liksom inte? Om någon, vem som helst, behöver en assistent och har råd att betala för en då ska vell det inte vara några problem alls? Det ger jobb till någon som är intresserad av att jobba med admin, det ger oss läsare och konsumenter mer att läsa och ta del av (pga Bianca kan ta tag i fler projekt), och nämnd arbetsgivare kan strukturera sitt liv bättre och kan undgå att bli helt mentalt förstörd. Att ta hjälp är hälsosamt, då behöver inte vänner och familj bli enda källan till hjälp heller och man kan fokusera på att ha kul och njuta när man är med dem man älskar.
   xxx Hanna

  • Sabina skriver:

   Elin, hon vet tillräckligt mycket om verkligheten, och är intelligent nog att inte såra människor i alla fall, till skillnad från dig. Hon behöver ingen utbildning för det jobbet HON vill ha, så varför skulle hon gå en? Ingen av mina föräldrar har utbildning, de är hårt jobbande människor ändå, precis som Bianca.
   Och om du har barn att ta hand om och ett jobb inom vården, så är det väl något DU har valt och får ta ansvar för, inte Bianca eller någon annan.
   Och du har väl ingen aning om vad hon eller någon annan vet om vekligheten, hur hennes uppväxt har varit, hur hennes mående har varit?
   Ett tips är att testa att vara trevlig, jag lovar att det känns fint i hjärtat!

 • Anonym skriver:

  Det jag personligen tycker är patetiskt är att vid kritik, dra upp kvinnokortet eller att du är en ung tjej som jobbar hårt. Kritiken du får har du själv tolkat är utifrån att du är kvinna och ung. Det är så uttjatat att använda det argumentet vid kritik. Och det verkar vanligt förekommande blanda yrkesgruppen influencer. Har svårt att se att många andra yrkesroller skulle dra upp kvinnokortet vid kritik.

  • Bianca skriver:

   Japp det är min egna tolkning, så som allt är min egna tolkning här på Min blogg 🙂 Och JA jag tror att den största delen till att folk kommenterar är att pågrund av avundsjuka och att det är störande i vissa kvinnors mening att en ung kvinna tar plats och är framgångsrik i ett yrke som folk tycker är ett ”låtsas jobb”.

   • Anonym skriver:

    Avundsjuka är också så oerhört patetisk att dra upp varje gång ni influencer får kritik. Avundsjuka är det enda argument ni har för att försvara er livsstil, det blir så himla löjligt att ni inte kan bygga upp vettigare och rimligare argument när ni får kritik än avundsjuka.

    För alla är inte jobba hårt och tjäna mycket pengar lika med framgång , då faller avundsjuka rätt platt som argument.

    • Evelina skriver:

     Fint namn du har ”Anonym” . stå för din negativitet elker stick från Biancas blogg. Du är otroligt avundsjuk ser man. Brukar du klanka ner på andra människor du träffat? Jag peppar människor omkring mig. Gör att jag inte trycker ner andras liv som du, utan jag lägger tid på att försvara fins människor.

 • Tess skriver:

  Hej Bianca, jag har aldrig någonsin ifrågasatt ditt yrke. Du verkar för tillfället göra det du gillar och det som betalar bra. Du smider medan järnet är varmt så att säga. Vem skulle inte göra likadant? MEN nu börjar jag tröttna på dina försvarstal här, lägg ned det. Jag jämför med Isabella Löwengrip, inte f-n ursäktar hon sig på något sätt och inte kallar hon sin omgivning patetisk. Jag tycker att du ska börja bete dig så proffsigt som en framgångsrik ung kvinnlig entreprenör bör göra, tryck till och visa i handling. ”Gnäll inte”, det om något förstör din kvinnliga power och trovärdighet. Du MÅSTE också förstå att du ÄR priviligerad på ett sätt, med detta menar jag inte att du har har haft eller har det lätt i livet. Intresset för din person vore inte så stort om inte du kom från den bakgrunden som du kommer ifrån, antalet följare/läsare hade varit ett promille av de du har idag om du vore någon annan än Bianca Ingrosso. Likadant med alla dina samarbeten och prislistan som du kan hålla. Du vet ju själv att du inte är den influencer som uppdaterar mest och bäst, ändå är intresset just nu mega. Det kanske mest provocerande i din text är att du nu påstår att du har försörjt dig sedan du var 16 år gammal. Jag tror inte att du förstår vad du påstår. Skaffade du eget boende när du var 16 år, betalade du din hyra inkl allt som tillkommet samt din mat? Nope det gjorde du inte. Snälla tänk efter nästa gång du väljer att skriva liknande inlägg, fokusera på kärnan. Jag gillar dig, men jag gillar inte ogenomtänkt bullshit.

  • Malin skriver:

   Mycket bra kommentar! Bianca jobbat säkert mycket men hel del ”utspel” vittnar om lite världsfrånvänd och omogen inställning.

   • Tess skriver:

    Ja Malin, du har helt rätt i det du konstaterar. Jag gillar verkligen Biancas stora hjärta och hennes förmåga att förhålla sig så öppen kring många svåra ämnen. Men bilden klarnar alltmer, hennes mognad och världsförankring är inte riktigt på plats än.

    • Bianca skriver:

     Den är absolut på plats. Men jag måste kunna prata om mig och sätta stopp utan att behöva förtydliga att jag vet saker om världsproblem och politik…. Det här är ingen blogg där jag ska behöva visa hur pass kunnig jag är om saker och bevisa att jag en bra världsförankring

     • Tess skriver:

      Kära Bianca, vad jag/vi menar med att vara världsförankrad har inget att göra med att du behöver veta något som helst om politik eller världsproblem. I detta sammanhang syftas det enbart på din värld, din situation, vem du är. Det syftas på att/om du är medveten om saker och ting kring dig själv, kring din livssituation. JA, klart som korvspad att intresset för din person till större delen beror på vem du är och på din bakgrund! Men detta är ju verkligen inget som är negativt, speciellt inte för dig. Beviset har du i antalet följare/läsare, samarbeten, erbjudanden osv. Vem som helst av oss andra med intresse för att arbeta som influencer hade ”dragit nytta” av detta faktumet. Som sagt, jag gillar dig av många olika anledningar och för många av dina kvaliteter och egenskaper. Men i jämförelse, om man ska vara HELT objektiv, så är intresset för dina sociala kanaler inte i proportion med vad du faktiskt presterar. Och jämförelsen handlar här om hur dina kollegor, alltså andra influencers, presterar. Du gör din personliga grej som är jäkligt bra och det är därför jag läser det du har att förmedla. Jag förstår att det kan vara svårt att smälta att din bakgrund och vem du är alltid kommer att vara närvarande i ditt liv, men insikten om detta är din styrka och inte någon svaghet eller belastning. Jag tror att alla vi här har olika syn på olika saker, t ex vad som menas med att försörja sig själv. Så därför lämnar jag det ämnet helt framöver.

  • Lisa skriver:

   Håller med. Bloggen är stor pga Bianca kommer från en kändisfamilj man kan få en liten inblick i och för att Bianca lever det liv många unga tjejer drömmer om…att ha folk som pysslar om, tar hand om en och få vara tjusig på bild och i media. Självklart ska Bianca försöka tjäna så mycket som möjligt då hon kan…vem skulle inte gjort det ? Och med tiden / ålder / mognad kommer nog skämskudden fram då alla tillkortakommanden finns i evighet i cyberrymden. Även upp till varje följare att ägna tid åt andras bloggar eller bygga eget liv. Men utan följare-inget klirr i kassan till bloggarna.

   • Bianca skriver:

    Så du menar att över 100.000 personer i veckan läser mig blogg för att få en inblick i familjen Wahlgren? Att alla program jag gör och får förfrågningar för är pågrund av jag är mammas dotter? Att alla stora företag vill samarbeta med mig för att jag är ett kändisbarn och inte för att jag konverterar bra? Att jag designar grejer som säljer, det är så endast för att min mamma är känd??
    ……
    Det livet ni ser på bloggen är en förskönad bild av verkligen. Jag visar inte upp dagar jag gråter, är sjuk, ligger hemma en hel dag på soffan, bråkar med min pojkvän etc…. jag är en helt vanligt tjej som absolut lever ett väldigt härligt liv. Är det något fel med??

    • Lisa skriver:

     Bianca ja ditt kändisskap bidrar till att du har många följare. So What ?? Jag skulle precis som du utnyttjat situationen. Inget att hymla om. Stå stark Bianca och lär dig överseende det tjänar du på. Hyenor kommer alltid att finnas – mata dom inte ! Du tjänar massor av pengar på att sälja drömmar till dina följare. Fortsätt så…och fokusera på det positiva. Och placera pengarna förståndigt

     • Sus skriver:

      Ja din kända familjebakgrund gav dig en ordentlig skjuts in i mycket erbjudanden, samarbeten osv., men allt jobb du har lagt ner och lägger mer idag är din egen förtjänst och något du verkar jobba hårt för att upprätthålla. Vet inte om jag skulle orkat ditt tempo ärligt talat 😊

      Jag tror du får erlkänna att du fått en ordentlig skjuts in i berömmelse och pengar, men att du samtidigt påpekar att all framgång du har idag beror på hårt, hårt arbete från din sida.

      Sen tror jag att elaka kommentarer oftast beror på ren och skär avundsjuka, jag menar, vem kan bo så flott vid 23, ha en skitsnygg och dessutom utbildad kille, modellkontrakt, få vara programledare osv osv???

      Livet är inte rättvist och du har fått mycket gratis mfn du har sannerligen också fått stå ut med mycket skvaller, särskilt om din familj.

      Jag hoppas att du en dag slipper jobba så hög ”utsatt” som du gör i bloggen och kanske värnar mer om ditt privatliv.

      Rocka på!

  • Bianca skriver:

   Jag får skriva att jag har försörjt mig själv med mina egna pengar även fast jag bodde hos mamma då jag var i otrolig depression i flera år och inte kunde bo själv…. sluta lägga er i helt enkelt

   • M skriver:

    En fråga (absolut inget påhopp utan undrar verkligen bara): i första avsnittet av wahlgrens värld så nämnde din mamma att du inte betalade hyra, och i senare avsnitt kommer du ofta hem till henne eller åker till hennes butik för att ta saker gratis. Undrar bara helt ärligt hur det går ihop sig med att du försörjt dig själv? Du behöver inte svara såklart, för egentligen har ju ingen med det att göra.

    Kärlek till dig, tycker du är superskön som person och den enda anledningen till att jag tittar på Wahlgrens värld 🙂

    • Bianca skriver:

     Jag har försörjt mig själv på det sättet att jag har jobbat och inte behövt fråga mamma om pengar. Jag bodde hos mamma tills jag var 22 då jag inte var redo, inte ville lämna Theo och inte lämna mamma helt ensam med allt arbete hemma. Jag betalade ingen hyra då vi kom överens med det vid ett tidigt stadie att hon var mer i behov av min hjälp hemma än några tusenlappar i månaden. Ett gemensamt beslut som fungerade för oss.
     Och att jag kommer till mammas butik och ”tar saker”…. De vill gärna ge mig saker då det är min mamma och Mia som känns som en moster till mig som gärna ger mig saker då de älskar mig, är väldigt generösa kvinnor och som jag hjälper med lite push i mina sociala medier.
     Om din mamma hade en butik så tror jag inte att du hade behövt betala för produkterna där. När jag jobbade där så betalade jag inköpspris för allt. Men nu hjälper vi varandra helt enkelt.

     • M skriver:

      Okej, då förstår jag! Tack för svar 🙂 När får vi reda på vad för kul projekt som sker i sommar?

  • Bianca skriver:

   Isabella Löwengrip är en annan person. Jag väljer helt själv om jag vill besvara på kommentarer eller inte. Jag är ingen sådan person som kommer ha öppna armar och välkomna tiotal negativa hatkommentarer varje dag. Jag beter mig proffsigt varje dag men min blogg är min ventil för min känslor och bilder från min vardag. Här är inte jag professionella Bianca utan här är jag den känslosamma och ärliga Bianca.
   Och jag VET att min start kan ha varit enklare än andras pågrund av min bakrund men det var 5 år sedan jag klev in i denna bransch nu. Tror inte folk läser min blogg längre för att jag är någon kändisunge… jag har etablerat mig som en egen person nu och folk läser för att intresset är att läsa om mitt liv, ingen annans.
   Orkar knappt ha en diskussion med en främling om att tydligen så är jag betydelselös och enbart intressant för att vissa i min familj är kända… Tack för den, vilken egoboost….!

 • Susanna skriver:

  Skit vi vad folk säger. Jag sitter inlagd på psyk och skulle behöva en assisten till mitt liv.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Malin skriver:

  Jag tycker att du är grym Bianca! Fortsätt med det du gör och försök att inte ta åt dig av det negativa. Tror att det är mest kvinnor i min ålder (40+) som gnäller för att när vi var i 20-årsåldern så var det tv-hallåa alla ville bli. Min 15-åriga dotter tycker att du är en grym tjej, hon vet att hon inte har råd med många av de saker du har råd med…men hon vet också att du har arbetat hårt för att komma dit du är idag! Du är en förebild för unga tjejer, du visar tjejerna att allt är möjligt..bara man jobbar för det! Stor kram till dig

 • Tant G skriver:

  Har inte läst kommentarerna som ifrågasätter att du har behov av/ska ha en assistent.
  Förstår inte ens varför folk ifrågasätter det – är väl bara du själv som vet om du behöver en assistent eller inte.
  Assistenten vet vilka arbetsuppgifter som ingår och väljer själv om hen vill ta jobbet eller inte.

 • Majken skriver:

  Fina Bianca, desto äldre jag blivit ju mer förstår jag att ju mer man övar o tränar på saker dessto mer säkrare blir man! Även förmågan att orka med/klara av negativa skriverier är en sak som går att hantera genom träning! Fakta att utgå ifrån är att människor alltid kommer att tycka olika! Acceptera att andra tycker olika, tom är oförskämda men träna dig att se förbi de kommentarerna! Det går! Träna att se även ur andras synvinkel och visa ödmjukhet inför din egen livssituation! Sätt upp dina mål, stå för dina vissioner, fullfölj och njut av ditt arbete! Sedan är det så att du är en stark tjej som lärt sig att ta för dig av livet och bejaka dina möjligheter! Det är så positivt! Där är du en stor förebild för andra unga kvinnor!

 • Sofie skriver:

  Heja dig! Har själv städhjälp för att jag hellre prioriterar att träna och umgås med min sambo när jag kommer hem från jobb. Jag får prioritera bort annat ekonomiskt för att ha råd med det men det är ju mitt val och inget någon annan behöver lägga sig i! Det är minsann ingen som gnäller när man köper hämtmat för att man inte orkar laga mat en kväll…

  Du har säkert hört det redan men om inte så rekommenderar jag att lyssna på avsnittet med Isabella Löwengrip i Schulmans pod. Där pratar hon om hur hon planerar sina inlägg efter vart hennes företag står för tillfället. Att vissa inlägg är tänkta att skapa hatkommentarer och andra för att främja en nylansering etc. Vill dock poängtera att jag tycker det är helt sjukt att man ska behöva vänja sig vid sådana kommentarer för att överleva i er bransch…

  • Bianca skriver:

   Håller helt med dig, ditt liv och dina beslut. Jag har lyssnat på det avsnittet, sjukt inspirerande!!!!

 • Katarina Ellesson skriver:

  Vad är problemet? Bianca jobbar och får mer jobb för att hon jobbar bra och har fin personlighet. Mera jobb kan innebära att man måste anställa. Vad gnälls det om? Ska Bianca göra allt själv? Det går ju bara till en viss gräns. Man kan tycka att Biancas jobb är mindre viktigt än ex vårdjobb, men det betyder inte att det inte kan vara stressigt. Och alla är olika stresskänliga även folk inom sjukvården. Och Att komma från en känd familj innebär inte att man inte måste jobba för få framgång.

 • Lena Wettergren skriver:

  Härligt! Bra skrivet! Ta ingen ”skit” från några som är avudssjuka! Du ÄR en stark,rak,lite för ärlig ibland,naiv,glad,snäll mm mmm….Det är MIN uppfattning av dig. Go girl!

 • Charlotte skriver:

  Ni som bara är här inne och surar och skriver dumma saker, läs en annan blogg! Hurra hurra för denna unga driftiga entreprenör , Bianca 🌸🌸👍🏻
  Kram Charlotte

 • Gabriella skriver:

  Jag förstår att du är i behov av en assistent och självklart ska du få ha det. De är avundsjuka människor som lägger tid och ork på att sitta och kommentera din blogg om att du är bortskämd och så vidare. Det är du själv som betalar det då ska det vara okej. Bara för att du är en ung kvinna som är framgångsrik har människor ingen rätt över huvud taget att klanka ner på dig för det. Stå på dig Bianca! Och ps jag har skickat ett mail till dig och Alice podd mail kika gärna på det. Kram <3

 • Kajsa skriver:

  Heja dig Bianca!! Låt inte andras avundsjuka överskugga din egen lycka. Det är så roligt att följa dina kanaler, du är grym!

  Keep going! 🙂

 • Lisa skriver:

  Är det Allsång på Skansen kanske???

 • K lund skriver:

  Min kommentar försvann blev inte godkänd
  Skrev vad jag anser sanning livet osv
  Men upptäckte bättre skriva smink kläder och yterligheter
  Det kommer man längst med
  Eller hur ???

 • Vanessa skriver:

  Hej!! För att kunna gå vidare från all skit du får ta så tror jag att det är en bra ide att du slutar försvara dig hela tiden. Det är MÅNGA kvinnor som har assistenter, städhjälp osv.. kolla bara på en elitidrottare. Eller ett företag, som säljer något (de har ekonomiavdelning, sälj, städare OSV..) Du är ditt företag du är ett gående varumärke och dina instagramprodukter är varor du säljer.
  Förstår att du vill svara på kommentarer, men låt de elaka kommenterarna komma, för de kommer de alltid göra, och svara främst på de som ställer en fråga.
  Läsarna går in för att läsa din blogg, och du har andra jobb än bloggen, du behöver inte rättfärdiga varje blogginlägg och säga ”förlåt för att jag inte skrivit” och ”nu har jag fått skit för detta … nu ska jag förklara detta” det här är svårt att förklara i en kommentar. Men tänk att testa det i en månad, vad mycket roligare ditt bloggande borde bli det, och istället skriva ”vad som hänt sedan sist..” typ.
  Menar såklart inte att du gör fel, men tänker bara att det borde underlätta för dig. Du är GRYM ju!!!!! Kram

  • Cecilia skriver:

   Så bra formulerat, Vanessa!
   Lägg inte mer av din energi på negativa människor och kommentarer, Bianca! Det du lägger din energi på växer. Så varför inte lägga den på det som får dig att må bra? Detta är din plattform och här är det du som bestämmer. Ge inte luft åt dålig energi. Du är fantastisk, Bianca. Det är vi många som tycker, och vi är många fler än kritikerna. Sträck på dig och var stolt över den du är. Stor kram <3

   • Bianca skriver:

    Tack tjejer!! Men det handlar inte om att jag vill försvara utan jag vill förklara. Jag är inte ute efter att ändra någons uppfattning, det finns alltid människor som kommer att ifrågasätta mig och mina beslut oavsett. Men för min skull egen del så tycker jag det är skönt att få förklara 🙂

 • Therese skriver:

  Hej!
  Vill önska Dig en skön och inspirerande lördag. Må bra och umgås med Dina nära. Ät god mat och njut av livet. Om livet inte är till för att njutas vad är livet till för då?

  Kram
  Therese

 • Sanna skriver:

  Bianca, du skriver först att du jobbar jättehårt för att sedan berätta att du vissa dagar bara sitter i soffan. Vilket är sant?

  Andra karriärsmänniskor kan inte sitta i soffan och stirra en hel dag utan måste leverera resultat. Nu talar jag inte om sjuksköterskor eller läsare utan snarare finansekonomer och advokater.

  • Julia skriver:

   Båda kanske är sant?
   Herregud.
   Låter inte mer än sunt att kunna sitta i soffan och ta det lugnt emellanåt. Förstår att alla kanske inte kan det i samma utsträckning beroende på vad man jobbar med, men ser det bara positivt hur ofta man nu kan unna sig det. Styrkekramar till dig om du nu aldrig hinner varva ner! Hoppas många kan uppnå balans i arbete & soffitid.

  • Sara skriver:

   Vilken människa jobbar stenhårt 24/7 utan paus?

   • Emma skriver:

    Menar du att bara för man tar det lugnt och vilar vissa dagar så arbetar man inte jättehårt de alla andra 6 dagarna i veckan? Man kan absolut ha dagar då man varvar ner och inte jobbar stenhårt varje dag oavsett om du är en advokat eller vilket som helst yrke som helst????

    • Bianca skriver:

     Jag sköter stora delar av mitt arbete från datorn så vissa dagar när jag inte har inspelningar, plåtningar eller möten kan jag jobba hemifrån. Dom dagarna är inte många men jag uppskattar att dom finns 🙂

 • Ida skriver:

  Så tråkigt att du ens ska behöva skirva det här inlägget. Tycker inte alls det var konstigt när du skaffade sig en assistent du som jobbar så pass hårt.

  Kör på Bianca! ❤️

 • Fu skriver:

  Vad är det för jävla människor som skriver egentligen?
  Sitter och jämför vem som har det värst och att Bianca minsann inte vet vad ”riktig” stress är för att hon har minsann inte jobbat på något ”riktigt” jobb som några så fint kallar det.
  Fyfan för att förminska andra personer som vissa utav er gör..

  Vad är f.ö ett riktigt jobb? Låtsas Bianca bara att arbeta? Är det bara personer som jobbar som vårdtagare som kan känna stress och är tillåtna att gå in i väggen utan att någon ska ifrågasätta ens mående? Betalar Bianca in monopolpengar som skatt till staten för låtsasarbetet hon utför varje dag?

 • C skriver:

  Alltså!! Jag mår illa av alla hemska kommentarer här inne.
  Helt sanslöst att du ska behöva ta så mycket skit!!

  Jag tycker att du är en fantastiskt inspirerande kvinna! Och att du kämpar för det du brinner för och att du har hittat det du trivs med är ju underbart!! Och du gör det väldigt bra!! ❤️

 • Petra skriver:

  Tänker att det är jättebra och jätteviktigt för alla andra tjejer att DU sätter ner foten och vägrar ta skit av andra! Jag är så trött på att kvinnor ska svälja förtreten och le, le och åter le! Ibland förväntas de pudra näsan, förbättra läppstiftet och så ska de le, le i igen…i all oändlighet! Oavsett hur andra behandlar henne! Nej, nu får det f-n vara slut med det! Här kommer den nya jagmedvetna unga kvinnan och tjänar bra med pengar, anställer en assistent och vet vad hon vill! Bra!!! Skit i alla sura människor! Ilska är en naturlig reaktion så jag vill uppmana alla kvinnor att inte svälja oförskämdheter, kränkningar, etc! Ut och visa att du bli jäkligt arg och inte accepterar att bli trampad på! Kom igen tjejer och kvinnor och visa att ni har muskler! Håll ihop som männen gör och var solidariska mot varandra!

 • Isabell skriver:

  Helt rätt!! Go girl!!

 • Elsa skriver:

  Jag blir helt chockad när jag läser alla dessa kommenterar som Bianca får och hur vissa uttrycker sig mot henne. Varför läser ni hennes blogg om ni stör er så mycket som ni verkar göra? Om Bianca vill skaffa en assistens, vad spelar det för roll för er. Hon gör det som passar henne bäst och om hon mår bättre av att skaffa en assistens så ska hon göra de. Tycker det är riktigt tråkigt att se hur man kan kommentera det ena och det andra om en som man faktiskt inte känner. Ni har ingen aning om hur Biancas vardag ser ut och hur mycket hon jobbar varje dag för att ni läser hennes blogg och följer henne på sociala medier. Lägg er fokus på något viktigare istället än att klaga på hur Bianca lever och strukturerar sitt liv.

  Tycker det är hel rätt att du ska anställa en assistens som får din stress att gå ner. Har man möjligheten så ska man göra det. Att jämföra yrken och hur familjesituationen ser ut sinsemellan är bara patetiskt.

  Kör hårt Bianca! Det går skit bra för dig och det är du helt klart värd. Kram på dig!

 • Jeanette skriver:

  Det är ju helt fantastiskt att du unga, drivna tjej jobbar så hårt och att du kan skapa fler arbetstillfällen åt andra människor. ❤️

 • Pamela skriver:

  Kunde inte sagt de bättre själv Bianca! Att de finns människor som klankar ner på dig och ska lägga sig i DINA val är bara ren avundsjuka och/eller så är de så tröga att de inte fattar bättre. Tyvärr finns dessa människor lite överallt. Som du skriver: Jobba med era EGNA mål istället.

 • Terese skriver:

  Heja dig! 💟

 • Klund skriver:

  Bla bla åter bla !!!!

 • Angelica skriver:

  Jag tycker du är GRYM!!

 • Camilla N skriver:

  Alltså alla dessa negativa kommentarer… det är ju som man blir mörkrädd. :O Herregud alltså.

  Vuxna människor som anser rätten att döma dig för ditt liv och ditt jobb. Något inte någon annan än du kan tala om för vi känner dig inte. Suck.

  Internet mobbning utan tvekan och tycker så synd om dig att du måste sitta och ta detta dag efter dag. 🙁

  Tänker på dig!

 • Therese skriver:

  Kära Bianca!

  Jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig av det negativa som en del ”vuxna” människor skriver här!
  Du ska inte behöva försvara dig, jag vet att deras ord gör dig ledsen..men..de kommer alltid att klaga, osvsett. Bittra kvinnor som mår dåligt över sina egna liv och yrkesval. Som istället för att lyfta & peppa andra, mår bra av att trycka ner folk.

  Du är en kanonbra förebild Bianca, glöm aldrig det!

  Och till er som av någon anledning går in och läser och kommenterar, endast för att få Bianca att må dåligt, skäms på er!
  Jag hoppas verkligen inte ni har döttrar eller yngre tjejer i er närhet som ni ska agera förebilder åt!

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina kommentar, den gör mig så glad <3

  • Monika skriver:

   Med tanke på hur hatet uttrycks kan man vara ganska säker att det är unga killar som sitter på sina kammare och letar i bloggar var de kan skriva sina illaluktande kommentarer! Det är dessa killar som är bittra! Kvinnor är inte bittra utan heligt förbannade! Stor skillnad!

   • F skriver:

    Är du seriös Monika? Hahaha kollar man på Facebook eller liknande när diskussioner om Bianca eller andra tjejer från artiklar etc är på tal så genomsyras diskussionerna av bittra medelålders kvinnor (eller ibland män) som mer än gärna spyr ut sin galla över unga tjejer…

 • My skriver:

  Heja Bianca! Du är en bra tjej människa som vågar stå upp för oss kvinnor och för dig själv främst och dina åsikter ! Du ska inte behöva förklara dig , gör ditt liv som du vill , vi följer dig vi som gillar dig och din blogg mm! De som inte gör det kommer alltid att finnas , lägg ingen energi på dem , negativiteter kan man radera så vida man inte felat och behöver be om ursäkt förstås! Men du har inte felat , så du behöver inte be om ursäkt , radera deras mail och ge de som behöver svar på tal ett svar! men lägga energi på idioter och idioti , då går du under själv ! Vi är fler som gillar dig och ditt jobb än de som är avundsjuka och inte gör det!
  Ta hand om dig fina du

 • L skriver:

  Men nu får alla ta och sluta vara så elaka, gillar man inte Bianca så sluta följa henne så enkelt är det, hade ni tyckt att det vore kul att få så mycket elaka kommentarer om precis allt ni gör ?? Nej tror inte det. Har man en elak kommentar så tänk den för dig själv och gör inte någon ledsen. Hon har känslor som alla andra, jag hade verkligen inte velat att någon sa skrev elaka kommentarer till mig om mitt jobb/liv och val jag gör i livet. Men det säger en hel del om er som måste hoppa på henne om precis allt. Skäms!

  Bianca försök att inte ta åt dig, du är du och inte för att du är Pernillas dotter, men var stolt över dig och din familj för ni är såååå härliga hela bunten och så varma, mänskliga, folkkära och vi älskar er!

  Kram på dig !!!

 • L skriver:

  Att jämföra Bianca med Isabella lövengrip är som att jämföra sommar och vinter. Bianca är varm, härlig och Isabella är kall och hård, hon skriver inte när någon går på henne, nej för att hon gillar det, för att hon får fler läsare och det ger i sig mer pengar !!!!

 • Carola skriver:

  Jag tänker att det är ett samhälle där så många drabbas av negativ stress, men när någon försöker undvika den så anses det också som fel. Felet är väl snarare att vi lever i ett för kravfyllt samhälle med en syn på att vi alltid måste ”vara så starka” och ”klara oss själva” , det blir ju en orimlig kombination som krockar. Det finns inget fel i att våga be om hjälp eller ta hjälp, felet är ju att det anses som fel av så många. Om fler hade vågat be om hjälp, sagt ifrån, eller delegerat arbetsuppgifter så hade kanske inte sjukskrivningen till följd av utmattningssyndrom varit så JÄVLA stor. Usch. Att ha en assistent är ju faktiskt att delegera sina arbetsuppgifter när man inser att dem blir för många och man inte kommer att hinna med. Jag tänker att Bianca är en person som många unga idag har koll på, och att våga ”ta hjälp” och anlita en assisten tycker jag ligger helt rätt i tiden när så många kör på trots att dem har alldeles för mycket ”på sitt fat”. Och vaaa faaan att hålla på och lägga massa skuld på människor för att dem vågar sätta ner foten när det blir för mycket i ett samhälle där SÅ otroligt många drunknar i alla krav.

 • Hej skriver:

  Så stark och inspirerande kvinna!!

 • M skriver:

  Skaffa en assistent när man befinner sig i din situation gör dig enbart till en gott föredöme för andra unga karriärsdrivna tjejer om något.
  Då antalet kvinnor som sliter ut sig i arbetslivet är alarmerande högt så känns det jävligt sunt att välja att ta hjälp för att underlätta arbetsbördan.
  Good on ya Bianca!

 • Fon skriver:

  Alltså, det är ju rena mardrömmen att kolla igenom Bianca kommertarsfält ibland. Att ni inte skäms när ni sitter och trycker ner en ung person???? Sticker det i era ögon att hon lyckats med så mycket i livet redan vid en ung ålder? Bianca har kämpat hårt för att komma dit där hon är, tro det eller ej. Att hon är Pernillas dotter har inte ett skit med detta att göra. Verkar ju dock vara er favoritargument att ta upp? Hon får jobb och samarbeten då hon uppenbarligen är riktigt jävla bra på det hon gör. Hon hade inte fortsatt om hon var urdålig på det. Tror inte företag jobbar med henne bara för att hon har en känd mamma. Det är som att säga att Benjamin vann Mello för att han också har en känd mamma. (Inte för att dra in Benjamin i detta)

  Det är så sjukt att ni sitter och jämför hur man får må i olika yrken. Bara för att Bianca inte jobbar med något fysiskt så betyder det inte att hon inte kan vara utbränd. Ni vet väl fan inte vad som pågår bakom kulisserna. Det klipps mycket i tv och jag tycker att mååååånga får fel sida av Bianca utifrån Wahlgrens värld, för det verkar ju vara det ni baserar era grunder på. Ni verkar ju tro att ni känner och vet allt om henne bara för att ni får se henne 40 minuter i veckan.

  Och den här jävla konstanta jämförelsen med att folk i vården har det tuffare. Absolut, folk i vården har det jävligt mycket tuffare och blir utbrända, men varför ska man jämföra? Folk har olika toleransgränser och jag har sett hur mycket projekter Bianca haft på gång, så jag kan tänka mig att hon kan bli utbränd. Och jag tror ni har missat alla gånger då Bianca hyllat människor som jobbat inom ”vanliga” yrken och speciellt dem inom vården. Bara för att ni inte tycker Bianca har ett ”riktigt” jobb så ger det er inte rätten till att kasta massa skit på henne. Och vad fan är ett riktigt jobb tycker ni? Allt som genererar någon form av lön är väl ett jobb? Och FYI för er som fortfarande lever i stenåldern så kan man läsa till influencer i gymnasiet nu så jo, det är ett jobb.

  Skäms för er kvinnor i 30-40+ åldern som lägger er tid på att trycka en ung person istället för att lägga tiden på att vara med och uppfostra era egna barn. Ni säger att ni skulle skämmas om Bianca var er dotter. Men vet ni vad? Hon är inte er dotter och hade jag varit barn till någon av er hade jag varit full av skam över det faktum att min VUXNA mamma sitter och kastar skit på unga, framgångsrika personer. Ni hade inte velat att era barn skulle få så mycket skit som Bianca fått, så varför sitta bakom en skärm och trycka ner henne? Usch och fy skäms på er. Att hon är en offentlig person ger inte er rätten att klanka ner på henne. Hon är en vanlig människa, precis som alla andra. Om ni har barn och har något emot Bianca, ta en titt i spegeln och tänk på vilka förebilder ni vill vara för era barn nästa gång ni känner för att kasta skit på Bianca. Har ni något emot henne så sluta följa och kolla. Tack och hej.

 • Frida Bengtsson skriver:

  Du är grym Bianca! Diggar alla dina sociala medier och din personlighet sjukt mycket. Fortsätt som du gör. You go girl!

 • Nettan skriver:

  Hej Finaste Bianca☀️

  Du gör helt rätt i att sätta ner foten, det är ditt liv och du gör som du vill och känner för att må bäst och få i hop din vardag.

  Fortsätt och stå på dig & vi är många som tycker att du är helt suverän och fin människa och tjej.

  Stor kram 💚

 • Carina skriver:

  Så tragiskt att ”vuxna” människor (läs kvinnor) är så fruktansvärt dumma mot varann. Sitta bakom skärmen och klanka ner på sina medsystrar. Varför? Förstår att dom inte mår så bra själva. Annars beter man sig inte så. Beröm o lyft varann istället. Mer kärlek åt folket! Kramar

 • Lisa skriver:

  Men Herregud
  Ung som gammal
  Okej dem äldre kritiserar dem yngre trånar
  Hallå detta är en blogg för almänhetetm
  Eller ??
  Är detta en blogg ” forum ” för dem älskvärda gulliga då ska det nog stå någonstans
  Vad är det ni inte fattar
  Folk har olika åsikter man älskar inte alla man trycker inte ner då bianca för man har en åsikt
  Jag har absolut inget emot henne hon är säkert jätte duktig på de hon gör
  Men läser man hennes sidor IBLAND så förstår man att det kan bli reaktioner
  Men är de inte de som är meningen
  Bianca vet att hon är en fin tjej duktig på de hon gör trygg med sin familj och vänner
  Och bloggen är ju ett betalt jobb
  Alltså då svarar hon på de hon vill och kan i de massa strunt prat från oss andra
  Eller ni då som man kan se nästan skriker ut orden
  Är det erat jobb / uppdrag
  Aja baja inte vara dumma
  Åsikter är något bra fast det kan vara hårt
  Värre om alla ska vara gulligull
  Då pratar vi falskhet

  Bianca klarar detta varför ??
  Det har ni redan svarat på
  Stark kvinna självständig och står med fötterna på jorden så ser jag henne i alla fall
  Sen skriver ni att man kan hålla sig borta från bloggen dessa klagomål kommer aldrig försvinna även fast ni då skriker och skriker
  Det ända sättet att så få slut på de är att hon själv lägger ner sin blogg
  Så bianca du är stark
  Och någonstans vill tro att du kan möta dessa med huvudet högt
  Även dem som är på din sida försvarar dig som då klagar på då vuxna och alla anda för deras åsikt är dem bättre ??? NOT ! Kram på er

 • Bella skriver:

  Bra skrivet!

 • Nathali skriver:

  Finns alltid människor som stör sig på andras framgång. Blir så äcklad!
  Men du är grym och vi är många som imponeras av dig. Keep up the good work! <3

 • Ida skriver:

  Att du ens har klarat dig utan en assistent under såhär lång tid tycker jag är helt sjukt. Du är en av Sveriges största kvinnliga förebilder just nu och ingen jobbar då lika mycket som dig. De du gör under dagarna och den stressen du får stå ut med då hade jag aldrig klarat utan att bryta ihop efter några dagar! Du är så värd detta och ingen människa ska behöva stressa på de sätt som du gör.

 • Rebecka skriver:

  Du är grym på allt du gör!!

 • Tilda skriver:

  Vill ni ha en jättebra naturlig och många tips
  Med en flerbarnsmamma som jobbar och är så snygg och så äkta
  Magdalena graf ni ångrar er inte
  Hon är rolig men har oxå dåliga dagar men äkta
  ! Tjolahopp

 • Sofie skriver:

  Hej bianca jag håller med dig till 100% jag tycker absolut att du har rätt till att anställa dom du vill/känner att du behöver i ditt liv! Dom som inte gillar det du gör har ju faktiskt möjligheten att inte läsa

 • Malin skriver:

  Ska du vara sommarpratare? 🙂

 • Anna-Karin skriver:

  Hej!
  Jag är en äldre (45) kvinna som älskar att unga kvinnor som du tar och får plats. Att du skapar din egen framtid och är framgångsrik i ditt yrke. Det är verkligen på tiden att kvinnor tar för sig och använder sin kompetens fullt ut. Jag hyllar och hejar på alla som vågar satsa och detta med avundsjuka och missunnsamhet är bara att beklaga.
  Heja dig och all lycka meddetsamma du tar dig för.

 • Elin skriver:

  Bianca!
  Du är GRYM!!
  Började kolla på första avsnittet av Wahlgrens värld i Fredags och WOW du är kanon, vilken rolig och driven kvinna du är, sjukt imponerand.
  Nu ska jag sträckläsa din blogg, du är fantastisk! All kärlek till dig, You got my back 💪

 • Amanda skriver:

  You FREAKING go girl!! Hejar på dig till tusen miljarder and fuuuuuck them haters

 • Sofie skriver:

  Det är så mycket POWER i dig. And i love it.
  Du kämpar med allt du tar dig för. Och inga som helst konstigheter att du måste anställa personal.
  Eftersom du är en entreprenör. Ingen kan klara av allt själv. Om folk kunde sluta se dig som en
  bortskämd person. Öppna upp ögonen och se va du verkligen har byggt upp. Du har liksom valt vägen själv,
  ingen som har tvingat dig direkt. Så stoooooor creed ska du ha.
  Och glöm inte, att det är super bra att du har en anställd. Så du inte går in i väggen.
  För att du ska vara din egen bästa vän, du ska leva med dig själv resten av ditt liv <3

 • Tallica skriver:

  Wow…mycket härskarteknik här inne med ”lilla hit och lilla dit”. Visa varann lite jäkla respekt oavsett vad ni har för åsikter! Ni behöver inte förminska Bianca eller varandra för att säga det du känner att du behöver. Kram påre!

 • pernilla skriver:

  Finaste Bianca!!! Du är bäst! Så jävla fin på alla sätt och vis och har en sån härligt sprudlande personlighet! Sluta aldrig vara den du är och skit i alla idiotiska kommentarer!!! Svenska avundsjukan… *suck* Kram på dig!!!

 • Celine skriver:

  Hej, Tror du kanske ska vara lite försiktig med att förolämpa dina läsare.. Tror att andra 40+ kvinnor kan ta illa upp av dina uttalanden. Allt gott

 • Amanda skriver:

  Hej Bianca! Jag lyssnade precis på er podd ”Våra framtidsplaner” och ville bara kika in för att ge lite positivitet här!
  Jag tycker du är grym! Du är en så himla stor förebild för många unga tjejer och jag själv ser verkligen upp till dig. Det du gör är så himla coolt och inspirerande! Jag tycker ingen ska få hat, men du har verkligen fått tillräckligt. Jag antar att folk bara är avundsjuka, men det är så sjukt att man ändå inte kan gynna någon framgång.

  Keep your head high och ta ingen skit!

  Kram!

 • Sandra skriver:

  Ta aldrig åt dig, skratta åt det!!! Det är bara åsikter och tyvärr kanske även avundsjuka. Tänk om du skulle ha åsikter om sådana personer liv? Inte lika kul för dem kanske. Och de skulle väl tycka att du inte ska lägga dig i deras liv. Det är inte som att du gör något kriminellt. Fullt lagligt faktiskt!

 • Olivia skriver:

  ❤️❤️❤️du är världens starkaste kvinna jag vet, det är helt sjukt hur grym du är!!! Fortsätt med allt du gör för du äger. 😘😘 Yo go girl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *