WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL

Ikväll är vi tillbaka i rutan igen! JIPPIIIIEEEE!

21.00 på Kanal5 som vanligt varje Torsdag 🙂 Och har ni missat oss eller missar oss ikväll så finns alla avsnitt och säsongen på DPLAY.SE 

Förlåt för min frånvaro men jag spenderade min dag igår med att spela in Wahlgren Värld och idag har jag suttit på livets roligaste möte hela förmiddagen. Som jag sagt innan så jobbar jag för fullt med massa annat än blogg när den så står tom här, that´s why 🙂 Efter mötet imorse så sprang jag intervaller på gymmet. Fan vad jobbigt det var efter 1 månads break ifrån träningen…. måste verkligen hålla i detta nu. Minst 3 dagar i veckan!! Lova att påminna mig 🙂

Efter träningen åt jag lunch med PhillipeEataly. Han är ju kär i deras vongole där och jag testade på deras kycklingsallad som var mycket god och mättande. Just nu är vi hemma hos mig, jag har massa datajobb att fixa med mail, planera utkast till kunder, jobba på mina 2 projekt som fortfarande är hemliga och bloggen. Så kul med allt som pågår men det gäller verkligen att ha struktur så jag inte tappar hjärnan helt haha. Phillipe sitter bredvid mig och pluggar inför hans C-uppsats, hans sista inlämning innan han gått klart alla 3 år i hans skola, flyttar från London och flyttar hit till Sthlm!!!!! Tiden har gått så fort alltså… snart bor vi liksom ihop <3

Nu – jobba, jobba, jobba!! Ikväll blir det Foodora och Wahlgrens Värld. PUSS!

37 reaktioner på “WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL”

 • Madeleine skriver:

  vart har du köpt toppen som du har i början av förra veckans avsnitt av wahlgrens värld? Tack på förhand

 • Självklart ska vi se det 😊👏

 • Dixi Wonderland skriver:

  Varför har du inte berättat att Wahlgrens Värld ska börja sändas i Spanien och att ni pluggar spanska just nu för dom vill helst att ni ska tala Spanska? Det är ju jätte stort Bianca 😀 Grattis! Hörde det från din mammas podd ifall du undrar hur jag vet det 🙂

 • Josefine skriver:

  Kan bara tänka mig hur mycket ni längtar till han flyttar till Sverige på heltid!

 • Alice skriver:

  Verkligen älskar Wahlgrens Värld, så bra verkligen. Men en fråga- Vilken webbplats startade du din blogg på? Jag själv ska starta en blogg men vet inte den officiella platsen?

 • Alice Näslund skriver:

  Vilken webbsida startade du din blogg på? Vill starta men vet inte den officiella? Du är en stor förebild, ly<3

 • Emelie Karlsson skriver:

  Va spännande med projekt, längtar tills resten av världen får reda på dem. Skönt att hans skola snart är färdig då ni snart får flytta ihop, spännande! Ha en fin fin kväll och helg, kram!☺️

 • Sofia skriver:

  Vad vill Phillippe jobba med sedan när han är klar? Har han redan jobb på gång?

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Vart kommer den beige färgade sweatern ifrån?❤️Den ser ut att komma från na-kd men jag hittar den inte där❤️❤️Längtar tills IconFest!!😘

 • Anonym skriver:

  Ska du inte göra ett dugg själv eftersom assistenten ska göra allt och du har dessutom agent och ekonomiassistent? De finns dom som verkligen behöver hjälp i vardagen pga sjukdomar osv som måste ha hjälp med bokstavligen allt i vardagen, tom gå på toaletten men som behöver kämpa för att få den hjälpen via kommun eller försäkringskassan för att överhuvudtaget överleva. Du är bara bortskämd. Usch

  • Bianca skriver:

   Skaffa dig ett liv, tack 🙂

  • Michaela skriver:

   Är du på riktigt? Så bara för att Bianca har en assistent som hon själv betalar lönen för så får någon med funktionsnedsättning inte hjälp? Hjärnkapaciteten är inte på topp va? Jag är småbarnsmamma och skulle också anställa en assistent om jag hade råd och inte är jag bortskämd för de 😂

   • Sofia skriver:

    Jag lever själv med funktionsnedsättning och är i behov av hjälp. Jag kan förstå hur personen menar att de är så lätt att få hjälp bara för att man har pengar ,så skaffar man en assistent som gör allt. Medan dom som faktiskt behöver hjälp i vardagen ,för att komma upp ur sängen , gå på toaletten och i vissa fall till o med få hjälp att kunna andas inte får hjälp bara för att kommun och FK drar in på allt. Jag tar själv illa vid mig att man som frisk person anser att man är i behov av assistent på de sätt som Bianca anser då de är helt vanliga vardags sysslor som alla vuxna människor gör. Alla önskar väl att de klarar sig själva i vardagen. Jag kan samtidigt förstå att man som icke funktionsnedsatt kan ha svårt att förstå innebörden av att leva med de hjälp behovet. Jag tycker inte man skriver att någon har dålig hjärnkapacitet för att man säger sin åsikt sen är de ju självklart skillnad att behöva hjälp med toalettbesök och liknande men även vardags sysslor är svårt för funktionsnedsatta att klara av vilket jag personligen behöver hjälp med men skulle göra allt för att klara själv. Hoppas detta inlägg inte uppfattas som hat då jag bara vill säga min syn på de hela och förklara att de kan uppfattas som att man bara skaffar en assistent för att man vill slippa vardags sysslorna.

   • Maria skriver:

    Men asså har du aldrig hört talas om t.ex Ekonomiassistent, Kontorsassistent eller liknande? Det är ju exakt det spåret Bianca förhåller sig till. Hon behöver ju någon som kan hjälpa henne med alla hennes jobb uppgifter, vad fan är det för fel med det? Det är liksom jobb relaterat och har ingenting med att hon är bortskämd o göra?! Haha snälla skaffa lite jävla kunskap innan ni slänger skit

  • Camilla skriver:

   Jag har själv ett barn med funktionsnedsättning och det är ju en himla skillnad på personlig assistent som hen behöver och en assistent på jobbet som Bianca har anställt och själv ger lön haha! För att det kallas samma sak behöver man ju inte dra paraleller.

   • Sofia skriver:

    Principen är den samma enligt mig iaf och uppenbarligen fler som tyckte de. Jag kanske tänker galet. Tur att alla tycker och tänker på olika sätt. 🙂

  • Christin skriver:

   Varför skriver du om detta här? Baseras dina val i livet på Biancas? Sluta vara elak och var snäll.

 • Therese skriver:

  Skulle bli jätteglad om du kan tala om var du har köpt dina fina puffar i vardagsrummet…ser ljusrosa ut?

 • michelle sundqvist skriver:

  Så roligt avsnitt !! Som alltid! Âlskar torsdagar numera så får jag skratta, bli inspirerad och ibland gråta lite:) Ni är så mänskliga och det är så uppfriskande att se! Mycket bra! Tycker du är grym på allt det du gör, hatten av verkligen för att du lyckats med så mycket redan, jag blir verkligen jätte inspirerad! Ha en fin kväll:)

 • Jennie skriver:

  Jag är ett stort fan av dig & din och Alice podd – tycker ni gör så sjukt mycket bra grejer och sänder ut så många bra budskap! Men blev sjukt besviken på grund av ert uttalande om Finland i podd 18. Såg att några kommenterat på Alices blogg och kan bara hålla med kommentarerna till 100 % .. I Finland (om du/ni inte visste) finns det ca 5 % svenskspråkiga, d.v.s. finlandssvenskar och troligen lyssnar en del av dessa på er podd, jag vet att jag har många vänner som gör det! Vi finlandssvenskar älskar Sverige och människorna där, känns liksom lite unfair att ni ska döma landet p.g.a. vad ni sett från en flygplats t.ex.. Det finns så otroligt mycket som är sååå likt Sverige & att säga att Finland är grått, dystert med dålig mat känns verkligen trist. Blev så besviken .. men hoppas ni läser på lite om er granne, och speciellt om finlandssvenskar – vi är riktigt nice! Finns också så många vackra städer här som jag bara antar att ni inte har besökt .. DO IT. Kram!

 • Tyvärr skriver:

  Han är ingen man utan en femnin fjolla därför kommer det inte funka mellan er du behöver en riktig man

 • sussie skriver:

  Håller fullständigt med dig Jennie, kommentarerna om Finland var mycket olämpliga och inte alls sanna. Kändes som om ni inte är särskilt smarta och hade kunskap alls om Finland… fick riktigt en olustighets känsla och stängde av vloggen… : (

 • Patrik skriver:

  Skulle inte du kunna ställa upp i smartare än en femteklassare så man kan få sig ett jävla gott skratt muhahahahaha

  Sen kan du börja delegera https://www.synonymer.se/sv-syn/delegera

 • Madde skriver:

  Jag tycker du gör helt rätt som skaffar en assistent. Det är inte värt att gå in i väggen för att man stressar ihjäl sig – jag skulle lätt vilja haft en jag med om jag hade pengar till det 😀 Delegera mera och få tid och ork över till annat – även att bara ta det lugnt ibland. Sitta hemma och slöa i soffan är också viktigt 🙂

 • Matilda skriver:

  Men hallå lägg ner. Å låt bia va. Hennes jobb å hon betalar sina. Assistenter själv hur svårt ä det att förstå. Svenska. Avisen

 • Frida skriver:

  Haha asså ni är ju sjuka i huvet, vuxna människor. Kungen har en assistent, skidlandslagsåkare har assitenter. Men så fort Bianca vill ha en hjälpande hand för att underlätta hennes arbete blir det ett jävla liv. Tror inte komunen sitter och betalar biancas assistent för den delen det har nog hon råd att göra själv. Så ni som klagar på att de som verkligen är sjuka inte får den hjälp de behöver av komunen kan ju inte angklaga Bianca för det 😂 Bianca är en av Sveriges starkaste kvinnor, se upp till en sådan stark tjej istället för att trycka ner de kvinnor som verkligen gör skillnad för samhället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *